Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezt szedd le és azután látni fogod a rakományt kilogrammban is jobb alsó sarokban
tömeg mod
2 féle módon lehet számolni.
Ha a cukorrépa ára pl: 345€/t és van 500000 l a készleten, akkor:
1.
500000 x 0,345 = 172500 €
2.
500 x 345 = 172500 €
Ha az eladási ár 1000€/t lenne, akkor kapnál ugyanannyi pénzt, amennyi árút eladsz. De ilyen csak a mesében van 😄
mondjuk odamentem a liebherrel és felborítottam, így oké a dolog, csak nem túl életszerű 😊
Utoljára szerkesztette: sly78, 2014.11.12. 19:12:18
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Nos itt tudod leadni.
Alapból ez van a játékban.
Persze ha ilyen-olyan módosításokat használsz akkor más módja is van,de ezt most hagyjuk.
Szalma leadó hely.
Még mindig szalma leadó hely ,ugyan az.
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Amit írtál teljesen helytálló.
De én alapból az összes ilyen trakit már a legelején eladtam.
A vetőgépet nem is használtam ,eleve trakiból vannak sokkal jobbak és erősebbek ,még ha picit drágábbak is,vetőgépből meg írtam mit használok az ára is barátságos,18600 <#circling>#circling> és vet mindent 26 méter szélesen.<#wow1>#wow1><#wink>#wink>
Hogy ez mennyire "realisztikus" ,persze lehetne vitatkozni,de aki nem akarja, az használja az általad leírtat.
Ekkora földekre eleve nem is való párosítás,amit írtál.
Persze nálam is volt olyan hogy a legnagyobb kultivátor után muszáj volt a legnagyobb tarkit tennem mert az egyel alatta levő nem vitte fel a dombon,de ez van szerencsére van választék ,mindenből.
Az biztos ilyen alap "nyüszögékkel" nem szenvedek ,mert akkor fényévek kellenének egy nagyobb tábla bevetéséhez...<#falbav>#falbav> stb stb...
Pl: a szalmát is így gyűjtöm,ha már egyszer a modderek megcsinálták élek a lehetőséggel.
Összesen 100 000 liter belefér<#eljen>#eljen>
gazdaságos szalma gyűjtés
A pótokat is összekapcsolom,azok összes kapacitása (a 2db-é)160 000 liter.
Igaz a képen egymás mellé toltam őket próba kép,de össze vannak kapcsolva.
Összekapcsolt pótok
X universe Home, sweet home
Ez nagyon jó, benne van minden, manuális indítás, irányváltó, erő és sebességszabályozás. <#eljen>#eljen>
A fák tönkjét mivel lehet kiszedni a földből?
mindent vető.
a traktorista pálinkával müködik
Várunk és reménykedünk a javításban.
Én 3 fűrészt váltogatva használok ,egyszerűen imádom a hangjukat és ahogy vágják a fát.
De ilyen nem tapasztaltam.
Ha játék közbe kilépek az asztalra és addig a tálcán fut a játék,akkor sincs gondom.
Pedig ezt nem minden játék tolerálja.
Nálam még soha nem fagyott ki.
Van egy próba mapom,ott próbálgatom az új módokat,de még ott is minimális az akadás, rengeteg egy helyen lévő gép mellet is.
Ja igen úgy is vágtam fát hogy a tetején voltam de akkor sem volt gond....<#wink>#wink>
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2014.11.11. 22:15:06
ez egy hasonló, mivel az előző regisztrált profilomnak elfelejtettem a jelszavát(meg hogy melyik mail címre raktam,mert van vagy 5 ) nem tudom "URL-nek beszúrni".
Utoljára szerkesztette: TerDev, 2014.11.11. 20:16:26
Tudnátok jó FS15 Dedikált szervert üzemeltetőt ajánlani ahol nincs high ping micro lagok.
Jelenleg a www.gameserver.gamed.de készítettem host-t 4 slot-os, de röhej hogy akad.
25 és 34 közötti pinge-t ír de még is beránt a játék sokszor játszhatatlan.
Előre is köszönöm segítséget.
TDU,ETS2 Nick: holecsko
Beatrix: Igazából minden fát ki vághatsz, de vannak ilyen nagy fenyő erdők. A térképen ilyen barnás terület, van egy pár.
Utoljára szerkesztette: Carl Davies, 2014.11.11. 18:17:32
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Na de ne a mi szivatásunkra.<#falbav>#falbav>
Szerintem egyszerűen el..ták így sikerült,mi meg bebeszéljük magunknak hogy ....<#fejvakaras>#fejvakaras>
A tehenek,birkák tyúkok miért nem isznak???????
No meg hosszú a sor,lehetne sokat írni ,hogy ez -meg az jobb lehetne.
Tegnap kipróbáltam a traki elé szárvágó ,mögé a krumpli szedő ,na az is megér egy misét ahogy fordul a föld végén,annyit elhagy hogy na.
Oké nem tud másként fordulni,vagyis inkább fogalmazzunk úgy hogy a készítők CSAK így tudták megoldani(leprogramozni).
Ez realisztikus a készítőknél?????
Na mind egy szívás akkor is minden ürítésnél átülni a kombiba azért hogy tudjon üríteni.
Tuti lesz hamarosan értelmesebben működő kombi e helyett a modok között ,
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2014.11.11. 13:38:19
Mi a különbség a Fertilizer Sprayer és a "sima" Sprayer között?
http://www.grimme.dk/assets/files/pdf/gb/tectron_uk.pdf
"Fast unloading: the 2 m wide bunker unloading
elevator with choice of PVC-cloth or net
(extra sieving) for extra fast emptying – also
during digging."
és íme:
http://www.youtube.com/watch?v=N2_21w-KyVc
Utoljára szerkesztette: sly78, 2014.11.11. 12:30:41
Utána néztem a dolognak, a Grimme Tectron 425 a valóságban sem tud menet közben üríteni. Ennyi 😊
http://www.youtube.com/watch?v=XrG6xFypmo8
itt szépen látszik, hogy a traktor be sem megy, valószínűleg a taposási károk miatt, mivel a burgonyát a legjobb nagyon puha, porhanyós talajba vetni.
Utoljára szerkesztette: sly78, 2014.11.11. 12:15:57
Valakinek sikerült laptopon futtatnia a játékot? Mert nekem nem akar működni, illetve a képernyő jobb felső negyede fehér a többi fekete és hallani az intró és a menü zenét. A gépigény elvileg megvan, mondjuk a vga driver frissítést nem próbáltam, de lehet azzal lesz baj. Ötlet?
Köszi!
Ha munkást veszel rá fel akkor jár a motor mikor arat és ha oda áll mellé akkor ki kellene hogy ürítse automatikusan,ahogy azt a répa szedőnél meg is teszi.
Ez egy nagy bug,ennyi.<#banplz>#banplz>
Még szerencse nem sok burgit ültettem,remélem hamarosan lesz a játékhoz javítás vagy a modderek összedobnak valami használhatót.
Szerintem ez így rossz ,vagyis bugos.
A 2013-nál ilyen hibával nem találkoztam.
Ja és ha kézzel üríted már két méterre vagy a póttól akkor is beleengedi,<#idiota>#idiota>
Azt nem próbáltam ha teljesen tele van a kombi akkor se üríti é automatikusan de gondolom nem.
A répa szedő üríti ahogy kell.<#eljen>#eljen>