23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
zolcsika080104 #17629 Mivel már 2 3 éve nézegel fel szerintem még visszajössz és elolvasod amit írok.Segíteni csak annak lehet aki hagyja,meg akin egyáltalán lehet.Szóval ez utolsó próba, és felejtős a történet.Itt mindenkinek működik a játék demoja is, és az eredeti is.Nem a játékkal van gond hanem a gépeddel ,hiába erős meg bírná.A játék erdedetije és demoja is hibátlan ,ismételten kihangsúlyozom.Nem a topic tehet arról ha ezt nem vagy képes átlátni. -
endy papp #17625 Na igen, szerinted "nem garancia az eredeti arra hogy megy is", "másrészt hiába venném meg eredetibe ha akkor sem indulna" de törtet akár hányszor felrakod mert az ingyen van és csodálkozol megkérdezed hogy mi lehet a gond???
Szerinted miért nincs tele a topic te hozzád hasonlókérdésekkel.
Megmondom, mert majd mindenkinek eredeti,te meg siránkozol hogy nem indul bármit is csinálsz.
"max arra tudok tippelni hogy hiányzik valamilyen program, vagy nem tetszik neki a rendszer valamely elemje."
Megmondom mi hiányzik,az hogy nem eredeti a játékod.
További kérdéseiddel és problémáiddal fordulj a letöltő oldalhoz,vagy aki feltöltötte.
A bannerban a kép alatt található ez a szöveg.
| Hivatalos oldal |
Üdv :További jó farmozást. -
tom36 #17624 nem tudom ki hogy van vele, de én nem szoktam úgy pénzt kiadni egy játékra hogy nem tudom biztosra hogy el fog menni a gépemen vagy hogy élvezhető e (már nem kevés pénzt spóroltam meg ezzel hogy nem vetem meg valamit eredetiben hanem előtte a törtre ránéztem)
másrészt hiába venném meg eredetibe ha akkor sem indulna. (az eredeti nem garancia arra, hogy megy is)
-
#17623 eredeti? -
tom36 #17622 nem a map-al van a gond mer alap pálya
próbáltam 32 ill 64 bit be is de úgy sem jó
a rendszerkövetelmény gond nélkül megvan
max arra tudok tippelni hogy hiányzik valamilyen program, vagy nem tetszik neki a rendszer valamely elemje. -
zolcsika080104 #17621 Üdv!
A megoldás a mondataid között van a hiba .Valami biztos hogy hibás .Ha csak ennél a mapnál akkor a map .Ha lassú a rendszered vagy nem kompatibilis valamivel akkor az. -
tom36 #17620 Üdv all
Nem tudja valaki hogy miért lehet az hogy ahányszor felraktam és ahány forrásból annyiszor jött elő az a hiba hogy a pálya betöltésekor mindig összeomlik a game -
kerzsakov #17619 Sziasztok! Lenne egy kérdésem a Netherlands Special v1.3 mapon hol találhatók a burgonya és cukorrépa tárolók? -
n0tr3adY #17618 Üdv ismét.. Továbbra is fenntartanám korábbi dedikált szerveres kérdésemet :)
Közben adódott még 1 kérdés, map szerkesztéssel kapcsolatban...
Adott egy leadó terület, ahol le lehet adni a 4 alap terményt (búza, árpa, repce, kukorica) valamint az adott területen belül egy másik épületben a burgonyát. Namost : lehetséges úgy beállítani a grainStationTriggert, hogy :
- mapon ne jelezze a burgonya leadó helyet
- PDA -n a másik terményleadó neve alatt jelezze a burgonyát...
Tudom kicsit bonyolultnak hangzik.. :) Vagy a GE csak egy triggeren belül képes kezelni a terményeket?
-
endy papp #17617 Első látásra nem tudtam mi akar ez lenni......
-
n0tr3adY #17616 Üdv!
Olyan kérdésem lenne irányotokba, hogy van-e itt olyan emberke, aki futtat dedikált szervert? -
Carl Davies #17615 Hamár kis segítséggel rá találtam a fényképező gombra, akkor hoztam pár képet :D
Fakitermelést nyomatom :D
Erdészeti géppark.
-
endy papp #17614 Na ettől megint feküdtem....
Ha így megy lassan a szecskázó vágóasztallal nekiesek az erődnek és pik-pak faapríték lesz belőle....
Fapríték ....DE hogy?????? -
#17613 a hivatalos script csomagot amiről dimre írt. -
Carl Davies #17612 Hali! A Glance modot használom, és az a kérdésem lenne, hogy nem lehet áthelyezni valahová máshová? Mert és szeretem ha ott van az a kis help box :D -
#17611 Nem sikerült lefékezet a man és nem bírta húzni a traki :) -
#17610 kösz -
endy papp #17609 Bocsi... közbe megtaláltam a leírást...majd kibökte a szemem
Igazából nekem eléggé nagy az egész,nem lehet ezt valahogy kisebbíteni???
A 3db 27" moncsiból egyet kitakar,az is igaz jól el tudok mindent olvasni.
Egyet-kettőt hiányolok belőle,hogy nem lehet a földeket megnézni hogy is állnak érettségben és mit hova ültetem,a gépeket sem látom külön lapon(vagy csak tényleg nem tudom hol keressem),na mind egy kezdetnek jó,majd talán még fejlesztik.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2015.01.17. 20:50:42 -
endy papp #17608 Most próbáltam de igazából nem jöttem rá hogy is működik.
