23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#17219 Közben rájöttem mire vonatkozhat ez a "Föld". Meg lehet határozni, hogy a jármű gyorsan, átlagosan, lassan koszolódjon. Ugyanis most már a mosott járművek fenntartási költsége alacsonyabb, szóval érdemes mosni, én ezt eddig nem nagyon használtam, nekem a saras traktor reálisabb. :D -
#17218 Most van olyan lehetőség a beállításokban a patch után, hogy Vsync kikapcsolása. Én is észrevettem, hogy a patch után most jobban akad. majd talán kikapcsolom a vsyncet.
Van a játékbeállításokban egy olyan sor, hogy Föld/lassan, gyorsan, átlagosan. Ez eddig is volt, de csak igen/nem opcióval. Ez mi a túrót jelent? Mert nem a növények növekedési sebességére vonatkozik.
A patch után érezhetően javult a tuskódaráló. A traktorok kifutása is hosszabb lett gázelvétel után. Mondjuk azt eddig nem értettem, hogy miért lassulnak le olyan hirtelen, ha elveszem a gázt és nem fékezek, ez eddig elég gagyi volt, de úgy látszik rájuk szóltak többen. -
#17217 A 13 egyik legjobb térképe 15-ős köntösben:
Two Rivers + modpack
(két óra alatt több mint háromezren töltötték le) -
#17216 Igen, akik a Steam-en vették meg, nekik (alap) automatikusan frissíti a játékot. -
zolcsika080104 #17215 pill mi az hogy steames? ami letöltött vagy ilyesmi ?mondom az enyim eredeti dobozos Tescoban vettem mint legtöbben itt... -
#17214 Steam-es -
zolcsika080104 #17213 szia!
Mit értesz azalatt hogy gőzös?
Feltettem az 1-2 patchaet és azután annyira lelassult be sem tölt még modok nélkül sem azelőtt 1 perc volt az egész a játékom dobozos eredeti a gépem is elég hozzá tutira legerősebb graf beállításnál is ment simán szaggatás nélkül -
#17212 Ezen a térképen állítólag van napraforgó a leírás szerint, de semmi hozzávaló eszköz nincs mellékelve.
Baldeykino V2.0 -
#17211 Köszönöm, ezt kipróbálom. Viszont a játékon belül a grafikai beállítások elég egyszerűek, low, medium, high, felbontás meg élsimítás és ki is fújtak a lehetőségek, nem láttam részletes beállításokat, vagy csak én vagyok balf....
Jah és kösz a patch belinkelést. Nem vagyok jó angolos, de mintha a láthatatlan fa bug nem lenne a listán. De azért kíváncsi vagyok mit változtat.
Utoljára szerkesztette: traktorista, 2014.12.09. 18:29:35 -
#17210 A grafikai beállításoknál tudsz manipulálni, nekem általában leesik az FPS (modok, térképtárgyak miatt), bár minden maximumra van állítva.
Próbáld ki ezt, van benne más is, nem tudom használ-e. -
#17209 1 A boltban vehetsz kész, megnőtt fát nem kell várni vele semennyit vagy móddal 0euróért Katt
Amúgy 10 játéknapalat nő meg 120x sebességnél az 12perc.
2 Az a Forst Mod az LS2013-hoz készült Katt a facebook oldalán követheted hátha 15höz is csinálnak valamit
Amúgy ha csak a kinézete nem tetszik akkor egy textura cserével változtathatsz a kinézetén.
-
#17208 Érdeklődnék, hogy az FPS értéket a játékban lehet valahol maximalizálni? A másik kérdésem, hogy arra az idegesítő jelenségre van e megoldás, hogy a Liebherr kanalas rakodónál a kamera a forgózsámoly mozgását követi, nem a hátsó részét és az ember szeme jojózik fordulásoknál.
