23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
endy papp #18007 Sajna ezt én is tapasztaltam ,ez valóban így van ,már kipróbáltam ,minden variációt,de most hogy valamelyeset tudjak ezen javítani ,minden VSync,adaptive VSync kikapcsoltam,ezzel nyertem kevés fpst és picit gyorsult ,igaz a kép valamelyest "szétesik",nem nagyon zavaró de ez van.
Én azért nem teszem vissza az 1.2 ,mert ennyi mod mellett és ha tele van objektummal,gépekkel egy adott map,akkor nagyon sok idő kellett a betöltéshez,így az 1.3-al felénél is kevesebb idő a betöltés.
Sajna ezeknek a javításoknak a nagy hátránya hogy van a mit javít van amit ront ,főleg ami eddig jó volt azt is....el..sza -
#18006 ha jo neted van es nem nagy munka feldobni valahova en megkoszonnem :)
en is mindig nezegetem mik jonnek ki aztan tesztelgetem oket, tenyleg sok melo van vele. -
endy papp #18005 1 Map van csak benne ami 485MB a többi mod,de még így sincs benne mind....500mb mod ütközik azzal a map-al amit most használok így ezek csak tartalékok ha netán kellenének.
Ha valaki kéri szívesen feltöltöm ,de feleslegesen nem vesződöm vele,mellesleg semmi extra nincs bennük csak sok munka,mivel minden nap átrostálom őket,mármint amik megjelennek naponta, a nekem tetszőket letöltöm, kipróbálom tesztelem. -
#18004 6,4GB omg, bar gondolom ebben sok map van mert inkabb azok nyomjak meg :)
nekem 1,2GB mod van fent ebbe 1 map sincs, alap westbridge mapon tolom +ahhoz addonok illetve lerakhato cuccok :)
(nem akarod vhova feldobni azt a modpakkot? lehet sokan orulnenek neki :P ha mast nem mapok nelkul.)
ahh vegulis nem fontos mert mindenki azt szedi le ami jo neki.. :)
Utoljára szerkesztette: Hunter of Deer, 2015.06.21. 16:02:23 -
#18003 Ja azért a NH silózóért és eszközeiért elkérnek majd 3 ezer Ft-ot... -
Fenimor #18002 Ja,, és ugyanúgy lehet multizni az 1.2-vel is, nem kell mindenképp az 1.3 hozzá!
Annyit nem tett hozzá az új Patch hogy megérje rátenni, aki akart privát szerót az eddig is megtehette-vehette! -
Fenimor #18001 Nem tudom hogy ez az új tapasz miatt van e, de mikor feltettem az 1.3-at, nekem elégé sok idő telik el mikor a gépek között TAB-olgatok!
És még akadozik is a game! Miután visszaraktam az 1.2-est, minden müxik megint rendesen...
-
endy papp #18000 Nálam 6.4 GB mod van a mappában de mindegyik működik hibátlanul,(ahogy előtte is,1.2-nél)semmi köze az 1.3 frissítésnek ahhoz hogy működnek é vagy nem.
Olyan van hogy összeakadnak egymással,de ez mindig is így volt ,még a 2013.nál is,ezeket ki kell szűrni..
Pl? mod se kell hozzá, van olyan map ami egy másikkal nem működik,mert.....csak ha kiveszed és egymaga van benne.
A multi mappoknál vannak általában mod és egyéb összeférhetetlenségek ,de ezt is szűrni kell és simán játszható mind. -
endy papp #17999 Van olyan aki ezekért a fizetős módokért,pénzt is ad majd a játék árát???
-
kjhun #17998 Újabb DLC jön ki, a következő napokban. New Holland DLC És, lesz egy ingyenes DLC is, amely a New Holland Loaders DLC névre hallgat. -
TomgoTom #17997 Nálam ez a gond nem lép fel,simán fut minden.Probáld meg dögösseb trakesszal szántani,hát ha jobb lesz.
