23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
zolcsika080104 #17846 Sziasztok !
Mindenkinek kívánok szép napot,és továbbiakban is kellemes nyugodt hétvégét!
Endy ,nagyon köszönöm neked azt a mapot,annak ellenére hogy alig van időm Simulátorozni,a mapban töltött néhány óra elegendő volt ahhoz hogy véleményezni tudjam.Kicsit olyan érzésem volt benne hogy eltévedek olyan hatalmas mutimap emlékeztetett a 2013 asok egyikére.Viszont még mélyebben nem mentem bele mint beton sör stb nem tom bugos e valahol.Szóval elleszek ezzel úgy vélem elég sokáig.telis tele van jó megoldásokkal. -
endy papp #17845 Teljesen jó és jogos amit írsz.
De jó lenne ha ez a probléma a készítőkhöz is eljutna és változtatnának rajt,no meg még sok minden máson is..
Ahogy korábban írtad is majd talán egyszer 20...... -
KamionosSunesz #17844 Sziasztok!
Valaki tudna nekem linkelni 1 jó,könnyen kezelhető rönk rakót? 1.0-ás v. Már milliót kipróbáltam,de még egy se igazán jött be.
Utoljára szerkesztette: KamionosSunesz, 2015.03.08. 08:09:20 -
fbalfonso #17843 Szevasz.
Én sem azért írtam azt, amit, mert annyira pipa lennék a játékra: 200+ órám van benne csak Westbridge Hills-en, szóval azért annyira nem vészesen rossz...
Tudom, hogy nem főleg kormánnyal játsszák a népek a játékot. Csak a fórumokat nézegetve feltűnt, hogy a kormányos segítségkérések kilencven százaléka két kérdést érint: a black screen bug-ot és a "földet nézi-gépbe beszállva magától tolat" problémát. Gondoltam, megosztom, amit tudok a dologról, hátha valakinek ezzel segítek.
Lehet (biztos), hogy az előzőekben félreérthetően írtam: nem azt szeretném, hogy ismerje az összes létező játékvezérlőt, hanem azt, hogy kezelje a gázt meg a féket külön tengelyként (az utóbbi problémára eddigi tapasztalataim alapján ez megoldást jelentene). Ez gondolom 2015-ben nem egy irreális elvárás. Ennyi, kérem, kacsojja ki.
Utoljára szerkesztette: fbalfonso, 2015.03.08. 02:26:58 -
#17842 uhh szuperul mukodik, koszi a gyors valaszt :) -
endy papp #17841 Nos ilyen is van ,de nem mértem hogy gyorsabban felszedné mint a futó szalag.
A 13-nál lassabb volt ez a megoldás mint a conveyor.
Ha gyorsan akarod akkor van olyan homlokrakodó ami 40000 litert tud és nem vágja orra magát,na azzal gyorsan megrakod ,még a 200000 pótot is.
Egyenlőre itt az amit a gép elé teszel és felszed mindent amit szeretnél.
Frase v2.0
-
#17840 koszi!
meg 1 olyan gepezet kellene nekem amivel fel lehetne szedni pl az erjesztett szecskat illetve a tragyat es pl ugy mukodne mint a szecskazo hoyg elol felszedne es hatul kifujna magabol egy potkocsira pl. tudom hogy ott a futoszalag de az eleg lassan tolt meg egy nagyobb potot. -
endy papp #17839 Ahhoz nincs Nem GE-vel berakható mod.
A szerves trágyát itt tudod leadni.
Bio Heizkraft Werk v1.0
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2015.03.07. 19:34:40 -
itya #17838 köszi a segitséget nekem nem logitech kormányom van.ilyen be állitás nincs nekem de azért köszi
-
itya #17837 Sziasztok 2013.ban szeretnék céghez kapcsolodni.
-
#17836 Hali!
esetleg tudna valaki linkelni nekem ehhez a komposztalo modhoz hasonlot amit nem GE-vel kell berakni?
ha csak tragyaleado van nekem az is jo. -
Dodge Ram #17835 Igen erre gondoltam.
Nagyon szépen köszönöm. :) :) -
endy papp #17834 Ha erre gondolsz akkor innen.
Compost Master ModPack LS15 -
Dodge Ram #17833 Sziasztok!
A Compost Master Fs 15 object-tet honnan tudnám letölteni?
Vagy valaki tudna adni egy linket ahol el tudnám érni?
A válaszotokat előre is köszönöm.
-
endy papp #17832 Hi
Csupán az utolsó bekezdésre reagálnék.
Nem is annyira a játék védelmében hanem úgy általánosságban.
