23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Balázs 17 #14825 de ha nem akarsz szalmázni, akkor csak felszántod és mehet a vetés -
Jossua #14824 kösz találtam egy olcsó széna gyüjtöt.. bálát nem csinál belölle csak összegyűjti és ki lehet önteni a helyére... méhekkel nem kell semmit csinálni teszik a dolgukat maguktól?? -
#14823 Ha van bálázód, akkor húzd végig a csíkokon traktorral, össze kell szednie. -
Jossua #14822 Gyerekek mivel még kezdő vok... amikor learattam a búzámat már el is adtam minden.. a földöm maradt szénával mit kell kezdeni mivel lehet összekaparni vagy mi??? van egy ilyen bálázom de az ügye nem csinált vele semmit..... -
zolcsika080104 #14821 csak a zetorban fordított nekem a nézet... -
zolcsika080104 #14820 Igen így van.vagyis a Zetorban tuti,a többiben pill. és megnézem.Látod erre az idegesítő kameraizére én is felfigyeltem. -
Jossua #14819 srácok az összes letöltött járműbe belső nézetbe meg van fordítva a kamera mozgás.... ha jobbra húzom az egeret balra forog a nézet.... nálatok is ?? Hogy lehetne javítani ? -
Balázs 17 #14818 nem xD -
Jossua #14817 Az állatok éhen tudnak halni ??... -
mrzed #14816 Trágyaszállítóból a trágyát engedi a homlokrakodó kanalával az üvegházba pakolni. Csak reménykedtem, hogy egyszerűbben is megoldható, mint mondjuk a vízzel feltöltés. -
#14815 Igen, én is ezt kérdezném, hogy az érett silót és a trágyát is lehet pótkocsival szállítani? Mert akkor odaszállítom az üvegházhoz és onnan kanállal kirakodom. Nem tudom, hogy ezt engedi e a program, nem csináltam még üvegházat. -
mrzed #14814 Az üvegházakat trágyával feltölteni csak homlokrakodóval tudom? -
Balázs 17 #14813 én is azért vettem le, mert 10 gép körül már szaggatott rendesen
de talán a szűrés és az élsimítás többet fog az egészen, mint a teytúra minősége
de engem annyira nem érdekel az, hogy 1km-re ellássak és minden tiszta legyen... -
#14812 És az jelentős fps javulást hoz? Mert ha nem olyan nagy a különbség, akkor mégiscsak van valami, ami fogja a rendszert high-on. De pl very highon már nagyon szaggatott nekem az elején is. -
Balázs 17 #14811 felesleges highra rakni
én is lowon játszok és 4x élsimitíás és teljesen szép -
zolcsika080104 #14810 IGEN.Sajnos kicsi az enyim is ráadásul valami integrált grafikus vezérlőm van.lehet nem is videókari ehhez nem értek.beszerzem valahogy amit igényel azt az Nvidia Gf 760 at- F2013 nak már a 6800 as nem is elég. azt olvastam. -
#14809 Valamilyen kétmagos processzorom van, de most nem is tudom hirtelen, hogy milyen frekvencián működik, talán 1.8 GHZ, 2 GB memória és Geforce 9600 GT passzív hűtéssel. Ez így nem túl erős farmingozni, a grafikai beállításokat high-ra raktam, az elején nem is volt semmi gond, de ahogy szaporodnak a traktorok, gépek, meg az állatállomány, egyre nehezebben bírja. Úgyhogy a gazdaság méretét a gép teljesítménye sajnos erősen befolyásolja. -
zolcsika080104 #14808 Valaki tud segíteni?annak mi az oka hogy aratás után a kukoricát felekéztem,bevetettem és a mag nem kel ki folyékony,ill.műtrágyával is negszórtam vetés előtt... -
zolcsika080104 #14807 na valami ilyesmi kellett kössz neked! -
Balázs 17 #14806 Nvidia Quadro az nem játékra készült
itt meglehet nézni a játékokat, hogy alkalmasak-e a gépedre -
zolcsika080104 #14805 na az imént jó értelmesen fogalmaztam elnézést.nem vettem észre nem fejeztem be a mondatot rendesen.szóval az én gépem is bírta még az elején, sajna már nem bírja.Ezt akartam írni. -
zolcsika080104 #14804 szia!
