23835
  • TerDev
    http://fs15.lt/en/forestry-heckkran-v-2-0/
    ez egy hasonló, mivel az előző regisztrált profilomnak elfelejtettem a jelszavát(meg hogy melyik mail címre raktam,mert van vagy 5 ) nem tudom "URL-nek beszúrni".
    Utoljára szerkesztette: TerDev, 2014.11.11. 20:16:26
  • Joybull
    Szia. A traktoron a hátsó farakó eszközt hol szerezted be? Megosztanád a linket?
  • holecsko10
    Üdv!
    Tudnátok jó FS15 Dedikált szervert üzemeltetőt ajánlani ahol nincs high ping micro lagok.
    Jelenleg a www.gameserver.gamed.de készítettem host-t 4 slot-os, de röhej hogy akad.
    25 és 34 közötti pinge-t ír de még is beránt a játék sokszor játszhatatlan.
    Előre is köszönöm segítséget.
  • traktorista
    Nem tapasztalt senki olyat, hogy a játék hajlamos kifagyni motorfűrészelés közben? Már négyszer fordult elő velem, sűrűn kell mentenem, ha fűrészelek. Egyszer egy két órás munka veszett így oda. Teljesen lehal, csak feladatkezelőből lehet kilőni.
  • beatrix0425
    Köszönöm szépen!
  • sly78
    szerintetek megéri bálázni? és silót készíteni? elég drága hozzá cuccos. csak most beütött a burgonya a biznisz és valami befektetésben gondolkodom :) igaz, majd megbolondultam, mire tíz fuvarral elvittem a vasútállomásra, de hát great demand volt, meggazdagodtunk.
  • Carl Davies
    Elég a talajlazító.

Beatrix: Igazából minden fát ki vághatsz, de vannak ilyen nagy fenyő erdők. A térképen ilyen barnás terület, van egy pár.
    Utoljára szerkesztette: Carl Davies, 2014.11.11. 18:17:32
  • beatrix0425
    Sziasztok, azt szeretném kérdezni, hogy hol lehet fát vágni ?
  • littleNorbi
    Köszönöm!
    Ekézni érdemes, vagy elég csak talajlazítót használni?
  • LeWyTy
    Jelentem "ÉN MEGRAKTAM" egy békés 10-15 perc volt vele az út (mert emelte a kamiont) és hardon kb 200.000 volt az ára
  • sly78
    egyetértek. a forgózást sem lehet megoldani? ne nevettessenek már... ha leforgózom neki a táblát, nem használja ki az AI, ugyanúgy szarul fordul és elhagy egy csíkot.
  • endy papp
    Oké rendben, no de ne vissza felé fejlődjünk,ha már a 2013-ban lehetett üríteni akkor itt most hirtelen annyira realisztikusak akartak lenni.
    Na de ne a mi szivatásunkra.
    Szerintem egyszerűen el..ták így sikerült,mi meg bebeszéljük magunknak hogy ....
    A tehenek,birkák tyúkok miért nem isznak???????
    No meg hosszú a sor,lehetne sokat írni ,hogy ez -meg az jobb lehetne.
    Tegnap kipróbáltam a traki elé szárvágó ,mögé a krumpli szedő ,na az is megér egy misét ahogy fordul a föld végén,annyit elhagy hogy na.
    Oké nem tud másként fordulni,vagyis inkább fogalmazzunk úgy hogy a készítők CSAK így tudták megoldani(leprogramozni).
    Ez realisztikus a készítőknél?????
    Na mind egy szívás akkor is minden ürítésnél átülni a kombiba azért hogy tudjon üríteni.
    Tuti lesz hamarosan értelmesebben működő kombi e helyett a modok között ,

Utoljára szerkesztette: endy papp, 2014.11.11. 13:38:19
  • jocking
    Lenne egy rövid kérdésem:
    Mi a különbség a Fertilizer Sprayer és a "sima" Sprayer között?
  • sly78
    csak nem jó. tévedtem.

http://www.grimme.dk/assets/files/pdf/gb/tectron_uk.pdf

"Fast unloading: the 2 m wide bunker unloading
    elevator with choice of PVC-cloth or net
    (extra sieving) for extra fast emptying – also
    during digging."

