23835
  • traktorista
    A játék könyvtárában van egy "mods" mappa. Oda kell bemásolni a letöltött módosításokat, de csak a zip formátum jó. Ha ide bemásoltad, akkor elindítod a játékot és a gépnek bent kell lenni a bolt kínálatában. De vannak olyan módosítások is, amik telepítősek, azok automatikusan bemásolják magukat.
  • izirajder83
    Sziasztok.Amit bálaszedő pótkocsival felszedek kockabálákat, azokat hol tudom felhasználni vagy leadni?
  • xt tárcsa
    Üdv ! Azt szeretném kérdezni ,hogy hogyan lehet letölteni a farming simulator 2013-ba gépeket ,pályát ?
  • Triantafillo
    Egy olyan kérdésem lenne, hogy tudja-e valaki, az .xml fájlan, vagy az i3d-ben melyik rész tartalmazza a pótkocsi töltési sebességét?
    Konkrétan arra gondolok, hogy adva van 2 fűgyűjtő pót. Ugyanazon a területen az egyik 3x hamarabb megtelik, ebből következik, hogy 3x annyi füvet vesz fel, mint a másik. A terület ugyanaz, a pótkocsik kapacitása is ugyanaz, mégis az egyik 3x annyi füvet gyűjt be.
    Valamelyik fájlban van ennek a beállítása, csak nem tudom hol.
    remélem tud valaki segíteni.
    Köszönöm!
  • JocoHun
    Üdv mindenkinek. Tud valaki segíteni? Azt szeretném kérdezni ,hogy meglehet e oldani azt ,hogy a haverom csinál multiban egy portot és ha ő menti a játékot valamint ha ő nincs a játékban PL: dolgozik akkor én tudom e azt külön folytatni magamban? Kösz
  • boky84
    bár én a nyugati (mindenből a legnagyobb) új gépek felé húzok de ezzel a kis pakkal elszórakoztam vagy fél órát és eszméletlen jó kis szekerek vannak benne, 1000 szer különb az az egy pótkocsi ami benne van maghordáshoz mint az alapgépek közül bármelyik
    szóval csak ajánlani tudom én is mindenkinek
  • traktorista
    Feltelepítettem a free dlc-t, farming classics. Nagyon jó kis gépek, igaz kis teljesítményűek, nagy hozamok elérésére nem alkalmasak, de eszméletlenül hangulatosak. Ráadásul szépen is ki vannak dolgozva. A bálázónál pl. animálva van a forgó teljesítményleadó tengely, és nagyon jó a traktorok hangja. Nagyjából minden munkálatra van gép, át is lehet szervezni a teljes gazdaságot. Kombájn nincs a csomagban, de az ugye már eleve benne van az alapjátékban. Most már csak kellene egy régi hangulatot árasztó map, ódon épületekkel. Szóval próbálja ki mindenki, aki nemcsak a hozamra utazik.
  • Martinez01
    Kérlek, legközelebb a képeket linkként szúrd be.
    Gondolj a lassú internet sebességgel rendelkezőkre.
  • zolcsika080104
    Szép napot!

Lenne egy kérdésem.Az alap mapon látható kétoldalas reflektorok több helyen is vannak.Ezeken a világítást nem lehet felkapcsolni sehol?Azért kérdem mert modban van nekem egyoldalas ami világít.De minek tegyek olyan helyre ahol amugyis van.A segítséget előre is köszönöm...
  • AXmen
    Hopp, lemaradt.. xD
    ----------------------------------------------------------------------

2. adag

• AXmen
    Farming Classics már FS13-ban! (INGYENES!!!)

Az LS2011-es "Farming Classics" kiegészítő ingyenes elérhető LS2013-ba is!

Töltsd le, majd élvezd a régies életmódot!

• AXmen
    Megint frankó a fórum!

---------------------------

Mert rég raktam.
    Nah, vélemény? :D

• Martinez01
    Tisztelt zsolti021818!
    Utoljára figyelmeztetlek, hogy a magatartásod a fórum szabályaival összeegyeztethetetlen. Kérlek tartsd be a szabályokat, ha nem tudod magadat kordában tartani, "megjutalmazlak".
    Tisztelettel:
    Papszi
  • vlv760
    Vegyes takarmányt adj nekik ,szalma ,széna ,érett siló bele a keverő kocsiba és úgy a vályúba. így adnak tejet. trágyát akkor produkálnak ha jó a kaja és van alattuk elég szalma,szalmát a legegyszerűbb begyűjtő kocsival felszedni és úgy alájuk tenni.alap mappon nincs itató.
  • zsolti021818
    a teheneket etetem de nem adnak le tejet és nincs tragyam

• Martinez01
    Kedves zsolti021818!
    Kérlek, legközelebb a mondanivalódat egy hozzászólásban, és érthetően fogalmazd meg!
    Köszönöm!
    Papszi
  • boky84
    hello mindenkinek
    kis meglepi, free packot dobtak ki 13-hoz,letöltöd az exe-t futtatod modok közé automatikusan beteszi
    Farming Simulator 2013 Free Classics kiegészítő
  • roby2011
    Heló mindenkinek!
    Hogy lehet az első híd lengésén állítani?
  • zolcsika080104
    Jó reggelt mindenkinek!
    A helyzete ugyanaz,alapból a barázdacsík mindig változtott az iránynak megfelelően ha a kulti úgy állt.Még ferdén is ,most akármerre megyek vele semmi .Lehet hogy a John Deer kulti csinálta az a nagy széles ?Minden barázdacsík arra mutat mint azon a szántón amit ezzel a széles mod kultival csináltam.
  • zolcsika080104
    az eszem megáll.még az eke sem segít rajta
  • zolcsika080104
    Üdv!

