23835
  • metaxx
    Tessék, én ezt kedvelem.

Old Family Farm
  • Hunter of Deer
    pörög a topik :D
  • Hunter of Deer
    Hali!
    tudna nekem valaki ajanlani vmi aranylag kicsi mapot, ami jol mukodik van rajta minden, alap noveny eleg nekem, csak legyen rajta allattartas, esetleg biogaz uzem. meretre kb akkora legyen mint regen volt a Mezogep map az FS2011-hez, ha nagyobb az se gond , de ne legyen olyan nagy mint az alap map... koszi
  • metaxx
    Jaja, nem is a trailer miatt. :D
  • n0tr3adY
    Akkor szerintem beruházok még 1 fs-re :)
    Én azért várnék az előrendeléssel..Más a trailer, más a game :)
  • metaxx
    Egyetlen egy "hibája" van, hogy angol. Nem tudom valahogy bele lehet-e erőszakolni a magyar nyelvi fájlokat, és működne-e. Bár lényegében, nem egy fontos tétel, mert angolul tudok, másrészt meg jövő hónapban úgyis előrendelem a 15-t valószínűleg, de azt már közvetlen a gyártótól. :D
  • n0tr3adY
    Köszi!
    Csak azért kérdezem, mert valahol olvastam régebben, hogy a steam az orosz disztribúciókhoz néha elég érdekesen viszonyul :)
  • metaxx
    Szia!

Csak az aktiváláshoz kell a VPN. De mivel alig láthatóan van csak feltüntetve, ezért kicsit kétségbe estem az elején, de miután kaptam egy nagyon segítő kész levelet az MO-Keys-től "Minden le van írva az oldalon" magyarázattal, tüzetesen is elolvastam. Rettentő egyszerű, csak lehetne feltünőbben is jelölni. Én az 1. megoldást választottam, pikk-pakk megvolt, a továbbiakban nem kell, csak amíg a steam csekkolja a kulcsot. Ami kb. 10mp. Onnantól szépen lejön, multi is megy, minden oké.

http://mo-keys.com/vpn-aktivalas.html
  • n0tr3adY
    Szia!
    Kifejtenéd ezt az MO Keys-s dolgot? VPN-en csak aktiválni kell, vagy későbbiekben is kell a játékhoz? Nincs régióhoz kötve?

• metaxx
    Abban nincs MAP alapból, úgy kell letölteni Forest-es MAP-ot külön, pl:

http://www.modhub.us/search/forest/
  • Carl Davies
    Helló! Leszedtem a Farming simulator oldaláról a Forest modot.
    A gépek meg egyéb dolgok bent vannak, de a map nincs, ha akarok egy új karriert.

Valami ötlet?
  • metaxx
    Pardon, én voltam a fax. VPN aktiválás kellett.
  • metaxx
    Vettem egy kulcsot az MO-KEYS-en, (Az ETS2 kulcsom is innen van, és hibátlan) Ellenben aktiválásnál a következő kedves üzenettel dobott meg a rendszer:

Sajnáljuk, de a következő elemek ebben az országban nem megvásárolhatóak. Vásárlás megszakítva. Szerintetek mennyire szoptam be?
  • karipapa
    Köszi szépen a segitséget
  • fbandy72
    Sziasztok!
    Pótkocsit én ezt használom, most ez az újabb változat már az erdészeti módal is használható: Kroeger HKD 302 Multifruit
    Hagyma,répa aratásra meg ez:Grimme Maxtror multifruit
  • karipapa
    hali.
    valaki legyenszives linkeljen be nekem 1 pótót amivel tudok zabot,napra,tönköly,répa,hagyma,köles,rozs,pelyvát meg ilyeneket szálítani megy 1 kombájnt amivel a répát meg a hagymát ki tudom szedni .
    Köszi
  • Endre
    Még annyit hozzátennék az e-bay on jóval olcsóban lehet venni steam játékkódot, mint magán a steamen. Ráadásul még működnek is, én még nem csalódtam.
  • Endre
    Nem értem a problémát Nekem nagyon sok Steames játékom van, ha másik gépen lépek be a Steambe vagy újratelepítem valamelyik gépet és belépek, azonnal felsorolja a megvett játékok listáját és közli, nincs telepítve, megtegye? Rábökök, hogy persze és már tölti is le meg az aktuális frissítéseket hozzá. Szerintem mindegyik már 5 nél többször volt újrarakva.
  • fbandy72
    Sziasztok!
    Hát az lehet hogy úgy vannak vele vegyék meg az újabb játékot, meg ezek a "dlc"-el is csak variálnak hogy veszegesd meg külön-külön aztán ha újra telepíted akkor meg nyavalyog a kódokkal. Meg én ezt sem tartom korrektnek, hogy ha veszel egy új gépet vagy többször újra telepíted akkor lejár, hát jól van hogy "olcsó" de ha egyszer megveszek valamit egy áron amit nem én szabtam meg hogy ilyen alacsony akkor miért nem telepíthetem 10 év múlva is akár 100. jára. (most akkor megvettem vagy csak béreltem?)
  • traktorista
    Az alapjátékot talán engedi 5-nél többször is, de én eredeti dvd-vel(576-os fs2011) jártam úgy, hogy ezt írta ki a dlc kódjára: "online activation limit exceeded"
  • fbandy72
    A Steam az olyan mint az 576 csak ott nem kézzelfogható DVD tokot kapsz hanem egy letöltő linket és egy kódot Emailben, az 576-ost azt annyiszor telepíted ahányszor akarod.
  • zolcsika080104
    576 webshopon rendeltem tavaly azzal mi a szitu vagy mi az a steam?
  • fbandy72
    Sziasztok!
    Csak ha a Steam-en vásároltad akkor lehet 5-ször, ha a Tesco-ba vagy máshol akkor nem számít. De a Steam-től is lehet kérni új széria számot ha lejárt az 5 lehetőség, Én így tudom :)
  • zolcsika080104
    TÖRÖLTEM a mappát a mentéseket modokat visszaraktam.kért aktiválási kódot,a trófeák sikeresen törlődtek.Tehát gyerekek ha újra kell raknom a gépet és úgy telepítem vissza a játékot akkor ezt nax 5 ször lehet megtenni?Ha igen ez akkor is 3 évente 15 év ha jól számolok .15 évente meg ki lehet bírni egy lemezt ha ugyan már akkor nem gondolatátvitellel fogunk gamerkedni.
  • jutiput
    Szia!
    Valóban az egér gombokat kell használni, mégpedig úgy, hogy egyszerre kell nyomni a jobb és bal gombot és közben előre, hátra tologatva az egeret, nyílik vagy záródik a rönk fogó , ha pedig forgatni akarod, akkor a két gombot egyszerre nyomva, jobbra vagy balra kell mozgatni az egeret!Üdv.
  • fbandy72
    Sziasztok!
    Az egér gombokkal, a forgatást is csak nehéz rájönni. Jobb és Bal egérgomb nyomva tartva közben forgatni az egeret.
  • rokshow
    Sziasztok! Valaki tudna nekem segíteni abban, hogy a rönkfogót melyik gombbal kell forgatni???? Illetve hogy a rönköt melyikkel fel venni illetve lerakni???? Előre is köszönöm
  • Dévid112
    Estét!
    Farming Simulator 2013 | Búza aratás