-
#17996 Nagyon idegesítő pl a szántásmódos traktorok helyben pattogása. Jó lenne ezt megoldani. -
TomgoTom #17995 Sok modot kel türülni,vagy éppen átirni,miota be jött a 1.3 patch,bele értve a munka gépek és kamionok.Vanak elhelyezhetö épületek UPK_ROS,ami szintén néhányat gátolja a elhelyezést a farmra.Lassan felborul az egyensuly,ha igy halad továb. -
TomgoTom #17994 Már hogy értve,hogy füzetni az embereket MP modba.Nekem nem uncsi a SP mod,ott is lehet,hülyére dolgozni,jobban,mind MP modba.,nincs idö unatkozni,egyszere több dolgokat is csinálhat az ember,anélkül,hogy megszakadna.Amugy nem zárkozok el a Multitol,mert sok mapom van,ami multis,de ha tehetem,SP modban folytatom,mert ez valahogy jobban bejön és biztonságosabb.Ha pontozni kéne,akkor a SP lenne az elsö.Valakinek a pap,valakinek a papné,ember válogatja.Hangsulyozom!hogy nem vagyok az ellensége a Multi modnak,mert ha kel felmegyek és teszem a munkámat,ami éppen kel,vagy haveroknak segitek,ha van idöm,de ha tehetem,maradok a szokott helyemen.Elég hosszan lehet pecsmetelni a dolgokat,hogy kinek mi a jo,vagy hogyan kéne másként csinálni,vagy hogy lenne jo,ezek már részlet kérdések,amiböl sosem fogyunk ki.agrar simulator nekemis megvan,csak az a gond,hogy nincs anyi cuc és kiegészitések,mind a 2013,2015-nek.Amugy meg elég szokatlan a kezelése,minden ojan dolog,ami össze füz vele,de amugy nem rossz,alapul véve. -
#17993 Igen, nekem is a belefásulás szokott lenni a fő probléma. Olyankor ráunok és hetekig elő se veszem. Az elején még olyat is csináltam, hogy munkást sem vettem fel, de embertelenül unalmas volt úgy játszani. Most már az unalmasabb melókat kiadom a munkásnak, esetleg besegítek egy kicsit, hogy gyorsabban menjen. Nehéz módban viszont a munkabér is nagyon sokba kerül és többször volt már olyan, hogy a termény eladása után aznap nullszaldóra jöttem ki. Erősen kellett gondolkodni, hogy mit csináljak másképp, hogy pénz is maradjon a kasszában. Ez végülis jó móka, az előző részek ilyen szempontból könnyebbek voltak.
Nagy rákfenéje viszont ennek a játéknak, hogy a talaj 2d-s és undorítóan unalmas így a szántás, vetés, aratás. Ez kellett volna a játék fejlesztése során az egyik alap legyen, mert egy 3d-s talajjal már nagyon szórakoztatóvá válna a játék. Elakadás, billegések, hepehupák, folyamatos korrigálás, igazi móka lenne. Ami jelenleg van, hogy kikúszik oldalra az orra, az nagyon gyenge próbálkozás a készítők részéről, de úgy emlékszem az előző részben ez sem volt, mintha üveglapon ment volna a traktor. Nagy ritkán előveszem az agrar simulatort, ha egy jót akarok szántani, boronálni. Földmunkákban a farming sajnos egy nagy nulla. -
#17992 Én is a legnehezebb fokozaton játszom. Itt is ugye ha kezded mondjuk 1 régebbi traktorral egy régi kombájnnal, akkor baromi lassan lehet haladni. Főleg ha a 10-15 földterület közül csak 1-2 művelsz meg, mert kis gépekkel az is órákig tart. Idő van nyilván csak azért ahogy haladunk előre kicsit bele lehet fásulni ha nem vált az ember gépeket. A kölcsön meg nem sok mindenre elég, főleg nehéz fokozaton. Csalni sosem szoktam. Ha indítok egy map-ot és megvan a full géppark én azzal kezdem, hogy eladom őket és megveszem a legrégebbi legrozogább gépeket :) Aztán haladok előre ahogy tudok. -
