Farming Simulator Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez mind szép, csak sajna nem fog esni,ahogy én tudom.
Pedig nagyon sokat dobna a játék hangulatán,de talán majd az idei játékban vagy valamikor a közeljövõben kapunk valami esõfélét a nyakunkba,ha a készítõk is úgy akarják.

Amit még javított a pach:
Szerintem a silónak is több idõ kell míg beérik a tárolóban,eddig valahogy rövidebb idõnek tûnt mire lekerült a takaró fólia,de lehet csak nekem nem tûnt fel régebben.

Ami biztos, az a biogáz üzemnél már nem lehet a végtelenségig pakolni az érett silót a keverõbe,csak 5-6 kanállal és utána várni kell mire engedi tovább rakni.
Így nem is lehet olyan gyorsan pénzhez jutni mint régen,de szerintem így életszerûbb.

Maradt még pár földterület amit csak most vásároltam meg,és már nem lehet közöttük össze szántani a földet, utakat,mint régebben.
Némelyiknél jó lett volna,de talán annyira nem gáz hogy át kell menni a másikra ,de erre is csak azt mondom így valóságosabb,még ha netán több idõt vesz is igénybe.
Az idõt én sem szoktam gyorsítani,mivel már annyi a tenni való a sok földdel és egyébbel,hogy állandó folyamatos munka folyik a nap 24 órájában,pedig még van pár föld ami nem az enyém de már nem sok,asszem 1 nagy és 6 kisebb.
De ezekhez még be kell szerezni a gépeket eszközöket hogy meg tudjam mûvelni õket hatékonyan,és ne kelljen sokat költöztetni a gépparkot.
Bocs ha picit hosszúra nyúlt a mondókám.
traktorista
A patch az idõjárást is javította. Eddig az idõt minden betöltésnél újragenerálta, így én soha nem jutottam el az esõs idõig, mert nem nagyon gyorsítom az idõt és az eleje mindig napos. Most már viszont betöltésnél az esõs napot is számon tartja és az elõrejelzésben folyamatosan közeledik az idõpontja.

a traktorista pálinkával müködik

Megvan:
Baletrailer
Na-na alakulunk, megköszönném ha meglenne valahol! De már csak holnap!
Köszi mindenkinek, jó 8!

bár én annak is vmi letölthetõ verzióját használtam, csak elmentem a bála mellett az meg felszedte
csak 18 vagy 16 fért rá... azt hiszem normal bálából
Köszi ezeket már próbáltam, de nálam nem mûködnek!

Balázs 17!

Az alap begyûjtõvel egyesével kell -elnézést- szarakodni a bálákkal, amit én keresek azzal csak megközelíted és felszedi mágától!
Nem mindegy, amikor van 3-400 bála a földeken, szerintem!
amúgy az alap arcusin begyûjtõ is teljesen jó
Nézd meg Ezt,vagy EZT
Igen-igen lehet, de 2 kölönbözõ helyrõl 2 kölönbözõ pótot szettem le és mindegyik ezt csinálja!

Azért köszi, keresgetek tovább!😊
mert bugos a pótkocsi biztos
Hali ! multizni akartam ,a fõnök küldte a modokat összesen négyet, ha csatlakozni akartam azt irta ki "nem elérhetõ" mod vagy dlc nincs letöltve .mi a hiba?

Sziasztok!

A bálaszállító pótkocsiról (autoload), miért pattognak szét lerakásnál (O gomb) a bálák?
Próbáltam minden talajviszonyon, de sehol sem rakja le szépen csak repkedve!

Válaszokat köszönöm!
Ha valaki tud olyan bálázót,ami nagy kocka bálát csinál,légyszi írja meg.több képen is láttam már a bálákat,de nem találok olyan bálázót.
Ami a képen van:Ilyet
Sziasztok ezt az(Joskin Betimax RDS 7500) utánfutót lehet használni az alap játékban vagy kel valami külön mod hozzá?Ha igen mi a neve és hol lehet letölteni.
Köszi
Sziasztok!

Tudtok mondani olyan térképeket amin minden mûködik? Itt fõleg az állattartást értem hogy mentés után is maradjon meg a táp az etetõben.
Honnan lehet letölteni magyar Tsz térképeket?

