23835
  • Caliph
    attól hogy kölcsön adod a serial szám ugyanaz lesz,nem fogja engedni
  • tomi161996
    helló ha kölcsön adom a játékom az egyik haveromnak akkor egymással tudunk multizni :O
  • zolcsika080104
    persze mentettem egyet cirka kb 1 autó kering az egész mapon ígyis úgyis.
  • fbandy72
    Sziasztok!
    Hát úgy még nem próbáltam, hogy nem volt benne ilyen sor és én raktam bele, de egy próbát megér. Ha meg nem jön össze akkor is vissza tudod tenni a biztonsági mentésből, feltéve ha csináltál. Próbálgatni kell, hogy kiderüljön mit mivel lehet változtatni
  • zolcsika080104
    Szia!

Tutira nem volt benne olyan sor .hanem egy az egyben tettem bele egy ilyen sort azok fölé hogy traffic lighst ezeből volt vagy 80 ilyen sor.Szerinted jó lesz vagy összebarmol valamit?
  • zolcsika080104
    Nagyon köszönöm.meg is lesem hamar.....
  • fbandy72
    A gép .xml fájljában megkeresed ezt a részt: <motor minRpm="100" maxRpm="850 1440 3200 620" maxTorques="-1 -1 -1 -1" brakeForce="5" lowBrakeForceScale="0.5" lowBrakeForceSpeedLimit="1" compensateWheelRadius="true" forwardGearRatio="20" backwardGearRatio="17" differentialRatio="1" rpmFadeOutRange="60">
    <torque rpm="400" torque="0.93"/>
    <torque rpm="3200" torque="1.27"/>
    <backwardTorque rpm="400" torque="0.9"/>
    <backwardTorque rpm="620" torque="0"/>
    </motor>
    Itt pl. a 3200 az max. fordulat, ezeken lehet variálni, de előtte csinálj róla egy biztonsági mentést.
  • fbandy72
    Sziasztok!
    Dokumentumok<MyGames<FarmingSim<gamesettings, megnyitod jegyzettömbel< megkeresed ezt <traffic density="1"= átírod nullára!!
    Ha itt "1" szerepel van forgalom ha "0" akkor nincs, ez így az alap térkép ha jól emlékszem.
    Vagy a map "i3d" fájlt szövegszerkesztővel megnyitod és keresed ez a sort:<Attribute name="trafficRoad" type="boolean" value="false"/> itt a "false" átírod "true" -ra.
  • Hungarykum
    Interjú és képek az FS 15-ről:

Képek kb 15 kép
  • zolcsika080104
    üdv!

Gyerekek ha egy mapon az autóforgalom ki van kapcsolva azt hol lehet visszaállítani?
  • bakter985
    de esetleg pótos nagyszekrényes 3 vagy több tengelyes ami szedi a csülkeit....:O
  • endy papp
    Hi
    Én többek között ezt is használom ,"megy mint a meszes"
    Truck Trailer pack
    Bocs itt a legfelső a Class Truck Trailer packra gondoltam.

Ez is hasonló kép söpör ,de jóval olcsóbb ha ez számít.
    Truck 90Km/h

Sok van még ezeken kívül ,de én ezeket használom túlnyomó részt,remélem tudtam segíteni.
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2014.08.10. 10:02:15
  • bakter985
    hali,valaki abban tudna segiteni hogy a kamionom ne 40-el cammogjon,hanem menjen 90-el,sosem érek vissza a földre.....
    a válaszokat előre is köszönöm
  • Krszti1160
    Én előbb megvárom a törtet, hogy meg nézzem mi is van benne, aztán ha tetszik, meg veszem eredetiben, és ott elmultizgatok :D
  • Caliph
    hát ha csak tényleg ennyi lesz lehet nem ruházok be rá...nekem már a 11 és 13 közötti különbség is nagyon kevés volt. ennél több kellene egy folytatásba,ne a modderek rakjanak bele mindent
  • Hungarykum
    A gépigény mondhatni ugyan az lesz mint az FS 13-nak.
    Kicsit olyan az FS 15 mint a Titanium DLC csak Skandináv verzióban. 2 új pálya, néhány új gép és új tevékenység ként fakitermelés.
    A grafika jobb kicsivel meg van néhány új vizuális effekt, 1-2 új textúra és csere, de mondhatni minden más ugyan az.
  • zolcsika080104
    Szia!

Én is a Suedhemmern map-ot játszom azóta isEzt az újat megnézem jónak tűnik.Alig várom a 2015 öset .Lentebb írtam milyen a gépem szerinted bírni fogja?Egy olyan dlc lenne jó mint a favágás mod hogy minden térképre jó lenne ez tartalmazna + növényeket és állatokat és leadási helyeket ezekhez.
  • endy papp
    Hi Zolcsika
    Én speciel maradtam a Suedhemmern map-nál
    Már 70 óra fölött járok de még mindig nem unom.
    Mostanában kijött egy olyan amit említettél ,de nekem annyira nem jön be, túl nagy és elnagyolt ,nincs hangulata számomra.
    De belinkelem hátha neked bejön ,sok növény és állat stb stb,olvasd el a leírást és részletes tájékoztatást kapsz róla.
    AGS map V-1.3
  • zolcsika080104
    Üdv Mindenkinek!

