Farming Simulator Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

urfika
Sziasztok!Azzal a kerdessel fordulok hozzatok( ha tud valaki segiteni bevettem egy nagy teruletet fuvel, hogy legyen a teheneknek, es most felszeretnem szantani azt a teruletet es nem lehet. Probaltam raallni az ekevel es nem lehet felszantani. Van megoldas? Koszonom!

traktorista
Na igen, ízlések és pofonok. Én a a saját gépembõl indulok ki, most mindkét játék fel van telepítve, a 2011-ben van sok gépem, tartok teheneket és a beállítások high-on vannak. Az nem szaggat, viszont a 2013 ugyanolyan jellemzõkkel már igen, ebbõl indultam ki. A játék dobozán is megnéztem, a 2011-nél a minimum gépigény alacsonyabb, mint a 2013 esetében. Csak hát ugye errõl szól az ámítástechnika, hogy ahány konfiguráció, annyi lehetõség, soha nem lehet tudni, mi a probléma. Ezért találták fel a konzolokat.

a traktorista pálinkával müködik

My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2

gogabi79
Sziasztok!

Mitöl van az,hogy a ls 2011 et ujra raktam a számitógépen,és a megszokot modok benne vannak,de kezdem a játékot,eladom a alap gépeket,stb,de amikor az enyémekböl akarok venni,ki irja,nincs elég hely,éshogy adjak el a boltbol.

erre mi a megoldás?most jártam igy elõször csak.

http://users.ininet.hu/lsgameteam/

Nagyon erõltetik ezeket a Casei behemótokat... Nekem is van már egy, de igazából semmire sem az igazi. Még csak az erejét sem lehet érezni... :S

http://a-zcomp.eu/

Nah, mit szóltok? <#hawaii>

Az LSH megkapta az elsõ két képet az FS13 konzolos verziójáról.
Más pálya, exklúzív tartalom? Ha még ez sem lenne elég, itt a megjelenési dátum is!

Mint tudjuk, a Giants már régóta terjesztette a hírt, miszerint konzolra is várható a Farming Simulator 2013. Megjelenési dátumot és két ingame képet kaptunk. Bebizonyult a hír, valóban lesz konzolos verzió, méghozzá nem is olyan soká! Szeptember elsõ hetére tervezik a megjelentetését, PS3-ra és Xbox360-ra rengeteg exklúzív tartalommal. Észak-Amerikai feelinget képviselõ táj, több jármû, természetesen tartalmazza a PC-s verzió EU-beli pályáját is. A konzolos verzióban várhatóan kétszer akkora bejárható terület lesz, mint eddig. Nagyobb földek, amerikai inspriráció, új táj, új helyek. Szeptemberben magadévá teheted!

My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2

Tudnátok ajánlani kipróbált, bevált kihelyezhetõ tárolót? A szénának és a szalmának gondoltam ömlesztve tárolni, amibõl a tápkeverõvel a silóhoz hasonlóan felszippantható. Nem mindig van kedvem a bálákkal bohóckodni...

Én is észrevettem.. <#idiota>
De már megvan a map jobb változata, szal most már nincs minek panaszkodnom.. <#hawaii>

boky84
hali
a 11 és 13 gépigényeirõl mernék egy komolyabb vitát nyitni <#vigyor2>
persze csak viccelek
nekem a személyes tapasztalataim ugyan azon a konfigon:
11: 800x600 és minden alapon
13: 1024x768 és maxon van minden

Ne vezess gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni képes! LADA forever!

traktorista
Ami elõször eszembe jut, az a sötét megjelenés, már volt róla szó, mintha napszemüvegen át néznénk. A 2013-ra ez már szerencsére nem jellemzõ. De biztos van olyan, amiben a 2011 jobb, az alacsonyabb gépigényben mindenképpen.

Véleményeket a képekhez, köszi! <#wave>

Pár nap kihagyás után, jó visszatérni LS2011-hez.. <#hawaii>

ekével kell és engedélyezni a terület létrehozást
de csak te tudod felszántani így a munkás nem
urfika
Szia beatrix csak ugy ekezzem fel a teruletet? mar probaltam es nem szantsa az eke, ugyancsak fu van a teruleten. De koszonom, megprobalom amit irtal..!

