Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már vagy 5x futok neki elmegy kb 8-900 MB-ig azt megszakad...
És így töltsek le 13 GB-ot...
Mondjuk a javítási lista meg az a pár gép nem tudom hol van ennyi...
Forever>***eta32***
Új gép, FS19 újrahúz, 1.7 patch.
Azóta nem lehet az egérrel irányítani semmit, a kamerát sem.
Találkoztatok már ezzel?
Precision Farming Free DLC now available for Farming Simulator 22
Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2022.04.19. 15:12:17

Utoljára szerkesztette: SirDannyL, 2022.04.15. 16:25:07
Majd kiderül kedd után merre is az arra...<#wink>#wink>
Forever>***eta32***
Látom a szántás az mínusz pont, de ugye a játékon belül beállítható a kötelező szántás mint olyan, akkor ez most így üti egymást :) Jó, nyilván nem lehet kihagyni teljesen a szántást, de ez ha beállítod, akkor kötelező tökönlövés is lesz egyben :D
Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2022.04.14. 12:18:46
Így azért elég komplex lesz a gazdálkodás ...mindenre kell figyelni ha ki akarja maxolni az ember a termelést és a hozamot....<#wink>#wink>

Forever>***eta32***
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
a legkisebb bálára is van felszedő,ami tömiríti nagy bálába a sok kis bálát :) viszont azt már nem tudod kézzel mozgatni mod nélkül...
ajánlom a kézi mozgatós modot,nagyon megkönnyíti az életed mert a bála meg raklap fizika még nem az igazi,vagy ahogy előttem javasolták,autoloados pótot :)
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Utoljára szerkesztette: SirDannyL, 2022.04.12. 14:52:38
Az is fps zabáló lehet hogy ha megnézed a térképeket a földek szélei érdekessen vannak kifestve megmunkálva. közelről elég furán fest távolról meg jól nézki.A modokkal is vigyázz ne ess tulzásba az is beleszólhat.
nem tudom hogyan tudok ilyen palettát készíteni leszedtem egy cukor készítő gyárat ami plusz feltétként kéri ezt a tipusú palettát de a fürészüzememből sehogy se tudok ilyet kicsikarni:)hasonló paletták lejönnek de ennek a logoja alatt van egy szöveg is amit nem találok semelyik gyáramban
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2022.04.07. 18:57:10
For some crops, the Precision Farming Free DLC for Farming Simulator 22 adds the option of adjusting the seeding rate in different zones of the field. There are multiple benefits in variable seeding and drilling.

Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2022.04.05. 14:16:05
illetve olyan is jó lenne ami a vizet is elosztaná ez is megfelelne nekem egy köponti terítő állomásként :)
Azt szeretném kérdezni hogy ha megvettem az egy éves csomaggal a játékot akkor miért nem kaptam meg az Antonio Carraro Dlc-t?
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
Másik kérdés
A Courseplay módban próbálkoztam egy kicsit a kérdés a következő sikerült pár útvonalat úgymond beleégetnem a térképbe bizonyos földrészeknél.
Hiába töröltem ki a bevitt adatokat ez a kék rajzolt útvonal megmaradt a térképen ezt hogy tudom teljesen eltűntetni?
Ürítési sebesség : emptySpeed
Jármű sebesség előre : maxForwardSpeed
Jármű sebesség hátra : maxBackwardSpeed
Nyomaték beállítás : torqueScale
Úgy dióhéjban ezek a teljesség igénye nélkül.
A motornál sok minden finomhangolható például.
Szeretnék egy pár tulajdonságát megváltozatni a letöltött járműveknek amit használok.
Addig eljutottam azt már megtanultam hogy ha a kapacitást akarom növelni akkor mit keressek Capacity ez okés.
De ha pl egy vizestartály vagy bármilyen olyan egység kiürítési sebességét szeretném megváltoztatni akkor mire kesresgéljek?
Vagy ha egy jármű utazási sebességét akarom meggyorsítani akkor milyen parancsot keressek?
Azt már meg se merem kérdezni hogy ha egy jármű kapacitását megnövelem akkor az ugye a gyorsulására is hatással lesz hogy ezt pl hol keressem a leírásban? :)
Nincs valami beállításelmagyarázó gyűjtemény magyarul persze? a járművek techniai adatainak megbuherálására?
Forever>***eta32***
Nem tudom hogy ki az aki tervezte ezeket a térképeket, de azért csinálhatott volna kellemesebb megoldásokat.
Az hogy 3 féle festéssel van felrajzolva a térképen a megmunkálható föld kicsit kiverte a biztit nálam a játék, de gondoltam csak szépítnek rajta.De nem.
Egy földterületet így megrajzolni hogy elvileg ha a grafikát jól látom elösször megrajzolták sáros földdel aztán gondom vagy játékon belül felszántották mélyszántással, vagy slendrián módón kockarajzoló módban kikockázta a megművelt földet de ez eszméletlen pfs zabáló megoldás amikor egy bizonyos távolságból nézed a földet elhányom magam :( a 19 szebb térképekkel rendelkezett.
Forever>***eta32***
Erre vártam eddig a 19-nél csak bele kukkantottam de nem foglalkoztam a kérdéssel ,na majd itt....
Remélem lesz olyan ahogy írják,talán mert nem a Giants fejlesztette jó lehet...<#wink>#wink>
Forever>***eta32***
"Kis" megszakítás után ismét nekiálltam Farmingozni. Igaz, csak a 19-el.
Én vagyok béna, vagy nem létezik olyan mod, ami az éjszakák sötétségét befolyásolja? Nekem kicsit sötét, főles borús/esős időben. Lehet ezen valahogy változtatni?
Extra kérdés: Létezik valami olyan autoloader mod, ami a gyapjas raklapokat rendesen felpakolja? Az IT Runner felrakja ugyan de eléggé kínlódós. 17-hez volt olyan, ami egy pillanat alatt felrakta, ez meg 20-80 literenként tölti át, meg pakolja le...
Előre is köszönöm a válaszokat.