Farming Simulator Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fbandy72
Keresd a Google-val, hogy "LemKen24 QZ"
Valaki tudna linkelni egy szélesebb kukoricavetõt, mert a gyári elég keskeny.
Elõre is köszi.
Axmen akkor ugy kell mint a 2011-nél ?

MTZ 80

LS13: Csamassa
Edit: AXmen

Letöltés

My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2

zolika217336
Mi a különbség a sárga , halvány ; sötétzöld színû silók között ?

Egy okos ember sohasem sértõdik meg, mert ha nála mûveltebb bírálja, örül neki, hogy tanulhat tõle, a buta ember sértéseit pedig nem veszi magára.

Jó az az Agrovector ami van benne. Tegyél rá egy bálavillát, az a vékonyabb, mert van raklap villa is, ne keverd össze, aztán szépen odaügetsz a bálához, megcélzod középtájon, beszúrsz, és szépen felemeled, vagy amit akarsz kell egy kis gyakorlás hozzá.
szabii98
hali!
valaki egy jó villás traktort tud linkelni? vagy az alap is jó lenne, ha valaki megtudja mondani hogy pl a bálát hogy emeljem fel :D

I met God. She's black

fbandy72
Köszi, próbáltam már de akkor az volt a baj,hogy nem érlelt volt benne egy kicsi. Megpróbálom lefedni, beérlelni és akkor már tudok átvinni.
Én homlokrakodóval szoktam megoldani, felszeded, beöntöd annak a silójába. Nem tudom mindenhol így van-e, de szokott olyan lenni, hogy ha teljesen kiürítem a silót, akkor csak nyers slót önt be, mikor pedig amott már érleltet szedek fel. Ilyenkor hagyni kell benne egy kicsi, mindegy mennyit, és arra ráönteni amit ott felszedtél, akkor nem kell újra érlelni, és már lehet is felszedni a takarmánykeverõvel.
fbandy72
Sziasztok!
Tud valaki olyan pótkocsit vagy silószállítót amivel pl. a biogáz üzembõl át lehet vinni silót a tehenekhez úgy, hogy azt ott le is lehessen rakni és fel lehessen szedni a takarmánykeverõvel?
Én nem raktam fel, megvárom amíg kiadják rendesen. :)
FrezeR
Felraktátok a béta javítást? (1.4) Mert ha igen akkor jöhetnek a tapasztalatok :)

Így igaz :)
Már írták korábban hogy CSAK adott helyeken lehet feltölteni. Máshol, máshogy NEM.
zolika217336
Az átrakókocsiból miért nem engedi feltölteni a vetõgépem ??

Egy okos ember sohasem sértõdik meg, mert ha nála mûveltebb bírálja, örül neki, hogy tanulhat tõle, a buta ember sértéseit pedig nem veszi magára.

szabii98
nem lenne értelme a prémium accountnak, ha nem kéne várni

I met God. She's black

Martinez01
Nemtudom, te hogy vagy vele, de nekem tele van a micsodám a sok ilyen fájlmegosztóval...

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

szabii98
óó bocsi, most nézem csak 1 órás a limit

tárgytalan

I met God. She's black

szabii98
Sziasztok!
ezt a JD-t nemtudná valaki feldobni nekem egy jó megosztóra? kcsg limit miatt kénytelen vagyok várni, de még ma kellene.

I met God. She's black

Igen, Q-val, de ha össze tudod akasztani akkor szerintem úgy is mutatni fogja. a G-vel meg állítsd a pótra, hátha- Próbálj ki mindent. :)
Nyomdd meg a "P" gombot és a boltban leszel
A vetõgépet nem a siló alatt kell feltölteni,mivel ott a learatott termény van. A tanyán van egy raklapon zsákos cucc. Oda kell menni és az "R" betûvel tudod feltölteni.
Hol találom a Mezõgazdasági boltot?
Köszönöm szépen a segítséged de ugyan úgy a Q betûvel kell össze kapcsolni? meg a G betûvel mire kell álltani a pontra vagy a kamionra ? Köszi
zolika217336
Hogy is kell berakni a munkagépeket ??

