23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
zolcsika080104 #15929 ha jól értettem akkor permetezni kell gyomirtóval meg kiszántani vagy mi prógálgatni kell még én sem próbáltam ki.A fordítás is elég nehézkes.Ha jutok valamire leírom pajti. -
zolcsika080104 #15928 ez az :
gyom mód -
endy papp #15927 Igazából nem tetem be egyiket sem.
Nem láttam szükségesnek.
Melyik az a gyom mód?
Majd írd le lécci kipróbálom,és miben változtatja a dolgokat? -
zolcsika080104 #15926 ÉN IS ÉS MEGY SZÓVAL VISZONT VAN JÓPÁR LINK A LEÍRÁSBAN TÖBBEK KÖZT VALAMI GYOM MÓD AMIVEL MÁR TALÁLKOZTAM A Missuris mapon.Bocs a nagybetű miatt nem vettem észre.Ezeket is beteszed?John Deere kombájn aratja a kendert nekem lejött épp most nézem látja e a játék.A gyom mód elég érdekes eredeti. -
endy papp #15925 Milyen zipet???
Valamit át kellet volna írni???
Annyira nem profi a google fordító hogy ilyeneket is tudasson velem.
Nem ,nem írtam át semmit, ahogy letöltötte bedobtam a többi közé oszt jóvan. -
zolcsika080104 #15924 Olvsatam a leírást !Te átírtad a zipet? -
zolcsika080104 #15923 Hi !
Nagyon jó !Ezer hála neked!Most be is pakolom a mapábba -
endy papp #15922 Hi Zolcsika.
Gondoltam szólok hogy,kijött a javított változata a LongCastleV4.1 mapnak.
Itt már minden hibát javítottak teszteltem is működik rendesen(persze amiről tudtam),no meg írják is.
Ha esetleg kedvet kapnál hozzá ,szerintem így már bátrabban belefoghatsz.
Itt a link a letöltéshez ,jó farmozást.
LongCastle 4.1 Map -
#15921 Kösy a fáradalmadat akkor marad az átrakás mert aszem volt most nem tudom pontosan vagy 09-es vagy 11-esbe láttam. -
#15920 kösy meg nézem majd -
endy papp #15919 Hi
Sok modot végig néztem eddig, de olyannal nem ,ami a cottont is bálázza. -
#15918 Növények mellet van a leírás hogyan kell.
link 1
link 2
link 3
Ez egy régebbi tutorial. -
#15917 Én meg vissza tértem a saját maphoz inkább azt tuningolom
endy nem találkoztál/találkozotot valaki jd cotton bálázóval ls13-ban mert ha igen egy linkett elfogadok
meg valaki tudja hogy lehet mapba berakni növényt? -
zolcsika080104 #15916 Köszönöm akkor minden ok.Persze ez a legjobb map eddig .Egyszerre csak egy mapot teszek bele,úgy ahogy mondod.Majd ha találunk valami érdekeset akkor szóljunk egymásnak ok?Meg persze a többieknek. -
endy papp #15915 Hi Ziolcsika
Ezek szerint vissza tértél te is a triplefarm maphoz.
Na ja ilyen van .......
Igaz nálam még nem volt olyan hogy nem jelenített meg oldalakat.
Nálam már annyi a mód 3.5 giga hogy mindig csak egy map van benne,igazából úgy is csak azzal játszom,mert ha több multifruit map találkozik nem sok jó szokott kisülni belőle.
Hogy kérdésedre is válaszoljak,igen 16 oldal van. -
zolcsika080104 #15914 SZIA!
Endy lenne egy kérdésem,belepakoltam pár modot amiket linkeltél,és már nem emlékszem hogy a triplamapon a PDa az áraknál 16 oldalas?Mert van olyan hogy egyes mapokon ha ütközés van nem jelenít meg mondjuk 31 oldalból csak 25 öt. -
#15913 Hát sokan látnak neki modok készítéséhez, de csak igen kevesen konyítanak hozzá. Bevallom, ez a játék annyira időigényes, hogy én még az alap verzióról sem mondhatom, hogy töviről hegyire átrágtam magam rajta. A játék oldalán talán még vannak minőségi modolások, oda nem tesznek fel minden szemetet. Voltak már nekem is érdekes tapasztalataim, újabban nem is modoltam a játékot. Azért sokat számít, hogy valakinek ez a munkája és pénzt kap érte, vagy csak túl sok szabadideje van és önbizalma. -
zolcsika080104 #15912 szia !
ugyanez a helyzet nálem is a kendert semmi nem viszi a biogázra vagy hova hajítva a bikaistálló annak semmi feallingje nincs.Meg nem is oda való -
endy papp #15911 Ha Zolcsika
Ma és tegnap volt időm tesztelgetni behatóbban több szempontból a mapot.
