23835
  • endy papp
    Nálam működik rendesen.
  • Carl Davies
    Kár hogy Claas gépeket nem tettek be :S Remélem minél előbb lesznek modok hozzá :D
  • LeWyTy
    Az x360 controllert hogy tudom rábírni hogy a játékot irányíthassam vele? Vagy csak én vagyok ilyen béna?
  • LeWyTy
    Mi ez a nagy hype?
  • endy papp
    Még egy kis kedvcsináló,igaz sok újdonság nincs benne de azért kicsit más és másképp.

• Hungarykum
    Annak szól, aki nem tud vagy nem akar elmenni a Tesco-ba. Az megrendelheti itt :D
    A rossz hír, hogy itt is csak bankkártyával lehet fizetni. Lehet online vagy átvételkor is.
    Utoljára szerkesztette: Hungarykum, 2014.10.28. 18:26:43
  • fbandy72
    Üdv!
    Nekem van ilyen kártyám, a kártyával pontokat lehet gyűjteni a pénztárnál nem kérdezik kié a kártya csak lehúzzák mert nekik mindegy ki kapja érte a pontokat, akié a kártya csak jól jár mert ezzel is szaporodik. :) Ha jól emlékszem 1000ft / 1 pont =200ft kupon.
    Utoljára szerkesztette: fbandy72, 2014.10.28. 04:56:02
  • FrezeR
    Nem szokták megkérdezni, hogy kié a kártya egyébként. Csak odaadod, lehúzza és ennyi. Úgyhogy szerintem próbáljátok meg :)
    Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2014.10.28. 00:24:09
  • endy papp
    Igen és akkor most ebből mi is következik ?
    Amit a kolléga is kérdezett?
    Mivel és sem vagyok egy tescoba járó, fingom sincs mit is akar a linked sugallni.....de szerintem megfogjuk oldani,a kérdést....
  • Hungarykum
    TESCO online shop
  • endy papp
    A kérdés nem ostoba....mivel valahogy én is így szeretném megjátszani a vásárlást.
    Én is ismerőstől kérem el,de igazából hogy miként fog működni,nem tudom ,majd kiderül.
    Remélem nem fognak sokat sz....odni,emiatt mert akkor be...ják.
  • LeWyTy
    Ostoba kérdés:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem vagyok nagy TESCO-s, ez a club cardos dolog hogy működik? Ha ismerős odaadja a kártyáját és én felmutatom akkor érvényes az akció? Vagy hogyan?

Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2014.10.27. 19:12:15
  • 11icemen11
    megvan köszönöm! :)
  • Hungarykum
    A minitérképen van egy "gombolyag" ikon és oda. Az amcsi térképen a bárányoktól dél-keletre
  • 11icemen11
    Sziasztok!
    bocsi ha esetleg nem jó helyre írok vagy ha volt már a kérdés!
    annyit szeretnék tudni, hogy FS 2013 Titanium Edition (amerikai map) a bárányok után a gyapjút hová tudom leadni?

Köszönöm!
  • LeWyTy
    Szereznem kell agy Clubcardot
  • endy papp
    Az idézet a facebook oldalról van.Tegnap tette közzé a kiadó.

"SAD Games
    október 25.
    Tekintettel arra, hogy sok kérdés érkezik be hozzánk, a főbb pontokat összeszedjük nektek.

- A Farming Simulator 15 hivatalos megjelenési ideje október 30. Azonban a Tesco áruházak akciós ritmusa miatt október 31.-től lesz kapható.
    - Az első négy napban Tesco Clubcard tagoknak a játék ára 3990 lesz, a normál ára 4990.
    - Itthon nem lehet előrendelni a játékot, cserébe ezért az összes Tesco hipermarketben (117 áruház) kapható lesz.
    - Gyűjtői kiadás nem lesz, mert nagyon drága lett volna, és úgy gondoltuk, hogy inkább az olcsóbb árra összpontosítjuk az energiánkat.
    - A hazai dobozos verzió mindenben megegyezik a Steamen megvásárolhatóval, azonban az ára csak fele lesz annak, magyar és román nyelveken jelenik meg ebben a két országban.

Ha még bármilyen kérdésetek lenne, ne habozzatok! "
  • LeWyTy
    Apróbb műveletekre...az emelő a lényeg rajta leginkább, és mivel nem igazán nagy... olcsó is
  • Carl Davies
    Ez a traktor mire szolgál, hogy így néz ki? http://www.farming-simulator.com/mod.php?lang=en&mod_id=124
  • Caliph
    tippre a 23as föld mellett
  • Carl Davies
    És hol lesz a "Farmunk"? Vagy itt nincs olyan konkrét telephely mint a előtte volt?
  • Carl Davies
    Nekem is ez a problémám. Sokkal jobb játékélmény lenne, ha lenne sár, meg kerékvályúk a földúton.
  • LeWyTy
    Most nézem hogy változik a kinézete ha mást aratok vele... ezt hogy tudom állítani? Mert búza aratás után nem megy fel a trailerre, de újonnan még fel tudom rá rakni.
  • LeWyTy
    Help: ENNEK a kombájnnak a nagy munka egységét nem tudom felrakni a szállítóra. És nem férek el vele a szűk mapon :D
    Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2014.10.26. 15:53:30
  • Sysfox
    Az még elmegy, de a hotel... Egyébként remélem, hogy az utakon és a városokban nagyobb lesz a forgalom, mint a 2013-as verzióban, mert az valami végítéletszerűen döglött volt. Plusz rátett még egy lapáttal a ronda autók az idióta sofőrökkel, még akkor is, ha ennek a játéknak nem ez a lényege, de nagyon lerontja a játékélményt.

