23835
  • kjhun
    Offline nem engedi aktiválni? (Kihúzod a netet előtte.) A 2013-ast is lehet, feltéve, ha Retail verziód van, nem valamilyen digitális terjesztőtől származó kiadás. A Titanium kiadást is lehet elvileg, az EXE fájlban kotorászva, a kereső kidobja az ilyen jellegű szövegeket. (TotalCmd, F3 a "FarmingSimulator2013.exe" fájlon és F7 a kereséshez.) Teljes mentés nincs a játék-mentésekről? (A *.dat fájl(oka)t is beleértve.) Elvileg, a mentések visszamásolásával is beaktiválhatod a kiegészítőt.
  • traktorista
    A játék korlátozott számú letörlést és telepítést enged csak? Két különböző gépre is fel volt téve más IP címekkel, de egy időben sosem játszottam vele a két gépről. Multival nem is próbálkoztam. Nekem az alapjátékot most még föltelepítette, de a platinum tartalmat már nem akarja(FS2011) Eredeti lemezem van, most akkor ez ennyit ért? Dobhatom el és vehetek másikat? A játék dobozán nem írja, hogy internet kapcsolat lenne hozzá szükséges, a 2013 titaniumnál viszont ez kikötés. Akartam egy kicsit nosztalgiázni, de most ezen feldühödtem.
  • traktorista
    Újra akartam játszani az fs2011-el, de nem telepíti a platinum tartalmat, pedig eredeti lemezem van. Beírom a második kulcsot és azt írja ki, hogy "online activation limit exceeded".
  • viktoj
    Nah, ezis megvolt. Vélemény?

• kvell
    hello
    lenne egy kérdésem
    mér nem tudok mapot beleteni egyiketse inditja el amit beletetem
  • zolcsika080104
    azaz visszatettem a menüset és most is jó tehát a gazos volt a gazfickó!
  • endy papp
    Na látod megy ez neked
    Ha tippelnem kellene én a gaz modra tenném a voksot,mert azt most nemrég tetted be.
  • zolcsika080104
    Na megvan vagy az AAAA InGameMenüenhance mod okozza vagy az a multisplayer zip ami a gazt csinálja tuti hogy valamelyik a kettő közül
  • endy papp
    Na igen, amin van a képen az még nem garancia hogy használható és működik is.
    Vagy tudja vagy nem ,de ez rögtön kiderül ha a súgónál írja hogy melyik gombbal lehet használni.
  • endy papp
    Sajnálom hogy nem tudod használni.
    Természetesen szólok ha jön valami,ez nem is kérdés....
    Még annyit azért leírnék segítség kép,de szerintem ezt te is tudod.
    Én az utóbbi időben mindig először mentek (főleg ha addig soha nem használt módot próbálok ki) majd megveszem és kipróbálom,hogy jó é.
    Sokat egyszerre nem érdemes venni mert akkor nehezebb rájönni melyik is a ludas.
    Még annyit hogy, volt valamelyik mapnál ilyen eltűnésem és akkor jól átfésültem szelektáltam az összeset ,igaz nagyon munkás de megéri,hosszú távon.
    Kisebb-nagyobb részletekben pakolgattam vissza a modokat,pedig mint írtam nekem is van benne nem kevés.
    Így ki tudtam szűrni melyik akad össze a játékkal és tüntet el mindent.
    Talán érdemes lenne tenned egy próbát ,ha már ennyire megtetszett a "longcasley"és szeretnéd használni.
  • traktorista
    Köszönöm, de akkor ezek szerint az alap pótkocsikra nem lehet. A bolt kínálatában a képen ponyvával szerepel néhány, pl. a 61 köbméteres forgózsámolyos és egy zöld 21 köbméteres. Gondoltam van valamilyen gomb, amivel aktiválódik.
  • zolcsika080104
    Szia!

