23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Balázs 17 #16009 -
#16008 nagyon köszönöm, most pacsa, aztán próbálom:) -
endy papp #16007 Bocs az egyiket rosszul másoltam ez az.Tripla Map Pót.
-
endy papp #16006 Szia.
Nos a megoldás nagyon egyszerű.....
Ezt a mapot töltsd le,utána csomagold ki egy külön mappába és az ebben található összes zip,fájlt bemásolod a játék mod mappájába.(ezek mind,vagy majdnem,mind hasznos gépek eszközök)ha valamelyik később nem kell kidobod.
Ezekben nagy kapacitású pótokat is (olcsók)találsz,multifruit.
Én is ezeket használom.
Ja benne van maga a map is ha esetleg használni akarod,de azt nem muszáj bele tenni,könnyen megtalálod mivel az a legnagyobb kb.mennyiség.
Map-Gépek-Eszközök
Ha nem lenne elég itt még van.
Multi Trailer.
Innen tölthetsz le mixert.
Beton Mixer
Ezek a trélerek direkt ehhez a maphoz készültek,ha esetleg nem lenne meg még.TripleMaphoz pót.
Még mindig pót.
Tripke Map Pótok.
Remélem elég lesz.....
Bármi kérdés van csak sikíts
Jó farmozást. -
#16005 Az xml fáljt végignézve ezt látom:
Fruits: Wheat, Barley, Rape, Maize, Chaff, Grass, Potatoes, Sugarbeet, Manure, Windrows,
Silage and Forage
ill:
um Transport von Weizen, Gerste, Raps, Körnermais, Silage, Gras, Kartoffeln, Mist, Zuckerrüben, Häckselgut, Schwaden und Kraftfutte
még utalást sem látok homokra, kavicsra, ma én ezt nem értem:)
-
#16004 Nem hatotta meg:( -
zolcsika080104 #16003 Szia!
A zipjében a modesc.xml filet írd át 12 re a descversion 9 es számát -
#16002 Letöltöttem a Krampe BBS 900 CE pótot, betettem zip-ként a mod mappába, semmi, kicsomiztam, semmi, nem jelenik meg a megvehető gépek között:(
A betonmixert meg a trélert meg nem is találom a neten:) -
#16001 Köszönöm mindenkinek a válaszokat, próbálgatom:)
-
endy papp #16000 Bocsi... köszi de már találtam -
endy papp #15999 Szia.
Ezt a mixer dolgot nem is próbáltam,igaz nincs is mixerem
Tudsz küldeni egy linket ahonnan le tudok egyet tölteni szívesen kipróbálnám,ne kelljen végig nyálazni mindent.
Előre is köszi. -
endy papp #15998 Szia.
Nos ahogy az előttem szóló leírta valahogy úgy kell.
Nálam a num pad billekkel irányítom a markolót,minden műveletet ezekkel működik.
Pótnak használhatod bármelyiket ami jó kavics homokra.
Elviszed a betongyárba,ledöntöd a megfelelő helyre,de a betonüzemnél van egy víz tároló is abba is kell víz különben nem lesz beton.
Ha közel mész ahhoz a kijelzőszerűséghez amin zöld lápa kell hogy világítson ha minden benne van a tárolókban,akkor meglátod miből mennyi van a tárolóban és a kész betonból,mennyi van.
Ez minden ilyen kijelzőre igaz bármelyik üzemben,legyen az alma kert,vagy mix station.
A beton szállító trélert mindenképp kell mert, akkor kapsz az építkezésen érte pénzt ha leadod.
Remélem tudtam segíteni,ha kérdés van csak írj.
-
#15997 Szia!
A markolót a " Num Lock" és a " Fel- Le -Jobbra -Balra" gombokkal tudod irányítani, próbálgasd csak! Én a " Krampe BBS 900 CE " típusú pótkocsit használom és az többek között befogadja a homokot és a kavicsot ill.földet! Ha ezzel álsz a markoló alá, akkor simán kell működnie a rakodásnak. Ha megtörtént a berakodás , el kell vinni a nem messze lévő beton gyárba, ahol, ha mixerrel mész akkor folyékony betont kapsz, ha pedig trélerrel mész, akkor beton paneleket kapsz egy idő után és azt kell vinni az építkezéshez és csak ott kapod meg a pénzt az egész műveletért! Remélem, hogy tudtam segíteni! Üdv. -
#15996 Nem tudom használni a markolót és a homok, kavics tároló sem ad semmit, mi a teendő? Próbáltam minden nehézségi szinten, sehol semmi:( -
#15995 Köszi a segítséged, jó a map, azt hiszem egy darabig elleszek vele, mire kitapasztalom mit-hova, de ez benne a kihívás ha már mindent tudok akkor már csak csinálni kell na innen már annyira érdekes:)
-
endy papp #15994 Hi.
