Farming Simulator Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem jelezte hogy van benne még takarmány de mikor azzal a homlokrakodóval amelyikkel lehet erjeszteni oda mentem mégis a markolójába került kis anyag.
Hali!

akkor mi volt a baj?
Megoldódott, köszi 😊
Azt írja, hogy Töltési szint 0 (0%), mégsem engedi
fbandy72
Sziasztok!
Lehet maradt benne egy kicsi ami nem látszik, elég 1% is és az nem látható, állj bele és a bal felsõ sarokban kiírja mennyi a telítettség.
Sziasztok,
miért nem tudom a silózott kukorica leönteni az erjesztõbe?
Az erjesztõ üres nincs semmi benne s mégsem engedi...
sziasztok
Nem tudjátok véletlen hogy ls 2013 ba a weimar t174 es re van körbála rakó szurony vagy kanál mert valahol láttam de mér nem emlékszem pontosan hogy hol válaszokért elõre is köszi
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni abban, hogy a pótkocsik közül melyik képes befogadni a hagymát és a répát?
Ugyan akkor az áru befogadó képessége melyiknél a legnagyobb?
(Ls2013 alap verzióhoz kellene)
Elõre is köszönöm a válaszotokat. Üdv.: Ria
Ezt, beírni az AdBlockba, hogy blokkolja, és nincs feketeség:

http://www5.picturepush.com/photo/a/7226698/img/OMSI/imsiszoveg.png

Vagy az oldal skriptjébõl kiszedni.
Martinez01
Bugos 😄. Már dolgozok az újon 😊

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

Mi van a design-el? <#idiota>

My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2

Martinez01
Elég csak a hozzászólás dátumát nézni, utána magadtól is megkapod a választ 😊

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

gera995
Szia! 😊 A dinamikus talaj nem azt jelenti mint a 2013-ban ugye? Vagy itt is csak annyi hogy az épületeket bárhova elhelyezheted?

Alaplap:Gigabyte B75M-D3V Processzor:Intel Corei i3 2120 3,3GHZ Videókártya:Nvidia GTS 450 1GB DDR5 Ram:Kingmax 4GB DDR3 1333MHZ

enyhén furcsán értelmezik a játékot....coca cola agyuak
Ok. Köszi. 😊
marko37

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

Az elrontott kevert tápot "abrak"-ként kezeli a játék, ami, ha jól emlékszem, annak felel meg, mintha silót adnál nekik, a lényeg, hogy azt is beöntheted a teheneknek.
Egyébként mások is írták-kérdezték a helyes keverési arányt.
Én személy szerint nem is nézem a "keverési-arány" ablakot a bal felsõ sarokban, hanem a legegyszerûbb módszert használom: a keverõ kocsi, ha tele van az ugye 100%. Három féle anyagot töltesz, ezt elosztom a 100%-ra, és csak a töltöttséget kell nézni. Egyikbõl 33%, másikból is 33%, a harmadikbõ 34%, és tele van a kocsi, keverési arány tökéletes. Egyszerûbb, mint fenn a csúszkákat lesni.
Üdv!

Ha eltévesztettem a keverési arányt a tehén-etetésnél, hova tudom tenni a rosszul kevert tápot?
Van valami "ledobható hely", vagy öntsem be a tehenekhez, úgyis mindegy-alapon?

Köszi!
Helló!

Valaki tud nekem mondani egy jó,használható falusi mapot ? Elõre is köszi,megint megjött a kedvem hozzá. 😄

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Nézd végig az eszközök listáját, van több fajta vetõgép az egyik biztos jó lesz!<#eplus2>
Valaki meg tudja nekem mondani hogy lehet krumplit vetni fs 2013-ban
Nem jelennek meg az állatok h oldjam meg a problémát?

My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2

Martinez01
Szerintem ezt egyéne válogatja, van aki a régi gépeket szereti (Zetor Crystal, MTZ, Fortshritt), van aki az újakat (John Deere, Fendt, Claas).
Válogass kedved szerint a: www.lshungary.hu , www.modhoster.de , www.fsportal.hu weboldalakon 😊.

