23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Jóózsf István #23233 Áhhh! Ide bujkáltatok!
Furcsa a magyar játékos társadalom. Mennyi metszéspontja van az ágazatoknak! -
#23232 Semmi új csak kis önfényezés :D -
#23231 nemtom magyarul hogy fordították,fonoda,fonalgyár...lényeg hogy gyapjúból egy gyapotból gyárt ruha alapanyagot
-
#23230 Nálam részben szabadon vannak az állatok.
Persze modokkal, bocs, a nem reges oldalakon nincs fenn az összes állat. Hátránya, nincs trágya, és szolid a befogadóképesség.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#23229 Srácok a megbízások ennyire bagosak lennének vagy én vagyok hozzájuk idióta?
ezek a bálázásos műveletek kikészítenek.
Nem lett volna egyszerü odaírni milyen méretű bálkat kreáljunk a feladat során most már vagy a harmadik ilyen feladatot szúrom el azért mert nem megfelelő méretű bálákat kreáltam. ez vonatkozik atéglára is
-
dobijoci #23228 Nekem magyar a játékom -
dobijoci #23227 Mi az a spinnery? -
dobijoci #23226 Értem köszi -
#23225 sztem meg,minimális eltartás,csak fű/széna kell neki. viszont kell hozzá a spinnery legalább ami fabricot gyárt a gyapjúból,azt elég jó pénzért el lehet passzolni. esetleg jöhet a szabászat(tailoring) is hozzá,ami a fabricből ruhát gyárt,aminek még jobb az ára.
igazából erre a játékra igaz,hogy ha foglalkozol vele mindennel lehet pénzt keresni. minél több földed van több állatod,annál több a bevétel.
fabric olyan 5-6000 dolcsi,a ruha meg 15-20000. szal megéri a gyártási láncokkal foglalkozni
ezek az árak közepes nehézségi szintre vonatkoznak
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.01.26. 11:46:02 -
dobijoci #23224 Srácok a bírka megéri? -
#23223 próbáld ki a malacokat nyugodtan :) valami elképesztő mértékben szaporodnak,és termelik a trágyát :) rakj le egy nagy ólat,vegyél bele 50 felnőtt malacot,adj nekik kaját meg szalmát aztán pörgesd az időt . ingyen kismalac lesz egy rakással ami felnőve 800 dollár darabja eladva,illetve nem kell többet műtrágyát venned annyi trágyát termelnek :) amit ugye a biogasnál el is tudsz adni jópénzért :)
amúgy nem tartom kizártnak hogy egy dlc(persze fizetős) keretein belül nem kerül be a húsfeldolgozás mondjuk egy hamburgerezővel,vagy kolbászossal :D
az üvegházakkal egyetértek,ha már egy ólba sikerül bevezetni a vizet,akkor az üvegházba is oldjuk már meg,és inkább trágyát kéne pakolni bele.
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.01.26. 10:25:28 -
#23222 Szerintem ezeket a dolgokat direkt hagyták el a játékban elég sok mindent kéne adni az állatoknak a növényháznak is.
Gondoljatok bele.... kellett vállasztaniuk egy középutat amit a játékot kedvelő réteket nem fogja elriasztani a sok feladat elvégzése miatt
Azért olyat csinálhattak volna hogy az esőnek a játékban egy kicsit nagyobb szerepe legyen pl feltölthetné a víztartályainkat ezzel is csökkentve a feladatok elvégzését.
Ezeket a plusz feladatokat hogy a melegháznak trágya és egyéb alapanyag, az állatoknak víz vagy adj isten azt is kitalálhatták volna hogy legyenek betegek és akkor azzal is foglalkozni kellene. Ezeket a modderekre bízták. Teszem hozzá okosan, ha ilyet szeretnél legyen választható feladatrendszer hozzá.
Úgy rémlik mintha a talaj átformálása is tervben volt annó ha jól sejtem. Én pl nem lennék ellenére ha a járművek ténylegessen és maradandó módon tapossnák ki az általuk bejárt útvonalat a tanyák területén az előre elkészített utakon megnehezítve a közlekedést.
Van még a játékban sok lehetőség még nem kaptun hozzá Dlc-t se igazán. Kíváncsian várom még mit hoznak ki a játékból.
Vannak benne gyermekbetegségek az igaz pl a fa bug még most se merek egy fát kivágni se vagy a talajformálása egy épület letételénél :) Kell a játéknak legalább egy év hogy ténylek elkönyveljük jó játékot kaptunk e vagy felejtős lesz.
Bevallom én még virágboltival játszom és próbálom a frisítéseket levadászgatni hozzá,(steamrip oldalról) de csak azért ezt a megoldást választottam mert egyrészt munka nélkül vagyok és nincs rá lóvém hogy megvegyem pedig szívesen a 19 is megvan pl. és elég sokat játszottam vele. azért kicsit mérges voltam amikor az epik hozzánkvágta ingyen a játékot :) -
eta32 #23221 Igazából egyik sem hal szomjan....
