23835
  • sly78
    elméletileg ezek után nem kell tenned semmit, letöltöd a mods mappába zip fileokat és passz.

arra van valakinek tippje, hogy a letöltött mapok miért nem működnek nálam? stream-en vásárolt verzióm van. minden más mod oké, a mapok nem.
  • traktorista
    Nem tudom itt a 2015-ben hogy van, de a 2013-ban bármilyen gabonából lehetett szilázst készíteni, sőt még fűből is. Csak kell egy fűnyíró adapter a Krone Big X-re, ami kalászosokra, vagy repcére is jó. Viszont a kukorica gazdaságosabb, mert adott területen nagyobb a terméshozama.
  • ac
    köszönöm szépen
  • Hunter of Deer
    hali!
    abban kérném a segítségeteket hogy ehhez a modhoz tudna valaki esetleg csinálni kijelzőt hogy lássam miből mennyit öntöttem le illetve hány %-ban van kihasználva. (itt arra gondolok hoyg olyan legyen mint pl a biogasnál amikor kiirja hogy mennyi szecska van benne illetve hány %ban) nem tudom mennyire nehéz egy ilyet összehozni vagy ha van vmi leírás akkor megpróbálnám én is megcsinálni, esetleg vmi hasonló mod jöhet amiben ez már meg van csinálva.
    ty

ac: a módokat a játékban a P lenyomás után jobb felső sarokban a nyillal váltasz addig amig ki nem dobja neked a modokat amit betettel es akkor meg tudod venni.
    második kérdésedre pedig kukoricát kell szecskázni és azt leönteni vagya biogasnál vagy a teheneknél és lefedni. miután kész az erjesztés lesz szilázs.
  • ac
    Sziasztok két kérdésem lenne:mit kell csinálni a modokkal hogy működjenek is mert bemásolom a zip fileokat a mod mappába de nem találom őket a játékban.A másik kérdés pedig hogy illetve miből tudok szilázst csinálni? A segítséget előre is köszönöm.Ez azért kínai nekem mert csak a 2011-el játszottam utoljára. Jó termést mindenkinek!
  • Fenimor
    Sziasztok virtuál gazdák! Kérdés: Tudja é valaki hogyan kell kikapcsolni az autóforgalmat a gaméba?
    A 2013-ban sikerült kilőnöm, csak a "gameSettings xml"-ben kellett a <traffic density="1"-et nullára átírni.

Na, itt ez nem müxik! Esetleg valami ötlet?
  • gyuri35
    Ezer köszi érte!
  • gyuri35
    Sziasztok!Nálam sincs gond a kézi mosó kihelyezésével
  • endy papp
    Ja bocs majd elfelejtettem köszi, műkszik.
  • endy papp
    Ha arra a kézire gondolsz ami a játékban benne van az elhelyezhető tárgyaknál.
    Akkor bárhova legalább is nekem még eddig leengedte tenni.
  • jutiput
    Sziasztok!
    Segítene valaki abban, hogy a jármű mosót hova lehet elhelyezni, mert valamiért nem engedi sehova sem? Köszi, előre is! Üdv.
  • zolcsika080104
    felhagytam vele minden modon kipróbáltam,a zipek nem érdekesek hanem a textura meg ilyesmi filek a másik mappában amit a játék map mappájába kell tenni a programok mappán belüli na tudod hova értem.betettem egyben mappástul,majd külön csak a textura filekat textura mappába mindent a megfelelő helyre de úgysem.
  • endy papp
    Az eredetit ami a játékban van felejtsd el egy rakás ....
    A módok között sem mind egy, melyik a jó.
    Én ezt ajánlom ,(most jött ki)nem a legolcsóbb de a leghatékonyabb és a tesztjeim után elég jól használhatónak tűnik.
    Még annyi segítség,jó tanács, hogy 3-4 méteresnél ne tegyél rá nagyobbat.
    Fa Aprító
  • endy papp
    Szia Zolcsika.
    Láttam én is de mivel elég macerás ahogy a mellékelt ábra is mutatja nálad sem jött igazán össze ezért neki sem kezdtem.
    De neked sok szerencsét hozzá.
    Azért ha mégis sikerülne ,ne tartsd magadban
  • endy papp
    Akkor passz,de biztos valamelyik mód tesz be neki azért ilyen .
    Én amit írtam kivettem és jó lett.
    Jobb ötletem nincs próbálgasd végig őket.
  • endy papp
    Még ehhez egy kis adalék.
    Igaz nem tudom hogy a 2015-nél is így van é,mivel még nem volt ajánlatom semmire.(Igaz még csak 27 óra játék időm van,persze a teszteket nem számolom ,mert kb az is lenne vagy 15 óra)
    De a 2013-nál úgy volt hogy én mindig igyekeztem leadni az első órában mindent mert addig nem ment le egyáltalán az ára,de utána ahogy írtad is nagyon lement ,de volt úgy hogy nem annyira picit le ,vagy a lejárat végére felment megint.
    De a 2013-nál volt egy mod is erre ami mindig (állandóan)adott ajánlatot ,random váltakozva 2-3-4-5 nap múlva mire lesz kereslet.
    Ide is jó lenne ez ,mert úgy nagyobb értelme lenne bizonyos terményeket termeszteni és kiszámíthatóbb lenne .
    De ez lehet csak nekem érdekes.
  • gyuri35
    Sziasztok!A faaprító másnál is ilyen trágya módon működik,vagy én vagyok ilyen béna?Ritka nagy szerencse kell ahozz hogy a darálóhenger rendesen elkapja az odarakott rönköt és ledarálja.Mintha egy burok lenne ott,a rönk egyik vége a rönkfogóban a másik vége libeg jobbra-ballra,fel-le csak épp a henger alá nem hogy elinduljon a darálás
  • Csiaki
    Pl. a showtime-ot nem is használom :S
  • sly78
    ezt pl nem tudtam, köszi, hasznos!
  • sly78
    ez normálon ment.
  • traktorista
    Azt is figyelembe kell venni, hogy nagyobb mennyiség leszállítása után az adott termény ára nagyon le fog zuhanni.
  • zolcsika080104
    ha könnyű fokozaton játszol többet is ad.Própáld egy új játékon nehéz fokozaton
  • sly78
    na végeztem egy kísérletet. megosztom, hátha érdekel valakit. arra voltam kíváncsi, hogy melyik növény hozza legtöbb hasznot. az amerikai pályán, a hatos táblán csináltam, 0.96 ha. vetettem, műtrágyáztam. az eladás átlagos áron ment, se zöld, se piros nyíl, se great demand, viszont mindent ott adtam el, ahol pillanatnyilag a legtöbbet adták érte.

