23835
  • endy papp
    Nos nem egyszerű nekem sem megtalálni őket,de ha jó helyen keresgélsz és elég kitartó vagy akkor sikerülhet....
    ZZZ_addmultifruit
    ZZZ_multiMowing
    PDAfix
    ZZZ_greenFertilizer

Így hirtelen ennyit találtam ,de valahol az éterben biztos megtalálod a többit is de ,nem biztos hogy mind kelleni fog.
    "ZZZ_multiFruitModule_mrMap_moencwinkel" ez biztos nem mert ez egy maphoz volt.
    Az "AAA" jelűnél sem mindegy melyiket használod mert van amelyik nem működik rendesen.
    Az az igazság ez az egész eléggé időigényes ,mire minden működik,de van úgy hogy 1 mód is bekavar rendesen mire rájön az ember ,hol is van a kutya elásva.
    Remélem valamelyest sikerült segítenem ,ha mégse akkor sajnálom,de kitartás...
  • zolcsika080104
    ezek közül megvan az AAAkezdetű a többi egy sem valami linket tudnál adni egy órája keresem eredménytelenül ezeket a scripteket
  • endy papp
    Azt hogy pontosan neked mi kell nem tudom de leírom nekem mik vannak ,talán segít ha ezeket te is letöltöd hozzá
    PDAExtensionForageStorage
    PDAfix
    ZZZ_addMultiFruit
    ZZZ_grenFertilizer
    ZZZ_multiFruitModule_mrMap_moencwinkel
    ZZZ_multiFruitModule_Standad
    zzz_multiMowing
    ZZZ_PDAfix
    AAA01_InGameMenuEnhancement
  • zolcsika080104
    akkor tulajdonképpen nekem csak PDA fix meg PDA multimap link kellene mert amit találtam az az oldal hibás.Nagyon kössz a segítséget!
  • endy papp
    Bocs de ez most jutott eszembe.
    A triplemapot vedd ki míg ezzel játszol (meg úgy általában ne legyen benne egyik se,mert az is okozhat gondot a pda-nál.
    A mentéseknél úgy is megvan ,így ha vissza teszed menni fog az is.
    Na meg a módoknál is nézz körül mert simán ütheti egyik a másikat ami ilyen anomáliákat okozhat.
    Jobb ötleteim nincsenek.
    Még annyit ...pl.most hogy szanáltam egy csomó felesleges és nem használt módot,minden forst map elindul és működik és a mentéseim se tünteti el.
    Túl som mód is okozhat gondot néha.
  • endy papp
    Hi Zolcsika.
    Nos nekem ilyen gondom nincs.
    Nem tudom igazából neked mi van meg mi nincs,de nekem olyanom is van többek között(PDA fix)meg PDA,multi map és hasonlók.
    Igazából ha a tripla megy gond nélkül ennek is kellene.
    Ha bár tegnap valamelyik mapnál láttam hogy kért egy olyan módot ami kell a lucerna ,lóheréhez asszem de nem biztos.
    Mivel ebben is vannak ilyenek.
    Igazából itt minden le van írva ,nem szeretném tele írni az oldalt.
    SudhemmernMap

Nagy vonalakban azért pár szóval.
    Mint láttad is nem kicsi map de nem is egy óriási.
    Elég sok a leadóhely (talán picit ez hátrány) de nem vészes.
    Növényekből elég sok van.
    Ami +-ba érdekes lehet az a lucerna, lóhere,energiafűz,komló.
    De a leírásba írva vagyon a többi is.
    Gyárakból itt NINCS beton üzem.
    Van sör,kenyér,szalma égető,kettő BGA,no és a szokásos dolgok ,de úgy is meg fogod látni és a leírás is írja.
    Állatok disznó, Beef és az alap, de szerintem elég,persze nem lenne rossz még több.
    Szerintem ekkora map ad elég feladatot 24-00-ban is.....
    Én a kerítéseket amit lehetett az elején kiszedtem mindet,rühellem ha elakadnak a gépeim.
    A fű egy picit gagyira sikerült benne de ez ilyen.
    Az elején várni kell jó pár órát mire egyáltalán le tudod kaszálni,bárhol is.
    Igazából bármi kérdés van ha tudok segítek ,sikíts bátran.
    Sokat nem toltam rajt (rendesen) inkább csak kísérleteztem rajt mi merre meddig,így lehetnek itt is bugok nem tudom,de remélem azért műkszik rendesen de majd kiderül,próba cseresznye...
  • zolcsika080104
    szia Endy!

