Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heló.
Milyen negyedszer?Nem tudod hogy melyik gombot kell meg nyomni?
Milyen negyedszer?Nem tudod hogy melyik gombot kell meg nyomni?
Negyedszer is légysziiiiii!😛
http://a-zcomp.eu/
Üdv Mindenkinek.Egy kis segítséget kérek.Tettem bele a 2013-as farming simulátorba pénzt csak nem tudom melyik gombot kell meg nyomni.
ez akkor jó ,kössz szépen!
Igen, kapható magyar nyelven a 2013, EVM-es kiadásban. A nagyobb áruházakban nem mindig szokott lenni, 576 Kbyte boltokban érdemes megnézni.
a traktorista pálinkával müködik
A permetezõ helicopter fut a 2011 esen is?Csak kérem azt ne írjátok hogy nefut csak repül...:d
Helló!
Nagyon vágyom erre a 2013 asra még a 2011 es is tartogat meglepetéseket meg eléggé összetett,de a 2013 az csúcs.Csak a demo van,meg de az lenne a kérdésem hogy a softver a boltokban elérhetõ Magyar nyelven is?Agrár simulator 2012 volt most csak ahol én néztem ,a faming simulator nem volt.
Kérlek írj mihamarabb.válaszod köszönöm...
Nagyon vágyom erre a 2013 asra még a 2011 es is tartogat meglepetéseket meg eléggé összetett,de a 2013 az csúcs.Csak a demo van,meg de az lenne a kérdésem hogy a softver a boltokban elérhetõ Magyar nyelven is?Agrár simulator 2012 volt most csak ahol én néztem ,a faming simulator nem volt.
Kérlek írj mihamarabb.válaszod köszönöm...
Nekem is eredeti a játék mint az összes többi,így az össze pach fenn van és semmi gondom nincs vele,csak javított a játékon,rontani semmit nem rontott,ja és el is indul mindig, mindenféle kód kérés nélkül<#wink>#wink>
Üdv Mindenkinek.
Egy kis segítséget kérek.Ha bele teszem a pénz a 2013-as farming simulátorba akkor melyik gombot kell meg nyomni?
Egy kis segítséget kérek.Ha bele teszem a pénz a 2013-as farming simulátorba akkor melyik gombot kell meg nyomni?
Figyelem!
gogabi79, és AgrárMezõTsz nevû felhasználó a továbbiakban privát üzenetben intézzék el a nézeteltérésüket.
Köszönöm.
Hozzászólásokat töröltem (lánctörléssel).
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
szép napot mindenkinek!
Kérem segítsetek már,mi az oka annak hogy az egyik pályán sehova nem fejlõdnek a növények?
Kérem segítsetek már,mi az oka annak hogy az egyik pályán sehova nem fejlõdnek a növények?
ha eredeti akkor miért nem patchelsz? lol
1.4 rengeteg javítást tartalmaz...
1.4 rengeteg javítást tartalmaz...
Újból tettem a játékot és játszom patch nélkül.Jobban utána néztem és sok helyen írják, hogy nem mûködik nekik se patch el.Azért köszönöm! 😊
Official - Neelix - Expect What
Hát,én ezért nem patchelek.Eredeti a játékom és nekem ez böven elég
http://users.ininet.hu/lsgameteam/
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem,hogy fel tettem az 1,4 patch et és utána mikor indítottam volna el a játékot akkor ezt írta ki: "Kérlek, add meg a termék aktivációs kódodat!" És ha be írom a kódot nem fogadja el.Esetleg valami ötlet?
Lenne egy olyan kérdésem,hogy fel tettem az 1,4 patch et és utána mikor indítottam volna el a játékot akkor ezt írta ki: "Kérlek, add meg a termék aktivációs kódodat!" És ha be írom a kódot nem fogadja el.Esetleg valami ötlet?
Official - Neelix - Expect What
Krampe BB500-at lehet még összekötni, bármennyit és ugye tandem
17000L egy
...forgózsámolyos is jó lenne, de kb. 20 perc amíg összeköti az ember haha
aztán csak felidegesít
17000L egy
...forgózsámolyos is jó lenne, de kb. 20 perc amíg összeköti az ember haha
aztán csak felidegesít
A alap pótkocsik közül csak a forgózsámolyosat lehet összekapcsolni? Mert most megjártam, vettem két 47 köbmétereset, azt a nagy pirosat és kiderült, hogy nem köti össze a kettõt.
Köszi szépen.
Fontos!A kötegelt file-kat ne bontsd ki csak emeld bele a mappába bontatlanul!
A MODOK CSAK KÖTEGELT ZIP FILEKKAL mûködnek!Ezeket a ZIP kötegelt file-kat beemeled a c:/dokomentumok/FARMING SIMULATOR 2013/MODS mappába,a játékban ne legyél benn ezalatt.Lépj ki belõle.