szóval sajna a longcastle nekem felejtős.Ha majd találsz ehhez hasonlót amiben van sör kenyér meg eper ilyesmi akkor kérlek szólj nekem ok?
  • zolcsika080104
    Sajnos a longcastle mapot nem tudom játszani csak akkor marad meg a mentés rendesen ha minden modot kiszedek.Több száz mod közöl sosem találom meg melyik zavarja
  • zolcsika080104
    igen a tryplen nekem nem volt ilyen sőt még egyiken sem...
  • endy papp
    Na igen ez is ismerős.
    Mert ilyenkor már tök mind 1 hogy benne vannak é a módok,vagy melyik van benn,akkor is eltünteti,(tapasztalat)
    Azért is írtam hogy ,egy jóval korábbi mentést tegyél vissza .
    Még azt is megpróbálhatod hogy vissza teszed a triplemapot ezt addig kiveszed,és annál is jelentkezik é,habár a minap nekem mind kettő benn volt mikor longcasleyt teszteltem és mindegyik ment rendesen.
  • zolcsika080104
    Itt valami más van mert minden modot kiszedtem és akkor sem jó.A longcastely map
  • zolcsika080104
    A LEGÚJABB VAN BENNE ÉS CSAK AZ AZ EGY EGYSZERRE CSAK EGY.mOST AZT PRÓBÁLOM KI MI VAN HA MINDEN MODOT KISZEDEK.CSAK A MAP MARAD AKKOR VISSZA TUDJA HOZNI vagy nem .Jaj már megint nagybetűvel írtam.
  • endy papp
    Hi Zolcsika.
    Ismerős a probléma,nálam is volt nem egyszer.
    Mint írtam is korábban nálam valamelyik traki vagy kombájn okozta leginkább.
    Nos a kérdés mennyivel korábbi mentést tettél vissza,mert volt olyan hogy fél nappal korábbit (vagy csak az előző napi segített)kellet vissza másolnom, csak úgy és ez segített,igaz elveszett pár óra munka de sajna nem tudtam mit csinálni.
    Még annyit ,jól nézd át a módokat,mert volt olyan is hogy azt hittem hogy pl:egy adott traki okozza ezt és kiderült hogy egy másik is bekavart.
    Jobbat nem tudok kitalálni.
    Ez sajna olyan hogy csak te tudod kiszűrni,így látatlanban csak találgatni tudok ,de nálam mindig ezek okozták és ha leírtak szerint jártam el megszűnt a probléma.
    Gondolom csak a Trilemap van benne,vagy a másik az új is most azt nyomatod?
    Na mind 1 én már csak mindig azt rakom be amit épp használok,de erről is esett szó korábban.
    Remélem azért valahogy sikerül megoldanod a problémát.
  • zolcsika080104
    Szia!Pajti!

