23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#15606 farming sokkal jobb még mindig. kevesebb a bug,de még mindig erőforrásigényes. olyan helper mint farmingban nincs,csak kijelölöd a területet a munkát kifizeted és hopp elkészül.
dinamikus talajt kivették. évszakok abból állnak hogy kattolsz,ősz van,aztán ha mindent megcsináltál amit akartál őszi munkát katt megint,hopp tél van,aztán igy tovább...
Remélem kövi farmingban lesz dinamikus talaj(esetleg esőben saras süllyedős területek,esetleg elakadással),meg pár apróságot átvehetnének professionalból mint pl hogy koszosak lesznek a gépek stb. -
zeno0325 #15605 Megvettem a malacokat, és csak ennyi? Nem kell őket elvinni eladni? Mert ilyan opciót nem találok.
Köszi :) -
#15604 nem hiném ugyan olyan szar mint az agaré szétszedi a gépem mikor megnéztem és még a menete is ugyan az meg a környezet is -
Gerileveri #15603 Utánakérdeztem, a Sadgames adja ki ezt is, TESCO-ban, CD Galaxisban tuti lesz állítólag 1990-ért. (mondjuk nem tudom ez igaz-e, a steamen 20€ most és akciósan is 12€ volt a legjobb ár) Full magyar lesz, azt ígérik pár héten belül kinn lesz, fordítás már kész, gyártás alatt van. -
Gerileveri #15602 Professional Farmer mostanában jön magyarul, jó néz ki gameplay videók alapján, végre teljesen lecserélték a graf engine-t. Kérdés milyen gépen hajlandó normálisan futni. -
#15601 Még egyelőre enyi van belőlük.
Hát álítólag benne kell leni mivel 11-nál amikor kijöttek a dlc-k a 3db abból is csináltak gold platinumot és egybe volt a 3,de közbe külön is meg lehetet venni -
kjhun #15600 Pontosan, milyen "gyári" módok, kiegészítők, egyebek jöttek ki a játékhoz? (Ha, netán mindent megvettél, amit csak kiadtak hozzá.)
Ezekről tudok:
Modding Tutorials DVD, ezt aligha teszed bele a játékba.
Dedicated Server Software névre hallgató program, ez hogyan is működik?
Ingyenes: "Farming Classics DLC"
Fizetősek: Titanium Addon, Ursus Addon, Marshall Trailers Pack DLC és a Vaderstad DLC.
Emezek mellet, az alábbi bónuszok, ezekről nem írnak a DLC-ket taglaló oldalon: Lizard ATV, Lamvorghini R6.125, ezek előrendelői/CE bónuszok, Lamborghini R7.220, Kramer KL600 Red Edition, emezek Titanium Addon megvásárlása után járó bónuszok. És, erről nem igen írnak: Lamborghini R6.135 VRT, ez a CE verzióhoz jár.
Van még valami, amiről nem írtam?
Ha, lesz GOLD/Platinum Edition, abban benne lesz minden, amit fentebb írtam? -
#15599 Olyan kérdésem lene hogy véletlenül nincs olyan leírás hogy hogyan lehet traktorba +4kereket ráteni de úgy hogy raklapon legyenek a kerekek? -
#15598 Egyszerű nevelsz malacokat és eladod őket így kapsz pénzt. -
Artyom #15597 -
zeno0325 #15596 Köszi szépen srácok, sikerült a kanál vérel, és megoldottam a fű feszedés problémát :) Még egy kérdés, a pig mod-ban a hogyan lehet pénzhez jutni? NNem sok leírást találtam hozzá!
köszi szépen! -
vitya79 #15595 [IMG][/IMG] -
vitya79 #15594 Amikor a játék elején eszközt akarsz vásárolni pl.traktort, akkor a boltban a bal felső sarokban írja, hogy szabad hely 91. Na már most, ha veszek egy traktort vagy bármit, mindennél ott van, hogy mennyi helyet foglal el. Pl. egy deutz 7250-es traktor 6 helyet vesz le az első vásárlásnál. Minden további deutz 7250-es vásárlása esetén 3 helyet elvesz. Így egy idő után nem lesz szabad hely és nem tudsz megvenni olyan eszközöket, amikre szükséged van. -
endy papp #15593 Ehhez nem igazán tudok hozzá szólni,de szerintem itt nem sokan tolják konzolon......
Nem is értem hogy milyen szabad hely kevés???? PC-nél ilyen "opcióval" nem találkoztam,annyi gépet veszel amennyit akarsz,nem foglalnak semilyen helyet.
Próbáld meg konzolos topicban is talán tudnak segíteni,jobb ötletem nincs,sajnos. -
endy papp #15592 Én is egy ilyennel szedem fel a füvet és más mindent is.
Futószalag -
kitt2000 #15591 Kell hozzá egy olyan kanál ami fel tudja szedni!
ez egy jó kanál!
kanál!
Vagy keres itt!
oldal
Hogy milyen füvet akarsz felszedni vele!
Ha alternativetipping módot használsz akkor igen!
-
zeno0325 #15590 Sziasztok! Tudnátok segíteni abban hogy a frissen levágott majd kupacba lerakott füvet hogyan lehetne felszedni illetve elszállítani? Homlokrakodó villás ill, kanalas nem fogja meg.
Köszi szépen! -
vitya79 #15589 Sziasztok,
Xbox-on miért van az, hogy csak bizonyos számú eszközt lehet vásárolni? A játék indulásakor a meglévő eszközök mellé, 91 szabad helyet kapsz. Na már most van olyan gép ami 5-6-7 helyet is elfoglal. Így egy idő után már nem tudsz vásárolni és ezért rengeteg dolgot nem tudsz megvenni. Ez így elég rossz. -
Miklós24 #15588 Tudtok mondani nagyobb keverőjárművet, és annak a letöltő linkjét. -
#15587 Kedves Miklós24!
