23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Balázs 17 #15646 kultivátorral, ha felcsatlakoztatod van ott egy olyan, hogy terület létrehozás engedélyezése vagy hasonló, csak azzal az utakat is feltudod szántani:P -
#15645 Sziasztok!Most kezdtem el játszani érdeklődnék ha egy táblára füvet vetek el azt hogy tudom később újra más vetőmaggal bevetni? -
zolcsika080104 #15644 igen én pont így vagyok vele az a legkevesebb kárpótol a sok növény + az hogy szép összetett.Legfeljebb szélcsend van .Kössz szépen. -
endy papp #15643 Igen az enyémen sem ,de ezen nincs mit nem érteni.....
Van amelyik map-on árnyék sincs....
Ezeket a dolgokat gondolom azért szedik ki belőlük mert akkor nem futnának úgy rendesen,így is vannak benne akadozások a farmon, pedig erős a gépem.
Na igen optimalizálni és telepakolni mindennel ,nem egyszerű feladat.
Persze én is jobban örülnék ha mozognának de ez ilyen.
Az a bajom a legtöbb map-al hogy nekem már uncsi, akár mennyire is szép meg jó ha nincs benne több féle állat és növény már nem érdekel annyira.
Eben legalább van minden ,csak mostanában nincs sok időm rá meg valahogy kedvem se annyira. -
endy papp #15642 Köszi.... ha lesz időm majd kipróbálom őket. -
#15641 Amivel én nyomom az fejlesztés alatt ál úgy játszom de azért küldök 1-2 mapot amivel játszotam.
Amivel most játszom az Alpental map V2.1 by elmo edit:Scany
Ez a régi verziója:
ez az
1.map
2.map képek
2.map link
Na ezek jók mapok azért nincsenek eleresztve növényekel,állatokal de azért jó kinéző map és játszani is lehet rajta!
-
zolcsika080104 #15640 Szia!
azóta is a landwirtschaftmapot tolom.A te mepodon sem mozgatja a szél a növényeket?Ez az egy amit nem értek már minden egyébbel boldogulok... -
#15639 two rivers mapot tudom ajánlani mindenkinek,alap dolgok vannak rajta,de nagyon igényesen van megcsinálva.
Kezdőknek pedig: a legjobb bevételi forrás a fű termelése és biogas plantba szállítása. magától újranő,nem kell megmunkálni a földet/újravetni. Elég egy traki a fűnyiró addonokkal,egy rendfelszedő pót és egy homlokrakodó az egész művelethez.
Ezt biztos sok veterán tudja már,de azért leírtam hátha valakinek új:) -
endy papp #15638 Semmi gond ha tudok segítek.
Kérdezz nyugodtan.
Ami a maphoz van mód csomag, abban lévő állat szállítóval tudod csak szállítani mert az direkt ezekre van átírva.
Másokkal hiába is próbálkozol.
Persze némelyiket le tudod mással is adni-szállítani,de ezzel egyszerűbb és csak ezt az egyet kell megvenned és mindegyik fajtához jó.
Ha meg nem jelenítette meg az megint valami mód ütközés lehet vegyél ki pár állatszállítót és ezt használd nálam hibátlanul műkszik. -
zolcsika080104 #15637 ok kipróbálnám .NE haragudj hogy anniyt kérdezek.az élőállatpótjaim sem jók,pedig van vagy 7.A modcsomagban levőt lehet nem jelenítette meg.Nagyon köszönök mindent. -
endy papp #15636 Bocs, közbe eszembe jutott valami, talán segít.
Próbáld meg másik pótkocsival .
Volt egy másik map amin nekem ilyen gondom volt és egy másik pót megoldotta és már tudtam vinni homokot.
Ott speciel gátat kellet építeni hogy tudd művelni a földet,de sajna annyira szaggatott a map hogy abba kellet hagynom no meg árnyék sem volt,.
Pedig erős a gépem és ha levettem a grafot akkor sem lett sokkal jobb .
Egyszerűen rosszul volt megírva szerintem.
Sajnálom mert nagyon jó kis map sört is lehet rajt készíteni,ezzel együtt komlót termeszteni ,többféle növény is van és az alap állatokon kívül animált sertés, beef.
Ha érdekel megkeresem neked . -
zolcsika080104 #15635 ez is igaz az inkább építőipar ilyesmi ... -
endy papp #15634 Hát ebben nem tudok segíteni mert nem próbáltam egyszerűen nem érdekelt annyira eddig.
