23835
  • fbandy72
    Sziasztok!
    Ebbe benne vannak a gépek, épületek is és akár az alap térképen is lehet fát termelni vele.
  • zolcsika080104
    Sziasztok!

Most ehhez a fakitermelés modhoz valami külön map kell?
    S ha igen akkor belinkelnéd nekem?plusssz pár gépet is ne kelljen keresgélnem ha megkérhetlek .
  • joceruza
    Ha valakit érdekelne:
    Forst mod
  • zolcsika080104
    sziasztok!

Erről a mapról adnál nekem egy linket nekem még az Endy mapja van meg a triple 3.1 .Előre is köszönöm....
  • Endre
    oksa, utána néztem a Gülle kelle nekem a Mist trágya az rendben is van a Gülle a folyékony trágya, a trágyaszóró nem pakol ott ki, most keresek folyékony trágyszállítót. Lassan belejövök a módok használatába csak azt nem értem, ha van egy térkép számtalan lehetőséggel, miért úgy kell összevadászni az ezeket megvalósító eszközöket? Nem lenne egyszerübb csatolni egy linket , oszt jónapot Most látom van egy javítás a triple maphoz, egy újabb verzió, na letöltöm és kezdem elölről, már egy hete ezt csinálom, de lassan képbe kerülök
  • Endre
    Hilfe! Az almáskertben mi a harmadik anyag ami kell? Mist a szótár szerint pára, vittem folyékony trágyát, nem jó. Mi a fene a Mist?
  • Endre
    köszi, próba.
  • jutiput
    A fűrészgép előtti rakodó területre ráviszed a fatörzseket , majdnem 500 eurót kapsz érte. Én kiszedtem a homlokrakodóval a kalodából a törzseket és egyenként odavittem és összelehet szedni egy kis pénzt! Azt nem mondom, hogy nem babra munka, de el lehet vele lenni egy darabig! Sok idő és ügyesség kell hozzá, de lehet pénzt csinálni a fatörzsekből! Persze a nagy markoló géppel és faszállító trélerrel hamarabb megy!
  • Endre
    oksa csak mivel gépem volt, szállítóeszköz is, gondoltam megpróbálom, ha nem hát nem
  • endy papp
    Ebben a mapban nincs fa mód így nem is tud igazán mit kezdeni vele.
    Legalább is én nem találkoztam olyan lehetőséggel ami működő képessé tenné.
    Azok a deszkák csak dísz objektumok szerintem.
    Várd ki a 2015 októberi megjelenését ott majd "átmehetsz" favágóba
    Vagy keress olyan mapot amiben működik ez az opció.....
  • Endre
    Csináltam fát, felszedtem, hova kell raknom? Ahol a tehenészetnél a fűrészelt deszkák vannak oda gondoltam, de nem tudom lerakni csak szétszórom. A másik, az áruk között nincs deszka. ?
  • endy papp
    Ezt a felállást még nem próbáltam...
  • Endre
    A kérdésem törölve. Lányos zavaromban kimentem aratni egy "meztelen" géppel, asztal nélkül
  • Endre
    Újabb gondom támadt:) A Ropa paradicsom-uborka kombájnt hogy lehet munkára bírni? Világításon kívül mást nem tudok kapcsolni rajta.
  • Carl Davies
    Helló! Azt szeretném kérdezni, hogy az Ursus bálázónál hol tudnám átírni azt, hogy milyen gyorsan teljen?
  • tomi161996
    Helló tudtok ajánlani egy jó mapot multizáshoz (kicsit falusi legyen és sok földel és nagy farmmal hogy a gépek elférjenek)!! ? :O Válaszokat előre is köszönöm :D
  • zolcsika080104
    Sziasztok !

