23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Hungarykum #16490 Elég, ha a mentésfájlt megnyitod és ott átírod a pénzt :D
De én nem csalok ilyenben. Én munkával keresem meg a betevőt. Ennyi pénzt hekkelve nincs benne kihívás. -
Carl Davies #16489 Nekem a fát valamiért nagyon nehezen akarta bevenni a daráló, meg is untam, aztán inkább rönköstől adtam el. Most egyenlőre tesztelgetek, meg kiélem a vágyaimat, aztán belekezdek a sima kis gazdaságomba :D -
endy papp #16488 Na ettől feküdtem......
"Szántóföldre ülteted a fát? XD
Másfél nap alatt a bambusz sem nő ekkorára :D"
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2014.10.31. 19:53:31 -
endy papp #16487 A pénz mod jött ki az elsők között.... -
Hungarykum #16486 A pénzt eddig is nagyon nehéz volt meghekkelni. Gondolom ez nem változott most sem. -
Hungarykum #16485 Szántóföldre ülteted a fát? XD
Másfél nap alatt a bambusz sem nő ekkorára :D -
#16484 mi ez a sok love? :) gondolom nem 0rol indulva jarsz itt ha tudsz johet help akar itt spoilerbe akar pm ty :)
szerk: mar megtalaltam modhosteren :)
Utoljára szerkesztette: Hunter of Deer, 2014.10.31. 19:46:02 -
#16483 Nézd meg a növekedést, hogy van beállítva. Nálam gyorsnál kb 3 nap alatt nőnek meg.
Jó lenne courseplay, vagy autopilot, mert a hülye bérmelós csak az észak-dél irányt ismeri. A modhoster-en futószalagon jönnek a modok, előbb utóbb lesz valamelyik.
Éccakai meló
-
zolcsika080104 #16482 én is pont azt csináltam gallyaztam mint fűrész Oszkár -
#16481 Melyik városban? -
juhosati #16480 AZ idő. :D Legalább 2 de inkább 3 nap szerintem. Ők olyan egy, másfél naposak. -
endy papp #16479 Akkor ezek szerint mégis csak nőnek???
Mennyi idő alatt??
Mert nekem és Zolcsikának sem nagyon akaróztak.
Mi a titka? -
endy papp #16478 Nekem ilyet nem mondott.
De 1 nap után sem nőt semmit ahogy neked sem.
Szerintem olyan lehet hogy ha kivágod az összeset csak akkor kezdenek nőni.
Valahol így lenne életszerű.
Nem mellesleg ez a favágás jó móka és időtöltés főleg ha motoros fűrésszel vágod és gallyazod,nagyon bírtam
Persze a nagy géppel is babán lehet aprítani.
Jó lesz ez eddig nagyon bejövős.
-
juhosati #16477 a fenyőket ki tudod vágni ami rajta van alapból a mapon azokat is :D Írtom is őket szép számmal míg az ültetett állományom növekszik. Sőt, a boltból is tudsz lerakni fenyőt de az nemigen éri meg. DE felesleges feldarabolnia fákat, elég ha lenyesed egyben is be tudja húzni az aprító ha ügyesen rakod be neki -
#16476 Basssszzz.... oda eszembe sem volt elmenni.... minyá jövök -
zritya #16475 Cegléden vettem ma, ott volt még pár -
#16474 Ez itt Kecskemént és környéke
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nos ha lenne valaki akivel játszhatnék akkor megveszem steamen... ha nem akkor nem. -
zolcsika080104 #16473 nálunk a sötétnek mondott szabolcsiban volt még 20 is s vitték is rendesen -
Leky #16472 Holnap reggel hiába mész, mert az összes Tesco zárva lesz. November 1! -
#16471 Nyugi Én 3 vidéki TESCOban jártam és azt sem tudták miről beszélek, mert kapni nem lehetett (khapják bö megveszem steamen) -
zolcsika080104 #16470 gyerekek behalok azt miondja a játék hogy csak az általam ültetett fa vágható ki ,ezzel ellentétben nekem a mapon minden fát ki lehet vágni -
#16469 Üdv!
