23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#15767 Ő lenne az
Ő tényleg eben benne van meg a 3. amihez kellet a pót a kies aszem vagy mi ami kell a cementhez de a növényt még mindig nem tudom -
zolcsika080104 #15766 Sziasztok!
Majd ha meglesz az útépítős halas linkeljétek már be az sem lehet rossz !Köszi srácok! -
endy papp #15765 Épp ma láttam egy új halasat ,no meg ami még neked kellhet az is van benne...
Hal és egyéb pót
Az alábbi sand-ra és gravel-ra is jó.
Én is ezt használom,a kisebb piros ami a képen van.
Itt a linkek között van.
Sand ,Gravel pót
A képen, a piros kell neked.
Sand Gravel Pót
A múltkorában én is töltöttem le egy hasonlót mint amiről írsz szerintem ugyan az lehet ,a paraméterei alapján de nem biztos.
Abban is volt hal ,reptér meg ló,híd és út építés,stb...
Majd lécci linkeld be a letöltési helyét megnézném én is,azt a map-ot.
Az enyémek között is meg van talán de már nem emlékszem melyik ,nincs kedvem most végig próbálgatni,többet is.....
Azt azért is nem használom mert nekem túl sok volt benne az erdő.....de aránylag jó kis map,ha sikerül majd előbányászom,persze ehhez idő kell.
-
#15764 A map jó mert van rajta 5 állat ami 3 alap,hal,malac
növényből +1 van nevét nem tudom
akkor lehet csinálni:
-cementet amit el lehet adni építkezésen
-malac húst
-halból tápot szerintem mert valami zsákos ikonja volt
-van rajta még virág is amit el lehet szintén adni amihez komfort kell aszem
--meg reptér amit nem tudom mire szolgál -
#15763 most szedtem le egy hasonló multis mapot kisebb mint amit ajánlotál de bajba vagyok mert van rajta 4 fajta dolog amihez pót kellene,ha esteleg valamelyikből akadna azt megköszöném ha eljutatnád.
1.fish
2.sand
a másik 2-őt még meg kell néznem -
endy papp #15762 Nekem is volt több féle, de ami nem tetszett és nem működött úgy ahogy kell azt töröltem.
Amik most vannak és használom mind teszteltem,hogy megfelelően működjenek.
Sajna ez benne van a pakliban ,hogy nagyon sok nem működik ,vagy eltünteti a többit és hasonlók.
Már rájöttem a legjobb ha előtte kipróbálom ,így nem okoz fejtörést
Persze ez idő igényes és az is hogy kiválaszd a neked legmegfelelőbbet ezért is írtam hogy keresgélni kell,kinek mi a jó. -
#15761 Igen ilyes miket de azé ne legyen szét barmolva(ilyen csili vili,vírító szín még a holdon is látszik meg azért a log is tiszta legyen)
voltak nekem is csak töröltem mert egy hulladékok voltak színre és hibára -
#15760 Sziasztok!
A minap rendeltem meg a Farming Simulator 2011 platinum edition-t. Felhívtak és azt mondták, hogy arra figyeljek, hogy a játékot neten aktiválni kell és, hogy csak háromszor lehet aktiválni, ezért többször nem tudom telepíteni. Most ez komolyan így van? Válaszotokat előre is köszönöm! -
endy papp #15759 Mint írtam is füvet tud-nak nyírni de ezeket szecska ként teszi a pótba ,mivel ezek szecskázó gépek,nem fűnyírók,még ha a megfelelő adapterrel le is nyírják a füvet.
Én nem szoktam sokat vacakolni ha nincs elég pénzem nagy gépre,veszek olyat amit a traki elejére teszek ,ez is nyír vagy 15-20 méter széleset(egybe van és összecsukható)és utána akasztom a felszedő kocsit a tarkinak és kész.
-
zolcsika080104 #15758 nagyon szívesen pajtijaim rajtam is rengeteget segítettetek. -
Dodge Ram #15757 Sikerült.
Nagyon szépen köszönöm a segítségedet. :) -
zolcsika080104 #15756 szóaval az zipből kibontott moddescet megynitod akár a jegyzettömmbel.
