23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Balázs 17 #14453 hát én most ilyennel találkoztam normalon ez hó lenne?:O
mondjuk 17 fokot mutat xD -
Pikaccsu #14452 Gondolom, hogy betett a kultid, és H üzemmódba nem lehet használni. -
#14451 sziasztok lenne egy kérdésem...H-val indítok egy kultist és 20 méterenként megáll :S mi lehet ? -
#14446 biogáz garatja ha jól emlékszem 50 tonnát bír el egyszerre -
endy papp #14445 Nálam 4 nap múlva írja az esőt ,igaz én könnyűn játszom,de már valaki írta hogy ezen a szinten is lesz eső kíváncsian várom milyen lesz.
Ezen a részén is javítottak így nem generálja újra a napokat minden belépésnél hanem ahol abba hagytad ott folytatja és előbb utóbb most már eljő az eső napja is,remélem.
Ami a biogáz üzem töltését illeti,a javítás előtt nem így volt. Akármennyit önthettél bele ezt is javították,szerintem így valóságos,mert azért mindennek van valamiféle kapacitása.
Sokszor jó lenne ha többet is engedne mert így kicsit vissza kell fognom a silótermelést ,mivel nem bír annyit időben feldolgozni,ami terem.
Full-on megy minden silótároló
Szerencsére a kukorica aratót is javították így lehet munkásokkal rendesen üzemeltetni,a javítás előtt elég körülményesen lehetett rábírni a normális elindulásra. -
endy papp #14444 Bocs de az előbb nem sikerült a képet belinkelni,mivel túl nagy méretű.
Csak így tudom nem tudom működik.
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_2_22_1g1wjfdce4.png
-
endy papp #14443
Nos valahogy így kell kinézni ,természetesen nem kell teljesen megtölteni ahogy a képen van de min,10%-nak kell benne lenni,ha jól tudom,igaz nálam már egy ideje full-on üzemel mindegyik,sokszor alig tudom hova rakni a learatott tengerit ,de az összes földterületből majd fele kukorica -
Triantafillo #14439 Nem hinném, hogy a patch-al van baj, mert ha jobban megnézed, a képen is látszik, és a HUD is írja, hogy üres a silo : fill level (töltési szint): 0 % !! Mit akarsz azon befedni? Az, hogy a tömörítést 100% - nak jelzi üres silónál, az egy dolog, de először tölteni kell bele, és utána tömöríteni.
Más:
#14436 - ha nem írsz map nevet, akkor mi értelme volt a hozzászólásodnak?
Először azt hittem, hogy esetleg népszerűsíteni akarsz egy magyar mapot, de így nem sok értelme volt. -
Pikaccsu #14438 Meg tudod adni a linket, ahonnan letölthetem?
[email protected] címre várom a linket, köszi!
-
#14437 Nálam van a játékban eső, igaz én hardban játszom. A biogáz üzem garatja egy idő után megtelik? Mert elég lassan apad benne az anyag és ha színültig van, utána egy darabig nem enged újabb adagot beleönteni. Így várni kell. -
#14436 EMBEREK!
Végre elérhető lett két remek gyöngyszem a magyar pályépítők munkáiból!
Nagyon sok map-ot kipróbáltam már, de bátran kijelenthetem, hogy ilyen szuper, jól megszerkesztett, kevés buggal rendelkező, ugyan akkor egyszerű, de szép pályával nem igen találkoztam még.
Köszönjük szépen a készítőnek!
Köszi POGI!
ui.: szándékosan nem írom ide a mappok nevét! -
Matetrucker #14435 Köszi, kipróbálom! -
Balázs 17 #14434 10%-t elkell érnie és utána lehet lefedni -
Matetrucker #14433 Sziasztok!
Van egy kis problémám a játékkal:
Tegnapelőtt vásároltam meg a játékot, telepítés után az 1.4-es verziót is feltettem.
Az a baj, hogy a megtapotás után nem tudom a silót befedni, egyszerűen nem írja ki hogy nyomjak meg egy gombot a befedéshez.Érdekes, hogy mielőtt meg nem vettem volna a játékot, a netről letöltött játékba ment :(
Mi lehet a baj ?
-
#14432 Ez a többszörös regisztrációk kiszűrése hogy működik pontosan? Mert nekem eredeti játékom van, de két helyen is szoktam tartózkodni és így két gépre is fel van telepítve a játék, ami ugye két külön ip cím. Most akkor az többszörös regisztráció és elveszíthetem az eredeti játékomat? -
AXmen #14431
-
#14430 Azzal vághatod a földek szélét stb. és mehet a vályúba vagy a fölösleg a silóba vegyesen is mehet kukoricával, pl. a juhoknak nem kell semmi más csak fű és akkor 100% a termelésük.
