23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#17098 Azt tudtátok hogy ha vesztek egy lerakható fát.. kivágjátok és leadjátok... utána a garázsból el tudjátok adni a földben maradt tönköt is? -
#17097 Az miért van, hogy a tehenek termelékenysége visszaesik 0%-ra néha? Van mindenük, most mégis 0%-on áll.
Vettem keverőkocsit, van szalma, kevert táp, fű és szilázs is nekik. És már 40 tagú a szarvasmarha állomány. :) -
endy papp #17096 Parancsolj, ezen a mapon vannak.
multimap -
#17095 Tudd valaki új terményeket ?
Utoljára szerkesztette: Gonosz Ördög, 2014.11.28. 16:20:58 -
tom36 #17094 Üdv all
Nem tudja valaki véletlenül hogy miért lehet az a probléma, hogy telepítés után amikor kezdek egy új carier-t akkor beállítom a nehézséget ... majd betölti a pályát és akkor ugyebár rá kell menni arra, hogy start, de ezután mindig összeomlik a rendszer és kilép a játékból egy kellemes kis hibaüzenettel.
Ez miért lehet ? -
Carl Davies #17093 Na belevágtam a tehenészetbe. :D
Az meg igencsak érdekes, hogy amikor menne visszafele a Krone, akkor nem tud elindulni. (munkással)
Elég érdekes volt, mire rájöttem, hogy ez a problémája :D
Utoljára szerkesztette: Carl Davies, 2014.11.28. 15:59:36 -
zolcsika080104 #17092 köszi akkor felejtős a dolog inkább várok az egyszerűbb zipbeemeléses verzióig -
TTSS #17091 Amit linkeltél, csak egy része a modnak. Az csak a területhatár cucc, hogy a mod ne szórja a területen kívülre a cuccost. Marhu oldalán láttam a teljes modot, ami 7megás. Szóval abban benne vannak a textúrák is, leírás miegymás. Viszont azzal ha jól láttam, elég sok meló van, fájl cserélgetés, fájlok átírása stb. -
zolcsika080104 #17090 Üdv mindenkinek!
Valaki megtenné nekem .hogy leteszteli ezt a modot hogy neki sem működik ?Látja a játék hogy ott van ez a script pl 2013 asban nekem tökéletes volt ugyanez szóval most az a baj hogy hiába látja a játék ,a textúra ugyanaz maradt trágya műtrágyszórás után is csak olyan a föld mintha nedves lenne ezzel a textúrával 2013 asban pl gyönyürű fehér szemcsés lett a föld szórás után szerves trágyaszórás után meg valami eszméletlen élethű lett a föld.
na itt a mod ahonnan le lehet szedni erről lenne szóslurry manure and lime mod -
TerDev #17089 mire érdemes amúgy költeni a játékban? ha van 300.000€ akkor mit tudok belőle venni ami hozza a pénzt? Scorpiont már megvettem, meg az alap gépek vannak, plusz a Stepa. általában multiplayer-ben játszok(unk).
meg 2 föld bővítés.
tehenet érdemes tartani? vagy vegyek még földet, rakodót, silózót és hordjam a bga-ba a silót, aztán később vegyek keverőkocsit és etessem a marhát?
Utoljára szerkesztette: TerDev, 2014.11.27. 21:00:25 -
Carl Davies #17088 Tudom, csak most sok a kiadás :S Jogsit csinálom meg itt vannak az ünnepek is stb.
Egyébként veletek nem fordult még elő hogy megszöktek a bálák? XD Nekem elkezdett gurulni, és meg sem állt a szakadék aljáig, majd mehetek érte XD
Utoljára szerkesztette: Carl Davies, 2014.11.27. 19:36:29 -
Lack #17087 Nekem az avast találta meg tegnap a játék indítófájlját (azelőtt egy hétig működött a codexes változat), karanténba tette, próbáltam újra feltenni a törést, akkor azt is zárolta. Utána megrendeltem az eredetit, holnap hozza a futár. Nem szórakozok tovább a tört verzióval. (egyébként szuper a játék, érdemes beszerezni eredetiben - szerintem) -
Carl Davies #17086 Újra tettem, de az asztali ikonnal így sem indította. Szerencsére ami van a x86 mappában azzal elindult. Remélem továbbra is el fog és nem baszakszik. -
Carl Davies #17085 Én ki tudtam vágni a boltnál lévő fákat. Meg amik vannak a fűrésztelepi tónál, azok a magasak, azt is ki bírtam. Persze láncfűrésszel. Ezen a 3 fán kívül van még egyébként? Nem emlékszem többre. -
endy papp #17084 Ha valaki össze szeretné kultivátorozni a földjeit vagy bárhol szeretné megművelni ahol eddig ezt nem tudta.
