Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én ezt használom leginkább,de a többi vetőgépnél sem tapasztaltam pattogást és hogy hiányosan vetne.<#nemtudom>#nemtudom>
mindent vető.
mindent vető.
Ja értem ......én is arra gondoltam,hát nem tudom,én már sokféle kép vágtam fát de nálam még nem jelentkezett hasonló gond.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Nem fakivágás közben csinálja, hanem darabolás közben. A hosszú szálfákat úgy szoktam darabolni, hogy előbb felhúzom a kocsira daruval és utána a kocsi hosszának megfelelően levágom. Na ilyenkor levágásnál fűrészelés közben megáll, a motor zúg tovább, de a kép kimerevedik. Lehet, h nem szereti ha olyan fát vágok el, amit előtte a hidraulikával rögzítettem. De rögzítetlen fánál is csinálta már.
a traktorista pálinkával müködik
Az összes ugrál, nem csak az, bírom mikor a pöttinger munka közben végig pattog a földön mint egy pingpong labda.
Várunk és reménykedünk a javításban.
Várunk és reménykedünk a javításban.
X universe Home, sweet home
Akkor szokott ugrálni, ha egyenetlen a domborzat, már a 2013-ban is ugrált, de biztos pályától is függ, én csak az amerikain próbáltam.
Szerintem a Pc-d nél lesz a bibi.
Én 3 fűrészt váltogatva használok ,egyszerűen imádom a hangjukat és ahogy vágják a fát.
De ilyen nem tapasztaltam.
Ha játék közbe kilépek az asztalra és addig a tálcán fut a játék,akkor sincs gondom.
Pedig ezt nem minden játék tolerálja.
Nálam még soha nem fagyott ki.
Van egy próba mapom,ott próbálgatom az új módokat,de még ott is minimális az akadás, rengeteg egy helyen lévő gép mellet is.
Ja igen úgy is vágtam fát hogy a tetején voltam de akkor sem volt gond....<#wink>#wink>
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2014.11.11. 22:15:06
Én 3 fűrészt váltogatva használok ,egyszerűen imádom a hangjukat és ahogy vágják a fát.
De ilyen nem tapasztaltam.
Ha játék közbe kilépek az asztalra és addig a tálcán fut a játék,akkor sincs gondom.
Pedig ezt nem minden játék tolerálja.
Nálam még soha nem fagyott ki.
Van egy próba mapom,ott próbálgatom az új módokat,de még ott is minimális az akadás, rengeteg egy helyen lévő gép mellet is.
Ja igen úgy is vágtam fát hogy a tetején voltam de akkor sem volt gond....<#wink>#wink>
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2014.11.11. 22:15:06
helló nekem pont ilyenkor de kilövi az magát:<#falbav>#falbav>Egy kisablak fs szimulator hibát észlelt ezért leáll.
van ez a horsch maestro 6m széles kukorica/cukorrépa vetőgép. ugrál mint a hülye és hiányosan vet. csak nálam, vagy másnál is?
Köszi
http://fs15.lt/en/forestry-heckkran-v-2-0/
ez egy hasonló, mivel az előző regisztrált profilomnak elfelejtettem a jelszavát(meg hogy melyik mail címre raktam,mert van vagy 5 ) nem tudom "URL-nek beszúrni".
Utoljára szerkesztette: TerDev, 2014.11.11. 20:16:26
ez egy hasonló, mivel az előző regisztrált profilomnak elfelejtettem a jelszavát(meg hogy melyik mail címre raktam,mert van vagy 5 ) nem tudom "URL-nek beszúrni".
Utoljára szerkesztette: TerDev, 2014.11.11. 20:16:26
Szia. A traktoron a hátsó farakó eszközt hol szerezted be? Megosztanád a linket?
Üdv!
Tudnátok jó FS15 Dedikált szervert üzemeltetőt ajánlani ahol nincs high ping micro lagok.
Jelenleg a www.gameserver.gamed.de készítettem host-t 4 slot-os, de röhej hogy akad.
25 és 34 közötti pinge-t ír de még is beránt a játék sokszor játszhatatlan.
Előre is köszönöm segítséget.