Link -
vlv760 #14429 Köszönöm a válaszokat! Abból indultam ki hogy találtam egy "easyFlow" nevű rendfelszedő gépet ami Krone silózóra van felrakva és silónak van ábrázolva amit a kocsira fúj.Nem próbáltam még. -
#14428 A füvet lehet a silóba önteni lesz belőle siló de a szalmát nem lehet a silóba nem is engedi. Alájuk a vályúnál lehet szalmát kell is a trágya abból lesz, a vályúba lehet még zöld "frissen vágott" füvet önteni azt is elfogadja csak kisebb a termelékenysége. De a szalmát lehet még a biogáz üzemnél a garatba is önteni, lesz belőle hígtrágya. -
endy papp #14427 Bocs de a véleményem ,tudomásom szerint csak a kukoricát lehet besilózni,legalább is én még mást nem próbáltam.
Takarmány meg akkor lesz ha a kettő báláját össze kevered a keverőgéppel és úgy öntöd a vályúkba,nem a siló lerakóba ,mert oda nem is engedi ,ha az emlékeim nem csalnak.
Nos ebből következik hogy füvet és a szalmát csak úgy simán beleöntheted a vályúkba,de akkor nem takarmányként jegyzi,és nem annyira termelékeny a bociknak.
Remélem érthetően fogalmaztam. -
vlv760 #14426 Hali! Mi a vélemény arról ha füvet és a szalmát is besilózom ugyanolyan takarmány lesz mint ha bála lenne vagy így nem ér semmit? -
AXmen #14425 Francokat.. Nem csesztem szét, úgy hagytam a térképet, ahogy van!
#14424 - Ezt miért kell bejelenti?
NO WAREZ! -
#14420 Mert valószínű nem eredeti a játékod, csak az eredetivel megy. -
#14418 Igen a terület létrehozásának engedélyezése nálam az "O" gomb, több féle ekével is próbáltam már, működik. De csak akkor, ha te magad szántasz vagyis magad vezeted a traktort nem veszel fel munkást, mert akkor eltűnik ez a lehetőség. -
Balázs 17 #14417 attól függ milyened van
én az alap piros ekéből indulok ki -
izirajder83 #14416 terület létrehozást?
van olyan opció a bal felső fülben? -
Balázs 17 #14415 ekével kell és be kell kapcsolni a terület létrehozás-t, de vigyázz, mert mindent eltűntet (terület melletti füvet is :) -
izirajder83 #14414 Sziasztok.Segítségeteket kérem.Repce vetés közben véletlenül magot választottam (fű) és egy darabon ezzel vetette be a földet.Nem bírom semmivel eltüntetni.Próbáltam már Kultiválni, le fűnyírni és szántani is.Valami tipp? -
calmar #14413 Nekem 2000. -
Ander76 #14412 Nekem 250. És akkor már enged a kevert tápból beönteni 300000 felett. -
Kenko #14411 van 20 tehenem
nem elég? -
Kenko #14410 bmeg
maximális* -
calmar #14409 Nem. Vegyél több állatot, amúgy a 6 nap igen sok is tud lenni. Több mint elég, nekem még sosem fogyott ki. Bőven pótolható. -
Kenko #14408 maxilás* -
Kenko #14407 azt a meximális vackot írta
nem lehet vhogy kikapcsolni? -
calmar #14406 Nem azt írja ki hogy az etető tartalma max 6 napra elegendő szalmát, füvet, takarmányt vagy éppen szükséges cuccot tud raktározni? Ezt szokta kiírni. Minél több állatod van, annál több helyed van, de mindig csak annyi ami 6 napra elég.
Amúgy a játék nem szokott "sz***" kiírni, de ha bemásolod vagy pontosítod milyen HIBAÜZENETET kapsz, az nekünk is nagyban segít, hogy neked segíthessünk. -
Kenko #14405 Hello!
Megtudná vki mondani h miért ír ki vmi szart a játék amikor megprobálok etetni?
-
endy papp #14404 Üdv.
Már ne haragudj......, nekem az összes javítás fenn van a játékhoz és egyik telepítésekor sem kért aktiválási kódot.
Az is igaz az enyém eredeti.....így lehet az ön készülékébe,játékába van a hiba.
Ha tévedtem volna bocs.
Csupán a tapasztalat az hogy a játékokra sajnálják a pénzt és a Warez verziótól azt várják minden flottul működjön alatta.
Remélem nem baj ha ilyen estetekben mosolyt arcomra az említett probléma.
Mellesleg a kérdésedben leírtad a megoldást is...... -
VDani1992 #14403 Sziasztok!
Sehogy sem akar jó lenni a játék a patch feltelepítése után. Feltelepítettem a patchat, kéri az aktiválási kódot, de hiába beírom nem jó. Nem tud valaki valami megoldást amivel meg lehet ezt oldani. újratelepíthetném, de mégis csak jó lenne ha benne lenne az új patch. Köszi. -
wkm #14402 Akkor a fák textúrája lett lecserélve?