23835
  • sly78
    tudok vetni vörös herét, valami tréképet szedtem le, azzal jöhetett, de az istennek se jövök rá, hogy ezt mivel kéne learatni. Krone Biggel, kaszákkal nem megy, még a gabona asztallal is rámentem kombájnnal, hogy hülyeség, de hátha, de nem. valaki?
  • TerDev
    a combined axis mellé(ami be van keretezve a képen) pipát rakni! megnyitod a kormányod driverjét(Logitech profiler), felül katt a device-re, azon belül Game controllers..., majd tulajdonságok és settings-nél megtalálod. nem sikerült túl érthetően leírni, de talán érted hogy akarom mondani :D
  • Dodge Ram
    A Mixing station-t akarom betenni, A mappába beteszem de a játékban nem lelem sehol. A 13-ba egy program segítségével tette be a barátom, de ő most nincs a városban, és a program nevét sem ismerem.
  • dimre
    Vagy GEditorral szerkeszted a térképre, vagy beraksz olyan elhelyezhető modot amit a játékon belül tudsz megvenni.
  • Dodge Ram
    Sziasztok!
    Érdeklődnék, hogy a játékba hogyan lehet épületeket berakni?
    Előre is köszönöm a válaszotokat.
  • jutiput
    Szia!
    Nem tudom, hogy mire gondoltál, hogy mihez kellett volna nyúlnom. Ha megírnád megköszönném, mert szerintem a lényeg lemaradt a segítség nyújtásodból. Hiába állítom a gázpedált az "előre " haladásra, amikor írja, hogy nyomd meg azt a valamit , amit hozzá akarsz rendelni, megnyomom a gázpedált , de a "hátra" haladást is bejelöli és sehogy se lehet másképpen beállítani. Pedig rendesen rá van telepítve a kormány a gépre. Kérlek, akkor oszd meg a tudásodat velünk, hogy be tudjuk állítani! Köszi! Üdv.
  • zolcsika080104
    nagyon szépen működik köszönöm
  • joceruza
  • zolcsika080104
    nagyon köszi most töltöm le éppen ja és ez csak nekem van...
  • endy papp
    Nem tudom,de nálam is ez a szitu.
    De ha megnyitod csak úgy üresen ,és rámész felül hogy file,majd open ,akkor bármit meg tudsz nyitni.
  • endy papp
    Természetesen,ismersz....
    Én majd mindenre tudok valamit.
    Nem volt egyszerű megtalálni.
    Mivel ahonnan leszedtem modpakban volt de nem találom.
    No meg nem mindegyik tudja ezt és elég nagy, ha kisebb kell akkor írj.
    Na mind egy ide feltöltöttem ,innen töltheted.
    Majd írd meg műkszik é ,mert több pótom is van de nem mind tudja ezt.
    Kevert takarmány pót Zolcsinak DDD
  • joceruza
    Szasztok! Miért nem lehet a 6.0.2-es G.E-vel megnyitni szinte egyik mod i3D-jét se?
  • FrezeR
    Nekem is ilyen kormányom van, de ezeket a problémákat sosem tapasztaltam az FS-ban. Biztos hogy nincs valami jól beállítva neked.
  • TerDev
    ehhez nyúltál már? szerintem ez a baja.
  • TerDev
    tudni kell beállítani, nálam nincs ilyen probléma. szintén DFGT.
  • jutiput
    Szia!
    A kormány irányítással kapcsolatban azt tudom írni, hogy nekem évek óta a Driving Force GT típusú kormányom van, de még a régebbi Farmer Szimulátorokkal sem működik tökéletesen , mert például a gázpedállal csak úgy lehet vezérelni az előre haladást és úgy lehet megállni, ha nem nyomod a pedált és ha fel engeded, akkor elindul hátra, amit éppen vezetsz. Tehát a fékpedálra nincs is szükség, de ha egy helyben akarsz állni, mondjuk rakodáskor, akkor a lábaddal óvatosan kell nyomni a gázpedált és úgy marad egy helyben. A kormányon lévő gombokat esetleg belehet programozni egy-két dologra, jármű váltásra stb.. de a vezetés nem élvezetes a fent említett problémák miatt. De más közlekedős játékban tökéletesen működik a kormány , de itt nem. Tehát gondold meg a vásárlást, mielőtt potyára kidobnál pénzt. Ez csak az én tapasztalatom ezzel a kormánnyal, de hátha segít a döntésben neked! Üdv.
  • zolcsika080104
    Szia!

