23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
zolcsika080104 #15032 csak az alpen mappa volt benn ezt elsőre is sejtettem.A játék eredeti a patch 1.4,a videokártyám csak egy alap nagyon gyenge,talán ez a baj.vagy pedig újra kellene rakni a windowst nem tudom -
#15031 Modpucolás a mods mappából. Csak az Alpen mappa legyen bent.
Ha úgy sem indul, akkor gép kibasz az ablakon, esetleg elgondolkodsz azon, hogy mi lehet a baja. Természetesen csak akkor ha nem vagy informatikai analfabéta, és a gép power gombjának megnyomásáig terjed a tudásod. -
AXmen #15030
-
zolcsika080104 #15029 mindent úgy csináltam,de ígyis ugyanaz a helyzet -
zolcsika080104 #15028 ok kössz szépen! -
#15027 Rossz nézni mit szenvedtek össze...
Szedd le ezt:Alpen Challange v5.0
Alpen.zip-ben van egy Alpen mappa..azt másold mods mappába... (érzem, hogy szájbarágósan kell leírnom, máskülönben sipákolnál..)
Nálam elindult. Ha nálad nem indul, akkor íj.. -
Maszekzs #15026 Sziasztok szerkesztettem egy traktort ezzel a programmal http://www.inivis.com/ .Hogyan tudom belerakni a traktort vagy mit csináljak vele,hogy müködjön a farming Simulator 2013ba?? -
zolcsika080104 #15025 ok -
#15024 Mapot még nem tettem fel egyáltalán, csak járműveket, úgyhogy nem tudok nyilatkozni róla. -
zolcsika080104 #15023 Helló!
Mi annak az oka hogy épp az alpencallenge map nekem hibát észlel és leáll a zip hibás?A játékom gyári és 1.4 pachre van javítva.Más mapon nem igazán csinálja.Megvan neked ez az alpencalenge ahol nem hibás? -
#15022 Az amerikai map biztos hangulatos lesz, már ha elkészül egyáltalán pc-re. Nekem ez a mostani alap map elég jellegtelen, fura benne ez a sok szikla és apró szántó. Mert így sem alpesi jellege nincs sem egyéb tájra nem igazán hasonlít. De nem hiszem, hogy elhanyagolnák a pc-seket, mert nemsokára jön az Ursus traktor kiegészítő, szóval dolgoznak gőzerővel. Azt ők is tudják, hogy hibát követnének el egy stabil célközönség feladásával. -
Triantafillo #15021 Én személy szerint ezt egy patkány dolognak tartom.
Mármint azt, hogy ennyire "nyalnak" a konzolosoknak. A Pc-seknek köszönhetik, hogy eddig eljutottak, most meg "extrák" a konzolosoknak?
Legalább egy DLC-ben adnák ki a másik mapot. Erről gondolom nem szól a fáma..... -
#15020 Sikerult koszike -
#15019 koszonom meg probalom
-
#15018 Az eke csak akkor szántja fel, ha megnyomod az "O" gombot. Új terület létrehozásának engedélyezése. -
#15017 Sziasztok!Azzal a kerdessel fordulok hozzatok( ha tud valaki segiteni bevettem egy nagy teruletet fuvel, hogy legyen a teheneknek, es most felszeretnem szantani azt a teruletet es nem lehet. Probaltam raallni az ekevel es nem lehet felszantani. Van megoldas? Koszonom! -
#15016 Na igen, ízlések és pofonok. Én a a saját gépemből indulok ki, most mindkét játék fel van telepítve, a 2011-ben van sok gépem, tartok teheneket és a beállítások high-on vannak. Az nem szaggat, viszont a 2013 ugyanolyan jellemzőkkel már igen, ebből indultam ki. A játék dobozán is megnéztem, a 2011-nél a minimum gépigény alacsonyabb, mint a 2013 esetében. Csak hát ugye erről szól az ámítástechnika, hogy ahány konfiguráció, annyi lehetőség, soha nem lehet tudni, mi a probléma. Ezért találták fel a konzolokat. -
AXmen #15015 -
#15014 Sziasztok!
Mitöl van az,hogy a ls 2011 et ujra raktam a számitógépen,és a megszokot modok benne vannak,de kezdem a játékot,eladom a alap gépeket,stb,de amikor az enyémekböl akarok venni,ki irja,nincs elég hely,éshogy adjak el a boltbol.
erre mi a megoldás?most jártam igy először csak. -
mrzed #15013 Nagyon erőltetik ezeket a Casei behemótokat... Nekem is van már egy, de igazából semmire sem az igazi. Még csak az erejét sem lehet érezni... :S -
AXmen #15012 Nah, mit szóltok?
Az LSH megkapta az első két képet az FS13 konzolos verziójáról.
Más pálya, exklúzív tartalom? Ha még ez sem lenne elég, itt a megjelenési dátum is!