#17991 Én legnehezebb módban szoktam játszani, igaz a reálistól még az is nagyon messze van. Egyedül játszom, borzasztó lassan haladok. Amíg kiépítek mindent és megvásárolom a legdrágább gépeket, már el is telt a két év és jön a következő rész. :D -
TomgoTom #17990 Nos ! én nem vagyok hive a MP-nek,versenyt futni az idövel?jo munkához,idö és türelem kel,ami idö határozza meg.Tény,hogy MP,SP modot is lehet szabályozni a növények elszáradását,akkor minek ez a rohanás,kapkodás,nem értem !MP,ne csak abba álljon,hogy a válunkra vesszük a munkát és hupp bele balázs és nyomjuk az igát.Nem vagyok a munkának az ellensége,mert ithon is dolgozunk,de azért ne abol álljon a MP,hogy válunkra tesszük a terhet,amikor mást is tehetünk,pl ismerkedést,hogy közeleb vigyük egymást.Jo ha tisztába vagyunk,hogy kivel dolgozunk együt,még akkor is,ha 1 kicsit fülletenek.Nekemis vanak havejaim,kiknek segiteni szoktam,ha van idöm,de ott nem csak munkábol áll a dolog,ha kel,beszélgetünk,vicelödünk,vagy éppen hülyéskedünk.Igaz!hogy már nem tini korosztály a csapat,de itt mindig jo hangulat van,az mellet,hogy a munka megy,ha viszik:)nincs idö korlátozás,élünk a magunk életét.A játékot nem lehet komolyan venni,mert játék.Sokan ugy veszik a dolgokat,mint ha az életük,karierük mulna ralytuk,sokan beleéljék magukat,anyira,hogy már a betegségére is kihat-hat.Ismerek 1 párat,de nevet nem mondok. -
#17989 Mondjuk ugye itt a Nádasdfalva map és ugye ott minden be van vetve mint írtam is. Viszont mivel nagyon sok a föld egyedül nem bírnám megművelni mindet ezért kell a segéderő. Viszont ha hagyom a növényeket elfonnyadni, akkor a talaj nem "vált" át olyanra mint aratás után és ha bevetettem, nem látszik meg rajta utána pl a vegyszerezés. Ráadásul a bérelt munkás sem tudja hol menjen, mert nem látja, mivel nem volt aratva. Nem tudom érthető volt e amit írtam :D Szóval itt ez is gond és plusz munka lenne mind megművelni egyedül, és nagyon sok is. -
endy papp #17988 Nos ha én olyan mapot látok ahol minden be van vetve ,abban a pillanatban ki is lépek,persze ha jó a map akkor nem ,de olyannal még nem találkoztam,tudom nagyon finnyás és válogatós vagyok ,de én a kiválasztásnál nagyon sok szempontot,figyelembe veszek,nem írom le mert hosszú lenne......
Szeretek mindent én irányítani és a legelejéről kezdeni.
Felépíteni a magam "kis karrierjét" persze azért teljesen "mazoista" nem vagyok hogy a legnehezebb fokozaton toljam,mindig a legkönnyebben tolom,de azért az elején mindig veszek fel még így is kb,500 ezer induló tőke kölcsönt amit vissza fizetek.
Igazából nálam úgy kezdődik mielőtt bármibe is komolyabban belekezdenék ,minden mapot tesztelek ha kell több órát is hogy működik é minden és úgy ahogy én szeretném.
Nem szeretem a felesleges munkát és a pofára esést,mikor 60 óra után kiderül hogy ,ez se, az se műkszik.
