23835
  • bakter985
    helló

egy kis segitséget kérnék.
    valakinek esetleg tippje arra vonatkozólag(ls sim 2013) hogy miért van az hogy elkezdi a mapot betölteni,de nem tölti be.....
    erre esetleg valakinek tippje???
    köszönöm a válaszokat
    Utoljára szerkesztette: bakter985, 2014.11.09. 13:17:17
  • Carl Davies
    Lehet hogy 500km-es körzetben semmi fa nincs XD
  • Sysfox
    Kivágtam két nagyobbacska fát, és az árából vettem egy kombájnt teljes felszereléssel. Hú, ez mondjuk nem valami reális! :)

Kicsit el van túlozva a fa értéke!
    Utoljára szerkesztette: Sysfox, 2014.11.09. 11:44:11
  • Carl Davies
    Elvileg nőne, mivel kevesebb object, polygon van a mapon ezért kevesebbet kell tölteni ...
  • traktorista
    Biztos ti is észrevettétek, hogy ezeknek az interaktív fáknak a lombozatát már nem mozgatja a szél, mint a 2013-ban. Gondolom az is erőforrászabáló. Arra kíváncsi lennék, hogy ha sok fát kitermelek a pályáról, vajon javítja-e az FPS arányt.
    Utoljára szerkesztette: traktorista, 2014.11.08. 22:21:20
  • traktorista
    Köszönöm, akkor nem csak nálam vannak bajok a fadarálóval. A másik dühítő dolog, mikor kiugrik belőle a rönk. :) Kisebb darabokat még talán bevesz, azokkal viszont sok a munka, nagyobb rönkök reménytelenek, nem akarja behúzni. Aztán találtam még egy fura hibát, lombhullatók darabolásánál nekem vannak olyan fadarabok, amikhez láthatatlan részek is tartoznak, mert beleütközik mindenbe, holott az egész egy kis darabka, de mégis mintha két méteres lenne.
    Utoljára szerkesztette: traktorista, 2014.11.08. 22:18:38
  • endy papp
    Na ja,a gyári(eredeti) egy rakás sz...
    Én az egyik módot használom,de kb ez a 3-4 mód közül ami aránylag elfogadhatóan működik.
    itt ezen az oldalon keresgélj.
    Módok letöltési helye, egy a sok közül.

Utoljára szerkesztette: endy papp, 2014.11.08. 20:55:58
  • traktorista
    Nekem a faaprító nem működik valami jól. Mekkora rönköket kell bele pakolni? Legtöbbször csak forog a henger és nem akarja a fát benyelni. Forog-forog, sokszor ki is dobja, de nem darálja. MI lehet az oka?
  • endy papp
    Na ja, olvastam én is valamelyik nap mikor felkerült de nem igazán tudom működőképese é?
    No és nem is értettem miként működik.
    Más: írtad tegnap hogy nem látod a tejes kocsit.. ahogy senki sem látta még szerintem, ,a tejüzem is egy nagy 0,Nekem ott van az aprító gépem,ott folyik az aprítás elég nagy a hely és így nem egy kísértet gyár az egész.
    De itt van erre is a megoldás ha nagyon szállítani szeretnéd.
    Míg kevés van mind tehén mind tej addig még elmegy de a 2013-nál is mikor már 2000 tehenem volt és minden föld művelve stb,stb,(tudod südemmern mapon) már nem nagyon vittem a tejet leadni ,annyira nem volt időm meg kedvem sem rá,de az elején még jó volt csak ráuntam,pedig ott 60000 literes volt a pót.
    Tejszállító pót és leadóhely
  • zolcsika080104
    sziasztok ez így van van hogy én is éjjel ügyködök,Gyerekek van egy modhoster oldal ahol van rengeteg script . van egy nagyon érdekes közöttük vélemény?én nem igazodom el rajta de modok egymás közti megosztására szolgál íme:
    megosztás mod
  • endy papp
    Ez így van annak is megvan a maga hangulata,persze nem mindenki van így vele.
  • Carl Davies
    Nincs, egyébként minek átugrani? :D akkor is lehet dolgozni ...
  • jocking
    Ebben az új FS15-ben nincs valami lehetőség az éjszaka átugrására (pl. alvás)? Az időgyorsítás lehetőségét elég kevésnek tartom.
  • Hungarykum
    Gyűjtői kiadáshoz járó Lamborghini Nitro 120 T4i traktor akinek kell INNEN letöltheti
  • Tomi247
    Sziasztok!