Szia,
Ekézd fel a területett és utána már megtudod mûvelni.
urfika
Sziasztok!Azzal a kerdessel fordulok hozzatok( ha tud valaki segiteni megkoszonom) bevettem egy nagy teruletet fuvel, hogy legyen a teheneknek, es most velszeretnem szantani azt a teruletet es nem lehet. Probaltam raallni az ekevel es nem lehet felszantani. Van megoldas? Koszonom!

nagyon köszönöm!!!!!
A bálát bele kell tenni a bálaaprítóba,aztán odaállsz a fedett istállóhoz és a géppel "befújod".
Egyébként egyszerûbb simán összeszedni a szalmát,mint a füvet és a póttal rátolatsz a fedettnél és beöntöd. Idõt és energiát spórolsz meg vele.
gyerekek a tehenek alá a szalmát hova kell tenni?Körbálát készítettem de nem tudom hova kell tenni.
traktorista
Hát nem tudom, hogy kártya probléma e, vagy memória, esetleg processzor. Én még ezen kívül néha a flight simulator 2004-gyel szoktam játszani, arra meg a gépem elégségesnek tûnik. Meg a farmingot is ilyen kompromisszumokkal azért tudom tolni ezen a gépen.

traktorista
Én semmit nem alakítottam rajta, csak ráklikkeltem a telepítõjére és bemásolta magát a mod könyvtárba. Részletesebb gép az alap kombájnoknál, ezért kevésbé jól fut, viszont sok extrát kínál. Pl. rugózó ülések, köd animációk, hangok, vagy azt is mutatja, amikor a vágóasztal csigája tereli a gabonát a torok felé.

Kellett valamit bütykölni a Claas Terra Trac 770-el, simán mûködött, ahogy beraktad? Eddig több modot is kipróbáltam, azok mûködtek, de ez nem akar összejönni...

OK KÖSZI NEM TUDOM MI LEHET ....
Igazából erre csak akkor tudnám a választ ha én is kipróbálnám,de nekem elég az eredeti map,nincs fenn 1 mód sem.
De szerintem az exe hiba nem a vidi kari miatt van.
Nekem van egy játékom a steam-n amit régebben használtam ugyan ezen a gépen,de már egy ideje el sem indul,pedig az egyik ismerõsömnek sokkal gyengébb karival megy rendesen.
Többször is újra raktam,de semmi javulás.
A fórumon olvastam,másoknak is volt-van ugyan ezzel a játékkal gondja,úgy hogy vannak érdekes dolgok a játékoknál.
Kössz, jólesett amit írtál.A letöltött modok közt van egy alpenchallenge pálya.Az a bajom hogy a videokarim gyenge.Lehetséges hogy azért írja ki e pálya indításakor hogy a gameplayer.exe hibát észlelt ezért leállt ,mert ezt a pályát már nem bírja a videokártyám?
Csak ismételni tudom magam,egy korábbi hsz.ban írtam.

"Nos kérdésedre válaszolva,csináltam egy statisztikát.
Eredeti map-on.
Grafikai felbontás 5900x1080 3x27"-os monitoron,6970-es kártyán fut.
Különösebb gond nélkül,néha ritkán pici belassulás,de nem jellemzõ és nem zavaró.
A látvány kárpótolja mind ezt.
Amik megtalálhatóak a map-on,természetesen mindenféle csalás és egyéb nélkül kerültek oda,egyszerû munkával.
Minden termõföld mûvelve,folyamatos 24h-ás elfoglaltság,mellet.
Aki nem hiszi járjon utána.

Traktorok:64
Pótkocsik,különbözõ típusok egyben:47
Vetõgépek,itt is különbözõ fajták:8
Keverõ:1
Permetezõ ,mûtrágya szórók:15
Talajmegmunkáló eszközök :9
Méh kaptár:10
Fólia,üvegház:összesen:12

Egyenlõre eddig ennyi,de ez az eszközpark csak nõni fog,hogy még hatékonyabb és termelékenyebb legyen a munka."
Nos azóta még több gép van ,de hasít még mindig<#wink>
Ahogy © zolcsika080104 is mondja "azért az igazi megoldás egy normális videokari nem? "

boky84

Sziasztok!

Burgonyaültetõt és betakarítót csak a játékból tudok választani vagy létezik hozzá mod?
azért az igazi megoldás egy normális videokari nem?
traktorista
A játék futására az egyik legnagyobb hatással a gépek mennyisége van. Most eladtam a gépeim nagy részét és hasít a játék. Próbálkoztam a grafikai beállításokkal is, de az nálam valahogy nem hoz jelentõs javulást. Ezért most azt csinálom, hogy "bérlem" a gépek nagy részét és a munkálatok után eladom. A vásárlás összegét meg jóváírom a számlámon, esetleg egy keveset levonok, mint bérleti díj. Kevés géppel a játék még high grafikai beállításokkal is feltûnõen jól fut. Érdemes a játék hivatalos oldalán található modokat kipróbálni, oda tényleg csak jó minõségûeket tesznek fel. A Claas Terra Trac 770 például egy nagyon jól megcsinált kombájn, animálva van a növények vágása a vágóasztalnál, vagy a jármû zaja pl. csak kis mértékben hallható a fülkében, ezt még az eredeti géppark sem tudja. Sok moddal találkoztam már, ami elég szedett-vedett, igaz, hogy ingyen vannak, de akkor is dühítõ, ha gyenge minõségûek.