már az megér egy misét, hogy mekkora marhaság az, hogy pl majdnem 18.5 tonnát termett búzából ez a nem egészen egy hektár, de ez most mindegy.

0.96ha bevétele:

árpa: 12.029 Euro
    búza: 12.660 Euro
    repce: 14.885 Euro
    kukorica: 15.117 Euro
    cukorrépa: 35.118 Euro
    burgonya: 35.537 Euro

a konklúzió: cukorrépát kell termeszteni, mert a cukorrépa kombájn tud menet közben automatikusan üríteni.
  • zolcsika080104
    sZIASZTOK!

van itt egy alapmapba c:/programfiles/farmingsim2015 tehét a játék mapjába helyezendő mod kibontás után lesznek textura filok is benne szóval fordító szerint csináltam de sehogy nem látja a játék pedig igen hasznos lenne.Valaki segít kipróbálja hogy műkszik e nála?a mod:

hígtrágyaleadóhely
  • dimre
    Ez a Marhu féle RealTime, tuti jó.
  • endy papp
    Ja nekem is volt valamelyik nap.
    Szerencsére elsőre kiszúrtam melyik mod a ludas benne.
    Nos a "showtime" azaz a reál idő kijelzés mod miatt volt.
    Van egy újabb verzió belőle de az meg nem mutatja amit kell....
  • traktorista
    Ez a játék mindig is híres volt az optimalizálatlanságáról. Sokat javult azóta, mert eddig sok gépnél is szaggatott egy idő után, állítólag most már nem annyira, de én még most is tapasztalom. Úgyhogy valószínűleg nem a hardvered kevés neki. De vigasztaljon az, hogy az agrar simulator ennél sokkal optimalizálatlanabb és úgy tele van buggal, hogy élvezhetetlen.
  • Csiaki

Hali srácok!
    Valaki tudja,hogy ezt mi okozza? Az időt és a pénzt mutató HUD is eltünt...
  • laca412
    Srácok!Az normális,hogy ezen a konfigon néha akadozik a játék 1280x1024 full grafikával?
    i5 3,2ghz
    8gb ram
    gtx460
    legfrissebb vga driver
  • endy papp
    Nos így egyszerűbb lesz .
    Ide feltöltöttem ,innen töltheted ,bemásolod a modok közé és annyi.Ponesse Scorpio 1-15 méteres vágás
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2014.11.14. 13:11:03
  • endy papp
    De van ,csak nem találom honnan is töltöttem le.
    Annyi mód van már....
    Ha sikerül megtalálnom szólok ,addig keresgélj,talán te is ráakadsz.
  • jocking
    Nincs valami mod, amivel lehetséges lenne a favágó géppel 5 méternél hosszabb rönkökre vágni a fákat?
  • zolcsika080104
    jó lenne ja sziasztok!

Szóval jó lenne ha a mapkeresgélés helyett más megoldást találnának ki a modderek mert pl az alapmap úgy jó ahogy van plussz hol az egyik hol a másik de valami mindig hiányzik szóval megvan a megoldás.Minden térképre térképbe mapba helyezhető növény állat ,és objektum ,(leadás helynek silónak stb)
  • Sysfox
    Így is jártam már! Úgy kellett mindig betolatnom a póttal a kombájn mellé... :)
  • Sysfox
    Én is ezzel próbálkoztam. De a végső megoldás szerintem az lesz, hogy eladom ezt az alap kombájnt, és veszek még egy NewHolland-et.

Csak kivágok két fát, és megvan az ára!
  • sly78
    ez kb akkora szopás, mint amikor megveszed a széles vágóasztalt a közepes kombájnhoz, szépen dolgozik is vele, de amikor mellé állsz a pótkocsival, nem ér el odáig az ürítőcső :)
  • traktorista
    Igen, kisebb kombájn mellé kisebb pótkocsi kell, én is jártam már így. Nagyon sok ilyen lukra futás van, amit csak sok játékkal tapasztal ki az ember. :) Esetleg egy magasabb pontról, rámpáról lehet megkísérelni bele az ürítést.
  • traktorista
    Mivel kíváncsi voltam, így a leadóhely mérlegével megmértem a learatott árpámat. 8500 literre 2720 kg jött ki, tehát 1 m3 árpa tömege 320 kg. Ezzel szemben a valóságban 1 m3 árpa 640 és 720 kg között mozog. Szóval ennyire reális. :)
  • dimre
    A Giants saját átváltó rendszert használ a literből tonna kiszámolásához, ezt valamelyik fórumon olvastam, nem igazán reális, és a játékosok sem tudják használni, egyszerűbb lenne minden szállítható terméknél a tömeget használni a térfogat helyett még a folyékony anyagoknál is.
  • Sysfox
    A fickó aztán tudja kezelni a gépet!