23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
zolcsika080104 #14905 nagyon köszönöm a választ! -
Balázs 17 #14904 felgyorsítod az időt 7-8 vagy 8-9 gombal, vagy a növekedést ESC és ott lesz valahol
a modokat ne csomagold ki, .zip legyen -
Zoltan32 #14903 Sziasztok!
Ha elültetek valamit 1 teljes nap kell mire kikel nos ezt a folyamatot hogy lehet felgyorsítani pl a játékbeli időben 1-2 órára?
Ha letöltök 1 MOD ot,beleteszem a "mods" mappába kicsomagolom de nem látja a játék!
Ezekben ki tudna segíteni?
-
#14902 Nem használt neki sajnos átraktam 10-re de még mindig angol.Multiplayer az magyar a fene egye meg.. -
#14901 köszönöm megnézem.. -
Balázs 17 #14900 próbáld meg azt, hogy:
dokumentumokban ahol van a játék, azon belül van egy 'gameSettings.xml'
megnyitod és látsz egy language="xy" értéket, elvileg ha 0, akkor angol nyelvű a játék
nekem 10-es érték és így magyar
én ennyit találtam róla:S -
#14899 Vagy legalább valaki mondja meg,hol van a warez verzioban mert akkor feltelepitem és onnan kiszedem és átrakom..köszönöm. -
#14898 Valaki el tudja nekem küldeni a magyar nyelvi file-okat?.. -
Triantafillo #14897 Hát ez nem igazán van így. Miért villogna a saját tároló akciónál? Magadnak mit akciózol?
Sárga : felvásárló hely - ez villog akciónál, mert adott ideig magasabb áron vásárolják meg a terményt
Szürke/Fehér : saját tároló
Zöld : itt a lekaszált füvet lehet eladni, nem a "feleslegessé vált rakományt" (mondjuk nem is értettem, hogy ez mit jelent : "feleslegessé vált rakomány" ) -
#14896 Azt valahonnan le lehet tölteni?
-
#14895 Cseréld ki s nyelvi fileokat ma magyarra. -
#14894 Sziasztok
Az eddig magyar játékomat (warez)ma megvettem steamen,és angol lett a szöveg de a menüben hungarien van irva ilyenkor mi a teendő?Segitséget megköszönném -
Maszekzs #14893 De leginkább a alján a sonica az a legjobb. -
Maszekzs #14892 Sziasztok én nekem ezek a kamionok tetszenek nagyon egyet le is töltöttem nektek is tetszik?
http://www.ls2013.com/page/11?s=truck -
mrzed #14891 Nics előttem a játék, de fejből:
Sárga: felvásárló hely
Szürke: saját tároló /az akciók alkalmával villog/
Zöld: "szemétdomb" ide öntheted a feleslegessé vált rakományt -
mrzed #14890 Az Agricultural Simulator 2013-at próbálta már valaki?
/nincs saját topikja/
Tényleg ennyire ratyi a 3D motorja, vagy csak nálam problémás?
Az FS2013 Max felbontáson két tucat géppel simán fut, az meg minimum grafikák a tutorialban akadozik... -
Jossua #14889 Ez nagyon baró köszi:) -
zolcsika080104 #14888 kICSI SEGÍTSÉGET KÉRNÉK!
a játék pdf file tájékoztatójában nem találtam meg hogy van e jelentősége annak, hogy a térképen a felvásárlóhelyek hol zöld, hol sárga ,van ahol meg szürke ikonokként látszanak.Jelent ez valamit? -
AXmen #14887 -
atomantal22 #14886 Vannak olyan bálaszállító trélerek,amelyek maguktól felszedik a bálákat. Ez a legjobb,mert tényleg kissé tökölős felpakolni a bálákat.
Pl EZ ITT -
Balázs 17 #14885 Szabályok 1. pont -
Gábor 1992 #14884 Üdv Mindenkinek.Egy kis segítséget kérek.tettem bele a 2013-as farming simulátorba 1.4-es patch et.Csak így akármilyen cd kulcsot írok be nem tudom aktiválni a játékot.Ez mitől van? -
#14883 Jó...
Azt hiszem veled nem kell eszmei csatát folytatni. -
zolcsika080104 #14882 igen azon töprengtem hogy a modelleket a simultorba csak valami progival lehet.de nagyon jók, -
#14881 Esetleg azokat a kártyákat grafikusok, modellezők használják munkára?
