24078

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Rinaldo #15325 Megoldódott, köszi :) -
Rinaldo #15324 Azt írja, hogy Töltési szint 0 (0%), mégsem engedi -
Sziasztok!
Lehet maradt benne egy kicsi ami nem látszik, elég 1% is és az nem látható, állj bele és a bal felső sarokban kiírja mennyi a telítettség. -
Rinaldo #15322 Sziasztok,
miért nem tudom a silózott kukorica leönteni az erjesztőbe?
Az erjesztő üres nincs semmi benne s mégsem engedi... -
zetor16245 #15321 sziasztok
Nem tudjátok véletlen hogy ls 2013 ba a weimar t174 es re van körbála rakó szurony vagy kanál mert valahol láttam de mér nem emlékszem pontosan hogy hol válaszokért előre is köszi -
Dodge Ram #15320 Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni abban, hogy a pótkocsik közül melyik képes befogadni a hagymát és a répát?
Ugyan akkor az áru befogadó képessége melyiknél a legnagyobb?
(Ls2013 alap verzióhoz kellene)
Előre is köszönöm a válaszotokat. Üdv.: Ria -
kjhun #15319 Ezt, beírni az AdBlockba, hogy blokkolja, és nincs feketeség:
http://www5.picturepush.com/photo/a/7226698/img/OMSI/imsiszoveg.png
Vagy az oldal skriptjéből kiszedni. -
Bugos :D. Már dolgozok az újon :) -
AXmen #15317 Mi van a design-el?
-
Elég csak a hozzászólás dátumát nézni, utána magadtól is megkapod a választ :) -
Szia! :) A dinamikus talaj nem azt jelenti mint a 2013-ban ugye? Vagy itt is csak annyi hogy az épületeket bárhova elhelyezheted? -
zolcsika080104 #15314 enyhén furcsán értelmezik a játékot....coca cola agyuak -
kalooria #15313 Ok. Köszi. :) -
-
Triantafillo #15311 Az elrontott kevert tápot "abrak"-ként kezeli a játék, ami, ha jól emlékszem, annak felel meg, mintha silót adnál nekik, a lényeg, hogy azt is beöntheted a teheneknek.
Egyébként mások is írták-kérdezték a helyes keverési arányt.
Én személy szerint nem is nézem a "keverési-arány" ablakot a bal felső sarokban, hanem a legegyszerűbb módszert használom: a keverő kocsi, ha tele van az ugye 100%. Három féle anyagot töltesz, ezt elosztom a 100%-ra, és csak a töltöttséget kell nézni. Egyikből 33%, másikból is 33%, a harmadikbő 34%, és tele van a kocsi, keverési arány tökéletes. Egyszerűbb, mint fenn a csúszkákat lesni. -
kalooria #15310 Üdv!
Ha eltévesztettem a keverési arányt a tehén-etetésnél, hova tudom tenni a rosszul kevert tápot?
Van valami "ledobható hely", vagy öntsem be a tehenekhez, úgyis mindegy-alapon?
Köszi! -
Robi546 #15309 Helló!
Valaki tud nekem mondani egy jó,használható falusi mapot ? Előre is köszi,megint megjött a kedvem hozzá. :D -
Petke77 #15308 Nézd végig az eszközök listáját, van több fajta vetőgép az egyik biztos jó lesz!
-
kecsa kamionos #15307 Valaki meg tudja nekem mondani hogy lehet krumplit vetni fs 2013-ban -
KDani97 #15306 Nem jelennek meg az állatok h oldjam meg a problémát? -
AXmen #15305
-
Szerintem ezt egyéne válogatja, van aki a régi gépeket szereti (Zetor Crystal, MTZ, Fortshritt), van aki az újakat (John Deere, Fendt, Claas).
Válogass kedved szerint a: www.lshungary.hu , www.modhoster.de , www.fsportal.hu weboldalakon :). -
Queeg #15303 Sziasztok!
Én nagyon kezdő vagyok ebbe az egész "műfajba".:D Annyi lenne a kérdésem, hogy melyik gépek a legjobbak? -
Dutra Ue28 -
Triantafillo #15301 Azokat csak úgy tudod vetni, ha az adott map-ba telepítve vannak. -
Gábor 1992 #15300 Üdv mindenkinek.Egy kis segítséget kérek.Hogy tudok répát gyökeret meg paradicsomot ültetni? -
vlv760 #15299 hali! Eltünt az F1 ablakom, nem tudom vissza szerezni a legutóbb berakott dolgokat már kivettem ,P mint piac ,van kilépni kitudok akkor mi lehet vele? Köszi ha segítesz! -
Legközelebb a zöld [VIDEÓ BESZÚRÁSA] gombra kattintva betudod rakni a videót :).
-
Sziasztok! csatlakoznék egy multi csoporthoz akik komolyan játszanak. Akiknél an hely kérem írjon pm-et. üdv. -
KDani97 #15294 Nem úgy gondoltam hanem h az első kerék szaggat. -
zolcsika080104 #15292 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=B0LwI4FFV2o
mit szóltok ehhez? Ilyen John Deere 723 prémium van a simoban is -
Szöllő alá ilyennel szoktak szántani.
-
Itt egy cikk róla:Link -
Sziasztok!
Mert a valóságban is van mikor eléggé szaggat az eke, ha száraz a föld vagy ha csúszik meg kapar a gép néha kicsit keményet fog akkor megindul. Persze a nagy gépeken már nem annyira észrevehető, főleg mert már az új gépekben van kerék "Slip" ami beállítható %-ban és ha csúszik a kerék emel kicsit az ekén. Régen is volt ilyen csak akkor a traktorosnak kellet rángatni a hidraulika kart:) -
KDani97 #15288 Mitől lehet az h szántásnál a traktorok kerekei szagatottan mozognak? -
zolcsika080104 #15287 ja mármint pl ha 100 tehened van akkor is max ha 10 látszik.Le is fagnya a géped ha minden látszana! -
ha 30at veszel akkor is annyi látszik. -
kitt2000 #15285 Miért van az hogy ha veszek tehén,birka,csirkét akkor a 10 helyet csak 6 látszik a játékba!
Erre van valamilyen megoldás! -
-
Sziasztok
Valaki tud olyan modot ahol mindenhová felvehetek alkalmazottat mert a kukorica vágása csak ugy müködik ha a gép után potkocsit teszek ha én csinálom.