Farming Simulator Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Martinez01
Nincs korlátozva semmi.
Szerintem te ronthattál el valamit

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

A következõ kérdésem lenne. Láttam valahol egy olyan modot, hogy a jobb felsõ sarokban a játékidõ alatt a valós idõt is kijelezte. De ez nem mûködött. Valaki tudna egy mûködõt?<#help>
Lehet ez nekem szólt??? 😊
Bocs!
Kétféle bálázó van az alapjátékban is, nézd meg. Az egyik kocka, a másik kerek bálát csinál, ennyi. 😊

A másik: Ember, nekem eszembe nem jutott hogy te nem szállsz ki a traktorból! 😊 De örülök hogy sikerült végül.
LS13 oroszul..

My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2

Természetesen nem haragszom.<#hamm>
A nagy bálát nem tudom melyik géppel lehet megcsinálni, így ezért ezt írtam le. De ha ez az arány is mûködik ,akkor én is kipróbálom. A nagy keverõt letöltöttem, köszönöm szépen. <#nyes>
gogabi79
Tisztelt hg érdeklödöm,hogy miért nem tudok képet feltenni ide és videót?.Ha nem tetszik az arcom vagy valami az ok,de nem kellene korlátozgatni,ezt azt.

http://users.ininet.hu/lsgameteam/

köszönöm a segitséget mindenkitöl sikerült minden
gyalog kell oda menni R betût nyomni ha van elég pénzed rá

Esetleg kiszállni a traktorból, és úgy odamenni a kis ikonhoz a föld közepén....
szeva géppel bementem semit nem csinált hiába nyomtam az R betüt
bartajani70
Figyelj, bementél a föld közepére, megtaláltad az ikont? Mûködnie kell. Az ikonnál R betû, és meg kell tudni venned!
talloli
Szevasztok!
Valaki tudja használni ezt a kis hasznosnak tûnõ programot?

Hogyan kell megnyitni vele egy mod-ot? Kell még kozzá más program is?
Köszönöm a segítséget elõre is!

sziasztok ismét kérdeznék sehogy se sikerül több földet szereznem csak gy van ha tudna valaki segiteni meg köszönném.
Javítanám Ander76-ot, ha nem haragszik, egy nagy bála szalma és egy nagy bála széna elég bele. Plusz a siló. Minek pazarolni, nem igaz? 😊 Plusz most jelent meg olyan keverõ mod, EZami garifikára ugyan az mint az alapjátékban, csak 48000-es a tartálya. Na, abba kell legalább két nagy bála szalma és két nagy bála széna, és így már indulhat a keverés. 😊 Mondjuk még nem sokat próbálgattam, de jobb a két nagy bála plusz egy kis bála szalma, plusz a két nagy fû, de szerintem abból is a két nagy és egy kicsi lesz a nyerõ.
Természetesen.
Tyúkokat nem kell, a birkákat sima levágott fûvel.
A tehenek már kicsit macerásabb, mert ha 100%-os hatásfokot akarsz elérni, akkor kevert táp kell hozzá.
Az elkészítéshez szükséged lesz széna és szalma bálára, valamint silóra.
A siló elkészítése a silózóban lehetséges úgy, hogy a kukorica szecskázóval leszecskázod a kukoricát, beöntöd, és ha legalább 10%-osan feltöltötted a silózót, akkor le lehet fedni "R" gombbal. Ha megérik, kész a siló. A takarmány összeállításához szükséged lesz egy tápkeverõre <én az önjárót ajánlanám>, és akkor bele kell pakolni 1 bála szalmát , 2 bála szénát , majd odaállsz a silózóhoz, és felszippantasz kb35-40 %-ot, de látod jobb oldalt, amikor az ikon átvált. Ezzel kész a kevert takarmány. lehet, hogy bonyolultnak hangzik, de ha beleszoksz, dõl a lé a tej eladásából.<#wave>
Van annyi pénzed,hogy megvegyed a földet?
Letöltöttem a fehér nagyot. Nagyon király. Hálás köszönet.😊
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy megvettem a FS2013-at a hivatalos weboldalon, de abban nincs benne a magyar nyelv.
Ezt lehet valahogy utólagosan telepíteni?

Köszi

TDU Nick: [HUN]DriftR TDU Club: HUNStreetRacers

sajnos igy se sikerült földet szereznem .
1.Használj válaszgombot!
2.Ez a kép, még a játék elsõ részébõl van(FS08)
3.Ez egy kiegészítõ hozzá (ModAgriV3), amit sajna már nem lehet leszedni:S

My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2

Valaki tudna segíteni,hogy melyik állatot mivel és hogy kell etetni?
Szuper! Ez már megvolt nekem is,de nem az automata póttal. Hálás köszönetem 😊
A fehér szépen lerakja, de közben rájöttem, hogy EZmég jobb. Próbáld ki. Nekem kétféle pót van benne, az egyik tud automata töltést, a másik nem. Illetve ha nem tudja, van egy pontosan ilyen grafikájú ami tud autótöltést és tényleg nagyon szépen rakja le. Nem mint ha sokat számítana. 😊 Csak kb egy helyen legyen. 😊 Az elõzõ fehér a legjobb szerintem, mert jó sok bála ráfér, ebbe kevesebb.
Nálam a fehérrel nincs gond,a piros tényleg szétdobja a bálákat
talloli
Köszönöm a segítõ szándékot!
Sajnos ezeket már próbáltam. Az a baj velük, hogy amikor lerakom a bálákat, szétrepülnek minden felé.
Olyan megoldás kellene ami egyben, szpen rendezve rakja le a rakományt.

