23835
  • mrzed
    Bálavillával... De az alap kockabálákhoz van kocsi, amivel összeszedheted. Csak tápkeverésnél kell pakoltatni.
  • Jossua
    Mi az istennel lehet megfogni azokat a kib***ott bálákat ?? és mire pakoljam fel mert úgy repülnek mint a toll !!!!! még a fogas markoloszáj se tudja megfogni mert abba meg beletörik nem képes átfogni nevetséges !
  • Balázs 17
    nem is a fizika miatt szeretjük és játszunk vele
  • Jossua
    Ennek a játéknak a fizikája egyenlő a nullával !! Sőt.. nulla nagy szám minuszba mértendő !
  • Cortes
    Tudtok segiteni? Az osszes jarmuvemnek mintha futomu problemai lennenek. Mindegyik felre huz jobbra. Miert?
  • traktorista
    Megnéztem a teheneknél a tejtermelés és takarmány viszonyokat. Minden esetben volt alattuk szalma, mert anélkül is csökken a tejtermelés. Ha csak kevert táp van és a másik kettő nullán áll, akkor is 100%-os a tejtermelés. Ha nincs kevert táp, de van a másik kettő, akkor 80 %. Vagyis a kevert táp a lényeg, annak hiányában nincs meg a maximális termelés. Ha mindhárom tápféleség van, akkor a termelés szintén 100%, de csak a kevert táp fogy, a másik kettő mennyisége nem változik, amíg van kevert táp. Takarmány nélkül is termelnek valamennyi tejet, 10-20 % körülit.
  • zolcsika080104
    köszönöm.a mod -oknak meg úgyis tárháza van fenn.A permetező helicopter az nagyon odavágott ,vagy 4 napja írtátok hogy még az is van.Pillanatok alatt fel lehet vele térképezni a helyet..Valaki ad nekem róla egy zipet .zip helyet?
  • Balázs 17
    1.4 elég
  • zolcsika080104
    Sziasztok!

Kellene egy kis segítség!
    A 2013 as szoftverhez a telepítő cd frissített 1.4 re.De van ott 1.3 is .most mindkettőre kell frissíteni,vagy elég az 1.4?
  • mrzed
    Csak az olcsóbbra nem lehet munkást felvenni...:(
  • traktorista
    A krumplinál és a cukorrépánál is. Vagy két lépésben takarítod be olcsóbb gépekkel, vagy a kombinált betakarítógépekkel egy lépésben, Grimme Tectron és Maxtron.
  • Triantafillo
    Szerintem Ő nem arra gondolt, hanem arra, amikor világoskék lesz a növekedés-jelző.
    Ez a burgonyánál van, mert ott első lépésként a "szalmát" kel leszedni, és utána lehet betakarítani.Ez két gépet jelent, és azt, hogy kétszer mész végig a földterületen, hogy betakarítsd a burgonyát.Itt két gépet kell venned, ezek olcsóbbak.
    Van az a betakarító, ami egy menetben megcsinálja a szalma-leszedést és a betakarítást, ez a jóval drágább.(479 ezer-valahány euro)
  • Maszekzs
    Szia az arra jó ha a térképen valamit pirosan lácc az elfonnyat és akkor nem lehet learatni és szürke lesz.
  • kitt2000
    A növekedés térképen szerepel egy szalma eltávolítása alatt mit ért!
    a szalmát addig nem lehet felszedni vagy mire vonatkozik!

Előre is köszönöm!
  • Maszekzs
    ne már én is kerestem de nem baj ha kockabálához van csak nagyobb legyen vagyis szélesebb.
  • Balázs 17
    nem hiszem, hogy létezik nagyobb
  • Maszekzs
    Szia egy kicsit nagyobb kellene mert mert mindegyik felén felül a tetejére a bála.
  • Balázs 17
    :O mekkora bála az?
  • Maszekzs
    Szia a tehenek alá akarom szórni a de nekem van egy módosításos bálázóm de amit te mondasz,hogy Kuhn spv az kicsi szélességre.

köszönöm a válaszod.
  • Balázs 17
    körbálát akarsz készíteni vagy körbálát akarsz a tehenek alá szórni?
    ha utóbbi akkor ott van a játékban a Kuhn SPV
  • Maszekzs
    Meg valaki küldjön egy linket egy körbála szalmázógépről egy linket az ls 2013-ba.