Hogy "Foxy0" szavait idézzem ezek a dolgok már nekem is feleslegesek és szerintem nem farm mapra valók de hát ez van.... -
zolcsika080104 #15633 Szerintem bocs hogy beleszólok de egy map minnél töb mindennel van tele annál jobb,annál érdekesebb.dehát ez ízlés dolga.Mellesleg minden dolog működik rajta. -
endy papp #15632 Nincs ezzel semmi gond mindenkinek más más tetszik mások az elvárások és más az ízlésvilága.
Nem mondom hogy ez egy világmegváltó map ,mint írtam is tisztában vagyok a hiányosságaival és sem vagyok tőle elájulva,de egyenlőre sokkal jobbat nem találtam.
Esetleg amivel most te nyomod közkincsé tehetnéd?
Talán az nem annyira "gyászos"
Szívesen kipróbálnám, no nem azért hogy lefikázzam,mert ami nem tetszik azzal ugyan úgy vagyok hogy már a képek is és a leírások is elegek hogy eldöntsem ,egyáltalán letöltsem é vagy kipróbáljam.
-
zolcsika080104 #15631 ok nagyon köszönöm volt valami még de nem jut eszembe.Ja igen megvan.a gartemn mellet van a 3 silő az építóanyagos akkor az a lelőhely és el kell vinni a strabaghoz de nekem nem mindegyiket veszik le.a 3 ből csak kettőt.melyik kettő az nem jüt eszembe.asszem a kiest és az ere t veszi le. a homokot nem. -
#15630 Na akkor én is válaszolok a kérdésedre azért gyászos mert tele van tömve minden szarral.Sok rajta a felesleges dolog és nem néztem meg a mapot elég volt a képeket megnéznem.Jah és játszotam olyan mapal ami hasonló volt csak kicsivel kevesebb volt rajta a cuc na azt meg azért hagytam aba mert nem volt hozzá mod(volt hozzá mod pack de azt hagyuk mert az meg egy rakás hulladék volt )így inkább váltottam. -
endy papp #15629 Szia.
Nem nincs olyan terület.
A készítő mondhatjuk hogy tovább gondolta...vagy inkább leegyszerűsítette.
Itt, azaz a Landwirtschaft Universal Map-on ,nincs külön meghatározva mit hova ültetsz(sajna vagy nem)) ez vonatkozik a rizsre is.
Pedig nekem nagyon tetszett ahogy meg volt oldva a rizsföld
Itt mindenféle növényt-gyümölcsöt ültethetsz mindenhová.
(Kipróbáltam egyszer, egy földre mindenből ültettem vegyesen,na az nagyon mókás volt......)
Először a kordonosra ültettem a gyümiket de felesleges mert drágák azok a földek, + nem is tud rajtuk annyi teremni.
Majd eladtam a földet és inkább a kisebbeket vettem meg először amik a farm körül vannak és úgy terjeszkedem.
De gondolom láttad hogy kapsz is néhány földet és fű kaszálót.
Azokba is ültethetsz többször is mert mind a tied marad, nem kell megvenni.
Az utóbbi 2-3 hétben elég sok a melóm és egyéb elfoglaltságom így kevesebbet tolom rajt.
Majd ha lesznek állataid ne lepődj meg a hangon mikor leadod bármelyiket és csak röfögést hallasz....
Bármi kérdésed lenne csak sikíts,ha tudok segítek -
zolcsika080104 #15628 Szia!
Endy még egy kérdésem lenne a fruechteparadise mapban vagyis ami a landwird előde van egy olyen terület ami a rizsé .Vizionálja ezt azzal hogy kevés víz lepi el azt a földet.Itt ezen a mapon van ilyen?Ja és a terület fölé a menütérképben is ott van hogy Reis plussz le is lehet aratni rögtön -
kjhun #15627 Szerintem nem lesz. Az, utóbbi két játék 2 év különbséggel jött ki. Még, ki se jött az utolsó patch, és a GOLD/PLATINUM verzió. Utána is legalább 1 év kell a következő játék fejlesztéséhez. Telefonokra amúgy van 14-es verzió.
A 2011-es játék, 2010. novemberének utolsó napjaiban jött ki.
Az utolsó 2.2-es patch 2011. február elején.
A Platinum verzió meg 2011. novemberében.
A 2013-as játék, meg 2012. október vége felé.
Vagyis, ha maradnak ennél a fejlesztési/kiadási ütemtervnél, akkor látható hogy csak 2014. 4.-dik negyedéve környékén várható az FS2015 megjelenése. -
beatrix0425 #15626 Sziasztok!