2 lépésben a megynyitáskor minden filera rakd át hogy lássa a jegyzettömb.a moddescet megynyitod.A desversion első sor ban található 9 es töröl és átír 12 re.Ezután kilépsz az x el jobb felső sarok akkor ajánlja fel a mentést akkor mented.Ha ez kész nyisd meg a moddescet és látni fogod hogy átírta 12 re.Ezt a módosított moddescet fogd meg és emeld a zipbe és automatice átírja neked a kötegelt zipben is a moddescet. -
Dodge Ram #15755 megpróbáltam de a 9-es ugyan úgy ott van. Ha belelépek a moddesc.xml filébe akkor az a 9 nincs is ott, ha meg odaírok egy számot akkor mind a két szám látszik a filében. -
zolcsika080104 #15754 szia erre én is tudom a választ.a zipet kibontot egy tetszőleges mappába.én szerelőmappának hívom.A moddesc .xml fileban a descversiont az első sorok között találod átírod 12 re.9-ről.Azténaz átírt moddescet beemeled a bontatlan zipbe és kész. -
Dodge Ram #15753 Abban tudnál-e segíteni, hogy a 2011-es kiegészítőket, hogyan lehet átrakni a 2013-ba. Hallottam róla, hogy átlehet tenni őket, és ott van is egy kombájnom amivel füvet nyírtam akkor azt áttenném ebbe a játékba. -
Dodge Ram #15752 Én erről a képről gondoltam, hogy a kombájn simán is tud füvet nyírni.
Krone BIG X V12 Cargo -
endy papp #15751 Na megtaláltam azt a pótot amit a fűnyíró után tudsz akasztani és rendsodró is van rajt.
Én ezt használom mindig elég jó a kapacitása nem drága és a szalmát is ezzel szedem össze.
Rendsodrós fügyűjtő pót -
endy papp #15750 Na csak nem akar össze jönni.
fűnyírók..
De több más oldalon is talál hasonlókat ami neked megfelel. -
endy papp #15749 Bocs a kép lemaradt.
Fűnyírók.... -
endy papp #15748 Nos szerintem nincs olyan funkció ahol ki lehet kapcsolni.
Ha füvet akarsz vele nyírni akkor előre olyan(annak megfelelő,fűhöz való) vágóasztalt teszel fel.
De ez nem fog füvet készíteni,mivel a gép(kombájn)szecskáz,és legjobb tudomásom szerint nem tudja úgy lenyírni a füvet hogy azt fűként tudd használni.
Legalább is amit én próbáltam az nem tudott ,pedig párat megpróbáltam.
Erre találták ki a fűnyírót.
Ha van elég pénzed akkor ezt ajánlanám,mert ez után lehet akasztani pótot ,sőt akát olyatis tudsz ami teljes szélességében(kombájn vágószélesség) összeszedi a füvet,mivel van rendsodró az elején.
-
Dodge Ram #15747 Sziasztok!
- A segítségeteket szeretném kérni abban, hogy a 13-as játékban van-e olyan kombájn amiben csak simán füvet lehet nyírni?
- Van-e gomb ami kikapcsolja a szecskázó funkciót?
(Több képen is látom hogy a Krone Big X V12-es Silókombájn siló helyett sima füvet gyűjt a tartályába.)
Előre is köszönöm a válaszotokat. -
endy papp #15746 Ja bocs nem tudtam hogy ilyen gépeid eszközeid nincsenek.
Írhattad volna hogy mi a helyzet.
Nekem már régebbről vannak,mivel több féle multi map-ot kipróbáltam és azokkal volt,vagy ha meg nem,utána kerestem ennek annak ami nekem megfelelőnek tűnt.
Nem minden maphoz csatolnak mindenféle gépet eszközt,nekem speciel mindenem megvolt már régebbről ,azokon kívül amiket adott a link.
Most így hirtelen nem tudok linkeket küldeni,mert több helyről szedegettem össze az idők folyamán.
Az LS3013.com,FS portál,2013 mods/ls mods és a Modhoster.com oldalakon minden hozzá valót megtalálsz ízlésednek megfelelőt,csak keresgélni kell.
Ha jól emlékszem ehhez a maphoz is voltak +ba gépek.
Hasonlókat vagy ilyeneket keress mint a képeken.
Fruechteparadies v 2.0 -
#15745 Az rendben van hogy van hozzá pót pack de mivel arasak,vessek? van egy kombájnom ami viszi a paradicsomot,uborkát de még nagyon kezdegleges(nincs animálva semi meg kicsi az asztala mert át let rakva 09-ből aszem régiek voltak a scriptek) -
zolcsika080104 #15744 persze maga a város a kis házak az egész map olyan hangulatos meg valósághű az meg hogy a gyárak ott vannak amiben lehet ügyködni az nagyon nagyot dob rajta + ban -
endy papp #15743 Örülök neki ,hogy tetszik ,hasonlóan vagyok vele én is.
