Farming Simulator Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kérném a linket 😊
Hali én úgy "csalok" hogy van olyan bálázó ami bebálázza a zöld füvet ,ráakasztom egy Krone kaszáló gépre és ahogy vágja már bálázom is.

Asszem 10%-nak kell lennie minimum, aztán megtaposni 100% és letakarni.
fbandy72
Nem kell teli lenni csak meg kell taposni, viszont azt hogy lehet-e rátölteni még nem próbáltam. Ha le van fedve hamar beérik, adni a takarmánykeverõvel a legjobb abba mehet a széna, szalma és oda kell állni a silóhoz azt bekapcsolni és felszedi a silót közben keveri. Utána oda állni a vájúhoz, beönteni. Én egy-egy bálát szoktam meg a silót keverni.
És muszáj teli lenni neki?Illetve ahogy fogy folyamatosan tölthetem utánna?Kb mennyi idõ múlva adhatom a teheneknek?Jah,és mivel a legjobb rakodni?
fbandy72
Mert az egyik a telítettség úgyhogy még fér bele, a másik a tömörség meg kell taposni géppel és ha 100% akkor lehet letakarni.
Én most öntöttem le füvet,azt írja fill level 25000 (8%) compactin 6%.De nem tudom letakarni.
Köszönöm szépen.
fbandy72
A silót meg kell taposni traktorral és ha a 100% akkor lefedni az "R" gombbal kis idõvel beérik és eltûnik a takarás. A szalmát és szénát keverõkocsiba kell rakni utána silóval keverni, úgy adni a teheneknek. De teheneknek lehet sima füvet is adni, meg szalmaszóróval szalmát szórni alájuk abból lesz a trágya.
Nem, meg kell venni a játékot, én legalább is így tudom.
LeWyTy
A demóval nem lehet multizni?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Én csak azt szeretném kérdezni, hogy ha a silóba ömlesztett füvet is meg silót is rakok akkor az etetögépbe csak szalma bálát kell raknom? Mert még csak nem próbáltam.
Akkor ezt volt a gond.Mert a bálázó is meg a felszedõ is csak a szárazat tudta kezelni.Köszönöm a segítséget.
Bálázni csak akkor tudod,ha a vágás után átforgatod (barnás színû lesz),azután rendsodrod és utána bálázhatod. Ha csak silóba,vagy etetõbe akarod rakni ömlesztve,akkor nem kell átforgatni,csak a levágott zöld füvet rendsodrózni,aztán felszedni a betöltõ póttal. A pótot elõször a "B" gombbal el kell indítani,hogy felszedje.
fbandy72
A gépeket külön be kell kapcsolni a "B" gombbal, ha nem kapcsol be akkor a "G"-vel lehet az eszközöket váltani, hogy melyik aktív, jobb alsó sarokban mutatják az ikonok. A bálázáshoz meg száraz széna kell azt rendsodrás elõtt szénaforgatóval kell átforgatni, hogy száraz legyen és utána rendsodorni. A boltban úgy is van kiírva asszem"szénaforgató" ha jól tudom ez:"poettingerHit 130 A" Ja és a bálázóból csak a negyedik bála jön ki addig tömörít és is úgy jártam vele azt hittem nem jó valami😊
Rendsodróval összeszedtem,de se a betöltõkocsi,se a bálázó nem csinál vele semmit.
fbandy72
Azt egy betöltõkocsival tudod fölszedni, ha csak ömlesztve akarod úgy mehet a silóba is vagy a teheneknek. pl.:Krone ZX450 GD
Vagy szénaforgatóval átforgatni és utána rendsodróval összesodorni, és bálázni.
A levágot füvet miért nem tudom összeszedni?
Látom muszáj lessz PM-ben warezolnom!:S