Itt egy hasznos mod hozzá.
Igen nem kel ekézni kultival is működik.
Földek össze (egybe) kultivátorozása -
#17083 Az elöző kérdésemben lentebb #17073 az első pontban leírtakra tudd valaki infót adni?.
Meg egyet nem értek,akármilyen kanalat veszek fel,vagy villát a gépre,a füvet egyikkel sem tudom felvenni,pl teheneknél silo-ból,vagy éppen egy sima ferdet tzetős tárolóból.Már nem jut eszembe más eszköz amivel lehetne,valaki nem tudd egy eszközt erre a problémára.
Válaszokat előre is köszönöm. -
#17082 Hát ha az eredeti két pályán nézem,ott a fenyőn kivül pl a bolt mellett,nem lehet kivágni,legyen az Nyír fa stb.. -
endy papp #17081 Természetesen szólok ha lesz valami érdemleges.
Már én is várom hogy legyen egy jó kis helikopter,imádtam a 13-ban is,nem is permeteztem mással csak azzal miután kijött.
A másikkal meg körbe szoktam repkedni én is tesztjelleggel.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2014.11.26. 21:41:54 -
jocking #17080 Bármelyik fát ki lehet vágni a láncfűrésszel, a scorpionking viszont csak a fenyőket bírja vágni. -
apu029 #17079 Nekem más játéknál volt ilyen gondom ilyenkor 3 dolog közül az egyik segített vagy egy ccleaneres teljes takarítás vagy a játék újra crackelése vagy a játék újra telepítése! A játék újra telepítés sem nagy kunszt mivel ez nem egy TW ami rejtett mappába ment meg annak is a legmélyebb bugyraiba :D -
Carl Davies #17078 Igen. -
Lack #17077 Virágbolti verzió? -
Carl Davies #17076 Valami probléma lett a játékommal. Indítanám el, de nem csinál semmit. Rákattintok az ikonra, de olyan mintha simán az asztalon kattintgatnák. Mi lehet ez? Más játék indul. -
Carl Davies #17075 Minden fát ki lehet vágni, legalábbis én kibírtam eddig amelyiket akartam. -
zolcsika080104 #17074 KÖSZÖNÖM.SZÉPEN HOGY SEGÍTENI AKARTÁL DE SAJNA NEM NYERTE EL A TETSZÉSEMET MERT lehetetlen visszatérni az eredeti állapotba ha eltávolodtam csak homályos képet látni.plussz gépekről sem lehet távolítani ha meg csak gyalogos lassúsággal mehetek semmi értelme szóval várok amíg lesz permetező helikopter az fél perc alatt átrepüli a legnagyobb mapot is. -
#17073 Sziasztok!
Lenne két kérdésem aki persze tudd infót róla.
1, : Hogy ezt a fajta fa ültetési módot honnan lehet letölteni,ahol ilyen gyorsan meg is nő? videó idő : 1.30-tól . videó link
Mert láttam ilyet ls15-ben is videón a youtube-on,de véletlenül nem mentettem el azt a videót.
2, : A másik kérdésem meg az lenne hogy LS15-ben csak a fenyőt lehet vágni?
A válaszokat előre megköszönöm.
-
#17072 Nem muszáj repülni, itt van ez : PlayerCamera
Aki térképet csinál általában ezt használja teszteléshez, csak az egérgörgőt kell tekergetni a magassághoz, igaz a kézifűrészek is alapból a görgőre vannak rakva, de lehet módosítani a gombokat. -
#17071 Az tök jó a mi környékünkön is arat egy ilyen gép. Mire kellett nagyon figyelni ürítésnél? Pár szóban leírhatnád majd milyen volt tanulgatni stb :) -
zolcsika080104 #17070 Sziasztok!
