23835
  • zolcsika080104
    nagyon köszönöm a választ!
  • Balázs 17
    felgyorsítod az időt 7-8 vagy 8-9 gombal, vagy a növekedést ESC és ott lesz valahol
    a modokat ne csomagold ki, .zip legyen
  • Zoltan32
    Sziasztok!
    Ha elültetek valamit 1 teljes nap kell mire kikel nos ezt a folyamatot hogy lehet felgyorsítani pl a játékbeli időben 1-2 órára?
    Ha letöltök 1 MOD ot,beleteszem a "mods" mappába kicsomagolom de nem látja a játék!
    Ezekben ki tudna segíteni?

• ronso
    Nem használt neki sajnos átraktam 10-re de még mindig angol.Multiplayer az magyar a fene egye meg..
  • ronso
    köszönöm megnézem..
  • Balázs 17
    próbáld meg azt, hogy:
    dokumentumokban ahol van a játék, azon belül van egy 'gameSettings.xml'
    megnyitod és látsz egy language="xy" értéket, elvileg ha 0, akkor angol nyelvű a játék
    nekem 10-es érték és így magyar

én ennyit találtam róla:S
  • ronso
    Vagy legalább valaki mondja meg,hol van a warez verzioban mert akkor feltelepitem és onnan kiszedem és átrakom..köszönöm.
  • ronso
    Valaki el tudja nekem küldeni a magyar nyelvi file-okat?..
  • Triantafillo
    Hát ez nem igazán van így. Miért villogna a saját tároló akciónál? Magadnak mit akciózol?

Sárga : felvásárló hely - ez villog akciónál, mert adott ideig magasabb áron vásárolják meg a terményt

Szürke/Fehér : saját tároló

Zöld : itt a lekaszált füvet lehet eladni, nem a "feleslegessé vált rakományt" (mondjuk nem is értettem, hogy ez mit jelent : "feleslegessé vált rakomány" )
  • ronso
    Azt valahonnan le lehet tölteni?
  • LeWyTy
    Cseréld ki s nyelvi fileokat ma magyarra.
  • ronso
    Sziasztok
    Az eddig magyar játékomat (warez)ma megvettem steamen,és angol lett a szöveg de a menüben hungarien van irva ilyenkor mi a teendő?Segitséget megköszönném
  • Maszekzs
    De leginkább a alján a sonica az a legjobb.
  • Maszekzs
    Sziasztok én nekem ezek a kamionok tetszenek nagyon egyet le is töltöttem nektek is tetszik?

http://www.ls2013.com/page/11?s=truck
  • mrzed
    Nics előttem a játék, de fejből:

Sárga: felvásárló hely
    Szürke: saját tároló /az akciók alkalmával villog/
    Zöld: "szemétdomb" ide öntheted a feleslegessé vált rakományt
  • mrzed
    Az Agricultural Simulator 2013-at próbálta már valaki?
    /nincs saját topikja/
    Tényleg ennyire ratyi a 3D motorja, vagy csak nálam problémás?
    Az FS2013 Max felbontáson két tucat géppel simán fut, az meg minimum grafikák a tutorialban akadozik...
  • Jossua
    Ez nagyon baró köszi:)
  • zolcsika080104
    kICSI SEGÍTSÉGET KÉRNÉK!

