23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
mrzed #14865 Bálavillával... De az alap kockabálákhoz van kocsi, amivel összeszedheted. Csak tápkeverésnél kell pakoltatni. -
Jossua #14864 Mi az istennel lehet megfogni azokat a kib***ott bálákat ?? és mire pakoljam fel mert úgy repülnek mint a toll !!!!! még a fogas markoloszáj se tudja megfogni mert abba meg beletörik nem képes átfogni nevetséges ! -
Balázs 17 #14863 nem is a fizika miatt szeretjük és játszunk vele -
Jossua #14862 Ennek a játéknak a fizikája egyenlő a nullával !! Sőt.. nulla nagy szám minuszba mértendő ! -
Cortes #14861 Tudtok segiteni? Az osszes jarmuvemnek mintha futomu problemai lennenek. Mindegyik felre huz jobbra. Miert? -
#14860 Megnéztem a teheneknél a tejtermelés és takarmány viszonyokat. Minden esetben volt alattuk szalma, mert anélkül is csökken a tejtermelés. Ha csak kevert táp van és a másik kettő nullán áll, akkor is 100%-os a tejtermelés. Ha nincs kevert táp, de van a másik kettő, akkor 80 %. Vagyis a kevert táp a lényeg, annak hiányában nincs meg a maximális termelés. Ha mindhárom tápféleség van, akkor a termelés szintén 100%, de csak a kevert táp fogy, a másik kettő mennyisége nem változik, amíg van kevert táp. Takarmány nélkül is termelnek valamennyi tejet, 10-20 % körülit. -
zolcsika080104 #14859 köszönöm.a mod -oknak meg úgyis tárháza van fenn.A permetező helicopter az nagyon odavágott ,vagy 4 napja írtátok hogy még az is van.Pillanatok alatt fel lehet vele térképezni a helyet..Valaki ad nekem róla egy zipet .zip helyet? -
Balázs 17 #14858 1.4 elég -
zolcsika080104 #14857 Sziasztok!
Kellene egy kis segítség!
A 2013 as szoftverhez a telepítő cd frissített 1.4 re.De van ott 1.3 is .most mindkettőre kell frissíteni,vagy elég az 1.4? -
mrzed #14856 Csak az olcsóbbra nem lehet munkást felvenni...:( -
#14855 A krumplinál és a cukorrépánál is. Vagy két lépésben takarítod be olcsóbb gépekkel, vagy a kombinált betakarítógépekkel egy lépésben, Grimme Tectron és Maxtron. -
Triantafillo #14854 Szerintem Ő nem arra gondolt, hanem arra, amikor világoskék lesz a növekedés-jelző.
Ez a burgonyánál van, mert ott első lépésként a "szalmát" kel leszedni, és utána lehet betakarítani.Ez két gépet jelent, és azt, hogy kétszer mész végig a földterületen, hogy betakarítsd a burgonyát.Itt két gépet kell venned, ezek olcsóbbak.
Van az a betakarító, ami egy menetben megcsinálja a szalma-leszedést és a betakarítást, ez a jóval drágább.(479 ezer-valahány euro) -
Maszekzs #14853 Szia az arra jó ha a térképen valamit pirosan lácc az elfonnyat és akkor nem lehet learatni és szürke lesz. -
kitt2000 #14852 A növekedés térképen szerepel egy szalma eltávolítása alatt mit ért!
a szalmát addig nem lehet felszedni vagy mire vonatkozik!
Előre is köszönöm! -
Maszekzs #14851 ne már én is kerestem de nem baj ha kockabálához van csak nagyobb legyen vagyis szélesebb. -
Balázs 17 #14850 nem hiszem, hogy létezik nagyobb -
Maszekzs #14849 Szia egy kicsit nagyobb kellene mert mert mindegyik felén felül a tetejére a bála. -
Balázs 17 #14848 :O mekkora bála az? -
Maszekzs #14847 Szia a tehenek alá akarom szórni a de nekem van egy módosításos bálázóm de amit te mondasz,hogy Kuhn spv az kicsi szélességre.
köszönöm a válaszod. -
Balázs 17 #14846 körbálát akarsz készíteni vagy körbálát akarsz a tehenek alá szórni?
ha utóbbi akkor ott van a játékban a Kuhn SPV -
Maszekzs #14845 Meg valaki küldjön egy linket egy körbála szalmázógépről egy linket az ls 2013-ba.
