Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Helló mindenkinek!
Tudna segíteni abban hogy hogyan tudok másik kereket rakni egy gépre? Nagyon megköszönném!
Tudna segíteni abban hogy hogyan tudok másik kereket rakni egy gépre? Nagyon megköszönném!
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Nagyon köszönöm a maximálisan pontos és mindenre kiterjedõ válaszod.<#eljen>#eljen><#taps>#taps>
Még olyanra is választ kaptam ami csak késõbb jutott eszembe.<#eljen>#eljen>
Még egyszer köszi.
Ha valakit esetleg érdekel egy jó map errõl lenne szó.
Nekem eddig bejött,profi kivitelezés igényes munka.
OGF Bayern Map V2
Még olyanra is választ kaptam ami csak késõbb jutott eszembe.<#eljen>#eljen>
Még egyszer köszi.
Ha valakit esetleg érdekel egy jó map errõl lenne szó.
Nekem eddig bejött,profi kivitelezés igényes munka.
OGF Bayern Map V2
Sziasztok!
Sertést nem kell venni, ahogy eteted õket annál jobban szaporodnak, azokat meg állatszállító utánfutóval el tudod vinni a leadóhelyre, mert gondolom van az is a térképen ha benne van a sertés mod, kell nekik cukorrépa, burgonya, szemes termény, víz, bentre pedig kevert takarmány és szalma a trágyának.
Sertést nem kell venni, ahogy eteted õket annál jobban szaporodnak, azokat meg állatszállító utánfutóval el tudod vinni a leadóhelyre, mert gondolom van az is a térképen ha benne van a sertés mod, kell nekik cukorrépa, burgonya, szemes termény, víz, bentre pedig kevert takarmány és szalma a trágyának.
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem hogy használok egy Map-ot amiben van sertés-mod is .
Nos a sertést hogy tudom megvenni vagy hogy megy ennek a menete,csak etetni kell õket és lesznek???
A PDA-ban benne van, de 0 jelez,igaz nem is vettem mivel a megvásárolható állatok között nem szerepel.
Aki tud legyen szíves segítsen .
Elõre is köszi
Az lenne a kérdésem hogy használok egy Map-ot amiben van sertés-mod is .
Nos a sertést hogy tudom megvenni vagy hogy megy ennek a menete,csak etetni kell õket és lesznek???
A PDA-ban benne van, de 0 jelez,igaz nem is vettem mivel a megvásárolható állatok között nem szerepel.
Aki tud legyen szíves segítsen .
Elõre is köszi
Szerintem magyarul nem jelenik meg,egyik részét se csinálták meg magyarul azt hiszem.
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Igen 28-án jövõ héten jelenik meg, a steam-en már fenn van.
Sziasztok
Tud valaki arról infót hogy a dobozos változata magyar nyelven is elérhetõ lesz M.O.-on,és mikor?
A steam-on már elõrendelhetõ de ott Magyar honosítás nem szerepel.
Professional Farmer 2014 Collector's Edition-ról van szó.
Tud valaki arról infót hogy a dobozos változata magyar nyelven is elérhetõ lesz M.O.-on,és mikor?
A steam-on már elõrendelhetõ de ott Magyar honosítás nem szerepel.
Professional Farmer 2014 Collector's Edition-ról van szó.
Lehet jobban járnál a courseplayyal a vezetõsegéddel.mert az tutira nem okoskodik.csinálja amit kell .Minden embernek adottsága az hogyha segíteni próbál jobb ötlettel.Lehet nem találsz a kritériumaidnak megfelelõ embert.
Sziasztok!
Egy embert keresek multihoz!
Legyen játéktapasztalata,ne okoskodjon,csinálja rendesen a kiadott munkát!! Modokat Team Vieweren vagy Skyepon keresztül átküldjük neki. Fontos!!!! 1.0.03as Titanium Edition legyen!!!!!!
Jelentkezni itt: https://www.facebook.com/bence.nagy.712?ref=tn_tnmn
Egy embert keresek multihoz!