Nos valahogy így..... -
#17987 Amire konkrétan gondoltam, hogy pl én most a Nádasdfalva v2 map-on játszom. Ugye összesen 210 ha földterület van benne, ami kivéve a füves részeket mind be van vetve valamivel. Na most ha úgy kezdem, hogy én learatom mindent, akkor ha kicsit hülyén hangzik is olyan mintha más munkáját "aratnám" le szó szerint :) Vagy úgy döntök hagyom elfonnyadni a növényeket és elkezdem egy kisebb föld megművelésével nulláról a saját gazdaságomat felfuttatni. Ezért kérdeztem ki, hogy van ezzel a kérdéssel játék kezdésnél. -
TomgoTom #17986 Ha nem a termés elfonyadását válassza az ember,akkor végtelen a munka menet,akkor ültet,vet az ember,mikor erre van ideje és kedve:)Ha ellentétes modban dol az ember,akkor enyit ültet,amenyit be tud takaritani,de lényeg,hogy menyien dolgoznak a farmon,mikor hogy:)A töbség dönt,hogy mi képpen legyen a munka,beosztás.De talán jobban kedvelem az egyedül létet,mind a közösséget,mert igy magad ura vagy és nem kel semmitöl tartani,hogy valami elmarad,vagy pocsék munkát végeznek,végeznének.Amit magad megcsinálsz az biztos,hogy tökéletessen jo.
Magad uram,ha szolgád nincsen:)
-
#17985 Ha már pályákról esett szó, ti hogy szerettek játszani, hogy kezditek a játékot? Arra gondolok, hogy mondjuk adott egy map (éppen mondjuk nem az alap) és azon a földek ugye be vannak vetve induláskor. Ilyenkor learattok mindent és bezsebelitek a bevételt utána és kezditek elölről a termelést, vagy hagyjátok elfonnyadni a termést és úgymond a nulláról indítva kezditek 1-1 földet művelve? -
#17984 köszi, meglesem.
én megjelenés óta a WestBridge mapon tolom, persze szedtem le hozzá addont és lerakható cuccokat, de ideje kipróbálni valami mást :) -
endy papp #17983 Nos a megjelenés után az alap mapon toltam egy rövid ideig 70-80 óra.
De mikor kijött ennek a map azóta se találtam olyat ami nekem úgy igazából minden szempontból megfelel,így a mai napig ezen nyomulok.
Ez is az alap mapra épült,átalakított.
Igaz már tele raktam elhelyezhető objektumokkal ,gyümölcsös stb... de alapból is nagyon hangulatos.
Itt elsősorban a magára a farmra értem,de az egész úgy egyben is jó.
Minden működik rajt ,elég jól fut is.,pedig már nagyon tele van ,mivel az összes földhöz a sok gép és az objektumok lassítják ,de kisebb nagyobb akadással így is elmegy éjjel is,ami még nem annyira zavaró,de nálam nagy felbontás miatt azért érthető(5760x1080)
Töltsd le próbáld ki ,majd meglátod neked be jön é.
Ez már egy tovább fejlesztett mint az amin én tolom de nem sokban különbözik,max még több minden van rajt.
Ami kijött a megjelenés óta map majd mindet kipróbálta,de valamilyen hibája volt mindnek,vagy csak nem tetszett,vagy már a 13-ból ismertem így félre tettem ,talán egyszer,megint vissza térek rá.
Ebben több száz órám van és még ,most is előveszem,néha ha farmozni támad kedvem,
Bjornelux map
Ha bármi kérdésed van szólj nyugodtan,de elég egyértelmű minden és átlátható. -
TomgoTom #17982 Jo az észrevételed,valoba sok farmon nincs az állatoknak vályok amibe inának,ha van is nem lehet vizzel megtölteni.Ha valoban majd hullani fognak az állatok,akkor tesznek majd lépéseket,addig nem.Sok Mapom van amit használok meg tesztelek,de sokban nincs az állatoknak olyan,ami lég szükséglet lenne,beleértve a tyukok is.Azért irtam,hogy vannak még,kisseb,nagyobb hibák is,de nagyon panaszra nincs okuk,hiszen potolják azt amit másoknak kellet volna megszerkeszteni,megvalositani.Jo ha van után pótlás,aki lelkessen,odaadoan szerkesztenek.