Martinez01
Tisztelt Maszekzs felhasználó!
Kérlek tartsd be a szabályokat, ne tegyél fel értelmetlen kérdéseket.
Ez az utolsó utáni figyelmeztetés!

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

Hali! Hogyan állítsam be hogy ne csak a gép orráig lássak el ? Ha pl. bálát szedek a következõt nem látom. Köszi!

Sziasztok ha csinálok egy traktort az AC 3D-vel akkor ezt beletudom raknia az ls 2013-ba?
Szia gabi79 ahol készíted ezeket a módokat azt a programot hol tudom letölteni?????Választ elõre is köszönöm.
boky84
létezik ez az odometer nevezetû kiegészítés gépekhez
ez mire jó és mennyire pontos vagy érdemes e beépíteni gépbe ha nincs benne?

Köszönöm!
boky84
Tudom hogy furcsa kérdés és sokakanak már régóta tudott dolog:
póttal szeretnék trágyát szállítani de nem "tudja" a pót
ha a következõket csinálom akkor elvileg szállítani fogja megfelelõ textel együtt???
1:kitömörítem
2:editorral megnyitom
3:az egyik plane-ból csinálok i3d-t exportálással
4:az i3d-t szövegszerkesztõvel átirkálom ahol kell és amit kell
5:visszaimportálom és behelyezem a többi plane közé
6:innét xml szerkesztés a további ha nem tévedek
-megkeresem a fillPlanes részt és itt is megadom a megfelelõ neveket
- <fillTypes fruitTypes ide is beírom amit kell
7:elmentek mindent visszatömörítem és elvileg már viszi is a ganyét
a billentési porzást meg hasonlóképp xml-ben csinálom

ezen az elven kombájnt is lehet bõvíteni?

boky84
Ha alap mapon játszol akkor a telepeden található egy ilyen épület. Odatolatsz simán és már meg is jelenik az ikon hogy boríthatod a szalmát, de a bálákat is itt tudod értékesíteni, amit nem akarsz felhasználni az állatoknál.

Hello!

A Szalmát amit a búza learatása után összeszedek hová kell leadni?
helló !

épp most szántottam össze a 15 és 16 területet.A térkép viszont még mindig eredetiben fûvel elválasztva mutatja.Miért?
Jól értem a készítõk logikáját?
Ha összeszántok két területet, akkor azt a szántott rész füvesítésével tudom újra szétbontani?
Sajna két összeszántott kaszáló fûvetésénél kellett rájönnöm... :S

Hát ez nagyon korrekt.nagyon komoly lett!köszi hogy feltetted!
Martinez01
Addig szólok, amíg jó kedvemben vagyok.
A szabályokat neked is be kell tartanod, nem csak a többieknek.
(A hozzászólásaidat törlöm...) [/b

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

Martinez01
Kéretik a szabályokat betartani, és kultúráltan fórumozni!

boky84
csácsá

csak prémium elõfizetõk tölthetnek le gold módban
oda elõfizetõsnek kell lenned

Ha az elsõ jó (márpedig az), miért akarsz a másodikra?
Ne haragudj, de mobilról had ne bábozzam el azt is.:S

Bár ez itt már majdnem OFF, de leírom Neked:
Az oldal alján van két link kékkel kiemelve. Katt mondjuk az elsõre, a megjelenõ oldalon válaszd a Regular Download-öt. Ha a megjelent számláló nullára ért, másold be a megjelent chapta-t. És már töltheted is... 😊

Április bolondja! <#wink>
Kicsit megkésve, de elhoztam.. <#vigyor2>

Farming Simulator 2014

- Új grafikus motor - Harmadik generációs Real Virtuality
- Dinamikus talaj
- 2 új licenszelt márka - New Holland, Claas
- 10 új gép - Claas Xerion 5000, Class Lexion 780, New Holland T9 széria, stb..
- Alapnövények kiegészítése napraforgóval
- Dinamikus idõjárás
- Átdolgozott állattartás
- Multiplayerben automatikus modletöltés a szervergéprõl

Várható megjelenés:

2014. 02. 29.

Idõjárásra tud valaki valamilyen módot?
Kicsit már unom hogy még komolyabb felhõt sem láttam eddig 😄