Na kész. 😊 Most mondjam lassan??? 😊
nem a teszko polcrol torrent töltöttem le. de köszi a segitséget
meg probálom.
Gondolom FS 2013? Odamész a földhöz, besétálsz (traktorozol) a közepére, ott lesz egy forgó ikon, közel kell menni hozzá, majd R betû megnyom, és ott kiírja hogy mennyibe kerül és hogy mekkora terület. Sok sikert!

És ugye azt akartad mondani, hogy letöltötted a Tesco polcról? 😊
Sziasztok buék mindenkinek. Segitség kelene nekem letöltöttem a játékot de csak eggy földem van hogy tudok több fold höz hozzá jutni megvásárolni aki tud segitsen nekem .Elöre is köszönöm.
MULTIN:

Two Rivers v1.1 final verzióval játszanak AprajafalvaMGTSZ néven !

Ha valaki ismeri vagy tagja az szeretnék csatlakozni ha lehet még?
Én is ezen a mapon játszok ismerem jól!
Kellene amódok amivel betudnék lépni?

A privát üzenetbe írjanak már!
Hogy hol tudnám letölteni a használt módokat!

Elõre is köszönöm!

Joschka
Na, közben már megoldottam a letöltött modok használatát is...mégis csak a boltban vannak csak a kategóriáknál kellett kattintgatnom...van már Rába , meg K700-asom is...DDDD

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit

Joschka
Köszi a linket...ez tényleg jó oldal le szedek egy rakat dolgot, mert az unokatesóm is nagy FS mániás...szét fogja a sok gép láttán örülni magát!!!...DDDD

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit

Joschka
Köszi!

No de a játékban ezeket hogyan tudom elõhozni, mert a boltban pl a K700a-t nem láttam a traktorok között.

ZIP formában hagyd õket, úgy kell neki. Arra érdemes még odafigyelni, elõfordul néha hogy duplán csomagolnak be dolgokat. Ezt általában a letöltött fájl nevében jelzik, hogy ezt még tömörítsd ki, de akkor is .ZIP-ek lesznek belõle. Ha a hivatalos oldalról szedted a cumókat, azok exe-k voltak, bekerültek ahová kell, kész. Szedj innen cumókat, több van: Link
És milyen jók... 😊 Nekem már összeszaladt 6,5 gb. 😊
Joschka
Szevasztok! És Boldog Újévet Mindenkinek!

Le töltöttem jó néhány modot a hivatalos oldalról telepítettem is õket de fogalmam sincs, hogy azokat miként kell mûködésre bírni a FS 2013 játékban. A zip fájlokkal kell még valamit csinálnom a Documents\My Games\FarmingSimulator2013\mods mappában, vagy abban a formában tudja a játék használni õket? Elõre is köszönök minden segítséget.

Próbáld ezt: Link1
Egy másik: Link2
Még egy: Link3
Ez utóbbi nekem is van, nagyon jó, asszem 97 normál kocka bála ráfér. 😊Meg kerek meg amit beállítsz. 😊
talloli
BUÉK mindenkinek!

Tudnátok ajánlani egy jól mûködõ, automata bálaszállítót, ami nem szórja szét a bálákat a lerakodásnál?
Elõre is köszönöm!

Ez érdekes, a múltkor én is próbáltam, és nekünk is nagyon szaggatott. A kombájn szépen felment a dombtetõre mire újra irányítani tudtam. 😊
Sziasztok!

Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek aki Fórumot olvassa. Azt szeretném kérdezni, hogy a multi(többszereplõs) játék alatti laggolást hogyan tudnám csökkenteni?

Köszönöm a válaszokat
Én inkább minél szebb és nagyobb traktorokban gazdag új esztendõt kívánok! 😊
dimre
Hali!
Kicsit görgesd lefelé, regisztráció nélkül is lehet tölteni.
A "directdownload",az oldal saját szerverérõl való letöltés, általában "uploaded" a másik, ha van prémium elõfizetésed akkor onnan is gyorsan lejön, ha nincs vársz fél percet és lassabb, félóránként egy fájlt tudsz letölteni.Ha rákattintasz bármelyikre, mindig külön oldalra nyitja meg a letöltési linket.

X universe Home, sweet home

Terményekben gazdag boldog újévet kívánok minden farmer társamnak! 😊
sziasztok!

Esetleg van valakinek tipje,hogy mitõl függ a földárverés gyakorisága?Egybõl az elején volt 2 is,ebbõl egyet meg tudtam venni,de azóta elment 8 nap és semmi.
toni1981

toni1981
VDani! Gondolom a Modhosterrõl ugye? Mikor bejöna kép és az adatok a bizonyos géprõl görgess lefelé és általában két letõltõ link van és a Directdownload az gyorsabb. Remélem tudtam segíteni

Nekem sem akar összejönni ez a letöltés.
toni1981
Sziasztok!
Segítségeteket kérem pégpegig: a haverral nem tudunk multizni az LS13-mal vagy is én inditottam szerót õ pedig nem tud csatlakozni. Nálla azt írja ki ( nem sikerül kapcsolódni a több szereplõs játékhoz) pedig a modok megegyeznek mert az nem ír hibát. Ja és tegnap elõtt már multiztun és nem tudjuk folytatni! Mi lehet a baj???? A segítséget elõre is köszönöm és a barátom nevében is!!!!!

És hogy lehet letölteni? Már be is regisztráltam, de nem találom az oldalon, hogy hol a letöltés. Lehet, hogy vak vagyok?
dimre

X universe Home, sweet home