23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
endy papp #17179
Valahogy nekem sem fér a fejembe...de ő biztos tudja rá a választ. -
#17178 Nem.
Van más traki is amire ráakaszthatod a kisebb pótokat, nem értem miért akarsz egy 300 lóerős vagy erősebb géppel vonszolni egy légypiszoknyi talicskát. A nagyobb gépek inkább a földmunkákra vannak specializálva és nem szállításra, egy kis pótkocsinak max a levegő, és elektromos kábel csatlakozás szükséges, egy fűszedőnek, trágyázónak stb szükséges egy erőátvitel vagy egyéb speciális kapcsolat amivel közvetve tudja használni a traktor erejét a működéshez. -
#17177 Tudom, csak ez volt szem előtt, az élelmes németek mindenre csinálnak módot, az angolok meg profik, csak hibátlan módokat engednek feltölteni, és inkább a reális dolgokat részesítik előnyben. -
#17176 Néztem a vonószerkezetet. De mod nélkül nem megy? -
#17175 Ez az összes ikont elrejti (kivéve az Inspector mod, kétféle létezik, sztm az angol verzió jobb)
HUD Hider
Inspector ENG
Inspector DE -
#17174 A bal alsó sarokban található kis térképet el lehet valamilyen gombbal tüntetni? -
#17173 Sziasztok! A Holzhausen v.1.0.0 mapon a szalmát hol tudom leadni,vagy eladni? A tehenek alá berakom,odáig oké,de az tele van.. -
endy papp #17172 Ráadásul nem csak ez, több fajta átalakító is létezik csak meg kell keresni és kiválasztani a neked megfelelőt.
Természetesen Dimre ezt nem neked írtam, hanem akinek te válaszoltál..... -
#17171 Ha megnézed a vonószerkezetét, rájössz, de van átalakító csatlakozó amivel fel lehet csatolni.
Add coupling
-
#17170 sztem ez nem mukodne, mivel minden inditasnal keri a lemezt. ha te egy kepfajlrol inditod, akkor az mar nem "eredeti", kb olyan mintha letoltesz egy jatekot es nincs hozza crack, pedig azt is eredeti lemezrol mentik le.. -
#17169 Nagyobb traktorokhoz (pl. Case Magnum) miért nem tudom felcsatlakoztatni a kisebb pótkocsikat? Mert erről sehol sincs semmilyen információ! -
TTSS #17168 Nem tudom még elképzelni sem, mit nézel és mit csinálsz, de minden általad említett pályán eladható a cukorrépa. Ahogy azt Carl Davies írta, meg kell nézni, hol veszik át. Az alap pályákon is megnéztem, simán beborítható a cukorrépa (nem foglalkoztam eddig ezzel a terménnyel, ezért nem volt 100% nálam) és letöltöttem ezt a Bummis pályát is és megnéztem. F9-et nyomsz és ott egy részletes lista az egyes helyek árairól, ott látható, hogy a cukorrépát öt helyen veszik át (étterem, étkezde, malom, vasút és raktár). Mind az öt helyre elmentem és mindnél tudtam beborítani a cukorrépát. A földbe süllyesztett rácsos tároló (mint a telepeden a siló melletti) fölé kell vinni az adott pótkocsi kiömlő részét, ennyi. -
#17167 Néztem én az eredeti játék pályáit de ott sincs olyan lehetőség, mint ezen videón például, hogy itt eladhatja az ember egy úgymond feldolgozó üzemnek a cukorrépát,vagy bármi más terményt.
Nem az eredeti pályán játszom,hanem a Bummis Multifruit V 1.1.1 pályán.
Utoljára szerkesztette: Gonosz Ördög, 2014.12.05. 11:26:40 -
endy papp #17166 A Chaff tároló,leszecskázott kukorica tárolására alkalmas hely"magyarul szecska.
A forage tárolóba, a kevert tápot öntheted ,tárolhatod,igaz ebbe még nem öntöttem semmit ,nem próbáltam működik é,de gondolom igen.