Nálam sajna de felejtős.
Okok,a legfőbb: totál valótlan a termények termésátlaga.
Nem hogy Ha.-ra de méterre,sem .
Nagyon sok a termés ,szinte méterben lehet mérni.
Pedig az a kombi amit írtam nagy kapacitású.
Sajna minden növénynél gyümölcsnél ez a helyzet.
Pl:eperből,cseresznyéből 4 kombájnhossz alatt megtelik
Ilyet, az eddigi mapokon ,(jó párat kipróbáltam) nem tapasztaltam.
Más: a permet és a műtrágya nem is látszik a földön ha elszórod,a szervest már nem próbáltam.
Így, azt hogy lássam mi van meg.....nem tudom követni.
Persze szép meg jól is néz ki a map,de a lerakóknál nekem elég "valótlanok"
és kesze-kuszák a megoldások.
A beef-ek is csak úgy le lettek oda dobálva ....gondolta ott még van hely azt csókolom.
Na mind egy,egyenlőre nálam marad a triple továbbra is.
Míg jobbat nem találok.
De azért ha te folytatod kivi lennék a véleményedre benyomásaidra ezzel kapcsolatban. is.
-
Hungarykum #15910 Akkor nálad valami gond lehet, mert nálam nem csinált ilyet sose. -
#15909 Jah és még egy érdekesség, sokszor a következő fázisba ugrás nem is a vetés időbeli sorrendjének megfelelően történik, hanem valami egészen más mintázatot követ, ezért lenne érdekes olvasni valamit a működéséről, akár angolul is. Nem létezik, hogy ugyanaz a program másféle módokon fusson más gépeken. :) -
#15908 Ha úgy van ahogy állítod, azzal nem lehet azt magyarázni, ami nálam történik. Mert leggyorsabb növekedési ütemnél is 5 óra állna rendelkezésre a következő fázisig vetéstől. Időgyorsítást nem használtam, tehát valós időben ment. Mégis a vetés megkezdése után egy-másfél órával a vetés egy része már a következő fázisba ugrott. Hogy mekkora része, az is változó, fogalmam sincs mi határozza. De most úgy fogom csinálni, ahogy mondtad, valós időben vetek és lassúra állítom a növekedést.
Viszont jó lenne olvasni erről egy leírást, hogy ténylegesen hogyan is működik a programban ez az érési rendszer, mert nekem nem kerek valahogy. :) -
Hungarykum #15907 A gyors és lassú növekedésnek meg semmi köze az órákhoz.
Mikor átállítod, az onnantól érvényes.
Ha ezeket állítod, semmivel sem fognak máshogy nőni a növények, mivel mindenre érvényes az átállítástól kezdve.
Magyarul, így is úgy is egyszerre fog kinőni minden és nem lesz köztük különbség növekedési szinten. -
Hungarykum #15906 Túlbonyolítod és rosszul értelmezed.
A növekedési fázis gyors növényfejlődésnél 5 óra.
Magyarul a vetés után 5 óra telik el mire kinő a gaz és minden további növéshez +5
Lassú fejlődésnél ez több órával több, így több idő van vetni és 100% hogy minden növény egyszerre fog kinőni.
Az sem árt, ha az idő sincs felgyorsítva vetés és aratás alatt.
Ha a vetés kész utána visszateszed gyors fejlődésre és kész.
A lassú növekedés csak a vetés és aratás alatt szükséges.
Óránként meg nincsenek növekedési szakaszok meg máshol sem.
A vetés kezdetétől kell számítani az 5 órát.
Ha vetsz és pl. az utolsó földet 2-3 órával később veted be, akkor is egyszerre fog kinőni azzal amit 2-3 korábban vetettél.
Legalábbis nálam így működik. Ezért vetek valós időben lassú fejlődéssel. -
#15905 Igen, de ha belassítod a növekedést, akkor csak az egyes szakaszok hossza növekszik meg, de akkor sincs semmi garancia, hogy nem éppen a két szakasz határán kezded meg a vetést és nem fejezed be időben. Úgy vettem észre, hogy nem a vetéstől számítja a növény növekedését, hanem ezek a szakaszok zajlanak napszaktól függően és aszerint van növekedés függetlenül a vetéstől. Csak azt nem tudom, hogy ezek a nevezetes szakaszok mikor vannak időben órára pontosan. -
Hungarykum #15904 Azért kell vetés előtt lassúra állítani a fejlődést.
