Farming Simulator Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

boky84
bár én a nyugati (mindenbõl a legnagyobb) új gépek felé húzok de ezzel a kis pakkal elszórakoztam vagy fél órát és eszméletlen jó kis szekerek vannak benne, 1000 szer különb az az egy pótkocsi ami benne van maghordáshoz mint az alapgépek közül bármelyik
szóval csak ajánlani tudom én is mindenkinek

Ne vezess gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni képes! LADA forever!

traktorista
Feltelepítettem a free dlc-t, farming classics. Nagyon jó kis gépek, igaz kis teljesítményûek, nagy hozamok elérésére nem alkalmasak, de eszméletlenül hangulatosak. Ráadásul szépen is ki vannak dolgozva. A bálázónál pl. animálva van a forgó teljesítményleadó tengely, és nagyon jó a traktorok hangja. Nagyjából minden munkálatra van gép, át is lehet szervezni a teljes gazdaságot. Kombájn nincs a csomagban, de az ugye már eleve benne van az alapjátékban. Most már csak kellene egy régi hangulatot árasztó map, ódon épületekkel. Szóval próbálja ki mindenki, aki nemcsak a hozamra utazik.

a traktorista pálinkával müködik

Martinez01
Kérlek, legközelebb a képeket linkként szúrd be.
Gondolj a lassú internet sebességgel rendelkezõkre.

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

Szép napot!

Lenne egy kérdésem.Az alap mapon látható kétoldalas reflektorok több helyen is vannak.Ezeken a világítást nem lehet felkapcsolni sehol?Azért kérdem mert modban van nekem egyoldalas ami világít.De minek tegyek olyan helyre ahol amugyis van.A segítséget elõre is köszönöm...
Hopp, lemaradt.. xD
----------------------------------------------------------------------

2. adag <#hawaii>

My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2

Farming Classics már FS13-ban! (INGYENES!!!)

Az LS2011-es "Farming Classics" kiegészítõ ingyenes elérhetõ LS2013-ba is!

Töltsd le, majd élvezd a régies életmódot!

My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2

Megint frankó a fórum! <#falbav>

---------------------------

Mert rég raktam. <#vigyor0>
Nah, vélemény? 😄

Martinez01
Tisztelt zsolti021818!
Utoljára figyelmeztetlek, hogy a magatartásod a fórum szabályaival összeegyeztethetetlen. Kérlek tartsd be a szabályokat, ha nem tudod magadat kordában tartani, "megjutalmazlak".
Tisztelettel:
Papszi

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

Vegyes takarmányt adj nekik ,szalma ,széna ,érett siló bele a keverõ kocsiba és úgy a vályúba. így adnak tejet. trágyát akkor produkálnak ha jó a kaja és van alattuk elég szalma,szalmát a legegyszerûbb begyûjtõ kocsival felszedni és úgy alájuk tenni.alap mappon nincs itató.

a teheneket etetem de nem adnak le tejet és nincs tragyam

Martinez01
Kedves zsolti021818!
Kérlek, legközelebb a mondanivalódat egy hozzászólásban, és érthetõen fogalmazd meg!
Köszönöm!
Papszi

boky84
hello mindenkinek
kis meglepi, free packot dobtak ki 13-hoz,letöltöd az exe-t futtatod modok közé automatikusan beteszi
Farming Simulator 2013 Free Classics kiegészítõ

Ne vezess gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni képes! LADA forever!

Heló mindenkinek!
Hogy lehet az elsõ híd lengésén állítani?
Jó reggelt mindenkinek!
A helyzete ugyanaz,alapból a barázdacsík mindig változtott az iránynak megfelelõen ha a kulti úgy állt.Még ferdén is ,most akármerre megyek vele semmi .Lehet hogy a John Deer kulti csinálta az a nagy széles ?Minden barázdacsík arra mutat mint azon a szántón amit ezzel a széles mod kultival csináltam.
az eszem megáll.még az eke sem segít rajta
Üdv!

