Farming Simulator Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fbandy72
A térképeket vagyis Map-okat szintén a játék "mods" könyvtárába kell tenni mint a jármûveket, azt is csak ZIP fájl ként fogadja el.
fbandy72
Igen ISO-ba és Daemon-nal lehet akkor csak a Daemon-ba kell több virtuális meghajtót csinálni, az egyikbe az egyiket a másikba értelemszerûen a másik ISO-t. Multiba ugyan úgy menni kell neki ha eddig ment.
Halihó! Eredeti Ls 2011 és 2013 játékom van ,megoldható az valahogy hogy mindkettõvel tudjak úgy multizni hogy ne kelljen lemezt cserélgetni? a gépem bírja mindkettõt és tudom hogy be lehet rakni talán iso fájlba meg daemon ba de a kérdés az hogy így multi képes e? remélem érti valaki!

Ja vagy valami videó róla valahol ha van aszt is köszi
Sziasztok valaki tud nekem infót ha le szedek egy kérképet aszt hova kell beraknom a játékba hogy más legyen a kinézet vagyis pl ne legyenek hegyek fák elöre is köszönöm az infót.
Dante del Umro
Üdv!

Köszönöm a segítséget, megfogadtam az ötletedet és bejött.
Köszönöm még egyszer.

fbandy72
Sokat melóztam ilyen piros trakival a valóságban😊 nagyon ergonomikus kialakítása volt😊
Köszi a választ<#worship>
traktorista
Örömmel tapasztaltam, hogy az 1.4-es patch javította a kombájnok vágóasztalának problémáját. Eddig akkor is arattak, ha a vágóasztal fel volt emelve. Most már hiába pörög a motolla, ha nincs leengedve az asztal, nem vágja a gabonát. Igaz ezt már az LS 2011 is tudta, azért volt ez elég súlyos visszalépés. A krumpli szárvágó gépet még most nem próbáltam, de az is vágta a szárat emelt állapotban is.

a traktorista pálinkával müködik

Ha a termelt tej mennyiségét beszorzod 1.6-el, akkor kijön a pénz, amit kapsz érte. Szép összegeket lehet kaszálni vele. Persze azt nem tudom, hogy ez különbözõ térképeken nem-e változik, de nekem eddig két térképen is ennyit adott.
Bocs, de nem megy a kombájn ahhoz a jó kis traktorhoz. 😊

Amúgy jó képek. 😊
Nah, vélemény? <#fogmosas>

My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2

Mitsurob
A forrást nem szégyen megjelölni 😊
Ez a nyílt bétára vonatkozott, a hivatalosan kiadott patch mást tartalmaz.

Farming Simulator 2013 módok, magyar közösség: http://lshungary.hu

fbandy72
Igen ez jó én is használom. Meg találtam még ezt a másikat ami azért jó mert gyûjti mint a kombájn és úgy is ürít, és megy munkás felvétellel is.
http://ostermelo-agrarteam.hu/index.php?option=com_jdownloads&task=view.download&cid=1318&Itemid=271#leírás
kiegészíteném, hogy szeritenm fûbõl könnyebb silózni, kevesebb munka van
megveszed ezt a gépet aztán kész😊
krone big l500
fbandy72
Találtam egy jó leírást, ezt pedig lehet neked írták😊
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1277554239&no=13862
Rájöttem,hogy nekem is viszonylag reálisan termelnek,csak közben elvitte a tejesautó.Most azt figyelem,hogy mennyi az ára,mert a pénzemen nem sokat lökött.Kár,hogy a tejet nem lehet úgy leadni,mint pl a búzát.
nekem a 10 tehén elég szépen termelt, csak kicsit fel kellett pörgetni az idõt, pedig nekem se volt 100%
Még nincs.Akkor nem értem,hogy miért csak 80% a termelés.És elég kevés tejet is adnak.
fbandy72
Az állatoknak nem kell víz, csak a melegházaknak kell ha már van olyanod.
Az állatoknak nem kell vizet adni?
nekem a köd tetszik a legjobban, ha már esõ nem bír esni😄
fbandy72
Ezt találtam róla, úgy tudom csak eredeti játékra megy fel.
Patch v1.4 javítások:

- Bug javítások:

Javított a növények érésének ideje
A Bergmann Shuttle póttal nem lehet üríteni a teheneknél
Amazone D9 javítva
Grimme Maxtron animációi javítva
Grimme Maxtron helfer (vezetõi segéd) javítva
Különleges ajánlatok javítva
Több egérrel vezérelt eszköz javítva
A tojás, a gyapjú, az állatok termékenysége szinkronizálva multiplayerben
Multiplayerben javítva a fû vetése
Javított vezetõi segéd (nem omlik össze tõle a játék)
Javítva néhány "láthatatlan fal" az alap térképen
stb.