a játék pdf file tájékoztatójában nem találtam meg hogy van e jelentősége annak, hogy a térképen a felvásárlóhelyek hol zöld, hol sárga ,van ahol meg szürke ikonokként látszanak.Jelent ez valamit?
  • AXmen
  • atomantal22
    Vannak olyan bálaszállító trélerek,amelyek maguktól felszedik a bálákat. Ez a legjobb,mert tényleg kissé tökölős felpakolni a bálákat.
    Pl EZ ITT
  • Balázs 17
    Szabályok 1. pont
  • Gábor 1992
    Üdv Mindenkinek.Egy kis segítséget kérek.tettem bele a 2013-as farming simulátorba 1.4-es patch et.Csak így akármilyen cd kulcsot írok be nem tudom aktiválni a játékot.Ez mitől van?
  • Kenny85
    Jó...
    Azt hiszem veled nem kell eszmei csatát folytatni.
  • zolcsika080104
    igen azon töprengtem hogy a modelleket a simultorba csak valami progival lehet.de nagyon jók,
  • Kenny85
    Esetleg azokat a kártyákat grafikusok, modellezők használják munkára?
    Nem Vérpistik játszanak azokon krájzísz nyócat...
  • Jossua
    na ezt kiprobálom köszi ;D
  • Balázs 17
    unalom űzésunalom űzés[/URL] ellen használtam anno :DD
  • zolcsika080104
    A hibák a billenytyüim miatt vannak ne hari,hiába ütöm le nem ír a csuda!!!Na ez jobban bosszant mint bármi!
  • zolcsika080104
    Ja meg épp ez az te azt vártad a játéktól hogy valós hellyel közel valós fizikai paraméterekkel rendelkezzen!Ha mögénézel én megtettem a játékról még a készítői sem gondolták hogy sikeres lesz.Azután lett meg a 2011 hogy sikereket értek el.A 2013 as már ki let javítgatva.nem repülnek a járművek stb .Mindenki számára evidens az hogy a játék egy gagyi nvidia graf kártyával is fut.ezzel ellentétben van olyan videokártya - ami 1 600 000 ft- ba kerül.Na vajon az mire kell?Nuronmintájú proci agyullámvezérelt 3 d játék?
  • Jossua
    micsoda ???:) az milyen dobj már egy linket könyörgöm :D
  • Balázs 17
    van rendes kézi villa mód is
  • zolcsika080104
    Én is csak akkor pakolom amikor van kedvem hozzá..Nem is nagyon éri meg.de meg lehet csinálni,Felraksz 20at egy óra alatt,
  • Jossua
    Jó sztem ne keverjük ajátékot az valósággal mert akkor azt mondom hogy az életbe fel lehet dobálni a kocsira a bálákat és lekötözni ebben nem lehet hanem pöcsölni kell egy villával 5 percet egy bála felrakásával !
  • zolcsika080104
    hát ilyen ez a farmer szakma.a valóság ennél sokkal rosszabb hidd el.a magyar pályára 1500 ös vajszinü ladát futóval a fasor mellé az a tuti.Oda egy élet munkája órák alatt,ha nem köt le a játék vagy nem megy ,csináld élőben.A gazda John Dear -jának filléres megoldású baja volt ,az üzletben százezrekbe kerül.Hadd ne soroljam!Ez azért játék,mert illúzió!
  • Jossua
    Az öröm tetöfoka akkor ér el mikor felpakolok X mennyiségűt elindulok és egy leesik ami vagy 5öt magával húz jeeeeaaah ! 1 seb mentem :)
  • zolcsika080104
    nekem is lerepült ha gyorsan mentem rá!Lassan menj rá nem fogja eltolni!Olyan ez mint a gyakorlatban xd
  • Balázs 17
    mert az eredeti az ilyen... vannak módosított villák, amiben van olyan funkció, hogy rögzítse a bálát
    addig nem engedi el amíg ki nem kapcsolod
  • Jossua
    bálavillát használok de bakker.. lerepül róla nevetséges az egész !
  • zolcsika080104
    Elnézést a moderátoroktól a helyesírási hibákért.Nagyon fáradt vagyok meló után,és csak tanítani szerettem volna ,hiszen én alig várom hogy játszak, a 2013 tegnap lett meg. A 2011 is nagyon jó tényleg gyakorlati tapasztalatokkal mögöttem élvezem ezt a kis játékot.Egy bajom van hogy vagy az 1.4 frissités zavarja be a 2013 asat vagy a mod de az exe file hibát észlel és leáll.a 2011 es sose csinált ilyet.Mit tegyek?Mivel van a gond?
  • zolcsika080104
    Ha van türelmed.olvsad el aleírás.bálavillával kell és óvatosan-Ráadásul én targoncáztam élőben hónapokig.laminált faforgácslaprakatok közé kellett a villával menni a rakat közt max 10 cent van.a villa 8 cm vastag volt a kalmáron-Számolj!voltt kollega aki 30 0l betalát a lyukba alig állt egy s már le i vette a rakatot 8 méter magasról.és nem borított le egyet sem!Akinek nincs türelme az sose lesz ilyen profi-Nekem megy a bálapakolás a játékban mert kihívás volt!