Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajna ez a West B.Hill nagyon gyenge próbálkozás a készítők részéről
Nem azért de ilyet a legtöbb modder pik-pak összedob ....sőt sokkal különbet és igényesebbet.
Na mind egy akkor marad az utóbbi Björnholm.<#eljen>#eljen>
Gondolom nem kell sokat várni majd a modmapokra , amik ennél a W.B H.-nél sokkal jobbak lesznek.
Nem is értem a készítőket ,ezt a mapot kinek szánták???<#levele>#levele>
Talán azok fogják használni akik még a 2011-nél hagyták abba a farmozást.<#idiota>#idiota>
Persze nem mondom hogy nem fogom kipróbálni ,vagyis inkább körbe menni rajt de a vidit elnézve semmi olyat nem láttam benne ami picit is túltenne a 2013-on.....persze eltekintve azt a pár "újítást" amit bele tettek.
A másik map-ot azt láttam egy pillanatra de azon nem játszott az illető az jónak tűnt.
De remélem nem ez az eredeti map amit a készítők beletettek?
Láttam már korábban gameplay vidiket de azok nem ezen mapon (West B.Hill)mentek.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
a traktorista pálinkával müködik
Nekem még ilyenem nem volt, erős a gépem ,de kell is az 5760x1080-as felbontáshoz....<#wow1>#wow1>
Én mint korában is mondtam maradtam a suedhemmern mapnál,van már minden.....12 szélkerék <#idiota>#idiota>,stb persze jó ajánlatok voltak a cocikra ,csak azzal kerestem 8-9 millát
Jövő hét ilyenkor meg remélem már a 15-el toljuk<#taps>#taps><#eljen>#eljen>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
porta westfalica map nagyon hangulatos kis map azt tolom kb 2 hónapja van benne az a kis hegylánc ami nagyon feldobja oda telepítettem az erdőt nagyon szép lett
Na ez nagyon jólesett köszi szépen !Szedem is lefelé.Neked van olyan amikor bad allocation ablakkal dob ki a játékból?rossz elosztás azt jelenti a hibaüzenet,én az erőforrásra gyanakszom mert mindig akkor csinálja amikor a mentés a vírusírtó frissítése alatt zajlik.Gondolom ezt nem bírja a gép vagy ilyesmi.
Itt a link hozzá.
Jó aratást.<#integet2>#integet2>
Clover alfala pack
Miért nem szóltál hogy nehézkes a lucerna aratás.<#nemtudom>#nemtudom>
Asszem a nyáron jött egy jó kis kombine mod pack hozzá .
Pik-pak le lehet aratni és még az energiaweide-re is jó.
Azóta öröm az aratása....
Ha kell szólj és megkeresem neked a módot.
#16360 Jöhetek? (bár 3 műszak mellett nem tudom hogy)
Továbbá multi hogy működik? Van egy szerver ás bárki bármikor felmegy és tolja? vagy saját hostolás van ha mindenki ráér?
És mindenkinek megvan a saját gépe? Vagy aki épp használja azé?
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Tervezem megvenni a 15-öt de a 13 virágbolti verzió kipróbálása után nem értem hogy ez hogy nem unható meg .. multiban mivel másabb?
Pár nap alatt megvan minden csúcs gép, megunok minden műveletet... vetettem, gondoztam, túladtam mindenen. Hogyan tovább? Onnantól csak funolás és hülyéskedés a végtelenségig?? Nem értem.
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2014.10.24. 01:38:27
Igazság szerint találtam annó az egyik mod oldalon olyant, hogy egy exel-ben megadod a terület számát, meg a terményt + hogy kapott-e a terület szorzót (trágya, műtrágya, vagy permet) és kidob egy értéket, hogy mekkora lesz a termés. Akkor hülye fejemmel nem szedtem le és azóta is keresem, de nem találom.

Hozamot növelni meg trágyázással vagy mütrágyázással vagy permetezéssel lehet. Ezekböl is elég az egyik. Nincs szorzó.
a kérdésem a következő: van-e különbség a hozamokban, ha másfajta (olcsóbb avagy drágább) kultivátorral készítem elő a talajt? a 2013-ról beszélünk.
elnézést, ha volt róla szó régebben, sajnos nincs időm olyan sokat visszaolvasni.
üdv
Utoljára szerkesztette: sly78, 2014.10.20. 15:31:58
X universe Home, sweet home
Köszi
tudnatok nekem linkelni 1-2 kisebb mapot ami normalisan mukodik? ami alapbol a jatekban van az nekem tul nagy terulet :) remelem tudtok segiteni ty
@ekepista : vedd meg :)
Utoljára szerkesztette: Hunter of Deer, 2014.10.19. 17:13:59
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Mivel több megoldást is tudsz rá hogy ,ne okozzon problémát.
1.Veszel másik pótkocsit (akár többet is)és abba teszed az ebbe szánt terményt.
2.Megvárod míg szabadul fel hely a lerakókban ,akár a biogáznál akár a teheneknél és máris tudod üríteni.
De szerintem még vannak lehetőségek,alapból is a játékban.
De ennyi idő után a játékban nem okozhat gondot egy két mód berakása és használata.
Nekem 2x annyi mód van benne mint a játék maga GB-ban .
Ehhez kapcsolódik még szorosan.
A játék hibái lennének azok is hogy pl: a híg trágya a szerves trágya kapacitása véges.
Ha nem üríted ki akkor nem lesz benne több.
A biogáz garatba sem tudsz egyszerre akármennyit beleönteni.
A tehenek ,birkák vályújába sem tudsz csak az adott létszámnak megfelelőnél több mennyiséget beletölteni a kajából és ha fogy csak akkor tudsz után tölteni.
De biztos van több még hasonló.
Ne emlékszem így hirtelen többre ,mivel már rég használtam az eredeti mapot.
Félre ne értsd nem kioktatás vagy bármi hasonló akart lenni ez a szösszenet a részemről ,csupán szerintem a játék ezen részével nekem nincs és nem is volt különösebb gondom,pedig több száz óra farmozás van már mögöttem.
Természetesen nem mondom hogy nincsenek hibái de melyik játék tökéletes és mindenki igényét elégíti ki???<#integet2>#integet2>
"Azt mondani, hogy nem érdekel a magántitokhoz való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekel a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód." Edward Snowden
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2014.10.17. 23:19:05
Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2014.10.17. 15:47:08
Nekem tetszik ,hangulatos<#taps>#taps>
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2014.10.17. 13:33:44
Még 2 hét...<#rinya>#rinya>
Melyik kapcsolaton jobb szervert csinálni? Valami tapasztalat? A válaszokat előre is köszi.