Farming Simulator Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez egy szerkesztett map, vagy egy nagyon jó skin a fûre és a terményre?

http://agrarmtsz.tk/ Nagyon jó ls közösség!

A méhkaptár 8000-et, az üvegházat nem tudom, mert még nem néztem, de minden órábam hozzáadja a pénzt.
A méh kaptár,Fólia,üvegház menyi pénzt hoz a játékba és mikor adja hozzá?

Na, nem gondoltam volna, hogy ezen a 7 éves õskövületen alacsony grafikán elindul. XD

P4 2.93Ghz, 512MB RAM, ATI Radeon X300 128MB VGA. (9.31 Catalyst driverrel.)

Pedig, úgy rémlik, hogy a 2011-es, az nem futott el. A 2008-as és a 2009-es megy, bár grafikai buggal az utóbbi. Pedig, kicsit több a hivatalos minimum gépigénye a játéknak.

LeWiTy: Kénytelen vagy magyar verziót beszerezned hozzá, ha már eredeti. Nyelvi fájlok, az meg jó kérdés, hogy melyek különböznek.
Na igen van benne valami ,azokat nem írtam ,de természetesen minden grafikai bohóság max-on<#eljen>
én azt vettem észre, hogy a grafikai felbontás szinte nem is fontos
inkább az élsimítás és szûrés
és teljesen korrekt a minõség
Nos kérdésedre válaszolva,csináltam egy statisztikát.
Eredeti map-on.
Grafikai felbontás 5900x1080 3x27"-os monitoron,6970-es kártyán fut.
Különösebb gond nélkül,néha ritkán pici belassulás,de nem jellemzõ és nem zavaró.
A látvány kárpótolja mind ezt.<#wink>
Amik megtalálhatóak a map-on,természetesen mindenféle csalás és egyéb nélkül kerültek oda,egyszerû munkával.<#eljen>
Minden termõföld mûvelve,folyamatos 24h-ás elfoglaltság,mellet.
Aki nem hiszi járjon utána.<#taps>

Traktorok:64
Pótkocsik,különbözõ típusok egyben:47
Vetõgépek,itt is különbözõ fajták:8
Keverõ:1
Permetezõ ,mûtrágya szórók:15
Talajmegmunkáló eszközök :9
Méh kaptár:10
Fólia,üvegház:összesen:12

Egyenlõre eddig ennyi,de ez az eszközpark csak nõni fog,hogy még hatékonyabb és termelékenyebb legyen a munka.
Mind ezt 275 óra alatt sikerül megszerezni,munkával.
Nos ami a lényeg, nekem panaszra nincs okom,még mindig nem unom,igaz nem mindennap használom,jó a játék.
Mindenkinek hasonlót kívánok.<#worship>
LeWyTy
DE NEM WAREZOLOK!! Nem én mondtam magamnak hogy töltsem le!
NEKEM MEGVAN!! Én honosítást kérek nem játékot.

És ha warez? nekem csak a magyar fileok kellenek belõle mert a játék megvan.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Martinez01
Szerintem fejezd be a warezolást...

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

traktorista
Az FS hogyan kezeli az egyre szaporodó gépállományt? Több eszköz nagy terhelést jelent a videokártyára, vagy nincs nagyon érezhetõ teljesítménycsökkenés? Itt persze most nem szélsõségesen sok gépre gondolok egy mapon, amit pl. csalással veszünk meg kóddal beírt pénzen, hanem még egy reális mennyiségre.

a traktorista pálinkával müködik

Üdv!Valakinek nincs kedve multizni?Amúgy melyik a legjobb mod?
Telepíts egy letöltött magyar verziót az eredeti német serialjával.szerintem el fogja fogadni.[/ SPOILER]

http://a-zcomp.eu/

LeWyTy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Németül kaptam meg eredetiben... és kicsit nem értem. nem fogom megvenni magyarul is.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Magyarosítás nincs hozzá.. BUY IT!

My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2

LeWyTy
Pici off kérdés:
A Ski region Simulatorhoz leszedhetõ valahonnan a magyarítás?(nem találtam topikját... gondoltam szinte ugyan ez a játék)

Ez sajna így van, de gondolom direkt van így ,hogy a gyengébb gépeken is elfusson,mivel így nem kell a grafikai motornak annyit megjeleníteni.
Mellesleg nekem se tetszik de ez van,ez nem az a játék hogy több kilométerre is jól és szépen látszódnának a grafikai elemek.
Pedig nem lenne rossz így kissé illúzió romboló,no meg gondolom így egyszerûbb (olcsóbb)is volt megcsinálni a játékot,vagy nem tudom.....
De ha többet veszel belõle akkor már többel,nekem van belõle 6 ,hogy ne keljen annyit ide oda cipelni õket ,no meg hamarabb végeznek egy-egy táblával.
Ahogy írta az elõttem szóló is csak ez az egyfajta van,szerintem elég,nekem a földjeim felén kukorica terem de elég az ami van.
traktorista
Igen, csak egy gép van, kukorica és cukorrépa vetõ. A többi kalászosokra és repcére van.

http://www.ls2009-mod.com/2012/09/16/fortschritt-e516b-pack/

http://www.modhoster.com/mods/fortschritt-e516

http://www.ls2009-mod.com/2011/11/08/fortschritt-e-512-2/
Ezeket valaki át tudná rakni 2013-ba?én próbálkoztam vele de nem sikerült
Az alap játékban tényleg csak egy géppel lehet kukoricát vetni? Vagy csak én vagyok vaksi?