Utána beveted, ahol akarod, majd visszaállítod.
A vetést meg csinálhatod több órán keresztül is.
Mikor elkezd nőni, akkor egyszerre fog mindenhol, függetlenül attól, hogy az utolsó földet 2 órával később vetetted be. -
#15903 Nekem gyorsban van a növényfejlődés és azzal kb. 15-20 óra alatt érik be teljesen a termény. De akkor úgy logikus, gondolom, hogy a vetést egész óra után kell elkezdeni és lehetőleg még abban az órában be is fejezni, hogy ne legyen váltás a következő fázisra. -
Hungarykum #15902 Az érési idő, ha jól emlékszem 5 óra (gyors fejlődés esetén) és egész órákban történik.
Vetés előtt a növényfejlődést mindig átrakom lassúra, így mindent betudok vetni normálisan, de nálam nem csinál ilyet, hogy csak egy része érik be.
-
#15901 Az lenne a kérdésem, hogy azt az idegesítő jelenséget hogy lehet kiküszöbölni, amikor egy adott szántón nem egyszerre érik be a termény. Általában olyan van, hogy az utolsó 1/3-ad, 1/4-ed egy fázissal le van maradva vagy csak egy kisebb folt marad, ami nem ért be. Mikor vannak érésnél a fázisváltások, egész órákban, vagy más időpontokban? -
Hungarykum #15900 Az eredeti serial-al működnek a "lopott" DLC-k?
Pl: Van egy eredeti serial és az összes meg nem vett DLC + a krekk.
Törten persze megy az összes DLC-vel, de ha beírom az eredeti serialt, akkor ugyanúgy működik?
-
Hungarykum #15899 Unatkoztam
-
endy papp #15898 Nos a 15895 hsz-ra már megkaptam a választ.A karalábét cabbage-ként tartja nyilván a játék.
A kérdésedre a válasz.....,persze nem aratja mivel az canabis(hemp), a 18-as földön,és ahhoz kell az a kombi amit korábban is írtam az első képen levő ,ehhez a maphoz volt.
Ez van nekem és mindenhez ezt használom,
Multi kombájn
-
zolcsika080104 #15897 Endy az a 18 on kender nem komló mindegy de akkor arra is kellene valami mod -
zolcsika080104 #15896 Szia!
Nekem ugyanígy van a PDA nál szerintem is csak úgy van.De a 18 as földön nézd már meg azt a növényt mert nekem a komló arató sem viszi. -
endy papp #15895 Hi .
Az előbb elfelejtettem kérdezni.
Lécci nézd majd meg hogy nálad is úgy van é ahogy nálam a következő.
A PDA írja cabbage-t,tárolásra és leadásra is, de vetni nem lehet,legalább is a vetőgép nem mutatja.,értelem szerűen "aratni"sem.
Van a beef ólak mellett több tároló amin csak az alma van kiírva de a többié ,többek közt a fehér és vörös cabbbage sem ,de úgy néz ki lehetne onnan vinni de egyik pótot sem tölti meg és nincs is kiírás,mennyi van a tárolókban.
Lehetcsak dísznek vannak ott,nem tudom.
De ez a cabbage valahogy nem áll össze.
Mellesleg van kalk is a cukor gyárnál. -
endy papp #15894 Ja ja .
Arra linkeltem ezt.
Komló arató kombájn -
zolcsika080104 #15893 Szia!
melóban voltam eddig !
szóval a landwirtschaft kombine sem viszi a komlót -
endy papp #15892 Hi Zolcsika
Az első képen lévő kombira gondoltam,azzal tudsz mindent aratni.
Multi kombájn
Na csak megtaláltam neked a komló aratót is.
Komkó arató -
endy papp #15891 Hi Zolcsika.
Egyenlőre ezt találtam ,Pachban van majd ki kell csomagolni és úgy mindet betenni a modok közé.működnek.
Eper-karalabé,stb stb kombájn és pótok.
Ki iks próbáltam működnek.
A komló kombit majd még megkeresem ,van egy olyan a Fruechteparadiese maphoz kombájn ,na az arat mindent.neked is meg kell lennie amikor mentél ezzel a mapal. -
#15890 Úgy tudom az valamilyen mod hogy rá teszi a titániumra és szerinem azt írja de ahoz kell az alap dlc.