Tudnátok jó FS15 Dedikált szervert üzemeltetőt ajánlani ahol nincs high ping micro lagok.
Jelenleg a www.gameserver.gamed.de készítettem host-t 4 slot-os, de röhej hogy akad.
25 és 34 közötti pinge-t ír de még is beránt a játék sokszor játszhatatlan.
Előre is köszönöm segítséget.
TDU,ETS2 Nick: holecsko
Nem tapasztalt senki olyat, hogy a játék hajlamos kifagyni motorfűrészelés közben? Már négyszer fordult elő velem, sűrűn kell mentenem, ha fűrészelek. Egyszer egy két órás munka veszett így oda. Teljesen lehal, csak feladatkezelőből lehet kilőni.
Köszönöm szépen!
szerintetek megéri bálázni? és silót készíteni? elég drága hozzá cuccos. csak most beütött a burgonya a biznisz és valami befektetésben gondolkodom 😊 igaz, majd megbolondultam, mire tíz fuvarral elvittem a vasútállomásra, de hát great demand volt, meggazdagodtunk.
Elég a talajlazító.
Beatrix: Igazából minden fát ki vághatsz, de vannak ilyen nagy fenyő erdők. A térképen ilyen barnás terület, van egy pár.
Utoljára szerkesztette: Carl Davies, 2014.11.11. 18:17:32
Beatrix: Igazából minden fát ki vághatsz, de vannak ilyen nagy fenyő erdők. A térképen ilyen barnás terület, van egy pár.
Utoljára szerkesztette: Carl Davies, 2014.11.11. 18:17:32
Sziasztok, azt szeretném kérdezni, hogy hol lehet fát vágni ?
Jelentem "ÉN MEGRAKTAM" egy békés 10-15 perc volt vele az út (mert emelte a kamiont) és hardon kb 200.000 volt az ára <#buck>#buck>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
egyetértek. a forgózást sem lehet megoldani? ne nevettessenek már... ha leforgózom neki a táblát, nem használja ki az AI, ugyanúgy szarul fordul és elhagy egy csíkot.
Oké rendben, no de ne vissza felé fejlődjünk,ha már a 2013-ban lehetett üríteni akkor itt most hirtelen annyira realisztikusak akartak lenni.
Na de ne a mi szivatásunkra.<#falbav>#falbav>
Szerintem egyszerűen el..ták így sikerült,mi meg bebeszéljük magunknak hogy ....<#fejvakaras>#fejvakaras>
A tehenek,birkák tyúkok miért nem isznak???????
No meg hosszú a sor,lehetne sokat írni ,hogy ez -meg az jobb lehetne.
Tegnap kipróbáltam a traki elé szárvágó ,mögé a krumpli szedő ,na az is megér egy misét ahogy fordul a föld végén,annyit elhagy hogy na.
Oké nem tud másként fordulni,vagyis inkább fogalmazzunk úgy hogy a készítők CSAK így tudták megoldani(leprogramozni).
Ez realisztikus a készítőknél?????
Na mind egy szívás akkor is minden ürítésnél átülni a kombiba azért hogy tudjon üríteni.
Tuti lesz hamarosan értelmesebben működő kombi e helyett a modok között ,
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2014.11.11. 13:38:19
Na de ne a mi szivatásunkra.<#falbav>#falbav>
Szerintem egyszerűen el..ták így sikerült,mi meg bebeszéljük magunknak hogy ....<#fejvakaras>#fejvakaras>
A tehenek,birkák tyúkok miért nem isznak???????
No meg hosszú a sor,lehetne sokat írni ,hogy ez -meg az jobb lehetne.
Tegnap kipróbáltam a traki elé szárvágó ,mögé a krumpli szedő ,na az is megér egy misét ahogy fordul a föld végén,annyit elhagy hogy na.
Oké nem tud másként fordulni,vagyis inkább fogalmazzunk úgy hogy a készítők CSAK így tudták megoldani(leprogramozni).
Ez realisztikus a készítőknél?????
Na mind egy szívás akkor is minden ürítésnél átülni a kombiba azért hogy tudjon üríteni.