Nekem meg az a nagyon nagy bajom,hogy egyik pillanatról a másikra a barázdacsíkozás az ellentéte lett az összes földön,mindegyik csík a szántók rövid oldalával párhuzamosak.ráadásul a kék színű alapkultivátor sem hozza helyre.Ha az elején a kultivátorral ferdén szántottam még azt is mutatta,most semmi nem történik.Ezt mi okozza?
  • JocoHun
    Megvan megtaláltam.
  • JocoHun
    Van egy gondom. Ma megkaptam a Steamos cd kódom de sehol nem találom a termék kódom hogy a játék telepítés után beírhassam.
  • JocoHun
    Köszi a választ.
  • Krszti1160
    én is úgy használom, hogy a másolatra (ami magyar) be írtam a cd kulcsot, és működik :)
  • JocoHun
    Sziasztok. Szeretném a segítségeteket kérni, hogy vettem egy Farming Simulator 2013 steam-es termék kódot azt tudom hogy ott aktiválható a kód és le is tölthető a játék. A kérdésem az lenne , hogy nekem megvan az eredeti cd másolata ami magyar. Végül is mondható, hogy a játék lemez eredeti de az aktiváló kód nincs hozzá és mivel vettem egy kódot így ha a lemezel aktiválom és nem a steam en akkor jó lesz-e? Valamint lehet e játszani vele anélkül hogy a steamot felraknám? Tehát mint ha a boltba vettem volna a játékot és a lemezzel indítom. Előre is köszönöm
  • rico86
    Sziasztok!! Mivel az előző winchesterem elromlott és újat kellett vennem, újrakellett telepíteni a játékot!!
    De a mygames mappában csak GIANTS ENGINE 5.0.1 van és mods mappa nincs, mit kell csinálnom hogy legyen?
  • Krszti1160
    8723fe1546b937bc1cd387d2ddc805ca
    x720 farbig

-ezt eltudná küldeni valaki, mert nem találom meg a netten :S
  • alexander123
    Sziasztok

Valaki tud olyan linket ahonnan lelehetne tölteni olyan épületet ahova a szénát szalmát ki lehet borítani és onnan keverőkocsival felszippantani?
    Létezik egyáltalán ilyen? Mert akkor leraknám a marhák legelője mellé , és nem kellene kikínlódni a bálázást.
    Előre is köszönöm
  • Krszti1160
    Hogyan lehet magyarra tenni a játékot? Mert nekem a nyelvnél, csak az angol van kiválasztva, és másra nem tudok menni...
  • Krszti1160
    Jól tudom tescoban 4000 forint körül mozog a játék, amit ha dinárra átszámítok kb 16 eu. Most 50% kedvezménnyel 15 eura jövök ki, ami kemény 1 euró megtakarítást jelent, és még utaznom sem kellet :)
  • Erika és Pityu
    Sziasztok! Szeretnék olyanban kérni a segítségeteket, hogy egyik nap játszottam a Farming Simulator 2011-el és elmetettem a játékot, majd másnap játszott volna a bátyám vele, és eltűnt szinte minden traktor, vetőgép, kombájn! Visszaállította a gépeket és egy helyen lennének így, de ott csak egy vető, traktor, meg még egy két dolog volt csak! :( Mi lehet a gond? Tudnátok esetleg segíteni ebben? Köszönjük előre is!
  • Balázs 17
    pfff még így is drágább mint a boltban:DDD
    sok sikert hozzá
  • Krszti1160
    Steammen, most csak 12,5 eu hétfő délig a játék :)
    http://store.steampowered.com/app/220260/
    én megveszem, és ti? :P
  • ronso
    ez engem is érdekelne mert nálam is angol
  • simon7108
    Azért arra is gondolj, hogy konzolra nem lesznek semmilyen modok, csak az lesz ami benne van a játékban alapból, míg PC-re olyan mapokat meg gépeket pakolsz bele amilyet akarsz...
  • simon7108
    Ha megveszem a játékot steamen arra lehet valahogy magyar nyelvet varázsolni?
  • AXmen
    De miért warezolsz?
  • alexander123
    Sziasztok

Szeretném megtudni a biogáz telepen mire való a mérleg amire fel lehet állni? valamit lehet eladni? vagy csak dísz. Egy képen láttam mintha fűvel állt volna rajta. Én még nem próbáltam.
    Előre is köszönöm segítségeteket.
    Hálám jeléül fogadjátok el ezt a linket
    Itt találjátok az 1.4 frissítéshez való keyt illetve cracket.
    Remélem ezzel nem szegtem meg a fórum szabályait :(
    működik magyar verzióval is. én is használom :)

http://data.hu/get/6377167/Farming.Simulator.2013.HUNGARIAN.Update.v1.4-RZRX911.rar
  • traktorista
    Azt figyeltem meg, hogy ahol a munkás a kultivátorral kitépi a füvet, ott már többet ki sem nő. Feltételezem, hogy ki kell szántani és újraültetni, hogy újra fű nőjön ott. Azt még nem próbáltam ki, hogy akkor kinő e, ha én kultivátorozom ki.