Megtudnátok mondani, hogy pontosan mikor jelenik meg az FS 2014 pc-re és kb. mennyibe fog kerülni?
Köszönöm
-
zolcsika080104 #15625 nagyonis sokat épp ezekben a pillanatokban jöttem rá ugyanerre úgy ha a fruecte és ez az új benn van egyszerre akkor az új bejön a fruechte be sen tölt.arra gondoltam ütköznek egymással így kiszedtem a fruechtet hátha lesz változás. -
endy papp #15624 A világért sem szeretnék okoskodni,mivel nem is értek annyira ezekhez a dolgokhoz.
De segíteni megpróbálok.
Nálam ugye alapból radeon kari volt-van mert most újult Karácsonykor.
De ezekkel nem tapasztaltam ilyen gondot,legalább is amit írsz ,szerintem nem attól van.
Nálam is volt hasonló hogy nem töltötte be az állatokat és-vagy eltűntek.
Vagy csak alapból be sem töltött egy adott map-ot.
Nekem ami ezeket az anomáliákat okozta,a módokban volt keresendő.
Pl:A minap egy adott műtrágya szóró eltüntette a struccokat (vehettem meg őket újból).
Egy másik mód(kukorica silózó, egy bizonyos traktor)pár héttel ezelőtt az összes gépem eltűntette a mapból.....
Volt olyan hogy egy adott map ütötte a másikat ha egyszerre benn voltak a modok között,nagy valószínűséggel az állatok és növények összetétele miatt legalább is én erre a következtetésre jutottam ..
Mindezeket tapasztalatból írom mivel kipróbáltam és mikor csak az adott map van benn jó modokkal nincsenek anomáliák.
Persze nem mondom hogy az nVidiáknak nem lehetnek ilyen gondjai nem volt ilyenem ,de szerintem első körbe ott keresgélj amiket írtam.
Most is van benne 3 giga mod de volt hogy 4 is, de szelektáltam ,pontosan ezek miatt amiket leírtam.
Remélem tudtam valamelyest segíteni. -
zolcsika080104 #15623 akinek nem ilyen a videokarija hanem 650 es ahhoz nem jó ez a driver ugye?Nekem ugyanez a problémám.Már bejött a map de az állatok nem.
-
zolcsika080104 #15622 csak van egy kis gáz nemrég jártam így abban a mapban is volt bika meg ló.Csak tölt tölt .de nem tölt be nekem is driver frissítés kell vagy mi?Pedig a videokarim vadiújn vidia geforce 630 2 gigás kari frissitve a legújabb driverrel. -
endy papp #15621 Hi Zolcsika!
Azért hasonlít annyira mert amit te írsz az ennek az elődje....talán,de legalább is ugyan az készítette,gondolom innen a hasonlóság.
(szerintem még most is fenn van valamelyik oldalon,a minap láttam valahol)
Nekem is fenn van a gépen ez a FRUECHTEPARAIES map,de nem használom.
Ok egyszerű,minden órában hozzá ad ,ha jól emlékszem 25000 eurót a bevételhez csak úgy ez naponta nem kevés,így már számomra értelmét is vesztette a map,pedig nem lett volna rossz,de az állatok is, nekem kevésnek bizonyultak.
Mellesleg nem annyira hatalmas map és földek ezek mert már találkoztam akkorával hogy repcsivel is fél óra kellett míg körbe repültem
Most nincs meg melyik , mert a másik gépen van, de majd megírom ha azon leszek.
Ennél is jobban örültem volna kisebb mapnak és földeknek ,de olyan hogy minden össze jöjjön az igényeimnek ,nehéz találni.
Bizonyos kompromisszumokat muszáj kötni.
-
#15620 Sziasztok!
Link -
zolcsika080104 #15619 Szia Endy !
Tök ugyanaz az álláspontom mint neked éppen ezért én is csak egy hasonló mapon éreztem jól magam eddig .Ebben az alap állatokon kívül csak sertés van ami nem mozog de növény az van 30. a map hipr hatalmas 10 szer akkora mint az eredeti óriási földekkel.Neve FRUECHTEPARAIES map 1 napot volt fenn leszedtem másnapra ki is törölték.A te mapod nagyon hasonlít ehhez.leadási hely 14 van.plussz föld kavics homok ugyanúgy mint a tiedben.Most próbálom majd ki. a tiedet csak átírogatom amoddesceket 12 re. -
karipapa #15618 hali.
nem tudna nekem valaki abban segíteni hogy küldjön 1 linket amiről le lehet tölteni az nvidia 9400gt win 7 64 bites drivert.mert az a baj hogy nem jeleníti meg az állatokat a játékba.multkor is ez volt a baja de sajna nem írtam ki cd-re a drivert és a winyóm meghalt:(
kérlek titeket segítsetek.köszönöm -
endy papp #15617 Nem tudom mi alapján ítélted gyászosnak,vagyis gondolom....