Előre is köszönöm. -
Maszekzs #14844 Sziasztok az előbb olvastam,hogy a méheknek fát kell ültetni ez tényleg így van mert nekem a ls 2013 van meg? -
KisCsani #14843 Üdv! Töltöttem le silót és nem tudom letenni a játékba, valaki tudna segíteni mi van ilyenkor? -
Jossua #14842 bakkker kösz :) én is ott kerestem de a cash szót kerestem vagy hasonlót :) -
#14841 Üdv!
Én nem tudom, hogy egy ilyen egyszerű problémához miért kell a GE szerkesztő.
Én a total commandert használom és a bele épített note padot.
Megnyitom vele a mod zip fájlát, megkeresem a modDesc.xml-t
azt megnyitom szerkesztésre a sorok között megkeresem azt amit át akarok írni.
Példa: Ez egy Krampe Bandit 800 pótkocsi modDesc.xml részlete
<image active="store_Krampe_Bandit.dds" brand="brand_krampe.dds"/> (bolti kép)
<price>56658</price> (ára a boltban)
<xmlFilename>Krampe_Bandit_800.xml</xmlFilename> (ebben a fájban átírhatod egyes tulajdonságait ha akarod, pl kapacitását)
<brand>Krampe</brand> (amikor a játékban vásárol a Módosítások Márkánként az itt beírt alcím alatt jelenik meg az eszköz)
<dailyUpkeep>72</dailyUpkeep> (a napi fenntartási költség)
<machineType>tippers</machineType> (az eszköz típusa)
még egy kis segítség:
http://www.fsportal.hu ezen az oldalon az a baloldali menüsorban Farming Simulator 2013/Egyebek/Egyéb 3. oldalának alján van három pdf fájl amit érdemes letölteni és elolvasni. Sok hasznosítható dolog van benne.
-
Jossua #14840
Nagyon hasznos IFA-t játszva hazaviszem :) -
Dunadan11 #14839 Emberek
Ma egy furcsa felfedezést tettem. Egy moddingolt mapon 2 darab terület szántási adatait néztem. Az eredeti mapon a 15. és 17. számú területnek felelnek meg. Műtrágyázás nélkül a 15. 6321 L árpát termelt, műtrágyával 11607 L árpát.
A 17. területen pedig műtrágya elött 13477 L repce , műtrágya után 27058 L repce.
Ez nagyon komoly arány mindkettőnél. -
Jossua #14838 egy olyan kérdés ,hogy a GE szerkesztővel be tudom állítani az árakat is ?HA igen hol ??? -
Jossua #14837 Ki ismeri azt a Merci palfinger darus letölthető kamiont ?:)
a palfinger daruhoz van egy PLUS fej amit gyakorlatilag mint egy darunál minden irányba mozdítható ! A kérdésem az lenne azzal mit lehet pontosan felemelni ???? -
vlv760 #14836 Hali ! Működő megvehető,nem GE által berakható silótárolót keresek ! Köszi ha segítesz! -
Jossua #14835 Sikerült ! köszi még1x :) nem csomagoltam ki mappába csak kivettem és ugy nem volt jó neki ... és a texturákat is újra másoltam bele a mappából :) -
Jossua #14834 Fura átírom az indoor-ban az értéket h a kamera megfelelően működjön és elmegy a tesztura róla színtelen lesz az egész !.... -
Jossua #14833 ujra probálom .... -
Triantafillo #14832 Hogy érted, hogy elment a színe? Fehér lett, mert akkor textúra hibás volt a fájl. -
Jossua #14831 vágom kicsomagoltam... betettem a trakit is.. átirtam az camerát amit mondtál... ! Jó is volt utána de elment a traki szine :D -
Triantafillo #14830 RAR???? Alapból ZIP-ben kellene lennie a gépnek!
Azt ki kell csomagolni, egy ugyanolyan nevű mappába, és abban ott lesz az i3d-fájl.Azt nyitja meg a GE.
Nem akarom elvenni a kedved, de ahogy nézem nem ismered a GE-t és így nem lesz egyszerű a dolog, eléggé figyelni kell, mit hogyan módosítasz. -
Jossua #14829 Megvan !Feltelepítettem.. és ezzel kell megnyitni az adott járművet? rar-t nem engedi.. vagy hogy kellene ezt átírni ? -
Triantafillo #14828 Giants Editor - Ezzel lehet a mapokat, meg a gépeket szerkeszteni, meg mindent aminek "i3d" a kiterjesztése.
Amikor feltelepíted a játékot, a főkönyvtárba bekerül egy "sdk" mappa, abban van a telepítő. -
Jossua #14827 GE ??amicsoda ? -
Triantafillo #14826 A kamera nézetet a GE-ben lehet baállítani: "indoorCamera" RotateX:0 RotateY:180 RotateZ:0 - ezzel jónak kell lennie.