Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Vagy szénaforgatóval átforgatni és utána rendsodróval összesodorni, és bálázni.
My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2
A teheneket 3 félével kell etetni: szalma, széna és erjesztett silóval. A szalma a búza vagy árpa aratása után bálázod, a széna a szárított fü bálázva, az erjesztett siló pedig a kukoricát szecskavágóval learatod majd a silótárolóba leöntöd amit a teheneknél találsz elöl-hátul nyitott és ha megtelik letakarod ez megerjed és ezeket teszed bele az etetögépbe. Remélem tudtam segíteni.
A teheneket mivel tudom etetni?
Az etetõ pótba raktam bálát,de azt nem az etetõbe szórja,hanem a tehenek alá.
Mit tegyek bele?
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Valaki tudna nekem segíteni?
Tegnap vettem a félegyházi TESCO-ban meg a Farming Simulator 2013-as kiadását.Minden nagyon szép és jó már csak egy kérdés merül fel benne: hol a fenében van ezen rajta az aktiválókód?Valaki vett már ilyet, esetleg járatos-e benne?(azért vettem meg hogy majd tudjak rajta multizni...)
Várom válaszaitokat!
Üdv.: kis kindertojás
2.a link bemásolása.
3.a megjelenõ kék szöveg beírása.
4.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Krone Big x 1000 szecskázóhoz miért nem tudok csatlakoztatni utánfutót? Vagy nem lehet mindegyik utánfutót ráakasztani? Gilibert 1800 Pro-t próbáltam ráakasztani de nem sikerült. Mért van ez?
1. Letöltöd a ManualAttaching modot - ekkor "ki kell szállni" a kamionból, miután rátolattál a második pótra, hátra sétálni az akasztási ponthoz és nyomni egy "Q"-t.
2. Ha értesz a GE-hez, akkor megnyitod a félpótkocsit és az akasztási pontot el kell forgatni 90 fokkal, mivel ezt a készítõje rosszul csinálta meg, ezért kell "kézzel" akasztani. Én ezt csináltam, és mûködött.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2

Valaki tudna nekem linkelni mûködõ körbála rakodó pótkocsit ?
elõre is köszönöm