Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szóval csak ajánlani tudom én is mindenkinek
Ne vezess gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni képes! LADA forever!
a traktorista pálinkával müködik
Gondolj a lassú internet sebességgel rendelkezõkre.
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Lenne egy kérdésem.Az alap mapon látható kétoldalas reflektorok több helyen is vannak.Ezeken a világítást nem lehet felkapcsolni sehol?Azért kérdem mert modban van nekem egyoldalas ami világít.De minek tegyek olyan helyre ahol amugyis van.A segítséget elõre is köszönöm...
----------------------------------------------------------------------
2. adag <#hawaii>#hawaii>

My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2
Az LS2011-es "Farming Classics" kiegészítõ ingyenes elérhetõ LS2013-ba is!
Töltsd le, majd élvezd a régies életmódot!

My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2
---------------------------
Mert rég raktam. <#vigyor0>#vigyor0>
Nah, vélemény? 😄

Utoljára figyelmeztetlek, hogy a magatartásod a fórum szabályaival összeegyeztethetetlen. Kérlek tartsd be a szabályokat, ha nem tudod magadat kordában tartani, "megjutalmazlak".
Tisztelettel:
Papszi
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Kérlek, legközelebb a mondanivalódat egy hozzászólásban, és érthetõen fogalmazd meg!
Köszönöm!
Papszi
kis meglepi, free packot dobtak ki 13-hoz,letöltöd az exe-t futtatod modok közé automatikusan beteszi
Farming Simulator 2013 Free Classics kiegészítõ

Ne vezess gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni képes! LADA forever!
Hogy lehet az elsõ híd lengésén állítani?
A helyzete ugyanaz,alapból a barázdacsík mindig változtott az iránynak megfelelõen ha a kulti úgy állt.Még ferdén is ,most akármerre megyek vele semmi .Lehet hogy a John Deer kulti csinálta az a nagy széles ?Minden barázdacsík arra mutat mint azon a szántón amit ezzel a széles mod kultival csináltam.
Nekem meg az a nagyon nagy bajom,hogy egyik pillanatról a másikra a barázdacsíkozás az ellentéte lett az összes földön,mindegyik csík a szántók rövid oldalával párhuzamosak.ráadásul a kék színû alapkultivátor sem hozza helyre.Ha az elején a kultivátorral ferdén szántottam még azt is mutatta,most semmi nem történik.Ezt mi okozza?
De a mygames mappában csak GIANTS ENGINE 5.0.1 van és mods mappa nincs, mit kell csinálnom hogy legyen?
x720 farbig
-ezt eltudná küldeni valaki, mert nem találom meg a netten :S
Valaki tud olyan linket ahonnan lelehetne tölteni olyan épületet ahova a szénát szalmát ki lehet borítani és onnan keverõkocsival felszippantani?
Létezik egyáltalán ilyen? Mert akkor leraknám a marhák legelõje mellé , és nem kellene kikínlódni a bálázást.
Elõre is köszönöm
sok sikert hozzá
http://store.steampowered.com/app/220260/
én megveszem, és ti? 😛
PSN ID:misi2mezei
PSN ID:misi2mezei
Szeretném megtudni a biogáz telepen mire való a mérleg amire fel lehet állni? valamit lehet eladni? vagy csak dísz. Egy képen láttam mintha fûvel állt volna rajta. Én még nem próbáltam.
Elõre is köszönöm segítségeteket.
Hálám jeléül fogadjátok el ezt a linket
Itt találjátok az 1.4 frissítéshez való keyt illetve cracket.
Remélem ezzel nem szegtem meg a fórum szabályait 😞
mûködik magyar verzióval is. én is használom 😊
http://data.hu/get/6377167/Farming.Simulator.2013.HUNGARIAN.Update.v1.4-RZRX911.rar
Ha úgy sem indul, akkor gép kibasz az ablakon, esetleg elgondolkodsz azon, hogy mi lehet a baja. Természetesen csak akkor ha nem vagy informatikai analfabéta, és a gép power gombjának megnyomásáig terjed a tudásod.

Szedd le ezt:Alpen Challange v5.0
Alpen.zip-ben van egy Alpen mappa..azt másold mods mappába... (érzem, hogy szájbarágósan kell leírnom, máskülönben sipákolnál..)
Nálam elindult. Ha nálad nem indul, akkor íj..
Mi annak az oka hogy épp az alpencallenge map nekem hibát észlel és leáll a zip hibás?A játékom gyári és 1.4 pachre van javítva.Más mapon nem igazán csinálja.Megvan neked ez az alpencalenge ahol nem hibás?
Mármint azt, hogy ennyire "nyalnak" a konzolosoknak. A Pc-seknek köszönhetik, hogy eddig eljutottak, most meg "extrák" a konzolosoknak?
Legalább egy DLC-ben adnák ki a másik mapot. Errõl gondolom nem szól a fáma.....