Legyen játéktapasztalata,ne okoskodjon,csinálja rendesen a kiadott munkát!! Modokat Team Vieweren vagy Skyepon keresztül átküldjük neki. Fontos!!!! 1.0.03as Titanium Edition legyen!!!!!!
Jelentkezni itt: https://www.facebook.com/bence.nagy.712?ref=tn_tnmn
Szuper, köszi a visszajelzést 😊 megveszem akkor
Sziasztok!
Nekem az ovis keresztfiam is oda van érte, a traktorokat vezetgeti igaz kormánnyal.
Nekem az ovis keresztfiam is oda van érte, a traktorokat vezetgeti igaz kormánnyal.
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni mivel nem ismerem egyáltalán a játékot és nem akarok senkit megbántani a féltételezéssel és lekicsinyíteni a játékot, de mennyire tud ezzel a játékkal egy kisgyerek játszani?! Természetesen nem a komoly mély játékra gondolok, csak mondjuk traktort vezetgetni kormánnyal, stb....
Köszönöm,
Tanácsot szeretnék kérni mivel nem ismerem egyáltalán a játékot és nem akarok senkit megbántani a féltételezéssel és lekicsinyíteni a játékot, de mennyire tud ezzel a játékkal egy kisgyerek játszani?! Természetesen nem a komoly mély játékra gondolok, csak mondjuk traktort vezetgetni kormánnyal, stb....
Köszönöm,
Sziasztok!
Remek videó leesett az állam.Értelemszerûen két gõzgép kellett a föld két szélén.Elõször azt gondoltam a gõzmonstrum után kötik az ekét.Aztán lepõdtem meg.Hát igen ha nem lenne olaj akkor fa vagy szén még mindig van.Ráadásul a csörlõ óriási erõt kibír lehetett vele haladni.az eke szélessége sem egy kicsi eke.Le a kalappal a Németek elõtt hogy ezt így kivitelezni tudták a mai elkényelmesedett világban.
Remek videó leesett az állam.Értelemszerûen két gõzgép kellett a föld két szélén.Elõször azt gondoltam a gõzmonstrum után kötik az ekét.Aztán lepõdtem meg.Hát igen ha nem lenne olaj akkor fa vagy szén még mindig van.Ráadásul a csörlõ óriási erõt kibír lehetett vele haladni.az eke szélessége sem egy kicsi eke.Le a kalappal a Németek elõtt hogy ezt így kivitelezni tudták a mai elkényelmesedett világban.
Sziasztok!
Ezt érdemes végignézni igaz nem rövid videó, így szántottak régen gõzgéppel.
http://youtu.be/TkEukI6H9cA
Ezt érdemes végignézni igaz nem rövid videó, így szántottak régen gõzgéppel.
http://youtu.be/TkEukI6H9cA
Mert ez a játék szimuláció, vagyis valamennyire megpróbálták a valóságot szimulálni több-kevesebb sikerrel.
Így tudod kikapcsolni:
1. Az adott térkép map.i3d fájlját megnyitni egy szerkesztõben, mondjuk notepad++
2. Megkeresed benne a "FoliageSubLayer name" sorokat és ezen belül : growthNumStates
3. Minden növényhez lesz egy pl.: wheat, grass, rape, barley, maize, dryGrass, potato, sugarBeet sunflower stb.
4. Így néz ki a találat zölddel kiemelve a notepad++-ban growthNumStates="8"
7. A 8 -at át kell írni 7 re, elmenteni, visszacsomagolni. A Burgonya és a cukorrépa az csak 4 vagy 6 de az nem olyan hamar romlik meg.
