Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó lenne ha figyelmeztetne, mint a "courseplay", ha valami fogyóban van.
X universe Home, sweet home
a traktorista pálinkával müködik
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Drabolt fa szállító pót.
De mondom "N" bill kar kitolás-behúzás "M" bill emelés -engedés.
Működnie kell.<#fejvakaras>#fejvakaras>
A kontroller érzékenységét-holtér tettem feljebb 20%-ra (ez a max)és megszűnt,hogy billnél mi a helyzet nem tudom.
Egy próbát megér.
most epp a biogaznal mokuskodom a szilazs eladassal 😄 2 futoszalag +1 billencs segitsegevel 😊
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Utoljára szerkesztette: fbalfonso, 2014.12.14. 09:45:58
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Nem olyan bonyolult mint elsőre látszik.
Jó nekem is kellet 5 perc mire rájöttem és sikerült de ennyi nem több.<#wink>#wink>
Az "N"billel kitolod a karokat,az "M" billel billented őket,ha jó helyen állsz akkor írja hogy felcsatolhatod.
Majd ugyan így vissza húzod a karokat és a másik billel vissza billented.
A kirakodás egyszerűbb,ott csak a kirakodás billel kirakodsz a megfelelő helyen.
Az anya kocsi konténer kirakodásakor nem árt ha kitámasztod a lábakat mert a súly miatt elbillenhet.
Röviden ennyi ,remélem sikerülni fog.<#integet2>#integet2>
http://lsmod2015.com/?s=krone+bigm
http://lsmod2015.com/?s=krone+prot
meg valami ehhez hasonlo se lenne rossz 😄
ty
Azzal mi a gond???<#nemtudom>#nemtudom>
Max abban különbözik hogy van rajt daru és aprító,de nem muszáj használni.
Persze értem én hogy mit szeretnél ,de aszem még várnod kell mire valaki elő rukkol a neked megfelelővel...<#fejvakaras>#fejvakaras>
Erről lenne szó...
Persze nem kell pont ilyen 😄 csak hasonló
Danke !
Fa apríték készítéshez az általam kipróbált összes közül az egyik legprofibb ilyen jellegű gép.
Úgy funkcióban mint működésben is kiválóan teljesített.
Akár megfog egyszerre 2-3db 8 méteres rönköt is és pik-pak bedarálja minden gond és probléma nélkül csak ajánlani tudom.
Fa aptíték készítő és szállító .
Hozzá egy vidi is jár...
Jobb szeretem a nagyobbakat,kamion után.
Az az igazság azért is részesítem előnybe a kamion utáni pótokat,az ets2-t nem nagyon használom itt meg együtt a farm és kamionozás....<#wink>#wink>
Honnan és mikor töltöttem le már nem tudom ,így linket sem tudok prezentálni.<#nemtudom>#nemtudom>
Ha van kedved és időd ilyet keress.
fa szállító billencs pót
Ez valamilyen speciális modolt pótkocsi, vagy sima gabonaszállítóval is lehet kuglifát szállítani?
Valamit kicsit elcsesztek az optimalizáción,vagy nem tudom,na mind egy mert azért jó és szép így is,legalább is elfogadható.
Ha idén nem is de előbb-utóbb még lesz hozzá javítás,biztos.
Eddig kaptam 400-körül most olyan 50-60 nal kevesebbet,ezt tudom pontosan.
A hosszú fáknál pontosan nem tudom mert azt mostanában amúgy sem vágtam de próba kép párat leadtam ,hát nem sokat adott ,mint ha felét sem adta volna mint régebben de ,hülyeséget tényleg nem akarok írni mert ezt annyira pontosan nem teszteltem,mert most ilyeneket amúgy sem vágok.
De asszem ezek után hogy olcsóbb lett a hosszú szál fa,maradok a méteres kuglinál,míg meg nem unom<#wink>#wink>
"Trees are worth less, especially when selling entire, non-defoliaged trees"
Utoljára szerkesztette: traktorista, 2014.12.11. 20:30:16
Én a patch leírásából úgy értelmeztem("Added option to disable Adaptive VSync"😉, hogy most tették kikapcsolhatóvá, vagyis eddig működött, ha akartad, ha nem. De én is úgy látom, hogy kikapcsolva jobban fut.
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Erről van szó
Utoljára szerkesztette: Gonosz Ördög, 2014.12.11. 19:15:41
Alig került többe maga a játék,a tescoban...<#wink>#wink> anno.
Ezek vagy legalább is hasonló modok vannak és csak le kell tölteni.
De gondolom azért biztos lesz aki megveszi.....<#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2014.12.11. 13:57:57
Contains the following equipment: ITRunner 26.33 HD hooklift trailer, Skip, Bale Container, Wood Container, Slurry Container, Grain Container, Chaff Container and Manure Container.
Languages: English, French, Italian, German, Spanish, Portuguese, Dutch, Turkish, Polish, Czech, Hungarian, Russian, Romanian, Japanese, Chinese, Korean.
This DLC is compatible with the Windows version of Farming Simulator 15.
Ma jelent meg.
Még nem tudtam minden oldaláról tesztelni de eddig pozitívak a tapasztalatok.
Jó egyet kivéve hogy eddig nem akadozott a játék többször is,mint most.
A "Vsync" amit most raktak bele mint új funkciót ,nem szabad bekapcsolni,legalább is én kikapcsoltam ,mert vele játszhatatlan a játék.<#falbav>#falbav> annyira akad tőle.
Holott szerintem épp az lenne a feladata hogy az fps ingadozásokat normalizálja vagyis állandó fps-t biztosítson.
Nos az akadozásokat én úgy javítottam,(már amennyire lehetett)hogy a szűrőt és az élsimítást lejjebb vettem ,így már minimális lett az akadás,de aj játék nem lett észrevehetően csúnyább.
Szerintem a grafika is szebb lett,.
.Ami a favágást illeti egyértelműen jobb lett, kivágtam 30 fát és egyik sem volt bugos ott ahol előtte minden 4-5. az volt.
Igaz mikor újból beléptem egy másik területen, az első amit kézi fűrésszel kivágtam bugzot.<#fejvakaras>#fejvakaras>
A daruval is jobb és könnyebb dolgozni , a Scorpio is jobban teljesít,valahogy a fák is másképp dőlnek,legalább is én ezt tapasztaltam.
A pénz amit kapunk a fákért valóban kevesebb lett,de talán így életszerűbb.
A tönk gyalu is hatékonyabban és gyorsabban dolgozik.
Össze foglalva a favágás miatt is már érdemes feltenni a javítást.
A betöltés nem lett lassabb ,mint ahogy valaki írta.
Sőt a mod mapokat hamarabb betölti.
A gépek lassulása is most jó lett ,habár nem tudom hogy a modnak köszönhető é,de azt írták ezt is javították.
Most olyan hogy 60-al döngetek a trakival póttal,majd a gáz elengedés után azt hittem meg sem áll majdnem felgurult az emelkedőn.....
Minden eddigi mod ami benne volt a játékban az továbbra is működik gond nélkül,pedig van vagy 3 giga benne.
Egyenlőre ennyire volt időm,majd még ha valami érdemlegeset tapasztalok írok.
Bocs ha hosszú lett ,de gondoltam lesz akinek segít plusz infóval gazdagodni.<#integet2>#integet2>.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2014.12.11. 08:42:56