azért írok mert most kevert egy kis takarmányt a keverőállomás tudod amelyeket el lehet helyezni.De egyik pótba sem tölti be a kevertet.Tudsz valami használható pótot?
  • jocking
    Elvileg a tej minden nap végén magától "eladódik". Hogy látszik-e ilyenkor valami, ami elviszi, azt nem tudom.
  • namlak1986
    Sziasztok! Kormánnyal kapcsolatban azt szeretném kérdezni, h az olcsó árkategóriások közül mindegy, h melyiket veszem meg hozzá? Működni fog vele?
  • dimre
    Sajnos Marhu leállt a modok, scriptek gyártásával (ha jól értelmeztem a fordítást), számomra ő pótolta a játékból az a hiányt amit a Giants kihagyott (water mod, sertés mod, takarmánykeverő stb), sok hasznos dolgot csinált ami kiegészítette, feldobta a játékot.
  • metaxx
    Srácok, a tejjel mi újság? Ugyanúgy jön a tejes kamion? Mert még nem találkoztam vele. Vagy manuálisan kell (hol?) eladni?
  • endy papp
    Már azt hittem olyan hibát írsz amit még senki nem tapasztalt meg a ki játszik vele....
    Szerintem aki játszik vele és használja az mindenki tudja hogy van benne hiba.
    De...nem játszhatatlan.
    Használható még így is a hibái ellenére.
    Ha abból indulok ki hogy a készítők a 2013-hoz menyi javítást csináltak,előbb utóbb ehhez is jön hamarosan egy-kettő az biztos.
    Persze idő kell neki ,mire összeszedik és fontossági sorrendben kijavítják.
    Ez sem fogja garantálni hogy hiba mentes lesz,de melyik játék az.
    Igazából jó 2 hét telt el a megjelenés óta,mint tudjuk a jó munkának idő kell a lassúnak meg még több.
  • Sysfox
    Amennyire jó ez a játék, sajnos annyi hiba van benne még!

Többször előfordul, hogy betöltés után nem ugyanott vannak a munkagépek, mint mentéskor, pl. belelógnak a falba, pedig nem is ott tettem le.

A favágásnál tegnap találtam egy óriási bugot. Kivágtam mondjuk egy 12 méteres fát, eldaraboltam 4 darabra. Feltettem a trailerre ebből hármat, majd a 4. darab hirtelen úgy kezdett viselkedni, mintha még mindig 12 méteres lenne, csak a látható 3 méter feletti rész nem látszott. De beleakadt a traktor, elakadt a többi fában, stb-stb. Gondoltam, rosszul vágtam le, ezért a láthatatlan rész mellett levágtam a láthatóból úgy, hogy a láthatóból maradt 20 centi, és a teljesen jól viselkedő látható 2,8-as darabot leadtam.

Most ezzel mi legyen? - kérdezem, és elkezdtem vontatni a fatelep felé, de elég nehéz úgy vinni valamit, hogy nem látod! Szépen állt néha a traktor közben, alig lehetett haladni vele. Odaértem a tóhoz, kérdés, hogyan fogom beledobni a vízbe? Rövid gondolkodás után megszületett a válasz: belehajtok az egész hóbelevanccal! Bele is hajtottam, de nem történt semmi (azon kívül, hogy elsüllyedt a traktorom és a faszállító).

No, cuccok visszaállítása, round 2! Visszamentem, erre nem ott van a parton a fa teljes pompájában, csak éppen a 20 centit leszámítva láthatatlanul! Addig-addig gyötörtem a traktorral, hogy beleesett... Kaptam érte 60e-t!
  • endy papp
    Igen nincs vele semmi bajom,ellenben ezekkel igen .
    Nekem se töltötte be de én 6-7 perc után feladtam.
    Az a helyzet ami max 3-4 perc alatt nem tölti be az már nem is fogja legalább is nekem ez a tapasztalat.
  • zolcsika080104
    Sziasztok !

Endy te az alapmappal tolod?

