23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
sly78 #16611 a magnum egy kurva jó traktor, én is azzal tolom. a hintázás nálam is játszik, amíg a cucc nem borul ki, engem annyira nem zavar... a jégen mennék dologra annyit tudok mondani, hogy egy soktonnás pótkocsival nem lehet ötvennel lejtőn beletépni a kanyarba. le kell lassítani, és nem lesz gond. meg persze kell hozzá egy normális traktor is, amit nem tol el maga előtt olyan könnyen a pótkocsi.
Utoljára szerkesztette: sly78, 2014.11.02. 21:51:59 -
#16610 Helló mindenkinek!
Végre eljutottam odáig hogy megvegyem az első Case Magnum 380-at. DE nem kellett volna.... Nem tudom ezt csinálja-e másnál is (gondolom igen),de rohadt idegesítő a helyzet. Van egy 45000 literes Agroliner pótom, és a Magnum után kötve igen érdekes dolgot művel. Kombájn ürítésnél, siló alatt állva, mindenhogyan, sőt elindulásnál és megállásnál is hintázik a traktor. Nagyon nem szép! Gondoltam csalással adok magamnak egy kis pénzt, és kipróbálok még egy-két cuccot. A New Holland T8.435 is ugyanezt csinálja csak nem annyira hosszú ideig ezzel és másik nagyobb póttal.
Nagyon nem bánnám ha a következő patch-ben legalább ezeket a csúnya dolgokat kijavítanák. Az,hogy olyan mintha jégen mennék szinte minden járművel, az sem olyan idagesítő mint ez a jelenség. -
Carl Davies #16609 Igen, a csirkék körül nézz körbe, ott van egy fa épület, oda lehet bevinni őket. -
#16608 Kör bálákat el lehet adni valahol? -
endy papp #16607 Dropbox
De mondom nyomjuk skype-n
Írd priviben a neved azt ott folytatjuk itt szemeteljünk tovább -
zolcsika080104 #16606 a linkre kattintva egy rakás oldal jött be melyik az? -
endy papp #16605 Lökjed a skype címet.... -
endy papp #16604 Most csatiztam több helyre is nekem nem volt gondom ,legalább is eddig..... -
zolcsika080104 #16603 persze csak már írtam hogy betettem azokat is amiket leszedtem én összekeverve meg elég nehéz.szóval tömöríteni hogy kell majd?azután már beleteszem valahogy -
endy papp #16602 Ja Ja ha ügyes vagy feldobod ide feltöltő tárhelyőket de előtte betömöríted mindet és dobsz egy linket és onnan le tudom tölteni.
De ha ez neked túl komplikált lesz,akkor, ezért is mondtam hogy a modok mappából ami a tied kiszedsz mindent és miután multiztunk vissza rakod őket így szerintem egyszerűbb mint mindig egyeztetni ha valakinél több mód van fenn.
Én úgy is mindig figyelem a legújabb módokat és ha beteszek újakat akkor írok és az előbbi módszerrel felteszed őket és te letöltöd és akkor fogsz tudni velem mutyizni.
Jó lesz így ????
De az lesz a legjobb ha dobsz egy skype elérhetőséget PRIVÁTBAN és akkor ott meg tudjuk dumcsizni a részleteket jobban mint itt teleírni a forumot.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2014.11.02. 16:51:08 -
zolcsika080104 #16601 jó nagyon rendes vagy köszi egyébként meg a modokat egybevegyítettem a tieiddel majd magyarázd már el hogy tudom becsomagolni meg belinkelni neked ahogy te csináltad ok ?Mert ez így nagyon tetszett profin megoldottad. Fut az összes mod benne ,érdekes multiban meg kidob. Tuti az op rendszerre vagy a 3 éve felgyülemlett felesleges progik ill háttérprogik kavarnak be sz tem -
endy papp #16600 oksa akkor sikíts azt össze hozunk valamit -
zolcsika080104 #16599 lehet nekem nem fog menni a multizás mod nélkül még el is megy de modokkal együtt kb 2 perc után kidob.Endykém ha más nem pár nap és teszek rá egy win 7 op rendszert nekem a win xp amúgyis már vagy 3 éve rajta van lehet ez lesz a baj -
zolcsika080104 #16598 megyek fel pil-
-
endy papp #16597 No........ megy a szeró hol jársz ?????????????? -
#16596 Ha már multi... nekem akárhova megyek játszhatatlanul akad. Pedig a netem jó. -
endy papp #16595 Akkor bajos lesz multizni......
Papp Endre így találsz meg.
Próbáljuk meg hogy te csatizol hozzám
Endy farm lesz a név.most csinálok egy szerót gyere -
zolcsika080104 #16594 valamiért mindig kidob a játék nem értem de csak többjátékos modban -
zolcsika080104 #16593 ja és te ki leszel ott? -
zolcsika080104 #16592 most is ha neked jó ráérsz. turul mgtsz az lesz jelszó nem kell ... -
endy papp #16591 Ja és a Granel Linha R nevű zip-et töröld az nem kell.
Oké és mikor menjek mikor leszel fenn??? -
zolcsika080104 #16590 ok turulmadár mgtsz lesz a név jelszó nem lesz.ja és ha netán kidob a játék ne lepődj meg fs exe hibát észlel gyakran kihajít -
endy papp #16589 Nos innen töltheted.
Majd kicsomagolod és az összeset bemásolod a módok közé.
Modok.
Működik a letöltés,megnéztem,úgy csináld ahogy írtam.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2014.11.02. 14:33:43 -
zolcsika080104 #16588 majd írd le hogy kell csinálni a tömörítést felrakást mert 13 ban voltak nekem is olyan fa xa kis modok mint pl a cat teherautó cserélhető tartály mint pl híg szerves trágya víz minden .Emelője volt magára emelte a konténerét. Meg még sok sok remek amiket ha lesz, és neked nem akkor mindig adogatjuk egymásnak oksza? -
zolcsika080104 #16587 ok jó lesz . -
endy papp #16586 Ja ja tudom.