Így tudod kikapcsolni:
1. Az adott térkép map.i3d fájlját megnyitni egy szerkesztõben, mondjuk notepad++
2. Megkeresed benne a "FoliageSubLayer name" sorokat és ezen belül : growthNumStates
3. Minden növényhez lesz egy pl.: wheat, grass, rape, barley, maize, dryGrass, potato, sugarBeet sunflower stb.
4. Így néz ki a találat zölddel kiemelve a notepad++-ban growthNumStates="8"
7. A 8 -at át kell írni 7 re, elmenteni, visszacsomagolni. A Burgonya és a cukorrépa az csak 4 vagy 6 de az nem olyan hamar romlik meg.
ÜDV . Azt szeretném kérdezni miért fonnyadnak el a növények ?
LAN-on csak routeren keresztül tudod összekötni hálózatba úgy látja egymást a két gép nálam is négy gép van összekötve hálózatba de a játékot még nem próbáltam lehet-e úgy játszani. (egyedül játszom😊)
Az nekem se mind látszik de nem jöttem még rá melyik mod rakta be régebben látszottak az ico-nok már kerestem de még nem találtam melyik az.
Az aratásnál se mindegy milyen kombájn és milyen adapter, meg kell nyitni a gép ".xml" fájlját és ott fel vannak sorolva miket tud aratni,persze angolul vagy németül. Ott be is lehet tenni növényeket.
Én ezt használom, van keréknyom és bentrõl a fülkébõl kölömbözõ tolató és egyéb kamerák (búza, árpa, kukorica, repce, napraforgó, zab, rozs, köles, tönkölybúza)
Az aratásnál se mindegy milyen kombájn és milyen adapter, meg kell nyitni a gép ".xml" fájlját és ott fel vannak sorolva miket tud aratni,persze angolul vagy németül. Ott be is lehet tenni növényeket.
Én ezt használom, van keréknyom és bentrõl a fülkébõl kölömbözõ tolató és egyéb kamerák (búza, árpa, kukorica, repce, napraforgó, zab, rozs, köles, tönkölybúza)
Sziasztok!
A golfpálya környékén meg úgy tudom máshol is vannak zöld fû kupacok, ha mellé állsz akkor ugyan úgy mint bármelyik pótkocsi a "Q"-van ürít és pénzt ad érte. De a juhoknak is lehet vele kaszálni a vályúba önteni, a zöld fû elég a juhoknak azzal 100%-on termelnek.
A golfpálya környékén meg úgy tudom máshol is vannak zöld fû kupacok, ha mellé állsz akkor ugyan úgy mint bármelyik pótkocsi a "Q"-van ürít és pénzt ad érte. De a juhoknak is lehet vele kaszálni a vályúba önteni, a zöld fû elég a juhoknak azzal 100%-on termelnek.
ÜDV . Azt szeretném kérdezni hogy a farming simulátor 2013-ba az AMAZONE Profihopper-be hogyan lehet üríteni a fügyûjtõt , hova ?
Sziasztok!Az miért van hogy nem látszanak a multifruit ikonok a játékban?Elvetni el tudom, de learatni még csak a napraforgót sikerült,pedig a megfelelõ géppel 'megyek rá'.2.0 patch fent van,valamilyen beállítási hiba lehet?Bármelyik map-on játszom mindnél ilyen<#help>#help>
Sziasztok! Magyarítás létezik ehez a játékhoz?
Köszönöm.Letöltöttem és én is felfrissítettem 2.0 ra ha jól látom akkor az elõre látható akciók ideje mindennél egyszerre van.akkor a menü háttérképe más sokkal szebb,meg tényleg nem rossz.
Boccs, hogy zavarok de olyan kérdésem lenne hogy a barátommal lanon összekössük a gépeket de nem látja egymást a 2gép!? Mi lenne a baja? Elöre is köszi a választ!
Bocs a per jelek lemaradtak:
C:/Documents and Settings/xy/Dokumentumok/My Games/FarmingSimulator2013/mods
C:/Documents and Settings/xy/Dokumentumok/My Games/FarmingSimulator2013/mods
C😄ocuments and SettingsxyDokumentumokMy GamesFarmingSimulator2013mods
Ide bemásolod a letöltött mappot, nem csomagolod ki hanem ZIP- ként ahogy letöltötted.
