Farming Simulator Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi az infókat! :) Nem mindenki tud angolul, jól jött.
Patch 1.4 - További infók:

Gyors beszámoló:
- Az utolsó simításokat végzik a javításon a készítõk.
- Megjelenés várhatóan a jövõ héten

Eddigi javítások:

- Bug javítások:

Javított a növények érésének ideje
A Bergmann Shuttle póttal nem lehet üríteni a teheneknél
Amazone D9 javítva
Grimme Maxtron animációi javítva
Grimme Maxtron helfer (vezetõi segéd) javítva
Különleges ajánlatok javítva
Több egérrel vezérelt eszköz javítva
A tojás, a gyapjú, az állatok termékenysége szinkronizálva multiplayerben
Multiplayerben javítva a fû vetése
Javított vezetõi segéd (nem omlik össze tõle a játék)
Javítva néhány "láthatatlan fal" az alap térképen
stb.

- Fejlesztések:

Köd a reggeli és felhõs napokon
Optikai fejlesztések számos eszközön és gépen
Grimme Tectron hátsó kereke már nem ér bele a kaszniba
Krone BigX már nem akadozik segédnél
Kotte Garant hibás animációja megjavítva
Különbözõ fékerõ a különbözõ eszközöknél
Számos kisebb javítás a térképen
A repce valamvel magasabbra fog nõni
Egyes menük, feliratok javítva
Néhány eszköz megbízhatóbb lett

My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2

Köszi szépen!
Honnan máshonnan, mint INNEN
Sziasztok, az ls 2011-et honnan tudnám megrendelni????? Linkeljétek már be köszi, az egyik haveromnak kellene!!!
Én kipróbáltam, azon nem tudsz segíteni hogy nem lehet embert felvenni. Ilyen a mod és kész. Viszont én megspékeltem még egy bála szedõ póttal is, és aratott szépen, bálázott is. Figyel arra mit kapcsolsz, mert néga elõfordul hogy valamit bekapcsolsz, átváltasz, és amikor azt bekapcsolod, kikapcsolja az elõzõt. :) Néha trükkös, én találkoztam ilyennel. Próbálgasd, valahogy menni fog.
Multizni nem lehet egy seriallal,de amúgy mûxik.
Munkást nem lehet rá felvenni,de amúgy mûködik egyszerre csak a "G" gombbal kell váltani a bálázó és a vágóasztal között és úgy kell indítani a "B" gombbal külön-külön õket.
Szevasztok!

Lenne gy kérdésem. Van az a letölthetõ Class kombájn amire bálázót lehet kapcsolni. Mért nem lehet rá dolgozót felvenni, és mért van az, hogy ha én akarok aratni akkor meg vagy a vágóasztalt kapcsolja ki vagy a bálázót?? Egyszerre nem megy.

Köszi
LeWyTy
Azt figyeli a játék hogy 1 seriallal nem játszhat egyszerre több kiens?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

fbandy72
Ó csak kb. 1.5-2 -t, köszi majd kipróbálom.
Mennyi szalmát szedtél fel?
Ugyanis a gépben mindig marad 2 bála, csak amikor a harmadikat tömöríti, esik ki az elsõ.
fbandy72
Az a gondom, hogy szalmát akartam bálázni de a szalmát felszedi de bála nem jön ki belõle egy se. Már többféle bálázóval próbáltam.
Látom azért valahogy mindenkinek a Rába a kedvence, lehet mindenkinek ennek a szaga és hangja csapta meg az agyát? :) Én gyerekkoromban ha meghallottam a hangját, ember nem volt aki itthon tartson, már mentem is, a sofõrök mind ismertek, már szálltam is fel. :) Hihetetlen volt. :) Régi szép emlékek. :)
Szóval. A program megvan, próbáltam használni, próbáltam utánanézni, néztem videókat, de még mindig nem tudom azt, hogyan lehet mezõket összevonni. Sajna azt sem tudom hogyan kell szántókat létrehozni. Ha valaki leírná egy kicsit, azt nagyon megköszönném.

Elõre is köszi! :)
http://www.youtube.com/v/2IsYryOnlaU&version=3

http://agrarmtsz.tk/ Nagyon jó ls közösség!

S mûködék! Már csak ki kell tanulni hogyan mûködik! :)
Ez nagy segítség volt, minden hasznos infó benne van, eddig nem tudtam hol keressem az editort, egybõl meglett! KÖSZÖNÖM! :)
Szia!

Tudtommal csak Giants Editorral lehet térképet szerkeszteni. Azzal lehet földeket összevonni, úgy kell csinálni, mintha simán szántóterületeket csinálnál terrian editinggel. Gondolom találkoztál már ezzel a leírással: GE tutorial.
akkor nem én vagyok a hülye :)

azért köszi ismét :)
Letöltöttem, kipróbáltam, nekem sem jelent meg sehol. :(
Jajj :)
A Scania R500
Rosszul linkeltél, öt féle van az oldalon, melyikkel van a baj?
Ez a gép mûködik valakinek? http://www.ls2013.com/category/farming-simulator-2013/trucks-farming-simulator-2013/page/3
Nekem meg sem jelenik :(
Sziasztok!

