Farming Simulator Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sehogy. 😊 Illetve képen már láttam olyan épületet amibe be volt öntve, de én még nem találkoztam vele. 😊 Mi bajod a siló intézményével? 😊
Calmar!

Hogyan lehet leönteni terményt csak a földre? Mármint hogy az átvevõhelyen illetve a magtárolón kívül.
Még valami:

Patch V1.4 Béta

Mint mindig magyar verzió sajna nincs..

My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2

A patch-rõl semmi hír? A hétre már ígérték ha emlékezetem nem csal. 😊
Csak nektek!

Bálaszállító

My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2

talloli
Tudnátok ajánlani egy jól mûködõ PDA-val rendelkezõ, fõleg "magyar gyártmányú" mappot?
Olyan kevés van belõle, pedig a mi fiaink is nagyon tehetséges szerkesztõk!
Köszönöm a segítséget!

Okés
joceruza
Ezt egy modder csapat (ha jól tudom németek) csinálják, úgyhogy biztos hogy meg lesz osztva. Csak idõ kérdése.

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

Ja okés hálásan köszönöm hogy átrakjátok,nekem valahogy 13-ban nem mûködött.
joceruza
Már dolgoznak rajta. (nem egyszerû a gép)

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

http://www.modhoster.de/mods/claas-lexion750
ezt légyszives rakja át nekem valaki 13-ba<#smile>
fbandy72
Köszi, már azzal is próbáltam. Ez a kis siló már ott volt a kezdésnél mintha csak valami dekoráció lenne.
Van egy Kuhn SPV 12-24? Mindegy. Nevû önjáró tápkeverõ, azzal ha odamész, akkor elméletileg az utolsó darabig felszed a silóból mindent. nekem sosem volt ilyen bajom hogy maradt benne. Próbáld ki.
fbandy72
Hát van benne kis siló de azt nem lehet semmivel felszedni, de a bálatárolóból se lehet bálát kivenni ha oda öntöttem akkor elvette mintha leadtam volna. A silóban is van egy kevés ami olyan hogy a gép kereke nem megy rá föl hanem átmegy rajta mintha ott se lenne. De közben arra gondolok, hogy azért van mert nem az eredetivel kezdtem hanem letöltöttel😊 Köszi a segítséget, de mindenképp meg veszem a játékot, mert jobban leköt mint a NFS.
Köszönöm 😊
fbandy72!

Én már 2hete ezen a pályán játszom, semmi gondom vele!
Ugyanúgy megy nekem minden,vagy fûvet vagy silót öntök bele tömörítem, lefedem és kész!
Nézd meg, hogy nincs-e valami véletlenül beleöntve?
fbandy72
A Fogadó a 7-es és 8-as föld határán van, a GPS térképpel megtalálod egy billencs ikonja jelzi. A térképet az "I" billentyûvel hozod elõ a GPS-t, a "9"-es billentyûvel nagyítod.
Sziasztok.Most kezdtem a játékot és az lenne a kérdésem-a fogadót merre találom?Azt írta ki hogy a fogadó 18 óráig képes egy nagyobb összeget fizeti pl. a búzáért.De nem jövök rá hogy hol van és nem jelzi semmi.
fbandy72
Egy olyan kérdésem volna, hogy találtam egy térképet a " The Map by Mario". Ami nagyon tetszik, mert a tehenek meg szinte minden egy helyre került, de a GPS térkép maradt vagyis az eredeti terület kiosztással. Azt szeretném kérdezni játszik-e valaki vele, mert a siló tároló ami a teheneknél volt az is ott van a farmon de nem lehet bele önteni sehogy. Ha silót akarok csinálni a teheneknek akkor a biogáz üzemben tudom és onnan kell hordani.
áttettem egy kombájn packot 13-ba de ha a kombájnt megveszem a kamera megbolunful ez mitõl lehet?
Csak a pontosság miatt:

"A betakarítás kezdete mindig a cukorgyárak ütemtervétôl függ.
Általában szeptember és október hónapokban takarítjuk be hazánkban a cukorrépát."

