Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szép Napot!
A burgonyát ugyanúgy kell termeszteni mint a többi növény azzal a különbséggel, hogy saját vetõ- és betakarítógép kell hozzá.
A burgonyát ugyanúgy kell termeszteni mint a többi növény azzal a különbséggel, hogy saját vetõ- és betakarítógép kell hozzá.
Jóestét!
Ki tudná nekem részletesen leírni hogyan tudok burgonyát termeszteni, hol tudom megvenni, ..... köszönöm
Ki tudná nekem részletesen leírni hogyan tudok burgonyát termeszteni, hol tudom megvenni, ..... köszönöm
Megin jó lenne egy kis segítség!
A farmingsimulator gamer exe hibát észlelt ezért leáll ez az üzenet jelenik meg a legeslegszebb pályáknál .Az 1.4 verzió miatt van ,vagy mi az oka?Az alpencallenge pálya volt ez amúgy.Nagyon megkedveltem ezt a pályát. A mod 2013 ba való nekem az van.de 1.4 re lett frissítve.ezt a szoftver ajánlotta fel telepítéskor...
A farmingsimulator gamer exe hibát észlelt ezért leáll ez az üzenet jelenik meg a legeslegszebb pályáknál .Az 1.4 verzió miatt van ,vagy mi az oka?Az alpencallenge pálya volt ez amúgy.Nagyon megkedveltem ezt a pályát. A mod 2013 ba való nekem az van.de 1.4 re lett frissítve.ezt a szoftver ajánlotta fel telepítéskor...
Helló!
Köszönöm neked is ,de rendes volt társunk segíteni akart. Oda is írta hogy fejbõl.Így már a képlékenybõl kaptam neked köszönhetõen egy teljes választ.
Köszönöm neked is ,de rendes volt társunk segíteni akart. Oda is írta hogy fejbõl.Így már a képlékenybõl kaptam neked köszönhetõen egy teljes választ.
nagyon köszönöm a választ!
felgyorsítod az idõt 7-8 vagy 8-9 gombal, vagy a növekedést ESC és ott lesz valahol
a modokat ne csomagold ki, .zip legyen
a modokat ne csomagold ki, .zip legyen
Sziasztok!
Ha elültetek valamit 1 teljes nap kell mire kikel nos ezt a folyamatot hogy lehet felgyorsítani pl a játékbeli idõben 1-2 órára?
Ha letöltök 1 MOD ot,beleteszem a "mods" mappába kicsomagolom de nem látja a játék!
Ezekben ki tudna segíteni?
Ha elültetek valamit 1 teljes nap kell mire kikel nos ezt a folyamatot hogy lehet felgyorsítani pl a játékbeli idõben 1-2 órára?
Ha letöltök 1 MOD ot,beleteszem a "mods" mappába kicsomagolom de nem látja a játék!
Ezekben ki tudna segíteni?
Nem használt neki sajnos átraktam 10-re de még mindig angol.Multiplayer az magyar a fene egye meg..
Sakkoo.......Baszkiiii
próbáld meg azt, hogy:
dokumentumokban ahol van a játék, azon belül van egy 'gameSettings.xml'
megnyitod és látsz egy language="xy" értéket, elvileg ha 0, akkor angol nyelvû a játék
nekem 10-es érték és így magyar
én ennyit találtam róla:S
dokumentumokban ahol van a játék, azon belül van egy 'gameSettings.xml'
megnyitod és látsz egy language="xy" értéket, elvileg ha 0, akkor angol nyelvû a játék
nekem 10-es érték és így magyar
én ennyit találtam róla:S
Vagy legalább valaki mondja meg,hol van a warez verzioban mert akkor feltelepitem és onnan kiszedem és átrakom..köszönöm.
Sakkoo.......Baszkiiii
Hát ez nem igazán van így. Miért villogna a saját tároló akciónál? Magadnak mit akciózol?
