Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amint zöldbe ért...
de ha munkással vágatod, akkor követned kell egy pótkocsival folyamatosan
ha pedig magad akarod, akkor rá kell kötni azt az egyetlen pótot amit megenged a játék
de van ennek a Krone BigX-nek egy olyan verziója, hogy azt kötsz rá amit akarsz, de munkást akkor sem használhatsz...
de ha munkással vágatod, akkor követned kell egy pótkocsival folyamatosan
ha pedig magad akarod, akkor rá kell kötni azt az egyetlen pótot amit megenged a játék
de van ennek a Krone BigX-nek egy olyan verziója, hogy azt kötsz rá amit akarsz, de munkást akkor sem használhatsz...
Így már biztos jó lesz, köszönöm... mindjárt ki is próbálom.
Viszont elég sok minden változott a 2011-hez képest...
Melyik stádiumában lehet szecskáznia a kukoricát?
Az utolsó növekedési stádiumában/sötétzöld/ nem engedi😞
Viszont elég sok minden változott a 2011-hez képest...
Melyik stádiumában lehet szecskáznia a kukoricát?
Az utolsó növekedési stádiumában/sötétzöld/ nem engedi😞
http://a-zcomp.eu/
Szia😊
A "G" betûvel tudsz váltani az eszköz és a gép között! Figyelj arra, hogy melyik van kiválasztva és utána "Q"!(jobbra lent)
A "G" betûvel tudsz váltani az eszköz és a gép között! Figyelj arra, hogy melyik van kiválasztva és utána "Q"!(jobbra lent)
Sziasztok.A vágószatalt a vonótraileren hogy bírom rögzíteni?
Köszönöm!
A 2012-es kimaradt számomra, a 2011-ben nem rémlik, hogy munkást lehetett volna felvenni a szecskázóra, vagy csak akkor sem jöttem rá.
fbandy72:
Köszönöm a linket. Jó nagy ûrtartalmú pótkocsi 😊 kár, hogy nem lehet közvetlen a szecskázó után csatolni.
A 2012-es kimaradt számomra, a 2011-ben nem rémlik, hogy munkást lehetett volna felvenni a szecskázóra, vagy csak akkor sem jöttem rá.
fbandy72:
Köszönöm a linket. Jó nagy ûrtartalmú pótkocsi 😊 kár, hogy nem lehet közvetlen a szecskázó után csatolni.
nem😊
Köszi
Gondolom ezt nem zavarja hogy nekem magyar nyelvü a játékom ugye? 😄
Gondolom ezt nem zavarja hogy nekem magyar nyelvü a játékom ugye? 😄
Próbáld meg ezt:Agroliner 80
Nem tud valaki ajánlani valami jó progit, amivel tudnám kicsit szerkeszteni a jármûvek tulajdonságait?
Illetve tudna ajánlani valaki valami jó pályát?
Illetve tudna ajánlani valaki valami jó pályát?
Tényleg csak 21000-es pótot lehet utánna kötni, de ne úgy csináld. Ha nem kötsz rá pótot, akkor tudsz munkást felfogadi, és te meg tudsz mellette traktorral és egy nagyobb póttal menni.
négytõl ne várj csodát😄
+ gyorsítani kell az idõt
+ gyorsítani kell az idõt
Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy van 4 tyúkom de idáig tojást nem találtam.
Sziasztok!
Két kérdésem lenne Hozzátok:
Az alap játékban a Krone Big X1000 után akasztható legnagyobb pótkocsi 21000 literes?
Az Amazone Cayena 6001 vetõgép leírásában szerepel, hogy egyszerre tud vetni és mûtrágyázni is. Ez a gép bugos, vagy én csinálok valamit rosszul? Csak vetni hajlandó, mûtrágyázni nem.
Elõre is köszönöm a segítséget.
Két kérdésem lenne Hozzátok:
Az alap játékban a Krone Big X1000 után akasztható legnagyobb pótkocsi 21000 literes?
Az Amazone Cayena 6001 vetõgép leírásában szerepel, hogy egyszerre tud vetni és mûtrágyázni is. Ez a gép bugos, vagy én csinálok valamit rosszul? Csak vetni hajlandó, mûtrágyázni nem.
Elõre is köszönöm a segítséget.
Köszi!
Hello!
Légyszi segítsetek!!! Kiírja hogy Y -al indul a gép, de hiába nyomom, semmi!
Légyszi segítsetek!!! Kiírja hogy Y -al indul a gép, de hiába nyomom, semmi!