Üdv Mindenkinek.volna egy kérdésem.2013-as farming simulátorba hogy kell beletenni a módot?
Köszöntük az értelmes hozzászólást.
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Köszi
Mod az van több helyen is,de mentés az minek?Azzal elveszti az egész a lényegét,meg a modok amúgyis tartalmaznak szinte potom pénzért elérhetõ gépeket ,szerszámokat.Már nekem ezzel is túl könnyû.De mindenkinek más az ízlése.
Itt van egy oldal,nekem is ajánlották:
http://www.modhoster.com/mods/flexfeldmap--4
Itt van egy oldal,nekem is ajánlották:
http://www.modhoster.com/mods/flexfeldmap--4
és valami jó módot honnan tudok le tõlteni?
Üdv Mindenkinek.Volna egy kérdésem.a 2013-as farming simulátorhoz van mentés?
Üdvözlöm Uram!
Észrevételét szeretnénk mihamarabb orvosolni!Javasoljuk önnek a FARMING SIMULATOR 2013 AS JÁTÉK,SZÉLODAFÚTTA LOMBSZÍVÓ PORSZÍVÓJÁT.
MEGOLDÁS HA BAJA AKAD A SZÉL ÁLTAL ODAHORDOTT SZEMÉTTEL!
Észrevételét szeretnénk mihamarabb orvosolni!Javasoljuk önnek a FARMING SIMULATOR 2013 AS JÁTÉK,SZÉLODAFÚTTA LOMBSZÍVÓ PORSZÍVÓJÁT.
MEGOLDÁS HA BAJA AKAD A SZÉL ÁLTAL ODAHORDOTT SZEMÉTTEL!
Arra a helikopterre gondolok ami a 2-es oldalon van.
Sziasztok lenne egy olyan gondom ,hogy letöltöttem egy mtz 80-ast d mikor megnyomom a c betüt,hogy kívülrõl nézzem a traktort akkor ferde a kép hogyan lehetne ezt orvosolni???
Meg kaphatok a helikopterrõl egy linket?
Meg kaphatok a helikopterrõl egy linket?
üdv !
Mi az oka annak hogy egy pálya mod betéve a 2011 be ,az elvetett termés sehova sem nõ,az alapból induló szerkesztett kukorica sem nõ sehova olyan aratás elött 1 hónappal levõ kukoricás sehova sem nõ benne.Az a melátásom hogy a mod nem tuti hogy 2011 es bár onnan lett töltve.de akkor hogyan fut a 2011 ben.Másik ami alátámasztja a nézetem az az hogy napraforgó is van benne az ugye a 2011 esben nincs.
És van még egy kérdésem.Pénzt is úgy kell bele tenni mint a kocsikat?
Hali ! Igen van, ami úgy van ábrázolva az általában az is nekem egy HL 8011 gray típus van .
Üdv Mindenkinek.Van egy kérdésem.a 2013áas farming simulátorhoz van mentés?
Üdv Mindenkinek!
Abban kérem a segítségeteket, hogy tud valaki olyan rámpáról amit traktorral lehet mozgatni?
Abban kérem a segítségeteket, hogy tud valaki olyan rámpáról amit traktorral lehet mozgatni?
A pótkocsikra lehet ponyvát tenni valahogy? A bolt kínálatában ponyvával vannak ábrázolva a képeken némelyek.

http://agrarmtsz.tk/ Nagyon jó ls közösség!
Köszi szépen
erre gondoltam, csak azt gondoltam én szabom meg melyiknek mi a kódja <#nevetes1>#nevetes1>
erre gondoltam, csak azt gondoltam én szabom meg melyiknek mi a kódja <#nevetes1>#nevetes1>
tökéletes! KÖszi szépen
ÜDV MINDENKINEK.volna egy kérdésem.Mentés nincs ehez a 2013-as farming simulátorhoz?
Sziasztok
Valahol olvastam valami progiról, amivel billentyûpaancsba lehet osztani , hogy mikor melyik jármûben üljek. Ismeri valaki ezt a progit? nem tudom hol olvastam, és azzóta sem találom
Valahol olvastam valami progiról, amivel billentyûpaancsba lehet osztani , hogy mikor melyik jármûben üljek. Ismeri valaki ezt a progit? nem tudom hol olvastam, és azzóta sem találom
ok köszönöm az elsõ az ott fenn olyan mitt a magszóró ami kiosztályozza a forgót
ok az lesz..
Próbáld meg kukoricavádórésszel.
Kérem segítsen valaki!2011 es simulatorban van egy neki való pálya ami nagyon jó de nem tudom hogy lehet benne a napraforgót betakarítani.Azt sem tudom milyen géppel lehetne?Ha valaki tud kérem írjon,segítsen!
Leakarom tölteni a módot de mindig azt írja ki hogy egy órát várjak és megvan az egy óra!??
http://ls-portal.eu/mtz-82-1/
http://ls-portal.eu/mtz-82-1/