Sárga : felvásárló hely - ez villog akciónál, mert adott ideig magasabb áron vásárolják meg a terményt
Szürke/Fehér : saját tároló
Zöld : itt a lekaszált füvet lehet eladni, nem a "feleslegessé vált rakományt" (mondjuk nem is értettem, hogy ez mit jelent : "feleslegessé vált rakomány" )
Sárga : felvásárló hely - ez villog akciónál, mert adott ideig magasabb áron vásárolják meg a terményt
Szürke/Fehér : saját tároló
Zöld : itt a lekaszált füvet lehet eladni, nem a "feleslegessé vált rakományt" (mondjuk nem is értettem, hogy ez mit jelent : "feleslegessé vált rakomány" )
Cseréld ki s nyelvi fileokat ma magyarra.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Sziasztok
Az eddig magyar játékomat (warez)ma megvettem steamen,és angol lett a szöveg de a menüben hungarien van irva ilyenkor mi a teendõ?Segitséget megköszönném
Az eddig magyar játékomat (warez)ma megvettem steamen,és angol lett a szöveg de a menüben hungarien van irva ilyenkor mi a teendõ?Segitséget megköszönném
Sakkoo.......Baszkiiii
De leginkább a alján a sonica az a legjobb.
Sziasztok én nekem ezek a kamionok tetszenek nagyon egyet le is töltöttem nektek is tetszik?
http://www.ls2013.com/page/11?s=truck
http://www.ls2013.com/page/11?s=truck
Nics elõttem a játék, de fejbõl:
Sárga: felvásárló hely
Szürke: saját tároló /az akciók alkalmával villog/
Zöld: "szemétdomb" ide öntheted a feleslegessé vált rakományt
Sárga: felvásárló hely
Szürke: saját tároló /az akciók alkalmával villog/
Zöld: "szemétdomb" ide öntheted a feleslegessé vált rakományt
http://a-zcomp.eu/
Az Agricultural Simulator 2013-at próbálta már valaki?
/nincs saját topikja/
Tényleg ennyire ratyi a 3D motorja, vagy csak nálam problémás?
Az FS2013 Max felbontáson két tucat géppel simán fut, az meg minimum grafikák a tutorialban akadozik...
/nincs saját topikja/
Tényleg ennyire ratyi a 3D motorja, vagy csak nálam problémás?
Az FS2013 Max felbontáson két tucat géppel simán fut, az meg minimum grafikák a tutorialban akadozik...
Ez nagyon baró köszi😊
kICSI SEGÍTSÉGET KÉRNÉK!
a játék pdf file tájékoztatójában nem találtam meg hogy van e jelentõsége annak, hogy a térképen a felvásárlóhelyek hol zöld, hol sárga ,van ahol meg szürke ikonokként látszanak.Jelent ez valamit?
a játék pdf file tájékoztatójában nem találtam meg hogy van e jelentõsége annak, hogy a térképen a felvásárlóhelyek hol zöld, hol sárga ,van ahol meg szürke ikonokként látszanak.Jelent ez valamit?
<#taps>#taps> <#levele>#levele>
My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2
Vannak olyan bálaszállító trélerek,amelyek maguktól felszedik a bálákat. Ez a legjobb,mert tényleg kissé tökölõs felpakolni a bálákat.
Pl EZ ITT
Pl EZ ITT
Szabályok 1. pont
Üdv Mindenkinek.Egy kis segítséget kérek.tettem bele a 2013-as farming simulátorba 1.4-es patch et.Csak így akármilyen cd kulcsot írok be nem tudom aktiválni a játékot.Ez mitõl van?
igen azon töprengtem hogy a modelleket a simultorba csak valami progival lehet.de nagyon jók,
Esetleg azokat a kártyákat grafikusok, modellezõk használják munkára?
Nem Vérpistik játszanak azokon krájzísz nyócat...
Nem Vérpistik játszanak azokon krájzísz nyócat...
na ezt kiprobálom köszi ;D
unalom ûzésunalom ûzés ellen használtam anno 😄D
A hibák a billenytyüim miatt vannak ne hari,hiába ütöm le nem ír a csuda!!!Na ez jobban bosszant mint bármi!