Tuti lesz hamarosan értelmesebben működő kombi e helyett a modok között ,
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2014.11.11. 13:38:19
Lenne egy rövid kérdésem:
Mi a különbség a Fertilizer Sprayer és a "sima" Sprayer között?
Mi a különbség a Fertilizer Sprayer és a "sima" Sprayer között?
csak nem jó. tévedtem.
http://www.grimme.dk/assets/files/pdf/gb/tectron_uk.pdf
"Fast unloading: the 2 m wide bunker unloading
elevator with choice of PVC-cloth or net
(extra sieving) for extra fast emptying – also
during digging."
és íme:
http://www.youtube.com/watch?v=N2_21w-KyVc
Utoljára szerkesztette: sly78, 2014.11.11. 12:30:41
http://www.grimme.dk/assets/files/pdf/gb/tectron_uk.pdf
"Fast unloading: the 2 m wide bunker unloading
elevator with choice of PVC-cloth or net
(extra sieving) for extra fast emptying – also
during digging."
és íme:
http://www.youtube.com/watch?v=N2_21w-KyVc
Utoljára szerkesztette: sly78, 2014.11.11. 12:30:41
mondjuk azt azért megoldhatták volna, hogy a felvett munkás ürítsen és ne kelljen mindig átváltogatni...
hali!
Utána néztem a dolognak, a Grimme Tectron 425 a valóságban sem tud menet közben üríteni. Ennyi 😊
http://www.youtube.com/watch?v=XrG6xFypmo8
itt szépen látszik, hogy a traktor be sem megy, valószínűleg a taposási károk miatt, mivel a burgonyát a legjobb nagyon puha, porhanyós talajba vetni.
Utoljára szerkesztette: sly78, 2014.11.11. 12:15:57
Utána néztem a dolognak, a Grimme Tectron 425 a valóságban sem tud menet közben üríteni. Ennyi 😊
http://www.youtube.com/watch?v=XrG6xFypmo8
itt szépen látszik, hogy a traktor be sem megy, valószínűleg a taposási károk miatt, mivel a burgonyát a legjobb nagyon puha, porhanyós talajba vetni.
Utoljára szerkesztette: sly78, 2014.11.11. 12:15:57
Egy rakodó + hozzá való kanál.
A kis Liebherr-el meg sem próbáltad? Azzal meg lehet normálisan, én is azzal csinálom. Egyébként van rámpa mod.
Sziasztok!
Valakinek sikerült laptopon futtatnia a játékot? Mert nekem nem akar működni, illetve a képernyő jobb felső negyede fehér a többi fekete és hallani az intró és a menü zenét. A gépigény elvileg megvan, mondjuk a vga driver frissítést nem próbáltam, de lehet azzal lesz baj. Ötlet?
Köszi!
Valakinek sikerült laptopon futtatnia a játékot? Mert nekem nem akar működni, illetve a képernyő jobb felső negyede fehér a többi fekete és hallani az intró és a menü zenét. A gépigény elvileg megvan, mondjuk a vga driver frissítést nem próbáltam, de lehet azzal lesz baj. Ötlet?
Köszi!
Itt nem erről van szó .
Ha munkást veszel rá fel akkor jár a motor mikor arat és ha oda áll mellé akkor ki kellene hogy ürítse automatikusan,ahogy azt a répa szedőnél meg is teszi.
Ez egy nagy bug,ennyi.<#banplz>#banplz>
Még szerencse nem sok burgit ültettem,remélem hamarosan lesz a játékhoz javítás vagy a modderek összedobnak valami használhatót.
Ha munkást veszel rá fel akkor jár a motor mikor arat és ha oda áll mellé akkor ki kellene hogy ürítse automatikusan,ahogy azt a répa szedőnél meg is teszi.
Ez egy nagy bug,ennyi.<#banplz>#banplz>
Még szerencse nem sok burgit ültettem,remélem hamarosan lesz a játékhoz javítás vagy a modderek összedobnak valami használhatót.
Megnézem ez tényleg nem üríti,ha oda állsz alá.<#falbav>#falbav>
Szerintem ez így rossz ,vagyis bugos.
A 2013-nál ilyen hibával nem találkoztam.