Mindig olvasgatom mindenkiét na az mindig tanul az ember.Az én gépem is szaggat már az elején nem.Neked milyen a rendszered? írd már le.Nekem 2-6 ghz procival van valami AMD ATHLON 5000B.Na ezeknek a számoknak nem tudom a jelentését csak annyit hogy minél nagyobb annál jobb.Az a baj szerintem a grafikus azaz a videokarink a gyenge.A 2011 es játék,grafikus kariigénye egy Nvidia GF 6800 nekem Nvidia Qadro NVS 210 S van szerintem ez a követelményeknek nem felel meg.De jó lenne ha valaki megmondaná ezt nekünk- -
#14803 Igen, ez érdekes, én 30 tojásnig mentem el maximum, utána összeszedtem, de nekem csak 50 tyúkom van. Azt vettem észre, hogy egyre többet és többet jelenít meg állatokból, ahogy növelem a létszámot, viszont a gépem nem feltétlenül bírja el. 50 tehénnél tizenvalahányat jelenít meg és az már szaggat nekem. Ahogy a járműveim száma is nőtt, egyre jobban beszaggat, pedig úgy emlékszem, hogy kezdésnél még egész jól futott. Úgyhogy sajnos nálam az állatok létszámát korlátozza a szaggatásmentes futás. -
Dunadan11 #14802 Pótkocsival tudom a biogázhoz szállítani?
Hogy tudom a teheneknek odaadni, hová? Sima füvet, már kaptak. -
mrzed #14801 A bocik imádják, a biogázerőműnél pedig jó pénzt adnak érte... -
Dunadan11 #14800 Tényleg nem tudom, én is jártam már igy, én ilyenkor nem foglalkoztam vele tovább.
Erjesztett fűről nem tud valaki valamit? -
beatrix0425 #14799 Közben kicsomagoltam és látni a módot de így sem tudom elindítani a játékot.
-
Dunadan11 #14798 Akkor sajnos nem tudok seíteni -
beatrix0425 #14797 Nem szerepel a mód. Mit csináljak vele. Ez a mód címe:FS2013Winter extract me winRAR ZIP formátumban van. -
#14796 az a jó!. -
mrzed #14795 Felraktam az ESLimiter mod-ot. Nagyon jól lehet vele optimalizálni a gépek sebességét. 16 km/h-val megy az aratás, az egyéb műveletek pedig 29 km/h-val. És mindez munkásokkal is... -
Dunadan11 #14794 A játékon belül, a beállítások, módosítások résznél szerepel a mod? -
Balázs 17 #14793 jah amúgy tök jól megéri, mert 10.000 tojásért 50.0000 pénzt kapok hardon -
beatrix0425 #14792 Sziasztok,
Letöltöttem a farming simulator 2013-ba a hó módot, beraktam a mód mappába de nem tudtam elinditani, mit csináljak, hogy müködjön? Várom a segítséget.
-
#14791 Kész tyúktenyésztő vagy:). -
Balázs 17 #14790 én 1000 csirkével dolgozok és 500 tojás
módosítás nélkül 57 tojás körül megáll... fejlesztők eléggé nem gondolták ezt át, mert ha felpörgetem időt még az 500 is 5 perc alatt megvan..:S -
Dunadan11 #14789 Közben találtam egy ilyen módot, de szerintem itt csak úgy vannak az állatok dísznek.
Abban tudna valaki segíteni, hogy az erjesztett fűvel mit tudok csinálni? azon kívül hogy a homlokrakodóval megragadom. -
Dunadan11 #14788 Nekem 100 darab van, és tojnak is rendesen, de még sosem figyeltem mennyi a maximum -
#14787 Tyúkból mennyit lehet maximum venni, mert nincs nekik semmi táp, de fenntartás az van utánuk. és az udvar mennyi tojást bír el maximum? -
Dunadan11 #14786 Igen, már sejtem, valószínüleg akkor lépett életbe, mikor beraktam a játékba egy KRAZt , azzóta töröltem.
Arra nincs ötlete valakinek lehet e újabb állatokat berakni a játékba?