Olyan kihalt lett a fórum mi van gyerekek unjátok a farmerkodást?Valaki nem tud valami jó mapot mint a trypla vagy longcastle map amiben van sok növény állat stb?
  • endy papp
    Ezek nagyon jó hírek,főleg annak majd akinek a gépe kevés lesz hozzá .....
    De ez meglegyen annak a baja.
    Azért ezen a 3 állaton picit túl léphettek volna.
    No és tartok tőle hogy itt is csak a 2013-ban megszokott alap növények lesznek.
    De mind ezektől eltekintve kíváncsian várom mi fog kisülni ebből az egész megújulásból..
  • Hungarykum
    A hírek szerint új grafikus és új fizikai motorral és új vizuális effektekkel lesz (kicsit) feltuningolva a játék.
    (Ezek a videóban is fellelhetőek)
  • Hungarykum
    Új videó:

• karipapa
    hali.valaki nem tudna nekem 1 forwarder-t belinkelni 2013-hoz?köszi.mert kerestem én is de nem találtam olyat ami jó.volt 1 de azt meg nem tudtam megvenni mert azt irta ki hogy nincs hely a boltnál pedig semmi se volt ott.köszi
  • zolcsika080104
    nekem Nvidia GEFORCE GT 630 AS videokari van2 GB DD3 128 bit ezek az adatai szerintetek ez elég lesz a 2015 öshöz? a procim 2.6-Ghz RAM 2 GB
  • Dodge Ram
    Sziasztok a segítségeteket szeretném kéri abban, hogy a Triple Farming V3.1-el játszom és a gyümölcsöket (Alma; körte; eper) nem tudom a pótkocsira felvenni. Nem mutat semmi ikont. :(
    Lenne erre egy kiegészítő ami engedné? Valaki tudna segíteni?
    Előre is köszönöm.
  • kjhun
    Hmmm. A mi ősleleti gépünkben X300-as VGA van. Valószínűleg a VGA kezelési baja lesz a játéknak, hogy bugos a grafika. Csoda, hogy fut ezen a vason. 9.3-as vagy 9.3.1-es Catalyst van fent. Az FS15, már nem hiszem hogy futna rajta. Kész, csoda lenne, Pixel Shader 3.0 ide vagy oda.
  • gottiszabo
    Hali.
    Ati Radeon X1600 a vidikari. pedig még mediumon is simán elmegy a játék csak épp írás nincs.
  • JoopZzz
    A grafikával,meg a textúrával vannak még bajok Úgy néz ki,mint egy hiperszuper mese,aminek ha meglátom a blokkját,ríva fakadok örömömben(videó nem ezt sugallta).
  • n0tr3adY
    Documents / ... / Farming Sim../shader_cache mappát töröld ki. Egy próbát megér.
  • McEachran3
    Eddig fasza.
  • Hungarykum
    FS 15 Első képek

• Dante del Umro
    a vezető segédnél nem reagál, de ha én veszek fel munkást igen.
  • FrezeR
    Amikor elindítod a segéddel és elkezdi összezárni, nyomj egy x-et és kinyitja szépen.
  • Dante del Umro
    Üdv Mindenkinek!

Van egy kis problémám. Találtam egy kultivátort (Lemken Kompaktor 1500L), aránylag kis helyen megfordul, a munka szélessége 13 m, viszont az a gond vele, hogy nem tudom használni a Vezető segéddel mert, amikor elindítom összecsukja magát. Olyan mintha a munka mód és a szállítási mód fel lenne cserélve. Ugyan ezt tapasztaltam a John Deere Grubber-nél is. Tudna e valaki segíteni nekem. pls
  • karipapa
    hali.A hungarikum map v6-ot használom.ha leadom a terményt nem ad érte pénzt.ez miért lehet?kérlek titeket segítsetek ha tudtok.köszi
  • kjhun
    Ennek okára én is kíváncsi lennék, miért csinálja? Ez, független attól, hogy eredeti vagy tört verziód van. Régi videókarid van? (Szomszéd laposán X600-as Radeon 256MB-os, és 1.4-es patch-ig jó volt rajta.) Szerintem a videókari kezeléssel (shader/egyéb??) lehet valami elszúrva a 2.0-ás patch-től kezdődően a játékban. Újabbaknál is előfordulhat. Jó, lenne ha kijavítanák ezt a bugot, a közeljövőben megjelenő 2.1.1-es vagy újabb patch kiadásakor. Írj, a fejlesztőknek. Driver frissítése sem oldja meg szerintem ezt a bugot.
  • gottiszabo
    Üdv mindenkinek!
    Problémám a következő:
    Miután felrakom a 2.0, vagy a 2.1-es Patch-t a játékba belépve semmilyen írás nincs a menüben, illetve a játékon belül a PDA-ban sem.
    Egyszerűen akárhogy próbálom semmiféleképpen nincs írás, még módok nélkül sem. A játék természetesen eredeti.

Hálám üldözze aki a segítségemre van és orvosolja a problémám.
  • tomasgo
    Hali. Valaki le tudná nekem írni hogy kell egy traktoron kikapcsolni a kerék nyomot ? 2011 el játszok és az egyik traktorom sajnos kerék nyomot hagy és nem bírja a videó kártyám és be szaggat a játék miatta. Tettszik a traktor és kiszeretném kapcsolni ha nem túl bonyolult. Köszi.
  • varszegi2
    Sziasztok a segítségeteket szeretném kérni az új módokkal kapcsolatban. Eddig rengeteg új módot letöltöttem , mert már az alap gépekkel a játék kezd unalmassá válni.De ezek közül kb kettő három működik, a többinél mikor meg akarom vásárolni a gépeket valami hiba üzenet jelenik meg és bezárja a programot!Ha esetleg valakinek van valami ötlete az kérem írjon, mert ez már elég idegesítő.Előre is köszi mindenkinek
  • Hunter of Deer
    köszi, kiprobalom.