Kivettem az olyan modot ami új volt csak régi van benne,de ha kilépek a játékből majd újra töltöm akkor a gépek mindig eltűnnek.és a régebbi és működő mentési filet is hiába teszem bele akkoris eltűnik minden gép minden állat az álattok ellől az étel ital minden.
  • endy papp
    Igen vannak olyan pótok, aminél 1 gombnyomásra felrakja.
    Ezeket a zöldeket töltsd le ,most így hirtelen ezeket találtam.
    Ponyvás pótok.
  • traktorista
    A pótkocsikra lehet ponyvát teríteni?
  • Foxy0
    Az a baj ezekkel a mapokal hogy sok benük a fölös scrip ami viszont több objectet igényel és ez vezet szagatásra na meg a +felesleges mod is amit kér. Na én ezért csinálok saját mapot és csak kevés multis részt teszekbe hogy azért ne folytsam le a gépet.
  • Triantafillo
    Oké, igazad van!
    A GE-t valóban félre értettem, mert így a Giants Editort rövidítik.
    Nem tudtam, hogy konkrét illetőről beszélsz, vedd úgy, hogy nem is szóltam.
    Bocs!
  • endy papp
    Bocs de szerintem akinek írtam nem úgy értette ahogy te,azaz félre.
    A "GE" a KÉSZÍTŐRE értettem,ha megnézed ezeket a mapokat akkor megláthatod.
    Nem a Giants Editorról beszélek.
    Persze abban igazad van hogy nincs megfelelően optimalizálva,de ezt eddig is tudtam-tuk.
    Igen 3 moncsim van de nekem különösebb gondom nincs a megjelenítéssel.
    Az meg hogy a "hozzá értők között mit és hogy szokás jelölni szerintem,jelen esetben totál mid1.
  • Triantafillo
    Ha meg 3 monitorról beszélsz, azt nem így szokás jelölni, legalább is nem a hozzáértők között.
    Mellesleg pont ez a játék az, ami a sz@r motorja miatt, nem is támogatja a 3 monitort( legalább is nem úgy, ahogy az a 3 monitor miatt szükséges lenne), mert ez nem csak a videó kártyán múlik, legalább is a normális megjelenés.
  • Triantafillo
    A map nem a GE miatt szaggat!
    Szerinted a készítők mit használnak? Ők is ezt a GE-t (Giants Editor).
    A szaggatás oka elsőglegesen a játék motorja, ill. annak optimalizálatlansága. Egy erős gépen is beszaggat, ha túl sok az objektum van egy mapon, arról már nem is beszálve, hogy a fények még inkább rátesznek erre (pl.: sok lámpa van a mapon, ha pedig dinamikus fényekből van sok - vagyis a lámpáknak van "fényudvara" - akkor meg elindítani is alig lehet). Ez is a játék motorjának a hibája.
    Azért ez az 5700x1080 - as felbontás elég érdekes! Se nem 16:10, se nem 16:9 - akkor mi? Baromi keskeny monitorod lehet.
  • endy papp
    ja köszi.
    De ha már ekkora munka van vele akkor nem is érdekel,no meg nem is értek ezekhez a mókolásokhoz.
    Mellesleg a gazt az életben is utálom ,így jobb ha nem kell itt is vesződnöm vele.
  • endy papp
    Sajna ezeknek a "GE" által készített mapoknak mind ez a hátránya eléggé tudnak néha szaggatni.
    Gondolom a sok "fix" objektum miatt is.
    Nálam azért használható igaz nem tökéletes ,de a minap mikor teszt kép több gép is benne volt ment .
    Igaz az én vidi kártyán és konfigom-al azért eléggé érdekes is lenne ,habár ugye nálam 5700x1080-as felbontásba fut .
    Ami a gép-ek eltűnését illeti ,.
    Sokszor volt már nálam is ,mindig valamelyik kombájn ,vagy traki okozta ,próbáld meg kiszűrni melyik és megoldódik.
    Rakj vissza korábbi mentést úgy talán könnyebben rájösz melyik okozza a galibát.
  • Foxy0
    Ha nem akarsz sokat kínlódni ebben a mapban aszem benne van mert én is aszt hitem hogy csak berakom és akkor pont azon játszotam és vetésnél elő jött
    (a map neve: Erlenberg)
  • Foxy0
    köszönöm majd be építem a sajátba mert azért kértem :)
  • Foxy0
    Abban a zipben van 2 féle mod 1. amit a mapba kel rakni és bele írni mint a növényt a 2. maga a mod működését bisztosító fájl.
  • zolcsika080104

szlős map
  • zolcsika080104
    van szőlős map pl a landwirdschaft vagy a fruechteparadies map .Akkor azt a gaz modot nem tudod konkrétan hova kell tenni mert ez egy kötegelt zip volt beletettem a mods mappába mint a többit.Azt hittem csak ennyi
  • Foxy0
    Bocs* a multis mapok
  • Foxy0
    Ha már így szóba jött véletlen nincs olyan map amin lenne szőlő?
  • Foxy0
    van róla leírás(magyar) de még nem volt időm belerakni így is teszt van a mapomon utána berakom a növényeket meg a gaz modot.
  • zolcsika080104
    Szia!
    Én nem tudom hogy kell berakni azt a modot nem sikerült.
  • Foxy0
    Ez úgy működik hogy berakod ge-be ara a területre amelyikre akarod és amikor vetsz akkor jön elő és permetesznikel mert ha nem akkor romlik a termés hozzamod ha már lepermeteszted nem fog meg utána ki tudod tárcsáznmi ha nem permeteszed akkor nehészkes majd az írtása.
  • zolcsika080104
    sZIA cimbi!

Valamiért nagyon szagat ez a map meg valami bug lehet.Ma betöltöttem újraindítás után ,és az össze gép eltűnt.
  • endy papp
    Ja ezt láttam de azt hittem hogy a mosáshoz kell
    Igaz annyira nem is olvastam utána.
    Oké rendben,próbáld ki ,talán van valami értelme