És várom már a nem teljesen sík és négyzet alakú szántóföldeket, mert általában azokat sem körzővel és vonalzóval szokták kijelölni a valóságban.
  • LeWyTy
    Én azt nem tudom elviselni hogy a földút tükörsima, full egyenes és legalább 10m széles.
  • Sysfox
    Teljesen életszerű, hogy a szántóföldek között van egy hotel és cirkusz.
  • endy papp
    Tudom hogy volt már a kép a mapról de ez talán jobb.
    Farm 2015 Map

Utoljára szerkesztette: endy papp, 2014.10.26. 08:29:48
  • Hunter of Deer
    ha jol tudom october 31 tol clubkartyaval 4k lesz a tescoban :) mar varom.

sztem a gepek most nagyon szepen meg vannak csinalva. a fa vagos resz kulon teccik foleg hogy vissza is lehet ultetni a fakat :)
  • Hungarykum
    Néhány eszközből elég szegényes a választék az biztos. De ahogy az FS13-hoz, így gondolom ehhez is lesz néhány DLC.
  • Hungarykum
    USA térkép is jó annak, aki a nagy földeket szereti. Ezért is jó, hogy kétféle térkép lesz alapból.
  • LeWyTy
    Nekem az tetszik hogy:
    -nem laposak a használható földek.
    -Emeltek a gépek polygonszámán és textúra méretén.
    Nem tetszik hogy:
    -néhány épület eléggé aránytalan.
    -Keveslem a növényzetet.

És szerintem ha nagyon csinálni akartak volna valamit jót és hasznosat akkor alapból kiemelhettek volna pár jobb modot a 13ból és egy kis javítással berakhatták volna ide. Pl gépeket.
  • endy papp
    Nos nehogy azt mondjátok hogy csak negatív vagyok.
    Egy kis kedvcsináló.

• endy papp
    Köszi az infót.
    Sajna ez a West B.Hill nagyon gyenge próbálkozás a készítők részéről
    Nem azért de ilyet a legtöbb modder pik-pak összedob ....sőt sokkal különbet és igényesebbet.
    Na mind egy akkor marad az utóbbi Björnholm.
    Gondolom nem kell sokat várni majd a modmapokra , amik ennél a W.B H.-nél sokkal jobbak lesznek.
    Nem is értem a készítőket ,ezt a mapot kinek szánták???
    Talán azok fogják használni akik még a 2011-nél hagyták abba a farmozást.
    Persze nem mondom hogy nem fogom kipróbálni ,vagyis inkább körbe menni rajt de a vidit elnézve semmi olyat nem láttam benne ami picit is túltenne a 2013-on.....persze eltekintve azt a pár "újítást" amit bele tettek.
  • Hungarykum
    2 térkép lesz a játékból alapból Westbridge hill és Björnholm:

• endy papp
    Valaki elmagyarázhatná (nyugtasson meg)hogy akkor ez a map amit látunk(West B.Hill) egy mód map a játékban,vagy netán ennyire futotta a készítőknek a 2 év alatt.?
    A másik map-ot azt láttam egy pillanatra de azon nem játszott az illető az jónak tűnt.
    De remélem nem ez az eredeti map amit a készítők beletettek?
    Láttam már korábban gameplay vidiket de azok nem ezen mapon (West B.Hill)mentek.
  • Hungarykum
    Gameplay
    Twitch 1 1:50
    Twitch 2 0:37
  • dimre
  • LeWyTy
    Kérdés: Mikor kéne bemennem a Kecskeméti TESCOba hogy megvegyem a 15-öt? November 1.?
  • FrezeR
    Akkor ez nem a te játékod :) Szerintem, hogy ne und meg kicsit kell azért szeretni ezt a világot, a gépeket stb. Amúgy a rengeteg mod-al amit készítettek hozzá, nos azzal lehet szépen kitolni az "unalom határt", mert tényleg nagyon sok új gép és felszerelés készült hozzá. Az hogy minden hamar megvan szépen el is rontja az élvezetét szerintem. Én mindig kevés pénz, gyenge/régi felszerelés kombóval indulok és addig nem veszek új gépet, jobbat amíg ki nem termeltem az árát és akkor megint elfogy a pénz :) De mondom, ha nem érdekel ez a világ, akkor ne is keresd benne a lényeget/az izgalmat.