24078
  • Rinaldo
    Megoldódott, köszi :)
  • Rinaldo
    Azt írja, hogy Töltési szint 0 (0%), mégsem engedi
  • fbandy72
    Sziasztok!
    Lehet maradt benne egy kicsi ami nem látszik, elég 1% is és az nem látható, állj bele és a bal felső sarokban kiírja mennyi a telítettség.
  • Rinaldo
    Sziasztok,
    miért nem tudom a silózott kukorica leönteni az erjesztőbe?
    Az erjesztő üres nincs semmi benne s mégsem engedi...
  • zetor16245
    sziasztok
    Nem tudjátok véletlen hogy ls 2013 ba a weimar t174 es re van körbála rakó szurony vagy kanál mert valahol láttam de mér nem emlékszem pontosan hogy hol válaszokért előre is köszi
  • Dodge Ram
    Sziasztok!
    Segítségeteket szeretném kérni abban, hogy a pótkocsik közül melyik képes befogadni a hagymát és a répát?
    Ugyan akkor az áru befogadó képessége melyiknél a legnagyobb?
    (Ls2013 alap verzióhoz kellene)
    Előre is köszönöm a válaszotokat. Üdv.: Ria
  • kjhun
    Ezt, beírni az AdBlockba, hogy blokkolja, és nincs feketeség:

http://www5.picturepush.com/photo/a/7226698/img/OMSI/imsiszoveg.png

Vagy az oldal skriptjéből kiszedni.
  • Martinez01
    Bugos :D. Már dolgozok az újon :)
  • AXmen
    Mi van a design-el?
  • Martinez01
    Elég csak a hozzászólás dátumát nézni, utána magadtól is megkapod a választ :)
  • gera995
    Szia! :) A dinamikus talaj nem azt jelenti mint a 2013-ban ugye? Vagy itt is csak annyi hogy az épületeket bárhova elhelyezheted?
  • zolcsika080104
    enyhén furcsán értelmezik a játékot....coca cola agyuak
  • kalooria
    Ok. Köszi. :)
  • marko37
  • Triantafillo
    Az elrontott kevert tápot "abrak"-ként kezeli a játék, ami, ha jól emlékszem, annak felel meg, mintha silót adnál nekik, a lényeg, hogy azt is beöntheted a teheneknek.
    Egyébként mások is írták-kérdezték a helyes keverési arányt.
    Én személy szerint nem is nézem a "keverési-arány" ablakot a bal felső sarokban, hanem a legegyszerűbb módszert használom: a keverő kocsi, ha tele van az ugye 100%. Három féle anyagot töltesz, ezt elosztom a 100%-ra, és csak a töltöttséget kell nézni. Egyikből 33%, másikból is 33%, a harmadikbő 34%, és tele van a kocsi, keverési arány tökéletes. Egyszerűbb, mint fenn a csúszkákat lesni.
  • kalooria
    Üdv!

Ha eltévesztettem a keverési arányt a tehén-etetésnél, hova tudom tenni a rosszul kevert tápot?
    Van valami "ledobható hely", vagy öntsem be a tehenekhez, úgyis mindegy-alapon?

Köszi!
  • Robi546
    Helló!

Valaki tud nekem mondani egy jó,használható falusi mapot ? Előre is köszi,megint megjött a kedvem hozzá. :D
  • Petke77
    Nézd végig az eszközök listáját, van több fajta vetőgép az egyik biztos jó lesz!
  • kecsa kamionos
    Valaki meg tudja nekem mondani hogy lehet krumplit vetni fs 2013-ban
  • KDani97
    Nem jelennek meg az állatok h oldjam meg a problémát?
  • AXmen

• Martinez01
    Szerintem ezt egyéne válogatja, van aki a régi gépeket szereti (Zetor Crystal, MTZ, Fortshritt), van aki az újakat (John Deere, Fendt, Claas).
    Válogass kedved szerint a: www.lshungary.hu , www.modhoster.de , www.fsportal.hu weboldalakon :).
  • Queeg
    Sziasztok!
    Én nagyon kezdő vagyok ebbe az egész "műfajba".:D Annyi lenne a kérdésem, hogy melyik gépek a legjobbak?
  • gogabi79

Dutra Ue28
  • Triantafillo
    Azokat csak úgy tudod vetni, ha az adott map-ba telepítve vannak.
  • Gábor 1992
    Üdv mindenkinek.Egy kis segítséget kérek.Hogy tudok répát gyökeret meg paradicsomot ültetni?
  • vlv760
    hali! Eltünt az F1 ablakom, nem tudom vissza szerezni a legutóbb berakott dolgokat már kivettem ,P mint piac ,van kilépni kitudok akkor mi lehet vele? Köszi ha segítesz!
  • Martinez01
    Legközelebb a zöld [VIDEÓ BESZÚRÁSA] gombra kattintva betudod rakni a videót :).

• Robertoo21
    Sziasztok! csatlakoznék egy multi csoporthoz akik komolyan játszanak. Akiknél an hely kérem írjon pm-et. üdv.
  • KDani97
    Nem úgy gondoltam hanem h az első kerék szaggat.
  • zolcsika080104
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=B0LwI4FFV2o

mit szóltok ehhez? Ilyen John Deere 723 prémium van a simoban is
  • fbandy72
    Szöllő alá ilyennel szoktak szántani.
  • fbandy72
    Itt egy cikk róla:Link
  • fbandy72
    Sziasztok!
    Mert a valóságban is van mikor eléggé szaggat az eke, ha száraz a föld vagy ha csúszik meg kapar a gép néha kicsit keményet fog akkor megindul. Persze a nagy gépeken már nem annyira észrevehető, főleg mert már az új gépekben van kerék "Slip" ami beállítható %-ban és ha csúszik a kerék emel kicsit az ekén. Régen is volt ilyen csak akkor a traktorosnak kellet rángatni a hidraulika kart:)
  • KDani97
    Mitől lehet az h szántásnál a traktorok kerekei szagatottan mozognak?
  • zolcsika080104
    ja mármint pl ha 100 tehened van akkor is max ha 10 látszik.Le is fagnya a géped ha minden látszana!
  • ronso
    ha 30at veszel akkor is annyi látszik.
  • kitt2000
    Miért van az hogy ha veszek tehén,birka,csirkét akkor a 10 helyet csak 6 látszik a játékba!
    Erre van valamilyen megoldás!
  • gogabi79
  • ronso
    Sziasztok
    Valaki tud olyan modot ahol mindenhová felvehetek alkalmazottat mert a kukorica vágása csak ugy müködik ha a gép után potkocsit teszek ha én csinálom.