Picit várjál feltöltöm az enyémeket valahova és onnan leszeded, berakod a tiédbe de először csomagold ki őket mert betömörítettem hogy egybe legyenek,remélem jók lesznek, a tiedeket kiveszed és kész mehet a menet.
-
Vektor015 #16585 Sziasztok. Elnézést a sorozatomból ki marad az 5.rész mert akadt egy kis technikai gond és nem tudtam már meg menteni. De most itt van a 6.rész. Jó szórakozást! (:
-
#16584 Először azt hittem, hogy a fadarálóra gondolsz, ami fűrészport csinál, de aztán látom itt a felsorolásban, hogy van egy jó kis célszerszám, fsi power tech st 65. Ennek eddig a létezéséről sem tudtam. :D De jópofa, hogy ezt így a játékban is megcsinálták. Youtubon sok videó van a működéséről. Lényegében egy nagy flex, ami ledolgozza a föld felett maradó részt. -
zolcsika080104 #16583 nem tudom hogy lehet idemásolni a zipeket -
endy papp #16582 A fára mászásnak több trükkje is van,de majd rájön mindenki.....ha akar,nem veszem el senkitől a felfedezés élményét.
Majd multiban megmutatom.
-
endy papp #16581 Szerintem meg csináljuk úgy hogy kezdünk egy teljesen újat mi ketten és azt csak multiban használjuk és te csinálod a szerót.
Ja igen és pontosan írd le milyen modok vannak benne én is azokat teszem fel ,a többit ami neked nincs meg mindig kiveszem,(nem nagy ügy)mikor multizunk,így nem lesz kavarc.
Ide le is írhatod melyek vannak benne. -
tutika14 #16580 Amúgy szerintem kajak a fában a legjobb ipar. ha azt a stepa rönkszállítót amin van KCR. Azt tele rakom az szokott olyan 50-60 ezret hozni. és az nem olyan sok meló :D -
endy papp #16579 Nos igen megmarad a csonkítás is ,elmenti és olyan marad de bármilyen fát tudsz helyett tenni,7000-ért vehető.
A tuskókra meg ott a tuskó daráló gép és szépen eltünteti. -
zolcsika080104 #16578 te a fára meg hogy mentéle fel bakker???? nagyon nagy a kép amit láttam kitettél! gurulok a röhögéstől nagyon nagy!!!! -
zolcsika080104 #16577 ok akkor délután...mindketten csinálhatjuk folyamatosan hisz azt a mentést használod amelyiket csak akarod.az én nevem zolcsis jáéték lesz,Te is írd le a tied de ha változtatok a néven akkor turulmadár mgtsz lenne.nekem is benn van a két hivatalos oldalas mod egy vetőgép meg még valami akkor modder oldalról két kamion egy nagy rönkszállító tréler ilyenek a modokat hogy adogatjuk át egymásnak?Pl skypon is meg lehetne próbálni átküldeni a zipet nem? -
sly78 #16576 ha valósághűségről beszélünk, akkor egy dolgot még megemlítek. induláskor minek kombájn? ki a fenének van kombájnja ilyen kis területre? több száz hektárra éri meg kombájnt venni... megcsinálhatnák úgy is a játékot, hogy aratás idejére bérlem a gépet, utána egyszerűen eltűnik és passz. szerintem ez sem lenne egy hatalmas programozói bravúr.
egyébként tényleg élvezetes még akkor is ezt játszani, ha az ember a valóságban is ezzel foglalkozik, hiszen itt olyan gépekkel lehet tolni, amiről a valóságban legfeljebb álmodni lehet :) -
endy papp #16575 Na igen ezekkel a hiányosságokkal (nem életszerű) tisztában vagyok de ez van.
A készítőknek így is "nagy" feladat volt elkészíteni......
Kérdésedre válaszolva egyenlőre az első fázisnál járok hogy kikelt.
De gondolom ugyan az.
Nem más miatt mondom ezt mivel a PDA látszik a növekedési szakasz skála és az 4-ből áll. -
tutika14 #16574 Tud már valaki megoldást a fordított kanál emelés/billentésre? megőrjít... reflex szerüen balrahúzom, ha magamfelé akarom billenteni, erre ugye feszt vagy borítom a pótkocsit vagy leöntöm a földre XD -
#16573 Ezeket a csonkításokat a játék el is menti és utána ugyanolyan marad? Vagy mi történik a fák helyén maradó tuskókkal, eltűnnek egy idő után? -
endy papp #16572 Természetesen.... ,csak ugyan azon modokat kellene mindegyikünknek használni ,mert akkor nem enged be ,a 13-nál is így volt,gondolom itt sem változott.
Már 16 mód így is van ,pedig csak a legszükségesebbek vannak benne....
Írj ide, neked mikor jó akár ma délután is összejöhetünk egy próbára,csak írd le hogy te vagy én csinálom a szerót és a jelszavat is írd ha lesz.
Mindenkinek szól.
Akár a mapon levő összes fát kivághatod és fel is apríthatod géppel az eladást a rönknek nem próbáltam de gondolom az is megy,természetesen csak kézi láncfűrésszel.
Ez nagyon hasznos tud lenni ha valami akadékba van.
Ja igen fára is mászhatsz akár a tetejére is .
Még ki is vághatod magad alatt a fát
Felmentem az egyikre és ahogy jöttem lefelé vágtam le az ágakat.
Úgy hogy aki szereti ezen favágós részét,az nem fog unatkozni.
fa tetején vágom a fát
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2014.11.02. 12:13:21