23835
  • joceruza
    Helló!
    Véletlenül nem tud valaki egy olyan SCR-es Fendt 828-at amiben van szántásmód? Már két leírás alapján próbáltam megcsinálni,de nem akar összejönni.
    Köszönöm!
  • joceruza
    Bocsi! Megvan a hiba! Csak előrébb kellett vinni a konzolt.....
  • joceruza
    Ez lenne a probléma...
    Itt még jó...

Itt már gondok vannak...
  • joceruza
    Helló mindenkinek!
    Egy Fendt 936-ra ráraktam az ALOE FRONTLOADER-nek a konzolát. Rajta van, működik,de ha csatlakoztatom az emelőszerkezetet,rögtön elkezd pörögni a levegőben a traktor amég fel nem emelem. Lekapcsolni sem lehet mert ha megpróbálom leengedni akkor megint pörög a gép. Olyan mintha összeütközne valamivel. (egyszer már tapasztaltam ilyet egy JD-vel is)

Ha valaki tudja hogy mi lehet a probléma,legyen kedves és segítsen! Köszönöm előre is!
  • zolcsika080104
    nagyon köszi meglesem kipróbálom

kapsz ezért ezért egy nagy baráti ölelést!
  • endy papp
    Hi Zolcsika.
    Csak amiatt "zavarnálak",mert írtad hogy szóljak ha van valami érdekes map.
    Ha erre jársz ezt a multi mapot érdemes kipróbálnod szerintem.
    Kivi leszek mit szólsz hozzá.
    Gondoltam szólok ,hátha megtetszik,most találtam,sok fajta növény van és szerintem elég hangulatos ,főleg ha mindent felfedezel
    Multi map.
  • joceruza
    Naggyon köszi!
  • fbandy72
    Ha van Google fiókod akkor le tudod tölteni. de feltöltöttem egy másik helyre is: Lámpa beépítése tutorial
  • joceruza
    Köszi,de nem tudom ez hogyan műkszik (drive).
  • fbandy72
    Üdv!
    Van egy Tutorialom ennek segítségével gyakorolhatsz. :)
    Lámpa beépítése tutorial
  • joceruza
    Helló mindenkinek!
    Segítséget szeretnék kérni. Szükségem lenne egy Giants tutorial-ra ami alapján plussz lámpát tudnék rárakni egy modra és külön gombbal lehetne bekapcsolni őket. Eddig nem találtam ilyet. Ha valaki tud,kérem segítsen! Köszönöm!

Erről lenne szó:
  • fbandy72
    Sziasztok!
    Csak szeretnék egy oldalt ajánlani nektek, én használom a modok letöltéséhez mert pl. az "Uploaded"-nél is várni kell ha több modot akarsz letölteni egymás után. Prémiumba lehet vele letölteni egy csomó oldalról (32 szervert támogat!) csak regisztrálni kell, ad 2 Gb kreditet, de feltölteni is megéri utána mert prémium sebességgel tölt le (508Ft-ért 8 Gb letöltést ad). Pl. az "Uploaded"-ről is teszteltem.
    Superload.hu
  • xFreex
    Egyszerüen tesztelheted. Az elvetett földed egyik oldalát nem permetezed le, hanem csak trágyázod. Aratáskor meg elöször az egyik oldalon nézed meg, hogy mennyit arat a gép egy csikon, utána meg megnézed a másik oldalt és összehasonlítod a kettöt.
  • Master91
    Ne már, nem adódik össze a permetező+trágyázó?

Már adom is el a trágyázót, permetező jó nagy területen nyomja.

Igen, ezt gondoltam én is, hogy felhalmozok jó sokat ebből-abból, és várok a keresletre.
  • xFreex
    Egy forgóban felesleges a kettő, mivel nincs kombó. Ugyan annyit terem, mintha csak az egyiket csináltad volna.

A repce tényleg jól fizet, viszont kevesebb terem belöle adott területen, mint mondjuk árpából, vagy búzából. Annyival viszont nem fizet jobban, hogy a különbséget pótolja. Inkább tárold a silóban és várd meg míg valamelyik átvevöhelyen megnö rá a kereslet. Akkor éri meg elpasszolni annak a boltnak.
  • Master91
    szoktam :) műtrágyázást már akkor mikor beültettem, permetezni meg akkor mikor már látom hogy nő a földből ki
  • fbandy72
    Sziasztok!
    Ha permetezed vagy műtrágyázod a területet vetés után, akkor többet terem.
  • Master91
    fenét repce, az most terem :D árpából volt az a kevés
  • Master91
    ja, elpasszoltam a jószágokat, volt már minden, tehén később lesz

repcét is szettem, csak furcsálltam hogy éppen egy nagyobb platót (2. plató) töltött meg a 2 mezőm olyan 96%ra (kevésnek találom)
  • Balázs 17
    ekézés az csak egy plusz lehetőség, de nincs hatással semmire

búza helyett érdemes repcét termeszteni az elején, mert annak nagyon magas az ára, így jó kis pénz forrás
    tyúkokat meg el kell felejteni, mert sajnos a játék nem nagyon tér ki rájuk, csak úgy vannak
    a legidegesítőbb ha már van pl 200 tyúk, de a tojások maximáls száma 50db lehet egy időben...
    a tehenek éri meg a legjobban talán, de oda elég sok minden kell már
    viszont a gyapjú is jó, csak az meg időigényes, de én szerettem, m ert jól elment vele idő:P
  • Master91
    már bele jöttem pár dologba, 1-2 youtube videó segített :D

