23835
  • dancs1
    Igen probáltam de sajna semmi változás már azt is meg probáltam hogy kerestem egy mag modot be raktam meg is jelenik a játékba vagy is meg vásároltam de ugyan azt a magokat tartalmazza mint alapba van ajátékon!!!!
  • Carl Davies
    Próbáltad többféle vetőgéppel?
  • zolcsika080104
    Szia!

Én kb 120 ,150 órát ebben benne van minden a nem tetsző mapok próbája az alap map és a halasmap ami nekem továbbra is bejövős .Van benne egy talán szándékosan kihagyott külső keret ,üresen a hegyek lábáig.Nekem ez óriási kihívás. Oda valami életet teremteni.Most jelenleg pl egy szakadékot sima faoszlopokkal ívelek át a lenti szántóra amit ugyebár még fel is kell szántani.Ha készen lesz majd teszek ide róla valami képet.
  • dancs1
    Sziasztok segitségeteket kérem letöltöttem a farming simulator 2015codex olyan problémám van hogy buzát zabot lucernát tudok vetni mást nem se kukorica se krumpli semmi mást. Havalaki tud segiteni megköszönném. További szép napot mindenkinek!!!!!!
  • endy papp
    Nálam 100 körül van ,úgy hogy ritkán játszok vele,de most találtam egy nekem tetsző mapot így asszem nagyon menni fog felfelé
    Azért nem tudom pontosan mert rengeteg időt töltöttem tesztekkel,így az is játéknak számít de nem mentettem és nem számolja a játék.
  • Sysfox
    115 óra 50 perc
  • Carl Davies
    Közvélemény kutatás :D Nektek hány órátok van a 15-ben?
    Nekem 62.
  • gottiszabo
    Üdv mindenki! Valaki megtudná mondani hogy az árnyék hogyan kapcsolható ki? Ha low-ra veszem a grafot akkor tudom hogy nincs árnyék de viszont akkor a szántás csak egy irányban van, viszont ez nem jó. Esetleg valahol a játék mappáiban valahol?
  • zolcsika080104
    oksza neked is köszi
  • Carl Davies
    Steamon néha nézd meg, hátha lesz akcióba. Én 1500Ft körül vettem meg régebben.
  • zolcsika080104
    Így igaz pontról pontra ez van.Szóval a termékkulcs átmenetileg nem elfogadott ezt írja ki multiban .Hát ez van vennem kell egy eredeti lemezt 2013 ból és 15 ből is .Nagyon közsönöm a segítséget .
  • Caliph
    lemezkép file-t is az eredeti dvd ről csinálsz. ergo az aktiváló serial szám ugyanaz lesz telepítésnél. multiban ezt a rendszer kiszúrja és nem engedi
    ha megvan 2 eredeti játék azoknak értelemszerűen más lesz a serial száma,igy összeengedi őket multiban
  • Sysfox
    Lehet használni lemezképfájlt konkrétan a DVD helyett, de azt is eredeti DVD-ről kell csinálni.
    Utoljára szerkesztette: Sysfox, 2015.01.30. 18:00:06
  • zolcsika080104
    nem, a lemezképfile az valami egészen más dolog, de tök mindegy.Lényeg a lényeg két eredeti lemez kell .
  • Carl Davies
    De te egy eredeti játékot másolgatsz szét, ha jól értem. Az meg úgy nem nyerő.
  • zolcsika080104
    szia köszi a választ én is erre gondoltam hogy egyszerre kell benne lenni a kettő db eredetinek.Csak éppen a lemezképfile lett volna arra való hogy az egyikben azt érzékelje hogy benne legyen.Sz val ha teszem azt van még 3 gyerkőcöm,mindegyiknek megveszem ilyen alapon az összesen 5 pc ét a meglévő csajszin kívül velem együtt 5 pc kell asszonyt leszámítva.Mindegyikben van egy egy eredeti lemez,+ videokari minden.Ez összegben annyit tesz ki ,hogy ezt az egészet ami eddig játék élesben is csinálhatom.Kicsiben kell kezdeni ekkora összegért már adnak 1 hektár jó termő földet,és az csak télen fagy le.
  • Martinez01
    Üdv!
    Mindenek előtt előtt kell 2 (KETTŐ!) darab eredeti játék, hogy többjátékos üzemmódban játszhassatok!
    Utána, ha ez megvan, akkor egy helyi hálózati játékot kell létrehozni (LAN) játékot. Továbbiakban minden egyértelműen fog működni.
    De azért várd meg a többi kolléga válaszát is, ők jobban otthon vannak ebben a többjátékos módban, és többet tudhatnak mint én ;) :)
  • zolcsika080104
    Üdv mindenkinek!