Előre is köszönöm.
  • Maszekzs
    Sziasztok az előbb olvastam,hogy a méheknek fát kell ültetni ez tényleg így van mert nekem a ls 2013 van meg?
  • KisCsani
    Üdv! Töltöttem le silót és nem tudom letenni a játékba, valaki tudna segíteni mi van ilyenkor?
  • Jossua
    bakkker kösz :) én is ott kerestem de a cash szót kerestem vagy hasonlót :)
  • Dante del Umro
    Üdv!
    Én nem tudom, hogy egy ilyen egyszerű problémához miért kell a GE szerkesztő.
    Én a total commandert használom és a bele épített note padot.
    Megnyitom vele a mod zip fájlát, megkeresem a modDesc.xml-t
    azt megnyitom szerkesztésre a sorok között megkeresem azt amit át akarok írni.
    Példa: Ez egy Krampe Bandit 800 pótkocsi modDesc.xml részlete
    <image active="store_Krampe_Bandit.dds" brand="brand_krampe.dds"/> (bolti kép)
    <price>56658</price> (ára a boltban)
    <xmlFilename>Krampe_Bandit_800.xml</xmlFilename> (ebben a fájban átírhatod egyes tulajdonságait ha akarod, pl kapacitását)
    <brand>Krampe</brand> (amikor a játékban vásárol a Módosítások Márkánként az itt beírt alcím alatt jelenik meg az eszköz)
    <dailyUpkeep>72</dailyUpkeep> (a napi fenntartási költség)
    <machineType>tippers</machineType> (az eszköz típusa)

még egy kis segítség:
    http://www.fsportal.hu ezen az oldalon az a baloldali menüsorban Farming Simulator 2013/Egyebek/Egyéb 3. oldalának alján van három pdf fájl amit érdemes letölteni és elolvasni. Sok hasznosítható dolog van benne.

• Jossua

Nagyon hasznos IFA-t játszva hazaviszem :)
  • Dunadan11
    Emberek
    Ma egy furcsa felfedezést tettem. Egy moddingolt mapon 2 darab terület szántási adatait néztem. Az eredeti mapon a 15. és 17. számú területnek felelnek meg. Műtrágyázás nélkül a 15. 6321 L árpát termelt, műtrágyával 11607 L árpát.
    A 17. területen pedig műtrágya elött 13477 L repce , műtrágya után 27058 L repce.
    Ez nagyon komoly arány mindkettőnél.
  • Jossua
    egy olyan kérdés ,hogy a GE szerkesztővel be tudom állítani az árakat is ?HA igen hol ???
  • Jossua
    Ki ismeri azt a Merci palfinger darus letölthető kamiont ?:)

a palfinger daruhoz van egy PLUS fej amit gyakorlatilag mint egy darunál minden irányba mozdítható ! A kérdésem az lenne azzal mit lehet pontosan felemelni ????
  • vlv760
    Hali ! Működő megvehető,nem GE által berakható silótárolót keresek ! Köszi ha segítesz!
  • Jossua
    Sikerült ! köszi még1x :) nem csomagoltam ki mappába csak kivettem és ugy nem volt jó neki ... és a texturákat is újra másoltam bele a mappából :)
  • Jossua
    Fura átírom az indoor-ban az értéket h a kamera megfelelően működjön és elmegy a tesztura róla színtelen lesz az egész !....
  • Jossua
    ujra probálom ....
  • Triantafillo
    Hogy érted, hogy elment a színe? Fehér lett, mert akkor textúra hibás volt a fájl.
  • Jossua
    vágom kicsomagoltam... betettem a trakit is.. átirtam az camerát amit mondtál... ! Jó is volt utána de elment a traki szine :D
  • Triantafillo
    RAR???? Alapból ZIP-ben kellene lennie a gépnek!
    Azt ki kell csomagolni, egy ugyanolyan nevű mappába, és abban ott lesz az i3d-fájl.Azt nyitja meg a GE.
    Nem akarom elvenni a kedved, de ahogy nézem nem ismered a GE-t és így nem lesz egyszerű a dolog, eléggé figyelni kell, mit hogyan módosítasz.
  • Jossua
    Megvan !Feltelepítettem.. és ezzel kell megnyitni az adott járművet? rar-t nem engedi.. vagy hogy kellene ezt átírni ?
  • Triantafillo
    Giants Editor - Ezzel lehet a mapokat, meg a gépeket szerkeszteni, meg mindent aminek "i3d" a kiterjesztése.
    Amikor feltelepíted a játékot, a főkönyvtárba bekerül egy "sdk" mappa, abban van a telepítő.
  • Jossua
    GE ??amicsoda ?
  • Triantafillo
    A kamera nézetet a GE-ben lehet baállítani: "indoorCamera" RotateX:0 RotateY:180 RotateZ:0 - ezzel jónak kell lennie.