24054
  • dimre
    Nálam is ez a két térkép a kedvenc, és pont az tetszik benne, hogy semmi nincs pár alap dolgot kivéve. Az meg pláne nem zavar ha nem sétálnak rajta keresztbe kasul vagy nem száguldozik egy-két autó, meg lehetne csinálni, ha csináluk egy fix úthálózatot, és arra berakjuk a gyalogosokat, autó forgalmat.
    Két (több) angol gamer is főként ezeken játszanak, őket szoktam nézni a Youtube-on Sim Farmer , Stevie 4K Gaming
  • Caliph
    kedvenc mod map?
    nekem no mans land,meg most western wilds,bár az lehetne nagyobb.
    meg ezekről a mapokról még mindig hiányzik nekem az élet,lehetne egy városka valamelyik sarokban ,meg több előre telepített eladási pont. tudom hogy ezek a mapok arról szólnak hogy szabad kezet kapunk mindenben,de nekem elég lenne csak ha a farmot kéne felhúzni nulláról,meg a gyártási láncokat :)
  • GEPES
    Köszönöm szépen a választ.
    Hátha lessz egy új verzió,ami jó lessz.
  • Caliph
    köszi pont ilyesmi kellett :)
  • dimre
    Talán ez segít
    Sell Price Trigger

Ha szabadtéri legelőkhőz szeretnéd, ott nem működik, a zárt istállóknál meg mindegyiknél van, csak olyan tároló van amit neked kell feltölteni.

Szerintem kis ívben fordulsz vissza, próbálj kihagyni egy-két sort, nem igazán tökéletes a mod, fordulóknál gyakran szoktak bénázni a kővető gépek.
  • GEPES
    Sziasztok!

Nekem a Follow-me módról lenne kérdésem.
    Az a problémám vele,hogy kombájnnal nemigazán működik nálam.
    Amikor kiérek a föld végére,és megfordulok,a követő kombájnra azt írja ki hogy ismeretlen ok miatt abbahagyta a munkát.
    Ez mitől lehet?
    Nagyon megköszönném ha valaki tudna ebben segíteni.
    Gyári STEAMES játékom van,és fenn van a legfrissebb frissítés is.
    Nagyon szépen köszönöm,ha valaki tud ebben segíteni.
    Legyen szép napotok!
  • Rikike77 #23406
    Sziasztok
    Avval kapcsolatban tudna valaki segiteni, hogy működik az állatoknál a hígtrágya? A normál trágyával semmi bajom, de a hígat bárhová is rakom nem kezd el töltődni...
  • Caliph
    akkor még egy: olyan mod létezik e ami a hudon irja hogy az aktuális hónapban épp mi megy a legjobb áron? pls gyapjúért márciusban adják általában a legtöbbet,szal pl az óra alá irja ki ha március hónap van,hogy best price: cotton :D
    vagy valami hasonló,lényeg hogy ne kelljen menübe nézegetni állandóan. tudom,kényelmes vagyok :D

ok találtam egyet,tesztelem,belinkelem hátha másnak is igénye :D

pricecompanion
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.06.12. 12:45:01
  • Caliph
    ahoy...ha csirkeólnál nem pakolom el a tojás raklapokat akkor magyaráz a játék folyamatosan hogy nincs több hely. ilyenkor ami termelődik tojás az elveszik,vagy ha lesz majd hely a raklapoknak,akkor szépen lepakolja ami bent ragadt ?
    van esetleg valami mod amivel bővíteni lehet hogy több raklap férjen ?
  • FrezeR
    Így azért szaporább :)
  • dimre
    Csak úgy mellesleg :)
  • eta32 #23401
    Igazából nem oly egyszerű vele dolgozni mint a földön levő gépekkel ,talán nem is oly gazdaságos de nekem jó buli és kicsit változatosabb mint az alap ...
  • eta32 #23400
    Már van olyan fűkasza ami rendesen kardán hajtással tudja a mögötte húzott :akár gyűjtő kocsit akár bálázót működtetni így nem kell a follow my mod sem...
    Konkrétan le is modelezték és működik ,nem csak utána kötöm és a levegőben hajt, lóg a kardán...
    Rendfelszedőben és bálázóban is van már kiterjesztett rendsodró plussz karokkal...
  • Caliph
    legjobb már nekem is fent van :) füves munkákhoz egy áldás :)
  • dimre
    Semmi konkrét, csak kíváncsi voltam működik-e.