Én a historihoz vettem egy graf kártyát azután nem szagatott de játszhatatlan nem fordul a kamera nem látod mit csinálsz stb rengeteg telis tele hibával.
  • traktorista
    Ez a dinamikus talaj ugyan megvan az agrar simulatorban, és tényleg nagyon jó, ahogy elakad néha a gép, megnyeklik, szenved, ez teszi igazán élvezetessé a játékot. Nekem megvan az agrar simuator historical farming, de egyszerűen játszhatatlan a szaggatása miatt. Erősebb gépen is próbáltam, ott is reménytelen, pedig nagyon eredeti az elgondolás. És valóban, jó lenne még, ha sérülnének a gépek, ha már szimulátor. Akkor lenne csak igazán kihívás, javítások pénzért történnének. Azért mindenesetre kíváncsi vagyok, hogy mi fog kijönni ősszel.
  • Balázs 17
    egy átgondolt gazdaság és vmi cél a játékban, nekem ennyi elég lenne :)
    mret most annyi hogy veszel új földet és kész... egy idő után megvan a gép park amit akartál és ennyi volt a játék... :)
  • endy papp
    Ja Ja láttam ,de ott az egész játék arra épül vagyis arról szól....
    Attól még hogy ebben is akkora sárdagasztás lenne még nem lenne akkora durranás,mert egy farmszimnek nem csak arról kell szólnia,persze nem lenne rossz helyenként ilyennel találkozni a földeken de hát.....
  • kjhun
    Ha, már a grafika szóba került. Nézzétek meg a SpinTires-t. Olyan sárdagasztás más játékban aligha van. Ha, az FS15 is ilyen lenne, vinnék mint a cukrot.
  • endy papp
    Nagyon jók amiket írsz,de sajna ahogy írtad is álom, álom édes álom marad a számunkra.
    Lehetne erről írni oldalakat, amik apró dolgok nagyon sokat dobnának a játék hangulatán, de soha nem fog megvalósulni,vagy talán egyszer mégis de akkor már az unokáim fognak vele játszani......
  • Caliph
    utakra simán berakhatnák a beton opciót,ha elég pénz van lebetonozhatod,ahhoz se kell max 2-3 gépet berakni
  • Caliph
    nem,nem fogja...már ezt is átverésnek éreztem az előző után...grafikán kívül semmi előrehaladás nem volt.
    dinamikus talaj,időjárás kell.
    örülnél ha az időjárás kicsit befolyásolná a terméstátlagot,mondjuk eső elmossa,jég elveri stb(kikapcsolható opcióként simán jó lenne)
    fejleszthető farm se lenne rosz,bőviteni a garázst,nagyobb tárolókapacitás,mosó,üzemanyag depó pont mint az agrar 2011ben.
    jó lenne kicsit dögönyözni a sárban,elakadni,másik géppel kihúzni stb.
    dinamikus talaj miatt romlanának a dűlőutak,ezeket javitani ,egyengetni kéne különben szenvedés lenne rajta menni. ja meg valami büntetés kéne ha az ember nem az utakon megy hanem 50al teli trailerrel a mezőn keresztül:D
    tudom ,menjek vissza még álmodni,ezekből úgyse lesz semmi:D
  • endy papp
    Na igen ez a mostanában készülőjátékok többségére igaz ,hogy erős gép kell hozzá.
    A talajon kívül én még egy dinamikus időjárást is szívesen látnék ,de ugye az is enné a gépet rendesen.
    Hát igen a gépek fizikáján is lenne mit javítani.
    De szerintem ezeket hiába is várjuk,nem nagy látok esélyt arra hogy változtassák.
    Persze ehhez is kellene nem kis programozói tudás ,hogy megfelelően működjön,mint a gépek és az időjárás talaj....
    De én igazából nem kérnék sokat ,csak annyit mint ami triple mapban benne van,plusz több állatot és növényt.
    Ez a favágós dolog is biztos jó lesz ha megfelelő küldetéssel és eladással párosul.
    Tartok tőle ugyan arra az a grafikai motorra írják mint az elődöt csak kicsit felturbózzák.
    Gondolom így a legolcsóbb kihozni nekik és nem kell annyit fejleszteni.
    Úgy is megveszi a nép, így is.....
  • traktorista
    Belekerült egy fakombájn, meg erősítenek a grafikán, hogy a gyengébb gépeken még véletlenül se fusson. Az igazán nagy áttörést az hozná, ha 3D-s talajt kapna végre és jó lenne a traktorok felfüggesztését is tökéletesíteni, hogy ne keltsék papírdoboz benyomását. Ez nem gépigény kérdése lenne, hanem programozói tudás, amiben sajnos sosem jártak az élen. Szerintem én maradok a 2013-nál.
  • Endre
    Nagyon kedvesek vagytok, köszi.
  • endy papp
    Szia.
    Bocs de tegnap nem voltam,gépközelben.
    Nos egynek szerintem ez is megteszi számodra.
    Sok mindent arat.
    Multi combájn Répa,Hagyma stb...
    Speciel én ezt használom ebben a mapban a standart növényeken kívül mindent learat.
    Arató paradicsom hagyma uborka S.répa,stb...
  • Endre
    Köszönöm a segítséged.
  • dimre
    FSM vagy más team-ek háza-táján nézz körül.
    Nálam ez mindig működik:
    Megatron
  • Endre
    azt gondoltam mivel a vetőgép tudja tudják ők is
  • Endre
    répát, hagymát stb. mivel lehet aratni, burgonya-cukorrépa gép nem jó rá.
  • endy papp
    Köszi az infót.
    Annyira nem sürgős,nem fog elszaladni,no meg a boltokból sem fogják elkapkodni a megjelenés után.
    Kivárom a novembert,míg megjelenik,a dobozos verzió.
  • dimre
    Lehet foglalózni (letöltős verzió), magyar nyelv lesz benne.
    Előrendelés
  • endy papp
    Utána olvasgattam a face-n,már amennyi infó van róla,nem kell nagy extrákra számítani,semmilyen téren,de biztos érdekes lesz az elején,majd aztán a modderek úgy is megoldják a többit,a 13-at is csak az tartja életben a mai napig.
    Ha minden igaz október 30.jön,remélem magyarul is kihozzák.
    Persze ettől függetlenül kivi leszek hogy a grafikán és egyéb dologban mennyit fejlesztettek ,a vidi alapján ütősnek tűnik de majd kiderül.....
  • endy papp
    Toljad nyugodtan.....
  • Endre
    Azért még csesztetlek:)
  • endy papp
    Örülök neki
  • Endre
    Köszönöm, MÜXIK!!!!!:)
  • Caliph