Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Picit várjál feltöltöm az enyémeket valahova és onnan leszeded, berakod a tiédbe de először csomagold ki őket mert betömörítettem hogy egybe legyenek,remélem jók lesznek, a tiedeket kiveszed és kész mehet a menet.
a traktorista pálinkával müködik
Majd multiban megmutatom.
Ja igen és pontosan írd le milyen modok vannak benne én is azokat teszem fel ,a többit ami neked nincs meg mindig kiveszem,(nem nagy ügy)mikor multizunk,így nem lesz kavarc.
Ide le is írhatod melyek vannak benne.
A tuskókra meg ott a tuskó daráló gép és szépen eltünteti.<#eljen>#eljen>
egyébként tényleg élvezetes még akkor is ezt játszani, ha az ember a valóságban is ezzel foglalkozik, hiszen itt olyan gépekkel lehet tolni, amiről a valóságban legfeljebb álmodni lehet 😊
A készítőknek így is "nagy" feladat volt elkészíteni......
Kérdésedre válaszolva egyenlőre az első fázisnál járok hogy kikelt.
De gondolom ugyan az.
Nem más miatt mondom ezt mivel a PDA látszik a növekedési szakasz skála és az 4-ből áll.
Már 16 mód így is van ,pedig csak a legszükségesebbek vannak benn<#wink>#wink>e....
Írj ide, neked mikor jó akár ma délután is összejöhetünk egy próbára,csak írd le hogy te vagy én csinálom a szerót és a jelszavat is írd ha lesz.
Mindenkinek szól.
Akár a mapon levő összes fát kivághatod és fel is apríthatod géppel az eladást a rönknek nem próbáltam de gondolom az is megy,természetesen csak kézi láncfűrésszel.
Ez nagyon hasznos tud lenni ha valami akadékba van.
Ja igen fára is mászhatsz akár a tetejére is .
Még ki is vághatod magad alatt a fát<#idiota>#idiota>
Felmentem az egyikre és ahogy jöttem lefelé vágtam le az ágakat.
Úgy hogy aki szereti ezen favágós részét,az nem fog unatkozni.
fa tetején vágom a fát
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2014.11.02. 12:13:21
Köszi a választ! A baj ott kezdődik hogy nem tudok a térképre kattintani. Nem ajánl föl semmitt. De ha bemegyek a boltba ott azt írja hogy van egy.
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
Igen, nekem a 2013-mal ez a problémám, hogy az elején egész jól fut, aztán ha van már több nagy gépem, elkezd akadni.
A játékkal még az is a baj, hogy ekkora népszerűség után teljesen új alapokra kellene helyezni. Mert igaz, hogy sokat javult, de még mindig ugyanazt a motort toldozzák, foltozgatják. Ennek minimum egy olyan grafikus motort kellene kapnia, mint ami a Spin Tirest is hajtja. A másik, hogy tojnak a szakmai dolgokra, ahogy többen is írták, semmi értelme továbbra sem kultiválni, permetezni, sorrendeknek sokszor semmi jelentősége. Nem hiszem, hogy ezt a játékot csak kiskorúaknak fejlesztik, a 2013-as bemutató videójában is az egyik készítő mondta az interjúban, hogy a 40-esek is szívesen játszanak vele, ezzel tisztában vannak. Ráadásul többen még a valós élet beli mezőgazdasági munkájuk mellett is szívesen játszanak ilyennel, ez eléggé elgondolkodtató. 😊 Ezeket a vásárlókat jobben meg kellene becsülni.
Még olyan kérdésem lenne, hogy a növények növekedése most milyen lett? Kapott valami folytonosságot, vagy csak ugyanúgy van 4 fázis?
A 13-nál is ezt használtam ...<#taps>#taps>
Mindent vet és nem kell kultizni 26 méter széles.
Lenne kedved multizni később is amikor vannak modok mindig egyeztetnénk .Előbb próbáltam már, jó móka segítettem krumplit hordani sajna az első 5 perc után kidobott a játék a szokásos ablakkal. Az fs szim exe hibát észlelt és leállt sajna 2013 ból ez is átöröklődött
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
(attól függetlenül még ezen a kevés dolgon is lehetne csiszolni)
én személy szerint annak is örülnék, ha lehetne a menüben választani egy realisztikusabb növénytermesztési módot is, amiben igenis számít, hogy szántottam-e a kukoricavetés előtt, benne van a vetésforgó, kártevők megjelenése, stb stb.
egyébként kipróbáltam: egy táblát először csak műtrágyáztam, utána a következő vetés után műtrágyáztam és permeteztem is, és semmi különbség nem lett a hozamok között. magyarán permetezni hót fölösleges. ez milyen faszság már...
az is kicsit bosszantó, hogy nem lehet aratáskor megmondani a traktornak, hogy húzzon már el a cuccal a malomba, én meg addig kezelem a másikat. így nem igazán lehet két traktorral beállni a kombájn mellé, az egy meg kevés, így sokat áll a kombájn.
