23835
  • Hungarykum
    Elég, ha a mentésfájlt megnyitod és ott átírod a pénzt :D
    De én nem csalok ilyenben. Én munkával keresem meg a betevőt. Ennyi pénzt hekkelve nincs benne kihívás.
  • Carl Davies
    Nekem a fát valamiért nagyon nehezen akarta bevenni a daráló, meg is untam, aztán inkább rönköstől adtam el. Most egyenlőre tesztelgetek, meg kiélem a vágyaimat, aztán belekezdek a sima kis gazdaságomba :D
  • endy papp
    Na ettől feküdtem......
    "Szántóföldre ülteted a fát? XD
    Másfél nap alatt a bambusz sem nő ekkorára :D"

Utoljára szerkesztette: endy papp, 2014.10.31. 19:53:31
  • endy papp
    A pénz mod jött ki az elsők között....
  • Hungarykum
    A pénzt eddig is nagyon nehéz volt meghekkelni. Gondolom ez nem változott most sem.
  • Hungarykum
    Szántóföldre ülteted a fát? XD
    Másfél nap alatt a bambusz sem nő ekkorára :D
  • Hunter of Deer
    mi ez a sok love? :) gondolom nem 0rol indulva jarsz itt ha tudsz johet help akar itt spoilerbe akar pm ty :)

szerk: mar megtalaltam modhosteren :)
    Utoljára szerkesztette: Hunter of Deer, 2014.10.31. 19:46:02
  • dimre
    Nézd meg a növekedést, hogy van beállítva. Nálam gyorsnál kb 3 nap alatt nőnek meg.

Jó lenne courseplay, vagy autopilot, mert a hülye bérmelós csak az észak-dél irányt ismeri. A modhoster-en futószalagon jönnek a modok, előbb utóbb lesz valamelyik.

Éccakai meló

• zolcsika080104
    én is pont azt csináltam gallyaztam mint fűrész Oszkár
  • FrezeR
    Melyik városban?
  • juhosati
    AZ idő. :D Legalább 2 de inkább 3 nap szerintem. Ők olyan egy, másfél naposak.
  • endy papp
    Akkor ezek szerint mégis csak nőnek???
    Mennyi idő alatt??
    Mert nekem és Zolcsikának sem nagyon akaróztak.
    Mi a titka?
  • endy papp
    Nekem ilyet nem mondott.
    De 1 nap után sem nőt semmit ahogy neked sem.
    Szerintem olyan lehet hogy ha kivágod az összeset csak akkor kezdenek nőni.
    Valahol így lenne életszerű.
    Nem mellesleg ez a favágás jó móka és időtöltés főleg ha motoros fűrésszel vágod és gallyazod,nagyon bírtam
    Persze a nagy géppel is babán lehet aprítani.
    Jó lesz ez eddig nagyon bejövős.

• juhosati
    a fenyőket ki tudod vágni ami rajta van alapból a mapon azokat is :D Írtom is őket szép számmal míg az ültetett állományom növekszik. Sőt, a boltból is tudsz lerakni fenyőt de az nemigen éri meg. DE felesleges feldarabolnia fákat, elég ha lenyesed egyben is be tudja húzni az aprító ha ügyesen rakod be neki
  • LeWyTy
    Basssszzz.... oda eszembe sem volt elmenni.... minyá jövök
  • zritya
    Cegléden vettem ma, ott volt még pár
  • LeWyTy
    Ez itt Kecskemént és környéke

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nos ha lenne valaki akivel játszhatnék akkor megveszem steamen... ha nem akkor nem.
  • zolcsika080104
    nálunk a sötétnek mondott szabolcsiban volt még 20 is s vitték is rendesen
  • Leky
    Holnap reggel hiába mész, mert az összes Tesco zárva lesz. November 1!
  • LeWyTy
    Nyugi Én 3 vidéki TESCOban jártam és azt sem tudták miről beszélek, mert kapni nem lehetett (khapják bö megveszem steamen)
  • zolcsika080104
    gyerekek behalok azt miondja a játék hogy csak az általam ültetett fa vágható ki ,ezzel ellentétben nekem a mapon minden fát ki lehet vágni
  • fbandy72
    Üdv!
    Olyan kérdésem van hogy a Tesco-ba van-e még a 2015-ös, mennyire kapkodták el? Mer én holnap reggel akarok bemenni érte. :)
  • zolcsika080104
    nekem meg mintha simábban menne vagy ugyanúgy.Most épp a permetezőgéppel szaraködok nem permetez hiába nyomok b ét
  • endy papp
    Szerintem igen,magasabb.
    De ettől függetlenül van-lenne mit optimalizálni ,mert néha eléggé akadozik.
    De nem vészes egyenlőre.
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2014.10.31. 17:55:37
  • traktorista
    A gépigénye milyen a játéknak a 2013-hoz képest? Érezhetően magasabb?
  • zolcsika080104
    egy bajom van ültettem pár csemeteét pörgettem az időt de két nap alatt egy centit sem nőtt...
  • Desert
    A HUD méretét nem lehet valahogy megváltoztatni, hogy nagyobb legyen?
  • dimre
    Ez a mod nagyon jó a favágáshoz.