Régebbi részeknél nagy kedvenc mod volt, talán most is. Tesztelgetem, hogy mennyire hasznos.
  • eta32 #23397
    Már van hozzá mod és csak le kell tölteni semmi egyéb flik-flak
  • eta32 #23396
    Igen használom-nám ha játszanék a játékkal...
    Működik,legalább is a minap repültem vele,igaz permetezni nem használtam most csak repkedtem...
    Mert van gondod vele ,vagy a működésével?
    A nyár nekem nem kimondottam a szimezésről szól a többi is áll ilyenkor,egyszerűen nincs rá időm energiám...majd a tél közeledtével talán....
  • dimre
    eta32 a helikoptert használod, működik rendesen ?
  • FrezeR
    Na hát ezért írtam át a hatótávját a szkennernek. Bár így is kellett vele szórakozni, de nem mindegy h 40x kell körbemenned a földeden vagy csak 10x :)
  • dimre
    Pont ezért kérdeztem, ha van egy bazi nagy földed jövő hétre se tapizod végig. Megint egy jó ötlet silány megvalósításban, Made in Giants, miért nem elég 5-6 mintahely arányosan elosztva, és beolvasta volna az egész területet, vagy lehetőség a hatókör változtatására. Szóval várunk amíg egy értelmes modder feljavítja. Találtam is most gyorsan egyet Precision Farming Extension
  • FrezeR
    Én az egészet végignyomom, mert nem mindenhol ugyan olyan a minősége és igénye. Igaz, hogy kicsit megpiszkáltam a mintavevő hatókörét, mert egy nagyobb földnél azért elég macerás így végigmenni :D De meg is lehet vásárolni egyben mintavételezés nélkül az adatokat, persze jó pénzért az egész területről.
  • dimre
    Kérdésem, a precíziós gazdálkodás miatt, ti végig tapizzátok az egész földterület minden négyzetcentiméterét, vagy csak pár mintát vesztek elosztva a területről ?
  • eta32 #23390
  • FrezeR
    Képzeld el tegnap este annyit csináltam már ötlet híján, hogy elindítottam az első frissítést és otthagytam magára a játékot, visszanéztem rá úgy negyed óra múlva és addigra lefrissült amit akartam. Aztán ahogy az első megtörtént, úgy már a többi is szépen újra és azonnal letöltődött és/vagy frissült :D Na de hogy mi okozta a javulást azt nem tudom, mert amikor otthagytam is csak állt és állt percekig ahogy az elmúlt napokban. De úgy látszik csak időt kellett neki hagyni, hogy magára találjon :D
  • eta32 #23388
    Ja....akkor ott valami nagyon nem kerek nálad
    Szerintem szerver oldalról nem tudsz csatlakozni valahogy a letöltésekhez frissítésekhez ,vagy windows beállítás esetleg??
    Nekem a frissítés letöltésekkel gyűlt meg a bajom ,mint írtam is korábban ,meg is lepődtem ,hogy most elsőre leszedte,igaz nem volt nagy mennyiség....
  • FrezeR
    Na de hogy kavar be egy mod ha üres mod mappával is ezt csinálja?
  • eta32 #23386
    Ezekért a "modokért" ennyi személyes adatot tuti nem kapnak tőlem...még viccnek is rossz...
  • eta32 #23385
    Na akkor mégis csak valamelyik mod kavarhat be nálad....
  • FrezeR
    Nem, mert már a frissítés előtt ezt csinálta, vagy 2-3 napja, ma frissítettem.
  • dimre
    Kaptunk megint egy ajándék lovat, ilyen dolgokkal próbálják ellensúlyozni a bénázásukat, ja és persze várom tőlük az önfényezést mert nyertek egy Steam díjat, minden évben eljátszák ezt a fasza gyerekek vagyunk játékot.
    Az ajándék DLC-hez ki kell tölteni egy oldalt pár személyes infoval, majd kapsz egy mailt kulccsal, és linkkel.
    Utoljára szerkesztette: dimre, 2022.05.24. 16:39:47
  • eta32 #23382
    Lehet a frissítés kavart be ,de hogy utána megjavul az is fura.
  • FrezeR
    Van persze jó sok. Amúgy próbáltam modok nélkül teljesen üres mappával, akkor is ugyan ez történik :) Volt már ilyen nekem talán eddig 2-3 alkalommal és utána magától elmúlt a gond, csak furcsállom, hogy mitől jön ez elő.
  • eta32 #23380
    Na ez furi.....
    Próbáld meg szelektálni a modokat....
    Először is szedd ki az összeset és úgy próbáld meg ,pl: a precizióssal ,majd a többivel ....
    Talán előjön hogy mi is okozhatja a gondot...
    Simán egy mod is bekavarhat,velem együtt gondolom neked is van benn rendesen.
    A log fájlt is nézd meg onnan is sok minden kiderül....általában...
  • FrezeR
    Nem csak egy modról van szó hanem az összesről! :) Egy újat sem tudok letölteni most és frissíteni sem azt, amelyik eddig működött. Pl. a precision DLC-t sem tudom így frissíteni játékon keresztül. Csak akkor tűnik el vagy kerül be új mod a játékba ha kézzel másolom be miután letöltöm a netről máshonnan.
  • eta32 #23378
    Nos az a mod szerintem kuka.
    Nekem is van 1 modom amit nem tud frissíteni ahogy nálad is azt írja....
    A többit rendben lefrissítette..
    Mondjuk csak 6 volt összesen.
    A letöltés az megy magában a mod tárból nálam egy tartályos kamiont töltöttem le próba kép.
    Igaz soha nem szoktam innem .
    Csak is a netről mod oldalról töltöm le őket,majd a mod mappába rakom,ez bevált ,jobban tudom szelektálni ha gond van velük...
  • FrezeR
    Fél év elteltével ezt is megéltük, egyből lejön :D

