23835
  • karipapa
    néztem a neten 2 modot,1 a portálon a gép és gumikopást mutatja de nem engedi leszedni arról az oldalról meg ott van a seed and fertilizer storage de az sem jön le.tudna esetleg valaki adni nekem 1 linket ami mükszik?köszi
  • karipapa
    köszi.
    esetleg MTZ vagy Zetor -t nem tudsz?
    Köszi előre is
  • n0tr3adY
    A gépben van benne. Csak MR-es gépekkel működik az elkaparás, amiben a szántás mód (Ploughspec) mellett szerepel a fallingwheels.lua is beágyazva.

Ebben benne van:
    http://www.ulozto.net/xPAE164M/mrraba300-sarga-zip?_fid=epps

• karipapa
    http://www.youtube.com/watch?v=tjY3zvdcqYQ

Ezt a linket légyszi nézzétek meg.az a traktor miatt van vagy a map miatt hogy elássa magát.
    mert nekem is van mr gép a játékba meg map is de nem csinálja ezt.
    az mr map/hungarikumv6/miért más mint a többi?
    mert a gépeknál rájöttem hogy az adott sújt viszi csak el.de a map miben más?
    köszi
  • karipapa
    Hali fiuk.
    Nem tudna nekem valalki 1 olyan térképet belinkelni amin van műtrágyadepó?vagyis hogy tudom géppel rakni a szórót.köszi.
    /u.i.:ha dombos térkép lenne az lenne a legjobb.de a másik is jó ha van benne ez a depó.köszi
  • laca412
    Ezeket egyiket sem nyitja meg:
    http://www.modhoster.com/mods/hagensted-modified-2013
    http://www.modhoster.com/mods/hagenstedt-deluxe
    http://www.modhoster.com/mods/herrenhausen
    http://www.modhoster.com/mods/holzhausen-forst-und-landwirtschaft
    De próbáltam még többet is.

Ezzel viszont működik és a játékban lévő alap map-al is.
    http://www.modhoster.com/mods/alpental-green-forest
  • endy papp
    Igazából ha azokat kipróbáltad és nem nyitja meg velük sem az adott mapot.
    Akkor próbálj meg egy másik mapot hogy egyáltalán azt megnyitja é.
    Idáig amit használok 5.5.1-et,mindig megnyitotta,amit szerettem volna,mind egy hogy map vagy objektum volt,így nincs ötletem hogy nálad mi okozhat problémát.
    Írd le melyik map az írd be ide a linket és akkor én is letöltöm kipróbálom hogy működik é,nálam.
  • laca412
    A szerkesztésről találtam rengeteget, meg leírást is.De konkrétan ezzel kapcsolatban sajnos semmit.Az a baj, hogy azt sem tudom biztosan, hogy miért nem látható.Gondolom valamilyen módon le vannak védve.
    Milyen kulcsszavakkal keressek rá?
    Egyébként 5.5.1, 5.5.2, 5.0.3 32/64bit, kipróbáltam mindegyikkel.
    A szóban forgó map az 5.5.1 x64-el készült, azt megnéztem.
  • endy papp
    A neten több vidit is találsz róla,magyart is.
    Mellesleg nem egyszerű feladat,legalább is nekem,de azért már volt hogy sikerrel belepiszkáltam ebbe abba.
    Próbálj újabb verziót letölteni a GE-ből talán azzal majd működni fog.
    Én az 5.5.1-et használom.
  • endy papp
    Ennek örülök.
    Tudod hogy csak is jókat ajánlok neked....
    Bármi kérdés van csak sikíts
  • zolcsika080104
    megvan működik szépen.A map tényleg élvezetes leköt.
  • laca412
    Ha egy letöltött map-ot szeretnék átszerkeszteni a ge-vel, hogy tudom megoldani?
    A scenegraph-ban ott vannak az elemek, de szürke a kép helye.
  • endy papp
    Itt egy másik kink az alfala cloverre.
    Alfala clover Combine
    Ez tuti műkszik kipróbáltam.
  • Endre
    hát akkor a fene sem érti, amit küldtél multi trailert az is 9- es és műxik
  • zolcsika080104
    ezt én sem tudom nekem a 12 sokszor bejött amikor a 9 et nem látta mapoknál is
  • Endre
    hát azt hiszem ez tény, átírtam 9-re és látja a játék, alapból 4 volt a száma, az mit jelent?
  • zolcsika080104
    nem hinném mert a 9 es 2011 hez jó, de próbálgatni kell ígyis úgyis.
  • Endre
    12-13 nem jött be, megnéztem a működő pótok verziószámát és a 9 a nyerő átírva mindegyik megjelent a boltban.
  • endy papp
    Azért mert az úgy abban a formában nem jó.
    Hogy mért ne kérdezd mert hosszan lehetne róla írogatni
  • endy papp
    Az a link nem jó NE görcsölj vele,mert azt a letöltést nálam sem látja ,gondolom valahonnan máshonnan szedtem le.
    Ezekről nem én tehetek.
    Ha lesz idő az este akkor keresek jobbat de ezt te is megteheted...
    Most foci VB....
  • zolcsika080104
    OK MERT AZ EGYIK krone szecskázó azt hittem kombine is szóval nem felszecskálta hanem a potba fűként tette bele.De a füvet sehova nem engedte leönteni még a silokba sem.
  • endy papp
    Igen kiírja, ha nem írja akkor gebasz van ,az nem lényeges hogy vizuálisan nem látod, van benne az a lényeg, hogy a % jelző mutassa és kiírja mi is van benne.
  • endy papp
    Ha én leírnám mennyi óra ...kodásom ment el hasonlókra mire megtaláltam a megfelelő és ideális majd mindenre használható gépeket ,köztük a pótokat,dobnál egy hátast az biztos...
    Szerencsére a játékom dobozos nem steam-es,így pár pillanat és már tölti is be az adott mapot,max ha nagy terjedelmű a map, sok a gép akkor,sok a mód akkor is 1 perc max és már játszom is.
    Eddig a napraforgóval volt a legkisebb gondom,a játék során mind aratás mind pót oldalon.
    Itt egy pát pót ennek tuti jónak kell lennie.
    Multifruit trailer
    Multifruit Trailer
    Multifruit Trailer