Segítséget szeretnék kérni ,mégpedig abban hogy szeretnék a kicsi lányommal 7 éves farmozni mégpedig csak egyenlőre mókázni azon hogy ő lát engem a saját játékában.Traktoron körbe körbe megy a kicsi de nem ez a lényeg hanem ahogy kacag meg minden.Sajna az nem tudom összehozni hogy engem is lásson.Szóval van két Pc egyik enyém másik övé.Farming 2013 amin próbáltam, a 2015 öshöz vennem kellene megint egy videokarit az nekem most sok lenne anyagilag.Az internetet ami kábeles nekem egy ruterrel sikeresen kettéosztottam van net mindkettőben.Amikor valamelyik gépen tök mindegy melyiken létrehozok egy többszereplős játékot akkor a másik gép ezt nem látja.Készítettem lemezképfilet is hogy menet közben a lemez nélküli gép is érzékelje az hogy van benne egy lemez.Ennek ellenére semmi.Mi lehet a probléma ?
  • hekus2014
    Sziasztok, azt szeretném meg kérdezni, hogy hogyan kell módot átrakni FS2013-ból FS2015-be előre is köszönöm a segítséget.
  • kerzsakov
    Mégse lett jó megint leállt ugyanígy
  • kerzsakov
    Elvileg jó lett, megnéztem a log txt file és ott volt egy textúra amit betettem és hibás volt azóta nem tapasztaltam ilyen problémát.
  • endy papp
    Nálam ha valamelyik mod "megfekszi a gyomrát" akkor csinál ilyet de ez ritkán fordul elő.
    Próbáld kiszűrni melyik lehet a ludas,jobb ötletem nincs.
  • Carl Davies
    Valami mod esetleg? Ha van, lehet az zavar be.
  • kerzsakov
    Sziasztok! Segítségre lenne szükségem abban hogy játék közben ki ír olyant a játék hogy a giants exe működése leáll és kilép a játékból.Mi lehet a probléma? Eredeti a játék, friss pach is fent van, videókártyám új frissítése van fent.
  • dimre
    Ez a Man jó hozzá: Man

A másik ami egybe van építve Brantner póttal: Man Kipper
  • Carl Davies
    Kösz, meg is kerestem gyors ami kell. Csak én voltam a hülye, mert elolvashattam volna a description részt :D
  • endy papp
    Azért mert ehhez nem jár kamion....Igaz hogy a képen van de a pak-ban nincs benne ,nekem is így van meg.
    Más nem kell hozzá mint egy megfelelő 3 tengelyes kamion.
  • Carl Davies
    Helló! Leszedtem az alábbi modot, de a kamiont nem jeleníti meg. Meg van az összes plató, de egyik kamion sincs bent. Kel hozzá esetleg más is?

a mod: http://www.modhoster.com/mods/ar_forst
  • Scany01

• Carl Davies
    Nekem még egy ideig nem kell fát ültetni. Van még a mapon bőven, csak győzzem elhordani :D
    Modból meg akkor nézek másikat, hátha.
  • endy papp
    Én itt már kivágtam mindent,de asszem inkább lerakható fákat teszek újra,még ha drágább megoldás is,mint sem,10 napot várjak míg újra nő az ültetett.
    Az én verziómban középre esik baloldalt,a pici térkép fölé,így semmit nem zavar,de ha zavar el is tudom tüntetni, bal alt +A-val,vagy feketére váltani alt+S-el.
    Próbálj ki másik verziót talán az segít ,habár ha jól emlékszem nekem mindig ott volt ahol most van,de nem biztos....
    Így néz ki nálam...
    Hudok kinézete
  • Carl Davies
    Megy az fakitermelés ezerrel.

Lassan csak a levelek és a tuskók emlékeztetnek arra, hogy itt valaha erdő állt :D
    (Meg a térkép. Kár hogy nem dinamikus. :S )

És egy kérdés: Ugye ott van a sarokban a glance mod. Azt nem lehet valahogyan átrakni máshová? Vagy nincs egy hasonlo mod, ami mondjuk a helpbox alatt van?
    Utoljára szerkesztette: Carl Davies, 2015.01.22. 20:41:48
  • olimano2222
    Köszönöm a választ!

@ Hunter : Köszi!
  • Hunter of Deer
    nem lehet sajnos
  • laca412
    Courseplay-hez szeretnék egy kis segítséget!
    A komposztálóból szeretném elszállítani az anyagot a leadó helyre.
    Az útvonalat felvettem, a lejátszás szállító segéd.
    A komposztálónál van az indulási pont, de nem várja meg, hogy megtöltse a konténert.Ha egy várakozási pontot is beteszek, akkor viszont nem indul el töltés után sem.A leadóhelyhez egy várakozási pontot tettem, de itt meg nem várja meg, hogy teljesen kiürítse a konténert.
    Én rontottam el valamit?
  • dimre
    Valahol olvastam, hogy nem lehet (most nem találom a linket, ha jól emlékszem valami technikai oka van).
  • olimano2222
    Szép napot! Szeretném megkérdezni,hogy a Farming Simulator 15 dobozos verzió aktiválható steam-en ? Köszönöm!
    Utoljára szerkesztette: olimano2222, 2015.01.22. 15:29:02
  • laca412
    Egyébként lehet, hogy igazad van! Ha a tört verzió nem megy, előfordulhat, hogy az eredeti sem fog! De nem azért mert rossz a játék hanem mert te gépeden nem ok valami!
    Vga driver, direct x, visual c++, vagy egyszerűen csak túl kevés neki a hardver.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mielőtt megvettem a CODEX-es verzióval próbáltam ki és nálam tökéletesen működött, tehát az sem hibás!

• endy papp
    Gondolom igen.
    Én is találkoztam ilyennel csak kamionnál,
    De inkább dobtam,mint sem átírogassam.
    Némelyik (mod gép)elég érdekesen lassul,
    Mondjuk nem baj legalább nem egyformák.
    Persze ami irreálisan lassul ,az felejtős nálam is.
  • Carl Davies
    Helló! Egy modnál át lehet írni, hogy mekkora úton álljon meg? Leszedtem egy NH kombájn-t, de olyan, mintha nem is lenne rajta fék.