Pár hasznos tanács.
Minden módot ami zip azt zip-ként másold be a mod mappába.
De vannak olyan módok amelyek rar-ok azokat ki kell csomagolni,csak zipként működnek.
Plusz még vannak olyan letölthető módok amik igaz hogy zip-ek de mégis ki kell csomagolni és úgy beilleszteni mert esetleg több elemet is tartalmaznak és csak így látja őket a játék(pl az "unzip"-et vagy zip-pak)mindig érdemes megnézni mert lehet csak kicsomagolás után műkszik.
Bármi kérdésed van a map-al kapcsolatban vagy úgy általában ha tudok szívesen segítek.
Mint már korábban írtam is lejjebb van egykét bug benne ,tegnap ráment pár órám mire tudtam "kezelni".
______Zolcsika ez neked is szól.....
Lényeg ha veszel objektumokat a TYÚKKETRECET NE vedd meg,sajna előjön a láthatatlan fal ,már minden verziót próbáltam de ez van.
A joghurtot ne vidd be a sörgyár melletti nagy lerakóba(tárolóba)NEM fogod tudni kihozni onnan, mert a készítő elfelejtette átírni a kiadónál az almát joghurtra,így bukta, ha oda beviszed átmeneti tárolásra.
A sertés-marha telepen van két nagy tartály a bála lerakó mellett,az is bugos mert közbe eltünteti az összes pénzed (1 eurót hagy csak)
Még teszt alatt van hogy pontosan milyen formában ,de aszem az eddigi tapasztalat alapján nem mindegy melyik oldalról állsz be alá kiadni a silót.
Bocs hogy picit hosszú lett de gondoltam ti már ne töltsetek felesleges időt a saját magatok szívatásával,a készítők bugos mapja miatt.
De ettől függetlenül nagyon bejövős ez a map is ahogy az elődjei is.
-
#15993 Megtaláltam, én kicsomagoltam nem kellett volna most csak a zippet raktam be és műkszik. -
#15992 Hali! Segítséget kérnék. Eddig nem használtam modokat, most itt olvasgatva gusztust kaptam és letöltöttem a TripleFarmingV3.1-et. Hova tegyem? Én betettem a my games mod mappába, de a játékban nem jelenik meg a lehetőség a váltásra. -
endy papp #15991 Szia.
Nos ez maptól függ.
Van ahol igazából ,majdhogy semmi....
De pl.az alább említett mapban(TripleFarmingV3)van beton üzem és oda kell alapanyagnak.
De találkoztam olyannal is ahol, építkezéshez ,útépítéshez kellett valamelyik és így felépült egy adott út, híd,vagy netán gát... -
Miklós24 #15990 Szeretném megkérdezni hogy kavicsnak,homoknak,földnek milyen szerepe van a farming simulator 2013-ban mit lehget vele kezdeni mi a lényege?
Dolgozni kell tovább őket? mit kell csinálni velük? -
zolcsika080104 #15989 ok rendben köszi mindent! -
endy papp #15988 Hi.
Bocs hogy csak most de eddig meló volt.
Hagyjad azt ,már máshol is fenn van, itt az új link innen töltsd le.
TripleFarmingV3.1
Ha belekezdesz a mapba,akkor azt válaszd hogy,"B" vagyis te veszed meg az összes objektumot.
Tudom nem ezt javasoltam ,de sajna belefutottam egy nagy BUG-ba így muszáj így kezdeni.
Mert ha nem kell megvenned mindent és megkapod az objektumokat még a legelején("C" választás)akkor a tyúkól mellett LÁTHATATLAN falba ütközöl és a mellette levő termény kiadó silókhoz sem tudsz bemenni ott is ez a láthatatlan fal van.
Szerencsére csak pár óra karriert vesztettem mert még időbe észrevettem ezt a bugot.
Azért is figyelmeztetlek ne hogy te is pórul járj vele.
Jó farmozást.
Üdv.
-
zolcsika080104 #15987 Szia!