Sziasztok!
Én nagyon kezdõ vagyok ebbe az egész "mûfajba".😄 Annyi lenne a kérdésem, hogy melyik gépek a legjobbak?
gogabi79

Dutra Ue28

http://users.ininet.hu/lsgameteam/

Azokat csak úgy tudod vetni, ha az adott map-ba telepítve vannak.
Üdv mindenkinek.Egy kis segítséget kérek.Hogy tudok répát gyökeret meg paradicsomot ültetni?
hali! Eltünt az F1 ablakom, nem tudom vissza szerezni a legutóbb berakott dolgokat már kivettem ,P mint piac ,van kilépni kitudok akkor mi lehet vele? Köszi ha segítesz!

Martinez01
Legközelebb a zöld gombra kattintva betudod rakni a videót 😊.

Robertoo21
Sziasztok! csatlakoznék egy multi csoporthoz akik komolyan játszanak. Akiknél an hely kérem írjon pm-et. üdv.

-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!

Nem úgy gondoltam hanem h az elsõ kerék szaggat.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=B0LwI4FFV2o

mit szóltok ehhez? Ilyen John Deere 723 prémium van a simoban is
fbandy72
Szöllõ alá ilyennel szoktak szántani.
fbandy72
Itt egy cikk róla:Link
fbandy72
Sziasztok!
Mert a valóságban is van mikor eléggé szaggat az eke, ha száraz a föld vagy ha csúszik meg kapar a gép néha kicsit keményet fog akkor megindul. Persze a nagy gépeken már nem annyira észrevehetõ, fõleg mert már az új gépekben van kerék "Slip" ami beállítható %-ban és ha csúszik a kerék emel kicsit az ekén. Régen is volt ilyen csak akkor a traktorosnak kellet rángatni a hidraulika kart😊
Mitõl lehet az h szántásnál a traktorok kerekei szagatottan mozognak?
ja mármint pl ha 100 tehened van akkor is max ha 10 látszik.Le is fagnya a géped ha minden látszana!
ronso
ha 30at veszel akkor is annyi látszik.

Sakkoo.......Baszkiiii

Miért van az hogy ha veszek tehén,birka,csirkét akkor a 10 helyet csak 6 látszik a játékba!
Erre van valamilyen megoldás!

gogabi79

http://users.ininet.hu/lsgameteam/

ronso
Sziasztok
Valaki tud olyan modot ahol mindenhová felvehetek alkalmazottat mert a kukorica vágása csak ugy müködik ha a gép után potkocsit teszek ha én csinálom.

Sakkoo.......Baszkiiii

Dante del Umro
Szia!

Ha a mod "modDesc.xml" fájlban megtalálod a következõ sort
<multiplayer supported="true"/>
akkor multis.

Hellósztok! Valaki tudna nekem abba segíteni hogy honnan lehet megtudni h a módok multisak vagy sem???? Elõre is köszönöm, sziasztok
Sziasztok! Valaki tudna nekem segíteni? Ma megérkezett az eredeti ls 13 a régit letöröltem felraktam az eredeti játékot, de viszont nem engedi aktíválni, pedig a kódot is beírom helyesen, de nem engedi aktíválni a játékot 😞 Ilyenkor mi a teendõ???
ja azt még elfelejtettem hogy Farm Simulator 2011 😊

Sziasztok... Tudna valaki adni egy Linket egy használható multi map letöltéséhez ? Köszi

jah, a régi bálákat traktorral is el tudod vinni
Ugyan már,ezért van ez a fórum 😊
Szóval:
1. a csirkéknek nem kell semmi,csak tojják a tojásokat.
2. a birkáknak csak a levágott fû kell,amit vagy a kis fûnyíróval levágsz és az etetõjükbe bele öntöd,vagy nagy géppel levágod a füvet a felszedõs pótkocsival felszeded,majd bele öntöd az etetõjükbe.
3. a teheneknek adhatsz ugyanilyen füvet,silót,vagy az erjesztett siló+szénabála+szalmabála keveréket. Ez utóbbinál lesz 100%-os a tejtermelés, illetve szalmát kell alájuk szórni,hogy legyen trágya.

Sok sikert!
áááá!

Tényleg, a gyári bálázóval készült bálákkal nincs gond.. 😄
Köszi! Erre nem is gondoltam. 😊
Már csak azt nem tudom, mihez kezdjek a régebbi bálákkal. Az állatokkal még nem foglalkoztam, azt se tudom, hogy álljak neki, milyen gépek kellenek hozzá... Hiába, városi srác vagyok. 😊
Egy utolsó kérdés: A csirkéknek nem kell táp vagy víz az alapfarmon?