My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2

CALMAR,BEATRIX0425,FBANDY72 nagyon szépen köszönöm a segítségeteket!
Szalmát a legegyszerûbben úgy lehet alájuk tenni, hogy összeszeded ilyen önrakodós utánfutóval, ami ugye összegyûjti a szalmát, odatolatsz, és beöntöd. Megspórolod a bálázást meg egy csomó hercehurcát. Egyszerû és nagyszerû.
Igen, én az automatával csinálom szerintem könnyebb.
Tehát akkor kell egy gép ami alájuk szórja a szalmát(pl Kuhn Primor 3570) és egy ami az etetõbe (Kuhn Profile 1880)?
plusz a szalma ami alájuk megy, és kell nekik fû is. Ha megynomos az "I"-t, akkor ott még a "9"-essel tudod a nézeteket váltogatni, és egyszer csak lesz egy oldal ahol látod mibõl kell nekik, és hogy mibõl mennyi van. Amíg nincs meg mindenük, addig nem fognak 100%-on termelni.
Szia,
A teheneket 3 félével kell etetni: szalma, széna és erjesztett silóval. A szalma a búza vagy árpa aratása után bálázod, a széna a szárított fü bálázva, az erjesztett siló pedig a kukoricát szecskavágóval learatod majd a silótárolóba leöntöd amit a teheneknél találsz elöl-hátul nyitott és ha megtelik letakarod ez megerjed és ezeket teszed bele az etetögépbe. Remélem tudtam segíteni.
fbandy72
Az a szalmaszóró, az etetéshez keverõkocsi kell abba lehet keverni szalmát, szénát és silót, azzal lehet etetni.
Valaki tudna segíteni?
A teheneket mivel tudom etetni?
Az etetõ pótba raktam bálát,de azt nem az etetõbe szórja,hanem a tehenek alá.
Mit tegyek bele?
Hát rajta kéne lenni a cd-n. Vidd vissza és meséld el szépen hogyan jártál...
fbandy72
Hát a Tesco-ban az a baj, hogy mindenbe belenyúlkálnak meg kiszednek belõle dolgokat, cd-ket. Én is jártam így már, hogy vettem valamit és nem volt benne a driver cd.
kis kindertojás
nincs kézikönyv... semmi csak a lemeztok meg a lemez és még a lemezen sincs rajta sehol nem találom ha esetleg lenne egy kódom akkor lehetne rajta multizni? vagy nem 😞

Köszi LeWyTy! 😊
Martinez01
Elvileg a kézikönyv hátulján rajta kell lennie...

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

kis kindertojás
Sziasztok!

Valaki tudna nekem segíteni?
Tegnap vettem a félegyházi TESCO-ban meg a Farming Simulator 2013-as kiadását.Minden nagyon szép és jó már csak egy kérdés merül fel benne: hol a fenében van ezen rajta az aktiválókód?Valaki vett már ilyet, esetleg járatos-e benne?(azért vettem meg hogy majd tudjak rajta multizni...)
Várom válaszaitokat!

Üdv.: kis kindertojás

LeWyTy
1.Klikk
2.a link bemásolása.
3.a megjelenõ kék szöveg beírása.
4.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Én meg azt szeretném tudni,hogy, hogyan kell ide úgy beilleszteni egy linket,hogy ne az egész sor látszódjon,csak egy szó?
gabec ITT van http://www.ls2013.com/farming-simulator-2013/clutch-for-crown-bigx-v-1-0-mp.html#more-5621
Sziasztok! Mikor jön ki az új patch? Nem úgy volt, hogy a múlthéten? Köszi
Sziasztok!
Krone Big x 1000 szecskázóhoz miért nem tudok csatlakoztatni utánfutót? Vagy nem lehet mindegyik utánfutót ráakasztani? Gilibert 1800 Pro-t próbáltam ráakasztani de nem sikerült. Mért van ez?
Az elõzõbõl kimaradt, hogy a 2. pont elvégzése után már nem kell a ManualAttaching, hanem "hagyományosan" lehet összekapcsolni õket.
Két módja van, hogy összekapcsold õket:
1. Letöltöd a ManualAttaching modot - ekkor "ki kell szállni" a kamionból, miután rátolattál a második pótra, hátra sétálni az akasztási ponthoz és nyomni egy "Q"-t.
2. Ha értesz a GE-hez, akkor megnyitod a félpótkocsit és az akasztási pontot el kell forgatni 90 fokkal, mivel ezt a készítõje rosszul csinálta meg, ezért kell "kézzel" akasztani. Én ezt csináltam, és mûködött.
LeWyTy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Semmi módja nincs a free multinak?

Javítva, ez az:Scania
Valaki tud segíteni? Letöltöttem egy Scania kamiont két póttal de a két pótot nem tudom összekapcsolni. Ez az:http://www.ls2013.com/fs-other-2011-mods/scania-agro-v-1-0-black-premium.htmlhttp://
Nem saját képek, csak elcsesztem! <#vigyor>

My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2

Sziasztok

Valaki tudna nekem linkelni mûködõ körbála rakodó pótkocsit ?
elõre is köszönöm
Attól függ, milyen cuccot teszel elõre.
Aha.