23835
  • zolcsika080104
    A komlóvétel még nem világos nekem .Nem találom a helyet és az eszköz pedig valamelyik pót lesz?asszem a pótból jött le vagy 3 is.A sör és betonos meg 3 piros nyitott.
  • zolcsika080104
    ok köszönöm nagyon remélem ezt a simulatort fogják még bővíteni fejlesztgetni.eddig ez a map a legtutibb nekem is
  • endy papp
    Na igen mert több helyről is le lehet tölteni de nem mindenhol írják le részletesen milyen eszközök kellenek hozzá.
    A map nem adja hozzá a a megfelelő pótokat a sörhöz,van 2 féle is egy zárt és egy nyitott,ami a betonhoz is jó.
    A zárt az kell a péküzemhez és a konzervhez és természetesen a sörhöz,komlóhoz.
    Ja igen, van egy piros 40000L,kisebb ami kelleni fog az almához ,no és csak azzal tudsz kavicsot szállítani,elég sok pótom van (van amelyik írja a kavicsot is de mégse tölti meg) csak ezt tudja használni,de nincs vele gond teljesen elég és jó.
    Na megtaláltam!!!!!!! itt konkrétan írja mik is kellenek hozzá ,ezt nézd át ha ezekből valami nincs neked azokat töltsd le.
    No és a mapról is ír pár sort....
    Map Kiegészítők!!!!
    Kérdezz bátran ha valami nem kerek szívesen segítek....
    Jó játékot..... azért majd ha jobban belemerülsz kíváncsi leszek a tapasztalatodra benyomásaidra hogy és mennyire tetszik.
    Nekem nagyon bejött.
  • zolcsika080104
    ja és még annyit kérdeznék hogy a kész italok mint sör vagy ilyesmi leadásához nem igényel a map olyan eszközt vagy bármit ami nekem nincs meg?mivel ehhez a maphoz nem volt mellékelve semmi.
  • zolcsika080104
    köszönöm nekem is ugyanezek miatt tetszik,meg az hogy szép barátságos map és szépem szerkesztett igényes nagyon.
  • endy papp
    Köszi akkor talán teszek egy próbát,de nem biztos.
  • endy papp
    Szia Zolcsika....
    Bármi kérdésed van nyugodtan kérdezz már eléggé sok van benne eddig 75 óra...DDD
    Igen van sör gyár,konzerv üzem (de ott van egy nagy bug ha oda érsz írj majd megírom mit kell csinálni hogy működjön viszonylag rendesen a leadás),pék üzem,beton gyár(ehhez kapcsolódóan kavics homok bánya),manuális tej szállítás,alma termesztés.
    Gondolom az állatok azok világosak.
    Vissza térve az almára(nem kell megvenni) itt is mint minden üzemben-gyárban,van 3 hely ahova a megfelelő anyagot,almánál híg trágya, szerves trágya,és víz kell ,fel kell töltened a készletet a megfelelő helyen, az alma fák mellett van,ahogy a leadó hely is,(az a kisebbik bódé) oda kell állnod és megtölti automatikusan a megfelelő pótot de mindenhol figyelni kell hogy a megfelelő anyagok meg legyenek.
    Különben nem termelődik.
    Az alma is jó pénz és elég hamar termelődik,ahogy a sör is és a beton.
    Komlót(hopfen) nem tudsz-kell termeszteni csak venni a sörgyár melletti leadónál,árpa,víz és dől a finom nedű.
    A többinél is ez a helyzet de nem olyan bonyolult szerintem rá fogsz jönni .
    Azért tetszett meg mert nagyon össze tett minden mindennel össze függ,nem olyan nagy és nem is kicsi,tetszik az elrendezés.
    További jó játékot,bármi nem világos síkíts
  • zolcsika080104
    én feltettem a 2.1 et és minden ugynúgy működik.a triplemap is remekül fut.
  • endy papp
    Azt lehet tudni hogy az eddigi módok működni fognak é az új pach-al is mert nem szívesen futnék zsákutcába ,inkább nem rakom fel jó így is,főleg ha szétcsesz minden eddigit.
    Kösz a válaszokat.
  • zolcsika080104
    Szia Endy próbálgatom a mapot amit ajánlottál azért csak most mert előbb még rá akartam unni az előzőre.Ez a map nagyon érdekes ha jól látom sör van benne meg apple azaz alma de azt nekem kell megkeverni vagy hogyan kell értelmezni?
  • kjhun
    Kijött a 2.1-es patch.