Nekem meg az a nagyon nagy bajom,hogy egyik pillanatról a másikra a barázdacsíkozás az ellentéte lett az összes földön,mindegyik csík a szántók rövid oldalával párhuzamosak.ráadásul a kék színû alapkultivátor sem hozza helyre.Ha az elején a kultivátorral ferdén szántottam még azt is mutatta,most semmi nem történik.Ezt mi okozza?
JocoHun
Megvan megtaláltam.
JocoHun
Van egy gondom. Ma megkaptam a Steamos cd kódom de sehol nem találom a termék kódom hogy a játék telepítés után beírhassam.
JocoHun
Köszi a választ.<#worship>
Krszti1160
én is úgy használom, hogy a másolatra (ami magyar) be írtam a cd kulcsot, és mûködik 😊
JocoHun
Sziasztok. Szeretném a segítségeteket kérni, hogy vettem egy Farming Simulator 2013 steam-es termék kódot azt tudom hogy ott aktiválható a kód és le is tölthetõ a játék. A kérdésem az lenne , hogy nekem megvan az eredeti cd másolata ami magyar. Végül is mondható, hogy a játék lemez eredeti de az aktiváló kód nincs hozzá és mivel vettem egy kódot így ha a lemezel aktiválom és nem a steam en akkor jó lesz-e? Valamint lehet e játszani vele anélkül hogy a steamot felraknám? Tehát mint ha a boltba vettem volna a játékot és a lemezzel indítom. Elõre is köszönöm <#worship>
Sziasztok!! Mivel az elõzõ winchesterem elromlott és újat kellett vennem, újrakellett telepíteni a játékot!!
De a mygames mappában csak GIANTS ENGINE 5.0.1 van és mods mappa nincs, mit kell csinálnom hogy legyen?
Krszti1160
8723fe1546b937bc1cd387d2ddc805ca
x720 farbig

-ezt eltudná küldeni valaki, mert nem találom meg a netten :S
Sziasztok

Valaki tud olyan linket ahonnan lelehetne tölteni olyan épületet ahova a szénát szalmát ki lehet borítani és onnan keverõkocsival felszippantani?
Létezik egyáltalán ilyen? Mert akkor leraknám a marhák legelõje mellé , és nem kellene kikínlódni a bálázást.
Elõre is köszönöm
Krszti1160
Hogyan lehet magyarra tenni a játékot? Mert nekem a nyelvnél, csak az angol van kiválasztva, és másra nem tudok menni...
Krszti1160
Jól tudom tescoban 4000 forint körül mozog a játék, amit ha dinárra átszámítok kb 16 eu. Most 50% kedvezménnyel 15 eura jövök ki, ami kemény 1 euró megtakarítást jelent, és még utaznom sem kellet 😊
Sziasztok! Szeretnék olyanban kérni a segítségeteket, hogy egyik nap játszottam a Farming Simulator 2011-el és elmetettem a játékot, majd másnap játszott volna a bátyám vele, és eltûnt szinte minden traktor, vetõgép, kombájn! Visszaállította a gépeket és egy helyen lennének így, de ott csak egy vetõ, traktor, meg még egy két dolog volt csak! 😞 Mi lehet a gond? Tudnátok esetleg segíteni ebben? Köszönjük elõre is!
pfff még így is drágább mint a boltban😄DD
sok sikert hozzá
Krszti1160
Steammen, most csak 12,5 eu hétfõ délig a játék 😊
http://store.steampowered.com/app/220260/
én megveszem, és ti? 😛
ronso
ez engem is érdekelne mert nálam is angol

Sakkoo.......Baszkiiii

Azért arra is gondolj, hogy konzolra nem lesznek semmilyen modok, csak az lesz ami benne van a játékban alapból, míg PC-re olyan mapokat meg gépeket pakolsz bele amilyet akarsz...

PSN ID:misi2mezei

Ha megveszem a játékot steamen arra lehet valahogy magyar nyelvet varázsolni?