Remélem tudtok segíteni. Kissé elkedvetlenedtem a játéktól a következő probléma okán. A napokban megvettem a játékot, és amikor csatlakoznék valakihez a multiban, elfogad, "A játék töltődik, kis türelmet..." esetében legtöbbször csakúgy lefagy a játék, Giants Engine 6.0.2-es probléma miatt. A legfrissebb videókártya driver is fent van, ráadásul teljesen levettem a grafikai beállításokat is lowra, semmi élsimítás és szűrés. Azt hozzá kell tennem, hogy Nvidia geforce 9600gt-m van 512 mb-tal, ami csak 1 szériával nagyobb a minimum rendszerkövetelménynél. A legfrissebb driver is július 29-ei kiadott. Minden más a rendszerkövetelményeket tekintve rendben van. Szerintetek mit tudnék tenni, hogy ez a Giants Engine probléma megoldódjon leszámítva, hogy töröljem le és tegyem fel újra (mert ez sem segít). Előre is köszönöm a segítséget.
  • zolcsika080104
    sziasztok !

nem bukta vettem nyárt 7000 ezerért és se levelet semmit ne pucolj le vágd vagy 3 felé és dobd a tóba egyért 70000 ezret kapsz tízszeres haszonJa és a tejeskocsi nem jár nagyon hiányolom.És hol a pocsolya a képen az is van sehol egy víztócsa pedig vártam eső után
  • traktorista
    Én is hard fokozaton játszom és így adott a faúsztató 25 000 eurót egy szál fenyőért, igaz jó nagydarab volt. Aztán lett 90 000 pénzem és gondoltam veszek egy ilyen aprítót, de nem néztem meg a boltban a teljesítményigényét, így most van egy gépem, ami semmire nem jó, mert traktorom nincs hozzá. :D Aprítani inkább a lombhullatókat érné meg, mert a szép egyenes fenyőkért szálfaként ad sok pénzt, viszont lombulllatókat meg nem lehet csemetéről ültetni, csak 7000-ért venni, szóval bukta az egész.
  • dimre
    Akit érdekel, bérelhető gépek:
    Krone Big X
    Ponsse Pack
  • dimre
    Egyszer próbáltam, mivel pepecs munka, több gép is kell hozzá, nem sokat fizettek érte, én hard fokozaton játszom, most hiába írnék összeget, mindenkinél más, és a napi árfolyam is befolyásolja. Mintha láttam volna feladatot, vagy nagyobb igényt a biomassza erőműnél X.. pénzért, akkor talán megéri vesződni vele.
  • ocskoszilard
    Logitech f710 kontrollerrel játszom, xbox kontrollernek ismeri fel, kényelmesebb nem is lehetne :D
  • traktorista
    A faapríték készítés és a biomassza erőmű mennyire jövedelmező? Érdemes a fát ledarálni, vagy veszteséges? Szép egyenes fenyőkért a rönkfa úsztató nagyon sokat ad, nekem most egy-egy öregebb példányért 25 ezret adott. Igaz, hogy némelyikkel nagyon megszenvedtem, főleg a vonatsínekben szeret a vége elakadni.
  • dimre
    Már van újabb verzió itt megtalálod, ahogy nézem Marhu az általa készített modokat máshol nem publikálja.
  • endy papp
    Köszi a linket erre vártam már.....
    Addig nem is kezdtem a tehenészetbe,no meg pénzem sincs annyi.
    Annyi "kölcsönt" meg már nem akarok felvenni...
  • endy papp
    Az Xbox pc-s controllert is hibátlanul kezelni és jó vele irányítani, a 2013-t is ezzel toltam.
    Semmit sem kelet beállítani ,alapból mindet kezel,csak a guggolást nem mert nem volt több gomb rajt de ezen kívül nem kell a billhez nyúlnom.
  • Carl Davies
    Kezeli a joy-t.
  • Deviome
    Üdv!