Szerintem azért nem támogatja rendesen a kormányokat,mert nagyon nincs is rá igény.
Nekem is van G27-em,(minden autós szimet ezzel tolok,) de Xbox kontrollerrel farmozom,egyszerűbb és kézre állóbb,semmit nem kell beállítani.
Egy példa ez is szimnek készült ,ráadásul autós de csak billel irányítható és kontrollerrel .(többek között ezért is nem vettem meg)
SPINTIRES
Gondolom a nagy átlag meg még ennyit sem ruház be (már mint a kontrollerbe) billel tolja.
De igazából a kérdésedre a választ meg adja az a tény hogy, még annyira NEM "S ha már olyan "kőkemény-hű-de-nagyon-szimulátor" szimulátor, a játék.
Majd ha eléri azt a szintet mint pl az ETS2, na akkor gondolom már minden kormit támogatni fog,de arra még sokat kell várni,szerintem nem is annyira ez a cél.
Természetesen első sorban itt elsősorban az irányításra gondolok,igaz az előző részekhez az is fejlődött valamit de messze még az amikor okvetlen kormány kellene hozzá.
Az ETS2-ben is fékpedállal tolatsz ha automatára van állítva a váltó....
-
fbalfonso #17831 Helló.
Én is molyoltam vele sokat, mire sikerült életet lehelni bele (Logitech Driving Force GT). A következő dolgokat lehet-kell megtenni:
1. A Profilerben legyen neki inkább külön profil készítve: Profile -> New -> megkeresed a játék exe-jét, nevet adsz az új profilnak.
2. Edit -> Specific game settings fülön a következők legyenek:
A "report combined pedals" gondoskodik arról, hogy ne tolasson elengedett pedáloknál, meg ne a földet bámulja a parasztja.
3. Mivel még (feltehetően) mindig nem forgatható a lezárt force feedback miatt a kormány, ezért a játék indítása előtt a Játékvezérlők -> Tulajdonságok lappal forgathatóvá tesszük. (én a pedálokat is meg szoktam nyomogatni közben, hogy ne padlógázzal-padlófékkel induljon az első utamba kerülő gépjármű).
4. Most már akár el is lehet indítani a játékot, és bekonfigolni a kormányt. Egyetlen egy dolog nagyon fontos: a "menüpont elfogadása" pontot ne piszkáld! Ismert bug, hogyha hozzányúlsz, akkor fekete képernyővel köszönt a játék. Ha mégis megtörtént a baj, akkor az inputbinding.xml törlése segíteni fog, igaz, újra kell kezdeni a kormány gombjainak beállítását. (ha kezdésként kell egy nagyjából használható inputbinding.xml DFGT-hez, írj privátot, átküldöm az enyémet)
Remélem, hogy tudtam segíteni, jó játékot!
Egy kis füstölgés a fenti témához: vajon a játék mi a pékért nem támogat egy igen népszerű kormányt??? Én azt értem, hogy a DFGT hivatalosan PS3-hoz készült, de azért van egy jó pár PC-s játék, ami alapból ismeri, és nem kell ennyit b*zizni a beállításával. S ha már olyan "kőkemény-hű-de-nagyon-szimulátor" az egész, akkor miért a fékpedállal tolat a jármű? Na mindegy, majd talán a '21-ben (vagy a '27-ben...) megoldódik ez is.
Utoljára szerkesztette: fbalfonso, 2015.03.07. 01:34:11 -
Rozsdika #17830 köszi szépen a segitséget. -
#17829 Ha eléri a 10%-os töltöttséget, akkor egy géppel 100%-ra kell tömöríteni (előre-hátra menni kell rajta), utána az "R" gombbal lehet fóliázni. -
Rozsdika #17828 sziasztok! érdeklödnék hogy a silo tárolonál hogy lehet a foliátráhuzni ha megtelt. elöre is köszi a választ. -
vindzsi #17827 Helló mindenkinek!
Nem tudom játszik e valaki a BANTIKOW map-al. Én igen. Az lenne a kérdésem, hogy a takarmány keverő ha tele van ,és 100% a fel dolgozotság, hogyan és mibe lehet le ereszteni? Az alap akció billenytyükkel nem csinál semmit. Elég sok mindent ki próbáltam már, de nem jöttem rá hogy is kell.
Ha tud valaki segíteni, előre is köszönöm! -
McEachran3 #17826 Heló.
Az alap Western Bridge mapon mostanában a silózó bunkerek csak úgy nyelik a szecskát. Az eredeti 600k liter helyett most 950k liter a kapacitás. Ezzel még nem is lenne bajom(sőt) csakhogy az első 150k liter szecska amit beleöntök nem is látszik, és emiatt erjesztés után nem lehet kiszedni.