PSN ID:misi2mezei

De miért warezolsz? <#idiota>

Sziasztok

Szeretném megtudni a biogáz telepen mire való a mérleg amire fel lehet állni? valamit lehet eladni? vagy csak dísz. Egy képen láttam mintha fûvel állt volna rajta. Én még nem próbáltam.
Elõre is köszönöm segítségeteket.
Hálám jeléül fogadjátok el ezt a linket
Itt találjátok az 1.4 frissítéshez való keyt illetve cracket.
Remélem ezzel nem szegtem meg a fórum szabályait 😞
mûködik magyar verzióval is. én is használom 😊

http://data.hu/get/6377167/Farming.Simulator.2013.HUNGARIAN.Update.v1.4-RZRX911.rar
traktorista
Azt figyeltem meg, hogy ahol a munkás a kultivátorral kitépi a füvet, ott már többet ki sem nõ. Feltételezem, hogy ki kell szántani és újraültetni, hogy újra fû nõjön ott. Azt még nem próbáltam ki, hogy akkor kinõ e, ha én kultivátorozom ki.

csak az alpen mappa volt benn ezt elsõre is sejtettem.A játék eredeti a patch 1.4,a videokártyám csak egy alap nagyon gyenge,talán ez a baj.vagy pedig újra kellene rakni a windowst nem tudom
Kenny85
Modpucolás a mods mappából. Csak az Alpen mappa legyen bent.
Ha úgy sem indul, akkor gép kibasz az ablakon, esetleg elgondolkodsz azon, hogy mi lehet a baja. Természetesen csak akkor ha nem vagy informatikai analfabéta, és a gép power gombjának megnyomásáig terjed a tudásod.

mindent úgy csináltam,de ígyis ugyanaz a helyzet
ok kössz szépen!
Kenny85
Rossz nézni mit szenvedtek össze...

Szedd le ezt:Alpen Challange v5.0

Alpen.zip-ben van egy Alpen mappa..azt másold mods mappába... (érzem, hogy szájbarágósan kell leírnom, máskülönben sipákolnál..)
Nálam elindult. Ha nálad nem indul, akkor íj..

Sziasztok szerkesztettem egy traktort ezzel a programmal http://www.inivis.com/ .Hogyan tudom belerakni a traktort vagy mit csináljak vele,hogy müködjön a farming Simulator 2013ba??
ok
traktorista
Mapot még nem tettem fel egyáltalán, csak jármûveket, úgyhogy nem tudok nyilatkozni róla.

Helló!

Mi annak az oka hogy épp az alpencallenge map nekem hibát észlel és leáll a zip hibás?A játékom gyári és 1.4 pachre van javítva.Más mapon nem igazán csinálja.Megvan neked ez az alpencalenge ahol nem hibás?
traktorista
Az amerikai map biztos hangulatos lesz, már ha elkészül egyáltalán pc-re. Nekem ez a mostani alap map elég jellegtelen, fura benne ez a sok szikla és apró szántó. Mert így sem alpesi jellege nincs sem egyéb tájra nem igazán hasonlít. De nem hiszem, hogy elhanyagolnák a pc-seket, mert nemsokára jön az Ursus traktor kiegészítõ, szóval dolgoznak gõzerõvel. Azt õk is tudják, hogy hibát követnének el egy stabil célközönség feladásával.

Én személy szerint ezt egy patkány dolognak tartom.
Mármint azt, hogy ennyire "nyalnak" a konzolosoknak. A Pc-seknek köszönhetik, hogy eddig eljutottak, most meg "extrák" a konzolosoknak?
Legalább egy DLC-ben adnák ki a másik mapot. Errõl gondolom nem szól a fáma.....
urfika
Sikerult koszike

urfika
koszonom meg probalom

traktorista
Az eke csak akkor szántja fel, ha megnyomod az "O" gombot. Új terület létrehozásának engedélyezése.