Ide bemásolod a letöltött mappot, nem csomagolod ki hanem ZIP- ként ahogy letöltötted.
sziasztok afarmin simulatorba hogy lehet mapot betenni
A 2.0-át még én is most próbálgatom a menü csak az elsõ szembeötlõ dolog volt, de ITT találsz részletes leírást. A 2.0ás patch-al mennek a régebbi mod-ok fordítva nem.
CSAK A 2.0-val nem biztos hogy a modok is mûködnek amik az 1.3 vagy 1.4 en futnak.Mellesleg a menün kívül miben jobb a 2.0 ás patch?
Én a 2 es patch-ot használom semmi problémám nincs vele,csak tipp próbáld újra telepíteni a játékot és rakd fõl újra a 2 es magyar patch et
Sziasztok!
Hát sajnos nem tudok én sem hozzászólni sokat én is csak az 1.4-est használom a 2.0-t még nem próbáltam, de egyszer lesz ami sose volt<#smile>#smile>
Hát sajnos nem tudok én sem hozzászólni sokat én is csak az 1.4-est használom a 2.0-t még nem próbáltam, de egyszer lesz ami sose volt<#smile>#smile>
Még mindig nincs megoldás: Problémám van ha felrakom a 2.0-s patch-t akkor mind a menüben, mind játék közben a PDA-ban, sem sehol nincsennek számok, adatok, írás.
Ahogy belépek a játékba semmi írás nincs, pl: Többjátékos mód, Beállítások, se semmi.
Mi lehet a megoldás?
Ahogy belépek a játékba semmi írás nincs, pl: Többjátékos mód, Beállítások, se semmi.
Mi lehet a megoldás?
Szia!
Köszönöm, hogy megpróbáltál segíteni, folyamatosan próbálgatom, hogy melyik térkép fog végre betöltõdni!Üdv.<#worship>#worship>
Köszönöm, hogy megpróbáltál segíteni, folyamatosan próbálgatom, hogy melyik térkép fog végre betöltõdni!Üdv.<#worship>#worship>
Akkor nem tudom mi lehet, talán egy játék újratelepítés. Az hogy eredeti vagy sem nem igazán számít, ritka az olyan map ami csak eredetin megy, ahhoz általában oda is írják a letöltéshez. (én sem eredetivel játszom csak a magam szórakoztatására de még minden map ment, persze ami a játék verziójának megfelelõ.)
Szia!
Igen, úgy értem, ahogy írtad, hogy kiválasztom a megjelent térképet és nincs a mods-ba más, csak amivel játszani szeretnék, elkezdi betölteni, pörög a jelzö ikon és pár perc után megáll a pörgés és egy másodpercre bejön egy hang a térképbõl, gondolom, és tovább semmi, áll az egész és húsz perc után sem töltõdik be a térkép! És ezt csinálja azokkal a térképekkel is amit egyenként teszek bele azon a módon , ahogy írtad a mods mappába! Mi lehet a gond? Számít, hogy eredeti vagy nem a játék? Köszi! Üdv.
Igen, úgy értem, ahogy írtad, hogy kiválasztom a megjelent térképet és nincs a mods-ba más, csak amivel játszani szeretnék, elkezdi betölteni, pörög a jelzö ikon és pár perc után megáll a pörgés és egy másodpercre bejön egy hang a térképbõl, gondolom, és tovább semmi, áll az egész és húsz perc után sem töltõdik be a térkép! És ezt csinálja azokkal a térképekkel is amit egyenként teszek bele azon a módon , ahogy írtad a mods mappába! Mi lehet a gond? Számít, hogy eredeti vagy nem a játék? Köszi! Üdv.
Sziasztok!
Ha módosításoknál megjelenik akkor mennie kellene, a töltõdést arra érted hogy elindítasz egy új mentést, játékot a 2. vagy 3. üres helyen és kezdés utána beadja a térképek listáját ott kiválasztod és elindul de csak pörög, mert van amelyik sokára tölt be. Mert én is jártam már úgy hogy ha nagyon sok módosítás van a mods-ba akkor volt ami 5 perc alatt indult el.