Nem Vérpistik játszanak azokon krájzísz nyócat... -
Jossua #14880 na ezt kiprobálom köszi ;D -
Balázs 17 #14879 unalom űzésunalom űzés[/URL] ellen használtam anno :DD -
zolcsika080104 #14878 A hibák a billenytyüim miatt vannak ne hari,hiába ütöm le nem ír a csuda!!!Na ez jobban bosszant mint bármi! -
zolcsika080104 #14877 Ja meg épp ez az te azt vártad a játéktól hogy valós hellyel közel valós fizikai paraméterekkel rendelkezzen!Ha mögénézel én megtettem a játékról még a készítői sem gondolták hogy sikeres lesz.Azután lett meg a 2011 hogy sikereket értek el.A 2013 as már ki let javítgatva.nem repülnek a járművek stb .Mindenki számára evidens az hogy a játék egy gagyi nvidia graf kártyával is fut.ezzel ellentétben van olyan videokártya - ami 1 600 000 ft- ba kerül.Na vajon az mire kell?Nuronmintájú proci agyullámvezérelt 3 d játék? -
Jossua #14876 micsoda ???:) az milyen dobj már egy linket könyörgöm :D -
Balázs 17 #14875 van rendes kézi villa mód is -
zolcsika080104 #14874 Én is csak akkor pakolom amikor van kedvem hozzá..Nem is nagyon éri meg.de meg lehet csinálni,Felraksz 20at egy óra alatt, -
Jossua #14873 Jó sztem ne keverjük ajátékot az valósággal mert akkor azt mondom hogy az életbe fel lehet dobálni a kocsira a bálákat és lekötözni ebben nem lehet hanem pöcsölni kell egy villával 5 percet egy bála felrakásával ! -
zolcsika080104 #14872 hát ilyen ez a farmer szakma.a valóság ennél sokkal rosszabb hidd el.a magyar pályára 1500 ös vajszinü ladát futóval a fasor mellé az a tuti.Oda egy élet munkája órák alatt,ha nem köt le a játék vagy nem megy ,csináld élőben.A gazda John Dear -jának filléres megoldású baja volt ,az üzletben százezrekbe kerül.Hadd ne soroljam!Ez azért játék,mert illúzió! -
Jossua #14871 Az öröm tetöfoka akkor ér el mikor felpakolok X mennyiségűt elindulok és egy leesik ami vagy 5öt magával húz jeeeeaaah ! 1 seb mentem :) -
zolcsika080104 #14870 nekem is lerepült ha gyorsan mentem rá!Lassan menj rá nem fogja eltolni!Olyan ez mint a gyakorlatban xd -
Balázs 17 #14869 mert az eredeti az ilyen... vannak módosított villák, amiben van olyan funkció, hogy rögzítse a bálát
addig nem engedi el amíg ki nem kapcsolod -
Jossua #14868 bálavillát használok de bakker.. lerepül róla nevetséges az egész ! -
zolcsika080104 #14867 Elnézést a moderátoroktól a helyesírási hibákért.Nagyon fáradt vagyok meló után,és csak tanítani szerettem volna ,hiszen én alig várom hogy játszak, a 2013 tegnap lett meg. A 2011 is nagyon jó tényleg gyakorlati tapasztalatokkal mögöttem élvezem ezt a kis játékot.Egy bajom van hogy vagy az 1.4 frissités zavarja be a 2013 asat vagy a mod de az exe file hibát észlel és leáll.a 2011 es sose csinált ilyet.Mit tegyek?Mivel van a gond? -
zolcsika080104 #14866 Ha van türelmed.olvsad el aleírás.bálavillával kell és óvatosan-Ráadásul én targoncáztam élőben hónapokig.laminált faforgácslaprakatok közé kellett a villával menni a rakat közt max 10 cent van.a villa 8 cm vastag volt a kalmáron-Számolj!voltt kollega aki 30 0l betalát a lyukba alig állt egy s már le i vette a rakatot 8 méter magasról.és nem borított le egyet sem!Akinek nincs türelme az sose lesz ilyen profi-Nekem megy a bálapakolás a játékban mert kihívás volt!