Mint tudjuk, a Giants már régóta terjesztette a hírt, miszerint konzolra is várható a Farming Simulator 2013. Megjelenési dátumot és két ingame képet kaptunk. Bebizonyult a hír, valóban lesz konzolos verzió, méghozzá nem is olyan soká! Szeptember első hetére tervezik a megjelentetését, PS3-ra és Xbox360-ra rengeteg exklúzív tartalommal. Észak-Amerikai feelinget képviselő táj, több jármű, természetesen tartalmazza a PC-s verzió EU-beli pályáját is. A konzolos verzióban várhatóan kétszer akkora bejárható terület lesz, mint eddig. Nagyobb földek, amerikai inspriráció, új táj, új helyek. Szeptemberben magadévá teheted!
-
mrzed #15011 Tudnátok ajánlani kipróbált, bevált kihelyezhető tárolót? A szénának és a szalmának gondoltam ömlesztve tárolni, amiből a tápkeverővel a silóhoz hasonlóan felszippantható. Nem mindig van kedvem a bálákkal bohóckodni... -
AXmen #15010
-
AXmen #15009 Én is észrevettem..
De már megvan a map jobb változata, szal most már nincs minek panaszkodnom.. -
#15008 hali
a 11 és 13 gépigényeiről mernék egy komolyabb vitát nyitni
persze csak viccelek
nekem a személyes tapasztalataim ugyan azon a konfigon:
11: 800x600 és minden alapon
13: 1024x768 és maxon van minden
-
#15007 Ami először eszembe jut, az a sötét megjelenés, már volt róla szó, mintha napszemüvegen át néznénk. A 2013-ra ez már szerencsére nem jellemző. De biztos van olyan, amiben a 2011 jobb, az alacsonyabb gépigényben mindenképpen. -
AXmen #15006 Véleményeket a képekhez, köszi!
-
AXmen #15005 Pár nap kihagyás után, jó visszatérni LS2011-hez..
-
Balázs 17 #15004 ekével kell és engedélyezni a terület létrehozást
de csak te tudod felszántani így a munkás nem -
#15003 Szia beatrix csak ugy ekezzem fel a teruletet? mar probaltam es nem szantsa az eke, ugyancsak fu van a teruleten. De koszonom, megprobalom amit irtal..! -
beatrix0425 #15002 Szia,
Ekézd fel a területett és utána már megtudod művelni.
-
#15001 Sziasztok!Azzal a kerdessel fordulok hozzatok( ha tud valaki segiteni megkoszonom) bevettem egy nagy teruletet fuvel, hogy legyen a teheneknek, es most velszeretnem szantani azt a teruletet es nem lehet. Probaltam raallni az ekevel es nem lehet felszantani. Van megoldas? Koszonom! -
zolcsika080104 #15000 nagyon köszönöm!!!!!
-
atomantal22 #14999 A bálát bele kell tenni a bálaaprítóba,aztán odaállsz a fedett istállóhoz és a géppel "befújod".
Egyébként egyszerűbb simán összeszedni a szalmát,mint a füvet és a póttal rátolatsz a fedettnél és beöntöd. Időt és energiát spórolsz meg vele. -
zolcsika080104 #14998 gyerekek a tehenek alá a szalmát hova kell tenni?Körbálát készítettem de nem tudom hova kell tenni. -
#14997 Hát nem tudom, hogy kártya probléma e, vagy memória, esetleg processzor. Én még ezen kívül néha a flight simulator 2004-gyel szoktam játszani, arra meg a gépem elégségesnek tűnik. Meg a farmingot is ilyen kompromisszumokkal azért tudom tolni ezen a gépen. -
#14996 Én semmit nem alakítottam rajta, csak ráklikkeltem a telepítőjére és bemásolta magát a mod könyvtárba. Részletesebb gép az alap kombájnoknál, ezért kevésbé jól fut, viszont sok extrát kínál. Pl. rugózó ülések, köd animációk, hangok, vagy azt is mutatja, amikor a vágóasztal csigája tereli a gabonát a torok felé. -
mrzed #14995 Kellett valamit bütykölni a Claas Terra Trac 770-el, simán működött, ahogy beraktad? Eddig több modot is kipróbáltam, azok működtek, de ez nem akar összejönni... -
zolcsika080104 #14994 OK KÖSZI NEM TUDOM MI LEHET .... -
endy papp #14993 Igazából erre csak akkor tudnám a választ ha én is kipróbálnám,de nekem elég az eredeti map,nincs fenn 1 mód sem.
De szerintem az exe hiba nem a vidi kari miatt van.
Nekem van egy játékom a steam-n amit régebben használtam ugyan ezen a gépen,de már egy ideje el sem indul,pedig az egyik ismerősömnek sokkal gyengébb karival megy rendesen.
Többször is újra raktam,de semmi javulás.
A fórumon olvastam,másoknak is volt-van ugyan ezzel a játékkal gondja,úgy hogy vannak érdekes dolgok a játékoknál.