Farming Simulator Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jutiput
Szia! Nekem gyári magyar nyelvû kiadás van meg, szívesen segítek, bármilyen formában, ami neked is megfelel! A gabona tárolók állapotát például az "i" billentyû többszöri lenyomásávál éred el és akkor megtudod, hogy a különbözõ gabonákból mennyi van a tárolóban! Írjál és segítek! Üdv.

DJKonya
Értem, és köszönöm!

CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"

Martinez01
Van direkt ilyen Kärcher mosó, pont erre a feladatra😊.

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

DJKonya
Bocsi a dupla hsz.ért, lenne egy kérdésem. Ami a képen is van Axion és mögötte a Lemken, mind a kettõ porosodik. Láttam már pár modhoz oda van írva, hogy "washable", ezeket hogy lehet lemosni, vagy mivel?

DJKonya
😊

Krszti1160
Sziasztok. Nekem a 2011 Platinum Edition-os farming simulátorom van, nem tudtok hozzá valami leírást adni, vagy pedig térjek át a 2012-esre? (magyarosítást sem találtam 2011-re 2.3-as patch :S) Am ha valakinek van szabadideje skypen vagy itt privátban elmagyarázhatná a játéknak az apróbb dolgait (pl hogy mennyi kukorica-buza van a tárolóban stb)
cessna172
A felszántott füves területet vissza lehet valahogy csinálni?

SZesztek!
Én ugy néz ki szerencsétlen vagyok gondoltam ha már viszjöttem hozok egy remek pályát amit én kezdtem el csinálni és jól haladok!
Ma amikor befelyeztem és elmentettem de amikor ujra mentem volna többi részét csinálni ezt adta ki :

Nagyon de nagyon telyes szivemböl kérek segitséget mindenkitöl ha megoldódik én igérem hogy megosztom veletek nem sajnálom senkitöl !
De kérlek segitsetek eddig ez a legjobb map!
Mit rothattam el minnél elöbb válaszoljatok kérlek benneteket!
ELNÉZÉST A HELYESIRÁSÉ NAGYON SIETTTEM!
K9ÖSZÖNÖM
mikke02
piros 1es pont !!!!!!

[Favorites]:Ikarus 260, MTZ,JD,Valtra,NH, Volvo 460SE[car] [My PC Spec]:Intel Pentium 4 2,8 GHZ, 1 GB Kingmax RAM, ATi HD3650 VGA.

FrezeR
Szuper 😊

Tescobetyár
Én már ki is fizettem és megkaptam a kulcsot csak október 17-ig kell várni a megjelenésig.De akkor megkapom a linket és mehet a játék..<#dumcsi>

\"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is.\" http://tescobetyar.picturepush.com skype: ateszhun..

FrezeR
Na szuper ha lehet majd moddolni is 😊 A demóra kíváncsi leszek. Én már elõrendeltem a gyûjtõit az 576-nál.

Már a német is elõrerendelhetõ ITT!

My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2

LS13:
A Demó megjelenését,még nem lehet tudni,állitólag azt mondják sokan hogy a Gamescom-os bemutató elõtt/után szedhetõ.
Modkészítés - Lehetséges!
Mapkészítés - Lehetséges!
A hivatalos megjelenés:2012.10.17
További infók ITT!
Várhatólag,a legújabb infók/videók 2012.08.10 után,lesznek elérhetõek!

My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2

Tescobetyár
Na meg is lett...szerintem jól fest..<#email>

\"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is.\" http://tescobetyar.picturepush.com skype: ateszhun..

Szewasz ez a new holland tölthetö valahonnét?
Köszönöm szépen..!
Tescobetyár
Már nagyon várjuk.. 😊

FrezeR
Megvan a hivatalos megjelenés dátuma az LS 13-nak. 2012.10.17.

Robertoo21
Sziasztok! melyik map-ot ajánlanátok? inkább tsz feeling, és lehetõség legyen bálaleadásra is. Elõre is köszi! 😊

-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!

sipi86 Privátban leírtam

Üdv.
sziasztok
kezdõ amatõr vagyok!!

az lenne a kérdésem hogy térképet berakni???
látom alakul éni alig várom hogy holnap hozzák az uj gépemet tudjak csinálni egy két pájyát már hiányzik hogy nem tudtam de csak most tudtam venni gépet na majd beszélünk csá jómunkát
Tescobetyár
Szeva kinai...Igen csinálgatok 1-2 dolgot ha van egy kis idõm...Alakul a trafó..