Olyan embert keresnék, akinek van mapeditora, nem fél használni, és segítene is egy kicsit. Egy pályán kéne összevonni földeket, hogy ne legyen annyira elaprózva. Kérdés az is, egyáltalán megoldható-e, mert mapeditorral még nem találkoztam. Elõre is köszi!
LeWyTy
Ha megveszed nekem akkor jövök<#duma>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Valaki nem jön multizni? Lehetõleg olyan akinek van skype vagy ts3! :D
Sziasztok valaki ingamelné nekem 13-ba ezt a packot?
http://www.mediafire.com/?5ttex71o84so80b
Nézd át típus és márka szerint is, mert valamelyik listában azt hiszem nincs benne. Nekem azonnal mûködött.
Nem, a pótot.
A másik mûködik.
A Xerion? Azt ki kell csomagolni, mert több zip van benne.
Nem is úgy értettem. :)
Beraktam, de valami miatt nem jelenik meg a boltban.
Nem azt mondtam hogy gagyi. :) na! :) Bocs! :)

Amúgy meg nem az átírás a lényeg, azt én is átírom, mindenki átírja, de ez a pót még méretes is, tehát passzol a nagy igényekhez. :)
Na, egyszer akarok valami "menõt" mutatni, erre kiderül, hogy gagyi.<#fejvakaras>
Szasztok,
Tök mind1 milyen pótja van az embernek, át kell írni a kapacitását és kész!Én így nyomom!:D Nomeg az árakat is átírom:D
Ez így csalás mondjuk, de kit érdekel, traktorozom és ez a lényeg!:D
Ez a mod nem annyira jó. :( Ez jobb: Xerion
Rakd utánna ezt a pótot: Giant, na, és ezt töltsd meg. :) Az elsõ modban a traktor sokkal jobb mint amit te beraktál, próbáld ki. Sokkal többet tud, jobban kidolgozott. Majd meglátod. :)
Ja, nem írtam le....
A pót 200000-es, nem lehet szinte megtölteni. <#mf1>
Kerestem, feltettem, megvettem, mûködik.:)
A permetezõ és vetõgép páros is jó.....leszámítva, hogy a vetés közben a traktor "ugrálva" megy, csinálja a dolgát. Csak nem szabad sokáig nézni, mert tengeribeteg lesz az ember.<#vigyor2>
Látom hiába raktam ki! <#lookaround>
Kár is volt..

My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2

Hiába, én is jártam így. Nekem is volt amin elõre billent. Ezen nem. :) Különben nem nagy titok szerintem hogy kísérletezni kell. Én sok idõt töltöttem meg töltök is vele. Megnézem mi mivel mûködik, mert a modok sem mind jók pl, vagy van ami ezzel mûködik, de azzal meg nem. Próbálgatni kell.
sikerült megcsinálni. társítottam a jegyzettömbhöz és már tudtam szerkeszteni is
Kipróbálom.:)
Egyébként olyan traktorra raktam, ami tud forgatni, csak egyszerûen elõrebillen. DE akkor kipróbálom a Fendt-el.
Elméletileg lehet elötte utána szórni, én azt csináltam hogy egy Claas Saddle Track elejére felraktam egy permetezõt, hátra a vetõt, és voilá, megszületett a tökéletes vetõgép. :) Nem kell külön permetezni, mert maga elõtt megszórja a földet és kész.
Azért nem tudod átírni, mert a .xml-t rendeld hozzá mondjuk a note padhoz, vagy ha pl totalcommandert haszálnál akkor a fájlon nyomj egy F4-et, az a szerkesztés mód, így már megjelenik, át tudod írni és el is tudod menteni.
Olyan traktorra kel feltenni, ami elöl is tud forgatható cuccot kezelni. Én pl Fendt 936 Vario-val használom. Ki kell próbálni mi az ami megforgatja, mi az ami nem. Kísérletezni kell.
AXmen segits lécci rámentem arra a modDesc re és ott nekem az internet explorer jött be meg találtam a két price közt a számot. de azt nem lehet átírni. hgy kell akkor átírni?
Másik kérdés... Ha egy permetezõvel az ültetés elõtt szórom meg a földet, az baj? Csak azért, mert eddig mûtrágyával szórtam, de a permetezõ valamivel szélesebb, gyorsabban haladnék.
Köszönöm szépen calmar, ez megvan, de ha elölre kapcsolom fel, nem vágja a füvet.
Ezt a két gépet nem tudom berakni ,kibontottam kétszer kivettem visszaraktam ,bûvöltem de nem jelenik meg! HELP http://modai.lt/uploads/posts/2013-01/thumbs/1357905756_fsscreen_2013_01_11_13_49_00.png