(bocs, nem tudtam kihagyni) 😊))
Sziasztok azt szeretném megkérdezni hogy mennyi idõ ameddig a cukkorrépa megnõ?
megtrágyáztam és az idõ 120szorosára van gyorsitva és hogy mennyi idõ?
Az úgy mindjárt más 😊
Ok, kössz ezt én is tudtam😄
Annyi volt a gondom, rájöttem, hogy egy jelentéktelen mennyiségû beérett siló maradt a tárolóban és ezért nem engedett borítani😄
Azért még1x kösz.
A tehenek mellett kell lennie egy olyan tárolónak,aminek mindkét vége nyitott,általában a trágya tároló mellett van. Na,oda tudod leönteni,azután meg kell taposni,majd lefedni és azután tudod majd széna,illetve szalma bálával összemixelni és az etetõvályúba tenni.
Szasztok
Olyan gondom van, hogy hiába silózok, nem engedi kiüríteni sem a tározóba sem a tehetneknek.A teheneknél azt írja, hogy chaff is not accepted here, tehát szecska itt nem elfogadott.Mi lehet a baj, ill hova tudom ezt kiüríteni?
Beleakad a traktor és nem fordul el, mi? Marha egyszerû, én a vetõgéppel szenvedtem így, aminek az elején permetezõ volt. Én azt csináltam, hogy beálltam párhuzamosan a fallal, végigmentem a mezõn egyszer, mert ez volt a szélessége, utána ugye hosszában ment a traktor, de mivel látja hogy az már megvan munkálva vagy be van vetve, ott megfordul, de így már van neki helye a fordulókhoz. Már ha veszel fel embert a munkára ugye. Amúgy csak mapeditorral tudnál változtatni a pályán.
hogy lehet a fakat el tuntetni a fold vegerol?
KÖSZÖNÖM MEGOLDOTTAM
sziasztok tudna valaki segíteni abban hogy melyik az a mappa amelyikben az alap nõvényeken kívül lehet ültetni napraforgót is.
A "pénz kódot" oldd meg te is magad, bemész a játék mentésének könyvtárába, van egy Carriersavegame.xml, hozzárendeled a WorldPadhoz, megnyitod, megkeresed azt hogy money, valahol az elején van, ami szám utána van, átírod arra ami tetszik, mented, indítod a játékot, és örülsz. 😊
A másik meg: Piros traktor? Ez meg mi? Nekem van még zöld, sárga meg fekete is. 😊

Na de tényleg, pontosabban? Milyen típus? Ha az alapjátékbelit használtad, lehet nem a hozzá valót próbáltad meg felrakni. Amúgy én csak bálavillát használok, mert azzal szépen lehet raklapot is pakolni, semmi baja. Nem kjell cserélgetni. Én a ZÖLD Deutz Agrovectort használom, és mindenre nagyon jó. 😊
zolika217336
Üdv ! A játék elején melyik raklapvillát vegyem meg mert nem engedte felrakni 1iket sem...( a piros traktorral voltam..)... esetleg pénz kódot vki tud ?

Egy okos ember sohasem sértődik meg, mert ha nála műveltebb bírálja, örül neki, hogy tanulhat tőle, a buta ember sértéseit pedig nem veszi magára.

Na, újra, megkerestem a sajátom, bálázó van itt, ne zavarjon, mindenre mûködik.
Oldd meg magadnak. 😊 Bemész a bálázó zipjébe, átírod amennyire akarod és ennyi. Én átírtam az enyémet 16000-re, mert a táp keverõhöz pont így jó. Csalásnak tartom, de mivel egyedül játszom, mindenki nézze el nekem.
Lassabban:
-Kikeresed a bálázó zipjét.
-Mondjuk Total Commanderrel belemész.
-Egybõl a fõkönyvtárában kell lennie két .xml fájnak, az egyiknek az a neve mint a gépnek, bálázónak, nyisd azt meg F4-el, vagy rendeld hozzá a World Pad-hoz.
-Legegyszerûbb ha indítasz egy keresést arra hogy capacity, ha találat van, kell melette lennie egy alap 4200-as értéknek. Na õ a te embered, írd át tetszés szerint, MENTSD el, indítsd újra a játékot és élvezd.

Ez a módszer mindenre mûködik, kombájnra, pótkocsira, mindenre aminek raktere van, csak a jövõre mondom. 😊
Fogsz egy total commandert, belemászol a zipbe, és azon belül is át lehet írni, miután átítad, mented, aztán rákérdez hogy újracsomagolja, erre te azt válaszolod, hogy igen kedves, mindenképp, és kész!
Sorry,
Én mindent kitömörítettem, pont az ilyenek miatt!
már bocsi de be van tömöritve igy nem tudom jegyzet tömbbel megnyitni vagyis még nem tudom
Az útvonal a szokászos...\mods\CATxml\megnyit: pl. jegyzettömbbel\megkeresed ezt a sort:<capacity>35000</capacity> és átírod a neked megfelelõre! 😊))

jó játékot, így már gyorsabb...
köszi . az értéket hogy tudom átírni ?
joceruza
Ok! Köszönöm!

Én ezt használom:
CAT
Természetesen átírva a kanál kapacitása!😊
silót akarnám a bió gáz üzem nél . lizard az kicsi lassan megy vele
Mire használnád?
Mit hova rakodnál vele?
Köszi Jancsika, mindjárt kipróbálom! 😊
a bunker az gondolom a siló tároló . a füvet megtaposod trakival utána befeded és ha megerjedt feltudod szedni
én egy extra nagy rakodót keresnék tud valaki segiteni ?
Sziasztok farmos kolégák!
Valaki tudja közületek esetleg, hogy a bunkerból hogyan és milyen géppel lehet a füvet kiszedni, mert mást akarok a bunkerban tárolni.Sok gépem van mindegyikkel már próbáltam nem tudtam egyikkel sem kiszedni belõle.Aki tudja, hogyan lehet kérem segítsen!
Köszönöm!
Szerintem ezt pálya válogatja, én olyan pályán játszottam, ami össze vissza 100000 kapacitású volt, és kész. Ott kb 6000-ret sosem tudtam már a végén felszedni.
mazsola89
Szerintem 11833-nál még nem kell látszódnia mert valljuk be az szinte semmi (2 pórkocsi). Nálam 50-60000 körül kezdtek látszódni a kupacok.

Asszem GE-ben kéne a trágya plane-jét feljebb emelni..