Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elõre is köszi.
My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2
Egy okos ember sohasem sértõdik meg, mert ha nála mûveltebb bírálja, örül neki, hogy tanulhat tõle, a buta ember sértéseit pedig nem veszi magára.
valaki egy jó villás traktort tud linkelni? vagy az alap is jó lenne, ha valaki megtudja mondani hogy pl a bálát hogy emeljem fel :D
I met God. She's black
Tud valaki olyan pótkocsit vagy silószállítót amivel pl. a biogáz üzembõl át lehet vinni silót a tehenekhez úgy, hogy azt ott le is lehessen rakni és fel lehessen szedni a takarmánykeverõvel?
Egy okos ember sohasem sértõdik meg, mert ha nála mûveltebb bírálja, örül neki, hogy tanulhat tõle, a buta ember sértéseit pedig nem veszi magára.
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
ezt a JD-t nemtudná valaki feldobni nekem egy jó megosztóra? kcsg limit miatt kénytelen vagyok várni, de még ma kellene.
I met God. She's black
Miért nem tudom a vetõgépet feltölteni a silók alatt ?? ( pl : repcével , búzát már arattam le is öntöttem magamnak de azt se adja vissza..)
Vagy a berakó kocsi kell ebbe is et7 ?? Köszönöm
Letöltöttem egy Lexion 770est, van hozzá ilyen utánfutó szerû cucc xD
hogyan tehetem rá az arató cuccost?:D
bocsi a helytelen nyelvezetért, nem igazán van tapasztalatom az ilyenekben :D
I met God. She's black
Akik nem voltakilyen ügyesek
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Azt leszámítva, hogy itt-ott fentakadnak a jármûvek.
Ami a nagyobb baj,hogy az elõbb feltelepítettem az 1.4 patch-et (nekek angol verzió van) és azóta annyira akadozik,hogy nem tudok vele játszani :(((
Eddig semmi baj nem volt vele....
Hogyan lehet leönteni terményt csak a földre? Mármint hogy az átvevõhelyen illetve a magtárolón kívül.
My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2
Olyan kevés van belõle, pedig a mi fiaink is nagyon tehetséges szerkesztõk!
Köszönöm a segítséget!