23848
  • Caliph
    a bolt képernyő tetején - szélén vannak kis nyilacskák azokra kattintva tudod behozni a modokat és megvenni
  • traktorista
    A tuskódaráló nem minden tuskót tüntet el, sokszor akármeddig darálom, ott marad és továbbra is bele lehet akadni. Most viszont lett egy olyan tudkó, ami már csak textúra, nem lehet beleütközni. Máskor meg láthatatlan faágak okoznak gondot darabolás után. Van itt még mit javítani, csak elméletben szép az egész.
  • karipapa
    hali.megvan a játék de beletettem a módot de nem találom sehol sem.az options/mods-ba ott van a kamion de ha elmegyek a boltba ott meg nem találom sehol sem.Tipp hogy mi lehet a baj?kösz
  • endy papp
    Ha ügyes vagy valahogy bele erőszakolod ,ha nem akkor össze gyűjtöd és leadod úgy aprítás nélkül.
    Jobb ötletem nincs.
  • endy papp
    Biztos mert azt a modderek csinálták......
  • endy papp
    Nekem jó ahogy van,igaz én kontrollerrel tolom.
    De a link amit írtál ezt dobja ki.......
    "Entweder ist dieser Mod noch nicht freigeschaltet oder er wurde Aufgrund von Beschwerden deaktiviert. Möglicherweise wurde der Mod nur vorübergehend deaktiviert und taucht in einigen Minuten wieder auf da Beschwerden über den Mod bearbeitet werden. "
  • dimre
    Akit még mindig zavar, és nem szokta meg a frontloaderek fordított irányítását, azoknak megoldás:
    X tengely megfordítása
  • tutika14
    Érdekes, hogy a 13-hoz sokkal jobban megvan csinálva a forest rész, mint a 13 hoz.... én kipróbáltam a fa aprítót... nekem beszippantott egy rönköt nyakig baszta a forgózsámolyos agroliner-t és puszika. xDD és csak lestem ,hogy mi a fasz van :D
  • sly78
    azt mondja meg nekem valaki (költői kérdés) hogy mi a jó isten haragjáért nem írják oda ahhoz a [email protected] szalmaszóróhoz, hogy csak körbálával lehet megtölteni? nagyon felcsesztem az agyam.

azzal is csak nekem van bajom, hogy az első használható kultivátorhoz (amivel nem egy nap per hektár sebességgel lehetne dolgozni) 200 Le-s traktor kell? miért nem csináltak olyat, amihez 130-40-50 Le kéne? ez azért eléggé dühítő. ha egy normális kultivátort akarok, akkor minimum a 220 lovas Lamborghini? hát fakjúbazmeg :)
  • traktorista
    Köszönöm a belinkelt rönkvontatókat, ez a Dimre által ajánlott elforduló típus jónak tűnik, majd kipróbálom. A daruval rögzítésnél az a gond, hogy kanyarokban nem akar elfordulni és kiakad a villából. Ennél is egyszerűbb lenne valami kötél, az agrarban láttam is ilyet, de nem tudom a farming motorjára ilyen megvalósítható-e egyáltalán, végülis a vonórúd is hasonló elven működik.
  • sly78
    kész vagyok eladom. értelme nem sok, de még mindig több köze van a valósághoz, és így azért ezerszer jobb játszani. termelhetek cukorrépát is, nem kell megvárni amíg milliomos leszek... és még csak csalásnak sem nevezném.
  • Desert
    Megvan #16880