üdv.
Pöpec a traktorod. 😊
Ez egyébként milyen térkép?
Valóban.... hogy eddig ezt nem vettem észre.<#falbav>
Most ki is próbáltam és úgy van ahogy írtad.
Köszi az infót.<#worship>
Így van, nézd csak meg, hogy pörög lefelé a pénzed. 😊
igazából csak annyi gond a bálázással,hogy olyan mintha nem lenne súlyuk.
fbandy72
Úgy tudom a vetõmag és az üzemnyag akkor fogy, ha saját magad dolgozol a géppel, ha munkaerõt veszel fel akkor azért nem fogy mert a munkaerõre vonja a pénzt és gondolom abba benne van. Akkor vettem észre mikor egy kis szakaszt magam vettem be és úgy mindjárt fogyott a vetõmag.
Nekem minden vetõgépbõl kopik az mag, és az üzem anyag is fogyik.Pedig semmiféle patch nincs fenn.Nem engedi felrakni
Na ja arra én is rájöttem hogy már annyit nem kell etetni õket akkor is dõl a lé,vagyis a tej.
A bálázást fûnyírást stb...és egyéb etetési munkát inkább csak üres idõmben szoktam csinálni ,hogy valamivel elüssem az idõt,a termények érése között.
Nem szoktam az idõt gyorsítani,mert akkor a vetésnél nem érik egyszerre a termény egy adott földterületen, mivel a vetõgépek majd folyamatosan mennek valamelyik táblában.
De így jó mert mindig akad munka,valahol,ha más nem akkor a biogáz-nál pakolom a silót,stb,stb.
Bocs ha bárkit is untattam volna.<#integet2>
Na ezt figyelni fogom,eddig fogyott rendesen nálam minden gépbõl az üzemanyag,de a pach óta nem is figyeltem,na majd megsasolom,mert most amúgy is nagyüzem van,annyi a munka ,nem gyõzök ide oda ugrálni ,hogy minden a helyére kerüljön idõben.<#csodalk>
engem a tankolás zavar
tele a map töltõállomásokkal, de nem vettem észre, hogy fogyna a gépbõl:S
magával a bálázással... én nem is használom, vhogy nincs sok értelme
csak kevert táphoz kéne igazából, de a nélkül is termelnek a bocik szépen😊
Üdv.
Ez az új 1.4 pach kicsit megváltoztatott néhány dolgot a teheneknél,legalább is eddig ezeket tapasztaltam.
Gondoltam leírom netán segít annak aki még most kezdi.
Eddig 1 bála szalma 2 széna a keverõbe majd ezután felszippantani a silót.
Nos most ez így már nem mûködik, mivel a silót elõször kell felszedni a keverõ kocsival,persze vigyázni kell mennyit mert nagyon gyorsan szedi,én kb 30%-ot szedek fel majd ezután a széna és a szalma bálát és ezután ürítem ki a vályúnál így kevert takarmányként üríti.
Az is érdekes hogy eddig (1.4 pach elõtt) a vályúkból pillanatok alatt kifogyott a takarmány ,természetesen vizuálisan,most sokáig lehet látni a vályúkban.
Ugyan ez igaz a birkáknál is.
Más különösebbet nem vettem észre eddig,mivel mindent még nem tudtam kipróbálni.
Ja de mégis, a vetõmag továbbra sem fogy a vetõgépekbõl ahogy a pach elõtt sem,de ez legyen a legfõbb gond,nagyon nincs jelentõsége.
Azért még pár bug maradt benne ,de ettõl még játszható ,de gondolom ezeken már nem nagyon fognak javítani,de ki tudja talán még is.
Ha lesz még valami megosztom veletek.
Üdv.
Nem tudom,hogy a nagy kocka bálával is ilyen sok a gond?
Kipróbáltam,de sajnos nem fogja meg a bálákat,hanem ahogy zár össze kicsúsznak belõle.
Az létezik, hogy csak körbálákat lehet velük szállítani- autómata módban?
Nekem nem engedi sem a kicsi, sem nagybálákat felpakolni!

Köszi 😞
fbandy72
Próbáld meg ezt:
Link
Ezt is ismerem,de villára vagy valami kanálra gondoltam.Mert a gyári villa mire belemegy a bálába,addigra kg 2 méterrel arrébb tolja.
Van egy olyan, ami magától felszedi, odagurulsz, és szépen beemeli, én azt kerestem, de nem találtam. Az kéne neked...
De, Meglett. 😊
Igen,ez van most,de nem túl élethû.A raktárból akarom kirakni a bálákat.azt hiszem a 10-ben volt direkt körbálához fogó,de most nem találok.Olyan kellene,amivel meg bírom fogni õket és fõlrakni kocsira,aztán leszedni.
Automata bálafelszedõ? 😊
Pl EZ egy jó kezdet, de van több féle is.
Van valakinek egy jó tippje a körbálák pakolására?
Pótkocsira akarom rakni,de nem bírok vele.

My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2

Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy tudna e valaki abban segíteni hogy melyik az a mappa amelyikben az alap növényeken kívül lehet ültetni napraforgót is.
Az alap mapon 0,786 az ár.
Köszönöm szépen!Kár,hogy már nem tudok keverni.
Keresel egy jó helyet, és rákattintasz!

#14342 - Olyan nincs.

My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2

Köszi a választ siker
Hali ! Tudna valaki segíteni abban h a kihelyezhetõ dolgokat mért nem tudom lerakni? pl.:Garázsok Köszi elõre is 😛
Hali ! Nincs meg valakinek véletlenül az ERDÉLY map?

fbandy72
Mert a karriernél új játékállast kell kezdeni, amit külön ment, "savegame1,2," stb. 30 térképet tudsz elmenteni. Rákattintasz egyre amin azt írja, hogy nincs használatban, kezdés, utána mutatja a ZIP-be lévõ mappokat, kiválasztod amelyiket akarod.
Köszi a választ oda raktam ahova irtad de semmi változás s zip -be vot de eredmény változatlan

Van haszna, pénzt termel napról napra.
napkollektornak meg szélturbinának van valami haszna, vagy csak úgy van?
Köszönöm szépen!