Ebből csak egy part 1 zip jött le .ha ez megvan mit kell csinálni?Mert a winrar ban megnézni sem tudom mi van benne mert hiányzik neki a part 2. -
#15986 nem tudjátok honnan lehet venni olcsó, nem steames cd-key-t? -
endy papp #15985 Hi Zolcsika.
Nos kijött egy update erre a mapra.
Ha gondolod töltsd le, az eddigi karrier nem veszik el .
Itt a lista mit javít:
Ist gerade am hochladen.... Die v3.1
Ca. ne halbe Stunde und dann kommt drauf an, wie lange MH braucht zum Freischalten.
Änderungen:
- Lidl Gebäude am Boden
- Das "InGameMenuEnhancement" Script habe ich rausgenommen. Wer will kann es runterladen und in seinen ModsOrdner machen. Die nächste Map wird sehr viele Früchte haben und da wird dieses Script von nöten sein.
- Im Zentrallager wurden Äpfel entfernt und durch Joghurt ersetzt.
- Im Z-Lager wurde ein Schild angebracht, dass man leichter sieht wo die Produktionsprodukte wieder abgeholt werden können.
- Die ViewDistance von den Früchten und auch den FoliageBäumen wurde ziemlich verringert.
Die Map hat den gleichen Namen (TripleFarmingV3.zip). Einfach neu mit alt ersetzten. Spielstand kann übernommen werden.
Noch ein kleiner Hinweis. Sollte wer im Z-Lager Äpfel gelagert haben, erst abholen, verkaufen und dann die Map mit der neuen ersetzen.
Innen gyorsan le tudod szedni,az első linket töltsd le ,ezt"UploadFile.eu"
De gondolom majd később a többi helyen is fenn lesz.
Triplemap V3.1 -
endy papp #15984 Hi Zolcsika.
Bocsi de tegnap nem igazán voltam gépközelbe.
Mint a nevében is benne van "megvehető objektumok",mivel ebbe a mapba beleépítették ezt a funkciót emiatt kell-het.
Ha akarod használni.
Én speciel nem éltem a lehetőséggel az elején mikor felajánlotta,a játék a kezdéskor.Nyomtam egy "C" és akkor minden megvan.(de már ez a mód fenn volt a gépemen)
Mivel mondtam hogy teszteltem előtte a mapot,nos nem kevés pénz kell mire mindent meg tudsz venni,kb 5-6 misi.
Az pedig nem kevés idő mire öszze hozza az ember a 0-ról ,de ettől függetlenül te használd ha szereted "sanyargatni" magad.
Viszont a következő módot feltétlen töltsd le mert e nélkül nem működik a gyümölcskert beérés ,szüret stb...(tesztelve)
UPK
További jó farmozást.
-
zolcsika080104 #15983 köszönöm ... -
#15982 Innen letöltheted.
Map Buyable Object -
zolcsika080104 #15981 Szia!
Endy állítólag a mapbuyableobject nélkül valami vagy valamik nem működnek ezen a mapon szerinted fontos?Mert a linken nem lehet letölteni mert törölték. -
zolcsika080104 #15980 ENDY NAGYON KÖSZÖNÖM ANNYIRA RENDES VAGY TÉNYLEG HOGY ERRE NINCSENEK SZAVAK!!!! -
endy papp #15979 Hi Zolcsika
A legutóbbi beszélgetésünkkor azt írtad szóljak ha lesz valami új map ami érdekes.
Nos itt van a triplefarm legújabb verziója .
Még sokoldalúbb összetettebb szerintem.
Ami +-ba van saját kavics,homok kitermelés.
Joghurt üzem ,ehhez kapcsolódóan 5 különböző gyümölcs termesztés.
No és persze a régiek is funkcionálnak.
Ja igen ha akarod megveheted az objektumokat is.
Új összesített tároló lerakó.stb stb.
Itt a link ahonnan le tudod tölteni.
Triplefarm V3.0
A felette lévő pótot is töltsd le mert kelleni fog.
Remélem tetszeni fog.
Üdv.