Hát ezt pont össze lehet akasztani, de nem egyszerû feladat. Ne add fel, sokat kell próbálgatni. Legalábbis én jól elszenvedtem vele. :) Vannak más modok is amiket egymás után lehet akasztani, próbálhatsz másikat is. A legjobb ha úgy csinálod ahogy a képen van, az elsõ pót alatt egy kamion legyen, nehogy traktor "Dolly"-val, mert akkor sosem akasztod össze. Nekem négy a rekordom. :)
Sziasztok nem rég kezdtem játszani és nagyon meg köszönném ha valaki tudna segítteni !Méghozzá abban h találtam egy kamionos módot amiben dupla potkocsivan de sajnos a másodikat nem tudom fel kapcsolni ebben szeretnék segítséget kérni. Elõre is köszönöm szépen a segítséget :D Itt egy kép róla http://www.ls2013.com/wp-content/uploads/2012/11/scania_agro_blue_premium.jpg
zolika217336
már +van...

zolika217336
HY !
Miért nem tudom a vetõgépet feltölteni a silók alatt ?? ( pl : repcével , búzát már arattam le is öntöttem magamnak de azt se adja vissza..)
Vagy a berakó kocsi kell ebbe is et7 ?? Köszönöm

a héten kezdõdik agromashepo ki lesz ott ?
szabii98
Sziasztok!
Letöltöttem egy Lexion 770est, van hozzá ilyen utánfutó szerû cucc xD
hogyan tehetem rá az arató cuccost?:D
bocsi a helytelen nyelvezetért, nem igazán van tapasztalatom az ilyenekben :D

I met God. She's black

Ha ilyen traktorom lenne, úgy vigyáznék rá mint a szememre, csak fûtött garázsban tartanám, és senki sem mehetne a közelébe, az tuti. Egyszer volt szerencsém ilyet közelrõl megcsodálni, és az õ gazdája sem tett volna ilyet vele. :(

Akik nem voltakilyen ügyesek
joceruza
Nekem azért van...<#eplus2>
http://www.youtube.com/v/YYbyXRNN-dA&version=3

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

Azért feldõlni egy ilyen traktorral elég ciki és drága mulatság. Mert hát nincs kétségem a kimenetelt illetõen. Síkidióta sofõr.
talloli

Nem semmi!

talloli
A 2011-hez készített valaki egy módot, amely azt eredményezte, hogy sérültek az eszközök, gépek. Volt egy szervizautó amivel javítani lehetett. Természetesen jó pénzért. Elég életszerû volt. Kár, hogy még nem hozák át a 2013-ba! Vagy mégis? Ha valaki tud valamit róla, jelezzen!

Ha jól nekimész egy másikkal, az is megoldja. :)
talloli
Elengedhetetlen kellék a vonórúd és egy 4X4-es MTZ. Tuti kihúz mindent! :-)

Minden mapon mindenhová felakadnak. Nekem az a kedvencem amikor az elsõ meg a hátsó kerék közé beakad egy fa. :)
talloli
Köszi szépen! Tényleg elég jó kis MAP!
Azt leszámítva, hogy itt-ott fentakadnak a jármûvek.

semmi,csak én is láttam már és gondoltam,kipróbálom.
Ami a nagyobb baj,hogy az elõbb feltelepítettem az 1.4 patch-et (nekek angol verzió van) és azóta annyira akadozik,hogy nem tudok vele játszani :(((
Eddig semmi baj nem volt vele....
Sehogy. :) Illetve képen már láttam olyan épületet amibe be volt öntve, de én még nem találkoztam vele. :) Mi bajod a siló intézményével? :)
Calmar!

Hogyan lehet leönteni terményt csak a földre? Mármint hogy az átvevõhelyen illetve a magtárolón kívül.
Még valami:

Patch V1.4 Béta

Mint mindig magyar verzió sajna nincs..

My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2

A patch-rõl semmi hír? A hétre már ígérték ha emlékezetem nem csal. :)
Csak nektek!

Bálaszállító

talloli
Tudnátok ajánlani egy jól mûködõ PDA-val rendelkezõ, fõleg "magyar gyártmányú" mappot?
Olyan kevés van belõle, pedig a mi fiaink is nagyon tehetséges szerkesztõk!
Köszönöm a segítséget!

Okés