Olyan kérdésem van hogy a Tesco-ba van-e még a 2015-ös, mennyire kapkodták el? Mer én holnap reggel akarok bemenni érte. :) -
zolcsika080104 #16468 nekem meg mintha simábban menne vagy ugyanúgy.Most épp a permetezőgéppel szaraködok nem permetez hiába nyomok b ét -
endy papp #16467 Szerintem igen,magasabb.
De ettől függetlenül van-lenne mit optimalizálni ,mert néha eléggé akadozik.
De nem vészes egyenlőre.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2014.10.31. 17:55:37 -
#16466 A gépigénye milyen a játéknak a 2013-hoz képest? Érezhetően magasabb? -
zolcsika080104 #16465 egy bajom van ültettem pár csemeteét pörgettem az időt de két nap alatt egy centit sem nőtt... -
Desert #16464 A HUD méretét nem lehet valahogy megváltoztatni, hogy nagyobb legyen? -
#16463 Ez a mod nagyon jó a favágáshoz.
Egy nagy térkép is van már. -
Carl Davies #16462 Hát nekem úgy tűnt, mintha nem lenne súlyuk, mindig összecsuklott amint megálltam, és így sosem arra állt amerre szerettem volna.
Modok azok meg már gyülekeznek is XD http://mods2015.com/ -
#16461 Amúgy van valami módarra hogy a legnagyobb gépek ne úgy kanyarodjanak mint egy epilepsziás vergődő hal? Mert még 360 controllerrel is szar mert túl érzékeny. -
zolcsika080104 #16460 Köszi szépen,már azóta sikeresen települt,most azt próbálgatom kíváncsiságból,hogy 2013 as mod müködik e benne. -
Vektor015 #16459 1. rész
-
Vektor015 #16458 2. rész
-
kjhun #16457 Igen, fut a jó öreg XP-n.
Cheat (baksatg tollából):
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Adj el a silóból minden anyagot. Keress meg 10 rejtett pénzt -nem nehéz-. Ha a 10 megvan akkor a térképen megjelenik a többi 90. Az egyik mellett -térkép déli része- lesz egy titkos kút. Ha mind a 100 megvan akkor dobd be a kútba. Az eredmény fullra feltöltőtt silók -200000 liter mindegyikben. Ha azok tartalmát eladod lesz sok pénz
-
juhosati #16456 Köszi! Sose jöttem volna rá hogy mindkettőt nyomjam -
#16455 Bal és jobb egérgomb egyszerre nyomva tartás, egér fel-le = rönkfogó nyit-zár, egér balra-jobbra = rönkfogó forgatása -
#16454 De a lényeg hogy kellene nekem 1-2 játszópajtás legalább a hétvégére ;) -
#16453 A gépek fordulása ugyan úgy hirtelen csak a hintázas miatt tűnik lágyabbnak. Szerintem edig is lehetett tolatni rendesen.
Amit nem próbáltam még ki hogy akármilyen emelőgép villájáról mennyire könyen rázza le a cuccot az irányításnak köszönhető rángatózás. -
Carl Davies #16452 Nekem is felkerült a gépre! :D Pár pozitívum és negatívum:
+: Tükör, Koszolódás, Járművek előbb gyorsulnak, jobb,dinamikusabb fizika, sokkal gördülékenyebb a gépek mozgása, a kormányzásnál nincs az a hirtelen rántás, a termény öntése, és a legnagyobb POZITÍVUM az az, hogy lehet tolatni rendesen a forgózsámolyos pótkocsikkal! végre ...
-: Ide kell soroljam a tükröt ismét, mivel van de nem sokat ér :S kevés traktor, és mint más játéknál is megszokhattuk, a játék közbeni menük bonyolultabbá tétele :S Eléggé furán van megoldva, alig vettem észre, hogy hol vannak a termények árai, a gépek eladását is alig találtam, stb. De majdcsak rááll az ember keze.
Egyébként egész jóra sikeredett. Modokat meg én is nagyon várom már :D -
#16451 én ma reggel 8 kor voltam a Tescoba megvenni a gamet, még nem volt kirakva a polcra, a műszaki eladós mukitól kérdeztem hogy mizu és az asztaláról adott egyet volt ott vagy 20db. kép
a borító nem nagy szám, nincs benne semmi csak a lemez és azon a kód, de hát 4k-ért nem is várok mást.
az a baj hogy ezt a verziót nem lehet beregelni steamre :/