Légszíves egy hozzászólásban fogalmazd meg a mondanivalódat, ezeket a hozzászólásokat (amiket inkább bebüfögésnek neveznék), most törlöm.
Legközelebb figyelj oda. -
zolcsika080104 #15583 ó nagyon zsír köszi -
endy papp #15582 Ott van az a többi között csak néha nehéz megtalálni nekem az elsőre beadta.
Parancsolj.
FS portál.hu -
zolcsika080104 #15581 ill fs portal.hu -
zolcsika080104 #15580 Endy nem tudos hogy az ds 13 oldal a magyar hová lett?szinte ez volt a legjobb.... -
kjhun #15579 Sziasztok
Körülbelül, mikorra jön ki a 2.1-es patchből a végleges verzió? Most, jelenleg a Beta2-nél tartanak. Ami, érdekes, pont magyar (és kínai) nyelvű verzió nincs belőle, bezzeg cseh és lengyel az van. Csak, a végleges patch megjelenésekor jön ki a magyar verzióhoz való, mint általában, ahogy lenni szokott.
Link -
Ben66 #15578 Sziasztok.
Miért van az,hogy multiban nem tudok tolatni?? -
palzsolt1997 #15577 Sziasztok.
http://www.gamemodding.net/en/gta-san-andreas/gta-sa-cars/8773-dacia-1310-l-custom-rk.html
Valaki aki érti,nem konvertálja át ezt a daciat 2013-ba?
Legalább a 3id-jét színesben? -
#15576 Helló minenkinek!
Valaki tucna segíteni miért van az hogy leszedek egy modot,azt írják hogy kell hozzá a legújabb patch (ami fent van) és mégsem tudom megvenni? Köszönöm! -
turbóscsiga #15575 Neked is köszi.
-
turbóscsiga #15574 köszi. -
#15573 Sziasztok!
Azzal én is játszok, ezt a futószalagot tudom ajánlani mert ezt egy homlokrakodóra lehet akasztani és oda tudsz vele állni ahová kell.
LINK -
endy papp #15572 Ebben a mapban úgy van ahogy írtad.
Én is kipróbáltam,de hagytam mert nekem nem jött be, nem csak emiatt.
Ha azt akarod hogy ne keljen lapátolgatni,tölts le szállítószalag módot hozzá és akkor nem kell vesződni vele,csak berakod a megfelelő fakba és szépen megtölti a pótot ha alá állsz.
Linket már nem tudok adni mert nem tudom honnan szedetem le,de biztos találsz hozzá,valamelyik oldalon. -
Triantafillo #15571 Hello
Nem ismerem ezt a mapot, ezért csak két tipp:
- ahogy néztem róla tippeket, a map BuyableObjects modot használ, vagyis meg kell venned dolgokat, mielőtt használhatod őket. Mondjuk én elég felesleges modnak tartom ezt, hogy vegyek meg dolgokat, amik a játék szerint az enyémek. De egyre több mapba teszik bele, másoknak úgy látszik tetszik.......
- lehet, hogy AllInOneSilo-t használ a map, ami nem tölt automatikusan, hanem amikor alá állsz, a HUD-on megjelennek sorok. Az egyik, a növény fajta ("o" gomb alapból) a másik a töltés indítása/leállítása ("x" gomb alapból).
Mint írtam nem ismerem a mapot, ezek csak lehetségek okok.
A modhoster-en van néhány hozzászólás, azokat böngészd át, hátha írnak erről a problémáról.(google fordító segít)
Modhoster -
turbóscsiga #15570 Sziasztok.
Lenne 1 kérdésem, nemrég játszom a játékkal de letöltöttem hozzá a Vogelsberg 2013 módot. jó is szép is csak az a bajom hogy a leöntött, árpa búza repce dolgokat a silóból hogy szedjem ki ? csak lapátos géppel mert be álok az utánfutóval többször is meg többféle irányból de nem pakol rá a pótra.Csak fel kell lapátolni? elég szomorú lenne. valaki adjon már tippet mit csinálok rosszul. -
#15569 igen köszi -
#15568 Sziasztok!
A gépekbe kérdezed a mosható textúra berakását?
Mosható textúra berakása gépekbe tutorial.
Videó(nem magyar nyelvű)
-
#15567 helló tudsz adni egy másik leírást a washable berakásáról? -
#15566 JD géppark szeretőknek:
link1
Link2
Link3 -
#15565 Sziasztok!
Ezt már én is észre vettem de még nem tulajdonítottam nem ki nagy jelentőséget, a több az nem nagy baj. Szoktam úgy hogy egy kicsi pl. cukorrépát leöntök több helyre kis kupacokat és utána a savegame-ben átírom trágyára, szalmára vagy ami kell, de igen olyankor lesz belőle több kupac is egy helyen, egy amit én írtam felül és egy 100.000-es amit csak úgy oda tesz. Lehet a kupac nálad is meg van amit leöntöttél csak naked is mellé tesz egy 100.000-est. -
#15564 Sziasztok!
Letöltöttem az Alternativ Tipping nevű modot. Működik is,de ha lebillentek egy pótkocsi búzát (vagy bár mi mást akár füvet is) mentés után ill. a következő betöltéskor 100.000en azaz maxon van a "kupac". Erre valaki tud valami megoldást? Előre is köszönöm!