23835
  • light001
    Tényleg van olyan üzemanyag pótkocsi,amit a farmon föltankolsz és kiviszed a gépekhez,aztán azokat ahogy tankolod,úgy fogy is belőle?
  • bazsi25
    Jo lett kösz fbandy 72
  • bazsi25
    jah és alap a térképem
  • bazsi25
    Akkor le írom normálisan valahogy meg növekedett a játékidőm de nem tudom hogy hogyan tud.v.ki segíteni vagy nem ?

köszi a segítséget elöre is
  • fbandy72
    A 7-es gomb csökkenti a 8-as növeli, ha egyre gondolunk:)
  • AXmen
    Alap térkép.
  • Martinez01
    Helyesírás, stílus...
  • atomantal22
    nekem az 1.4patch óta szaggat az egész egy nagy szar lett. Igaz az enyém angol verzió :(
  • Tuorist
    Hali. Azt tényleg elfelejtettem írni legkönnyebben.
  • endy papp
    Köszi az infót de milyen szinten játszol a legkönnyebben vagy a legnehezebben?
  • endy papp
    Az lehet ,ezt nem tudtam,köszi az infót.
    Még a legelején azon kezdtem,de 1 nap után átváltottam a könnyűre.
    Nem akartam olyan sokat várni mire eljutok oda ahol most vagyok,mivel van úgy hogy több hétig elő sem veszem.
    Újat kezdeni a legelejéről...... hát arra meg végkép nincs időm,türelmem még csak lenne, de idő, na abból mindig kevés van.
    De lehet az eső miatt elkezdem a legelejéről,kivi lennék rá milyen.
    Esetleg ha valakinek van ilyen irányú tapasztalata a játékban szívesen olvasnám az észrevételeit,beszámolóját.
  • Tuorist
    Sziasztok nekem eset a 1.4 es frissitésel a eredeti mapon. Egyszer eddig igaz de akkor jégeső/eső majd 1 napig. És ritkán gyorsítom az időt. Most is van a 2 heti elő jelzésben esős nap jelezve.
  • Petke77
    Map by Mario 1.3!

Már több mint 70 óra! játékidő! :)
  • Balázs 17
    én úgy tudom csak hardon esik az eső
  • Pikaccsu
    Ez milyen map?
  • endy papp
    Ez mind szép, csak sajna nem fog esni,ahogy én tudom.
    Pedig nagyon sokat dobna a játék hangulatán,de talán majd az idei játékban vagy valamikor a közeljövőben kapunk valami esőfélét a nyakunkba,ha a készítők is úgy akarják.

Amit még javított a pach:
    Szerintem a silónak is több idő kell míg beérik a tárolóban,eddig valahogy rövidebb időnek tűnt mire lekerült a takaró fólia,de lehet csak nekem nem tűnt fel régebben.

Ami biztos, az a biogáz üzemnél már nem lehet a végtelenségig pakolni az érett silót a keverőbe,csak 5-6 kanállal és utána várni kell mire engedi tovább rakni.
    Így nem is lehet olyan gyorsan pénzhez jutni mint régen,de szerintem így életszerűbb.

Maradt még pár földterület amit csak most vásároltam meg,és már nem lehet közöttük össze szántani a földet, utakat,mint régebben.
    Némelyiknél jó lett volna,de talán annyira nem gáz hogy át kell menni a másikra ,de erre is csak azt mondom így valóságosabb,még ha netán több időt vesz is igénybe.
    Az időt én sem szoktam gyorsítani,mivel már annyi a tenni való a sok földdel és egyébbel,hogy állandó folyamatos munka folyik a nap 24 órájában,pedig még van pár föld ami nem az enyém de már nem sok,asszem 1 nagy és 6 kisebb.
    De ezekhez még be kell szerezni a gépeket eszközöket hogy meg tudjam művelni őket hatékonyan,és ne kelljen sokat költöztetni a gépparkot.
    Bocs ha picit hosszúra nyúlt a mondókám.
  • traktorista
    A patch az időjárást is javította. Eddig az időt minden betöltésnél újragenerálta, így én soha nem jutottam el az esős időig, mert nem nagyon gyorsítom az időt és az eleje mindig napos. Most már viszont betöltésnél az esős napot is számon tartja és az előrejelzésben folyamatosan közeledik az időpontja.
  • Petke77
    Megvan:
    Baletrailer
  • Balázs 17
    itt nézd meg
  • Petke77
    Na-na alakulunk, megköszönném ha meglenne valahol! De már csak holnap!
    Köszi mindenkinek, jó 8!