A Misch stationban van minden,ha megtelik akkor oda fordítom a csövét a vályú fölé és már keverhet is tovább,
Nagyon nincs gond hogy felhalmozódik.
Legalább is nálam ,mivel most volt ajánlat szilázsra eléggé jól fizetett 5110,így már 2000 a tehenek létszáma,fogy rendesen a kever táp,és gyűlik a tej is, hamar vissza jön a befektetett millák ára....
-
#17165 Endy, a Foodstorage által lecserélt csűrök esetén mi a "forage" és a "chaff" magyarul? Ott mit lehet tárolni? -
kjhun #17164 Mint, ahogy Carl Davies írta, szerezz be egy dvd-olvasót. Ha, ez nem járható út, akkor csak így tudod megoldani, hogy játszhass vele:
Fogod a lemezt és egy 4GB-os pendrive-ot, és elviszed egy ismerőshöz, akinek van dvd-olvasója. Berakod a DVD-t, és a Daemon Tools-al, csinálsz egy ISO/MDX formátumú képfájlt, az eredeti DVD-ről. (1.9-2.1GB-os lesz a képfájl. Jobb-klikk a program ikonján, az óra mellett és "Lemezkép létrehozása..." parancsra kattintasz.) Megvárod, míg elkészül, utána a kapott fájlt átmásolod a pendrive-ra és arról felmásolod az otthoni gépre. Daemon Tools legyen feltelepítve és telepíted a képfájlból a játékot, hagyd a virtuális meghajtóba, kérni fogja a lemezt az indításkor. -
colt0901 #17163 Köszönöm. -
#17162 Megkeresed a C:\Users\...\Documents\My Games\FarmingSimulator2015\savegame..., abban megnyitod careerSavegame-t jegyzettömbbel vagy notepaddal az elején valahol lesz ilyen bejegyzés difficulty="1", az egyest átírod 2-re az a normál fokozat.
Ez a mod reálisabbá teszi a üa fogyasztást: Fuel Adjust
-
colt0901 #17161 Üdv! Köszönöm a textúra villogásra adott választ, megoldódott. Most egy olyan kérdésem lenne, hogy azt meg lehet változtatni, ha könnyű módban elkezdtem egy játékállást és azt átállítani normál módba anélkül, hogy elveszne a mentésem? És még egy olyan kérdésem lenne, hogy van olyan mód ami realizálja az üzemanyag fogyasztást és kilépés után is megmarad az a mennyiség? Előre is köszönöm. -
zolcsika080104 #17160 szerintem értelmes a mondat ígyis annak ellenére hogy elfelejtettem vesszőt tenni.
--Most vettem észre hogy a kilépés előtt még megvolt, a bálafelszedőgépen hagyott bála ,(volt rajta csomagolt is ),belépés után eltűntek a bálák hova???--
Na így már megfelel?
Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2014.12.04. 10:36:58 -
jocking #17159 Nem lehetne befejezel egy hogy mielőtt mondatot elkezdesz miért nem befejezed előtte másikat mielőtt szórend? -
jocking #17158 Miért, olyan van, hogy megtelik a tároló? Nekem simán van benne 400k liter fölött. Egy idő után már nem látszik, hogy nő a kupac, de attól még elraktározza. -
Carl Davies #17157 A 10-es föld mellett lévő lerakónál el tudod adni. (azt hiszem.)
De ha az " i " betűt megnyomod és oda lapozol a termény árakhoz, akkor ott is kiadja, hogy bizonyos terményt hol tudsz eladni.
Olyan nincs, hogy nem lehet eladni :D -
#17156 Üdv!
Egy kis info kellene mit lehet tenni abban az esetben,ha túlságosan sok cukorrépa termény van,és nem tudom sehova tárolni,vagy eladni.
Egyetlen egy hely van (volt) ahova le tudtam tenni két púpos pótkocsival,az pedig a lakhely melletti nyitott tárolóhely de az megtelt.
Már végigjártam az egész térképet,de sehol nem találtam olyan helyet,vagy eladási helyet is,ahol le tehető lenne a cukorrépa.
Ebből kifolyólag kellene segítség info.
Válaszokat előre is köszönöm. -
gottiszabo #17155 Üdv kollégák!
Egy hozzáértő személy segítségét szeretném kérni hogy ezt a módot valaki átkonvertálhatná FS15-be.
http://fsportal.hu/mod.php?id=2615&&page=1 -
TTSS #17154 Nem megfelelően konvertált móddal jártam már így (magam kísérleteztem :) ) Leszedtem ezt a módot és kapásból kiderül, hogy nem kompatibilis, a fájlok módosításának dátuma tavaly áprilisi, ergo nem konvertálhatták át 15-re. (igen, láttam, hogy a 15 kategóriájában van) -
zolcsika080104 #17153 Sziasztok már megint én!
Most vettem észre hogy kilépés előtt még megvolt a bálafelszedőgépen a bála volt rajta csomagolt is belépés után eltűntek a bálák hova???
Így jártatok már Ti is? -
zolcsika080104 #17152 üdv!
valaki járt már úgy hogy valamilyen módosított eszköznél a bolt azt mondta hogy ezt az eszközt nem áll módodban megvásárolni ?Már vagy harmadjára jártam így utoljára ezzel:
Class szecskázó -
#17151 sztem videokari driver megoldhatja, nekem is volt hasonlo textura villogo problema, uj driver megoldotta nekem. -
#17150 az szivacs ha behalt a DVD meghajto, foleg azert mert a Tescos dobozost nem lehet regelni steamen (sztem a tobbit sem), es minden inditasnal kell a lemez. szal vagy crack bar akkor olyan mintha meg sem vetted volna, vagy veszel egy DVD meghajtot is :) -
colt0901 #17149 Hello! Azzal kapcsolatban lenne egy kérdésem, hogy tud e valaki megoldást arra a problémámra, hogy belépek a játékba és amikor külső nézettel megyek egy járművel akkor a képernyő alsó 5-10cmes sávja elkezd villogni és a textúra abban a sávban ugrál.
A gépem: 4x 4,2Ghz Amd, 8GB Ram, Asus R7 240 2Gb -
jocking #17148 Nem ez. Az unimog az a merci kisteherautó, amivel a közteresek szokták az utat seperni.
A FS13-hoz ilyen van:
-
#17147 Talán ez ? vagy nem erre gondoltál ?
http://www.modhoster.com/lkwsfahrzeuge-mercedes-benz/mods -
jocking #17146 FS 15-höz nincs modként Unimog? Csak a 13-hoz találok. -
Carl Davies #17145 Kérj kölcsön egy dvd meghajtót. Biztos van egy barátodnak. -
#17144 na ezt írta ki a listán nincs a FS2015 !
Csak az itt felsorolt dobozos játékok regisztrálhatók a Steamen keresztül. Nincs más dobozos játék, ami regisztrálható és letölthető a Steam használatával.
És most ? :/ -
#17143 Köszi megpróbálom -
Carl Davies #17142 Ha van Steam-ed, de gondolom van, akkor ott tudod aktiválni. Gépen megnyitod a Steam-et, és az ablak bal alsó sarkában van egy olyan, hogy "+ Játék Hozzáadása" , azon belül termék aktiválása Steamen. Onnan meg írja ... -
#17141 Sziasztok 1 kérdésem lenne megvettem a játékot ( -5.000 szevasz) és beszart a dvd meghajtom hogy tudnám telepiteni vagy letölteni a játékot CD kulcs megvan ! Köszi előre is..... -
endy papp #17140 Nos ezt tegnap én is tapasztaltam.
Még meg is lepődtem hogy 10 fából csak egy volt bugos
No meg a tuskókat is hamar el tudtam darálni,ahhoz képest hogy volt mikor egynek az eltüntetése annyi időt vett igénybe mint tegnap 10-é
Tegnap kipróbáltam a Rábákat csak az a gond mély sötétség borult mindenre még nappal is.
Így egyenlőre felejtősek.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2014.12.02. 14:18:15