-
#17981 tudsz ajanlani valami jo mod mapot ami rendesen mukodik, es azert van rajta eleg sok minden? az nem lenyeg, hogy legyen 30 fold amit muvelni lehet, mert tok feleslegesnek tartom... az alap mapon is vagy 7 foldet hasznalok abbol 1en csak fu van :) (pl en a 2011ben nagyon sokat toltam a mezogep mapon is :) )
elore is koszi!
Utoljára szerkesztette: Hunter of Deer, 2015.06.16. 19:46:45 -
endy papp #17980 Persze nem hullanak el csak arra a tényre szerettem volna utalni ami egyértelmű,ha már "szimulátorról" beszélünk.
VÍZ nélkül melyik élőlény tud létezni,de itt a készítőknek még nem tűnt fel,több év után se,hogy illene nem csak kajával tömni őket,ja a tyúkok azt sem kapnak,legeljenek füvet.....
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2015.06.16. 18:25:36 -
TomgoTom #17979 Érdekes és meglepö az állitásod,én még nem tapasztaltam volna,hogy el hullanak az állatok,bár semmi sem lehetetlen.Amugy a Map terén 1-et értek,ha nem lenne szerkesztök,aki ingyen és bér mentve szerkesztik a Mapot,farmot,akkor elöb utob,csütörtököt lehet mondani a játéknak.De ha jol bele gondolsz,meg van az okuk,hogy mért nem felylesztenek,jobbakat és mutatosabbakat,mert helyetük más kivül állo meg szerkesztik.Ha vissza nézünk az elmult években,kezdve a 2011 es játékra ez mindent elárul.Itt is kivül állok szerkesztetek,mapokat és munka gépeket,ugyanugy,mind most is teszik,attol függetlenül,hogy több menne a rossz,mind a jo,de azért az igyekezetük és lelkesedésük,bennük lakozik,anélkül,hogy kérnének valamit,cserében.A pam szerkesztése,nem 1 orá munkát igényíel,akár napokat,heteket. -
TomgoTom #17978 Nekem oda vissza müködik a Patch,anyiszor változtatatom,ahányszor kel,csak tessz probaként probáltam ki,Mind 1,hogy melyikkel kezdem és végzek,oda vissza lehet telepiteni.
-
endy papp #17977 Nos ami az életszerűséget illeti ,a játékban azért ne nagyon keressen senki.
(Erről még bővebben.)
Miért, ha előttük van 3 féle, csak először a legjobb falatokat eszik meg majd ha elfogy akkor nyúlnak a maradék nem oly finom és táplálóhoz.
Azért szerintem ez még "életszerű" is lehet és hihető.
Nem ezzel van a baj.
Még mindig állatok ha már szóba került.
Alap mapról van szó.
A tyúkoknak elég ha csak kapirgálnak,semmit nem esznek,(tudom fényevők)de tojás az van....
Arról a kis "apróságról" nem is beszélve hogy VÍZ nélkül nem sokáig maradnának életben, nem hogy kapirgálnának.
Ugyan ez érvényes a barikra és tehenekre.
Na ez ám az életszerűség.
Azért a készítőktől szívesen megkérdezném ,hogy ez milyen """"szimulátor""""",vagy ebben az állatok valamiféle klónozott droidok,
Vagy netán konnektorról tölthetők ha lemerülnek???
Ja 2015-öt írunk és még mindig itt tartunk.
Vethetsz alap növényeket(direkt nem írom ki ) mindenki tudja,a többivel mi van???,azért az elmúlt 6 évben ennél tovább léphettek volna,ahogy nem csak az alap állatokat teszik,bele.
Tudom majd a 2017-ben ezek mind benne lesznek.....de vizet még ott sem kapnak a tyúkok ,meg majd még ott is a füvet legelik.....
Na de nem is folytatom,ez csak úgy kikívánkozott.
A sor még elég hosszú......
