23835
  • eta32 #23273
    Nem 3x próbáltam ma kb 6x és feladtam....
    Ez a Giants csak rosszabb lesz de a játékuktól sem ájultam be...
    Ilyen hamar még nem untam rá egyik szériára sem...biztos velem van a baj öregszem....
    Majd ha valamikor ingerületem lesz a játékra megint teszek pár próbát a letöltésre....egyenlőre parkolópálya egy jó időre....javítástól függetlenül...mellesleg olvasva a listát nem nagy durranás....
  • FrezeR
    Tegnap délután nekem hihetetlen módon azonnal letöltődött elég gyorsan. Csodálkoztam is.
  • eta32 #23271
    Ja ja a letöltés ismét botrányos....
    Már 2x neki futottam ...valahol mindig megakad a letöltés....most ugrok neki 3x ha most sem sikerül asszem nem csak a letöltést hanyagolom egy időre ,de a játék is kap egy hosszabb pihenőt ...mondjuk a következő javításig...Grat Giants ezt üzenem innen...
    Dimre nem neked ,mielőtt félre értenéd a készítők felé üzentem...
    Utoljára szerkesztette: eta32, 2022.02.25. 10:10:39
  • Wernher
    Nem tudom, nekem igazából a mod-ok kivételével nincs túl sok problémám a játékkal. Ezeknél is a meglévő hibákat próbálom magamnak orvosolni, illetve itt-ott a saját szájízemre kipofozni pár dolgot. Persze nem vagyok profi. Mindkét verzióval tolom mind a 19 mind a 22 kedvenc, hol ezzel hol azzal. Egyébként érdemes megtanulni a mod készítést, igen sokat lehet belőle tanulni. Az xml fájlok parancsain át a Giants editor és a 3D szerkesztők kezelését. A Blender használata szinte elengedhetetlen bár nekem nem a kedvencem én is még ismerkedem vele. Én még 3Ds Max-on tanultam ahhoz vagyok hozzászokva de ott sajnos csak a 2017-es verzióig támogatott az I3D exporter plugin. A Blender-nek viszont a legújabb verziója támogatja ezt és még ingyenes szerkesztő is egyben. Régebben még a Spin Tires játékban megszerzett tapasztalatok jól jönnek itt is. Szinte ugyan az a mod használat, illetve készítés. Jó is volt a Kraz és a Rába gépek felújításán is dolgozni akkor. Régi szép idők.
  • FrezeR
    Na megérkezett a javítás.

Farming Simulator 22 Update 1.3
  • dimre
  • dimre
    Miért is nem tolom már egy ideje???
    :

Gondolom beragadtál a nagy sárban, és nem tudod kitolni, akkor húzzad.

Komolyan tegnap néztem egy videót, a jóember azt mondta, hogy kb. a játékosok negyedénél vannak próblémák, főleg multiban, és javarészt crash. Ahogy én gondolom vlsz modok miatt történik, vagy nem multiképes vagy sz@r amik az összeomlást okozzák, sokan lusták elolvasni a leírást ill. páran moddernek érzik magukat mert át tudnak írni pár értéket az xml-ben, a végeredmény mindig tuti.
    Az elmondottak szerint a Giants közelgő javítása "orvosolni" fogja az összes hibát ami eddig felmerült beleértve a sajátjukat is, legkésőbb március végéig biztos kiadnak valamit, akkor már jön az első DLC.
    Utoljára szerkesztette: dimre, 2022.02.23. 13:40:29
  • eta32 #23266
    Nos így már érthető a "nagy" "javítás" ami igazából a Fizetős dlc tartalmazza,javítás lesz benn a legkevesebb.....
    Miért is nem tolom már egy ideje???....még kérdés....
  • dimre
    Szabad modban pl. két épületet is egymásra -ba rakhatsz, illeszthetsz. Figyelmeztetésként azért a modhoz van írva a crash veszély, ha szabad modban építesz nem árt előtte mentést csinálni.
  • FrezeR
    Antonio Carraro Pack

Release: 22. March 2022

Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2022.02.23. 00:24:58
  • Wernher
    Én az IFA gépekre vagyok rákattanva. Egyenlőre.

