Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Erre vártam eddig a 19-nél csak bele kukkantottam de nem foglalkoztam a kérdéssel ,na majd itt....
Remélem lesz olyan ahogy írják,talán mert nem a Giants fejlesztette jó lehet...<#wink>#wink>
Forever>***eta32***
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
"Kis" megszakítás után ismét nekiálltam Farmingozni. Igaz, csak a 19-el.
Én vagyok béna, vagy nem létezik olyan mod, ami az éjszakák sötétségét befolyásolja? Nekem kicsit sötét, főles borús/esős időben. Lehet ezen valahogy változtatni?
Extra kérdés: Létezik valami olyan autoloader mod, ami a gyapjas raklapokat rendesen felpakolja? Az IT Runner felrakja ugyan de eléggé kínlódós. 17-hez volt olyan, ami egy pillanat alatt felrakta, ez meg 20-80 literenként tölti át, meg pakolja le...
Előre is köszönöm a válaszokat.
Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2022.02.28. 19:50:40
Mindig írják hogy optimalizáltak ezt azt ....na persze a nagy semmit.....
A fórumon is foglalkoztak a kérdéssel ,ez a "javítás" már 1 hónap után kellett volna,mert még így is maradtak bugok ahogy írták és olvastam ,a konzolosoknál sem felhőtlen az öröm....
Csak hát mikor a Fizetős DLC a lényeg hogy is maradna idő a játék rendbetételére...
Nem is néztem az "új" gépeket, számomra annyira kellettek mint egy falat kenyér....<#fejvakaras>#fejvakaras>
Valamikor biztos "meg szál az ihlet" és megint belekezdek-folytatom ,de egyenlőre marad a sárdagasztás SR módra....pedig abban már a közel 2 év alatt 30 napom van ,de most hogy megint neki álltam egyáltalán nem uncsi ja és kb még csak a felénél tartok karrierben....<#taps>#taps>
Annyi mindent beígértek korábban amiről nagy a kuss....majd ezt a sok mindent ha bele rakják és rendbe teszik (lehet soha nem következik be) akkor megint felhúzom a @zaros gumi csimmát és túrom tovább a földet...<#hehe>#hehe>
Amiket írtál sajna teljes mértékig igazak és osztom én is...
Kár a C&C-ért igazán ütős lehetett volna, de ott is már a végére (az elején is) csak az ígéret földje maradt...
Utoljára szerkesztette: eta32, 2022.02.26. 06:36:49
Forever>***eta32***
Ez a Giants csak rosszabb lesz de a játékuktól sem ájultam be...<#levele>#levele>
Ilyen hamar még nem untam rá egyik szériára sem...biztos velem van a baj öregszem....<#wink>#wink>
Majd ha valamikor ingerületem lesz a játékra megint teszek pár próbát a letöltésre....egyenlőre parkolópálya egy jó időre....javítástól függetlenül...mellesleg olvasva a listát nem nagy durranás....
Forever>***eta32***
Már 2x neki futottam ...valahol mindig megakad a letöltés....most ugrok neki 3x ha most sem sikerül asszem nem csak a letöltést hanyagolom egy időre ,de a játék is kap egy hosszabb pihenőt ...mondjuk a következő javításig...Grat Giants ezt üzenem innen...<#gunyos1>#gunyos1><#levele>#levele>
Dimre nem neked ,mielőtt félre értenéd a készítők felé üzentem...
Utoljára szerkesztette: eta32, 2022.02.25. 10:10:39
Forever>***eta32***
:Miért is nem tolom már egy ideje???
Gondolom beragadtál a nagy sárban, és nem tudod kitolni, akkor húzzad. <#eplus2>#eplus2>
Komolyan tegnap néztem egy videót, a jóember azt mondta, hogy kb. a játékosok negyedénél vannak próblémák, főleg multiban, és javarészt crash. Ahogy én gondolom vlsz modok miatt történik, vagy nem multiképes vagy sz@r amik az összeomlást okozzák, sokan lusták elolvasni a leírást ill. páran moddernek érzik magukat mert át tudnak írni pár értéket az xml-ben, a végeredmény mindig tuti.
Az elmondottak szerint a Giants közelgő javítása "orvosolni" fogja az összes hibát ami eddig felmerült beleértve a sajátjukat is, legkésőbb március végéig biztos kiadnak valamit, akkor már jön az első DLC.