Hezitálok, hogy megvegyem-é a steames játékot. Mennyire foglalkoznak a hibák javításával? Oda figyelnek a játékosokra?

A luncher trailer megvett kilóra amúgy. A zene nagyon ott van. :P Ja meg olyan kérdés még, hogy ha veszek valami joypadot akkor kezeli a játék? Mert nekem nagyon idegesítő, hogy nem lehet szépen tatásán irányítani billről. A kormányzás is elég rotty róla. :)
  • ocskoszilard
    Szegeden is van még pár darab. (steamen sehogy nem lehet aktiválni amúgy a dobozos verziót?)
  • Desert
    Van a szolnoki Tescoban Clubcard ár 3990Ft
  • jocking
    Nem tudom, mennyire ismert a módszer, de azért leírom, hátha segít valakinek.
    Gyors pénzszerzés:
    - vegyél fel annyi kölcsönt, amennyit csak lehet
    - vegyél egy olyan rönkszállító utánfutót, amin van rakodódaru
    - vegyél egy láncfűrészt
    - irány a legközelebbi erdő
    - csapkodj ki pár fát, rakodd fel, vidd el a fatelepre
    - profit (1 rakománnyi fáért átlagban 70k körül kaptam)
  • zolesz11
    Üdvözletem, sikerült hozzájutnom a játékhoz nemrég:D
    Esetleg lenne kedve valakinek multiban farmerkodni??:)

Ha igen akkor vegyen fel steamen. Ugyanezen a néven vagyok fent:D
  • Carl Davies
    Elég jó lett a bálák kezelhetősége szerencsére. Meg a raklapos dolgoké.
  • norbee46
    Na kéremszépen leadtam a szalma bálákat a kisebbik liebherr-el. Hát mit ne mondjak elég izgalmas meló volt, próbáltam 3 bálát vinni egyszerre sikerült de vigyáznom kellett mint a hímes tojásra. 2esével viszont türhető.
  • norbee46
    Köszi! Azt hiszem akkor a baromfi mögötti tárolóval mindenképp jobban járok.
  • Carl Davies
    Az is annyit.
  • norbee46
    És vajon a biogáz erőműnél mennyit adnak 1 kocka báláért mert a baromfi mögötti tároló 320 Eurót ad egy báláért.
  • Carl Davies
    Csak arra figyeljünk, hogy ugye van a Biomassza meg van a Biogáz. A biogáz fogadja a bálát is. Ez van a térkép alján ugye.
  • metaxx
    Köszi a tippet, kipróbálom. :D
  • dimre
    Letöltés:Misch Station v2.7.9

Utoljára szerkesztette: dimre, 2014.11.07. 05:20:12
  • traktorista
    Már a 2013-ban is bele lehetett üríteni a szalmát a biogáz garatjába, ha szénafelszedő kocsival beálltunk oda. De akkor ezek szerint Carl Daviesnek működik bálákkal is. Szénabálákkal is működik?
    Amúgy a fa ára mintha tényleg el lenne túlozva. Itt órák alatt meg lehet gazdagodni, igaz, h egy idő után elfogy és a növekedése lassú a fának. Gondoskodni kell a folyamatos utánpótlásról ültetéssel.
    Utoljára szerkesztette: traktorista, 2014.11.06. 23:10:50
  • dimre
    Itt van egy mod a biogázhoz, ezzel már mindent lehet bele pakolni.
    BGAextension