és mi van azzal a darabbal amit nem darál le csak ott van a szalagon?
  • endy papp
    Bocsi de most nincs kedvem megint leírni milyet használj és hogy .
    Lécci olvas vissza picit és a hsz-közt megtalálod a kérdésedre aválaszt.
    Köszi.
  • endy papp
    Még nem tudom, de én így használom,vagyis ilyen olcsó kombájnokat....
  • endy papp
    Ja közbe rájöttem ,hogy az egy-két mod miatt nem engedte.
    De kivettem és most már engedi.
    No meg ez a ki-be takarás is a modok miatt volt .
    Lényeg hogy most vissza állt az eredeti rend.
  • sly78
    tudja valaki, hogy ez a betakarítógép-kölcsönző mod hogy működik? 2500EURO egy kombájn :) ez eltűnik a nap végén, vagy hogy?
  • Desert
    Fa apríték készítésre van valami jó módszer?
    Milyen hosszú legyen a farönk?
    Odatettem a rönköt, de nem csinált neki semmit, csak állt egy helyben a végét meg be se darálta kb fél métert.
  • Lack
    Nem tudom, hogy engedi-e befedni, én 100%-ra tapostam.
  • endy papp
    Olyan fűnyíróval vágtam le ami egyszerre össze is gyűjti és egyszerre a silóba tettem (semmi forgatás nem volt),megtapostam ,lefedtem,igaz nem volt teljesen 100% a tömörítettség.(próba kép megnéztem lefedi é)
    Lehet ez volt a bibi,mondjuk nem tudom ha nincs meg a teljes 100% tömörítettség hogy engedi befedni???
    A 2013-nál ilyen nem volt nem engedte.
    Itt meg bármikor ki-be takarhatom.
    Na de nincs gond mert a BGA-nál van,siló így tudok keverni a teheneknek tápot.
    Ezt meg majd elhasználom,vagy leadom a leadóba.....
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2014.11.17. 08:57:13
  • fbandy72
    Kb. 18 percnél:https://www.youtube.com/watch?v=5jSRlMeUgyg
  • fbandy72
    Üdv!
    Van hozzá a boltban egy tőke maró azt hiszem piros, a traktor hátuljára lehet akasztani.
  • revi73
    Sziasztok, engem az érdekelne ha erdőt ültetek és kivágom, akkor a fa tövét el lehet-e távolítani valahogy a földből?
  • Lack
    Vágás után rögtön gyűjtsd össze és silózd be, ne forgasd, ne várd meg míg megszárad. Én tegnap silóztam egy nagy adag füvet.
  • endy papp
    Amit Dimre linkelt azon kívül ezt is használhatod.
    Igaz ennek nincsenek kerekei.
    Csak előre raktam fel de biztos hátul is működik.
    Amit magad után húzol (a kerekes),igazából egy hosszabb rönk ide-oda dobálja a kanyarokban,de ha élsebb kanyarokat nem veszel használható.
    Rönk fogó-húzó
  • Caliph
  • dimre
    Caliph
    A készítő oldalán mindig megtalálod: Futószalag

traktorista
    Farönk vontató: Log Skidder
    Nagy farönk villa: Uploader Forest
  • Caliph
    http://www.modhoster.com/mods/forst-log-skidder
  • traktorista
    Érdekelne, hogy van-e olyan mod, amivel rönköket lehet vontatni? Lánc, drótkötél, vagy valami ilyesmi amivel áthurkolom a rönköt, aztán traktorhoz rögzítem, mert idegesítő, hogy rönköt csak daruval tudok megfogni.
  • Caliph
    ezt a frontloaderre szerelhető futószalagot valaki fel tudná tölteni valahova? a korábban linkelt oldalon már nincs fent
  • endy papp
    Nos megnéztem kipróbáltam működik.
    A piros végénél kell felakasztani először a vontató járműre.
    Majd ügyesen odatolatni a vontatni kívánt jármű mögé-elé természetesen jármű függő ,hogy hova lehet ráakasztani,(a segéd írja hogy mikor jó)majd megnyomod a 9 billentyűt és már húzhatod is ...ha bírja itt egy kép róla.
    (Ez a teszt mapon van, azért van ennyi minden mint a búcsúba,itt tesztelem az eszközöket stb..)
    Vonórúd használata.

Más:
    Ha valaki nagyon precíz szeretne lenni és mindig az ÚTON haladni ,akkor annak itt egy mód amivel ha tilosba jársz letaposod a terményt íme egy illusztrációs kép róla innen tölthető.
    Hogyan tapossuk le a termést.
    Link a letaposó modhoz

Utoljára szerkesztette: endy papp, 2014.11.16. 21:19:17
  • jutiput
    Köszi a válaszokat, akkor tovább próbálkozom a kézi mosó elhelyezésével! Üdv.
  • endy papp
    Bocs de nem fért bele időbe az előbbi hsz-ba.
    Az a fránya kosz ,jól belepte.
    Ennél már nem lehet koszosabb.

Ha esetleg valaki unja a siló kanalazását,Siló garatba juttatása... én ezzel a módszerrel és eszközökkel tolom a garatba könnyű gyors és hatékony.

Muszáj ide feltöltenem mert a képhost és a többi sem díjazza a nagy felbontású képeket.

