Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azt szeretném kérdezni hogy valaki keres-e multi-player-ba embereket?
mert ha igen akkor én szívesen jelentkeznék!
nem fogok összetörni semmit sem...
ha valaki esetleg keresne ilyen munkást akkor privát üzenetben küldje el az MSN azonosítóját vagy a facebook címét 😄
elõre is köszönök mindent,mindenkinek!!!
üdv.: kis kindertojás
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
X universe Home, sweet home
Nagyon jó bálaszedõ trailer, minden fajta bálát felszed,beállításoknál lehet manuális és automatikus lerakodást választani . Ezek meg jó bálafogó eszközök traktorra és teleszkopós emelõre. Bálalerakót, felvásárlót be kellene szerkeszteni a térképre, de lehet, hogy te a BGA-ra gondolsz, az benne van a DLC 2 packban, ha platinium kiadásod van akkor csak fel kell telepitened.
A második link-ben van (PKE 2000).
Ezt a cikket olvasd el.
A válaszaim :
1: Ha van közeledben 576 vagy tesco akkor ne tétovázz, vagy fenti linkrõl megrendelheted. A Platinum edition-ben benne van mindhárom dlc, a negyedik egy oldtimer pack, azt érdemes innenmegvenni, és van egy ingyenes is.
2, A magyar nyelvû verzíó támogatja-e a modokat ? Igen támogatja.
3, A magyar nyelvû verzíó kompatibilis-e a következõkkel : Igen mindegyikkel, a gépek menüje profarmnál angol.
Köszönöm .
mert letöltöttem egy mapot,de van néhány objektum ami végett elakad a robotpilóta és ezeket szeretném kivenni,viszont nem találom az editorral megnyitható fájlt.
vagyis meg megtaláltam,a mods mappában egy zip-ben,de így nem tudom megnyitni a programmal a fájlt.ki kell csomagolni,átszerkeszteni majd vissza,vagy van rá más mód?
PSN ID:misi2mezei
My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2
Be tudtam indítani meg ilyenek, munka módba állítom, de mégse tudok vele aratni, forog a motolla, beleengedem az asztalt a búzába és nem vág semmit, mit kell még ezen beállítani?
Köszi elõre is.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2
Szeretném a segítségeteket kérni.
Tudnátok adni egy olyan mapot,amin lehet napraforgót vetni,aratni??mert amiket eddig találtam,azoknál nem lehetett elvetni,és aratni sem.
a segítséget elõre is köszönöm 😊)
A kérdéseim :
1, Vásároljam meg a magyar nyelvû játékot és várjak rá egy napot , vagy válasszam az angol nyelvû drágább de azonnal letölthetõ digitálís verzíót ?
2, A magyar nyelvû verzíó támogatja-e a modokat ?
3, A magyar nyelvû verzíó kompatibilis-e a következõkkel :
http://www.farming-simulator.com/dlc-detail-fs11-addon2.php?lang=en
http://www.halycon.de/produkte/landwirtschaftsim/profarm-1---addon-fuer-landwirtschafts-simulator-2011/244.html
Köszönöm .
Ezek mellet kérnék még egy sziveségek aki a traktorokat meg tudja csinálni szántásmódsra és el is válalna 1-2 az kérem szóljon valamit majd cserébe is nyujtok !
Annyit szeretnék kérdezni hogy a koszolódós traktoroknál azt hogy lehet elérni hogy jobban látszódjon rajta a kosz.
Úgy hogy a kérdésem még mindíg az lenne, hogy milyen géppel lehet a paradicsomot és a sárgarépát betakarítani! És köszi szépen! Üdv.
Bocs,hogy ez már a 3. kommentem egymás után,de közben nézelõdtem neten és találtam segítséget,hogy hogyan kell berakni az épületet.
A kocsit még mindig nem tudtam,de az épületet sikerült.
A mod neve "Bale-pit" volt amit letöltöttem.Sikerült berakni ezzel az editorral,az épület ott is volt a játékban ahová tettem,de nem mûködött.
Esetleg ha tudnátok adni egy linket ahol egy mûködõ bála lerakót(ami el is adja a bálát) le tudnák tölteni azt megköszönném.
És bocs még1x a sok HSZ-ért.
Találtam is egyet,meg egy jó kis Lee tábornokos kocsit is letöltöttem.