• Balázs 17
    bár én annak is vmi letölthető verzióját használtam, csak elmentem a bála mellett az meg felszedte
    csak 18 vagy 16 fért rá... azt hiszem normal bálából
  • Petke77
    Köszi ezeket már próbáltam, de nálam nem működnek!

Balázs 17!

Az alap begyűjtővel egyesével kell -elnézést- szarakodni a bálákkal, amit én keresek azzal csak megközelíted és felszedi mágától!
    Nem mindegy, amikor van 3-400 bála a földeken, szerintem!
  • Balázs 17
    amúgy az alap arcusin begyűjtő is teljesen jó
  • atomantal22
    Nézd meg Ezt,vagy EZT
  • Petke77
    Igen-igen lehet, de 2 kölönböző helyről 2 kölönböző pótot szettem le és mindegyik ezt csinálja!

Azért köszi, keresgetek tovább!:)
  • Balázs 17
    mert bugos a pótkocsi biztos
  • vlv760
    Hali ! multizni akartam ,a főnök küldte a modokat összesen négyet, ha csatlakozni akartam azt irta ki "nem elérhető" mod vagy dlc nincs letöltve .mi a hiba?
  • Petke77
    Sziasztok!

A bálaszállító pótkocsiról (autoload), miért pattognak szét lerakásnál (O gomb) a bálák?
    Próbáltam minden talajviszonyon, de sehol sem rakja le szépen csak repkedve!

Válaszokat köszönöm!
  • light001
    Ha valaki tud olyan bálázót,ami nagy kocka bálát csinál,légyszi írja meg.több képen is láttam már a bálákat,de nem találok olyan bálázót.
    Ami a képen van:Ilyet
  • faragoteam
    Sziasztok ezt az(Joskin Betimax RDS 7500) utánfutót lehet használni az alap játékban vagy kel valami külön mod hozzá?Ha igen mi a neve és hol lehet letölteni.
    Köszi
  • kiskapitany
    Sziasztok!

Tudtok mondani olyan térképeket amin minden működik? Itt főleg az állattartást értem hogy mentés után is maradjon meg a táp az etetőben.
    Honnan lehet letölteni magyar Tsz térképeket?

üdv.
  • wkm
    Pöpec a traktorod. :)
    Ez egyébként milyen térkép?
  • endy papp
    Valóban.... hogy eddig ezt nem vettem észre.
    Most ki is próbáltam és úgy van ahogy írtad.
    Köszi az infót.
  • calmar
    Így van, nézd csak meg, hogy pörög lefelé a pénzed. :)
  • light001
    igazából csak annyi gond a bálázással,hogy olyan mintha nem lenne súlyuk.
  • fbandy72
    Úgy tudom a vetőmag és az üzemnyag akkor fogy, ha saját magad dolgozol a géppel, ha munkaerőt veszel fel akkor azért nem fogy mert a munkaerőre vonja a pénzt és gondolom abba benne van. Akkor vettem észre mikor egy kis szakaszt magam vettem be és úgy mindjárt fogyott a vetőmag.
  • Pikaccsu
    Nekem minden vetőgépből kopik az mag, és az üzem anyag is fogyik.Pedig semmiféle patch nincs fenn.Nem engedi felrakni
  • endy papp
    Na ja arra én is rájöttem hogy már annyit nem kell etetni őket akkor is dől a lé,vagyis a tej.
    A bálázást fűnyírást stb...és egyéb etetési munkát inkább csak üres időmben szoktam csinálni ,hogy valamivel elüssem az időt,a termények érése között.
    Nem szoktam az időt gyorsítani,mert akkor a vetésnél nem érik egyszerre a termény egy adott földterületen, mivel a vetőgépek majd folyamatosan mennek valamelyik táblában.
    De így jó mert mindig akad munka,valahol,ha más nem akkor a biogáz-nál pakolom a silót,stb,stb.
    Bocs ha bárkit is untattam volna.
  • endy papp
    Na ezt figyelni fogom,eddig fogyott rendesen nálam minden gépből az üzemanyag,de a pach óta nem is figyeltem,na majd megsasolom,mert most amúgy is nagyüzem van,annyi a munka ,nem győzök ide oda ugrálni ,hogy minden a helyére kerüljön időben.
  • Balázs 17
    engem a tankolás zavar
    tele a map töltőállomásokkal, de nem vettem észre, hogy fogyna a gépből:S