Ja meg épp ez az te azt vártad a játéktól hogy valós hellyel közel valós fizikai paraméterekkel rendelkezzen!Ha mögénézel én megtettem a játékról még a készítõi sem gondolták hogy sikeres lesz.Azután lett meg a 2011 hogy sikereket értek el.A 2013 as már ki let javítgatva.nem repülnek a jármûvek stb .Mindenki számára evidens az hogy a játék egy gagyi nvidia graf kártyával is fut.ezzel ellentétben van olyan videokártya - ami 1 600 000 ft- ba kerül.Na vajon az mire kell?Nuronmintájú proci agyullámvezérelt 3 d játék?
micsoda ???😊 az milyen dobj már egy linket könyörgöm 😄
van rendes kézi villa mód is<#nyes>#nyes>
Én is csak akkor pakolom amikor van kedvem hozzá..Nem is nagyon éri meg.de meg lehet csinálni,Felraksz 20at egy óra alatt,
Jó sztem ne keverjük ajátékot az valósággal mert akkor azt mondom hogy az életbe fel lehet dobálni a kocsira a bálákat és lekötözni ebben nem lehet hanem pöcsölni kell egy villával 5 percet egy bála felrakásával !
hát ilyen ez a farmer szakma.a valóság ennél sokkal rosszabb hidd el.a magyar pályára 1500 ös vajszinü ladát futóval a fasor mellé az a tuti.Oda egy élet munkája órák alatt,ha nem köt le a játék vagy nem megy ,csináld élõben.A gazda John Dear -jának filléres megoldású baja volt ,az üzletben százezrekbe kerül.Hadd ne soroljam!Ez azért játék,mert illúzió!
Az öröm tetöfoka akkor ér el mikor felpakolok X mennyiségût elindulok és egy leesik ami vagy 5öt magával húz jeeeeaaah ! 1 seb mentem 😊
nekem is lerepült ha gyorsan mentem rá!Lassan menj rá nem fogja eltolni!Olyan ez mint a gyakorlatban xd
mert az eredeti az ilyen... vannak módosított villák, amiben van olyan funkció, hogy rögzítse a bálát
addig nem engedi el amíg ki nem kapcsolod
addig nem engedi el amíg ki nem kapcsolod
bálavillát használok de bakker.. lerepül róla nevetséges az egész !
Elnézést a moderátoroktól a helyesírási hibákért.Nagyon fáradt vagyok meló után,és csak tanítani szerettem volna ,hiszen én alig várom hogy játszak, a 2013 tegnap lett meg. A 2011 is nagyon jó tényleg gyakorlati tapasztalatokkal mögöttem élvezem ezt a kis játékot.Egy bajom van hogy vagy az 1.4 frissités zavarja be a 2013 asat vagy a mod de az exe file hibát észlel és leáll.a 2011 es sose csinált ilyet.Mit tegyek?Mivel van a gond?
Ha van türelmed.olvsad el aleírás.bálavillával kell és óvatosan-Ráadásul én targoncáztam élõben hónapokig.laminált faforgácslaprakatok közé kellett a villával menni a rakat közt max 10 cent van.a villa 8 cm vastag volt a kalmáron-Számolj!voltt kollega aki 30 0l betalát a lyukba alig állt egy s már le i vette a rakatot 8 méter magasról.és nem borított le egyet sem!Akinek nincs türelme az sose lesz ilyen profi-Nekem megy a bálapakolás a játékban mert kihívás volt!
Bálavillával... De az alap kockabálákhoz van kocsi, amivel összeszedheted. Csak tápkeverésnél kell pakoltatni.
Mi az istennel lehet megfogni azokat a kib***ott bálákat ?? és mire pakoljam fel mert úgy repülnek mint a toll !!!!! még a fogas markoloszáj se tudja megfogni mert abba meg beletörik nem képes átfogni nevetséges !
nem is a fizika miatt szeretjük és játszunk vele
Ennek a játéknak a fizikája egyenlõ a nullával !! Sõt.. nulla nagy szám minuszba mértendõ !
Tudtok segiteni? Az osszes jarmuvemnek mintha futomu problemai lennenek. Mindegyik felre huz jobbra. Miert?