- Fejlesztések:

Köd a reggeli és felhõs napokon
Optikai fejlesztések számos eszközön és gépen
Grimme Tectron hátsó kereke már nem ér bele a kaszniba
Krone BigX már nem akadozik segédnél
Kotte Garant hibás animációja megjavítva
Különbözõ fékerõ a különbözõ eszközöknél
Számos kisebb javítás a térképen
A repce valamvel magasabbra fog nõni
Egyes menük, feliratok javítva
Néhány eszköz megbízhatóbb lett
Én is feltettem az új 1.4 pachet de nekem nem kért semmilyen aktiválási kódot ,megy (indul)minden ahogy elõtte.<#taps>
Az is igaz, hogy eredeti a játék,talán nálad ez is gond lehet ,vagy nem tudom.

Más:
Ha lenne oly kedves valaki és leírná hogy miket is javított az új pach,(ha lehet magyarul)nagyon megköszönném.<#worship>
LeWyTy
Szerintem tárcsával végighúzod és eltûnik.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Sziasztok!

Feltettem az új Pachat, de mikor kéri az aktiválási kódot, hiába beírom, nem fogadja el. Mit lehet ezzel csinálni? Köszi
Dante del Umro
Üdv Mindenkinek!

Ha valaki tudna nekem segíteni az jó lenne.
A problémám a következõ: mit lehet kezdeni az elfonnyadt fûvel, mivel és hogyan lehet kitakarítani a szántó föld mellöl.
A segítségetek elõre is köszönöm.

mit csinálsz annyi trágyával?
Kétezernél sem jobb a helyzet, de képzeld el mi lenne ha ennyi tehén egy adott helyen egymás hegyén hátán lenne, hogy nézne ki? 😊
fbandy72
A tehenek nem mind látszik, nekem 30 van de kb. 6-8-at látok.
576-ban 3999 magyar forint.
LeWyTy
De nem ér hogy a helyi tescoban nincsen. Pedig felpöccintettem volna egy dobozt<#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

a Tacskóban kb 3500. Ennyit vastagon megér, még ha nem multizol, akkor is.
Hali egyszerûen vegyél egy KRONE begyûjtõt ami gyárilag benne van azzal felszeded a szalma rendet és már mehet is alájuk.

Mennyi most egy gyári játék legolcsóbban?
Vettem 6 darab tehenet.Van nekik ennivaló(feeding trought(silage 13503)),meg szalmájuk (straw 9003),de semmi nem történik.Nem is látok tehenet az olban.Valamit rosszul csinálok?
Bocsi, levették!
Én így csinálom:
Szalma
Szia, érdekelne te melyik etetõ utánfutóval csináltad és pontosan hol öntöd be? Mert akármivel próbálom nem lehetséges a szalmát tehenek alá önteni. A zárt terû etetõnél próbáltam. Köszi
talloli
Letöltöttem és feltelepítettem az 1.4-es PATH-et.
De nem fogadja el a játékhoz kapott regisztrációs kódot. :-(
Tudtok valami megoldást, vagy telepítsem újra a path nélkül a játékot?
Köszönöm a segítséget elõre is!

"De ha az ekét is használod vetés elött akkor utána kell a talajmegmunkáló is, ez meg szerintem dupla munka."

Szántás után lehet egybõl vetni is- nincs dupla munka, legfeljebb lassabb! 😊))
Elég a talajmegmunkáló, az ekével területeket tudsz összevonni. De ha az ekét is használod vetés elött akkor utána kell a talajmegmunkáló is, ez meg szerintem dupla munka.
Hi
Kezdésnek kapunk egy talajmegmunkálót meg egy ekét, de én mindig csak a talajmegmunkálóval megyek végig és ültetek is
Mind a kettõt használni kéne vagy ez nem számít?
Tejet nem lehet manuálisan leadni?Csak a tejesautó viheti el?
Igen,nekem is voltak.Hibás mod okozta.
hi
másnak is van olyan problémája, hogy betettem pár modot és elképesztõen elkezdett akadni a játék?:S
1. Felrakod a frissítést(patch)
2. Feltelepíted
3. Bemész a "Többszereplõs játék"-ba

Ott van két menüpont, az elsõvel szervert lehet keresni, a másodikkal pedig te csinálhatsz szervert! De akkor ki kell választani a mentést, majd megkérdezi, h milyen módon szeretnél játszani(könnyû, közepes, nehéz). Utána megjelennek az MP-s opciók. Ezalatt van, h "MOD-ok kiválasztása". Oda bemész, és a fenti opciók közül katt az "Összes mod kijelölés"-ére. Utána az MP-s opciókban beírhatod a nevedet, kiválaszthatod a netsebességet, meg azt, h hány emberrel játszanál. A "polys" vagy mittomén mit, azt haggyad. Utána írány multiba, de elõtte három szerverbõl kiválasztasz egyet(Concential Europe, meg a másik kettõ)
Ennyi lenne remélem tudtam kicsit segíteni <#wave>

My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2

Próbáltam, de nem jelenik, meg a kirakodás füvel sima ügy. De a szalmával nem megy, nem hinném, a kocsi méret okozná a problémámat?
kis kindertojás
Szép estét!

Lenne egy kérdésem:
-hagyan lehet multyzni fs 2013-ban? ha megvettem a lemezt mert valami frissítét akar velem letöltetni azt le kell szednem be kell tenni a mod mappába és azután lehet? vagy hogy? valami ötlet?<#conf>
Köszönöm a segítséget!