Azért is ajánlottam a múltkorában hogy próbáld ki.....ezek szerint hasonló az ízlésünk....ha neked is ennyire bejött -
zolcsika080104 #15742 ja ok akkor nagyon jó tényleg a map rendezettsége szépsége és a gyárak tényleg eddig nagyon tetszik nagyon tuti -
endy papp #15741 Szia Zolcsika.
Köszi tudom..... de már rég használom......
Ami még jó benne ,hogy indulásnál vagy ha pénz szűkében vagy jól jön egy kis extra kölcsön persze jó kis kamat fejében.
Én először felvettem 3 misit ,majd 3 nap alatt kitermeltem ,vissza fizettem mindet,igaz minden 0-24 órában levont 80 ezret kamatra de ennyit megért bőven.... -
zolcsika080104 #15740 Szia Endy!
A modok között van egy bankofhagenstedt nevű link betettem a simulatorba.és az end gomb megnyomásával bejön egy tuti új pda ahol a földet még el is adhatod... -
zolcsika080104 #15739 traktorral már voltam tetőn.de ez aranyos nagyon,unatkozott lenn!:D -
endy papp #15738 Bocs a kép lemaradt...
Bárány a tetőn..... -
endy papp #15737 Na ja abban én is.... talán bővítik pár növénnyel állattal,de így is elég klafa.
Egy érdekes kép.... még utána le is jött a tetőről és ment tovább
-
endy papp #15736 Picit lejjebb írtam a linket,de semmi gond beteszem megint.
Itt találod a szükséges eszközöket,pót, egyéb, stb....
Szüséges módok a Tripla farming maphoz. -
zolcsika080104 #15735 modokat lentebb linkelt endy.ottlesz a leírásban a szövegben pár link .azok a modok -
zolcsika080104 #15734 nagyon kössz .tényleg sajnos hátha továbbfejlesztik kicsit reménykedem benne . -
endy papp #15733 Igen az a lényege,hogy nagyon lelassul.
Bocs ha picit túl szájbarágósan írtam le....
De gondoltam talán jobban érthető lesz,lehet hogy túlmagyaráztam.
Na igen azt én is el tudnám képzelni,ahogy írtad abban a formában,de szerintem olyat senki nem fog nekünk készíteni...sajnos -
#15732 mod packot honan szedek? -
zolcsika080104 #15731 ok szóval a bug lényege az hogy nagyon le fog lassulni.Nagyon jó az így a landwirdschaft map ilyen igényességgel meg üzemmekkelahol minden növényből lesz valami... ez, azaz egy ilyen map 1000 % os lenne -
endy papp #15730 Bocs... csak délután kihasználtam a jó időt és kinn voltam a természetben....
De látom azért rá jöttél időközbe.
Mellesleg nagyon csípem (talán az egészben ezt szeretem a legjobban)amikor nekem kell megkeresni ,rájönni (egy adott új mapon)mi merre meddig ,imádom felfedezni a dolgokat ....és működésüket,de ez csak egyéni vélemény.
Ha majd a konzerv üzembe mész a kész konzervekért akkor arra különösen figyelj hogy előtte.....mielőtt betöltöd a mapot a főmenüben,minden graf beállítást levegyél 0-ra low-ra mert különben nem tudsz menni még pár métert se,annyira leesik az fps -5-rehogy ihaj.......
Ja igen és még így se (min graf beállításokkal) töltsd(rakd) tele a pótot max 40-50%-ba rakd meg.
Csupán jó tanács.... mert sajna ez a nagy bug vagy nevezzük aminek akarjuk benne maradt.
De mihelyt lepakolja a konzerveket megszűnnek a gondok a vissza úton.
Nem olyan nagy nyűg ,mert ahogy megfigyeltem a konzerv termelődik a leglassabban.
Így nem kell sokszor eljátszani ezt, nálam eddig kb 2-3x kellett vele tökölnöm,pedig ,már benne van 78 óra....
Aztán lehet nálad nem lesz ilyen gond ,de jobb ha odafigyelsz rá.... -
zolcsika080104 #15729 közben rájöttem a lényegére a sörnek a konzervnek is ez a mottója akkor.Szóval amit Endy linkelt a maphoz modot abban van két pót egy nyitott egy zárt + nyerges vontató.A komló alandhandelben van ott kell megvenni.El kell vinni a sörüzembe és akkor gyártódik a sör.ugyanez a pót veszi fel a kész rekeszeket amit másutt több helyen is le lehet adni. -
#15728 Na én is kedvet kaptam hogy meg lessem a mapot.Belle teszek 10 órát asztán jön a vélemény!