Egy nagy térkép is van már.
  • Carl Davies
    Hát nekem úgy tűnt, mintha nem lenne súlyuk, mindig összecsuklott amint megálltam, és így sosem arra állt amerre szerettem volna.

Modok azok meg már gyülekeznek is XD http://mods2015.com/
  • LeWyTy
    Amúgy van valami módarra hogy a legnagyobb gépek ne úgy kanyarodjanak mint egy epilepsziás vergődő hal? Mert még 360 controllerrel is szar mert túl érzékeny.
  • zolcsika080104
    Köszi szépen,már azóta sikeresen települt,most azt próbálgatom kíváncsiságból,hogy 2013 as mod müködik e benne.
  • Vektor015
    1. rész
  • Vektor015
    2. rész
  • kjhun
    Igen, fut a jó öreg XP-n.

Cheat (baksatg tollából):
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Adj el a silóból minden anyagot. Keress meg 10 rejtett pénzt -nem nehéz-. Ha a 10 megvan akkor a térképen megjelenik a többi 90. Az egyik mellett -térkép déli része- lesz egy titkos kút. Ha mind a 100 megvan akkor dobd be a kútba. Az eredmény fullra feltöltőtt silók -200000 liter mindegyikben. Ha azok tartalmát eladod lesz sok pénz
  • juhosati
    Köszi! Sose jöttem volna rá hogy mindkettőt nyomjam
  • dimre
    Bal és jobb egérgomb egyszerre nyomva tartás, egér fel-le = rönkfogó nyit-zár, egér balra-jobbra = rönkfogó forgatása
  • LeWyTy
    De a lényeg hogy kellene nekem 1-2 játszópajtás legalább a hétvégére ;)
  • LeWyTy
    A gépek fordulása ugyan úgy hirtelen csak a hintázas miatt tűnik lágyabbnak. Szerintem edig is lehetett tolatni rendesen.
    Amit nem próbáltam még ki hogy akármilyen emelőgép villájáról mennyire könyen rázza le a cuccot az irányításnak köszönhető rángatózás.
  • Carl Davies
    Nekem is felkerült a gépre! :D Pár pozitívum és negatívum:
    +: Tükör, Koszolódás, Járművek előbb gyorsulnak, jobb,dinamikusabb fizika, sokkal gördülékenyebb a gépek mozgása, a kormányzásnál nincs az a hirtelen rántás, a termény öntése, és a legnagyobb POZITÍVUM az az, hogy lehet tolatni rendesen a forgózsámolyos pótkocsikkal! végre ...

-: Ide kell soroljam a tükröt ismét, mivel van de nem sokat ér :S kevés traktor, és mint más játéknál is megszokhattuk, a játék közbeni menük bonyolultabbá tétele :S Eléggé furán van megoldva, alig vettem észre, hogy hol vannak a termények árai, a gépek eladását is alig találtam, stb. De majdcsak rááll az ember keze.

Egyébként egész jóra sikeredett. Modokat meg én is nagyon várom már :D
  • Hunter of Deer
    én ma reggel 8 kor voltam a Tescoba megvenni a gamet, még nem volt kirakva a polcra, a műszaki eladós mukitól kérdeztem hogy mizu és az asztaláról adott egyet volt ott vagy 20db. kép
    a borító nem nagy szám, nincs benne semmi csak a lemez és azon a kód, de hát 4k-ért nem is várok mást.
    az a baj hogy ezt a verziót nem lehet beregelni steamre :/