23835
  • nono28
    Köszi a segitséget.Végülis a csillag gomb megnyomása után jelent meg!
  • endy papp
    Nálam num.bil *-al jön elő,utána már van hozzá súgó is ha egérrel a megfelelő helyre kattintasz.
  • nono28
    Sziasztok!

Lenne egy kérdésem,a field status-t hogy lehet aktiválni a játékban?
  • atibacsi1977
    Sajnos nem tölt be a lakeside map!
    Keresek másik mapot, ahol több állat van, és több lehetőség velük. Ha valaki tud, linkelhet.

Köszi!
  • dimre
    Az összes módot amit letöltesz, ebbe a mappába tedd be "C:\Users\felhasználó\Documents\My Games\FarmingSimulator2015\mods" (arra figyelj, hogy mindig ZIP formátuma legyen, vannak összetett módok amiket RAR-ba csomagolnak azokat ki kell bontanod).
    Alapból három állat fajta van, előállított termékeit tudod értékesíteni, viszont sok fajta állat mód van, sertés, borjú, csirke, nyúl, ló, különféle terményekkel és kevert takarmányokkal kell etetni őket, amik előállítása nem egyszerű. Van olyan takarmány amihez kb. öt összetevő kell, ezeket neked kell termelned ill. előállítanod, pl. tisztított burgonya, vágott cukorrépa, takarmány, kevert takarmány stb. Ezek az állatok általában vágóhídra kerülnek, ritkább esetekben termékük kerül hasznosításra, ha nincs élelmük, vizük akkor el is pusztulhatnak, az alap állatok nem halnak meg.
    Sok variáció van, lehetne sorolni, de egyszerűbb ha saját magad tapasztalod ki mi az amit szeretnél csinálni játékon belül, igaz állatot nevelni nővénytermesztés nélkül nehéz lenne.
    Fent találsz sok linket, rengeteg módot találsz ezen oldalakon, csak győzd kiválogatni számodra szimpatikusakat.
    Még pár link, ezek inkább a modderek honlapjai:
    Marhu oldala
    Moddig Welt csapat
    VertexDezing
    FSM oldala
    A játék hivatalos oldaláról is tölthetsz módokat: Farming Simulator
    Utoljára szerkesztette: dimre, 2015.10.01. 01:51:22
  • Carl Davies
    Letöltöd a map-ot. Aztán berakod a mod mappába (dokumentumok / my games / farming simulator 15 / mods (valami ilyesmi) ). Aztán ezzel a mappal kezdesz egy új profilt a Játékban.
  • atibacsi1977
    Csak nem hagyom annyiban a dolgot, hogyan kell a lakeside mapot telepíteni, vagy egyáltalán bámilyen mapot?
  • atibacsi1977
    Van egy játék farming giant, amivel toltam egy időben. Valami ahhoz hasonló mélységekben akartam volna a dolgokat csinálni. Abban neveltél tyúkot például, etetted őket, tojta a tojást, amit eladhattál. Ha kedved volt eladhattad magát a tyúkot is miután szaporodott, sőt a későbbiekben már akár fel is dolgozhattad a tyúkot, mint alapanyag, vagy akár a tejet is. A baj azzal csak az volt, hogy nagyon egyszerűen volt kitalálva a pénzügyi oldala, nem volt kihívás gazdaggá válni benne.
    A grafikája sincs sehol ehhez képest, azért gondoltam, hogy megismerkedem ezzel a játékkal is.
    Lehet velem van a baj, de valahogy vonzzanak a nehéz gazdasági játékok, és talán ott is azt keresem, ahol ez nincs meg.
  • Caliph
    tyúkhoz konkrétan nem kell semmi alap játékkal,de pl teheneket etetni kell,ahogy a barikat is,különben nincs tej se gyapjú.
    Pont a tyúkokba nyúltál amivel semmi dolgod nincs csak tojást szedni,mondjuk nem is ad nagy bevételt:)
  • endy papp
    Azért ne add fel ilyen könnyen.
    Az alap map(ok) amiket a játék alapból ad, sajna ennyit tudnak ,de mod mapokkal nagyon sokféle és változatos "karriert"futhatsz be....
    Ha tyúkokkal szeretnél foglalatoskodni arra van külön mód amivel ezt megteheted, sőt vannak olyan (mod) mapok ahol több fajta állattal is foglalatoskodhatsz.
    Példának itt egy map,de van sok féle rajtad múlik melyik tetszik.
    Lakeside Farm HSS by Stevie v1.1 HSS Multifruit Soilmod enabled
    Ezen az oldalon még találsz több mapot ,modokat is.
    Itt egy külön bárhova elhelyezhető tyúkfarm.
    Tyúk ól.
    Igaz itt is a tojás a lényeg de ,ahhoz hogy termelődjön, sok minden kell még.
    Azért is ajánlottam a fenti mapot ott alapból benne van ez ,és még sok minden más ,üvegházak több fajta állat, stb ,stb.
  • atibacsi1977
    Hát kicsit belevetettem magam, de úgy látom ebben nincsenek termelési láncok. A tyúkok tojást tojnak és passz. Még etetni sem kell őket. Ez nem az én játékom.
  • atibacsi1977
    Hello!