Nekem most azt vette a fejébe a játék hirtelen, hogy semmit nem tudok letölteni a játékon belüli modtárból. Rányomok a letöltésre vagy frissítésre és csak annyit ír, hogy függőben lévő... és áll és áll de semmi nem történik, erre van valami tipped mi lehet a baja? Volt már ilyen máskor is de őszintén megmondom nem tudok mitől jött helyre egyszer csak elmúlt.
  • eta32 #23376
    Patch 1.5 for Farming Simulator 22 now available!
    Fél évvel a megjelenés után csak elkészülnek vele.....de a listát elnézve megint csak a rizsa megy...
    A precizios dlc modot is érdemes frissíteni mert ott is történt update..
    Nem tudom majd megint mennyi modot lehet kukázni.
    Inkább lenne a fél év alatt 1 nagy javítás és annyi nem itt másfél havonta csepegtetik a nagy semmit...
    El se hiszem, elsőre pik-pak lejött az a 795 MB
    Utoljára szerkesztette: eta32, 2022.05.24. 12:31:27
  • FrezeR
    Érdemes néha átnézni a bill. kiosztást, mert vannak gépek amelyekre külön irányítást kell beállítani vagy van alapból beállítva neki. Olyan is előfordulhat, hogy ütköznek kiosztások gépek/modok között.
  • dimre
    Meggyógyult, újratelepítettem, volt egy régi modnak nevezett valami, amit bemásolni kellet, vlsz az zavarta a lelki világát. Nálam a pontos vessző a váltásra rakva, átírtam a biztonság kedvéért Crtl+Z-re. Köszi a segítséget, a sok modot nyomon kővetni szinte lehetetlen, főleg az ilyen játék könyvtárban történő bemásolósat, elfelejtettem.
  • eta32 #23373
    Megnéztem én is az alapgépnél is és a mod kaszálónál is működik...
    Tuti valami mod kavarhat be nálad...
    Pedig nekem a saitech panelra van rátéve ez a beállítási opció,működik.
    Ha a kaszálógép be van kapcsolva nem lehet változtatni a szórási irányon....de gondolom ezt tudtad.
    Csak kikapcsoltan tudod megválasztani.