Megnézeten a mapot este.Csak a pda nekem semmi növényt nem mutat az alapon kívül valami pda fix ilyesmi kellene lehet nem tudom.De maga a map tetszik .Írnál róla egy két dolgot milyen növények állatok vannak benne? neked mit mutat és beton sör ilyesmi van e benne? Mert az én pda-m szinte semmit nem mutat ezen a mapon .A tripla map az megy hiba nélkül pedig.
  • endy papp
    Gondolom ezt nekem szántad....,
    Mondtam hogy ezzel nem fog annyi ideig tartani.
  • viktoj
    Csáó! Valaki megtudná mondani, hogy Szegeden a Tescoba mennyibe kerülhet a lS13?
  • laca412
    Köszi, de szerintem az nekem magas! :) Még sosem csináltam ilyet.Illetve lenne még egy hülye kérdésem!Ha sima mapon játszom more realistic járművekkel, mi a különbség, mint ha more realistic mapon játszanék?
  • gyuri35
    Ez állati jó!3-4 rendet befog és felszed egyszerre!
  • gyuri35
    Szia!GIANTS editorral megteheted,több oktatóvideót is találsz hozzá a neten.
  • laca412
    Sziasztok!

Tud valaki olyan mapot, ahol saját magamnak tudom felépíteni a farmot?Én döntöm el, hogy mit hová teszek?
  • gyuri35
    Ezer köszi!Holnap reggel letesztelem!
  • n0tr3adY
    Köfi, már megoldottam... Úgyis ráfért egy kis szanálás ;)
    Lehet valakihez csatlakozni multiban? Esténként van egy kis szabadidőm. Lehetőleg ne Hagenst.... :)
  • endy papp
    Ilyenek nálam is előfordultak nem egyszer.
    Egyértelmű a mód vagy módok hibája.
    Az utóbbi időben azt is észre vettem ha túl sok van benne az is okozhatja,de nem biztos.
    Inkább egyik üti a másikat.
    Most szelektáltam én is ,jelenleg 3 giga van .
  • endy papp
    HI.
    Próbáld meg egy ilyennel nem fog olyan sokáig tartani.
    Rendfelszedő pót.
    A sebesség az adott 20-25-nél ,nem igen tudsz gyorsabban menni vele.
    Nem autó versenyes játék ez....
  • gyuri35
    Sziasztok!

A betöltőkocsi munkasebességét nem lehet valahogyan növelni?Evvel a sebességgel mire felszipkázom egy tisztességes búzaföld szalmáját,2-3 óra eltelik mert állandóan írogatja "ne hajts túl gyorsan"
  • n0tr3adY
    Sziasztok!

Egy kis segítséget kérnék. Ugyanazokkal a modokkal játszok (általában SP-ben), nem került be újabb mod. Mindezek ellenére tegnap óta, úgy 15-20 perc után elcsesződik a savegame funkció és nem menti le az állást. Autosave mod se ment :) Ha kilépek és vissza akarom tölteni, tök üres az összes savegame.
    Log.txt-ben csak l10n errorok vannak - úgy tudom, azt figyelmem kívül lehet hagyni. Valami ötlet? Ha egy mód van rá, nem szeretném átnyálazni a 4.5gigányi modot... Köszönöm.
  • endy papp
    Hi Zolcsika.
    Nos nem egy nagy durranás.
    A gyümölcskertben leszeded a gyümiket,(alá állsz póttal és rakja rá,mindig látod mennyi van a fán)elviszed a joghurt üzembe a tejüzem mellett van közvetlen,mindegyikből kell vinned és termelődik a joghurt és ennyi.
    Amikor akarod leadod,de a nagy depó lerakóba ne vidd tárolásra mert még a többszöri javítás ellenére is bugos,így nem tudod onnan kivenni ha beviszed.
    Mellesleg ha már félig van a pót ez is akad mint állat(már mint a játék) akár csak a konzervüzemnél a konzerv.

Ezt a mapot nézted amit ajánlottam?????
    SuedhemmernMap
    Szerintem nagyon jó és hangulatos érdemes kipróbálni.
  • zolcsika080104
    hALI!