Endykém ha látsz valahol bármilyen repülő alkalmatosságot akkor kérlek szólj már ok?Én is szinte mindennap átnézek vagy négyféle modder oldalt mindenestül.Ami eddig megvan és érdekes a trágyatextúra, akkor valami magas torony hasznos gallyalásnál.A pantera permetező.Ha van valami érdekes akkor kérlek szólj már.A repülés az mapteszthez kellene nekem. -
sly78 #17069 most volt szerencsém napraforgó és kukorica betakarításban részt venni, egy Claas Lexion 540-es kombájnnal. Kb öt perc alatt tanultam meg, az igazi kihívás az ürítés, ott nagyon észnél kell lenni. mindent egybevéve az első egy óra nagyon érdekes volt, a második már kevésbé, hat óra után meg brutálisan elege lesz az embernek :) és ez egy modern, kényelemes, légkondicionált gép. milyen lehetett ez régen? elképzelni is durva. -
endy papp #17068 Aki nem szeretné kivárni a teljes kifejlődést az elültetett fáknál (10 nap) annak itt az ingyenes megoldás.
Különböző magasságú fákat helyezhetünk el bárhova.
Elhelyezhető fák ingyen.... -
#17067 Rendes Road Train
-
endy papp #17066 Mindent ami a ház körül található........
ÁÁÁÁÁ viccet félre téve a szokásost,fű szalma siló(szilázsnak hívják a játékban)
Ebből lesz a kevert táp ami a csövön kijön.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2014.11.25. 20:11:12 -
#17065 Ja, mert ha nem forgatom meg, akkor nem is lehet bálát csinálni belőle?
Néztem ezt a Misch Stationt, de németül nem értem. Mit kell bele tenni?
Közben 25-re növeltem a marhák számát, termelékenység 80%, fűvel és erjesztett táplálékkal etetem őket. Vettem hozzá egy Liebherr rakodót univerzális lapáttal. Az mondjuk furcsa, hogy az erjesztett szecskára rá tudom önteni a lekaszált füvet és egyből az is erjesztett lesz... :) -
endy papp #17064 A széna forgató kell hogy bálázni tudd a füvet.
De nem muszáj bálázni sem a füvet sem a szalmát ha leteszel egy ilyet és ebbe öntöd a dolgokat megkeveri és ki is üríti ha alá állsz sőt ha jól helyezed el akkor egyből a vályúba eresztheted a kész kevert tápot.
Forgatható a csöve és kitolható
Misch Station
-
zolcsika080104 #17063 iSTENEM BEXARTAM A RÖHÖGÉSTŐL !!!!!!
a pasasnak még csillog a szeme úgy odavan a krone big ért -
endy papp #17062 Na igen így egészen pontos a méret ,én a gyakorlatból vettem és nem kézzel daraboltam, mértem le.
Valóban a Scorpion eltünteti az utolsó pici darabot. -
endy papp #17061 Igen ez így van "lemértem" amit ültetsz egyformán nő és 25 méteresnél nem nő nagyobbra.
Így néz ki az első növekedési fázis után.
Első növekedési fázis
Majd a végén max ekkorára nő.
A 4. növekedési fázis ,max ekkora nem több -
#17060 A legmagasabb 40 méteres, igaz a játék csal, ha a Ponsse-vel vágod és darabolod 5m rönkökre 7 darabot csinál, a vége mindig eltűnik, láncfűrésszel meg lehet menteni a vékony részt is.
Faméretek 10-től 40 méterig:
Ilyen egy jó reklám: Krone -
#17059 Kiskoromban még volt Tsz itt ahol lakom és jöttek szinte minden nap a gépek az előttünk lévő utcában. Azt játszottam, hogy lefotózom őket, akkor még csak a "kezemmel" imitálva és később is szerettem volna csak nem volt mivel :) Ma már ha járom a határt, megteszem ezt a saját fényképezőmmel, közben szintúgy csodálom ezeket a gépeket. Sokan, sok oldalon kérdezik, hogy mi értelme ennek a játéknak? Ki játszik ezzel? Soha nem fogja megérteni ezt az, aki nem szeret bele ezekbe a masinákba :)