23835
  • traktorista
    Amúgy jól néz ki a játék a videók alapján és hangulatosnak tűnik, viszont forradalmi újítást nem látok. Ez egy tovább csinosított FS2013. Az erdészeti részt is csak azért kellett beletenni, mert már égő volt, hogy olyan régóta van a sufnituningos 2013-ban.
  • traktorista
    Arról lehet tudni valamit, hogy az új részben a növények folyamatosan fognak növekedni, vagy megint csak lesz pár fázis, aztán "ugrik" adott időben?
  • endy papp
    Hi.
    Nekem még ilyenem nem volt, erős a gépem ,de kell is az 5760x1080-as felbontáshoz....
    Én mint korában is mondtam maradtam a suedhemmern mapnál,van már minden.....12 szélkerék ,stb persze jó ajánlatok voltak a cocikra ,csak azzal kerestem 8-9 millát
    Jövő hét ilyenkor meg remélem már a 15-el toljuk
  • LeWyTy
    Nos nem falazok magamnak... nem eredeti a játékom és nem tudom felpatchelni... ezért nem tudok berakni csak nagyon kevés mod-ot.
  • zolcsika080104
    na itt is itt van a
    porta westfalica map nagyon hangulatos kis map azt tolom kb 2 hónapja van benne az a kis hegylánc ami nagyon feldobja oda telepítettem az erdőt nagyon szép lett
  • zolcsika080104
    Szia Endykém!

Na ez nagyon jólesett köszi szépen !Szedem is lefelé.Neked van olyan amikor bad allocation ablakkal dob ki a játékból?rossz elosztás azt jelenti a hibaüzenet,én az erőforrásra gyanakszom mert mindig akkor csinálja amikor a mentés a vírusírtó frissítése alatt zajlik.Gondolom ezt nem bírja a gép vagy ilyesmi.
  • endy papp
    Na megtaláltam a neked való clover alfala combine packot.
    Itt a link hozzá.
    Jó aratást.
    Clover alfala pack
  • endy papp
    Szia Zolcsika.
    Miért nem szóltál hogy nehézkes a lucerna aratás.
    Asszem a nyáron jött egy jó kis kombine mod pack hozzá .
    Pik-pak le lehet aratni és még az energiaweide-re is jó.
    Azóta öröm az aratása....
    Ha kell szólj és megkeresem neked a módot.
  • LeWyTy
    Egy Spin Tires minőségben nem? Na az méltó nextgen lenne

#16360 Jöhetek? (bár 3 műszak mellett nem tudom hogy)

Továbbá multi hogy működik? Van egy szerver ás bárki bármikor felmegy és tolja? vagy saját hostolás van ha mindenki ráér?
    És mindenkinek megvan a saját gépe? Vagy aki épp használja azé?
  • Caliph
    azért egy dinamikus talajt lassan már illene berakni , mert a legutolsó szar digging simulatorban is van már:D
  • Hunter of Deer
    már alig várom hogy kijöjjön a 2015. a 2011 + mezőgép packkal nagyon sokat toltuk online, a 2013 annyira nem jött be, de ez most megint nagyon teccik szal tuti ezt is megveszem aztán mehet a menet :D
  • zolcsika080104
    teszel bele összetetteb mapot valamint tedd erőssebbre a fokozatot és becsületesen csalás nélkül kezd a játékot kb 1 milla adóssággal.Nem hiszem el hogy ilyen módon napi 7 órai játék után lenne annyi lecsó becsületesen hogy megvedd az összes földet meg tegyél a mapba vagy 30 szélerőművet.már 2 hónapja tolok egy összetetteb mapot.könnyű fokozaton méghozzá ,és még mindik csak 5 saját földem van adósság 1 milla szélerőmű semmi.pl a lucerna aratás is 3 napomba tellett olyan nehézkes a kombine miatt.de mindenkinek nem lehet number one a game.Én elvagyok így vele.
  • LeWyTy
    Azon gondolkodtam hogy: ezt hogy a francba nem lehet megunni max 1-2 nap után?
    Tervezem megvenni a 15-öt de a 13 virágbolti verzió kipróbálása után nem értem hogy ez hogy nem unható meg .. multiban mivel másabb?
    Pár nap alatt megvan minden csúcs gép, megunok minden műveletet... vetettem, gondoztam, túladtam mindenen. Hogyan tovább? Onnantól csak funolás és hülyéskedés a végtelenségig?? Nem értem.
    Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2014.10.24. 01:38:27
  • sly78
    helyesbítés: a hozamot nem jelzi, csak a levágott terület mennyiségét.
  • sly78
    Segít, csak nem mindenhol, mert pár táblát már egybeszántottam. Viszont a Case IH kombájn szépen kijelzi a hektáronkénti hozamot, úgyhogy ezzel megoldódott a probléma, szinte véletlenül.
  • xFreex
    Örülök, hogy ez is segít. Bár ez csak a területek mérete.

Igazság szerint találtam annó az egyik mod oldalon olyant, hogy egy exel-ben megadod a terület számát, meg a terményt + hogy kapott-e a terület szorzót (trágya, műtrágya, vagy permet) és kidob egy értéket, hogy mekkora lesz a termés. Akkor hülye fejemmel nem szedtem le és azóta is keresem, de nem találom.
  • sly78
    szuper, köszi!
  • xFreex
    Talán ez segít.

