Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként olyan traktorra raktam, ami tud forgatni, csak egyszerûen elõrebillen. DE akkor kipróbálom a Fendt-el.
1. Kibontod a mod mappáját
2. Kikeresed, majd duplakatt a "modDesc"-re!
3. Keresd ki a <price></price> sort! Nyilvánvalóan a két "price" között szám van, amit átírhatsz pl.: 1-re!
Utána MENTÉS!
Ui: Sztem nem olyan "mintha" ingyen kapnád meg õket.. Azért mutattam meg, hogy hogy kell a modok árát átírni, hogy könnyebben meg tudd venni az adott modot! <#vigyor0>#vigyor0>
My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2
Letöltés
Használjátok egészséggel! <#wave>#wave>
My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2
http://users.ininet.hu/lsgameteam/
Nem tud valaki 2000pénz alatt csak serialt?
Jelenleg nincs többem, de marhára megvenném.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Nálam csak a négy alapnövényt lehet vetni, a többit vajon miért nem ? Tud valaki segíteni? Köszi elõre is! Üdv.<#csodalk>#csodalk>
Hamarosan érkezik az új javítás a játékhoz. Sajnos a december végi megjelenés váratlan hibákból adódóan elmaradt. Pontos idõpontot nem tudnak mondani a Giants-nál sem, de ígérik, hogy hamarosan publikálják.
A tesztelések már karácsony elõtt megkezdõdtek, viszont számos új hibába ütköztek, melyeket kénytelenek javítani.
A javítás jelenlegi fázisa szerint közel 150 nagyobb hibát javít.
Várhatóan 1-2 héten belülre tervezik a kiadását, viszont platformonként eltérõ lehet!
(Steam, PC, Mac, Amazone verzió stb.)
Forrás: Stegei, Giants Software / LSHungary
Én a készülõ LS2011-es térképre csinálom a sínhálózatot. Persze nem milliméter pontosat készítenék, de mégse legyen aránytalan. Azért tettem fel itt a kérdést, mert amikor a V43-as mozdonyomat készítettem itt is tudtak nekem segíteni. Azért még egyszer köszönöm szépen.
A nyomtávolság a MÁV elõírása szerint 1430 mm-nél kisebb, illetve a – bizonyos méretû ívsugarak esetén alkalmazott – nyombõvítést is figyelembe véve 1465 mm-nél nagyobb nem lehet. Alárendelt állomási vágányokban a megengedhetõ legnagyobb nyomtáv 1475 mm lehet.
A többi most nem ugrik be fejbõl, de tedd fel a kérdésedet esetleg ITT, hátha ott többet tudnak segíteni, mert itt mi fõleg traktorokban meg tehenekben utazunk, de abban aztán minden mennyiségben. 😊
Valamint, a képen látható összeállítást 1, vagy 2 kézi váltóval kell váltani, ezek külön-külön váltanak, vagy egyszerre mûködnek?
Elõre is köszönöm!
c:\Users\TeFelhasználód\Documents\My Games\FarmingSimulator2013\mods\
Lehet hogy béna vagyok,de nem tudok egy mapot betenni a játékba,új karriernél csak a Hagenstedt alappályát adja be.Mit kell csinálni,hogy mûködjön? Errõl a mapról van szó:Minimap by Farok Segítséget elõre is köszönöm!
Pottinger Jumbo
Van erre pótkocsi. Az alapjátékban is van egy Kronne márkájú zöld és vaj színû pótkocsi, utánakötöd egy traktor után, bekapcsolod a B betûvel, végigmész a szalma sorokon, szépen összegyûjti a pótba, odatolatsz ahová kell amikor tele van, és szépen beönti. Gyors, egyszerû, megfelel? 😊 Modok között esetleg találsz még nagyobb kapacitású pótkocsit ugyan erre a feladatra, de az alap KRONNE is 55000 kapacitású, nem rossz.
A kockabálákat meg a kereket is eladni is lehet. Van erre általában hely a pályán. Bár gondolom nem mindegyiken, pálya válogatja. Odamész, általában szalmacsomó van elõtte, belököd a bálát, és kapod a pénzt. Úgy is mûködik hogy fent említett pótkocsival felszeded, odatolatsz, és beöntöd mint a teheneknek. Akkor nem kell bálázni meg összeszedni és vergõdni hogy betuszkold. 😊 Próbálgasd.
Ha pár sorral lejjebb tekersz,akkor megtalálod igen kedves és segítõkész CALMAR gazdatársunk teljesen érthetõ leírását az általad feltett kérdésre.
Traktorra fel! 😄
A bála aprító gépbe miért nem tudom belerakni a nagy kockabálát? Vagy abba csak a körbála vagy bele?
http://agrarmtsz.tk/ Nagyon jó ls közösség!
Köszi