Ja és ha kézzel üríted már két méterre vagy a póttól akkor is beleengedi,<#idiota>#idiota>
Azt nem próbáltam ha teljesen tele van a kombi akkor se üríti é automatikusan de gondolom nem.
A répa szedő üríti ahogy kell.<#eljen>#eljen>
Szerintem ez így rossz ,vagyis bugos.
A 2013-nál ilyen hibával nem találkoztam.
Ja és ha kézzel üríted már két méterre vagy a póttól akkor is beleengedi,<#idiota>#idiota>
Azt nem próbáltam ha teljesen tele van a kombi akkor se üríti é automatikusan de gondolom nem.
A répa szedő üríti ahogy kell.<#eljen>#eljen>
A grimme tectron csak akkor ürít, ha benne ülsz és jár a motor, nem olyan, mint a kombájnok, hogy álló motornál is ürít.
Van egy nagy forgózsámolyos rönkszállító, Fliegl márkanévvel és nem tudom normálisan megrakodni, mert a tartóvasakat a rakodós traktorok emelője nem éri el és folyton ütközik bele. A Liebherr rakodónál meg nagyon idegesítő, hogy a kamerát a forgó részére szerelték rá és kanyarodásnál jojózik tőle az ember szeme. Meg lehet valamilyen rakodóval normálisan pakolni azt a rönkszállítót?
klassz cheatervideó.
oh bakker, köszi
Fölül váltasz a nyilakkal. Olyat kell keresni, hogy módosítások
Volt egy apró frissítés, de nem találtam a leírást róla a steamen.
X universe Home, sweet home
Hol található meg a Boltban?
A kategóriák között nem látok modot.
A kategóriák között nem látok modot.
sziasztok! termeszt még valaki burgonyát? ez a rohadt grimme tectron nem ürít automatikusan. legalábbis nálam, valaki tapasztalt hasonlót?
Utoljára szerkesztette: sly78, 2014.11.10. 19:42:44
Utoljára szerkesztette: sly78, 2014.11.10. 19:42:44
Emberek végre megadatott!! Valaki kijavította a fordított rakodógépet és a homlokrakodókat! ÁMEN véégre, én nagyon örülök neki, és megosztom veletek! http://mods2015.com/fixed-front-loader-v-1-0/
Leszeditek, megnyitjátok és a 3 zip-et berakjátok a mods mappába. majd a játékban a modok közül veszitek meg a homlokrakodót, ugye oda teszi be! és lám!! Normálisan működik 😄 balra húzom az egeret magamfelé döntöm a kanalat! Véééégre istenem.. fúúú
Leszeditek, megnyitjátok és a 3 zip-et berakjátok a mods mappába. majd a játékban a modok közül veszitek meg a homlokrakodót, ugye oda teszi be! és lám!! Normálisan működik 😄 balra húzom az egeret magamfelé döntöm a kanalat! Véééégre istenem.. fúúú
Az amerikai mapot én is megnéztem. Kicsit alakítottak rajta, már nem olyan élettelen, élénkebbek a színek, az autóforgalom is sűrűbb lett. A tejeskocsi viszont ott is eltűnt, mint ahogy a magas hegyláncok is a háttérből. A fenyők kisebbek, mint a sakndináv pályán, de azt nem tudom, hogy az ültetett fenyők megnőnek-e nagyobbra is. A fatelep elég kicsi lett, a Ponsse gépeket ezen a pályán nem igazán lehet kiaknázni, meg úgy egyáltalán az erdőgazdálkodást sem, az inkább mezőgazdasági pálya. Nekem jobban fut a skandináv pályánál, nem akadozik annyit, sokkal kevesebb fa is van rajta. A skandináv pályát az is nagyon hangulatossá teszi, hogy megjelent rajta az erdő, mint objektum, aminek a talaja is jellegzetes, avarral borított, nemcsak egy sima faültetvény. Nosztalgiázni viszont jó az amerikai pálya, 2013-as hangulat. 😊
Műtrágyával. (kék tartálynál) De ha megnézted volna előbb a youtube-t vagy a google-t, akkor már tudtad volna 😄
https://www.youtube.com/watch?v=Zh7jawZ1Sdg
https://www.youtube.com/watch?v=Zh7jawZ1Sdg
Ha egy picit is megnézted volna a térképet amin játszol W.B H. nem írnál valótlant a videód elején.....<#banplz>#banplz>
Igen is van fatelep ahol le tudod adni a fát,ha nem is pont olyan mint a másik map-on.