Gondoltam hozok pár képet

rég nem voltam fenn látom csinálgatz egy két új dolgot grt jók vaárnap énis neki állok valamit csinálni további jó munkát
Üdv! Nekem olyan kérdésem lenne, hogy van egy vágóasztal szállító trailerem és hogyan lehetne rá készíteni rögzítési pontot, mert amikor elindulok vele, lecsúszik a vágóasztal? Valaki hozzáértõ tudna segíteni? Elõre is köszönöm! Üdv!

jutiput
Köszi a tanácsot, már dologozom rajta, még a játékot is újra telepítettem, de még így sem jelenik meg az a fránya pót, aminek a linkjét adtad! Keresek tovább pari pótot! Köszönöm! Üdv.

Próbáltam már ezt az Ifát, de errõl sajnos legurul a bála!!!
dimre
Bocsi az már halott link, ez a jó

X universe Home, sweet home

dimre
Próbáld ki. IFA L60+Bálapót

Üdv srácok!! Én nem kéregetni akarok, csak csupán megkérdezni, hogy nincs-e véletlen valakinek egy bálahordó Ifája, amirõl nem gurul le a bála?? Nagyon jól jönne, ha valakinek esetleg lenne!!
dimre
Sztm a mods mappában valami hibás bekavar a játékba.
A Documents/My games/Farm... game.xml-t nyisd meg és írd át a <controls>false</controls>-t <controls>true</controls>-ra majd indíts el a játékot a fõmenüben nyomj egy sima "0" gombot ne a numpad nullát. Bejön a lista, utána a térképet amin játszol töltsd be, ha szerencséd van a listában megtalálhatod a hibás mod-ot.

Martinez01
Javítás folyamatban van 😊.

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

Tescobetyár
A Régi jobb volt szerintem....

Mitsurob
A háttér nem 😄

Farming Simulator 2013 módok, magyar közösség: http://lshungary.hu

Martinez01
Új Design😊 Remélem tetszik 😊.

Mitsurob

Farming Simulator 2013 módok, magyar közösség: http://lshungary.hu

jutiput
Nagyon köszi a segítséget, de bármelyik álltalad ajánlott és az amit én is találtam parit szállító pótkocsi , nem érzékeli a játékban a parit és van olyan pótkocsi, ami meg sem jelenik a modokban, hogy miért, ezt nem értem, pedig lehet, hogy az lenne a tuti! De azért mégegyszer köszi az eddigieket! Üdv.

<#worship>

Új kép az LS13ról!😊

Továbbá:

A gyûjtõi változat a következõket tartalmazza:
- Egy exkluzív játékon belüli jármû letöltõkód formában
- Modding bemutató videók
- Egy traktor modell
- Öt darab márkás matrica
- Két oldalas A3-as papír: az egyik oldalon egy térkép a másikon a játék borítóképe
- 32 darab gyûjtõi kártya

Elõrerendelhetõ ITT!

DJKonya
Hozok én is két képet 😊

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Sziasztok! tudnátok adni egy olyan pótot,amibe ki lehet üríteni a napraforgót??már 10 pótot kipróbáltam,de egyikbe sem lehetett. elõre is köszönöm a választ
Sziasztok! Lehet letölteni a játékhoz olyan módot, hogy a visszapillantóban lássak? Köszi mindenkinek!
mikke02
Jól néz ki <#gonosz1><#eljen>

[Favorites]:Ikarus 260, MTZ,JD,Valtra,NH, Volvo 460SE[car] [My PC Spec]:Intel Pentium 4 2,8 GHZ, 1 GB Kingmax RAM, ATi HD3650 VGA.

dimre
Pár link, ezek mind jók parinak: Link 1 Link 2 Link 3 Link 4 Link 5

Hali egy olyan vágóasztalt vagy kombájnt keresek amin kukorica aratáskor a kukorica élethûen fekszik bele a vágóasztalba mint ezen a videón. Vagy netán map függõ?

Kovács Tamás

jutiput
Szia,"dimre" ! Igazán köszönöm, hogy segítesz, de nálam valahogy nem akar belepotyogni a paradicsom abba a pótkocsiba sem, amit leírtál, pedig minden féle pozicióban helyezkedek a kombájn mellé, ami dugig van paradicsommal, de csak nem sikerül ki csalogatni belõle! Van valami más ötleted esetleg! Tovább próbálkozom, de már bosszant a dolog egy kicsit! Köszi és üdv.

Tescobetyár
Szép estét..Csinálgatok egy trafót.. 😊

dimre
Hali!
Amit belinkeltem, abban "Hilken SSP6", mindent tudsz bele pakolni.