Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2
Idõsebesség: 5x
Ezt átállítod a sorban lévõ bal nyíllal (asszem).
Ha nem, akkor passzolok!
#13803 - Grat a stílusodhoz! <#banplz>#banplz>
My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2
-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!
Valaki tudna néhány megbízható módosítást linkelni A 2013-as verzióhoz. Kellene egy kamion pótkocsival, egy olyan tréler amin lehet is szállítani, illetve állítólag van egy olyan módosítás amivel össze lehet kötni két traktort. Neten van mindenbõl annyi, mint a szemét, de a fele semmire sem jó.
Köszi elõre is!
Üdv
új pályán!
üdv.
-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!
Nekem a bal felsõ sarokban lévõ panel tûnt el, valahogy kikapcsoltam, de nem tom visszakapcsolni:S
Próbáltam megkeresni a game.xml fájlban, de nem találtam.
Ha ígysem jó, akkor rakd újra mindenképpen a játékot hátha akkor jó lesz
Én amúgy akkor tapasztaltam ilyet multiban, amikor más ember (letöltöttem a netrõl) akti kódját használtam, és ugye amikor õ belépett volna nem tudott mert én játszottam😄.
Viszont amikor õ játszott és én kezdtem volna el játszatni, na akk bizony jött a fagyás😄😄
De ez csak MULTIBAN!!!!!
játékom alapja a realitás, van fûnyírástól kezdve szarvasmarha etetés, aljazás, minden.
még nem multiztam de mindegyik részét ismerem!
-mikrofon nincs!
-skype nincs
Irjátok meg:
-hova kell csatlakózni(mi a neve)
-Mikor van multi(ma is lehet)
-Ha van kód mi az
-ha mód kell honnan tudom letölteni
üzenet be írjatok!
A másik: Azt írod KIS bála szalma... Én mit írtam? NAGY bála szalma. A kerekkel mûködik Nagy kerek bála szalma és fû. Egy-egy, plusz utána a siló.
Mutatom: Kuhn SPV Confort 12
Na, én is itt láttam. 😊 Utána már jó volt. Modom, ha elszúrod az arányt, tényleg másnak rakja be.
Az nem warezolás ha megossza.Leírja h itt és itt van ez meg ez és kész.Nem kell ide feltenni.
Én nem hiszem, hogy bárkit is megsértettem volna.Ha szabályszegésnek veszed a hsz, hát legyen, nem izgat, szerintem semmi rosszat nem tettem.
Közben rájöttem miért nem arat:
elhalt a termény:S:S
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Vetsz, aratsz, kaszálsz. (Pénzt)
Ilyen egyszerû. 😊
Figyelitek mekkora nagy a pofám, két hete játszom. 😊
Kellemes karácsonyt!<#vigyor2>#vigyor2>
Ui.:ha valaki keres embert multiba engem felvehet!<#smile>#smile>
Bálát pedig nagy bálázógéppel tudsz csinálni, azzal ami nagy kör bálát csinál, de le kell kaszálni a füvet, és mindenképp MEG KELL FORGATNI, különben nem bálázza be. Legalábbis nálam nem csinálta meg. Rendforgatót keress. Lehet letölteni 18 méteres KRONE disc-es vágót meg kb akkora rendforgatót, na az nagy királyság, elõre a vágó, hátra a forgató... Na azt próbáld ki...
Ez is egy megoldás a bálázásra, kipróbálom: Kombi
Bálázó: Krone
Benne van a játékban élbõl.
Most szedtem le egy mod-ot, elméletileg (most próbálom ki) kph-ban lesz a sebességmérõ😄
A tempomat fasza, így már mindjárt másabb😄
Nagybálást honnan szerezzek?Nekem nem bálázza be a lucernát.Gondolom nektek sem, az fsz11-ben is így volt.Töltök le egyet, úgy befogja bálázni.
http://agrarmtsz.tk/ Nagyon jó ls közösség!
http://www.modhoster.de/mods/big-european-map
Egyik ismerosnek kellene a Farming Simulator 2013, es ami fontos, hogy Msc OS X-re kellene. A hivatalos oldal szerint letezik ilyen verzio, viszont csak Download Version-rol irnak. Ugyanakkor ha ramegyek, hogy megvegyem, ugy irja ki, hogy "Farming Simulator 2013 (Win/OSX)", mintha egy verzio mindket platformmal kompatibilis volna.
Szoval a kerdes: a dobozos verzio nem megy Mac-en es Mac-re csak letoltheto verzio van?
Regards,
Én YouTube-on néztem meg hogy kell. Így:
A recept:
-Végy egy nagy bála szalmát! (Tedd bele.)
-Végy egy nagy bála kaszált megforgatott fûbõl készült nagy bálát! (Tedd bele.)
-Bekapcsolod, odamész a megerjedt silóhoz, és engedsz felvenni annyit, hogy minden zöld értéken belül maradjon.
Kész, mehet az etetõbe.
Azért annyira nem egyszerû, mire lesz siló meg minden összeáll hozzá. 😊
Ja, és jól mondta a TSZ kartás, F1 gomb, mindenképp, akkor a billentyûzeteddel van a baj.
És tempomat is van, méghozzá itt:Speed Limiter
Nagyon jó, én nagyon szeretem. Minden majd dupla sebességgel mehet.
A takarmánykeverõt megtaláltam, meg vettem, de isten igazából nem tom használni, a siló (lucerna és tengeri keveréke) megrohadt, megért, felszippantottam, tettem bele 3 kis bála szalmát, majd mikor beleöntöttem a vájuba, sima silónak vette, nem mix-en. Mit rontottam el?Lucernát nem lehet báláztatni?Mert próbáltam ,de nem jött össze:S:S
Nem templom kell hanem tempomat😄
Mihejst valaki talál, az tegye fel ide pls, mert nagy szükség lenne rá.