Ha figyelmesen elolvastad olvasod a leírást az ólakról akkor ott van hogy beépített önitatóval rendelkeznek és emiatt nem kell külön víz nekik...
A disznókat teljesen felesleges tartani ,a trágya miatt ????
Szerintem a lovak se valami nagy biznisz....
Ez a játék is a modok nélkül egy üres játék...csak most több minden került bele a modderek évek óta tartó munkájának köszönhetően.... -
dobijoci #23220 Srácok a birka tartáshoz sokminden kell? -
#23219 Apró hiányosságok, amiket én hiányolok, húsfeldolgozás, disznókat miért tartsak, a trágya miatt (?), a csirkék most már nem "fényevők" de szomjan halnak, akár a tehenek, de az üvegházakba meg csak víz kell. Szóval nem értem ezt a "kifinomult" német logikát, tudom modokkal pótolni lehet a hiányérzetem, annak idején a sertések, lovak, hentes stb. mind a modderek révén került a játékba. -
eta32 #23218 Köszönöm....
Akkor azért nem értettem.... -
#23217 Az elismerő kritika amit a játék kapott. Minden résznél volt ilyen önfényezés a Giants részéről, hogy közszemlére teszik a "jó" kritikai véleményezésüket. -
eta32 #23216 3 millio -
eta32 #23215 Biztos velem van a baj ,de 2x megnéztem ezt a vidit ,de még most sem igazán tudom mit is kellene néznem....ami új vagy ami érdekes???? -
#23214 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#23213 Igen :D -
#23212 Valaki a múltkor keresett "autolados faszállítót" -
#23211 "Ragyog már az a Giants logo" :D Jó sokáig dörzsölték. -
#23210 -
#23209 ezt láttam de ez meg túlzás szerinem vagy nem? -
#23208 #23144 töltsd le, nagyon jó fényt ad. -
#23207 Srácok ez most vicc?
ez a reflektor hova a korságba adja a fényét a holdat vakítja?
-
#23206 na ezt meglesem :)
A másik kérdésem kicsit esztétikai dolog lenne
vannak a térképen azok a kérdőjeles buborékok azokat ki tudom kapcsolni valahogy?
-
#23205 Ez tényleg jó lesz, a 19-ben játszottam rajta, nagyon igényes volt. -
#23204 Talán ilyesmit keresel.
Tardis time machine Teleport Mod v1.0 FS22
Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2022.01.23. 19:24:59 -
#23203 Készülőben egy jó térkép.
-
#23202 nincs valami olyan mód ajátékhoz amvel a térképen gyorsan tudnék helyet változtatni?
-
#23201 Akinek szüksége van rá, Easter eggs Calmsden Farm
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#23200 Azért egészséges ember megkísérel továbblépni. :P -
#23199 Mindkettő 100-120Mb , nézegettem mindkettőt, amit linkeltem beraktam hitelből, hagy dolgozzanak a segédek a törlesztésért. Sztm ez a legjobban a tájba illő komplexum, külön bárhová helyezhető farmtriggerel.
Én most a sőrgyártás, és chips mod építésekre gyüjtők, hajtok, igéretesnek látszik.
#23197 a rohadt ágy is hangulat része, passzol a környezetbe.
-
#23198 én majd ezt veszem ha lesz rá pénzem :D
-
#23197 Köszönöm a tippeket, kollégák, a házzal mindenképp kezdeni kell valamit, ilyen helyre egyszerűen nem lehet elhívni vendégeket, megmutatni a kombájn-gyűjteményt... :D
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2022.01.21. 16:58:56 -
#23196 Vagy itt
Egyik német fórumban találóan úgy jellemezték, hogy egy átlagos gazdálkodó ilyen hában él. :D -
#23195 rohadt ágy : van mod,sátor hálózsák,nagyon kis faház jó áron ami tiszta :D
hobo pack :D -
#23194 Sztm nyugodtan vethettél volna mást is, aratás után mulcsozod még a gabonákat is lehet, megspórolsz egy trágyázást vele.
Az erdős részeket is bátran lehet rítkitani, ha újraülteted részben, nem változtatsz a környezeten, én is nagyon hangulatos helynek tartom, és próbálom megtartani a hely feelingjét. A favágásból bőven tudod finanszírozni a terveidet.
Két angol srác videóit tudom ajánlani, totál reálisan játszanak, még a Tab gombot sem használják ha az egyik gépből a másikba akarnak átülni, gyalogosan közlekednek, nagyon kevés modot használnak, nincs autoload, mindent géppel rakodnak. Egy szál láncfűrésszel, egy golfkocsival, és 0 tőkével kezdték a játékot
Stevie4K Gaming NML Timelapse
Stevie4K Gaming & Sim Farmer NML Timelapse
Stevie4K Gaming Calmsden Farm Timelapse
Sim Farmer NML Timelapse
Utoljára szerkesztette: dimre, 2022.01.21. 16:28:59