23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
juhosati #16450 2015höz kérdés aki már csinált aprítékot géppel. Hogy a francba kell megfogni a fát a karmokkal? Egyszerűen nem tudok rájönni. -
zolcsika080104 #16449 csinálok kis javítgatást a gépemen mindjárt telepítem és leírom mi a helyzet .hátha segítek vele -
endy papp #16448 Nem tudom ,mint mondtam még nem vettem meg. -
zolcsika080104 #16447 remélem én is mi a helyzet a patch el majd telepítés közben ajánlja fel most is? -
endy papp #16446 Én majd asszem csak délután megyek megvenni ,remélem addigra itt is kint lesz.
No meg akkora a köd....talán jobb lesz a helyzet délután. -
endy papp #16445 Olvasgatva a fórumokat a legtöbb helyen még nincs is a polcokon.....
Aki meg már használná nem működik.....
A M.O.-i kiadó azt javasolja "Megjelent a játék első hivatalos frissítése 1.1 sorszámmal. Ha a játék aktiválása során hibával találkoztál, akkor a linken található patchel megoldható!"
Na ez is vicces,előbb a javítást kell fel tenni majd utána indul el csak a játék...
A készítők nagyon belehúzhattak.
-
zolcsika080104 #16444 sziasztok!
Megvan a tescos dobozos.Remélem fut xp én is majd. -
#16443 Hozzá lehet adni steamhez nem? -
sly78 #16442 a steamnek talán van annyi előnye, hogy nem hagyod el a lemezt, nem karcolódik, nem cseszi szét a gyerek, kutya, macska, stb. legalábbis én ezzel nyugtatom magam, mert kicsit én is felkúrtam az agyam, mikor kezembe került a tescos újság... -
sly78 #16441 sziasztok! én is mondanék egy rövid véleményt. szerintem nagyon szép lett, okosabb, jobb, élvezhetőbb. ahogy koszolódnak az eszközök+gépek, az szenzációs :) és végre lehet a műtrágyaszóróra munkást bérelni! igaz, nem fordul meg, de az is valami ha végigmegy a soron egyenesen. a permetezőnél is lehet, de az valamiért tíz méterenként megáll. eszközökből kicsit szűkös a választék, de majd a modderek segítenek ezen. nagyon várom a John Deere traktorokat. a vetésnél is okosabban dolgozik az AI, bár a forgóvetés még mindig nincs megoldva, azt mindig magamnak kell utólag (!) megcsinálnom. hiába forgózom le neki előre, nem azon fordul a kis butus.
én díjaznék egy olyan verziót is, amiben a növénytermesztés rész is realisztikusabb, gondolok itt arra, hogy befolyásolhatók lennének a hozamok különböző technológiákkal. értem ezalatt a különféle magágyelkészítést, stb. mondjuk ez csak annak szórakoztató, aki ért hozzá, másnak inkább szívás... -
#16440 Ez a favágógép megint olyan hogy igazából nem alkalmas az irányítására semmi csak a sajátja. Én láttam már ilyen skorpiót dolgozni... és nem egyszerű. -
#16439 A faültetés aranyos, egyszerre egy ládányi (20 db) palántát tudunk felrakni az ültetőgépre, kiültetés után kell pár nap, mire kivághatóak lesznek, csak az ültetett fák vághatóak a többi nem. Akár az út közepére is palántázhatunk
A favágós rész nem lett a legjobb, először láncfűrésszel próbálkoztam, egy pillanatig láttam a szétrepülő faforgácsokat, de a fa állva maradt, tovább él és virul. Pár perc után felhagytam a fűrészmotor túráztatásával, és kipróbáltam a favágógépet, csili-vili meg minden, kivágja a fát, fel is darabolta, csak ha rossz szögben állunk vele simán oldalára borul. Nem az igazi a fizikája, az irányítása elég érzékeny, ha farönkre hajtok vele beremeg az egész gép, ez így elég bugosra sikerült.
Viszont ez a rönkszállító pofásra sikerült, tetszik
-
Hungarykum #16438 Ma kezdődött Steamen a Helloween akció és november 3-ig tart. Elővételben nem vettem meg, mert remélem, hogy ez is akciós lesz.
Ha meg nem, akkor +1000Ft lesz :D -
kjhun #16437 Mivel, ha DEMO nincs, akkor mit csináljanak vele?? Valahogy, csak meg kell lesniük. Amúgy, meg röhejes, hogy a STEAM-es verzió majdnem a duplájába kerül. (30euró = 9267Ft), akcióval csak 4000Ft, anélkül 5000Ft.
Szomszédnál ilyan a grafika, full maxra húzva. (1GB-os GTX430-as karin.)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Láttuk, a boltban a játékot, de cseszték eladni még. -
#16436 +++
A tükrök is jók, bár némelyik gépen a földet nézik.
A éjszaka mintha kicsit éjszakább lenne.
A hangok pedig szintén nagyon jók.
A látótávolság továbbra sem állítható.
Max grafikán próbáltam. Patch nélkül. -
#16435 Ez meg az én véleményem:
Grafikailag az effektek jók nagyon... a keréknyom sokáig ottmarad a kipufogókból kiáramló forró levegő meg a dinamikus gabona nagyon állat... nem beszélve a porról és az arra vetülő fényről.
A tempomat csak 1 fokozatú a 3-as gomb... ez alapból maximum amit a gép bír.. viszont ha valami vontatmány vagy gép üzemel akkor a 3-as megnyomásával beáll az ennek megfelelő maximumra.