• RoboKutya78
    Srácok építkező modban a szabad mód választása igen nem funkciónak milyen hatásai vannak az épp leraknikívánt épület megjelenésében? nem nagyon veszek észre semmi különbséget a két lehetőség közt.
  • RoboKutya78
    Hú köszi
    a burgonyáról el is feledkeztem hogy annak sincs nagyon végterméke :)
    a sörgyár is jó ötlet lesz azt is meglessük :)
  • FrezeR
    Vágom. Nem tudok ez ellen érvelni semmivel, engem sem szippant be úgy, mint a korábbi részek, de azért reménykedem, hogy kicsit felhúzzák még valamivel. Addig marad a lötyögés :)
  • eta32 #23259
    Nos igazából semmi különös SnowRunnerezni volt kedvem így vissza tértem oda,mivel megint beszippantott.
    Szerintem előbb megvárom a javítást de tartok tőle,megint a nagy semmit kapjuk...sok felesleges gép kíséretében amit direkt kihagytak a játékból hogy hónapokig fenn tudják tartani a játék utáni érdeklődést....az enyém az idén még nem jött meg....
    A márciusra beígért ingyenes tartalom bővítést várnám,ami a talaj összetételét lenne hivatott megállapítani stb ,de semmi hír róla.....
    Vagy azt is mint a 19-nél megkapjuk a megjelenés után 2 évvel mikor már a kutyát nem érdekli..
    Mostanában annyira nem mozgat meg a farmozás hogy elindítsam...
    A modokat figyelem töltögetem lefelé ami számomra érdekes lehet majd....de ennél többre egyenlőre nem futja...
    De ez is már hanyatlóban...
    Lehetne javítani az AI-t a legfontosabb az lenne többek között,no meg stb stb.
    Ha ezeket csinálnák akkor tuti írtak volna róla....de ne legyen igazam és tényleg egy "nagy" javítás lesz....
    Utoljára szerkesztette: eta32, 2022.02.19. 08:03:33
  • dimre
    Burgonyafeldolgozó + üzlet v1.3.0.2

Sörgyár

Kis BGA
    Nagyon pici helyen is elfér.

Moduláris BGA

Komplex pack
    Külön zip. fájlban típusonként, azt rakod be amelyikre szükséged van.

Paletta raktár

MW Hofpack I.
    MW Hofpack II.
  • FrezeR
    Na ne csináld már, hát mi történt? :D
  • RoboKutya78
    Én most próbálok alternatív gyárakat keresni azon terményekhez amik csak úgy vannak a játékban hál isten azért a modderek dolgozgatnak
    Csak néha olyan érzésem van hogy minden modder megalomániás akkora gyárakat álmodnak meg hogy szinte el se férnek a földeken.
    Most találtam két gyárat ami érdekes lehet van egy fatelep ami iszapból meg vízből készít fát, a másik meg a kechup gyár erre írtam hogy brutálnagyra sikerült.Így most az iszaphoz meg a paradicsomhoz találtam végtermék készítő iparágat :) Most csak az a kérdés salátához lesz e valami vagy van már?
  • dimre
    Ki kell csomagolnod, másképp nem fogja látni.

Nincsenek elvonási tüneteid ?

Pedig már sok jó cucc van, bár még a Giants javítás várat magára, talán a most beígért patch-el jön. Sok modder, játékos erre vár, pl. animációkhoz, digitális kijelzőkhöz stb., de mint megszoktuk a beharangozóban szinte csak "új" csili-vili fostalicskák vannak, a javításról meg egy fél mondat árulkodik.
  • RoboKutya78
    egy kérdés a modokkal kapcsolatban.
    Ugye mostanság szokás hogy márkáknál csomagban módosítják a járműveket. én szedtem le olyan modot ami igaz zip álomány de a benne levő fájlok szintén zip álományok akkor most nekem ki kell csomagolnom a benne levő zip fájlokat a mods mappába vagy elfogadja a játék ezt a módszert is? A Tators_JD_Pack csomagról van szó.
  • Caliph
    dettó,igaz még csak 1 héttel...a sok újítás ellenére sajnos copy-paste az előző részek. még azért nem temetem,várom a kedvenc pályáim,mint pl a lone oak,vagy hátha csinálnak valami újat,jót.. :)
  • eta32 #23252
    Én már közel 2 hónapja el sem indítottam a játékot.....
  • Wernher
    Miért kell mindig az embernek a javításokkal vacakolnia a mod készítője helyett? A hátsó felni ki volt fordítva a sárvédők folyamatosan lengedeztek és van még pár dolog amit javítani kell. Többet javítgatok már mint játszok.
  • FrezeR
    Patch 1.3 And More Content Coming Soon!

