23835
  • Vektor015
  • sovatalevi
    Szia,egy fórumon láttam őket,nem volt oda irva,hogy melyik map :D Ott meg nem válaszolnak :)
    És itt mégis értelmesebbek az emberek :) Amúgy köszi,de lehet,hogy a nádasfalva map az.
  • Carl Davies
    Aha. Mondjuk én szeretem az ilyen nagy megoldásokat. :D
  • endy papp
    Cat kamion póttal
    Bocs az előbb lemaradt....
    A bal oldali az erősebb a Catnél is...
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2015.07.30. 18:26:31
  • endy papp
    Ja Ja kicsit....
    Kétszer ekkora mennyiséget 300e. litert egy póttal szállítok,igaz azt egy Cat kamion húzza ami még nem is a legerősebb,de felmegy vele az emelkedőn is
    Így nem kell egy egész karavánt utána kötnöm....
  • Carl Davies
    Azt hiszem kicsit túlzásba estem. :D Nem húzta fel.
  • endy papp
    Szerintem ez,de mi ez nálad már a múltkor is betettél egy képet és találjuk ki melyik is lehet???
    Ahonnan van a kép ott meg kell lennie a mapnak is.
    Most szerencséd van pont a kezem ügyébe került véletlen.
    De ha nem az akkor sorry
    map
  • sovatalevi
    Sziasztok! . Ez melyik map lehet ? :

• Vektor015
  • vindzsi
    Sziasztok!

Tudna e segíteni valaki abban, hogy animált malacot hogyan tudok be tenni a játékba GE segítségével?
  • endy papp
    Szia.
    Szerintem olyan "kőr" bálázó nincs ,legalább is az életben sincs olyan amit egy vasvillával fel tudsz szúrni ,már mint kör bálát.
    Legalább is én még ne láttam,de ettől még lehet....
    Ellenben szerintem te ezt a kocka bálázót keresd amit linkelek.
    Ennél kisebb nincs és ilyennel a valóságban is találkoztam.
    Kis bálázó

Mellesleg nagyon tutin meg van csinálva kipróbáltam
    Azt hogy fel tudod é szúrni vasvillával nem tudom olyan modom nincs ,ez a feladat már rád vár.
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2015.07.26. 09:06:27
  • endy papp
    Igazából ha ügyesen tervezed az ültetéseket,és nem egyszerre (,max 2-3 föld) érnek be nincs rá szükség és nincs kapkodás sem.
    Amúgy se kell kapkodni ,mert idő bőven van learatni(igaz én ,majd mindig munkással aratok) nem fonnyad el oly hamar.
    Pedig mellette még az állatokkal és egyéb gyárakkal,termeléssel is foglalkozom,mindig van idő minndenre,nem mondom van mikor szorosabb de ettől még akár kihívás is lehet,hogy "szorít az idő"
    Igazából azt szeretem ha magam koordinálhatom mit hova mikor,nem mondom hogy nem jó dolog ez a segítség, de én nem látom szükségét és számomra már ezzel elveszti azt az érzést ,ami miatt a mai napig farmozok.
    (no meg nincs is hozzá kedvem annyit ...kodni vele)
    Ha nem "ererdeti a játék" akkor simán lehet attól is a gubanc mind egy hogy ahhoz való vagy nem,de ez csak az én véleményem,mondom soha nem próbáltam a fentebb leírtak miatt.
  • Carl Davies
    Az 1.1-es farming van meg (letöltött) szóval ahhoz való a courseplay, szóval ez jó. (elvileg)
    Nem modolt géppel próbáltam, ez sem lehet.
    Videót is már néztem párat. Ugyebár az alapján csináltam.

Azért próbáltam amúgy én is ki most, mert nekem ez az aratás olyan kapkodós. Beérik az 5 föld, aztán ide üljek-oda üljek, üríteni kellene stb.
    De mindegy, ha nem lesz jó akkor nem lesz jó, ez van.
  • Miklós24
    Sziasztok nekem olyan kőr bálázó kell ami mini kicsi kőrbálákat készít és a vasvilla móddal tudom felszúrni rá, légyszi link köszi a választ
  • Caliph
  • endy papp
    Szívesen segítenék de még soha nem használtam,még a 13 ban se.
    Ennél fogva nincsenek is ilyen gondjaim.
    Gondolom a legújabb patch-el nem működik rendesen a régebbi verzió....vagy nem tudom
  • Carl Davies
    Na courseplay. Sikeresen felidegesített. Elkezd csalinkázni az úton a gép, leparkol a kombájn előtt. Meg ha úgy jön ki az ürítés, hogy a föld végére, akkor megáll és nem hajlandó tovább menni.
    És egy kérdés. Miért csinálja ezt?
  • endy papp
    Bocsi Zolcsika
    De most jött ki egy újabb ,igazából úgy tűnik végleges változat ebből a mapból.
    Még nem teszteltem,de aszem ebbe fogok inkább mint a régebbit folytassam,így elsőre csak annyi ami neked is tetszeni fog ,6 fajta leadható állat van benne,stb stb...
    Erről van szó.
    Balck Rock Valley High System Spec Multi Fruit final map.
  • endy papp
    Elhiszem,de akkor annyira mégsem lehettek jók ha a pacth betett nekik.
    Mint írtam is nálam az összes meglévő mod a pacth után is működik rendesen.
  • joceruza
    De ezek a modok az új pacth előtt még jók voltak......
  • zolcsika080104
    köszi szépen ,nagyon
  • endy papp
    Hi Zolcsika.
    Nos erről lenne szó.
    Ja igen és ez multimap,több féle növénnyel.
    Black Rock Valley Finished Map By Stevie V1.2HSSMF