• Gábor 1992
    Üdv Mindenkinek.2013 Farming Simulátor-hoz honnan tudok valami jó Mapot le hozni?
  • traktorista
    Nem egyszeri telepítős, talán 5 alkalmat is engedélyez. Ha nincs újratelepítve az operációs rendszer, akkor lehet telepítgetni. Inkább akkor van baj, ha az ember alkatrészeket cserél a gépében és újra kell rakni mindent. De ahogy én tapasztaltam ez csak a DLC-re vonatkozik, az alapjátékot fel engedi tenni továbbra is.
  • xFreex
    Ha nem véglegesen törlöd, akkor a lomtárból még vissza tudod helyezni, ha esetleg nem engedné újra aktiválni.

Nekem nem rémlik ilyen egyszer használatos kulcs. Bár lehet, mert mióta felraktam én nem töröltem.
  • zolcsika080104
    Szia!

vává akkor előbb ugye kiszedem a modokat esetleg a savegame backitapot mert az csak egy dott játékra vonatkozik nem az egész játékmenetre ahol vannak ezeka trófeák mert a trófea az bármelyik mentésből az újakban is ha újat kezdek is él.Szóval ebben az esetben nem tudom mio lesz ha mindet törlöm mert ezt a főmappát nem telepítéskor teszi rá a gép?Ha törlöm nem lesz gond?Plussz írta valaki hogy újrarakás után nem fogadta el másodjára a szériált.Mintha a dobozos lemez csak egysszer telepíthetős lenne valahol itt olvastam.Ez igaz lenne?
  • xFreex
    Töröld a dokumentumok/mygames/farmingsimulator2013 mappát.

Igaz, hogy indításkor először újra kéri majd a Serialt, de a problémát is megloldja.
  • zolcsika080104
    sZIASZTOK!

Egy olyan kérdésem lenne hogy hogyan lehet a játék újratelepítése nélkül az aratókirály meg patkő meg az ilyen meglévőket törölni ?Hol és mit kell átírni hozzá?
  • endy papp
    Köszi, de annyira nem érdekes a mostani mapnál,amit használok.
  • laca412
    Erre viszont lehet, hogy tudom a megoldást.
    4:40-töl

http://www.youtube.com/watch?v=VSrFS01YL7c
  • endy papp
    A minap írtam hogy, egy-két dolgot én is megpiszkáltam már,egy adott mapon.
    De ez még nem jelenti hogy, értek is hozzá,főleg nem ahhoz amit kérdeztél.
    Így sajna de nem tudom a válasz,hülyeséget meg nem mondok,azt bárki tud.....
    Mellesleg egy érdekességet azért mégis írok ami tény ,mert kipróbáltam.
    Pl,ha egy fát,vagy többet is kitöröltem vizuálisan már nem láttam de azért még ott maradt és beleakadtam.
    Ennél fogva gondolom még máshol is meg kell piszkálni ,hogy teljesem eltűnjön,gondolom igaz ez arra is amit kérdeztél.
    De igazából ez már csak feltételezés részemről,mondom annyira nem értek hozzá....
  • laca412
    Igen, így már ok!
    Viszont még egy dolgot szeretnék kérdezni.Ha egy adott terület 4 féle texturája közül az egyiket ki szeretném cserélni, azt meg lehet oldani?
    Pl. sziklát aszfaltra.Hiába töröltem ki az összes sziklát, még 1%-ot mutat mindíg.
  • endy papp
    Lényeg hogy rájöttél és megy rendesen.
  • laca412
    Mekkora hülye vagyok!El volt állítva a kamera!