Megnéztem a modok között, semmi olyat nem találtam ami ezt csinálhatná, az alapmapba nem nyúltam szóval fogalmam sincs hogy mi van. Valakivel fordult még ilyen elő? -
endy papp #17825 Akkor még dobok rá egy lapáttal,már mint a jó cselekedeteimre.
A 'kopter-rok" nekem is hiányzik,de addig is tudok ajánlani egy,gépet.
Ha megvan akkor bocsi
Igaz nem repül, de majd nem... ha kipróbálod majd meglátod.
Én ezzel megyek felderítő útra,mióta kijött.
Nem csak felmegy a függőleges falon de 160km/h a vége imádok vele száguldozni.
Ami még lényeges, ha a kamera nézetet távolítod ,akkor magasabbról nézhetsz körbe mint a kopterről,jó annyira nem de na...
Monstertruck v1.0
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2015.03.02. 20:48:33 -
zolcsika080104 #17824 De rendes vagy mint egy angyal,épp a nomad c filmet néztem a Kazahos történet ez. Jó tudom nem fórumtéma csak modderünk is írta legyen ez egy szép baráti testvéri fórum.A filmben látható ez a megható testvéri szeretet ,szóval ezer köszi a sorsnak hogy ilyen szellemiség is van még.Ennyire megjegyezted mi az ami kedves a lelkemnek..Bármi újat találok szólok.Gondolom neked és mindenkinek jól jönne pl. egy permetező helikopter,de azt még nem tudok sajna.Na megyek letesztelem ezt a mapot .
Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2015.03.02. 19:16:51 -
endy papp #17823 Figyelj, akkor lehet más a gond .
Pl: egy mod nálad bezavar és az okozhat ilyen textúra anomáliát,csupán tapasztalatból írom,nem okoskodás,no meg lehet ha kiszínezed is fen áll a probléma és hiába dolgoztál vele egy csomót. -
endy papp #17822 Hi Zolcsika
Ajánlanék egy mapot megint ,(már volt egy korábbi változata de az még nagyon béta volt)szerintem tetszene ,hogy mást ne mondjak, van sok víz...természetesen multi gyümölcs sok állat,stb,stb..
Én már körbe száguldottam ,nekem nagy és girbe-gurbák a földek,de neked a múltkori leírásodból ,asszem pont ez tetszik.
Ha mégse tetszene ne szidj meg,csak a jó szándék vezérelt.
Iberian Southland v1.0 -
#17821 A mapról néztem videót hogy másnál is ilyen e de másoknál látszik a textúra :/ de akkor kiszínezem inkább. Köszönöm a választ! -
endy papp #17820 Valószínű hogy a map készítője elfelejtette rendesen kiszínezni az amit ki kellett volna
Erre szoktam mondani kevés az olyan map ,ami minden szempontból "úgymond" hibátlan
Megoldás ha GE-vel kiszínezed ,vagyis a megfelelő textúrát a helyére rakod ha már a készítő nem figyelt rá.....
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2015.03.02. 18:24:39 -
#17819 Ezt szerettem volna. -
Carl Davies #17818 A végére képet akartál beilleszteni? Mert az nem sikerült. Vagy legalábbis nekem nem látszik, csak egy furcsa jel. -
#17817 Helló! Segítséget szeretnék kérni! A minap letöltöttem egy mapot minden működik szép és jó egy dolog azonban nem hagy nyugodni.Vannak terménytárolók a mapon külön elrekesztve búza,kukorica stb stb.. Na szóval és az a gond hogy tudom kezelni őket tehát kanállal tudok elvenni belőle tudok lebillenteni növekszik is a "domb" de textúráját nem látom csak nagy feketeség van a helyén :/ Hogy tudnám ezt megoldani? Előre is köszönöm! -
endy papp #17816 Ismersz.....,aminek lehet a végére járok ,ahogy ennek is,nem volt egyszerű és sok időbe telt, de most kigyűjtöttem azokat,amelyek nálam "ütik" egymást és némely mapot.
De mint mondottam korábban, ezért (új gyáras modok) nem borítom fel a jól és szépen felépített mapom,majd talán később ha újat és másikat kezdek,használom.
Igaz ezen a mapon már csak 3-4 föld nincs meg, de így is semmi szabad időm nincs ,mindig van mit ténykedni,fa vágásra már csak ritkán jut idő.
Na mind 1 mert az előzőnél úgy is fűrészeltem eleget.