Utoljára szerkesztette: traktorista, 2014.12.09. 18:05:49 -
#17207 Akinek nem gőzös a játéka, itt az újabb patch: patch 1.2
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Changelog
Farming Simulator 15 Update 1.2
Improved vehicle handling
Improved locked differentials (e.g. improves handling of Ponsse Scorpion)
Dragged tools no longer jump randomly
Improved physics of cranes
Jenz chopper works more reliably
FSI ST65T works more reliably
Cuttings trees works more reliably
Trees in multiplayer stutter less
Vehicles stutter less when moving trees
Defoliaging trees is correctly synchronized in multiplayer
Trees are worth less, especially when selling entire, non-defoliaged trees
Log forks can now hold single trees
Vehicles stop less quickly when releasing the acceleration pedal
Various visual improvements to the vehicles
Various smaller functional improvements to the vehicles
Performance and memory usage improvements
Added additional costs if the AI helper brings its own seeds, fertilizer etc.
Various improvements to the AI helper
Fixed moved vehicles when loading a savegame
Improved the geometry of the bunker silos
Reduced the enormous time bonus for missions
Fixed wrong assignments of statistics values
Various translation fixes
Improved controls with gamepads or steering wheels
Increased the capacity of the manure heap
Mods now have the possibility to show the current time on the indoor hud
Reduced the costs when using the high pressure washer
Added option to disable Adaptive VSync
Added option to disable the AI traffic
Added option to change the time it takes until a vehicle is dirty
Increased maximum cut length of Ponsse Scorpion to 8 meters -
#17206 Üdv !
Két kérdésem lenne felétek,aki persze tud rá infót.
1 : Youtube-on találtam egy LS13-as faültetéses videót : VIDEÓ 1:21-től
nézve ezt a fajta faültetési mód megvan már LS15-ben is? Hogy ilyen gyorsan megnő,ahogy be is ülteti az ember. Csak az, a
(2-es pontban lévő videóban látható fa típusal volt)
Mert láttam egy videót már LS15-ről,ahol ilyen gyorsan megnő a fa. Csak véletlenül töröltem a videót és azóta nem találom.
2 : Ez a fajta fenyő letölthető LS15-be vagy még nem ? VIDEÓ néztem jópár
oldalt de ott nem találtam.
Válaszokat és segítséget előre is megköszönöm !
Utoljára szerkesztette: Gonosz Ördög, 2014.12.09. 12:23:39 -
#17205 1,7 millió eurót szedtem be, mert 1,6x-os biogáz akció volt! -
#17204 A HUD fölött : Odometer (a játékidőben és az összes távolságot mutatja az adott géppel)a térképhez mellékelve van pár mod
A HUD-ban két mod van: Drive Control (összkerékhajtás, differenciálzár, munkaórát méri, előre, hátra menetszabályzás, manuális indítás) Drive Control
A másik az üzemanyag-fogyasztást teszi reálisabbá: Fuel Adjust -
TTSS #17203 Mik azok a modok, amik jobb lent a vannak a HUD felett és benne? -
sly78 #17202 szevasztok! tudna nekem mondani valaki egy olyan modot vagy mapot, ahol lehetséges végre napraforgót termeszteni? már annyira szeretnék :) -
Carl Davies #17201 Én nem tudom, de nekem eddig egy fa volt bugos, ami átjárható lett. De ezen kívül semmi. Lehet hogy ilyen textúra hiba volt, de azt sem vettem még észre. És az a nevetséges, hogy nekem letöltött. -
#17200 Ez a láthatatlan fa tényleg lehangoló a bugok közül. Próbálj meg tuskódarálóval nekimenni. A program valahogy bajban van, amikor a keletkező 3d objektumokra kell ráilleszteni a textúrát. Ötletnek jó, hogy össze-vissza lehet kaszabolni a fákat, de a megvalósítást nem gondolták át eléggé. -
#17199 Én a láthatatlan fákkal, szenvedek(tem), legalább háromszor vágtam ki, nem látszik de fizikailag ott van.
-
endy papp #17198 Találkoztam én már mindennel......
Egy fotó album megtelne a képekkel....
Nekem most is ott hever egy szép 10 méteres fa az erdőben ,(kivágva,legallyazva)látható de teljesen átjárható,így nem zavar hogy ott van
Még eddig az összeset ami bugos volt el tudtam tüntetni ,persze az ilyet kivéve ami csak vizuálisan volt jelen ,fizikálisan valamelyik másik galaktikus dimenzióba lépett át.....
Az az érdekes hogy az utóbbi időben az összes tuskót el tudtam tüntetni sec perc alatt régebben ez nem volt.
Mint írtam is a bugos fáknak a tuskó darálóval kell nekiesni ,meg láncfűrésszel,elég jól, kezelhetőek,persze vannak kivételek de nem sok. -
#17197 Találkoztál már olyan fával, ami mentés visszatöltése után is bugos maradt? Vagy olyannal, ami teljesen láthatatlan volt? Nekem egyszer volt olyan, hogy ferdén vágtam ki a fát és részben belevágtam a földbe, azt a tuskót semmivel nem tudtam eltüntetni és visszatöltés után is ott maradt, igaz, hogy már átjárható volt, tehát nem zavart. -
endy papp #17196 Sajnos elég sok fa bugos ,van hogy 10 is kivág az ember mire 1 bugos de volt hogy 5-ből 2 is rossz volt.
Jó lenne ha ezeket a anomáliákat javítanák,mert így eléggé nyűgös a favágás.
Én azt szoktam hogy minden fa vágás után(vagy 2. után) mentek,aztán ha valamelyik bugos kilépek majd vissza volt hogy utána már nem volt az.
Mellesleg a bugos fák jó részét fel lehet használni csak tudni kell jól elvágni, a tönkgyalu jó segítség ebben.
Persze van amelyikkel nem lehet mit kezdeni. -
#17195 Ez igen, a tanulóból előbb utóbb mester lesz! Gratulálok! Csá! -
sziasztok ezt a trailert honnan tudom letőlteni? -
Tuningtrabi #17193 Köszi!!!!!!
Így más sikerült. Örök hála érte!
-
#17192 Belépsz a pályára P gombot megnyomod,aztán a menüben,jobb felső sarokban kattintás a nyílra : Kategória/Márkák/Kategória módosítások.
A Kategória módosításokban tudod kiválasztani azt,azokat,amiket a mód mappába beillesztettél.
Ha mégse jelenne meg ott,akkor ellenőrizd a kiegészítő módot,nyisd meg winrar-ral,mert lehet előfordulhat hogy aki készítette,kétszer is becsomagolta winrar-ba a módot. -
#17191 Érdekes buggal találkoztam favágás közben. Az elvágott rönk metszési felületére nem évgyűrűs textúrát rakott a program, hanem kérget. :D De volt már olyan is, hogy egyszínű sárgásbarna volt, textúra nélkül. Tegnap meg egy fenyőt ki akartam vágni a Ponsséval, de mikor dőlt volna ki, rántott egy nagyot a gépen, azt hittem leszakad a karja, a fának eltűnt az egész koronája, csak egy két méteres darab maradt belőle és volt egy hozzá csatlakozó láthatatlan rész. A látható részt viszont nem bírtam megfogni a villával, átjárható volt, csak a láthatatlan részt tudtam megragadni, így vittem a fatelepre, elég vicces volt. :D -
Tuningtrabi #17190 Hali!
Valaki tudna abban segíteni, hogy berakok a mods mappába egy módosítást és a játékon belül a beállítások / módosítások-ban ott van, látható amit szeretnék viszont a karrierben mégsem lehet megvenni őket. Tudja valaki mitől lehet ez és, hogy mit tehetnék?
Választ előre is köszönöm! -
karipapa #17189 Hali.Valaki vonópadot nem tudna nekem linkelni?fs 15 hz.kosz
-
#17188 Semmit nem számít. Még azt is csinálhatod, hogy végigaratsz egy sort trágya nélkül, aztán trágyázod és azt már úgy fogja számolni. Csak az számít, hogy sötétebb színű legyen a talaj, de teljesen mindegy mikor. Ezek a dolgok abszolút nincsenek modellezve a játékban. -
jocking #17187 Az számít, hogy mikor trágyázom le a földet a nagyobb termésért? Már kell hogy legyen rajta valamennyire kifejlett növény, vagy lehet rögtön vetés után is szórni? -
Fenimor #17186 Én is irtom a fákat orrba-szájba, de még nem volt ilyen problémám! -
#17185 A fűrészelés az egyik legjobb móka az új részben, de én már "rettegek" tőle. Ha véletlenül elfelejtek menteni, b...hatom az egészet. Úgy emlékszem, zolcsika is írt valamit, hogy neki is csinálja néha és azt írja ki, hogy a giants engine hibát észlelt és ezért leáll. Biztos, hogy nem az én készülékemben van a hiba, mert teljesen új gépet raktam össze, mindent lecseréltem, még a vinyó is új és ott is ugyanúgy jelentkezik. Persze így már el is ment 3 lehetőségem az ötből. Amúgy a játék szépen fut, csak ez az egy hiba ne lenne benne. Az a baj, hogy szeretek fűrészelgetni. -
Carl Davies #17184 Nem tudom mi lehet a problémád. Rengeteget vágtam már láncfűrésszel, és eddig semmi nem volt. Nekem még amúgy sem volt kifagyásom. (Pedig letöltött :S)
Ehhez a traktor témához meg annyit, hogy nekem egy nagyobb New Holland-om van, meg kettő 180(vagy mennyi) lovas piros traktor. Ezekkel bőven meg lehet oldani a dolgokat. Mivel meg vettem most már azt a kultis vetőgépet, így nem kell kultizni külön, ezért egy traktort "spórolok"
(ezt a New Hollandot használom: http://www.modhoster.com/mods/new-holland-t8-435-wheels ) -
#17183 Ha veszek egy nagyobb traktort, akkor a kisebbeket eladnám, hogy ne legyen napi költsége. De így nem tudom eladni őket, mert a 31.000 kapacitású "légypiszoknyi" vagy "hangyapöcsnyi" pótot nem tudom ráakasztani.
Próbáltál már bálázni egy kisebb traktorral dombnak felfelé?Vagy táncoltál már az ördöggel sápadt holdfényben?
Vagy a bálázót rá tudom akasztani? Mert ez nem próbáltam.
Mindegy, vettem még egy nagy Deutz Fahr traktort, és lecseréltem a kicsi New Holland kombájnt a legnagyobb, 13,7 méteres szélességű Case-re, aztán el is fogyott a 838.000 euró... Ja, még nem mondtam, 1,7x árpa akció volt, volt raktáron 247.000 eladtam és kaptam érte kb. 400.000-t. Majd elindítottam a teherpályaudvaron a vonatot, és még kaptam 400.000-t... :)
Ennek egyébként mi az értelme? Mikor érdemes elindítani a vonatot? -
#17182 Nem tudja valaki miként lehet elkerülni a fűrészelés közbeni crashelést? Pontosan még nem jöttem rá mikor csinálja, a lényeg, hogy minidg motorfűrészelés közben, de elég váratlan helyzetekben. Ha egy fánál meg lefagy, akkor mentés visszatöltése után is fagy az a fa. Három különböző konfiguráción is próbáltam, ebből kettőn windows 7, 64 bites rendszer van és azok fagynak, xp-n nem fagyott ki, viszont ki használ már manapság xp-t... Legújab nvidia driverek vannak a gépeken.
Utoljára szerkesztette: traktorista, 2014.12.06. 00:16:55 -
kjhun #17181 Próbáld csak ki. Menni fog, az eredeti lemez nélkül is, így nem koptatod se azt, se a meghajtót. A cracket, meg nem az eredeti lemezről mentik le. (Pláne, ha van javítás is hozzá.) Csak, felhasználásra kerül, hogy ki krekkeljék. :D
Utoljára szerkesztette: kjhun, 2014.12.05. 22:56:29 -
endy papp #17180 Mellesleg van olyan kamionom amire alapból mindent rá tudok akasztani.....a vetőgéptől az ekéig,füvet is nyírhatok vele,stb....
Jó.....aratni nem tud.....még