Ha módosításoknál megjelenik akkor mennie kellene, a töltõdést arra érted hogy elindítasz egy új mentést, játékot a 2. vagy 3. üres helyen és kezdés utána beadja a térképek listáját ott kiválasztod és elindul de csak pörög, mert van amelyik sokára tölt be. Mert én is jártam már úgy hogy ha nagyon sok módosítás van a mods-ba akkor volt ami 5 perc alatt indult el.
Szia!
Köszönöm, hogy válaszoddal segíteni próbáltál, és így csináltam , ahogy tanácsoltad, de van olyan térkép, ami meg sem jelenik a játékban és van olyan, ami a "módosításokban" megjelenik, de nem töltõdik be mégsem! Gyakorlatilag már elég sok térképpel próbálkoztam, de mindegyikkel így jártam! Van még valami ötlet ezzel kapcsolatban? Köszi! Üdv.<#wave>#wave>
Köszönöm, hogy válaszoddal segíteni próbáltál, és így csináltam , ahogy tanácsoltad, de van olyan térkép, ami meg sem jelenik a játékban és van olyan, ami a "módosításokban" megjelenik, de nem töltõdik be mégsem! Gyakorlatilag már elég sok térképpel próbálkoztam, de mindegyikkel így jártam! Van még valami ötlet ezzel kapcsolatban? Köszi! Üdv.<#wave>#wave>
Sziasztok !!
Lenne egy problémám Eddig tudtam Múltiba játszani, de mióta újra raktam a játékot egyszerüen nem csatlakozik szerverhez, ki irja hogy csatlakozás várj de pár perc mulva ki irja hogy nem sikerült csatlakozni a szervezhez 😞 A játék eredeti a Patch 2 tettem fel,az aktiválás is sikerült mikor beirom a kódot de a szervezhez nem csatlakozik, Mi lehet a gond ??? Köszönöm a válaszokat
Lenne egy problémám Eddig tudtam Múltiba játszani, de mióta újra raktam a játékot egyszerüen nem csatlakozik szerverhez, ki irja hogy csatlakozás várj de pár perc mulva ki irja hogy nem sikerült csatlakozni a szervezhez 😞 A játék eredeti a Patch 2 tettem fel,az aktiválás is sikerült mikor beirom a kódot de a szervezhez nem csatlakozik, Mi lehet a gond ??? Köszönöm a válaszokat
Sziasztok!
Egyszerûen a letöltött térkép úgy ahogy van (zip)-ként bemásolod a játék dokumentumok/MyGames/FarmingSimulator2013/mods mappájába és kész. A lényeg az hogy nem kell kicsomagolni és ZIP legyen ne RAR ha az utóbbi akkor ki kell mert azon belül van a zip.
Egyszerûen a letöltött térkép úgy ahogy van (zip)-ként bemásolod a játék dokumentumok/MyGames/FarmingSimulator2013/mods mappájába és kész. A lényeg az hogy nem kell kicsomagolni és ZIP legyen ne RAR ha az utóbbi akkor ki kell mert azon belül van a zip.
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy a 2013-as 1.1.1.0-ás verzióba hogy lehet térképet betenni? Köszi, ha valaki válaszol! Üdv.<#integet2>#integet2>
Azt szeretném kérdezni, hogy a 2013-as 1.1.1.0-ás verzióba hogy lehet térképet betenni? Köszi, ha valaki válaszol! Üdv.<#integet2>#integet2>
Magyar nyelvû a játék, magyar patch-el! Hiába... valami mégsem jó mert nincs írás...
Fel se tudná telepíteni, mivel kiírná, hogy, a játék xyz nyelvû verziója nem található.
Nem mindegy, hogy melyik változathoz melyik patchet rakod fel. Szerintem a magyar változatú játékhoz az angol patchet telepítetted.