Link
  • xFreex
    Itt az összes javítás. A leírás után a zárójelben, hogy melyik verziótól.
  • traktorista
    Nagyon régen nem játszottam már a játékkal, most újra feltelepítettem(FS2013), kiestem a gyakorlatból. Észrevettem, hogy van 2.0-ás patch is hozzá. Milyen jelentős újításokat hozott ez a patch?
  • joceruza
    Minden OK! Közben betettem a "side mirror" nevezetű modot és az kavart be.....
  • joceruza
    Helló! Miért van az hogy betettem az "ESLimitert" egy modba,és azóta nem működik az interaktív kamera?
  • joceruza
    Köszi,de ENNÉL a modnál egy "kicsit" bonyolultabb. DE nem adom fel!
  • zolcsika080104
    Szia!
    Nekem pedig olyan problémám van hogy a PDA amikor egész órakor frissíti az árat akkor az egyik gyümölcs jelen esetben az alma 0 lesz valamint sok növényt amit addig bizonyos eladási helyen le lehetett adni ott most semmit nem ír.Ezt a hibát helyre lehet hozni valahogy?
  • Triantafillo
    Én egy "cutter-trailer"-nél azt csináltam, hogy a mod-ból töröltem azt a .lua fájlt, amelyik a "more realistic"-re mutat és a modDesc.xml-ből is törölni kell azt a részt.
    Az az igazság, hogy ez az egyetlen olyan mod, ami előtte "more realistic" volt, és "át kellett szerkeszteni" ez miatt, a többi az "sima" mod, amit használok, de ennél működött.
    Egy próbát megér......
  • joceruza
    Helló megint! Bocs hogy sokat kérdezek,de hogyan lehet "more realistic"-es modból normált csinálni?
  • joceruza
    Köszi! Már mindent próbáltam,de vagy fehér lesz,vagy annál roszabb....
  • Triantafillo
    Újra kell renderelni a textúrát egy 3D modellező programmal, vagy megpróbálhatod lecserélni a krómozott rész textúráját, de az ritkán működik rendesen.A textúra fájlok között van olyan, hogy "chrome", vagy ha a krómozott rész tükröződik is, akkor "cubemap", "cubemapGlobal" - vagy valami ilyesmi. Már ha a készítője nem nevezte át ezeket a fájlokat - a lényeg, hogy ezekkel próbálkozz, de mint írtam "csak" ezzel kicsi az esély a sikerre.

@kijhun - Április 2-án jön egy új DLC, szerintem nem sokkal előtte jön ki az új patch.
    DLC
  • joceruza
    Helló mindenkinek!
    A segítségeteket szeretném kérni! Hogyan lehet eltüntetni a krómozott részeket úgy hogy utána ne fehér legyen a textúra? Nagyon csicsás így.