Nos a fizika érezhetően okosabb... ebben a szituációban pl... nagyon élveztem mintha (küzdenem kellene) hogy majd szét esik a gép és alig bírja 3 keréken rángatni magát.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!És az spoilernek számít hogy a nagy New Holland asztal alapból kerékekkel szerelt? nem kell kocsira rakni a szállításhoz, csak lehajtani a kerekeit.... ÁLLAT!!!.
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2014.10.30. 20:44:30 -
Devilstudio2013 #16434 -
Ironman2 #16433 ...és mennyi buta ember van ott! Az ilyeneknek nem is való játék!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2014.10.30. 20:17:59 -
Carl Davies #16432 És mennyi seed van már rajta te jó ég XD -
#16431 ki is próbáltam, 20 percet toltam vele aztán delete. hnap irány a tecsó,megéri azt a 4k pénzt :) -
#16430 Mekkora már.. üzemanyagköltséggel együtt 3000el olcsóbban jön ki a TESCO ba elmenni mint megvenni steamen. -
kjhun #16429 Mi, már tegnap este kipróbáltuk. XD -
#16428 Hehe már a virágboltban is van -
Carl Davies #16427 Találtam már gameplay-eket. Tök jó az a dinamikus ürítés a kombájnnál a pótkocsiba. A traktorok hangja is élethűbbnek tűnik. -
#16426 holnap reggel irány a Tesco :D -
#16425 Pár perc kevés átfogó véleményt írni, amit a kevés idő alatt tapasztaltam, tempomat: 3 gomb, 1-es csökkenteni lehet, 2-es növelni lehet a sebességet, azért egy emelkedőn lelassul, ha bérmunkás dolgozik nem lehet állítani, keréknyom sokáig látszik, nem tapossák le a beérett termést, porolnak a kerekek, szántásnál bérmelós végig szántja a földet, nem hagy csücsköket, ugyanez a betakarításnál, bár a gyári gépek elég pontosan dolgoztak eddig is, lehet földet is nagyobbítani. -
Carl Davies #16424 Pár szóban leírnád, hogy milyen a fizika,irányítás és hasonló fontosabb dolgok? -
#16423 A nagy izgalomban elfelejtettem a magyar nyelvet beállítani (mielőtt valaki kérdezné, benne van a Steam-es verzióban is !!!)
-
#16422 A Steam-es változatot aktiválták.
-
#16421 "Meg remélem a látótávolságot lehet majd állítani... mert engem nagyon zavar hogy egy 30m sugarú körben látom csak a dolgokat és onnantól minden lowpolys sz@r. "
Ugyanezt akartam írni, remélem állítható lesz a látótávolság, mert egy nagyobb mezőnél borzasztóan zavaró. -
#16420 Egyébként valahogy van egy olyan érzésem már a 13nál: mintha nem futna jól.
Ugyan maximumon ment, de annyira kevésnek tűnik amit betölt ahhoz képest hogy más motorok alatt sokkal jobban futnak és néznek ki a játékok (a gépemen).
Meg remélem a látótávolságot lehet majd állítani... mert engem nagyon zavar hogy egy 30m sugarú körben látom csak a dolgokat és onnantól minden lowpolys sz@r.
Vagy erre van mod? Lehet ezt configolni? -
kjhun #16419 Itt, nem a kép, a lényeg. Hanem, hogy mik változtak az előző kiadás óta és mit bír el a gép. Aki, netán, a hivatalos gépigény láttán, gondolkodóba esett régi gép esetén, hogy meg vegye-e, a képek láttán eldöntheti. Nincs mindenkinek Paks2 az orra előtt. :D
Ami, a gépigényt illeti, ott a proci volt, a gyanús, mivel, csak 2Ghz-es procit írtak. Ez, az én olvasatomban 1 magos P4-et jelent. Amin, ki lett próbálva: Intel Celeron E1200 1.6Ghz (2 magos), 1GB RAM, Ati Radeon HD2400 PRO 256MB-os VGA. És, amit még fontosnak tartok megemlíteni, hogy SP3-as XP-n is fut! (Minimumnak Vista-t írtak.)
Amúgy, meg nem én játszok vele.
Utoljára szerkesztette: kjhun, 2014.10.29. 21:47:10 -
Carl Davies #16418 Az Alien Isolation lowon is nagyon durva. :D
Amúgy a vetőgépet meg a bálázót már le is szedtem, nehogy történjen velük valami (fizetősre teszik pl XD), bár nem hinném. -
Hungarykum #16417 A New Holland CR10.90 is kapott egy nagyobb vágóasztalt. (ugyan azt, ami a Case kombájhoz van csak ez sárga)
Másrészt van 3 hivatalos ingyenes mod is: http://www.farming-simulator.com/mods.php?lang=en -
#16416 Na hogy szerveződünk holnap? Hogy szokás ez? Hogy működik a szerveresdi? TeamSpeak szerver vagy valami lesz? ? -
endy papp #16415 Ezeken a képeken nincs mit "tesztelni"
Mivel low grafikai beállítások mellet a legszebb játék is ilyen ronda.
Nálam a 2013 médiumon is szebb,de low-on ép ilyen....
Ezeket is érdemes "tesztelni" Mivel ugyan úgy a játékból valók......szerinted????
Mellesleg lehet nem is full grafikai beállítás mellet készültek....
2015 képek
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2014.10.29. 18:40:13 -
endy papp #16414 Nos igen így van ,de ennek is meg van az oka, ha valaki utána olvas akkor itt a magyarázat.
1.1 patch + tartalom bővülés
-
kjhun #16413 Pár, ingame kép. Egyelőre teszteljük. XD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
gottiszabo #16412 A legfrissebb TESCO-s újságban ami ma jött, már benne van a játék! :) -
kjhun #16411 Elvileg, csak holnap jön ki a játék, de az 1.1-es patch már megjelent. XD