Én inkább állattenyésztéssel akarnék foglalkozni a játékban( Faming simulator 15), max ahhoz előállítani terményt. Valaki, aki már otthonosan mozog a játékban segítene benne, hogy ezt milyen mélységekig tehetem meg? Mert egy játékot elkezdtem, vettem pár tyúkot, de csak eddig jutottam ,mert abba kellett hagynom. Szóval van e rá mód, hogy tyúkokat tenyésszek majd nagyban, vagy inkább a növénytermesztés a játék lényege?
    Előre is köszi a válaszokat!
  • Balázs 17
    sziasztok
    konzolon mennyire jatszhato a game?
  • endy papp
    Nos az alap mapokba (pályákba)a készítők ezt(eket) a funkciót nem építették be,sajnos, a sok többivel együtt.....
    Nem tudom te hol találtál olyan csapot ahol le tudod adni? és egyáltalán hogy lehet ajánlat rá??
    Ha minden áron az alap map(ok)ba szeretnél ilyen funkciót kell pár mod hozzá.
    Kell egy olyan ahol le tudod adni a (kertészeti áruházhoz teszi be),kell egy olyan szállító trailer amivel le tudod adni és még olyan mod ami mindezeket lehetővé teszi vagyis tudni fogja az alap map is ezt a funkciót(kat).
    Csupán azért írtam hogy van rá lehetőség de csak is + modok segítségével,különben csak a szétszórás marad a földekre.
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2015.09.28. 23:53:37
  • tom36
    Üdv all

lenen egy gyorskérdésem: az alap pályán hogy hogy nem lehet az iszapot (hígtrágyát) leadni amikor meg is hirdeti akcióban hogy jobb áron átveszik meg még mutatják a helyet is hozzá és ott van is egy csap hozzá de semmi.
    amúgy lehet vele valamit kezdeni vagy csak trágyázásra van ?
  • endy papp
    Gold kiadás október 29. jelenik meg.
    Itt bővebben olvasható róla pár infó....
    Majd meglátjuk egyáltalán érdemes é vele foglalkozni esetleg megvenni
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2015.09.26. 13:08:25
  • endy papp
  • FrezeR
    Ez nem semmi :D
  • Caliph

• Draxton
    Nem a termést szeretném növelni hanem csak sűríteni hogy jobban mutasson.
  • Vektor015
  • karipapa
    köszi szépen endy papp
  • Caliph
    gondolom azt szeretné ha egy terület többet teremne .
  • Carl Davies
    Sűríteni?
  • Draxton
    Helló. Újabb kérdéssel fordulnék hozzátok. Az lenne a kérdés hogy hogyan tudnám sűríteni a növényeket (búza, árpa, repce) ?
  • endy papp
    Parancsolj.
    Multi combi
  • karipapa
    hali.valaki nem tudna nekem belinkelni 1 naprafogró kombit asztallal.köszönöm
  • Vektor015
  • Draxton
    Meg is találtam :) Köszönöm a segítséget!
  • McEachran3
    Szia. A kombájn XML-jében van egy érték ami szabályozza, hogy hány liter/másodperc sebességgel üríti a magot. Ezt a számot a kapacitás alatt keresd. Ezt ha átírod nagyobbra, akkor gyorsabban is fog üríteni.
  • Draxton
    Helló. Tudna nekem abban segíteni valaki hogy a kombájn hogy tudna gyorsabban üríteni?
  • vindzsi
  • vindzsi
  • Carl Davies
    Annak mi értelme?
  • nono28
    Sziasztok!

Tud valaki olyan mapot ahol minden föld bevan vetve?
  • karipapa
    köszi szépen
  • zolcsika080104
    szia!

én is ezt játszom,aszem a malomnál kell egy csőnek póttal aláállni és pénzért tudsz venni sokféle műtrágyát.
  • karipapa
    hali fiúk.
    Kellene egy kis help mert valamit nem értek.Én a nádasdfalva v2 mapot használom de se műtrágya se semmi.ott a kalk is de az is üres.ezeket hol lehet beszerezni vagy esetleg hogyan lehet csinálni.köszi szépen előre is.
  • joceruza
    Van valakinek modder ismerőse? Kellene egy kis help.....
  • ElBanday
    Köszönöm a választ, akkor tovább próbálkozom.