Szóval maradok egyenlőre a tripla mapnál.Csak a joghort készítés nem megy nekem azt hogyan kell? mert még csak lövésem sincs hol és hogyan készül .
  • endy papp
    Ez tetszett amit írtál
    Van még több ilyen jellegű map is majd ha megnéztem valamelyiket és tetszetős akkor szólok és linkelem.
  • zolcsika080104
    Szia!

Ki fogsz nevetni töröltem a mapot.mert volt benne egy kút a fedele félig nyitva beton kör kút.Pont mint a körben bakker.Odaszarnék ha játék közben kimászik belőle nekem valami.Pedig a textúra nagyon igazi tele mindenféle fűvel bokorral gazzal nagyon természetes.csak az a kút ne lenne benne.
  • Endre
    köszi, ez a verzió müködik
  • endy papp
    Ha erre gondolsz,akkor igen.
    Permetezős helikopter
    Nekem működik sőt permetez is.
    Kontrolerrel is működik.
    Innen töltsd le csomagold ki mert több minden is van benne(zip pack) és mindet másold be ,szerintem működnie kell.
  • endy papp
    Köszi.
    Ezt is letöltöttem kipróbáltam.....igazából tegnap találtam egyet amin több különböző növény is van az alapokon kívül de még nem volt időm ránézni.
    Azét majd erről írjál pár sort milyen is ,ha már többet mentél rajt.
  • Endre
    valaki repült már a Kamovval? nyomkodok mindent és nem repül, pedig láttam vidit róla, ott ment.
  • zolcsika080104
    ez az:

favágós map
  • endy papp
    Hi.
    Majd linkeld be melyik de szerintem én is letöltöttem ,de azért írd be.
    Már nem, ráuntam picit,még az előző verziót amiben nem voltak gyümölcsök azt elég sokat toltam.
    No meg itt a foci VB is,no meg a nyár....a meló is elég sok mostanában ami nem baj, így elég kevés az időm farmozni.
    Mostanában ezt a mapot fogom tolni(ha lesz időm) nekem tetszik és már feltérképeztem,eléggé.
    SüdhemmernMap
    Ezekkel a favágós mapokkal az a bajom hogy amennyi modom van benn a játékban el sem indulnak valamelyik mód "megfekszi a hasát".
    Ahhoz meg nincs kedvem hogy egyenként a 4,5 GB-ot böngésszem melyik is a ludas....

• marko37
    A forest mód ot bármelyik map hoz tudjátok használni mert elhelyezhető fűrész üzem és forgácsfeldolgozó /bio heap plan/ van benne.A fákat bárhova lehet ültetni nem kell a szántóöldre.
  • zolcsika080104
    köszönöm!

Endy van az fs portálon valami forest map a legújabbak közt tegnapelőtt tették fel csak ki kell csomagolni mert rar.Möst töltöm.valami olyasmit ír hogy deszkaüzem van benne meg direkt hely az erőknek ilyesmi.a triplemap hogy tetszik még azt csinálod?
  • endy papp
    Parancsolj
    Pót a forgácshoz

Egy másik ha a rönkhöz kell,egy nagyobb mint ami van.
    Rönkszállító.
  • zolcsika080104
    Sziasztok!

A forest modban az aprítógép a mellékelt videóban egy pótkocsiba aprítja a forgácsot.Erről a forgácsszállító pótról tudna adni valaki egy linket?

nagyon köszönöm a segítséget!
  • roby2011
    Lenne egy olyan kérdésem,hogy 2.1-es patch-hez van valakinek serial-ja?
  • Endre
    és ráadásul angolul van hál' Istennek, nem kell a német szótárral bajlódnom
  • Endre
    köszi, valóban.
  • jutiput
    Sziasztok!
    Nem tudjátok, hogy a fatörzseket hogy lehet rögzíteni a trélerre, mert szállításkor szépen lecsúszkálnak! Köszi, ha tudja valaki! Üdv.
  • fbandy72
    Ebben Idézet
    A mapp nincs benne, de bármely mappon tudsz vele erdővel gazdálkodni, de a fakitermelő gépek és épületek vannak benne.
  • Endre
    Elnéztem a dátumot, az Endy féle az utolsó. Letöltöttem a Forest modot, kivettem mindent a mod mappából, betettem ezt és semmi, Hagenstadt van és semmi más. Kicsomiztam, úgy sem volt változás.
  • zolcsika080104
    szia!

nem mellékeltél semmilyen linket...

Miben van benne????????