• sly78
    annyit még segítsetek már légyszi, hogy hol lehet megnézni pontosan, hogy melyik termény mennyit hozott? nem találok hektáronkénti adatokat. kicsit elnagyolták ezt a részt (is).
  • sly78
    köszi a válaszokat! azóta kipróbáltam, és mintha lenne különbség, de majd még egyszer lefuttatom a tesztet. a legolcsóbb Deutz kombájnnal mentem egyetlen soron végig, az olcsó kultivátorral művelt 3055-öt, a drágával művelt 331-et adott.
  • FrezeR
    Nincs semmi. A trágyázás vagy a vegyszerezés növeli a hozamot, miután elvetetted a cuccot.
  • xFreex
    Röviden nincs. Csak a müvelési szélességböl adódó "üzemanyagmegtakarítás".
    Hozamot növelni meg trágyázással vagy mütrágyázással vagy permetezéssel lehet. Ezekböl is elég az egyik. Nincs szorzó.
  • sly78
    sziasztok!

a kérdésem a következő: van-e különbség a hozamokban, ha másfajta (olcsóbb avagy drágább) kultivátorral készítem elő a talajt? a 2013-ról beszélünk.

elnézést, ha volt róla szó régebben, sajnos nincs időm olyan sokat visszaolvasni.

üdv
    Utoljára szerkesztette: sly78, 2014.10.20. 15:31:58
  • dimre
    Igen, steam kliensen +játék hozzáadása, kiválasztod a listából, ha jól emlékszem utána a lemez nélkül is telepíthető és játszható.
  • Dopii
    Játékokat tudsz vásárolni. Steam
    Utoljára szerkesztette: Dopii, 2014.10.19. 20:52:08
  • zolcsika080104
    bocsi a kérdésért de mi az hogy steam?pedig már kb 1000 órát is toltam csak ez most nem ugrik be...
  • Dopii
    Ott is benne van.
  • LeWyTy
    Ez engem is érdekelne... bár én csak azért nem steamről veszem, hogy benne legyen a magyar nyelv is.
  • Dopii
    Helló! Ha megveszem pl a Tescoba a Farming Simulator 2015-t, azt be lehet regisztrálni a steam játékaimhoz és későbbiekben onnan is telepíthető lesz?
    Köszi
  • Hunter of Deer
    Hali!

tudnatok nekem linkelni 1-2 kisebb mapot ami normalisan mukodik? ami alapbol a jatekban van az nekem tul nagy terulet :) remelem tudtok segiteni ty

@ekepista : vedd meg :)
    Utoljára szerkesztette: Hunter of Deer, 2014.10.19. 17:13:59
  • endy papp
    Nem védem a készítőket ,de ez amiről te azt mondod probléma és csak móddal lehet megoldani,nem biztos hogy helytálló.
    Mivel több megoldást is tudsz rá hogy ,ne okozzon problémát.
    1.Veszel másik pótkocsit (akár többet is)és abba teszed az ebbe szánt terményt.
    2.Megvárod míg szabadul fel hely a lerakókban ,akár a biogáznál akár a teheneknél és máris tudod üríteni.
    De szerintem még vannak lehetőségek,alapból is a játékban.
    De ennyi idő után a játékban nem okozhat gondot egy két mód berakása és használata.
    Nekem 2x annyi mód van benne mint a játék maga GB-ban .
    Ehhez kapcsolódik még szorosan.
    A játék hibái lennének azok is hogy pl: a híg trágya a szerves trágya kapacitása véges.
    Ha nem üríted ki akkor nem lesz benne több.
    A biogáz garatba sem tudsz egyszerre akármennyit beleönteni.
    A tehenek ,birkák vályújába sem tudsz csak az adott létszámnak megfelelőnél több mennyiséget beletölteni a kajából és ha fogy csak akkor tudsz után tölteni.
    De biztos van több még hasonló.
    Ne emlékszem így hirtelen többre ,mivel már rég használtam az eredeti mapot.
    Félre ne értsd nem kioktatás vagy bármi hasonló akart lenni ez a szösszenet a részemről ,csupán szerintem a játék ezen részével nekem nincs és nem is volt különösebb gondom,pedig több száz óra farmozás van már mögöttem.
    Természetesen nem mondom hogy nincsenek hibái de melyik játék tökéletes és mindenki igényét elégíti ki???
  • traktorista
    Köszönöm a választ, de akkor ezek szerint ezt a problémát csak moddal lehet megoldani, játékon belül nem, nem gondoltak rá a játékkészítők. Amúgy csak a silóra érvényes ez a hiba, más terménnyel ilyen nem fordulhat elő.
  • LeWyTy
    Epic question: ""Ha megveszem""... kivel fogok játszani?
  • Stormbird
    Valami ilyesmivel szerintem megoldódik a problémád.
  • LeWyTy
    Én remélem nem fog megint nagyon gagyi sakktáblának hatni a map.
    Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2014.10.17. 23:19:05
  • traktorista
    Érdeklődnék, hogy ha éretlen szecska van egy pótkocsiban, de már minden hely megtelt a biogáz üzemben és a teheneknél is, akkor hogy tudom kiüríteni? Meg akarok szabadulni a rakománytól, mert addig nem enged bele tölteni semmit és kellene gabonának.
  • FrezeR

Mai :)
  • zolcsika080104
    a víz is víznek látszik végre meg amikor vasút viszi a rönköket az is nagyon nagy...
    Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2014.10.17. 15:47:08
  • endy papp

Nekem tetszik ,hangulatos
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2014.10.17. 13:33:44
  • endy papp
    Köszi az infót .....közbe én is megtaláltam ezt az oldalt.
    Még 2 hét...