A kocsinak egy sima EXE-je volt,azt futtattam és azt írta,hogy minden ok.A bála lerakodót viszont nekem kellett felrakni.
Letöltöttem a ZIP-et és beraktam a "mods" mappába ahol már ott volt a kocsi is.A helyzet,hogy egyik sem megy😞
A kocsi nincs ott a boltban(persze ha ott kell lennie) a lerakodó meg nem változott át.Ha esetleg máshol kell keresni õket akkor szóljatok mert errõl nem volt leírás.
most kezdtem játszani a Farming Simulator 2011-el.
egész jól megy már,de a bála leadással gondok vannak...
odaviszem,de ezzel a villával kész szenvedés felrakni a futószalagra õket.
egy másik fórumon olvastam,hogy van olyan mod ami a lerakóhelyet átváltoztatja egy olyanra ahová csak le kell önteni õket és kész.
sajnos linket nem adott és az a fórum már kihalt...
ha esetleg valaki tud ilyenrõl kisegítene pls?
elõre is kösz.
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Microsoft Windows XP, Windows Vista vagy Windows 7
2,0 GHz-es Intel vagy azzal egyenértékû AMD processzor
Nvidia Geforce 7600 Series, ATI Radeon X1600 grafikus kártya vagy jobb (min 256 MB VRAM)
1 GB RAM
1 GB szabad hely a merevlemezen
Hangkártya
DVD-ROM meghajtó
Rendszerkövetelmények Mac verzió (*)
Mac OS X 10.5.8, 10.6.1, 10.7.1 vagy 10.8.1
1,83 GHz-es processzor vagy jobb
Nvidia Geforce 8600, ATI Radeon X1600 vagy jobb (min 256 MB VRAM)
1 GB RAM
1 GB szabad hely a merevlemezen
DVD-ROM meghajtó
2013 as játéké
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Ha a map,nekem is meglenne...huhúha - Jó lesz<#eljen>#eljen>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De az lsportalforum...egyesek,kételkednek azon,hogy a 13-ban lehet-e továbbra is modolni/mapolni,ami szerintem teljesen egyértelmû,hogy lehet...Most mondd meg,09-ben is mondták,hogy nem lehet,de csak azértis lehetett,mert másképpen,nem került volna ki,az a sok mod/map,ami az lsportalon van,úgyhogy,szerintem a 13-ban,is lehet ezeket ugyanúgy csinálni,mint ahogyan most.
\"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is.\" http://tescobetyar.picturepush.com skype: ateszhun..
\"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is.\" http://tescobetyar.picturepush.com skype: ateszhun..
További képek!
Tudna valaki segíteni abban , hogy mivel lehet a paradicsomot és a sárgarépát betakarítani, szüretelni? Elõre is köszi, ha valaki segít! Üdv.
Az újítások:
A játék közt számos új funkciók és fejlesztések vannak: A karrier módban játszani a mezõgazdasági termelõ, és megtapasztalhatjátok,a változatos gazdálkodási életmódot,egy teljesen új és szabadon hozzáférhetõ tájon. Az új gazdaság rendszer,aváltozó kukorica ára lehetõvé teszi,hogy,több pénzt fektetnek stratégiai és az új épületek, jármûvek és eszközökbe.
-Több mint 100 jármû és munkaeszköz
-Több mint 20 licenszelt márka pl. Case IH, Deutz-Fahr, Lamborghini, Same, Horsch, Amazone...
-Karrier mód, részletes gazdasági és állattenyésztési funkciókkal
-A tehenek mellett ezentúl bárányokat és csirkéket is tarthatunk majd
-A növényeket gondozni kell, különben tönkremehetnek és pl. egy nagyobb esõ is ronthat a termésen
-Megvásárolható földek
-Áthelyezhetõ épületek (pl. tyúkól)
-Dinamikus talaj (Na igen, ezért már érdemes lesz megvenni! )
-Számítógép által vezérelt munkások, segítõk
-Természetesen továbbra is Online és LAN játékmódban is gazdálkodhatunk
-Új pályák, automatikusan települõ gépek és eszközök (modok?)
-Gamepad és kormánykerék támogatás
Errõl,a játékról,szintén lesz bemutató,mint az LS11-rõl.
Jegyek elõvételben!
A bemutató 08.15-19 között lesz!
Lesz telefonosban,meg 3Dsben is!
A játék,várhatólag,októberben fog megjelenni!
A mapról csak ennyit tudok.