We're finalizing a new patch for Farming Simulator 22, and it's coming soon for PC and consoles. Patch 1.3 including free content will be released shortly - stay tuned!

• RoboKutya78
    van arra valami megoldás hogy ha építkezek a letett épület ne emelje vagy sülyessze meg a területet maga körül?
    baromira zavaró egy kivitelezés a átékban :(
  • RoboKutya78
    egy kérdés.
    van egy gyár aminek a területe nagyon nagy festést csinál amikor lerakom azt valahogy át lehet módosítani? találtam egy elég fura módját a trágya felhasználásának egy faiskola kezdemény lenne ami trágya és víz elegyéből fát kreál gondoltam kipróbálom hogy legyen értelme a disznóknak. Csak ez az épület nagyon nagy területet fest le maga körül.
  • TopGun
    Sziasztok! Nekem egy olyan kérdésem van, hogy a nagy istállónál az iszapot, hogy tudom kivenni, és milyen tartálykocsi kell hozzá? mert hiába állok az iszap cső alá, semmilyen tartálykocsival nem csinál semmit, hiába nyomom az "R"-t semmi eredmény, esetleg kell hozzá még valami?
  • light001
    Ohh,köszönöm szépen!!!
  • Caliph
    az nagy istállókhoz már nem kell viz,beépített vezeték van
    csak a sima körülkerített legelőhöz kell viz,annak meg ott a vályú,egyikbe a kaja,másikba a viz kell
  • light001
    Sziasztok!
    Fs 22ben nagy tehénistállónál hol tudok vizet tölteni?Írja,hogy kell víz is,de nem találom a helyet.
  • dimre
    Ha valakit érdekel, a No Mans Lands mapon játszik, és szeretne plusz bevételt, van lehetőség (moddal) "szállítási szerződések" által pénzhez jutni.
    Pl:

Utoljára szerkesztette: dimre, 2022.02.10. 13:02:16
  • dimre
    Régi-új kedvencem térképem elkészült
    Letöltés, nem kell reggelni (a térkép vizes árkokkal vagy nélkül, és modpacks, autodrive): LS22 NF Marsch
  • Caliph
    ja nem,itt egyszerű a dolog.
    a malacoknál vagy marháknál meg azért kell befújni a szalmát,mert az alomként szolgál az állatok alatt,és nem mellesleg abból lesz a trágya is
  • RoboKutya78
    áhá köszi a megoldást :)
    mert én csináltam olyat hogy a kis bálákat bedobáltam a kerités közé ahol sétálnak de ott nagyon nem történt semmi :)
    Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2022.02.03. 13:23:09
  • Caliph
    csak simán lerakod a karám(nagy birka ólnál) elé oda ahol a jel mutatja. aztán ahogy fogy az etetőből a kaja,úgy fogja tölteni a fűbálából folyamatosan.ha kifogyott a bála,akkor eltűnik. van hogy két három bálát is lerakok,aztán az pár napig kitart nekik. arra figyelj hogy egymásra bálákat ne rakj,mert az alsót ha eltűnik a felső ott fog lebegni a levegőben és nem is fogja tölteni az etetőt. ha megpiszkálod akkor leesik,és úgy már jó az is
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.02.03. 11:37:09
  • RoboKutya78
    Srácok kérdés
    a birkáknak mivel tudm beadagolni a bálázott füvet?
    a szénára találtam megoldást arra ott a abrakbelövő masina de a sima füves bálát mivel tudom beadni kajának?
    ha aratás után szedőgépel felgereblyézem úgy oda tudom adni.
  • favi24
    Én a "d" lemezre tettem fel:
    D:\Favi\Documents\My Games\FarmingSimulator2022
    ...és itt vannak a savegame könyvtárak
  • rvn
    Nálam a onesrive mappában van
  • Z33noo
    c:\Users\"felasználóneved"\Documents\My Games\FarmingSimulator2022\
  • LazyB
    Üdv! Nem tom hogy miért de nekem nincs sehol a savegame könyvtár, még a teljes számítógép kereső se találja az hogyan léehetséges vagy merre keressem mert a mod könyvtár kéne negyon. (FS22)