http://a-zcomp.eu/

traktorista
A játékban a távoli textúrák elég furán néznek ki néha, de nem tudom, hogy ez hiba e, mert eddig akkor már javították volna. Például ha egy szántót megtrágyázok, akkor sötétebb lesz a színe és ez a távolban is sötét, de ha már bevetem, akkor az csak közelre fog sötétnek mutatkozni, távol kivilágosodik, mint ha meg sem lenne trágyázva. Vagy ha aratás után bálázóval begyûjtöm a szalmacsíkokat, akkor a távolban zöld csíkokban folytatódnak a már felszedett sávok, holott nincs semmiféle fû a csíkok helyén. Meg ehhez hasonló furcsaságok vannak még benne, sokszor nincs összhangban a két textúra.

traktorista
Szállítószalagot tudom, hogy használnak, most a játékban is az tölti meg a pótkocsikat cukorrépával és krumplival. Csak ez az összeállítás fura, hogy így ráköthetõ az emelõre. Ez nagyon úgy néz ki, mint ami el akarna dõlni hátrafelé. De ha mutatsz róla videót, akkor elhiszem . 😊

\Documents\My Games\FarmingSimulator2013

win7
urfika
Sziasztok tudna valaki segiteni nem talalom a lementeseket koszonom

Az eredeti zöld trágya szállítóval (szóróval)lehet trágyát az tuti ,mert azt már próbáltam,de hogy az érett silót is engedi é azt nem próbáltam.
Mivel a szecskát szállítom a tehenekhez és ott érlelem meg.
De próbáld ki talán megy azzal is.
pedig ilyeneket a valóságban is használnak
traktorista
Nem néz ki rosszul, bár ez már inkább a hülyeség kategóriája. 😊 Mint a túlméretezett vágóasztalok kombájnoknál. Azért játszani is úgy jó valamivel, ha van realitása. Csak mert a 2011-ben hiába próbáltam trágyát, silót kanalazni pótkocsiba, elveszett. De akkor itt ez mûködik, köszönöm.

kanállal beleteszed egy pótkocsiba és elviszed
traktorista
Az érett silót és a trágyát engedi a játék valamilyen pótkocsival szállítani? Vagy csak kanállal lehet továbbra is? Pl. a biogáz üzembõl érett silót szállítanék a tehéntelepre.

Sziasztok!

Valaki tud nekem ajánlani egy nagyon jó Magyar mapot fs 13 ba ami mûködik is?
LeWyTy
De legalább azzal az oldallal jól jártam.<#vigyor2>
Ez meg is tetszett

LeWyTy
Ezt pont próbáltam de jó kicsi.
És ez hol magyar?

A legújabb magyar map!

Bolusowo V2 Edit Kobi14

Európai mapot nem tok ajánlani.. :S

My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2

nem tud valaki hasonló ültetõt, mint az original Horsch Express csak nagyobbat?
tehát, hogy egyszerre legyen talajmegmunkáló+ültetõ
LeWyTy
Melyik a legjobban összerakott, részletes, nagy, európai map amit el lehet érni?(és még jól is néz ki)??

Köszi csak neki kellett menni és egybõl jó 😄
fbandy72
Próbáld meg kivontatni vagy meglökni valamelyik géppel, már nekem is volt ilyen, hogy a boltnál elmerült a gép vagy szerszám az aszfaltban és ha nekimentem segített. Itt egy vontatólánc ezzel lehet ki tudod húzni.
Sziasztok
Be akartam rakni a játékba egy IFA-át , sikerült is, de valamiért a talajszint alatt vannak a kerekei. Egyéb jármûveket is beraktam már, de azok mûködtek, ez nem. Nem tudom miért. Nincs ötlete vaalakinek?
IFA
Persze, hogyne.11-be nekem mindig dugig volt, itt ugye limitálva van a beönthetõ mennyiség.
gogabi79

http://users.ininet.hu/lsgameteam/

Most már nem öntheted csak úgy mint rég,kb 6-7 kanál után várni kell,mire megint önthetsz 1-et,de ha kb 20 percet vársz akkor megint 5-6-al belemegy.
Nem olyan vészes csak így lassabb a pénzkeresési lehetõség,és több munka de szerintem így van jól ,életszerûbb.
És azt figyelted-e, hogy a PDA-n a számláló számolta-e amit beöntöttél. Mert én jártam úgy amikor próbálgattam, hogy beönteni beöntötte, csak nem számolt rá semmit, viszont a cucc amit beöntöttem elveszett...
igne egy FAQ-t simán lehetne készíteni😊
Én pedig eddig mindig kiöntöttem, bele szépen a vájuba. 11-be is így csináltam, sõt, 13-ba is csináltam így.No, de akkor mind1, megvárom még beérik, és akkor adok nekik, had egyenek😄
Nálam sem lehetett beönteni soha. Csak az érleltet. Azt meg nem írtad hogy nem vagy kezdõ, ez szokott lenni a következõ kérdés, gondoltam beelõzök. 😊 Kéne egy GYIK. 😊
fbandy72
Nálam sose lehetett a zöld silót kiönteni a teheneknél csak a tárolóba.