Utoljára szerkesztette: sly78, 2014.11.02. 09:18:16
Szerintem nyugodtan megveheted nem fogsz csalódni.
Persze csak ha nincsenek túl nagy elvárásaid vele szemben.
A map jó változatos,érdekes(nyilván lehetne jobb de ez ilyen) nekem tetszik.
Az irányítást fizikát leírtad te is .
Csak egy-két példa a legnagyobb kulti elé nem a legerősebb trakit tettem .
Munka közben, kisebb emelkedőnél nem bírt felmenni.<#vigyor2>#vigyor2>
Favágás közben is mindennek van súlya érezhetően,még a rönköknek is.
Azért ez már nem semmi,nem csak fogpiszkálókat emelgetek.
Ezen része nekem nagyon bejött.(mármint a favágós)
Biztos egy idő után unalmas lesz ,no de mit nem lehet megunni előbb utóbb?
Persze tudni kell hogy a fa apríték készítés eléggé babra munka ,időigényes ,de teljesíthető, némi gyakorlat kell hozzá hogy megfelelően ráhelyezzük a fát az asztalra..
Én kontrollerrel tolom ,már a 2013 is azzal toltam ,ha ráérez az ember pik-pak fel-le lehet pakolni a fákat.
A kézi láncfűrész is nagyon adja,gondolom emiatt tették bele a guggoló funkciót.
A nagy géppel mikor vágod a fát belső fülke nézetből használva,nagyon ott van.
Próbáltam a másik kettővel is(kamera nézet) de ebből a leggyorsabb könnyebb és életszerűbb.
Amit nem értek a mai napig ,nálam ez hiba, lehet másnál jó.
Az hogy akármennyi rönk van a szállító eszközökön (bármelyiken) ,nem mutatja hogy van rajta %-ban.
Remélem ere jön valami javítás.
De nem akkora gond úgy is látni fér é még rá.
Az állattartást még nem próbálta,(majd ha lesz pénzem rá)itt első sorba a tehenekre gondolok,de gondolom sok újat nem fogadni.
A tyúkok még mindig "FÉNY" evők.......<#idiota>#idiota>
A járművek festését,valahogy nem igazán találták el.
Gondolom itt azért ilyenek hogy kevesebb erőforrást igényeljen a PC-től.
A forgalom is eléggé változatos több fajta jármű.
A gyalogosok is kicserélődtek.
Lehet érmeket keresgélni.
A mosási funkció is még kitolja a játékidőt és gazdagabbá teszi az élményt.
A műtrágyázást és a permetezést a munkás is el tudja végezni.
A trágyázást még nem tudom mivel értelem szerűen még nincs.
Igaz nem tökéletesen,ha nincs elég helye nem tud megfordul akkor segíteni kell neki,de működőképes így gyorsítva könnyítve a munkát.
Nyilván nagyon sok mindent lehetne még bele tenni de a modderek majd megoldják,több kevesebb sikerrel.
Még annyit ha sok a gép akkor is bírja ,nem akadozik jobban mint amúgy.
Mert azért még kellene optimalizálni vannak akadozások,de nem zavaró és számottevő,high grafon simán használható 5760x1080-ban is.
Megnéztem próba kép a West B.Hillt annál eléggé akadozó akármit is csinálsz,az eléggé optimalizálatlan ,szerintem.
Én úgysem fogom használni a 2013-nál mentem rajt eleget.......
Nagyából ennyi lenne,bocs ha picit hosszú lett.
Bármi kérdés van csak szólj ha tudok segítek.
Problémám a következő!
Próbáltam a játékot tört verzióban...tetszett.. megvettem steamen! Steam-ről feltettem és nem indul el a játék! Elindítom és azon ablak után amiben az van,hogy a FS15 indításának előkészítése bezáródik és utána semmi!Próbáltam xp-n, ott először elindult,de már ott is hiba üzivel kidob ( Az Fs15 működése váratlanul leállt..)! Találkozott már valaki ilyennel? Mi lehet a baja?
Win7 x64 legfrissebb catalyst!
Tud valaki segíteni? Előre is köszi!
DonPedro22: A készítők direkt nem rakták be a sérülés, javítás effektusokat, nem tudom már hol olvastam róla, és az okát is elfelejtettem, de a tervben még szerepelt. Hamarosan úgyis megcsinálja valaki módba, a 13-hoz is volt.
Caliph: "courseplay" is lesz ha átírják a scripteket a 15-öshöz.
Már van GPS, Autocombine
X universe Home, sweet home
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2014.11.02. 00:22:19
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |
nekem elsőre sikerült
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Vettem magasnyomású mosót, de nem tudom hol keressem a boltnál nem volt kirakva. A pda-n sem látom csak a gépeket és kiegészítőket de a mosót nem. Ha valaki tudja írja már meg.
Köszi.
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |