Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogyan lehet leönteni terményt csak a földre? Mármint hogy az átvevõhelyen illetve a magtárolón kívül.
My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2
My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2
Olyan kevés van belõle, pedig a mi fiaink is nagyon tehetséges szerkesztõk!
Köszönöm a segítséget!
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
ezt légyszives rakja át nekem valaki 13-ba<#smile>#smile>
Én már 2hete ezen a pályán játszom, semmi gondom vele!
Ugyanúgy megy nekem minden,vagy fûvet vagy silót öntök bele tömörítem, lefedem és kész!
Nézd meg, hogy nincs-e valami véletlenül beleöntve?
"A betakarítás kezdete mindig a cukorgyárak ütemtervétôl függ.
Általában szeptember és október hónapokban takarítjuk be hazánkban a cukorrépát."
(bocs, nem tudtam kihagyni) 😊))
megtrágyáztam és az idõ 120szorosára van gyorsitva és hogy mennyi idõ?
Annyi volt a gondom, rájöttem, hogy egy jelentéktelen mennyiségû beérett siló maradt a tárolóban és ezért nem engedett borítani😄
Azért még1x kösz.
Olyan gondom van, hogy hiába silózok, nem engedi kiüríteni sem a tározóba sem a tehetneknek.A teheneknél azt írja, hogy chaff is not accepted here, tehát szecska itt nem elfogadott.Mi lehet a baj, ill hova tudom ezt kiüríteni?
A másik meg: Piros traktor? Ez meg mi? Nekem van még zöld, sárga meg fekete is. 😊
Na de tényleg, pontosabban? Milyen típus? Ha az alapjátékbelit használtad, lehet nem a hozzá valót próbáltad meg felrakni. Amúgy én csak bálavillát használok, mert azzal szépen lehet raklapot is pakolni, semmi baja. Nem kjell cserélgetni. Én a ZÖLD Deutz Agrovectort használom, és mindenre nagyon jó. 😊
Egy okos ember sohasem sértődik meg, mert ha nála műveltebb bírálja, örül neki, hogy tanulhat tőle, a buta ember sértéseit pedig nem veszi magára.
Oldd meg magadnak. 😊 Bemész a bálázó zipjébe, átírod amennyire akarod és ennyi. Én átírtam az enyémet 16000-re, mert a táp keverõhöz pont így jó. Csalásnak tartom, de mivel egyedül játszom, mindenki nézze el nekem.
Lassabban:
-Kikeresed a bálázó zipjét.
-Mondjuk Total Commanderrel belemész.
-Egybõl a fõkönyvtárában kell lennie két .xml fájnak, az egyiknek az a neve mint a gépnek, bálázónak, nyisd azt meg F4-el, vagy rendeld hozzá a World Pad-hoz.
-Legegyszerûbb ha indítasz egy keresést arra hogy capacity, ha találat van, kell melette lennie egy alap 4200-as értéknek. Na õ a te embered, írd át tetszés szerint, MENTSD el, indítsd újra a játékot és élvezd.
Ez a módszer mindenre mûködik, kombájnra, pótkocsira, mindenre aminek raktere van, csak a jövõre mondom. 😊
Én mindent kitömörítettem, pont az ilyenek miatt!
jó játékot, így már gyorsabb...
Mit hova rakodnál vele?
Valaki tudja közületek esetleg, hogy a bunkerból hogyan és milyen géppel lehet a füvet kiszedni, mert mást akarok a bunkerban tárolni.Sok gépem van mindegyikkel már próbáltam nem tudtam egyikkel sem kiszedni belõle.Aki tudja, hogyan lehet kérem segítsen!
Köszönöm!