és íme:

http://www.youtube.com/watch?v=N2_21w-KyVc
    Utoljára szerkesztette: sly78, 2014.11.11. 12:30:41
  • sly78
    mondjuk azt azért megoldhatták volna, hogy a felvett munkás ürítsen és ne kelljen mindig átváltogatni...
  • sly78
    hali!

Utána néztem a dolognak, a Grimme Tectron 425 a valóságban sem tud menet közben üríteni. Ennyi :)

http://www.youtube.com/watch?v=XrG6xFypmo8

itt szépen látszik, hogy a traktor be sem megy, valószínűleg a taposási károk miatt, mivel a burgonyát a legjobb nagyon puha, porhanyós talajba vetni.
    Utoljára szerkesztette: sly78, 2014.11.11. 12:15:57
  • Carl Davies
    Egy rakodó + hozzá való kanál.
  • littleNorbi
    Sziasztok!
    A faaprítékot hogyan tudom a pótkocsira pakolni a raktárból FS 15-ben?
  • Carl Davies
    A kis Liebherr-el meg sem próbáltad? Azzal meg lehet normálisan, én is azzal csinálom. Egyébként van rámpa mod.
  • Sponnyabob
    Sziasztok!

Valakinek sikerült laptopon futtatnia a játékot? Mert nekem nem akar működni, illetve a képernyő jobb felső negyede fehér a többi fekete és hallani az intró és a menü zenét. A gépigény elvileg megvan, mondjuk a vga driver frissítést nem próbáltam, de lehet azzal lesz baj. Ötlet?
    Köszi!
  • endy papp
    Itt nem erről van szó .
    Ha munkást veszel rá fel akkor jár a motor mikor arat és ha oda áll mellé akkor ki kellene hogy ürítse automatikusan,ahogy azt a répa szedőnél meg is teszi.
    Ez egy nagy bug,ennyi.
    Még szerencse nem sok burgit ültettem,remélem hamarosan lesz a játékhoz javítás vagy a modderek összedobnak valami használhatót.
  • endy papp
    Megnézem ez tényleg nem üríti,ha oda állsz alá.
    Szerintem ez így rossz ,vagyis bugos.
    A 2013-nál ilyen hibával nem találkoztam.
    Ja és ha kézzel üríted már két méterre vagy a póttól akkor is beleengedi,
    Azt nem próbáltam ha teljesen tele van a kombi akkor se üríti é automatikusan de gondolom nem.
    A répa szedő üríti ahogy kell.
  • traktorista
    A grimme tectron csak akkor ürít, ha benne ülsz és jár a motor, nem olyan, mint a kombájnok, hogy álló motornál is ürít.
  • traktorista
    Van egy nagy forgózsámolyos rönkszállító, Fliegl márkanévvel és nem tudom normálisan megrakodni, mert a tartóvasakat a rakodós traktorok emelője nem éri el és folyton ütközik bele. A Liebherr rakodónál meg nagyon idegesítő, hogy a kamerát a forgó részére szerelték rá és kanyarodásnál jojózik tőle az ember szeme. Meg lehet valamilyen rakodóval normálisan pakolni azt a rönkszállítót?
  • sly78
    klassz cheatervideó.
  • Desert
    oh bakker, köszi
  • tutika14
    Fölül váltasz a nyilakkal. Olyat kell keresni, hogy módosítások
  • dimre
    Volt egy apró frissítés, de nem találtam a leírást róla a steamen.
  • Desert
    Hol található meg a Boltban?
    A kategóriák között nem látok modot.
  • sly78
    sziasztok! termeszt még valaki burgonyát? ez a rohadt grimme tectron nem ürít automatikusan. legalábbis nálam, valaki tapasztalt hasonlót?
    Utoljára szerkesztette: sly78, 2014.11.10. 19:42:44
  • tutika14
    Emberek végre megadatott!! Valaki kijavította a fordított rakodógépet és a homlokrakodókat! ÁMEN véégre, én nagyon örülök neki, és megosztom veletek! http://mods2015.com/fixed-front-loader-v-1-0/
    Leszeditek, megnyitjátok és a 3 zip-et berakjátok a mods mappába. majd a játékban a modok közül veszitek meg a homlokrakodót, ugye oda teszi be! és lám!! Normálisan működik :D balra húzom az egeret magamfelé döntöm a kanalat! Véééégre istenem.. fúúú
  • traktorista
    Az amerikai mapot én is megnéztem. Kicsit alakítottak rajta, már nem olyan élettelen, élénkebbek a színek, az autóforgalom is sűrűbb lett. A tejeskocsi viszont ott is eltűnt, mint ahogy a magas hegyláncok is a háttérből. A fenyők kisebbek, mint a sakndináv pályán, de azt nem tudom, hogy az ültetett fenyők megnőnek-e nagyobbra is. A fatelep elég kicsi lett, a Ponsse gépeket ezen a pályán nem igazán lehet kiaknázni, meg úgy egyáltalán az erdőgazdálkodást sem, az inkább mezőgazdasági pálya. Nekem jobban fut a skandináv pályánál, nem akadozik annyit, sokkal kevesebb fa is van rajta. A skandináv pályát az is nagyon hangulatossá teszi, hogy megjelent rajta az erdő, mint objektum, aminek a talaja is jellegzetes, avarral borított, nemcsak egy sima faültetvény. Nosztalgiázni viszont jó az amerikai pálya, 2013-as hangulat. :)
  • Carl Davies
    Műtrágyával. (kék tartálynál) De ha megnézted volna előbb a youtube-t vagy a google-t, akkor már tudtad volna :D