Utoljára szerkesztette: dimre, 2022.02.23. 13:40:29
X universe Home, sweet home
Miért is nem tolom már egy ideje???....még kérdés....<#falbav>#falbav><#fejvakaras>#fejvakaras>
Forever>***eta32***
a burgonyáról el is feledkeztem hogy annak sincs nagyon végterméke 😊
a sörgyár is jó ötlet lesz azt is meglessük 😊
Szerintem előbb megvárom a javítást de tartok tőle,megint a nagy semmit kapjuk...sok felesleges gép kíséretében amit direkt kihagytak a játékból hogy hónapokig fenn tudják tartani a játék utáni érdeklődést....az enyém az idén még nem jött meg....<#hehe>#hehe>
A márciusra beígért ingyenes tartalom bővítést várnám,ami a talaj összetételét lenne hivatott megállapítani stb ,de semmi hír róla.....
Vagy azt is mint a 19-nél megkapjuk a megjelenés után 2 évvel mikor már a kutyát nem érdekli..<#fejvakaras>#fejvakaras>
Mostanában annyira nem mozgat meg a farmozás hogy elindítsam...
A modokat figyelem töltögetem lefelé ami számomra érdekes lehet majd....de ennél többre egyenlőre nem futja...
De ez is már hanyatlóban...
Lehetne javítani az AI-t a legfontosabb az lenne többek között,no meg stb stb.
Ha ezeket csinálnák akkor tuti írtak volna róla....de ne legyen igazam és tényleg egy "nagy" javítás lesz....
Utoljára szerkesztette: eta32, 2022.02.19. 08:03:33
Forever>***eta32***
Sörgyár
Kis BGA
Nagyon pici helyen is elfér.
Moduláris BGA
Komplex pack
Külön zip. fájlban típusonként, azt rakod be amelyikre szükséged van.
Paletta raktár
MW Hofpack I.
MW Hofpack II.
Csak néha olyan érzésem van hogy minden modder megalomániás akkora gyárakat álmodnak meg hogy szinte el se férnek a földeken.
Most találtam két gyárat ami érdekes lehet van egy fatelep ami iszapból meg vízből készít fát, a másik meg a kechup gyár erre írtam hogy brutálnagyra sikerült.Így most az iszaphoz meg a paradicsomhoz találtam végtermék készítő iparágat 😊 Most csak az a kérdés salátához lesz e valami vagy van már?
Nincsenek elvonási tüneteid ? <#vigyor>#vigyor>
Pedig már sok jó cucc van, bár még a Giants javítás várat magára, talán a most beígért patch-el jön. Sok modder, játékos erre vár, pl. animációkhoz, digitális kijelzőkhöz stb., de mint megszoktuk a beharangozóban szinte csak "új" csili-vili fostalicskák vannak, a javításról meg egy fél mondat árulkodik.
Ugye mostanság szokás hogy márkáknál csomagban módosítják a járműveket. én szedtem le olyan modot ami igaz zip álomány de a benne levő fájlok szintén zip álományok akkor most nekem ki kell csomagolnom a benne levő zip fájlokat a mods mappába vagy elfogadja a játék ezt a módszert is? A Tators_JD_Pack csomagról van szó.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Forever>***eta32***
We're finalizing a new patch for Farming Simulator 22, and it's coming soon for PC and consoles. Patch 1.3 including free content will be released shortly - stay tuned!

baromira zavaró egy kivitelezés a átékban 😞
van egy gyár aminek a területe nagyon nagy festést csinál amikor lerakom azt valahogy át lehet módosítani? találtam egy elég fura módját a trágya felhasználásának egy faiskola kezdemény lenne ami trágya és víz elegyéből fát kreál gondoltam kipróbálom hogy legyen értelme a disznóknak. Csak ez az épület nagyon nagy területet fest le maga körül.
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
csak a sima körülkerített legelőhöz kell viz,annak meg ott a vályú,egyikbe a kaja,másikba a viz kell
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Fs 22ben nagy tehénistállónál hol tudok vizet tölteni?Írja,hogy kell víz is,de nem találom a helyet.
Pl:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: dimre, 2022.02.10. 13:02:16
Letöltés, nem kell reggelni (a térkép vizes árkokkal vagy nélkül, és modpacks, autodrive): LS22 NF Marsch
a malacoknál vagy marháknál meg azért kell befújni a szalmát,mert az alomként szolgál az állatok alatt,és nem mellesleg abból lesz a trágya is
mert én csináltam olyat hogy a kis bálákat bedobáltam a kerités közé ahol sétálnak de ott nagyon nem történt semmi 😊
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2022.02.03. 13:23:09
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.02.03. 11:37:09