Legalább a modderektől tanulhatnának és koppinthattak volna valami életszerűséget.
Még a favágás úgy ahogy elmegy ,de egy idő után már az is uncsi,de itt is a növekedésük egy vicc.
A teljes növekedés 10 nap könyörgöm az mennyi óra is.....szigorúan alap mapon ,még az életed is megunod nem a farmozást,de persze egyénenként ez is eltérő lehet ki mit és mikor un meg válogatja.
Na de a lényeg ez az egész akár hogy is szépítjük akkor is, ultra gáz ahogy van ,nem hogy farming """szimulátor""""
De persze ettől függetlenül játszunk vele, szeretjükigen én is ,de szigorúan csak mod mapon,vagy ha az alap mapra tévedek akkor telerakom minden féle üzemmel,stb ,hogy valami "életszerűség" is költözzék ennek a földtúró parasztnak(természetesen magamról beszélek,nehogy bárki is félre értse vagy magára vegye) az életébe....
Ebben a játékban ha nem lennének a modok már rég halott lenne,vagyis nagyon kevesen lennének annyira "elvetemültek" hogy több száz órán keresztül azt várnák míg a "fák az égig érnek" stb..., stb....
Bocs ha picit hosszúra nyúlt.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2015.06.15. 23:38:11 -
#17976 Ez már az előző részekben is így volt és nem tudom, hogy hiba-e, vagy egyszerűen így csinálták meg. Ha van kevert táp, akkor csak azt eszik, ha nincs, akkor fogy a többi is. Persze nem életszerű, hogy ott van a tehenek előtt mindhárom takarmány és csak az egyikből esznek.
A másik érdekesség, hogy a játék honlapján ott van még az 1.2-es patch is. Ezek szerint biztos ami biztos alapon még fent hagyták, hátha ez az 1.3-as selejtes lesz. De azt nem tudom, hogy visszafele hogy lehet patchelni.
Utoljára szerkesztette: traktorista, 2015.06.15. 23:05:02 -
#17975 De azért látom, azt a bugot még mindig nem sikerült kijavítani, hogy a tehenek csak a kevert tápot fogyasztják, hiába öntöd fel az etetőket fűvel és szilázzsal! Azok egyáltalán nem fogynak. -
TomgoTom #17974 pontossan nem tudtam,hogy milyen fajta kel,csak kiragadtam 1 párat.Sajnálom,hogy nem tudtam ebbe segiteni,de ez van,amit tudtam nyujtani. -
#17973 sry ki is ment a fejemből, köszi.
de igazából egyik sem olyan amit kértem :) -
TomgoTom #17972 Látom ! nem igen adtál hangot a linkekhez,amit összeszedtem neked,nagyábol.Talán anyi,hogy köszi ! Itt nem divat a köszönöm? -
#17971 Most már működnek a silók a Westbridge Hills pályán. Valamint a darálóba ürítés után felugrik egy zöld számsor is, ami mutatja a bevételt.
Az AI vetés, permetezés szerintem nem hiba, inkább nem akarják megcsinálni, mert túl sok munkát igényelne plusszban még azokat is figyelni, ha valakinek sok a földje. Bár megcsinálhatnák opcionálisan, ha valaki úgy akarna játszani.
Mert az sem életszerű, hogy beállítok egy munkást dolgozni és akkor nekem kell figyelni, hogy mennyi mag van a vetőben. Azt a munkásnak kellene megtölteni, ha kifogy. Ilyen teljesítményt viszont egyelőre nem lehet elvárni ettől a buta AI-től.
-
#17970 Én az auto tractor mod-ot használom ha így veszek fel embert, akkor megáll szépen ha elfogy a vetőmag, vagy az üzemanyag. -
#17969 Ja, ezt én is észrevettem ma. -
endy papp #17968 Sajnos, de ezen része eddig is ilyen volt, hogy ment tovább,de a durva az hogy már a 13 óta fenn álló bug,azóta illet volna kezdeni vele valamit