Ha ezek sem jók akkor (az ön készülékében van a hiba) én is ezeket használom.
  • zolcsika080104
    ok KÖSZI megpróbálom magában a forstritt kombájnt.Neked a potban ki is írja hogy lucerna van benne?
  • endy papp
    Hi Zolocsika.
    Az könnyen elképzelhető hogy valamivel ütközik és azért nem látja a játék ilyen nálam többször is előfordult.
    Ha esetleg megtalálod más letöltő oldalon akkor próbáld meg hátha az a fájl jobban működik.
    De azt is megpróbálhatod végső esetben hogy kiszeded az összeset és úgy próbáld ki ........több ötletem nincs.
    Nos ami a pótokat illeti sokszor van ugyan azzal a névvel és mégsem tudja azt amire kitalálták vagy nem is látja a játék.
    Az én tapasztalatom (általában így szoktam majd mindig)hogy ha egyező a név akkor meghagyom mindkét fájlt,de ez sem törvényszerű mert ilyenkor is lehet ütközés.
    Úgy is próbálhatod az ilyen esetben ha rákérdez, hogy kiveszed ami benne van ,majd ha működik, ha nagyon kell akkor vissza teheted ,mindegyiket.
    Én még életemben semmilyen átírást nem kellet hogy eszközöljek.
    Egyszerűen ha nem működik keresek egy másikat ,már ha van,vagy a fentebb említettekkel próbálkozom.
    Nincs semmilyen újítás, szerintem az enyémben se.
  • Endre
    köszi, megpróbálom. lehet, hogy pont ilyen tanácsot kerestem a mod oldalakon
  • zolcsika080104
    szia!

Azért ne add fel!

alább is pl a nekem ajánlott pótok mindegyike tudja a napraforgót.Adok egy tippet Multifruit potok mindegyike tudja.Tedd be a pot zipjét egx üres mappába,majd bontsd ki.Keresd és nyisd meg jegyzettömbbel a modesc.xml filet-Majd a felol található descversion számát írd át 12 re vagy 13 ra.és az így módosított xmlt emeld be a zipbe.Majd a zipet tedd a mods mapába szükség esetén ellenőrizheted is hogy átíródott e.
  • Endre
    Feladtam a napraforgó termelést. Kombájn van ami learatja, kb 15 pótot töltöttem le egyiket sem látja a játék. Kivettem mindent a mod mappából csak az alapot és a pótot raktam be, akkor sem. Próbáltam alap és más mappokon is, semmi.Belemásztam egy jó pár xml fájlba, eredmény nélkül. 2 napom ment rá csak a napraforgó termelés láncára. (egy játékindítás kb. 10 perc, elöbb a steam szinkronizál, aztán indításkor a játék is) Az a baj, hogy NEM ÉRTEM mi a hiba és sehol nem találok magyarázatot vagy útmutatást erre a problémára. Nem értem a szisztémát sem. Egy map és a termelhető növények összehozása nem kis meló. Már nem fért bele betenni a megfelelő gépeket, hogy lehessen is használni? Na eleget siránkoztam, játszom napraforgó nélkül.
  • zolcsika080104
    hi Endy!

Nem látja a forstritt kombájnt moddescátírással is próbálkoztam.Lehet valami modommal ütközik.Ha a zipbeemelés során azt a kérdést teszi fel hogy lexcseréli a létezőt akkor is tegyem bele a potokat?Mert azok nekem már megvannak vagyis ugyanolyan nevűek csak nem tudom a tiedben valami újítás van e.
  • endy papp
    Pedig van még most hirtelen ezeket is találtam.
    Sunflower combine.
    Sunflower combine
    Sonnenblumen combine
    Remélem elég lesz.
  • Endre
    ezt találtam én is, most vetek, időgyorsítás és meglátom:)
  • endy papp
    Nos arról nem tehettek.
    De itt egy tuti link és ez simán tölthető is bármelyik.
    Arra hogy arat is, nem tudok garanciát mivel nem én készítettem a módokat.
    Sunflower combine.
  • Endre
    igazad van az angol keresésre kijött egy letölthető is:)

• Endre
    vettem. közben én is kerestem, találtam egy asztalt, nem működött. aztán más oldalon ugyan ahhoz az asztalhoz írták, hogy kell a more realstic mod, letöltöttem betettem és onnan a kombájn pofára esett. na itt vesztettem el a fonalat. sok sok kombájnt megnéztem és mindenhol írnak reális füstről meg fordulatszámmérőről, de hogy mit arat arról egy szó sincs:) az angol keresés eszembe sem jutott, mind német oldal amit láttam, a magyaron sincs felsorolás, hogy mire jó, inkább csak keresztlinkek. köszi még egyszer, a mai napom erre ment rá:) a fenébe a pékkel, hogy ez is kell neki. ja még annyi, a link: Invalid or Deleted File. na keresgélek
  • endy papp
    Hi
    Nem olyan bonyolult ez.....
    Beírod a keresőbe hogy "farming simulator 2013 sunflower combine" és tucatszám dobálja ki őket.
    Suflower combine
    Szívesen segítek se míg ide beírtad hogy mi kellene addig már tölthetted is volna.
    Én is így szoktam keresni ha kell valami.
    Perzs oké ha valami különleges és nem mindennapi gondod van amit nem egyszerű orvosolni ,de ez nem az .
    Amit pl Zolcsika kért azt már nem olyan egyszerű megtalálni,főleg hogy nem is mindegyik működik,mivel azaok a növények eléggé egyediek a 2013-ban.
    Ez nem kioktatás vvagy valami hasonló akart lenni csupán baráti jótanács,remélem nincs gond emiatt.
  • zolcsika080104
    köszi.közben keresgéltem én is és semmi vagyi new holland 9060 de rar volt és nem működött.Nagyon köszönöm !
  • endy papp
    Hi Zolcsika.
    Nos nem egyszerű megtalálni,főleg hogy nincs nagy választék,alfala és clover aratóból,ami még működik is,a 2013-nál.
    Ezt használd még ha picit gagyinak is tűnik de jó kis gép és olcsó made in DDR.
    Alfala-Clover kaszáló.
    Menni kell mellette a megfelelő póttal.
    Ennek a pótnak annyi a szépség hibája ,hogy vizuálisan nem látod benne a terményeket de a játék %-osan mutatni fogja és ez a lényeg.
    Alfala clover pót és Energiaweide pót és arató
    Azért így írtam mert szerintem holnap azért írtál volna hogy mivel arasd az energiaweidét....
    Ja és rettentő jól fizet ez a (alfala,clover)két termény....
    Ha még van kérdés csak sikíts...
  • Endre
    hali! napraforgót mivel arattok? találtam egy Jhon Deer pakkot, de nem jelennek meg a gépek a boltban. tipp? kicsomiztam persze, két gépettartalmaz a pakk.
  • zolcsika080104
    Hi Endy!

Nagyon szépen működik azóta a pda.A lucernával van egy kis gondom.nem tudom hogy kell betakarítani.Lefordítottam de nem sokat értettem meg belőle .Ha van rá időd segítesz benne?Rámentem fűnyíróval de felszedni semmi nem szedi fel.A lóherét meg még nem is próbáltam.Egyre jobb ez a farm dolog főleg így hogyy mindíg kitalálnak valami újat.
    Segítséged előre is köszönöm.

Zolcsi...
  • zolcsika080104
    nagyon köszönöm neked olyan rendes vagy !Most jöttem melóból azért csak most reagáltam.Gyorsan kipróbálom őket.