Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A bálákat nem eszik meg a tehenek, hanem el lehet adni õket. Nem ismerem azt a mapot, így nem tudok benne segíteni. De az alap mapon annál a pajtánál tudod eladni a bálákat ahol futószalag van. A kockabálákat homlokrakodóval rárakod a szalagra, felviszi és kapod érte a pénzt. A körbálát pedig fel kell emelni a szalag mellé a nyílásba.
Néz szét a mapodon, mert minden mapon más a megoldás erre. Néz szét a farmon, amelyik épületbe úgy látod hogy lehet pakolni próbáld meg a bálákat lerakni, én is ezzel szoktam szórakozni mikor újítok :D
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
az lenne a kérdésem,h miért írja ki a játék multiba,h nem hozható létre kapcsolat a többi játékossal????
Elõre is köszi :)
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
1.: de, ott van az a vályú akkor abba nem kell belepakolni hanem magától megy csak úgy... (ha így van OK)
2.: szóval ha lucernát adok neki akkor azt oda a vályúhoz kell önteni.
3.: a bálákkal mit lehet kezdeni azt is megeszik a tehenek/el lehet vinni valami felvásárlóba ha igen akkor az hol található a pwer_v3 map-on?
elõre is köszönök minden segítséget!!!<#worship>#worship>
mert ha igen akkor legyen szíves linkeljen egy olyan szerszámot amivel meg lehet csinálni próbáltam már weimar-ral meg ilyen trágyaszedõ kanállal és nem megy bele a silóba...:(<#fejvakaras>#fejvakaras>
Kovács Tamás
1 kérdésem van hogy miért van ez? Amikor levágom a füvet a bociknak, a levágott fû fehér színû, és a játék el kezd akadozni, de ez csak addig van még fel nem takarítom onnan. És ugyan így van a többi gabonával is. Jah, meg a szántásnál is hasonló, amég be nem vetem.
#12820: A map-ra gondoltam köszi ^^.
#12821: A híg-normál trágya között semmi különbség nincs szerintem, maximum a halmazállapotuk szerint. Alap térképre nem biztos, hogy bele tudod rakni, de foglalkoztunk mostanában olyan pályával, amin van paradicsom, napraforgó... stb.
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Nos, az elsõ, hogy a híg és a normál trágya között van-e különbség?
második,hogy sima alap térképes módnál (save 1-nél) be lehet-e tenni olyant, hogy praradicsomot-répát-napraforgót stb..., hogy lehessen ültetni? (és ha igen akkor tudna nekem linkelni ilyen módot? :) )
Köszi a válaszokat, holnapi viszont aratásig :)
\"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is.\" http://tescobetyar.picturepush.com skype: ateszhun..
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Több topikon is jelen vagyok. Én is játszok a farming simulator-ral. Azt szeretném kérdezni, hogy valaki tud e magyarosítást az FS-hez? Elõre is köszi! :))
Bemész az Opciók-ba,majd a Hardwerprofilt átállíthatod neked tetszõre pl::Medium,High,Very High.Elmented és vissza a játékba!
My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2
Map berakás - LS 2011
Letöltesz egy 09-es mapot pl:Farmers Wallhalla,és aztán bemész az LS11 mappájaba.Ott az sdk-ba kukucskálsz,ahol ott van a "SampleModMap",azt megnyitod és mindent beraksz ami a 09-es mapnak a mappájában van,kivéve a "test01"-et,mert akkor az egész map egy nagy rakás trágyadomb lesz!Van olyan hogy "textures",abba is belemész,majd a 11 mappájában a datában van a maps,amiben szintén ott van...Belemész ott is a texturesba,majd a foliageba!Ami ott van azt bejelölöd,és átviszed a másikba!
A vetõmag,és a permet berakásáról kérdezd Zoli 108-at,az lsportal.hu-n!
Mod konvert - LS 2011
My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2
By:tzs1
Az elõzõt is õ csinálta!
Tanítást vállalok el,a játék kapcsán!
Tamás540:

Claas Arion 640
Kovács Tamás
Letöltés
\"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is.\" http://tescobetyar.picturepush.com skype: ateszhun..
és köszönöm megint egy kicsit okosabb lettem!
nem könnyû az ilyen hülyékkel... <#circling>#circling>
1. A Print Screen gomb az amire rá van írva a Print Screen..
2. A trágya takaró akkor tûnik el ha megeteted a bocikat és keletkezik gané....nem termelõdik túl gyorsan...
3. A modokat zip formában tedd be mert az a tuti....
1.: a "print screen" melyik gomb lenyomásával lehet elérni?
2.: van a teheneknél a trágya le van ott takarva azt a takarót hogy lehet felszedni hogy lehessen pakolni?(az eredeti map-on van)
3.: ha a mapot rar-ban teszem be nem kell kicsomagolni?
mégegyszer nagyon szépen köszönöm!!!<#worship>#worship><#worship>#worship>
Tedd be a mapodat az User/Dokumentumok/my games/Farming simulator/mods mapába és indíthatód a játékot és válaszd ki a kezdésnél a mapodat.Minden egyéb más modot is ide tegyél be. A fényképeket a print screen billentyûvel tudsz csinálni és a User/Dokumentumok/my games/Farming simulator/screenshots mappában találod a képeket majd.
kipróbáltam ezt a játékot és nagyon megtettszett!
azt szeretném megkérdezni hogy lehet map-ot berekni a játékba és hogy lehet fényképeket csinálni???
aki tudna segíteni legyen szíves írjon egy privát üzenetet! nagyon megköszönném a segítséget!
üdv.: kis kindertojás (Trombitás Imre)
Vagy kezd egy új játékot és már kész is...
Én ugy néz ki szerencsétlen vagyok gondoltam ha már viszjöttem hozok egy remek pályát amit én kezdtem el csinálni és jól haladok!
Ma amikor befelyeztem és elmentettem de amikor ujra mentem volna többi részét csinálni ezt adta ki :
Nagyon de nagyon telyes szivemböl kérek segitséget mindenkitöl ha megoldódik én igérem hogy megosztom veletek nem sajnálom senkitöl !
De kérlek segitsetek eddig ez a legjobb map!
Mit rothattam el minnél elöbb válaszoljatok kérlek benneteket!
ELNÉZÉST A HELYESIRÁSÉ NAGYON SIETTTEM!
K9ÖSZÖNÖM