Ő az a mod

Köszönöm!
  • kjhun
    Sziasztok

A 2.1-es patchről, nincs valami pletyka, hogy mikor jön ki a végleges verzió? Már, több mint, 1 hónapja jött ki a Beta3-as verziója.
  • Triantafillo
    Az "eredeti" eszközök küzül nem tudom melyik tölthető kevert táppal.
    EZEN az oldalon nézz körül, a modok leírásában ott van, hogy mivel tölthető ( a kevert táp általában úgy szerepel, hogy "forage" vagy "forage mixing").
  • turbóscsiga
    próbáltam agroliner pótot is és homlokrakodós gépet is és semelyiket nem tölti nálam
  • turbóscsiga
    Köszi
    melyik az pót ami alkalmas rá?
  • Triantafillo
    Zölden nem is fog világítani.
    PIROS - üres
    ZÖLDEN VILLOG - dolgozik, készíti a kevert tápot
    NARANCSSÁRGÁN VILÁGÍT - befejezte a keverést, tele van
    A mixer elejénél van egy kilógó cső (pipa) oda kell állni, de a készítője kicsit közel tette a tárolóhoz, van, hogy "trükközni" kell.
    Van egy "elhelyezhető" verziója, ahol lehet forgatni azt a csövet, és a hosszán is lehet állítani.
    Ha járatos vagy GE-ben, akkor tedd előrébb a triggert.
    Az sem árt, ha olyan pótot, kanalat használsz, ami tölthető kevert táppal.
  • turbóscsiga
    sziasztok. az volna a kérdésem az egyik mapban van 1 fix tápkeverő tele van de nem zöldet világít és nem tudok kivenni belőle.
  • zolcsika080104
    ok kössz szépen...kipróbálom...
  • endy papp
    Hi.
    Nem volt ilyen,nem találkoztam vele.
    Sajna majd mindegyik map-on vannak kisebb nagyobb anomáliák ezzel azzal.
    Most váltottam..... ,találtam egy nekem jobban bejövőt ,nem túl nagy ,de nekem pont az ekkora az ideális.
    Több növény is van rajt(alapon kívül) igaz messze nem annyi mint amin most mész ,de ha jobban belegondolok nagy rész felesleges.
    Ebben állat +-ban is csak sertés és marha van de az egész rendszer a küldetések és ahogy fel van építve nekem nagyon bejött eddig, alig tudom letenni.
    Minden mindennel össze függ már mint van értelme annak hogy mit is termelsz és hogy hasznosítod,stb stb...
    Igaz most futottam bele egy nagy bug-ba a konzervüzemnél,de ez is elnézhető ,orvosolható valamelyest,pici trükkel,a többi jól működik.
    Igazából ez is egy másik map-és készítőjének a tovább gondolt és fejlesztett mása,amit régebben ki is próbáltam ,csak eléggé akadozó volt még médiumon is így dobtam.
    Ennél ilyen nincs ,a "konzerv dolgot" kivéve ,de ezt elnézem neki.
    Itt a link ha ki szeretnéd próbálni,szerintem 1 próbát meg ér,kivi vagyok mit szólsz hozzá.
    Még annyi hogy ezen az oldalon vannak mindig új mapok és közbe bele lehet futni egy-egy kedvezőbe.
    Triple Farming Map v 1.0
  • zolcsika080104
    Szia!

Nagyon nagyon jó a map amit ajánlottál!
    Neked volt már olyan hogy a PDa-n nekem az alma ára lenullázódik és úgymarad.Vissza is írtam de mindig lenullázza magát.Ez mitől van? nem tudod?
  • Foxy0

• Foxy0
    köszi szépen az infókat sokat segítettek
  • Triantafillo
    A legegyszerűbb, ha a mapból exportálod azt a vonatot amelyik közlekedik, és a vonat modell helyére beteszed a másik vonat modellt. Én így helyeztem el a mapomon repülőt, vitorlást, kacsákat. Ugyanazt a spline-t használom, csak nyilván a mapon a megfelelő helyre kell tenni a spline-t.
    Itt van egy TUTORIAL, ez ugyan trsffic spline(a közlekedő autóké), de a lényeg ugyanaz a vonatnál is, annyi a különbség, hogy nálad csak egy vonal van, és zárt a vége.

@roby2011 - Ha a mapon elhelyezhető tehenekre gondolsz, akkor itt egy LINK
  • roby2011
    Valaki lenne oly szíves passzolna egy tehén objektet mert nem találok sehol .
  • zeno0325
    Srácok! Az szeretném kérdezni hogy használ-e valaki kormányt ill. gázpedált a játékhoz? Van nekem egy Logitech kormányom de valami miatt nem kezeli a játék? Létezik hogy nem lehet használni a játékhoz?
    Köszi! :)
  • Foxy0
    Azért anyira nem ismerem még a Ge-t hogy útvonalat csinálnék csak map építésre és egyéb célra használtam.

De egy leírást elfogadnék ha ráérsz hogy is kell út vonalat meg ha tudsz .lua fájlt csinálni akkor arról is szívesen fogadok pm-ben.
    És köszönöm az eddigi segítségedet!
  • roby2011
    Köszönöm a linket kjhun-nak!
    Ki vállalná hogy le teszteli a mappomat?
  • kjhun
    Pl.: a data.hu -ra, van rengeteg fájlmegosztó oldal.
  • roby2011
    Srácok kérnék egy szívességet,ha elküldeném valakinek a mappot akkor lenne olyan szives letesztelné ill.megnézné hogy mi a gond vele,mert nem tudok rájönni

(Hova tudom a mappomat feltölteni )