Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen is van fatelep ahol le tudod adni a fát,ha nem is pont olyan mint a másik map-on.
Biomassza hőerőmű is van így a faaprítékot is letudod adni.
A farmodon is van apríték tároló.
Gondolom a nagy pénzgyűjtögetésbe elkerülte a figyelmed<#wow1>#wow1>
<#integet2>#integet2>
Mellesleg eddig 3-4 map volt amit megnéztem volna(2015-nél),próba kép de egyiket sem töltötte be.....<#fejvakaras>#fejvakaras><#falbav>#falbav>
A moddereknél nincs akadály .<#eljen>#eljen>
Kipróbáltam működik .
Jó tanács; szerencsésebb ha 3- 4 méteresre vágod a fát.
Ha kötsz utána pótot akkor egyben minden megvan,asszem nálam most ez lesz a befutó,Scorpió kivág darabol ,ez odamegy ,felrak, aprít ,elszállít, lead.<#eljen>#eljen><#taps>#taps>
Remélem segítettem mindenkinek akinek ezen a téren eddig gondjai voltak
Man mobil aprító.
a traktorista pálinkával müködik
egy kis segitséget kérnék.
valakinek esetleg tippje arra vonatkozólag(ls sim 2013) hogy miért van az hogy elkezdi a mapot betölteni,de nem tölti be.....
erre esetleg valakinek tippje???
köszönöm a válaszokat
Utoljára szerkesztette: bakter985, 2014.11.09. 13:17:17
Kicsit el van túlozva a fa értéke!
Utoljára szerkesztette: Sysfox, 2014.11.09. 11:44:11
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
Utoljára szerkesztette: traktorista, 2014.11.08. 22:21:20
Utoljára szerkesztette: traktorista, 2014.11.08. 22:18:38
Én az egyik módot használom,de kb ez a 3-4 mód közül ami aránylag elfogadhatóan működik.
itt ezen az oldalon keresgélj.
Módok letöltési helye, egy a sok közül.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2014.11.08. 20:55:58
No és nem is értettem miként működik.
Más: írtad tegnap hogy nem látod a tejes kocsit..<#falbav>#falbav> ahogy senki sem látta még szerintem,<#hawaii>#hawaii> <#hehe>#hehe> ,a tejüzem is egy nagy 0,Nekem ott van az aprító gépem,ott folyik az aprítás elég nagy a hely és így nem egy kísértet gyár az egész.
De itt van erre is a megoldás ha nagyon szállítani szeretnéd.
Míg kevés van mind tehén mind tej addig még elmegy de a 2013-nál is mikor már 2000 tehenem volt és minden föld művelve stb,stb,(tudod südemmern mapon) már nem nagyon vittem a tejet leadni ,annyira nem volt időm meg kedvem sem rá,de az elején még jó volt csak ráuntam,pedig ott 60000 literes volt a pót.
Tejszállító pót és leadóhely
megosztás mod
Remélem tudtok segíteni. Kissé elkedvetlenedtem a játéktól a következő probléma okán. A napokban megvettem a játékot, és amikor csatlakoznék valakihez a multiban, elfogad, "A játék töltődik, kis türelmet..." esetében legtöbbször csakúgy lefagy a játék, Giants Engine 6.0.2-es probléma miatt. A legfrissebb videókártya driver is fent van, ráadásul teljesen levettem a grafikai beállításokat is lowra, semmi élsimítás és szűrés. Azt hozzá kell tennem, hogy Nvidia geforce 9600gt-m van 512 mb-tal, ami csak 1 szériával nagyobb a minimum rendszerkövetelménynél. A legfrissebb driver is július 29-ei kiadott. Minden más a rendszerkövetelményeket tekintve rendben van. Szerintetek mit tudnék tenni, hogy ez a Giants Engine probléma megoldódjon leszámítva, hogy töröljem le és tegyem fel újra (mert ez sem segít). Előre is köszönöm a segítséget.
nem bukta vettem nyárt 7000 ezerért és se levelet semmit ne pucolj le vágd vagy 3 felé és dobd a tóba egyért 70000 ezret kapsz tízszeres haszonJa és a tejeskocsi nem jár nagyon hiányolom.És hol a pocsolya a képen az is van sehol egy víztócsa pedig vártam eső után<#fejvakaras>#fejvakaras>
X universe Home, sweet home
Addig nem is kezdtem a tehenészetbe,no meg pénzem sincs annyi.
Annyi "kölcsönt" meg már nem akarok felvenni...<#nezze>#nezze>
Semmit sem kelet beállítani ,alapból mindet kezel,csak a guggolást nem mert nem volt több gomb rajt de ezen kívül nem kell a billhez nyúlnom.<#eljen>#eljen>
Hezitálok, hogy megvegyem-é a steames játékot. Mennyire foglalkoznak a hibák javításával? Oda figyelnek a játékosokra?
A luncher trailer megvett kilóra amúgy. A zene nagyon ott van. :P Ja meg olyan kérdés még, hogy ha veszek valami joypadot akkor kezeli a játék? Mert nekem nagyon idegesítő, hogy nem lehet szépen tatásán irányítani billről. A kormányzás is elég rotty róla. :)
Gyors pénzszerzés:
- vegyél fel annyi kölcsönt, amennyit csak lehet
- vegyél egy olyan rönkszállító utánfutót, amin van rakodódaru
- vegyél egy láncfűrészt
- irány a legközelebbi erdő
- csapkodj ki pár fát, rakodd fel, vidd el a fatelepre
- profit (1 rakománnyi fáért átlagban 70k körül kaptam)
Esetleg lenne kedve valakinek multiban farmerkodni??:)
Ha igen akkor vegyen fel steamen. Ugyanezen a néven vagyok fent:D
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
Amúgy a fa ára mintha tényleg el lenne túlozva. Itt órák alatt meg lehet gazdagodni, igaz, h egy idő után elfogy és a növekedése lassú a fának. Gondoskodni kell a folyamatos utánpótlásról ültetéssel.
Utoljára szerkesztette: traktorista, 2014.11.06. 23:10:50
BGAextension
A biomassza erőmű viszont csak a faforgácsot zabálja, pedig jó lenne ha szénát és a szalmát is el lehetne adni.
A vonat meg félre tolja a járművet :D
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?