Utoljára szerkesztette: endy papp, 2014.11.16. 20:26:41
  • endy papp
    Korábban szó volt róla miből lehet silót erjeszteni.
    Nekem a fűből nem sikerült.
    Valaki azt írta abból is lehet.....
    Széna lett belőle ,de már nem fű ,mert azzal már nem önthető egybe.
    Ezt csak azért írom mert a keverőbe(mindegy hogy kocsi vagy gép) a füvet is bele lehet tenni ,meg a szénát is ami a fű erjesztésével keletkezett, hogy majd a kevert táp egyik összetevője legyen.
    Na mindegy nem ragozom tovább ez ilyen.
  • Carl Davies
    Bár fogalmam sincs hogy kell felakasztani. Leszedtem az előbb, de nem vágom hogy hogyan működik :S
  • Carl Davies
    Erre az elakadásos, vízbe ragadós dologra van vonórúd az FS portálon. Persze ez akkor jó, ha nem a tó közepén van a vontatandó jármű :D
  • Zsolt7411
    Sziasztok.

Valakinek nem lenne kedve úgy megcsinálni az alap mapot hogy a földeket eltüntettné róla?Az utak épületek minden maradhatna csak a földek tünnének el.Persze az áruk megmaradna.Remélem érthetően írtam le a dolgokat. :) Segitségeteket előre is köszönöm.
  • traktorista
    Ha ezt a Farmingban látnám, akkor azt mondanám, hogy ez a modderek egy újabb hülyesége. De hát ez a valóság. :D
  • traktorista
    A Spin Tiresben jól el lehet akadni a sárban, igaz annak talán nagyobb gépigénye van, mint a Farmingnak. Az Agrar Simulatorban nagyon jó ötlet volt a 3D-s talaj, ha rosszul szántasz, akkor hatalmas bakhátak keletkeznek, amiken a traktor utána alig tud menni a kultivátorral, meg az is jó ötlet volt, hogy nincsenek előre elkészített szántóföldek, hanem neked kell ekével feltörni a gyepet, különben vetni sem tudsz. De ez a bebicskázás valóban nagyon jó lett a Farmingban, meg most ha teljes féket nyomsz, akkor blokkolnak a hátsó kerekek, eddig ez sem volt. Az is jó, hogy indulásnál felbőg a motor és érezhetően nehezen indul emelkedőn, vagy szenved. Most meg már valóban nincs értelme kis traktorokat kötni nagy szerszámokhoz, mert használhatatlanok.
    A másik dolog, hogy a járművek gyakran el tudnak akadni, felborulni, gödörbe esni. Én ilyenkor előbb megpróbálom magam elvégezni a mentést, múltkor például a fadaráló darujával húztam ki a pótkocsis traktoromat a tóból, igaz nem volt könnyű mutatvány, mert folyton leakadt. :) Nem tudom eddig volt e ilyen, de most a vízbe esett traktor lefullad és csak jármű visszaállítással lehet újra aktiválni, addig el sem akar indulni.
    Utoljára szerkesztette: traktorista, 2014.11.16. 15:09:32
  • Carl Davies
    Az odabasz XD

:
  • endy papp
    Valóban nem szimulálja a sárba ragadást ,és még sok mindent.
    No de ahhoz megfelelő erőforrás is kellene ,és gondolom nem az volt a cél a készítőknek hogy baromira egyedi legyen(szerintem így is az lett) hanem hogy lehetőleg gyengébb gépeken is elfusson a játék.
    Igazából annyira nem egyszerű ezeket a dolgokat normálisan működőre megcsinálni,"valamilyen" földdeformálódással meg annyira nem lennénk kisegítve.
    Én már ezzel a koszolódós keréknyom megmaradós stb,stb szimulációkkal is nagyon elégedett vagyok.
    Ha csak az előző részhez nézem nagy fejlődésem ment át.
    Vissza kanyarodva a kamionnal való" Így esőben is lehet szántóföldön, erdőben fák között 80-nal teperni kamionnal. :) " teperést.
    Azért büntetlenül sokáig nem lehet menni.
    Persze nem üresen,pót-ok nélkül.
    Az is tetszik mikor 2 pót utána van megrakva,alig megy fel egy nagyobb emelkedőn,lefelé meg ha nem mész szint úgy lassan, úgy bebicskázik mint a huzat.
    Úgy hogy annyira azért nem rossz