-
#15978 Két tartózkodási helyem van, tehát két számítógép két ip címmel és mindkettőre fel volt telepítve, de nem multiztam vele sosem, egy időben meg pláne nem ment egyszerre a két gépről. Bár lehet, hogy már ez sem számít legálisnak. Most előállt az a helyzet, hogy az egyik gépemre fel tudtam újra rakni, de azon nem volt operációs rendszer csere. Én nem nem értek hozzá, de nyilván a játék felismerte az operációs rendszerből, hogy már fel volt telepítve korábban. Itt írta valaki, hogy mentésekből újra be lehet aktiválni a kiegészítőt, így most majd megpróbálom a másik gépre is feltenni a mentés mappa bemásolásával, hiszen abban tárolja a dlc-t is. Én a lemezt a media marktban vettem még pár éve, a számlát rég eldobtam, úgyhogy csak személyesen tudnám igazolni náluk, hogy tényleg van egy eredeti lemezem. Annyit meg nem ér az egész. :D Nosztalgiázni akartam kicsit és egyik gépről a másikra szoktam mentéseket vinni és fordítva. Nyilván így fogyott el nekem a megengedett aktiválási lehetőség. Régen nem volt ilyen netes aktiválgatás a játékoknál, az eredeti lemez az eredeti lemez és kész, én ehhez szoktam hozzá. :) -
#15977 Akkor esetleges megoldásként javaslom keresd fel a magyar forgalmazót, ha jól tudom jelen esetben az 576kByte-ot az alábbi telefonszámon: 06-70/938-86-91(Hétköznap 8-16 között). Talán tudnak segíteni neked. -
#15976 Ez is logikus lehetőségnek tűnik, viszont ha lekapcsolták a szervert, akkor az koppanás azoknak, akik még vesznek ilyen játékot, hiszen az 576 most is árulja 990 forintért a platinum verziót. Ugyanakkor szerintem én elregisztráltam az 5 lehetőségemet és többet nem enged. Úgy tudom a titanium verziót is 5× lehet telepíteni, utána az aktiváló kód telítődik.
Vagyis semmi értelme ezeket a dlc-ket dvd-n kiadni, hiszen az ember nem magát a játékot veszi meg, hanem egy bizonyos számú telepítést lehetővé tevő kódot vásárol meg. Csakhogy ezer és egy oka lehet annak, hogy valaki újratelepít egy játékot. Ez a módszer a vásárlókkal való kicseszés is egyben. Ne csodálkozzanak, ha másol és torrentezik mindenki ilyen hozzáállással. Könyvet sem 5 olvasatra veszek a könyvesboltban. -
#15975 Egyszerű, két lehetőség van.
1. A szervert, amin keresztül aktiválja a játék önmagát, karbantartják.
2. A szervert, amin keresztül aktiválja a játék önmagát, lekapcsolták, mert már nincs támogatás a régi verzióhoz. -
#15974 sajnos nem működik: "activation server connection failure. please try later" Ez az igazi szemétség. -
kjhun #15973 A képen, a játék indítófájljának egy részlete látható.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ahhoz, hogy ne a neten aktiváld, crack kell. :S (Az, nem úgy van, hogy pikk-pakk átírod. Crackernek kéne ahhoz lenned.)
Net nélkül megy? -
#15972 Nekem ez kínai, én még modolni sem szoktam a játékot. :) Ez valami konfigurációs fájl, amiben ha átírok sorokat, akkor a netes aktiválás kikerülhető? Mert a titanium dobozán direkt írja is, hogy csak nettel lehet aktiválni a dlc-t. Nekem kis vinyóm van, így gyakran úgy kell csinálnom, hogy ha másik játékot akarok kipróbálni, akkor törölnöm kell. A titaniummal meg könnyne pórul járhatok, azért lenne jó tudni egy telepítési módot. -
kjhun #15971 Szöveg:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Sajnos, elég sok játéknál ez a jellemző. -
#15970 Köszönöm, net nélkül nem is próbáltam, de akkor ez lesz a következő próbálkozás. Mentésem sajnos nem volt "A Titanium kiadást is lehet elvileg, az EXE fájlban kotorászva, a kereső kidobja az ilyen jellegű szövegeket." Milyen szövegre gondolsz? A 2013-as még nem volt annyiszor installálva, ezért annál még nem jelentkezhetett a probléma. Titanium verzióm van. Viszont ezzel az offline módon való aktiválással elúszik a multiplayer lehetőség? Kicsit felháborított most ez a dolog, hogy megveszem eredetiben és mégis szívóskodnak. Olvastam angol nylevű kommenteket fórumokon, ott is hasonló a probléma, lehet vele fordulni a giantshoz állítólag, de számlával kell igazolni a vásárlást(!), már rég kidobtam :D. Nem tudom mostanában mnden játékra jellemző e ez a gyakorlat, viszont a szememben ezzel most sokat estek, így vegyek eredetit. Majd szépen krekkelni fogom.