Ami a GE illeti még korábban beillesztettem ezt-azt de végül nem sikerült,valószínű inkább nem voltam kitartó ,vagy csak valamit eltoltam és emiatt nem sikerült,de menni ment.
Igazából már nem izgat ,mert azért mindig akad egy-egy map ami tetszik és jó úgy ahogy van,no meg ha magam szerkeszteném,mindent ismernék hol-hogyan,persze időm sincs annyi.
Pont azt szeretem egy új mapban hogy én fedezhetem fel és jöhetek rá dolgokra. -
zolcsika080104 #17815 Szia!
Természetesen nagyon is jól és érthetően fogalmazol,így könnyebben át is látom miről is van szó.ennek ellenér dunsztom sincs mi okozhatja konkrétan melyik mod a problémát.így aztán én kiszedegettem mind a plussz gyáras modokat és én is csak olyan mapon használom majd amelyikben nem ütközik semmivel.Te azóta rájöttél már konkrétan mi a gond melyik az?Mégvalami lenne a GE amivel mod mapba illesztenék be tehén, juh legelőt ilyesmi.Az neked megy ,próbáltad már? -
Carl Davies #17814 https://www.youtube.com/results?search_query=farming+simulator+2015+steering+wheel+setup
Van pár, nézegesd.
Utoljára szerkesztette: Carl Davies, 2015.03.02. 14:25:59 -
Emil-gazda #17813 Endy!
Nagyon köszönöm, mindkét segítségedet! Szép napot neked! -
endy papp #17812 Állítólag lehet,(nekem nem sikerült igazán beállítani).
Igaz sokat nem is vacakoltam vele,mivel xbox kontrollerrel nekem tökéletesen megfelel és minden kézre áll,a billt nem is kell használnom.
Nos vissza térve a kormányra,ha vissza olvasol itt az oldalon jó pár oldalt a hsz.-ban találni fogsz leírást ,mivel valaki már korábban kérdezte és valakinek sikerült beállítani.
Kép is van hozzá,keress vissza ,remélem nem gond ha nem én keresem meg neked. -
itya #17811 Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy a játékot lehet -e kormánnyal játszani?Ha lehet akkor mien beállitás kell?Berakom a játékvezérlöt és az ember hátra megy és a földet nézi -
KamionosSunesz #17810 Köszi szépen a választ! Megpróbálom :) -
endy papp #17809 Nos ez nem oly egyszerű ahogy elsőre látszik.
Ha az a térkő nem elhelyezhető objektum(Placeable) általában oda szokták írni a leírásba ,de nem mindig,akkor nem tudod csak úgy a modok közül letenni bárhova.
Az adott objektumnak elolvasod a leírását(van mikor már a képekből kiderül) hogy "GE"-vel elhelyezhető akkor nem is fogod csak ezzel elhelyezni és nem is látod soha a modok között.
Ha netán nem lenne meg mi is az a "GE" ez egy szerkesztő progi a farmhoz(GIANTS Editor).
Ezzel beillesztheted bárhová, de ez már azért kíván némi "szakértelmet",persze ha profi vagy akkor pik-pak benne lesz,ott ahol szeretnéd.
-
KamionosSunesz #17808 Sziasztok! Lenne egy kis problémám a modokkal :) Hogy tudok térkövet lerakni? Beraktam a modot ahova kell,de nem találom sehol. Mindenhol megnéztem. Más modokat is raktam be,azok meg is vannak,müködnek is.Csak ezzel a térkővel nem boldogulok. Légyszi valaki segitsen,mert megbolondulok :D -
endy papp #17807 Nos.. az a vizes vályú csak plusz extra bónusz,vagyis csak tárolásra van, ettől a tehenek még szomjaznak.
Van előttük egy vizes vályú, abba ereszd a vizet.
Ez a beton vályú jó dolog ha nem szeretsz mindig vízért kutyagolni,igaz olyan gyorsan nem fogy,még sok állatnál sem.
Azt hogy az alap vizes póttal fel töltheted é nem tudom,de ha kipróbálod úgy is kiderül.
Alig van olyan gép amit az alapból használok,mindent a módok fednek le,nekem sivár lenne a farmozás az alaptartalmakkal.
Már rég abba hagytam volna a farmozást.
A beef, egy úgymond hízó marha,igaz ettől még nem kellene hogy szaporodjon,azért mert etetjük.
De gondolom én hogy valahogy meg kellett oldani azt hogy meghízzon és leadhassuk,ahogy a cociknál is.
Ha valami hülyeséget írtam bocsesz,de én így látok benne fantáziát és "logikát"