Köszi szépen 😄
Szia,
Tyúkot a boltban tudsz venni, a "P" betüvel tudod elöhívni és egyböl a helyére rakja.
A takarmányszállítoval búzát, árpát, füvet, silót, repcét tudsz szállítani eladásra vagy a saját silótárólódba. A fúvet a zölden villógó ikonnál tudod lepakolni és még pénzt is kapsz ért, vagy majd ha lesznek birkáid majd tudod etetni öket.
Tyúkot a boltban tudsz venni, a "P" betüvel tudod elöhívni és egyböl a helyére rakja.
A takarmányszállítoval búzát, árpát, füvet, silót, repcét tudsz szállítani eladásra vagy a saját silótárólódba. A fúvet a zölden villógó ikonnál tudod lepakolni és még pénzt is kapsz ért, vagy majd ha lesznek birkáid majd tudod etetni öket.
Sziasztok
Még csak 2 napja kezdtem a játékot, de lenne 2 kérdésem.
1, Hol tudok tyúkot venni?
2, A takarmányszállítóval mit tudok tenni? Pl füvet szállítok benne, hol tudom azt eladni, vagy lepakolni?
Még csak 2 napja kezdtem a játékot, de lenne 2 kérdésem.
1, Hol tudok tyúkot venni?
2, A takarmányszállítóval mit tudok tenni? Pl füvet szállítok benne, hol tudom azt eladni, vagy lepakolni?
Mûködik csak az a baja, hogy nem jól van csomagolva mert RAR-ban van és csak ZiP-ben fogadja el. Ki kell csomagolni comanderrel és vissza kell csomagolni ZIP-be.
megnézné valaki, hogy nála mûködik-e?
nekem nem látja a játék, pedig tök fun kis gépnek tûnik 😞
Gehl
nekem nem látja a játék, pedig tök fun kis gépnek tûnik 😞
Gehl
RÁBA RÁBA RÁÁÁÁÁÁÁBA! 😊 Ide vele MÁÁÁÁÁÁÁÁÁMA! 😊
Kihaltság.. <#rolleyes>#rolleyes>

My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2
*fs 13
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni,hogy hogyan tudom növelni a gépek sebességét ds 13-ban?
Azt szeretném kérdezni,hogy hogyan tudom növelni a gépek sebességét ds 13-ban?
Sztem a "Fenyves" vagy az egyik "Agro multi map"-ról beszél..
Láttam modhosteren..
Láttam modhosteren..
My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2
Jaahhh, úgy mindjárt más, kis csaló😄😄
Szia😊 nekem jól mûködik mert kormánnyal játszok,és nem megyek gyorsan😊
semmit, eltûnik és kész
Olyan kérdésem lenne, hogy ha egy berakott moddal, pl. traktorral elmentem a játékot, de azt utána kitörlöm, akkor mit tölt vissza a játék a helyére? Valamelyik ahhoz hasonló alap jármûvet, vagy esetleg hibaüzenetet ír ki?
a traktorista pálinkával müködik
Hát nem tudom, de nekem ez a trabi egyáltalán nem jön be.Sõt... Menni egyáltalán nem lehet vele.Borul össze vissza😄
Hali!
Miért van az, hogy elmentés után visszalépek pár óra múlva a játékba, és eltûnt az összes gép amit a módmappába beraktam, de még az eredeti gépek is. Ezt már 4-szer megcsinálta!
Help!!!<#conf>#conf>
Miért van az, hogy elmentés után visszalépek pár óra múlva a játékba, és eltûnt az összes gép amit a módmappába beraktam, de még az eredeti gépek is. Ezt már 4-szer megcsinálta!
Help!!!<#conf>#conf>
Sziasztok!
Most már csak a kombi 2102-es zsiguli hiányzik.Én nem tudok késziteni,mert nem értek hozzá,valaki aki tud csinálna egyet?elõre is köszönöm <#vigyor4>#vigyor4><#vigyor4>#vigyor4>
Most már csak a kombi 2102-es zsiguli hiányzik.Én nem tudok késziteni,mert nem értek hozzá,valaki aki tud csinálna egyet?elõre is köszönöm <#vigyor4>#vigyor4><#vigyor4>#vigyor4>
Most már itt is fenn van:FS Portál
Szia
Nekem is mûködik.Köszi szépen.
Nekem is mûködik.Köszi szépen.
Találtam Trabantot a 2011-esek között áttettem 2013-ba, nálam mûködött(nem 100%-os) próbáld ki, kíváncsi vagyok máshol megy-e😊
Letöltés
Letöltés
Hali ! valaki nem tud olyan gépet ami az easyFlow rendfelszedõvel fel szedi silónak a szalmát? ahonnan letöltöttem azon a képen éppen szalmát szed fel egy krone silózóval de nem találom .
Sziasztok!
Kerestem Trabit és kombi 2102-es zsigulit fs 2013-ba de sehol sem találtam.Megkérhetek valakit,aki jól tud modokat késziteni,hogy csináljon egyet?
Kerestem Trabit és kombi 2102-es zsigulit fs 2013-ba de sehol sem találtam.Megkérhetek valakit,aki jól tud modokat késziteni,hogy csináljon egyet?
kösz a választ 😊
szalma és széna bálát beledobsz, vagy ha olyan mapon vagy ahol van külön tároló onnan felszeded a géppel
Sziasztok! Nyilván nem én vagyok az elsõ aki felteszi ezt a kérdést, de ne ítéljetek el a tudatlanságomért: hogyan kell pontosan kevert tápot csinálni? A keverõgép megvan, a takarmányt fel is szedi de a többi összetevõvel nem boldogulok, szóval mit és fõleg hogyan kell még belekeverni? <#vigyor2>#vigyor2>
Az a problémám, hogy lehet-e olyan, hogy egyszer csak elromlik a videó kártya "Shader Model 3.0" része. Mert nekem most ezt írja ki és nem indul a játék, azt tudom hogy ez hardveres dolog és a régi kártyák nem tudták az 2.0 vagy 3.0-t de az enyém eddig vitte az játékot most nem. De a kártya mûködik mert a NFS 2-vel is próbáltam és az megy, csak a Farming Simulator nem. Ha valaki esetleg többet tud errõl megköszönném a segítséget.
A kártya ATI Radeon 9550 256mb. Már próbáltam a driver-t frissíteni de nem változott.
A kártya ATI Radeon 9550 256mb. Már próbáltam a driver-t frissíteni de nem változott.
hát én most ilyennel találkoztam normalon ez hó lenne?😮
mondjuk 17 fokot mutat xD
mondjuk 17 fokot mutat xD
Gondolom, hogy betett a kultid, és H üzemmódba nem lehet használni.
sziasztok lenne egy kérdésem...H-val indítok egy kultist és 20 méterenként megáll :S mi lehet ?
biogáz garatja ha jól emlékszem 50 tonnát bír el egyszerre
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Nálam 4 nap múlva írja az esõt ,igaz én könnyûn játszom,de már valaki írta hogy ezen a szinten is lesz esõ kíváncsian várom milyen lesz.
Ezen a részén is javítottak így nem generálja újra a napokat minden belépésnél hanem ahol abba hagytad ott folytatja és elõbb utóbb most már eljõ az esõ napja is,remélem.<#taps>#taps>
Ami a biogáz üzem töltését illeti,a javítás elõtt nem így volt. Akármennyit önthettél bele ezt is javították,szerintem így valóságos,mert azért mindennek van valamiféle kapacitása.
Sokszor jó lenne ha többet is engedne mert így kicsit vissza kell fognom a silótermelést ,mivel nem bír annyit idõben feldolgozni,ami terem.
Full-on megy minden silótároló<#vigyor2>#vigyor2>
Szerencsére a kukorica aratót is javították így lehet munkásokkal rendesen üzemeltetni,a javítás elõtt elég körülményesen lehetett rábírni a normális elindulásra.
Ezen a részén is javítottak így nem generálja újra a napokat minden belépésnél hanem ahol abba hagytad ott folytatja és elõbb utóbb most már eljõ az esõ napja is,remélem.<#taps>#taps>
Ami a biogáz üzem töltését illeti,a javítás elõtt nem így volt. Akármennyit önthettél bele ezt is javították,szerintem így valóságos,mert azért mindennek van valamiféle kapacitása.
Sokszor jó lenne ha többet is engedne mert így kicsit vissza kell fognom a silótermelést ,mivel nem bír annyit idõben feldolgozni,ami terem.
Full-on megy minden silótároló<#vigyor2>#vigyor2>
Szerencsére a kukorica aratót is javították így lehet munkásokkal rendesen üzemeltetni,a javítás elõtt elég körülményesen lehetett rábírni a normális elindulásra.