Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem te ronthattál el valamit
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Bocs!
A másik: Ember, nekem eszembe nem jutott hogy te nem szállsz ki a traktorból! 😊 De örülök hogy sikerült végül.

My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2
A nagy bálát nem tudom melyik géppel lehet megcsinálni, így ezért ezt írtam le. De ha ez az arány is mûködik ,akkor én is kipróbálom. A nagy keverõt letöltöttem, köszönöm szépen. <#nyes>#nyes>
http://users.ininet.hu/lsgameteam/
Figyelj, bementél a föld közepére, megtaláltad az ikont? Mûködnie kell. Az ikonnál R betû, és meg kell tudni venned!
Valaki tudja használni ezt a kis hasznosnak tûnõ programot?
Hogyan kell megnyitni vele egy mod-ot? Kell még kozzá más program is?
Köszönöm a segítséget elõre is!
Tyúkokat nem kell, a birkákat sima levágott fûvel.
A tehenek már kicsit macerásabb, mert ha 100%-os hatásfokot akarsz elérni, akkor kevert táp kell hozzá.
Az elkészítéshez szükséged lesz széna és szalma bálára, valamint silóra.
A siló elkészítése a silózóban lehetséges úgy, hogy a kukorica szecskázóval leszecskázod a kukoricát, beöntöd, és ha legalább 10%-osan feltöltötted a silózót, akkor le lehet fedni "R" gombbal. Ha megérik, kész a siló. A takarmány összeállításához szükséged lesz egy tápkeverõre <én az önjárót ajánlanám>én az önjárót ajánlanám>, és akkor bele kell pakolni 1 bála szalmát
Az lenne a kérdésem, hogy megvettem a FS2013-at a hivatalos weboldalon, de abban nincs benne a magyar nyelv.
Ezt lehet valahogy utólagosan telepíteni?
Köszi
TDU Nick: [HUN]DriftR TDU Club: HUNStreetRacers
2.Ez a kép, még a játék elsõ részébõl van(FS08)
3.Ez egy kiegészítõ hozzá (ModAgriV3), amit sajna már nem lehet leszedni:S
My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2
Sajnos ezeket már próbáltam. Az a baj velük, hogy amikor lerakom a bálákat, szétrepülnek minden felé.
Olyan megoldás kellene ami egyben, szpen rendezve rakja le a rakományt.
meg probálom.
És ugye azt akartad mondani, hogy letöltötted a Tesco polcról? 😊
Two Rivers v1.1 final verzióval játszanak AprajafalvaMGTSZ néven !
Ha valaki ismeri vagy tagja az szeretnék csatlakozni ha lehet még?
Én is ezen a mapon játszok ismerem jól!
Kellene amódok amivel betudnék lépni?
A privát üzenetbe írjanak már!
Hogy hol tudnám letölteni a használt módokat!
Elõre is köszönöm!
Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit
Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit
No de a játékban ezeket hogyan tudom elõhozni, mert a boltban pl a K700a-t nem láttam a traktorok között.
És milyen jók... 😊 Nekem már összeszaladt 6,5 gb. 😊
Le töltöttem jó néhány modot a hivatalos oldalról telepítettem is õket de fogalmam sincs, hogy azokat miként kell mûködésre bírni a FS 2013 játékban. A zip fájlokkal kell még valamit csinálnom a Documents\My Games\FarmingSimulator2013\mods mappában, vagy abban a formában tudja a játék használni õket? Elõre is köszönök minden segítséget.
Tudnátok ajánlani egy jól mûködõ, automata bálaszállítót, ami nem szórja szét a bálákat a lerakodásnál?
Elõre is köszönöm!
Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek aki Fórumot olvassa. Azt szeretném kérdezni, hogy a multi(többszereplõs) játék alatti laggolást hogyan tudnám csökkenteni?
Köszönöm a válaszokat
Kicsit görgesd lefelé, regisztráció nélkül is lehet tölteni.
A "directdownload",az oldal saját szerverérõl való letöltés, általában "uploaded" a másik, ha van prémium elõfizetésed akkor onnan is gyorsan lejön, ha nincs vársz fél percet és lassabb, félóránként egy fájlt tudsz letölteni.Ha rákattintasz bármelyikre, mindig külön oldalra nyitja meg a letöltési linket.

X universe Home, sweet home
Esetleg van valakinek tipje,hogy mitõl függ a földárverés gyakorisága?Egybõl az elején volt 2 is,ebbõl egyet meg tudtam venni,de azóta elment 8 nap és semmi.
Segítségeteket kérem pégpegig: a haverral nem tudunk multizni az LS13-mal vagy is én inditottam szerót õ pedig nem tud csatlakozni. Nálla azt írja ki ( nem sikerül kapcsolódni a több szereplõs játékhoz) pedig a modok megegyeznek mert az nem ír hibát. Ja és tegnap elõtt már multiztun és nem tudjuk folytatni! Mi lehet a baj???? A segítséget elõre is köszönöm és a barátom nevében is!!!!!
Elég tuti gép, próbáld ki.
Vontató
Pótkocsi (régebbi verzió, csak a pótkocsi kell)
Trailer gépek szállitásához
illetve,
Scania R560+pót
X universe Home, sweet home