Vagyis nekem ugyan úgymint eddig de azzal...vagyis ezzel nem lettem előbbre de lehet én csinálok valamit rosszul.
Esetleg egy kis segítséget kérhetnék ,előre is THX -
#17607 Csak erősen kellett gondolnod rá, és már van.
PDA -
endy papp #17606 Nos ez még elég friss ,de ezen az oldalon ahonnan letöltöd még találsz több fajtát is válogathatsz kedvedre.
Vontatható Man -
#17605 Melyiket? -
#17604 És kaphatok akkor a manról linket? -
#17603 Kérdés mikor adják ki azt a script csomagot. -
sly78 #17602 na igen, valóban várat még magára pl egy normális Johnn Deere traktor is, mert az eddigiek nem sikerültek túl jól, gondoltam, hogy valami hasonló lehet a háttérben, csak én nem értek hozzá. -
#17601 Neked is azt tanácsolnám mint hekus2014-nek, legyetek türelmesek.
Eddig nagyon sok mod látott napvilágot, jók-rosszak főként utóbbiak, az ilyen átrakott gépek 95%-a úgy sz@r ahogy van, a 15-ben kissé másként működnek a dolgok.
Mivel még nem adtak ki hivatalos script csomagot a játékhoz a modderek csak a sötétben tapogatózva csinálnak gépeket ill. nem csinálnak, mert várják a kiadást. Ha megfigyelitek eddig csak 13-ból átkonvertált masinák vannak, és a 15-ös alapgépek variációja.
Utoljára szerkesztette: dimre, 2015.01.14. 20:27:48 -
#17600 Másik portálon írtam, ne szenvedj vele, hibás a cucc.
Legyél türelmes, lesz minőségi darab belőle.
Krone -
#17599 Ha nem kell, akkor törölj minden IC-s lua fájlt, a bejegyzéseket a modDesc-ből és xml-ből. A mods mappában van több IC-s traktorod azok felülírhatják a beállításodat, ezért mindegyiknél át kell írni, vagy törölni. -
vlv760 #17598 http://lsmod2015.com/claas-jaguar-900-cargo-white/ halihó valaki át tudná ezt rendesen rakni,állítólag jó 15 ben de nem tudom berakni valamiért,a hasonló Krone az úgy ahogy működik de annak az eleje nem kormányozható,nyilván az is hibás,légy szíves ha értesz hozzá nézd meg .köszi -
hekus2014 #17597 -
hekus2014 #17596 Sziasztok, először is köszönöm az eddig segítséget.
Szeretnék még egy nagy segítséget kérni vagy egy mood amit berakók, de nem látóm a játékban nem tudnátok segíteni benne hogy miért nem látóm?
LINK:http://www.modhub.us/farming-simulator-2015-mods/john-deere-678-baler-wrapper-v1-0/
-
Lack #17595 Ezt próbáltam már korábban, nem jött be, (továbbra is a space-t használta a játék, de a biztonság kedvéért újra próbálom) azért köszönöm a választ.
Próbálkoztam az IC-s sorok törlésével is, de akkor meg sem jelent a traktor a boltban a modok között. Tulajdonképpen nem is lenne szükségem az IC-re. -
fbalfonso #17594 Köszönöm az ötleteket, egyelőre a Glance + MinMax + VeGS kombót használom, azért ez így már alakul... -
#17593 Gondolom traktor (valami átrakta a 13-ból), nyisd meg a gép modDesc. xml-t (notepad++ a legjobb, vagy jegyzettömb is megfelel), keresd meg a képen látható kiemelt sort, ott pedig a key1="KEY_space" bejegyzést, a space-t írd át neked tetsző billentyűre (lehetőleg olyanra amit nem használ az alapjáték), a képen láthatod key1="KEY_rctrl", ez a jobb Ctrl gomb, mondjuk ezt olyan csinálta aki ért hozzá.
Utoljára szerkesztette: dimre, 2015.01.13. 19:34:59 -
Lack #17592 Sziasztok. Valakinek van ötlete, hogy némelyik gép IC-jét, hogyan lehetne összehozni a drive controllal? A drive control irányváltója (space billentyű) és az IC space billentyűje üti egymást. Az IC-t iktatnám ki, nézegettem a scripteket, de nem jöttem rá, hol lehetne a space funkcióját más billentyűhöz rendelni. -
#17591 Alapgépnél.
Át kell néznem a modokat akkor (98 mod van fent). Köszi. -
#17590 Alap vagy módolt gépnél tapasztaltad ?
A patch nem változtatja meg a földön a fű, szalma mennyiségét, biztosra veszem valamelyik sufni tuningolt mód miatt van. -
#17589 Nem a bálázó lett átírva, hanem több a szalma a földön, a takarmánygyűjtő is 100 méter alatt megtelik, ami nevetséges.
Ez másnál is így van? Ez a patch, vagy valamelyik mod lehet?
Itt egy kép:
-
Carl Davies #17588 Jó, most én is húztam már ki vízből traktort, meg Man-t is, de ez így nem az igazi :S -
endy papp #17587 Azért nem így van egészen, én már húztam kis trakival nagyot is
Nyilván nem erre van kitalálva csupán ha ki akarod húzni valahonnan rövid távon.
no meg multiba elhúzogathatják egymást...
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2015.01.12. 17:41:21