https://www.youtube.com/watch?v=Zh7jawZ1Sdg
  • endy papp
    Ha egy picit is megnézted volna a térképet amin játszol W.B H. nem írnál valótlant a videód elején.....
    Igen is van fatelep ahol le tudod adni a fát,ha nem is pont olyan mint a másik map-on.
    Biomassza hőerőmű is van így a faaprítékot is letudod adni.
    A farmodon is van apríték tároló.
    Gondolom a nagy pénzgyűjtögetésbe elkerülte a figyelmed
  • tutika14
    Mint a 13-hoz a vasvilla mód :DD
  • rokshow
    Jó estét! A segítségeteket kérném hogy az optima öntöző berendezést hogyan lehet megtölteni??? Próbáltam kútból, vagy csapból, szökőkútból, patakból de sajnos nem tudtam megtölteni :( ! Ebben kérném a segítségeteket, esetleg kell hozzá 1 vizes, szippantós tartály?
  • Vektor015
    Sziasztok. Pár napja már nem volt videó és úgy gondoltam csinálok már egyet. Jó szórakozást!
  • endy papp
    Általában nekem a 2013-nál egyik map nem szerette a másikat és ezért nem töltötte be,vagy valamelyik mód feküdte meg a gyomrát.
    Mellesleg eddig 3-4 map volt amit megnéztem volna(2015-nél),próba kép de egyiket sem töltötte be.....
  • endy papp
    Egy kis segítség a faaprításhoz.
    A moddereknél nincs akadály .
    Kipróbáltam működik .
    Jó tanács; szerencsésebb ha 3- 4 méteresre vágod a fát.
    Ha kötsz utána pótot akkor egyben minden megvan,asszem nálam most ez lesz a befutó,Scorpió kivág darabol ,ez odamegy ,felrak, aprít ,elszállít, lead.
    Remélem segítettem mindenkinek akinek ezen a téren eddig gondjai voltak
    Man mobil aprító.
  • traktorista
    Előnyös lenne még a játékban, ha a kézi anyagmozgatást is bevezetnék, mint lehetőséget, mert nagyon dühítő, h minden kis apró, vacak fadarabot géppel kell megfogni. Kézzel az apró darabokat könnyű lenne felhajigálni pl a fadaráló futószalagjára. Úgy működne, mint a motorfűrész, látnánk a kezeket és egérrel vezérelnénk.