A másik a sör és egyéb gyár ami bárhova elhelyezhető,de szerintem ez már meg volt neked is ,de azért belinkelem.
    Még jó hogy nekem minden megvan,elteszem jó lesz egyszer jelszóval....
    Gyárak elhelyezhetők bárhova

Itt arra kell figyelni a "cannery" nem működik...vagyis igen de mással nem fér össze,(ez az üvegház konzerv üzem verzió)
    Most nem megyek bele miért hogyan ,hidd el teszteltem....
    De szerintem enélkül is van elég.
    Még ajánlanák valamit,üvegházak elhelyezhetők, olyanok amik a mapon is van 1 saláta,csak ezek más típusúak,ezeknél is van amelyik nem szereti ezt a sok gyárat.
    Ha esetleg oda jutsz szólj segítek.
    Üvegházak.

Bármi kérdésed, nyűgöd lenne sikíts.....
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2015.07.24. 10:18:59
  • zolcsika080104
    szia!

Kérlek linkeld már be azt a mapot mert épp ez a bajom nekem is se a grazyland map sem a porta wewst map nem 100 as eltűnnek az állatok belőle.+ ha tudsz editor nélkül elhelyezhető sörgyárat ilyesmit az jó lenne bár kérdés a map tartalmazza e a hozzá szükséges növényeket is vagy lehet hülyeséget írtam nem tudom
  • endy papp
    Hi Zolcsika.

Már kezdtem azt hinni valami olyat mutatsz amit nem ismerek.
    Mellesleg már a 13-hoz is volt.
    Igazából láttam ,néztem ,de mivel tök haszontalan időtöltés így inkább mással töltöm a farmozást.
    Van egy új, jó map ,ahol minden elhelyezhető gyár-üzem működik és az állatok sem tűnnek el,így most azon nyomulok,elég hangulatos, ha kell szólj .
    Természetesen köszi hogy rám gondoltál a locsolóval kapcsolatban......
  • zolcsika080104
    szia Endy cimbi!

Találtam egy nagyon mókás modort permetező berendezés hatalmas nagyon nagy.Ha érdekel leírom hogy kell üzembe helyezni

ez aznagyon hosszú ipari öntöző permetező berendezés
  • endy papp
    Igen...... törölni....
    Sajna van szép számmal, de azért jók is akadnak,nekem van kb 7GB-ra való de az mind jó
  • joceruza
    Az ugráló,pattogó,csúszkáló modokkal lehet valamit kezdeni?
  • Carl Davies
    Meg van már.
  • Carl Davies
    Helló! Van olyan courseplay ami működik még az 1.1-el?
  • Vektor015
  • Caliph
    remélem lesz minőségi előrelépés is,kicsit a szimulátorosabb felé,és nem a moddereknek kell normális tartalommal megtölteni:)
    csak csekkolják le a 100 legnépszerűbb modot és rakják be gyárilag
  • FrezeR
    Már csacsognak az FS 17-ről. Németül tudók előnyben.

Landwirtschafts-Simulator 17
  • sovatalevi
    Értem,köszi.

• FrezeR
    Ez attid saját térképe az fsportálról, és nem megosztott.
  • Carl Davies
    Hol találtad a képeket?
  • sovatalevi
    Sziasztok! Ez melyik map :

• Vektor015
  • tomi161996
    helló xbox 360-ra van valami pénz hack vagy magyarítás ?
  • TerDev
    szerintem a 13 sokkal használhatóbb volt egy rögzítős báláspóttal, MIG mapon kazlakat raktam tavaly. meg már az 1.3-as patch-nél tart a játék, de minek kellett a rakodók vezérlését is elrontani?
  • traktorista
    A bálák a régebbi verziókban jobban viselkedtek, erre én is emlékszem, viszont voltak velük olyan problémák, hogy gyakran elkezdtek "pattogni". Főleg akkor, mikor az ember szállította őket. Nah az kész agyf.sz volt, mikor szedegethetted össze őket félúton. Ezek már elég élettelen bálák, szinte oda vannak ragadva a kocsihoz, de legalább nem potyognak le.
    A felfüggesztések össze-vissza mozognak, ahogy a kerekek a talajhoz érnek, sőt, hogy még illúziórombolóbb legyen, igazából azok nem is mozognak, csak a kerekek. A kerekek "elcsúsznak" a tengelyvégeken. Sajnos ez ilyen.