bálázóm nincs, picit drága

egyenlőre csak búzát termesztek, szomszédos földet ami picivel nagyobb meg vettem, ott is

mikor kell ekézni a földet?
    aratás után mindig a földlazítóval szoktam rajta végig gurulni
  • jutiput
    Szia! A csirkéket valószínűleg búzával is tudod etetni és víz is kell nekik, ez a legtöbb térképen így működik és egy idő után tojják a tojásokat, amit a megfelelő helyre kell vinned eladni. Az átvevő helyet , " tojások" alakú ikon jelzi. A búzát persze rakhatod silóba is, de el is adhatod az arra illetékes átvevő helyen és így pénzt kapsz érte. Azt ami maradt az aratás után a földeden, bizony bálázóval kell felszedni, ha tovább akarsz dolgozni vele és választhatsz kör bálázót, ha van neked olyan a gépeid között , vagy kocka bálázót. A bálákat szintén el lehet adni, csak meg kell keresned a térképeden a helyet. De , ha nem akarsz a bálázni, akkor csak simán beszántod ekével és újra vethetsz amit akarsz a földbe. (még bukfencet is! ) Remélem, hogy tudtam segíteni! Üdv!
  • Master91
    hali valami egyszerű FAQ-t keresek, mezőgazdaságba nem vagyok otthon

kezdtem új játékot, vettem 15 csirkét (hah), meg learattam kombájnnal a kezdő kis búza földet, gondolom azt majd a silóba kell tárolnom
    viszont a földön van még búza, és nem tudom hogy most azt bálázóval kéne össze szednem, vagy mi legyen vele

tutorail túl sok idő mire mindet végig vinném .....
  • zolcsika080104
    Üdv !

Nagyon szép lett,épp kb.1 hónapja tűnt el a kép azt hittem nekem hiányzik valami alkalmazás.A letöltési helyek itt egy helyen és csak kattintani kell, pedig különösen jó ötlet.Köszönöm a többiek nevében is.További sikeres munkát a többi oldalhoz is...
    Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2014.08.28. 16:28:54
  • Martinez01
    Sziasztok!
    Na végre ide is ideértem, és volt időm kicsit csinosítani a topikon. Akinek van esetleg még ötlete, hogy mi lenne jó, az írja meg itten :) .

Üdv:
    Papszi
    Utoljára szerkesztette: Martinez01, 2014.08.27. 20:48:55
  • fbandy72
    Üdv!
    Azt akkor is ki szokta írni ha MR-es gépet akarsz venni de nincs bent a "More Realistic Game Engine" de lehet van végső határ is én még annyi gépet nem vettem, minek minden föld végére mindenből. :)
    Utoljára szerkesztette: fbandy72, 2014.08.27. 17:11:18
  • peti79
    Sajnos nem. Egy idő után kiírja, hogy nincs elég hely, adj el valamit. Erre én is kíváncsi lennék, hogy ezt ki lehet-e iktatni.
  • fbandy72
    Sziasztok!
    Szerintem annyi gépet veszel amennyi pénzed van. :)
  • Dante del Umro
    Üdv Mindenkinek!

Valaki tudna segíteni? Lehet-e valahogy befolyásolni, hogy egy térképen a saját géppark nagysága mekkora legyen? Vagyis, hogy mennyi gépet és eszközt tudok venni.
    Utoljára szerkesztette: Dante del Umro, 2014.08.27. 13:44:16
  • Dante del Umro
    ok
    thx
    kipróbálom
    Utoljára szerkesztette: Dante del Umro, 2014.08.26. 20:45:40
  • fbandy72
    Úgy emlékszem tudja mert én ezt használom és nekem is volt már olyan mappom amin volt.
  • Dante del Umro
    Köszönöm

De biztos, hogy tudja a zöld búzát (green wheat), mert nem láttam a termény listájában. Az AGS Map-on használnám.
    Utoljára szerkesztette: Dante del Umro, 2014.08.26. 14:05:24
  • fbandy72
    Üdv!
    Deutz7545RTS Multifruit
  • Dante del Umro
    Üdv Mindenkinek!

Valaki tudna segíteni? A zöld búza betakarításához kellene egy eszköz linkje.

Segítségetek előre is köszönöm
  • Krszti1160
    Hali
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    kinek van felhasznált cd kulcsa? szeretnénk multizni, csak kellene egy felhasznált, hogy tudjunk játszani :) (ha már fel van használva, akkor nem lehet ellopni, elrontani stb...)
  • zolcsika080104
    köszönöm szépen...
  • Dante del Umro
    Próbáld ki ezt.
    http://www.modhoster.com/mods/selbstbau-anhanger

Nem tudom milyen nem foglalkozom még erdészettel, de ezt találtam.
  • zolcsika080104
    sziasztok!

olyan tudtok e amivel egyszerre több facsemetéskonténert is lehet vinni?Ültetéskor egyel szaladgálok nagyon unalmas így.
  • Dante del Umro
    Próbáld meg ezt. Ha jóltévedek raklapot is tud ez a félpótkocsi.

http://www.modhub.us/farming-simulator-2013-mods/flatbed-east-side-v2-0-kran/
  • tomi161996
    helló tudtok olyan kamion pótkocsit hogy nyomom pl az r betűt és pakolja fel a bálákat ?