Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki tudja esetleg,hogy a 2013ban hol van a bolt mappája.Ebben a mappában vannak a gépek árai és a boltban található leírások.A 2011ben volt is volt ilyen,de az ideiben nem találom.
(kamion,tractor)
Valaki letudná írni hogy kell ezeket használni!
menü!
Köszönöm!
hali
meikel kell idõt gyorsítani
A Bokor-i traktormajális ugye mindenki naptárába be van írva? :)Már ha a veterán traktoroknál tartunk. 2013.05.11-n lesz.
Traktor majális

http://agrarmtsz.tk/ Nagyon jó ls közösség!
Mapeditor cucc csak csak az van ami fenn van a hivatalos oldalon?
Segítségeteket kérem még pegig: a haverral nem tudunk multizni az LS13-mal vagy is én indítottam szerót õ pedig nem tud csatlakozni. Nálla azt írja ki ( nem sikerül kapcsolódni a több szereplõs játékhoz) pedig a modok megegyeznek mert az nem ír hibát. Ja és tegnap elõtt már multiztunk és nem tudjuk folytatni! Mi lehet a baj???? A segítséget elõre is köszönöm és a barátom nevében is!!!!!
Elõre is köszi.
Vedd elõ Pl Európa térképét... Bocsi, nem bírtam magamban tartani... :)
On...
Amúgy ajánlanám EZT, elég közel vannak egymáshoz, és jó kis map. Eddig a legjobb, nekem ez jött be a legjobban.
De,kösz a gyors reagálást :)
- hibás a mód
- duplán van csomagolva
- a neve rosszul van megadva
My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2
Mindig ellenõrizd, hogy duplán van-e csomagolva! Csak a ".zip" kiterjesztést ismeri fel a játék normálisan!
Ellenõrizd a nevét! Nem lehet pont ".", speciális karakter, illetve szám a nevében! Ha mégis van, akkor azt töröld ki!
My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2
Ha szeretnéd, akkor keresgélj, mivel én is így találtam rá egy jó pályára..
Valaki régebben felvetette, hogy jó lenne egy feszületet készíteni ami 3 dimenziós. Kápolnákat már mások készítettek, de azok csak sík képekbõl álltak. És a kérdés/kérés arra irányult, hogy 3d-ben jobb lenne. Nos én találtam egy alakot a neten, kell rá text, meg kicsit át kell alakítani, de a nagyja készen van. Bárki használja szívesen!
Itt letöltheted!
http://agrarmtsz.tk/ Nagyon jó ls közösség!
Egy hozzáértõ modder segítségét kérném, a következõ problémámra:
Van egy pótkocsim, ami "mindent" szállít.
A gond, hogy amikor szecska van benne, akkor a búza textúra jelenik meg a pótban.
Na most, amit tudtam átírtam az xml fájlban, i3d-ben, a textúra is jó helyen van. sõt Importáltam a modba particleSystem.xml-t is, ami a kiöntést szimulálja, és tökéletesen mûködik: kiöntésnél szecska amit kiönt, de a pótban búzát mutat.
Remélem tudja valaki a megoldást.Az istennek sem tudok rájönni a dologra.
Elõre is köszönöm.
#13879 - Nem.
#13882 - Oops, pardon! <#idiota>#idiota>
Ui:A képeket nem én csináltam, csak megtetszettetek, ezért gondoltam kirakom.
A offical trailerben láttam xbox360 támogatást.
Azt remélltem kariblárlás nélkül játszhatok majd a pc-X360 kontroleremmel.
Ahhoz képest fel sem ismeri.
Azzal mit kezdjek?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Most játszom a 2013"demo" val :)
De nem látom értelmét az után a játéknak hogy mindenbõl megvan a legjobb.
Tehát a kérdésem hogy, miért jó ezt megvenni és multizni?
Nem arra gondolok hogy mért ne támogatnám a készítõket....(mert tetszik meg minden)
Hanem hogy nem lehet megunni 1-2nap alatt?
A választ köszönöm.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Ha mégegyszer öntörvényeskedsz tökönrúglak!
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Szerintem te ronthattál el valamit
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Bocs!
A másik: Ember, nekem eszembe nem jutott hogy te nem szállsz ki a traktorból! :) De örülök hogy sikerült végül.

A nagy bálát nem tudom melyik géppel lehet megcsinálni, így ezért ezt írtam le. De ha ez az arány is mûködik ,akkor én is kipróbálom. A nagy keverõt letöltöttem, köszönöm szépen. <#nyes>#nyes>
http://users.ininet.hu/lsgameteam/