Ki akartam ezt próbálni
    Bjornholm new design map

,de még egy óra alatt sem töltötte be.
  • endy papp
    Na igen közbe én is belefutok érdekes dolgokba.
    Ha nem tudod sokáig ledarálni a tuskót próbáld meg más irányból másik ráállással ,nekem még eddig az összeset sikerült eltüntetni.
    Némelyiket tényleg elég sokáig kell darálni,közbe azt hiszem hogy soha nem ér véget.....
    Ezek a láthatatlan és lebegő ágak.........hát ráférne egy alapos javítás.
    Én azt szoktam hogy kézi fűrésszel megpróbálom valahol elvágni ha kell több helyen is és akkor valahogy csak "megszakad"a "szállja"
    Persze aláírom nem egyszerű és eléggé idegölő tud lenni de eddig elég nehéz dolgokat is megoldottam favágás közbe.
    Pár kép .
    Mikor már nincs gravitáció,pedig nem is az űrben tötrént.XD
    Pedig eléggé eldaraboltam....
    Na ennél jobban már nem váhatom el....

Utoljára szerkesztette: endy papp, 2014.11.17. 19:18:36
  • revi73
    köszönöm :)
  • Caliph
    a bolt képernyő tetején - szélén vannak kis nyilacskák azokra kattintva tudod behozni a modokat és megvenni
  • traktorista
    A tuskódaráló nem minden tuskót tüntet el, sokszor akármeddig darálom, ott marad és továbbra is bele lehet akadni. Most viszont lett egy olyan tudkó, ami már csak textúra, nem lehet beleütközni. Máskor meg láthatatlan faágak okoznak gondot darabolás után. Van itt még mit javítani, csak elméletben szép az egész.
  • karipapa
    hali.megvan a játék de beletettem a módot de nem találom sehol sem.az options/mods-ba ott van a kamion de ha elmegyek a boltba ott meg nem találom sehol sem.Tipp hogy mi lehet a baj?kösz
  • endy papp
    Ha ügyes vagy valahogy bele erőszakolod ,ha nem akkor össze gyűjtöd és leadod úgy aprítás nélkül.
    Jobb ötletem nincs.
  • endy papp
    Biztos mert azt a modderek csinálták......
  • endy papp
    Nekem jó ahogy van,igaz én kontrollerrel tolom.
    De a link amit írtál ezt dobja ki.......
    "Entweder ist dieser Mod noch nicht freigeschaltet oder er wurde Aufgrund von Beschwerden deaktiviert. Möglicherweise wurde der Mod nur vorübergehend deaktiviert und taucht in einigen Minuten wieder auf da Beschwerden über den Mod bearbeitet werden. "
  • dimre
    Akit még mindig zavar, és nem szokta meg a frontloaderek fordított irányítását, azoknak megoldás:
    X tengely megfordítása
  • tutika14
    Érdekes, hogy a 13-hoz sokkal jobban megvan csinálva a forest rész, mint a 13 hoz.... én kipróbáltam a fa aprítót... nekem beszippantott egy rönköt nyakig baszta a forgózsámolyos agroliner-t és puszika. xDD és csak lestem ,hogy mi a fasz van :D
  • sly78
    azt mondja meg nekem valaki (költői kérdés) hogy mi a jó isten haragjáért nem írják oda ahhoz a [email protected] szalmaszóróhoz, hogy csak körbálával lehet megtölteni? nagyon felcsesztem az agyam.

azzal is csak nekem van bajom, hogy az első használható kultivátorhoz (amivel nem egy nap per hektár sebességgel lehetne dolgozni) 200 Le-s traktor kell? miért nem csináltak olyat, amihez 130-40-50 Le kéne? ez azért eléggé dühítő. ha egy normális kultivátort akarok, akkor minimum a 220 lovas Lamborghini? hát fakjúbazmeg :)
  • traktorista
    Köszönöm a belinkelt rönkvontatókat, ez a Dimre által ajánlott elforduló típus jónak tűnik, majd kipróbálom. A daruval rögzítésnél az a gond, hogy kanyarokban nem akar elfordulni és kiakad a villából. Ennél is egyszerűbb lenne valami kötél, az agrarban láttam is ilyet, de nem tudom a farming motorjára ilyen megvalósítható-e egyáltalán, végülis a vonórúd is hasonló elven működik.
  • sly78
    kész vagyok eladom. értelme nem sok, de még mindig több köze van a valósághoz, és így azért ezerszer jobb játszani. termelhetek cukorrépát is, nem kell megvárni amíg milliomos leszek... és még csak csalásnak sem nevezném.
  • Desert
    Megvan #16880

és mi van azzal a darabbal amit nem darál le csak ott van a szalagon?
  • endy papp
    Bocsi de most nincs kedvem megint leírni milyet használj és hogy .
    Lécci olvas vissza picit és a hsz-közt megtalálod a kérdésedre aválaszt.
    Köszi.