Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy azt jó lenne tudni, hogy van-e különbség ha kultivátorozok és utána vetek, vagy ha aratás után egyből vetek a Vaderstad Rapiddal? mert ott ugye nem kell előtte kultivátorozni. de az szerintem sosem olyan... mert ha a játékban nincs különbség, akkor gyakorlatilag tök fölösleges a kultivátort megvenni.
Utoljára szerkesztette: sly78, 2014.11.01. 18:08:39
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Az is vicces hogy a bála csomagoló nem tudja becsomagolni egyik bálát sem ,a kockát azért mert nem kör a kört meg csak úgy nem....<#idiota>#idiota>
De hogy jót is mondjak a fű forgatás animációja nagyon el lett találva.
No meg mikor kaszálja az ember az sem néz ki rosszul.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2014.11.01. 16:56:45
A vetőgép csak nálam nem mutatja hogy mennyi vetőmag fogyott??
a traktorista pálinkával müködik
A többinél ez olvasható
X universe Home, sweet home
en is azert mutragyazok inkabb mert azt nagyobb sebesseggel meg lehet oldani.
engem meg az erdekelne hogy a nagy Horsch Pronto vetogepnel a boltban oda van irva hoyg felszantja a talajt, viszont amikor mar egy learatott foldet akarok ujra bevetni vele (ami nincs utana szantva vagy kultizva) akkor nem csinal semmit.
a kerdes akkor az hogy most mit is takar az a szoveg hogy felszanthatom vele a terepet.
Utoljára szerkesztette: Hunter of Deer, 2014.11.01. 10:21:18
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Más. Azt nem értem még, hogy miért nem lehet beletenni a játékba a művelőutas vetést? Manapság eleve úgy vetnek, hogy kihagyják a traktornyomot, hiszen minek oda vetni, amit utána úgyis kitaposunk. A játékban ez nagyban megkönnyítené a permetezést meg a műtrágyaszórást...
Amúgy őszintén szólva én is csalok a pénzzel, de csak annyit, hogy megveszek pár nagyobb táblát a környéken, egy normális (nem a legnagyobb) kombájnt, egy 160 meg egy 320 lovas traktort, plusz az alapgépeket. tehát olyan lesz az egész, mintha átvennék egy normális gazdaságot. utána visszaállítom a pénzt, és elkezdek rendesen játszani.
Utoljára szerkesztette: sly78, 2014.11.01. 09:31:35
Már újra raktam a játékot is ,módok nélkül is kipróbáltam,csak ha manuálisan lerakom a rönköt akkor tűnik el és adja a pénzt.
Homlokrakodóval is külön oda mentem vittem egy rönköt de ott is ez a szitu.
Több fajta szállító eszközt is bevettem.
Igazából nem is csodálkozom rajt mert nálam bármennyi fát rakok bármelyik rönkszállítóra akkor sem mutatja(jelzi) a HUD hogy van valamennyi % is a platón a szállító eszközön.
Így ennél fogva nem is csodálkozom ha nem veszi le automatikusan a kijelölt helyen.mivel gondolom úgy érzékeli hogy nincs is rajta semmi.
Nem tudom ennek a vonat indításinak van e valami értelme haszna ,azon kívül hogy elmegy és vissza jön ("jól néz ki"😉
Ettől függetlenül jó móka és időtöltés a favágás.
Persze nagyon időigényes....itt leginkább a rakodásra gondolok,a vágás már nagyon profim megy<#eljen>#eljen> de gondolom a készítőknek az volt a célja hogy aki már unja a szántok vetek stb,stb,stb munkát (mint én is) az is találjon valami jó elfoglaltságot
A nagy géppel belső(fülke nézetből) nagyon király a favágás,persze láncfűrész is tetszetős.
A rakodásba és az aprításba még bele kell jönni ,de szerintem leküzdhető feladat.
Már annyit "túrtam" a földet,állatot neveltem,nyírtam a a füvet stb,stb.... a 2013-al hogy most annyira ezen része nem hoz lázba ,persze elkezdem rendesen a karriert,de valószínű a fő profil inkább a fakitermelés lesz ,jól is jövedelmez,persze míg meg nem unom akkor majd megyek (ganézni)<#vigyor2>#vigyor2>
Ha valakinek lenne megoldása a problémámra szívesen venném.
De ami késik az nem múlik 😄
Mihelyst lesz permetezőhelikopter meg valami összetetteb map akkor szóljunk egymásnak srácok ok?Pl endy barátomnak és nekem a Süedhe és a Portawestfalicahoz hasonló mapok jönnek be remélem a modderek mostsem hagynak cserben minket
a favagas sztem eleg gaz egyenlore remelem majd patchekkel javitjak, addig nem is nagyon koltok ra.
egy kerdesem lenne meg, hogy ha bermunkas vet/ mutragyaz akkor miert nem fogy sem a mag/ mutragya sem az uzemanyag a gepbol? eleg erdekes
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Utoljára szerkesztette: dimre, 2014.11.01. 01:38:58
a traktorista pálinkával müködik
Ja azt a telefon fülkés dolgot még nem néztem de köszi azt is.
Lehet a rönköket nekem azért nem pakolta le mert csak pár szál volt fenn.....
Amúgy érdekes én ha beleállok a teli rönkutánfutóval a sárga négyzetbe nekem automatikusan lepakolja a rönköket nem kell daruznom <#nevetes1>#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: Crumeron, 2014.10.31. 21:58:58
A vonat mellet a fűrésztelepen próbáltam de nem tudok rájönni hogy??
Talán le kell lapátolni??<#idiota>#idiota>
Nem ír semmit ,hogy hova hogyan billentsem?
Hiába állok a sárga négyzetbe:::
A rönköt is csak akkor vesz át ha lerakom,igaz lefele már könnyebb mint fel.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Tehát akkor a steames verzió is magyar?
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2014.10.31. 20:20:44
A pénz módot is csak azért tettem fel hogy ki tudjam próbálni a gépeket ,(főleg a favágókat), no meg le tudjak tesztelni sok mindent.
De én nem csalok ilyenben. Én munkával keresem meg a betevőt. Ennyi pénzt hekkelve nincs benne kihívás.
"Szántóföldre ülteted a fát? XD
Másfél nap alatt a bambusz sem nő ekkorára 😄"
<#nyes>#nyes><#taps>#taps>
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2014.10.31. 19:53:31