(Semmi sem tökéletes)
Mellesleg ha azt meg tudtad ítélni hogy gyászos akkor tudnod kellene hogy milyen állatok vannak benne,ha meg ki sem próbáltad és nem töltöttél el rajt semmi időt (ezért nem is tudod milyen állatok szerepelnek)akkor nem értem mire gyászos.
Hidd el nem szemrehányásként írtam,de gondolhatod hogy nem egy mapot kipróbáltam már és hogy szavaiddal éljek egyik gyászosabb volt mint a másik.
Mindnek volt valami olyan tulajdonsága ami rövid úton uninstal-hoz vezetett.
Ennél speciel a sokféle állat és növény gyümölcs ami tetszett.
Tisztában vagyok a mapnak a rossz tulajdonságaival de próbálom a jobbik oldalát nézni és elfogadni olyannak amilyen.
A hócipőm már nagyon teli volt az olyan alap mapokkal alap állat és növény,girbe-gurba füldek,stb stb,
De ne mond hogy nem válaszoltam kérdésedre leírom .
4 alap állaton kívül ló,bika,hízómarha,sertés,nyúl,kecske,strucc,ebből a pig ,beef és a rabbit animált,vagyis mocorog,a többi csak hangot ad ki. -
zolcsika080104 #15616 köszönöm a gyors választ!Nagyon rendi vagy te már sokat segítettél! -
#15615 leírnád azt a 7 állatot?
Amúgy elég gyászos a map! -
#15614 nem mert saját edites mapon játszom és ott nem ikonos a malac -
endy papp #15613 Ha nem gond akkor én is ajánlok egyet én mostanában ha van időm ezen nyomulok.
Itt az alap állatokon kívül még van 7 megvehető, plusz 30 féle növény köztük gyümölcsök is.
A malacok is mocorognak az ólban de a többi közül nem mind,némelyiknek csak hangjuk van.
Landwirtschaft Universal Map -
zolcsika080104 #15612 Sziasztok!
amikor az ikonja a malacnak benn van a megvásárolható állatok között akkor ugyanúgy mozog mint a többi alap mapon lévő állat tehén stb?Tudnál ajánlani egy linket ilyen mapról ahol meg kell venni a sertést? -
#15611 2 féle tipus van a malacoknál:
1.Amikor bent van az ikonja az állatoknál a bírka,tyúk,tehénél akkor ott megveszed és eteted amikor jó sokvan eladod a megfelelő helyen természetesen pótkocsival kell elvined
2.amikor nincs ikon olyan kor csak eteted és eladod -
endy papp #15610 Minden az adott map-on múlik.
Használtam már olyat ahol venni nem kellett csak etetni és leadni.
De van ahol meg is kell venni etetni és leadni.
A leadást úgy tudod megnézni ha lesz szaporulat akkor elviszed a megfelelő leadóba, ezt neked kell megtalálni egy adott map-on belül és leadod,de kell hozzá megfelelő szállító eszköz.
-
endy papp #15609 Én is megvettem még anno mikor megjelent .....bár ne tettem volna.
Az egész egy rakás hulladék,pár órát bírtam vele de aztán azóta se indítottam el.
Az agrikulturar-al ugyan így voltam.
Nekem nagyon messze vannak ezek ,minden téren a Farming Szimulátor 2013-tól.
Abba több száz órát bele toltam,és a mai napig használom,de ez...... ,még hogy "professzionál farming szim" -
Triantafillo #15608 Ha megvetted a malacokat, azokat ugyanúgy etetni kell, mint a többi állatot.A PDA mutatja, mit kell nekik adni.A malacok számát úgy jelzi a PDA, hogy pl.: 50/0 - az első szám a megvett malacok száma, a perjel utáni szám hogy mennyi az eladható.
@Caliph - ilyen mod tudtommal nincsen, ezt notepaddal lehet beállítani a térkép i3d fájljában, de ezt csak akkor javaslom, ha tudod mit, hol kell átírni, különben lőttek a mapnak. De azért keress rá...... -
#15607 amúgy van valami olyan mod amitől magasabbak lesznek a növények?