Biomassza hőerőmű is van így a faaprítékot is letudod adni.
A farmodon is van apríték tároló.
Gondolom a nagy pénzgyűjtögetésbe elkerülte a figyelmed<#wow1>#wow1>
<#integet2>#integet2>
Igen is van fatelep ahol le tudod adni a fát,ha nem is pont olyan mint a másik map-on.
Biomassza hőerőmű is van így a faaprítékot is letudod adni.
A farmodon is van apríték tároló.
Gondolom a nagy pénzgyűjtögetésbe elkerülte a figyelmed<#wow1>#wow1>
<#integet2>#integet2>
Mint a 13-hoz a vasvilla mód 😄D
Jó estét! A segítségeteket kérném hogy az optima öntöző berendezést hogyan lehet megtölteni??? Próbáltam kútból, vagy csapból, szökőkútból, patakból de sajnos nem tudtam megtölteni 😞 ! Ebben kérném a segítségeteket, esetleg kell hozzá 1 vizes, szippantós tartály?
Sziasztok. Pár napja már nem volt videó és úgy gondoltam csinálok már egyet. Jó szórakozást!
Általában nekem a 2013-nál egyik map nem szerette a másikat és ezért nem töltötte be,vagy valamelyik mód feküdte meg a gyomrát.
Mellesleg eddig 3-4 map volt amit megnéztem volna(2015-nél),próba kép de egyiket sem töltötte be.....<#fejvakaras>#fejvakaras><#falbav>#falbav>
Mellesleg eddig 3-4 map volt amit megnéztem volna(2015-nél),próba kép de egyiket sem töltötte be.....<#fejvakaras>#fejvakaras><#falbav>#falbav>
Egy kis segítség a faaprításhoz.
A moddereknél nincs akadály .<#eljen>#eljen>
Kipróbáltam működik .
Jó tanács; szerencsésebb ha 3- 4 méteresre vágod a fát.
Ha kötsz utána pótot akkor egyben minden megvan,asszem nálam most ez lesz a befutó,Scorpió kivág darabol ,ez odamegy ,felrak, aprít ,elszállít, lead.<#eljen>#eljen><#taps>#taps>
Remélem segítettem mindenkinek akinek ezen a téren eddig gondjai voltak
Man mobil aprító.
A moddereknél nincs akadály .<#eljen>#eljen>
Kipróbáltam működik .
Jó tanács; szerencsésebb ha 3- 4 méteresre vágod a fát.
Ha kötsz utána pótot akkor egyben minden megvan,asszem nálam most ez lesz a befutó,Scorpió kivág darabol ,ez odamegy ,felrak, aprít ,elszállít, lead.<#eljen>#eljen><#taps>#taps>
Remélem segítettem mindenkinek akinek ezen a téren eddig gondjai voltak
Man mobil aprító.
Előnyös lenne még a játékban, ha a kézi anyagmozgatást is bevezetnék, mint lehetőséget, mert nagyon dühítő, h minden kis apró, vacak fadarabot géppel kell megfogni. Kézzel az apró darabokat könnyű lenne felhajigálni pl a fadaráló futószalagjára. Úgy működne, mint a motorfűrész, látnánk a kezeket és egérrel vezérelnénk.
helló
egy kis segitséget kérnék.
valakinek esetleg tippje arra vonatkozólag(ls sim 2013) hogy miért van az hogy elkezdi a mapot betölteni,de nem tölti be.....
erre esetleg valakinek tippje???
köszönöm a válaszokat
Utoljára szerkesztette: bakter985, 2014.11.09. 13:17:17
egy kis segitséget kérnék.
valakinek esetleg tippje arra vonatkozólag(ls sim 2013) hogy miért van az hogy elkezdi a mapot betölteni,de nem tölti be.....
erre esetleg valakinek tippje???
köszönöm a válaszokat
Utoljára szerkesztette: bakter985, 2014.11.09. 13:17:17